Raadiosaate "Kukul külas" külaliste loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Raadiosaate "Kukul külas" külaliste tähestikuline nimekiri seisuga detsember 2019

NB! - V ja W on eesti tähestikus sorteerimisel samad - Hannes Walter ja Edgar Valter on kõrvuti

A[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Ott Aardam – (eetris: 29.11.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Juhan Aare – (eetris: 16.10.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Riina Aare – (eetris: 9.06.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnu Aare – (eetris: 16.06.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Gunnar Aarma – (eetris: 24.04.1994, saatejuht oli Mart Ummelas)
  • Jüri Aarma – (eetris: 16.12.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olav Aarna – (eetris: 4.06.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Norman Aas – (eetris: 31.05.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Taavi Aas – (eetris: 23.10.2016, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Hardo Aasmäe – (eetris: 17.01.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heino Aassalu – (eetris: 4.07.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnu Aav – (eetris: 19.03.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Urmo Aava – (eetris: 22.10.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Uuno Aava – (eetris: 4.05.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erki Aavik – (eetris: 15.09.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Evald Aavik – (eetris: 27.02.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jaak Aaviksoo – (eetris: 28.01.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peep Aaviksoo – (eetris: 2.05.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Adams – (eetris: 29.08.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Ilma Adamson – (eetris: 22.10.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Raivo Adlas – (eetris: 26.06.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raul Adlas – (eetris: 25.08.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Aeg – (eetris: 6.05.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain Agan – (eetris: 4.12.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mait Agu – (eetris: 22.06.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Märt Agu – (eetris: 18.07.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Hendrik Agur – (eetris: 27.01.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Agur – (eetris: 22.01.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Ahelik – (eetris: 18.10.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Georg Aher – (eetris: 12.10.2014, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Dajan Ahmet – (eetris: 30.09.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heiki Ahonen – (eetris: 28.09.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Reigo Ahven – (eetris: 4.02.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kalju Aigro – (eetris: 16.12.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Priit Aimla – (eetris: 11.02.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ave Alavainu – (eetris: 4.10.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Mati Alaver – (eetris: 23.05.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Aivar Alavere – (eetris: 17.02.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Tiit Aleksejev – (eetris: 15.03.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Martti Aljand – (eetris: 22.03.2015, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Triin Aljand – (eetris: 24.03.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaak Allik – (eetris: 17.04.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Margus Allikmaa – (eetris: 31.03.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristiina Alliksaar – (eetris: 31.07.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Arno Almann – (eetris: 8.07.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • August Alop – (eetris: 18.11.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aimar Altosaar – (eetris: 17.04.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnu Altosaar – (eetris: 15.04.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Ammas – (eetris: 18.10.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Merike Anderson – (eetris: 5.12.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Rednar Annus – (eetris: 21.06.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andrus Ansip – (eetris: 27.08.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ülo Anson – (eetris: 11.08.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olavi Antons – (eetris: 9.08.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Dago Antov – (eetris: 24.11.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ants Antson – (eetris: 6.02.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Anupõld – (eetris: 3.11.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Anvelt – (eetris: 29.03.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Viljar Arakas – (eetris: 10.04.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Jaan Arder – (eetris: 25.03.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ott Arder – (eetris: 24.12.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kuno Areng – (eetris: 17.10.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Küllo Arjakas – (eetris: 8.05.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiiu Aro – (eetris: 5.10.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Arrak – (eetris: 17.01.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Jüri Arrak – (eetris: 2.11.1997, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnis Arro – (eetris: 12.03.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Ines Aru – (eetris: 26.07.2020, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Jaak Aru – (eetris: 25.04.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krista Aru – (eetris: 13.02.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Alar Arukuusk – (eetris: 15.01.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toivo Asmer – (eetris: 12.01.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Asser – (eetris: 21.05.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hannes Astok – (eetris: 2.08.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Villu Astok – (eetris: 7.04.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Meelis Atonen – (eetris: 29.02.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erki Aule – (eetris: 23.07.2017, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Maire Aunaste – (eetris: 5.03.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Aus – (eetris: 3.11.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Reet Aus – (eetris: 17.01.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Märt Avandi – (eetris: 25.06.2017, saatejuht oli Ruth Tiidemann)

B[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


C[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


D[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


E[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Raul Eamets – (eetris: 25.03.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Edur – (eetris: 19.10.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Peeter Eek – (eetris: 25.02.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Lembit Eelmäe – (eetris: 10.09.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Priit Eelmäe – (eetris: 21.10.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Ivi Eenmaa – (eetris: 24.10.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Malle Eenmaa – (eetris: 23.11.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anne Eenpalu – (eetris: 12.12.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Riina Eentalu – (eetris: 12.03.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Enn Eesmaa – (eetris: 26.06.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sirje Eesmaa – (eetris: 12.06.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rene Eespere – (eetris: 19.09.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Martin Ehala – (eetris: 25.04.2004, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Olav Ehala – (eetris: 3.04.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Ehin – (eetris: 28.05.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristiina Ehin – (eetris: 4.05.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Karmel Eikner – (eetris: 6.09.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Eilart – (eetris: 7.08.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaan Einasto – (eetris: 30.09.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ülle Einberg – (eetris: 21.10.2012, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Aleksander Einseln – (eetris: 9.10.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaan Elgula – (eetris: 4.03.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Ellamaa – (eetris: 4.08.2013, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Are Eller – (eetris: 12.04.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Elling – (eetris: 18.06.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olari Elts – (eetris: 6.12.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Heino Enden – (eetris: 31.07.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sirje Endre – (eetris: 15.03.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnu Endrekson – (eetris: 22.02.2015, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • August Englas – (eetris: 22.09.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jüri Ennet – (eetris: 9.08.1998, saatejuht oli Olaf Suuder)
  • Vaiko Eplik – (eetris: 6.06.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ene Ergma – (eetris: 23.05.2004, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Helgi Erilaid – (eetris: 17.11.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnis Erilaid – (eetris: 2.07.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anne Erm – (eetris: 27.04.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aarne Ermus – (eetris: 11.08.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Viive Ernesaks – (eetris: 18.11.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Heiki Ernits – (eetris: 14.01.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Ernits – (eetris: 15.01.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Estam – (eetris: 20.06.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ita Ever – (eetris: 19.05.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Hele Everaus – (eetris: 1.07.2007, saatejuht oli Liis Raidma)

F[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Ivo Felt – (eetris: 10.01.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krista Fischer – (eetris: 18.04.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Ignar Fjuk – (eetris: 8.06.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mikko Fritze – (eetris: 18.04.2010, saatejuht oli Ave Marleen)

G[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Igor Garšnek – (eetris: 29.07.2012, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kostel Gerndorf – (eetris: 8.11.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Gunnar Graps – (eetris: 14.03.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arnold Green – (eetris: 17.09.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Igor Gräzin – (eetris: 4.07.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sven Grünberg – (eetris: 27.11.1994, saatejuht oli Erki Berends)

H[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Tiit Haagma – (eetris: 23.05.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Eenok Haamer – (eetris: 31.01.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kalju Haan – (eetris: 18.06.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Arne Haasma – (eetris: 30.08.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Habicht – (eetris: 23.06.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lehte Hainsalu – (eetris: 14.08.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Antti Halinen – (eetris: 9.01.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Haljand – (eetris: 9.11.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Illar Hallaste – (eetris: 4.06.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Klara Hallik – (eetris: 25.09.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Hannes Hanso – (eetris: 2.11.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heiki Hanso – (eetris: 3.07.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hille Hanso – (eetris: 18.03.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Hedvig Hanson – (eetris: 7.03.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Hanson – (eetris: 22.05.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Rein Hanson – (eetris: 30.08.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Indrek Hargla – (eetris: 10.02.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaanus Harro – (eetris: 2.10.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Gabriel Hazak – (eetris: 25.02.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Arvo Haug – (eetris: 21.03.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Monika Haukanõmm – (eetris: 12.02.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Mati Heidmets – (eetris: 23.11.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rao Heidmets – (eetris: 27.02.2005, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Raivo Hein – (eetris: 16.09.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kersti Heinloo – (eetris: 6.04.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ivar Heinmaa – (eetris: 27.03.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marju Heldema – (eetris: 27.09.2020, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Mall Hellam – (eetris: 18.08.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kärt Hellerma – (eetris: 14.05.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Hellerma – (eetris: 19.09.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Helme – (eetris: 16.03.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Helme – (eetris: 12.04.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Martin Herem – (eetris: 9.01.2022, saatejuht oli Ainar Ruussaar)
  • Andres Herkel – (eetris: 9.02.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Evald Hermaküla – (eetris: 30.03.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Iir Hermeliin – (eetris: 22.01.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hugo Hiibus – (eetris: 3.02.2019, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Hain Hiieaas – (eetris: 17.07.1994, saatejuht oli Mart Ummelas)
  • Mall Hiiemäe – (eetris: 30.03.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mati Hiis – (eetris: 16.03.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Els Himma – (eetris: 7.12.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Paul Himma – (eetris: 23.03.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hans Hindpere – (eetris: 23.03.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ene Hion – (eetris: 7.10.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Hirv – (eetris: 11.03.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Janar Holm – (eetris: 15.11.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Henrik Hololei – (eetris: 31.08.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Hunt – (eetris: 11.02.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lauri Hussar – (eetris: 10.12.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andrei Hvostov – (eetris: 23.03.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Hõbe – (eetris: 11.04.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Hõbemägi – (eetris: 30.07.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Liia Hänni – (eetris: 13.02.2011, saatejuht oli Janek Luts)
  • Heiti Hääl – (eetris: 1.05.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kaido Höövelson – (eetris: 20.04.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)

I[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Riho Illak – (eetris: 3.06.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Peep Ilmet – (eetris: 6.02.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Ilmoja – (eetris: 7.10.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tullio Ilomets – (eetris: 20.08.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aapo Ilves – (eetris: 13.05.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Evelin Ilves – (eetris: 9.05.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Toomas-Hendrik Ilves – (eetris: 23.02.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sven Ise – (eetris: 10.09.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Züleyxa Izmailova – (eetris: 24.04.2022, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Pavel Ivanov – (eetris: 29.10.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)

J[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Jaan Jaani – (eetris: 2.10.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Karin Jaani – (eetris: 5.07.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Jaanson – (eetris: 24.08.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Aivar Jaeski – (eetris: 2.09.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Heinar Jahu – (eetris: 27.08.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Maarja Jakobson – (eetris: 8.07.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rein Jalak – (eetris: 25.01.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Peeter Jalakas – (eetris: 9.04.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ville Jehe – (eetris: 15.09.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Maris Jesse – (eetris: 22.08.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Arno Joala – (eetris: 1.03.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaak Joala – (eetris: 8.08.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Roald Johannson – (eetris: 10.06.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Johanson – (eetris: 16.08.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mall Johanson – (eetris: 10.05.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Karmen Joller – (eetris: 17.06.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Sofia Joons – (eetris: 25.07.2010, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Risto Joost – (eetris: 4.08.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Marje Josing – (eetris: 6.07.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Philippe Jourdan – (eetris: 12.02.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aimar Jugaste – (eetris: 14.12.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain-Alar Juhanson – (eetris: 1.05.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aivar Juhanson – (eetris: 30.10.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Juske – (eetris: 22.04.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Mart Juur – (eetris: 23.01.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Kristjan Jõekalda – (eetris: 10.09.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Jõerüüt – (eetris: 13.11.2005, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Jõesaar – (eetris: 29.09.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiina Jõgeda – (eetris: 29.09.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aadu Jõgiaas – (eetris: 21.08.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Jõgioja – (eetris: 24.10.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Allar Jõks – (eetris: 30.03.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Laine Jänes – (eetris: 6.02.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Rein Järlik – (eetris: 24.07.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain Järve – (eetris: 20.06.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Järvelaid – (eetris: 27.05.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Järvelill – (eetris: 23.08.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Aino Järvesoo – (eetris: 20.10.2002, saatejuht oli Ago Pärtelpoeg)
  • Jüri Järvet – (eetris: 26.08.2001, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristjan Järvi – (eetris: 26.05.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Neeme Järvi – (eetris: 25.06.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Paavo Järvi – (eetris: 6.08.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Raivo Järvi – (eetris: 26.03.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aldo Järvsoo – (eetris: 7.03.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Merle Jääger – (eetris: 4.09.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Madis Jürgen – (eetris: 6.07.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Jürgens – (eetris: 17.11.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Heli Jürgenson – (eetris: 10.04.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Jürisoo – (eetris: 19.09.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Helvi Jürisson – (eetris: 23.11.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Priit Jürjens – (eetris: 4.03.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Fred Jüssi – (eetris: 5.02.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)

K[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Kaido Kaaberma – (eetris: 16.07.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mati Kaal – (eetris: 17.03.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain Kaalep – (eetris: 6.06.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tiina Kaalep – (eetris: 18.01.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lauri Kaare – (eetris: 1.03.2020, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Ain-Elmar Kaasik – (eetris: 20.12.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Viktor Kaasik – (eetris: 19.07.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Kadastik – (eetris: 6.10.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krista Kaer – (eetris: 25.02.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rasmus Kagge – (eetris: 2.03.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Kaik – (eetris: 25.05.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Heidit Kaio – (eetris: 9.05.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Kalda – (eetris: 28.04.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hans Kaldoja – (eetris: 9.10.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Kaldre – (eetris: 31.10.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Nelli Kalikova – (eetris: 8.04.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hannes Kaljujärv – (eetris: 19.05.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kersti Kaljulaid – (eetris: 29.10.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Peeter Kaljumäe – (eetris: 24.04.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Anu Kaljurand – (eetris: 13.09.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Marina Kaljurand – (eetris: 16.11.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Tõnu Kaljuste – (eetris: 30.05.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marko Kaljuveer – (eetris: 15.06.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Toomas Kall – (eetris: 31.10.2010, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaan Kallas – (eetris: 16.11.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kristina Kallas – (eetris: 7.06.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Madis Kallas – (eetris: 14.06.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Siim Kallas – (eetris: 9.05.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Teet Kallas – (eetris: 30.11.1997, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marite Kallasma – (eetris: 20.11.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ain Kallis – (eetris: 14.09.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mart Kalm – (eetris: 3.02.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Valdo Kalm – (eetris: 20.02.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Volli Kalm – (eetris: 21.01.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ülo Kalm – (eetris: 20.10.2019, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Vahur Kalmre – (eetris: 26.10.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aldo Kals – (eetris: 19.01.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Mall Kalve – (eetris: 25.01.2015, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Antti Kammiste – (eetris: 27.11.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tauno Kangro – (eetris: 29.07.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiina Kangro – (eetris: 5.05.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Guido Kangur – (eetris: 10.04.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Villu Kangur – (eetris: 4.07.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Indrek Kannik – (eetris: 25.01.2004, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Gerd Kanter – (eetris: 22.11.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Kaplinski – (eetris: 15.10.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Margus Kappel – (eetris: 27.01.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Karemäe – (eetris: 28.04.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Doris Kareva – (eetris: 6.07.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Karindi – (eetris: 25.03.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Alar Karis – (eetris: 1.06.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Katrin Karisma – (eetris: 15.10.2017, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Henn Karits – (eetris: 28.09.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tõnu Kark – (eetris: 7.02.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mati Karmin – (eetris: 6.08.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arvi Karotam – (eetris: 13.01.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kärt Karpa – (eetris: 30.01.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnu Karu – (eetris: 14.07.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Vahur Karus – (eetris: 20.03.2022, saatejuht oli Ainar Ruussaar)
  • Merle Karusoo – (eetris: 5.06.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Kasak – (eetris: 19.08.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jarek Kasar (Chalice) – (eetris: 20.04.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Indrek Kaselaan – (eetris: 13.06.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Margus Kasemaa – (eetris: 27.06.2021, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Indrek Kaseorg – (eetris: 17.08.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jüri Kasesalu – (eetris: 20.01.2013, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Raivo Kask – (eetris: 26.10.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Kastein – (eetris: 28.10.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Kasterpalu – (eetris: 2.09.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Enn Kaup – (eetris: 22.09.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Jan Kaus – (eetris: 7.02.2010, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Sulev Keedus – (eetris: 28.03.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Avo Keel – (eetris: 17.02.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Andres Keevallik – (eetris: 2.05.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Andres Keil – (eetris: 29.07.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tunne Kelam – (eetris: 25.04.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Indrek Kelk – (eetris: 9.09.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Üllar Kerde – (eetris: 5.12.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Paul Keres – (eetris: 12.09.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ago-Endrik Kerge – (eetris: 16.05.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Kermes – (eetris: 9.09.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Vahur Kersna – (eetris: 23.04.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Johannes Kert – (eetris: 22.06.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mika Keränen – (eetris: 30.01.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ando Keskküla – (eetris: 4.10.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Kalev Kesküla – (eetris: 13.10.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Kiho – (eetris: 30.08.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tanel Kiik – (eetris: 16.05.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Allan Kiil – (eetris: 31.03.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Gert Kiiler – (eetris: 20.05.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Meelis Kiili – (eetris: 1.07.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Endel Kiisa – (eetris: 18.09.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vilja Kiisler – (eetris: 22.11.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ott Kiivikas – (eetris: 18.12.2016, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Jaak Kikas – (eetris: 17.01.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tiit Kikas – (eetris: 8.06.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Kilk – (eetris: 9.11.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Rait Killandi – (eetris: 22.07.2018, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Matti Killing – (eetris: 28.08.2016, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Margit Kilumets – (eetris: 7.10.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krista Kilvet – (eetris: 11.09.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kaalu Kirme – (eetris: 8.02.2004, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaan Kirsipuu – (eetris: 24.11.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Rein Kirsipuu – (eetris: 18.07.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tiiu Kirsipuu – (eetris: 2.05.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Valve Kirsipuu – (eetris: 21.11.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Kirss – (eetris: 27.07.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Valeri Kirss – (eetris: 5.09.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mauri Kiudsoo – (eetris: 10.10.2021, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Mart Kivastik – (eetris: 15.06.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Eve Kivi – (eetris: 29.09.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krister Kivi – (eetris: 14.10.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Signe Kivi – (eetris: 11.10.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ando Kiviberg – (eetris: 21.07.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Kivimägi – (eetris: 23.02.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Paavo Kivine – (eetris: 29.01.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andrus Kivirähk – (eetris: 19.01.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Juhan Kivirähk – (eetris: 27.10.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Gaute Kivistik – (eetris: 5.03.2017, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Liis Klaar – (eetris: 29.11.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Matti Klaar – (eetris: 6.11.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Birute Klaas – (eetris: 9.03.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Klaas – (eetris: 23.10.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mait Klaassen – (eetris: 13.01.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kalle Klandorf – (eetris: 31.07.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Diana Klas – (eetris: 1.08.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Eri Klas – (eetris: 25.12.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ragnar Klavan – (eetris: 1.06.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Maria Klenskaja – (eetris: 18.04.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tuuli Koch – (eetris: 5.06.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Krista Kodres – (eetris: 6.04.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Kohv – (eetris: 7.08.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aavo Kokk – (eetris: 31.10.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Aivar Kokk – (eetris: 30.04.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jaan Kolberg – (eetris: 21.08.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Voldemar Kolga – (eetris: 5.07.2009, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Lembit Kolk – (eetris: 11.11.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Madis Kolk – (eetris: 11.09.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Kollist – (eetris: 1.02.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalju Komissarov – (eetris: 19.12.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Asso Kommer – (eetris: 13.08.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Margus Konnula (Contra) – (eetris: 29.05.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Piret Kooli – (eetris: 10.11.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rain Kooli – (eetris: 19.07.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Väino Koorberg – (eetris: 18.10.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erkki Koort – (eetris: 2.12.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Merit Kopli – (eetris: 3.05.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Merit Kopli – (eetris: 13.03.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Kopvillem – (eetris: 5.12.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vladislav Koržets – (eetris: 21.03.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Neeme Korv – (eetris: 12.04.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Imre Kose – (eetris: 22.10.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Romek Kosenkranius – (eetris: 28.10.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Taavi Kotka – (eetris: 17.04.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Jüri Kraft – (eetris: 29.08.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vahur Kraft – (eetris: 1.03.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Tarvo Krall – (eetris: 1.06.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Heiki Kranich – (eetris: 20.04.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Enn Kreem – (eetris: 26.08.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaagup Kreem – (eetris: 25.11.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heino Kreintal – (eetris: 11.01.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kersti Kreismann – (eetris: 16.06.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Kreitzberg – (eetris: 7.12.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Reet Krieger – (eetris: 10.05.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marko Kristal – (eetris: 26.05.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Janika Kronberg – (eetris: 3.04.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Eerik-Niiles Kross – (eetris: 18.11.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Peeter Kross – (eetris: 9.09.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Piret Krumm – (eetris: 12.08.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Oliver Kruuda – (eetris: 29.04.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Heino Kruus – (eetris: 23.01.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Kalev Kruus – (eetris: 10.07.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ülle Kruus – (eetris: 1.12.2019, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Urmas Kruuse – (eetris: 22.07.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tarmo Kruusimäe (Kojamees) – (eetris: 30.05.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Meelis Kubits – (eetris: 25.08.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalle Kukk – (eetris: 3.09.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalev Kuljus – (eetris: 15.08.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Elle Kull – (eetris: 20.03.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mart Kull – (eetris: 14.04.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ilmar Kullam – (eetris: 2.02.2003, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Gert Kullamäe – (eetris: 1.06.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raimo Kummer – (eetris: 2.07.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ave Kumpas – (eetris: 22.05.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Kunila – (eetris: 28.03.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Neeme Kuningas – (eetris: 7.06.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Leo Kunnas – (eetris: 9.07.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Karol Kuntsel – (eetris: 5.04.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Kalle Kurg – (eetris: 22.03.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Voldemar Kuslap – (eetris: 19.02.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mart Kutsar – (eetris: 10.07.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Nora Kutti – (eetris: 14.02.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Priit Kuulberg – (eetris: 26.04.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Leev Kuum – (eetris: 21.09.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mart Kuurme – (eetris: 26.04.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lembitu Kuuse – (eetris: 27.03.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Kuusk – (eetris: 29.06.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Kuuskemaa – (eetris: 8.10.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Eduard Kuuskor – (eetris: 24.02.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Aivar Kuusmaa – (eetris: 11.04.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raul Kuutma – (eetris: 14.03.2004, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Urmas Kõiv – (eetris: 18.03.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marju Kõivupuu – (eetris: 9.03.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sulev Kõks – (eetris: 11.12.2005, saatejuht oli Asso Ladva)
  • Paap Kõlar – (eetris: 18.06.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Kõljalg – (eetris: 20.05.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mihhail Kõlvart – (eetris: 9.04.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Andrus Kõre – (eetris: 5.06.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Ago Kõrgvee – (eetris: 4.10.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Harri Kõrvits – (eetris: 28.09.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiit Kõrvits – (eetris: 8.04.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Kõrvits – (eetris: 12.03.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnis Kõrvits – (eetris: 6.10.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnu Kõrvits – (eetris: 12.11.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kadri Kõusaar – (eetris: 5.08.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Tarmo Kõuts – (eetris: 25.10.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Villu Kõve – (eetris: 14.03.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raimo Kägu – (eetris: 24.09.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Henno Käo – (eetris: 22.01.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain Käpp – (eetris: 3.10.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mihkel Kärmas – (eetris: 16.04.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Kaja Kärner – (eetris: 8.03.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tuve Kärner – (eetris: 31.03.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Kärner – (eetris: 4.07.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Volli Käro – (eetris: 21.03.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Virve Köster – (eetris: 24.02.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arno Köörna – (eetris: 3.06.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Kaido Külaots – (eetris: 30.07.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Raivo Külasepp – (eetris: 18.11.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Kümmel – (eetris: 25.05.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Asko Künnap – (eetris: 12.10.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Jaan Künnap – (eetris: 13.07.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helmen Kütt – (eetris: 30.11.2014, saatejuht oli Liis Raidma)

L[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Annela Laaneots – (eetris: 8.03.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ants Laaneots – (eetris: 24.08.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kalle Laanet – (eetris: 15.09.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Nikolai Laanetu – (eetris: 20.11.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Laansoo – (eetris: 6.02.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Laar – (eetris: 14.02.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helle Laas – (eetris: 29.03.2015, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Annika Laats – (eetris: 4.04.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Viktoria Ladõnskaja – (eetris: 10.05.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Meelis Laido – (eetris: 27.06.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Einar Laigna – (eetris: 10.07.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tanel Laisaar – (eetris: 9.01.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Henry Laks – (eetris: 27.02.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anu Lamp – (eetris: 2.09.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tiit Land – (eetris: 4.09.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Merike Lang – (eetris: 1.02.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rein Lang – (eetris: 2.03.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Valter Lang – (eetris: 8.04.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Peeter Langovits – (eetris: 30.01.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Üllar Lanno – (eetris: 10.01.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Laos – (eetris: 13.01.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Leonhard Lapin – (eetris: 11.06.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Käbi Laretei – (eetris: 16.05.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Lasmann – (eetris: 15.02.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Lattikas – (eetris: 10.07.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lauri Laubre – (eetris: 25.09.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Laul – (eetris: 25.06.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Venno Laul – (eetris: 27.06.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marju Lauristin – (eetris: 6.03.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Laurits Leedjärv – (eetris: 14.11.2010, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Ants Leemets – (eetris: 10.06.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Lauri Leesi – (eetris: 12.12.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heikki Leesment – (eetris: 22.02.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Leesment – (eetris: 13.05.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Feliks Leet – (eetris: 5.10.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Boris Lehtlaan – (eetris: 8.06.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lii Lehtmets-Lukk – (eetris: 23.08.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnu Lehtsaar – (eetris: 15.04.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Olaf Leif – (eetris: 1.12.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Roomet Leiger – (eetris: 4.09.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aarne Leima – (eetris: 14.08.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jaak Leimann – (eetris: 23.08.2009, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Leinatamm – (eetris: 29.10.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kuldar Leis – (eetris: 19.08.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jüri Leiten – (eetris: 5.05.2019, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aivar Leito – (eetris: 12.04.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Leito – (eetris: 8.01.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Leius – (eetris: 28.10.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Leivo – (eetris: 7.09.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Lember – (eetris: 24.05.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ira Lember – (eetris: 26.06.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Valli Lember-Bogatkina – (eetris: 18.03.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marek Lemsalu – (eetris: 20.06.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Enno Lend – (eetris: 15.11.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heimar Lenk – (eetris: 9.11.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Lennuk – (eetris: 15.04.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Margus Lepa – (eetris: 27.01.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Lepik – (eetris: 10.03.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Tõnu Lepik – (eetris: 6.09.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Robert Lepikson – (eetris: 3.08.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Hans Lepp – (eetris: 7.11.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Lepp – (eetris: 24.05.2015, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mart Lepp – (eetris: 17.12.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Lepp – (eetris: 18.05.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnis Lepp – (eetris: 3.12.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sakarias Leppik – (eetris: 14.07.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Allar Levandi – (eetris: 28.03.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anna Levandi – (eetris: 22.12.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Adik Levin – (eetris: 13.02.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mai Levin – (eetris: 7.07.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jürgen Ligi – (eetris: 14.10.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Kadri Liik – (eetris: 17.11.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Elmar Liitmaa – (eetris: 7.07.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anti Liiv – (eetris: 6.06.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristi Liiva – (eetris: 10.08.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Anto Liivat – (eetris: 17.07.2016, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Harry Liivrand – (eetris: 20.11.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Lilje – (eetris: 13.06.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heino Lill – (eetris: 10.08.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Märt-Matis Lill – (eetris: 11.01.2015, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Pille Lill – (eetris: 23.04.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marica Lillemets – (eetris: 10.04.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mati Lilliallik – (eetris: 25.10.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erik Lillo – (eetris: 13.09.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hallar Lind – (eetris: 7.12.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Joel Lindpere – (eetris: 26.04.2015, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ivo Linna – (eetris: 13.11.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Reet Linna – (eetris: 31.03.2019, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heino Lipp – (eetris: 29.06.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Endel Lippmaa – (eetris: 4.04.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Lippmaa – (eetris: 3.08.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Lipstok – (eetris: 28.03.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Loemaa – (eetris: 3.03.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Erik Loide – (eetris: 8.12.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiia-Ester Loitme – (eetris: 9.06.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiina Lokk – (eetris: 23.02.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tarmo Loodus – (eetris: 11.02.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andrus Loog – (eetris: 18.01.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mai Loog – (eetris: 30.04.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Uno Loop – (eetris: 9.07.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Viljar Loor – (eetris: 20.07.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Peeter Lorents – (eetris: 3.05.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aleksei Lotman – (eetris: 9.12.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mihhail Lotman – (eetris: 31.08.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Brian Low – (eetris: 19.06.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marko Luhamaa – (eetris: 19.11.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Joel Luhamets – (eetris: 16.05.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Luhats – (eetris: 13.09.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Paul Luhtein – (eetris: 11.04.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Luik – (eetris: 9.07.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mart Luik – (eetris: 7.06.1998, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Tõnis Lukas – (eetris: 25.07.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Luman – (eetris: 5.11.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnu Lume – (eetris: 19.04.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jüri Lumiste – (eetris: 28.06.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ada Lundver – (eetris: 24.06.2001, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Lunge – (eetris: 22.06.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Janek Luts – (eetris: 3.03.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Andres Lutsar – (eetris: 1.10.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Irja Lutsar – (eetris: 20.09.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Üllar Luup – (eetris: 25.05.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Asko Lõhmus – (eetris: 18.02.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Jaak Lõhmus – (eetris: 29.04.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Rain Lõhmus – (eetris: 13.06.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Toomas Lõhmuste – (eetris: 17.08.2014, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Joann Lõssov – (eetris: 17.01.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Marju Länik – (eetris: 16.09.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ulla Länts – (eetris: 27.02.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Lään – (eetris: 31.10.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Lauri Läänemets – (eetris: 6.03.2022, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Heli Lääts – (eetris: 28.06.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)

M[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Igor Maasik (Onu Bella) – (eetris: 17.07.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mati Maasikas – (eetris: 20.03.2016, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Aet Maatee – (eetris: 30.06.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ott Maaten – (eetris: 20.02.2022, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Tiit Madalvee – (eetris: 27.07.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tiit Made – (eetris: 28.02.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Karl Madis – (eetris: 2.11.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Maido Madisson – (eetris: 26.06.2011, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Tiit Madisson – (eetris: 12.10.1997, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Mae – (eetris: 5.05.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Toivo Maimets – (eetris: 28.07.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Maimik – (eetris: 9.03.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Juhan Maiste – (eetris: 12.07.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ivan Makarov – (eetris: 19.02.2012, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Makarov – (eetris: 30.11.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Külvar Mand – (eetris: 18.04.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Maran – (eetris: 16.09.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Maran – (eetris: 24.05.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Mardisalu – (eetris: 13.04.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mihkel Mardna – (eetris: 21.12.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Peeter Mardna – (eetris: 9.03.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Heino Maripuu – (eetris: 20.12.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Maret Maripuu – (eetris: 12.05.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Veikko Maripuu – (eetris: 5.09.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Ago Markvardt – (eetris: 18.04.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ago Markvardt – (eetris: 14.02.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Martin – (eetris: 3.05.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Allan Martinson – (eetris: 15.08.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Jaan Martinson – (eetris: 28.04.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Merike Martinson – (eetris: 19.12.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Rait Maruste – (eetris: 24.02.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Marvet – (eetris: 11.02.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mai Maser – (eetris: 14.08.2011, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Tiit Matsulevitš – (eetris: 30.04.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alo Mattiisen – (eetris: 23.01.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Enno Mattisen – (eetris: 1.08.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marko Matvere – (eetris: 13.10.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raul Meel – (eetris: 5.04.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heldur Meerits – (eetris: 20.12.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Lada Mehikas – (eetris: 17.05.2020, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Silver Meikar – (eetris: 23.09.2012, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Mati Meos – (eetris: 11.09.2011, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Tiit Meren – (eetris: 30.10.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Uno Mereste – (eetris: 21.12.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mart Meri – (eetris: 7.11.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Merila – (eetris: 6.10.2013, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Arne Merilai – (eetris: 13.11.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Helbe Merila-Lattik – (eetris: 7.05.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaanika Merilo – (eetris: 16.01.2022, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Lehti Merilo – (eetris: 14.07.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Merits – (eetris: 1.08.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Andres Metspalu – (eetris: 10.12.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mait Metspalu – (eetris: 20.06.2010, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Marje Metsur – (eetris: 5.06.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kristen Michal – (eetris: 4.07.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Marko Mihkelson – (eetris: 10.01.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Marika Mikelsaar – (eetris: 21.10.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ly Mikheim – (eetris: 19.12.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Valdur Mikita – (eetris: 5.10.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mikk Mikiver – (eetris: 4.09.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tõnu Mikiver – (eetris: 15.07.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arne Mikk – (eetris: 4.02.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Mikk – (eetris: 23.09.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Mikk – (eetris: 17.06.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Madis Mikko – (eetris: 10.09.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marianne Mikko – (eetris: 10.09.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Märt Mikkov – (eetris: 3.09.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Evelyn Mikomägi – (eetris: 8.01.2012, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Margus Mikomägi – (eetris: 28.02.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Sven Mikser – (eetris: 14.10.2012, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Meelis Milder – (eetris: 11.05.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Madis Milling – (eetris: 14.12.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Minn – (eetris: 8.08.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olle Mirme – (eetris: 5.09.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Dimitri Mironov – (eetris: 20.11.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Daniele Monticelli – (eetris: 25.02.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Muld – (eetris: 15.09.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sulo Muldia – (eetris: 1.02.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaanus Murakas – (eetris: 14.04.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Murakas – (eetris: 29.01.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Herbert Murd – (eetris: 29.05.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mai Murdmaa – (eetris: 17.06.2001, saatejuht oli Raivo Järvi)
  • Alo Murutar – (eetris: 20.09.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kati Murutar – (eetris: 6.04.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aadu Must – (eetris: 28.03.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ivar Must – (eetris: 23.12.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Mustonen – (eetris: 20.02.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Mutso – (eetris: 28.05.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mihkel Mutt – (eetris: 12.05.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jüri Muttika – (eetris: 4.10.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kalle Muuli – (eetris: 15.04.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Mõis – (eetris: 7.11.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Meelis Mõttus – (eetris: 14.04.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aivar Mäe – (eetris: 21.06.1998, saatejuht oli Vello Rand)
  • Ain Mäeots – (eetris: 2.04.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Marko Mäetamm – (eetris: 21.04.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Ester Mägi – (eetris: 19.03.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Janek Mägi – (eetris: 21.03.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Paul Mägi – (eetris: 8.02.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Rasmus Mägi – (eetris: 26.10.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tiina Mägi – (eetris: 12.06.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnis Mägi – (eetris: 26.09.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalle Mälberg – (eetris: 21.05.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mall Mälberg – (eetris: 2.04.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Linnart Mäll – (eetris: 19.11.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heljo Mänd – (eetris: 15.05.2016, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Gunnar Männik – (eetris: 16.07.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Leho Männiksoo – (eetris: 13.01.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Talvi Märja – (eetris: 24.10.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Mäss – (eetris: 31.01.2016, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heiki Mätlik – (eetris: 14.05.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ulla-Maija Määtänen – (eetris: 18.02.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Mölder – (eetris: 6.11.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Janika Mölder – (eetris: 3.12.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Peep Mühls – (eetris: 16.11.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aleksander Müller (Mülleri Sass) – (eetris: 23.07.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Piret Mürk-Dubout – (eetris: 29.11.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sulev Müürsepp – (eetris: 1.11.2015, saatejuht oli Ruth Tiidemann)

N[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Tiit Naarits – (eetris: 5.07.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Heiki Nabi – (eetris: 21.04.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ave Nahkur – (eetris: 30.05.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Tõnu Naissoo – (eetris: 6.05.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lauri Nebel – (eetris: 25.01.2009, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Robert Nerman – (eetris: 27.04.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Eiki Nestor – (eetris: 2.02.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Siim Nestor – (eetris: 8.10.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiit Niilo – (eetris: 11.03.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ülo Niinemets – (eetris: 13.07.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Niinemäe – (eetris: 24.11.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Niklus – (eetris: 26.09.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toivo Ninnas – (eetris: 13.05.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erki Nool – (eetris: 22.10.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tarmo Noop – (eetris: 4.06.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Taisto Noor – (eetris: 16.08.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mart Noorma – (eetris: 3.02.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tarmo Noormaa – (eetris: 2.03.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Andres Noormets – (eetris: 15.11.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Henrik Normann – (eetris: 24.09.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ingo Normet – (eetris: 8.09.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Leo Normet – (eetris: 17.09.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ülo Nugis – (eetris: 22.05.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Egon Nuter – (eetris: 21.07.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Mart Nutt – (eetris: 3.06.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mati Nuude – (eetris: 6.10.1996, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Tiit Nuudi – (eetris: 3.11.1996, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ants Nuut – (eetris: 14.10.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Merlis Nõgene – (eetris: 26.02.2017, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Paavo Nõgene – (eetris: 12.12.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jaanus Nõgisto – (eetris: 12.12.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rainer Nõlvak – (eetris: 4.05.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Enn Nõu – (eetris: 1.11.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Helga Nõu – (eetris: 1.11.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Elmo Nüganen – (eetris: 25.08.1996, saatejuht oli Mart Pukk)

O[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • David O'Brock – (eetris: 23.08.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olev Oja – (eetris: 11.10.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Peeter Oja – (eetris: 30.10.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Reet Oja – (eetris: 14.05.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Oja – (eetris: 20.02.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Ojakäär – (eetris: 13.07.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Valter Ojakäär – (eetris: 16.07.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ott Ojaveer – (eetris: 2.10.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Vally Ojavere – (eetris: 25.11.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristiina Ojuland – (eetris: 4.02.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Olesk – (eetris: 21.08.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Sulev Oll – (eetris: 27.10.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Raul Olle – (eetris: 16.04.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Anne Ormisson – (eetris: 11.05.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Oru – (eetris: 14.09.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Orumets – (eetris: 18.12.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Olav Osolin – (eetris: 8.11.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Jevgeni Ossinovski – (eetris: 3.06.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Andres Ots – (eetris: 15.03.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Loone Ots – (eetris: 28.07.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aivar Otsalt – (eetris: 12.08.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mihkel Oviir – (eetris: 9.10.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Siiri Oviir – (eetris: 14.07.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)

P[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Juhan Paadam – (eetris: 5.08.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lembit Paal – (eetris: 6.11.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Gerli Padar – (eetris: 11.06.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ivari Padar – (eetris: 21.10.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kaido Padar – (eetris: 15.01.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Paet – (eetris: 29.06.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ants Paju – (eetris: 13.02.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Imbi Paju – (eetris: 17.10.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Rein Pajur – (eetris: 21.06.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Priit Pajusaar – (eetris: 27.10.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Pakk – (eetris: 27.07.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hillar Palamets – (eetris: 10.02.2002, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ilmar Palli – (eetris: 18.09.2005, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mati Palm – (eetris: 14.06.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Raivo Palmaru – (eetris: 12.02.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urve Palo – (eetris: 20.03.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Tõnis Palts – (eetris: 28.10.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Thea Paluoja – (eetris: 24.07.2016, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Andres Panksepp – (eetris: 9.11.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kristel Pappel – (eetris: 26.03.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Lagle Parek – (eetris: 30.07.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiina Park – (eetris: 31.07.2011, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Erast Parmasto – (eetris: 24.03.2002, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Juhan Parts – (eetris: 1.05.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Aune Past – (eetris: 18.02.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Edda Paukson – (eetris: 18.07.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Eduard Paukson – (eetris: 18.07.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Paul – (eetris: 9.06.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Pearu Paulus – (eetris: 28.04.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Paulus – (eetris: 13.08.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Annely Peebo – (eetris: 24.09.2017, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Juhan Peegel – (eetris: 1.09.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lembit Peegel – (eetris: 21.11.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Andres Peets – (eetris: 12.06.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Erki Pehk – (eetris: 17.03.2013, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rauno Pehka – (eetris: 22.02.2004, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tiit Pekk – (eetris: 16.11.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Keit Pentus – (eetris: 19.06.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Perens – (eetris: 16.02.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lavly Perling – (eetris: 31.05.2015, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Indrek Pertelson – (eetris: 1.12.1996, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Owe Petersell – (eetris: 25.11.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ilmar Petersen – (eetris: 17.12.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lembit Peterson – (eetris: 3.12.2017, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Peep Peterson – (eetris: 22.06.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Peterson – (eetris: 3.11.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Epp Petrone – (eetris: 24.10.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Justin Petrone – (eetris: 14.06.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hanno Pevkur – (eetris: 7.10.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiiu Peäske – (eetris: 30.09.2018, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Jüri Pihel – (eetris: 10.05.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olavi Pihlamägi – (eetris: 7.08.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Pihlap – (eetris: 23.07.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tarmo Pihlap – (eetris: 24.01.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helmut Piirimäe – (eetris: 15.03.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raio Piiroja – (eetris: 2.02.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaanus Piirsalu – (eetris: 20.08.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Pikamäe – (eetris: 16.02.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jaanus Pikani – (eetris: 22.09.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Koit Pikaro – (eetris: 21.01.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aavo Pikkuus – (eetris: 8.12.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Aivar Pilv – (eetris: 7.04.2013, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Rain Pilve – (eetris: 21.02.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Barbi Pilvre – (eetris: 10.02.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Glen Pilvre – (eetris: 23.05.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aigar Pindmaa – (eetris: 10.06.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Johannes Pirita – (eetris: 14.01.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Pirsko – (eetris: 16.04.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Aivar Pohlak – (eetris: 14.12.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Viido Polikarpus – (eetris: 7.08.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mihkel Poll – (eetris: 14.11.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Gunnar Polma – (eetris: 26.08.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marko Pomerants – (eetris: 12.10.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kristjan Pomm – (eetris: 13.11.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Poom – (eetris: 31.05.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Arkadi Popov – (eetris: 31.05.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Rein Porro – (eetris: 26.01.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kristiina Poska – (eetris: 19.04.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Elena Poznjak-Kõlar – (eetris: 9.06.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Sirje Potisepp – (eetris: 11.05.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peep Pree – (eetris: 1.04.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ulla Preeden – (eetris: 16.08.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Gunnar Press – (eetris: 20.10.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Linnar Priimägi – (eetris: 19.05.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aleksander Prikk – (eetris: 1.09.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Igor Prins – (eetris: 18.08.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Voldemar Promet – (eetris: 19.02.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Prozes – (eetris: 27.04.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiit Pruuli – (eetris: 13.12.2015, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Aapo Pukk – (eetris: 11.10.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Priit Pullerits – (eetris: 26.11.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Punab – (eetris: 4.02.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Arvo Putmaker – (eetris: 5.03.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Erik Puura – (eetris: 27.03.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Sirje Puura – (eetris: 17.10.2004, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Väino Puura – (eetris: 17.10.2004, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Puustusmaa – (eetris: 6.02.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Andres Põder – (eetris: 8.10.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Inge Põder – (eetris: 11.07.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Aavo Põhjala – (eetris: 1.04.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Koit Põld – (eetris: 11.07.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Põld – (eetris: 11.12.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Põldmaa – (eetris: 16.12.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Alo Põldmäe – (eetris: 8.02.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mati Põldre – (eetris: 5.11.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Põldroos – (eetris: 2.12.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Põldsepp – (eetris: 30.08.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ivar Põllu – (eetris: 24.04.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Henn Põlluaas – (eetris: 29.07.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Henn Põlluste – (eetris: 30.09.2012, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Henn Pärn – (eetris: 13.10.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Katrin Pärn – (eetris: 12.11.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Priit Pärn – (eetris: 24.03.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Eve Pärnaste – (eetris: 21.02.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Matti Päts – (eetris: 26.02.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Piret Päär – (eetris: 21.07.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Merike Pääro – (eetris: 26.05.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Pääsuke – (eetris: 31.01.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)

R[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Tõnu Raadik – (eetris: 24.12.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Raag – (eetris: 9.05.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ilmar Raag – (eetris: 2.08.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Raamat – (eetris: 6.06.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Erkki Raasuke – (eetris: 25.09.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Madis Rahu – (eetris: 22.12.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Lydia Rahula – (eetris: 21.05.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaanus Rahumägi – (eetris: 15.10.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Raid – (eetris: 7.03.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Juku-Kalle Raid – (eetris: 13.02.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Jaanus Raidal – (eetris: 6.12.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ivar Raidam – (eetris: 21.01.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Raidam – (eetris: 19.10.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Raidla – (eetris: 24.03.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mati Raidma – (eetris: 21.09.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Artur Raidmets – (eetris: 18.08.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Siim Raie – (eetris: 26.11.2017, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Kulle Raig – (eetris: 19.11.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Katri Raik – (eetris: 5.02.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mart Raik – (eetris: 16.08.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Val Rajasaar – (eetris: 8.12.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Leida Rammo – (eetris: 20.07.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Imre Rammul – (eetris: 27.06.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ivalo Randalu – (eetris: 21.11.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kalle Randalu – (eetris: 3.09.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Uku Randmaa – (eetris: 4.06.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Valdo Randpere – (eetris: 12.09.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aarne Rannamäe – (eetris: 22.04.2012, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rein Rannap – (eetris: 10.03.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Märt Rask – (eetris: 20.10.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rasmus Rask – (eetris: 22.03.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Riho Rasman – (eetris: 20.04.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Ratas – (eetris: 29.11.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Anu Raud – (eetris: 22.03.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mihkel Raud – (eetris: 29.05.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Neeme Raud – (eetris: 19.01.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rein Raud – (eetris: 22.09.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mart Raudsaar – (eetris: 28.11.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Raudsepp – (eetris: 13.09.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Anto Raukas – (eetris: 9.01.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Eero Raun – (eetris: 9.12.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Henn Rebane – (eetris: 10.11.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Rebane – (eetris: 18.07.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Rebane – (eetris: 12.12.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Raul Rebane – (eetris: 17.10.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aadu Regi – (eetris: 11.11.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Villu Reiljan – (eetris: 3.07.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Martin Reim – (eetris: 10.10.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marek Reinaas – (eetris: 15.12.2013, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Anu Reinart – (eetris: 18.05.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Reinsalu – (eetris: 13.04.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Urmas Reitelmann – (eetris: 28.11.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Rekkor – (eetris: 23.12.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hendrik Relve – (eetris: 5.04.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Cardo Remmel – (eetris: 9.09.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Olev Remsu – (eetris: 1.03.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mailis Reps – (eetris: 21.01.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Raivo Riim – (eetris: 11.03.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Riis – (eetris: 22.01.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Riisalo – (eetris: 16.10.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aivar Riisalu – (eetris: 26.10.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Evar Riitsaar – (eetris: 27.08.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mari-Ann Rikken – (eetris: 25.04.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Ristsoo – (eetris: 19.01.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alo Ritsing – (eetris: 19.04.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aleksander Rjabov – (eetris: 18.05.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Juss Roden – (eetris: 26.01.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Laine Roht – (eetris: 12.07.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Indrek Rohtmets – (eetris: 24.01.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaanus Rohumaa – (eetris: 1.11.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Els Roode – (eetris: 2.05.2021, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Henrik Roonemaa – (eetris: 28.02.2021, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Reet Roos – (eetris: 4.12.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Celia Roose – (eetris: 22.07.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jürgen Rooste – (eetris: 12.08.2012, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rait Roosve – (eetris: 2.06.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andrus Rootsmäe (InBoil) – (eetris: 8.08.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Märten Ross – (eetris: 7.06.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Olavi Ruitlane – (eetris: 11.12.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Paul-Eerik Rummo – (eetris: 12.09.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Emil Rutiku – (eetris: 27.06.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Ruus – (eetris: 28.11.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ainar Ruussaar – (eetris: 26.04.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Igor Rõtov – (eetris: 21.08.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Riho Rõõmus – (eetris: 30.06.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Riina Rõõmus – (eetris: 1.04.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Rõõmussaar – (eetris: 24.02.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ene Rämmeld – (eetris: 9.07.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Tõnis Rätsep – (eetris: 24.11.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rita Rätsepp – (eetris: 23.11.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Rääts – (eetris: 19.09.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Arnold Rüütel – (eetris: 14.08.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ingrid Rüütel – (eetris: 7.05.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Raido Rüütel – (eetris: 5.05.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Rüütel – (eetris: 9.02.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Tarmo Rüütli – (eetris: 24.08.2008, saatejuht oli Erki Berends)

S[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Anu Saagim – (eetris: 19.07.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ken Saan – (eetris: 23.09.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Saan – (eetris: 29.06.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andrus Saar – (eetris: 26.11.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Saar – (eetris: 20.09.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Saar – (eetris: 29.04.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Üllar Saaremäe – (eetris: 12.09.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Härmo Saarm – (eetris: 13.04.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ain Saarna – (eetris: 10.10.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Saarniit – (eetris: 1.10.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lembit Saarsalu – (eetris: 22.11.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Saarso – (eetris: 22.08.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Lauri Saatpalu – (eetris: 6.03.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Erik Sakkov – (eetris: 29.04.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Katrin Saks – (eetris: 11.07.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Salis – (eetris: 8.07.2012, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Helgi Sallo – (eetris: 18.09.2016, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Vello Salo – (eetris: 4.08.2002, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Hendrik Sal-Saller – (eetris: 11.04.2010, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Madis Salum – (eetris: 28.08.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaak Salumets – (eetris: 28.08.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vello Salumets – (eetris: 24.01.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aarne Saluveer – (eetris: 29.08.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alvar Sammal (Sämm) – (eetris: 22.04.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Sammul – (eetris: 16.10.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Evelin Samuel – (eetris: 13.05.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Sander – (eetris: 4.11.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ove Sander – (eetris: 2.08.2015, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Oleg Sapožnin – (eetris: 26.07.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Enn Sarap – (eetris: 16.05.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõivo Sarmet – (eetris: 15.06.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Rainer Sarnet – (eetris: 1.04.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Henn Sarv – (eetris: 17.03.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mikk Sarv – (eetris: 26.07.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Katrin Saali Saul – (eetris: 15.07.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Saul – (eetris: 11.08.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Savi – (eetris: 10.12.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Edgar Savisaar – (eetris: 23.05.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Remo Savisaar – (eetris: 10.03.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Vilja Savisaar – (eetris: 16.01.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mait Schmidt – (eetris: 20.07.2014, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ivi-Els Schneider – (eetris: 28.01.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Schwede – (eetris: 22.12.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Helir-Valdor Seeder – (eetris: 19.06.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Sepo Seeman – (eetris: 21.02.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Sei – (eetris: 26.11.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Neinar Seli – (eetris: 8.09.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heino Seljamaa (vanem) – (eetris: 23.09.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Liis Seljamaa – (eetris: 3.03.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ene-Liis Semper – (eetris: 16.10.2005, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Evelyn Sepp – (eetris: 22.04.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Hanno Sepp – (eetris: 13.03.2022, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Sepp – (eetris: 16.07.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Viire Sepp – (eetris: 1.09.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Ly Seppel-Ehin – (eetris: 13.12.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Mari-Liis Sepper – (eetris: 2.12.2012, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ain Seppik – (eetris: 18.05.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Sami Seppänen – (eetris: 25.03.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Sersant – (eetris: 1.05.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Leida Sevruk – (eetris: 27.05.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Harri Shein – (eetris: 6.08.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Heiki Sibul – (eetris: 19.08.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Riho Sibul – (eetris: 29.03.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Juhan Sihver – (eetris: 19.02.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Viktor Siilats – (eetris: 13.12.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mart Siimann – (eetris: 18.01.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Leho Siimsen – (eetris: 25.10.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alar Sikk – (eetris: 21.12.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Rein Sikk – (eetris: 6.11.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Olavi Sikka – (eetris: 3.10.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Riina Sikkut – (eetris: 7.07.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ants Sild – (eetris: 19.04.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heino Sild – (eetris: 13.04.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tiiu Sild – (eetris: 8.05.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Sildam – (eetris: 12.03.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Helen Sildna – (eetris: 5.02.2012, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Mail Sildos – (eetris: 14.12.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Janika Sillamaa – (eetris: 15.05.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kaari Sillamaa – (eetris: 24.12.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arno Sillat – (eetris: 14.01.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Simm – (eetris: 7.04.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kadri Simson – (eetris: 8.02.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Karl-Martin Sinijärv – (eetris: 21.07.1996, saatejuht oli Kiur Aarma)
  • Riivo Sinijärv – (eetris: 29.08.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Sinissaar – (eetris: 17.08.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aivar Sirelpuu – (eetris: 1.02.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Siiri Sisask – (eetris: 2.05.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Sisask – (eetris: 7.05.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jelena Skulskaja – (eetris: 10.08.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mihkel Smeljanski – (eetris: 3.10.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Sokk – (eetris: 17.11.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Mati Songisepp – (eetris: 4.12.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Sookruus – (eetris: 23.10.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Soomere – (eetris: 29.01.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Urmo Soonvald – (eetris: 23.03.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Soosaar – (eetris: 24.05.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mark Soosaar – (eetris: 7.09.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Soots – (eetris: 15.08.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Imre Sooäär – (eetris: 12.08.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Veiko Spolitis – (eetris: 25.08.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Eero Spriit – (eetris: 7.04.2019, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Indrek Stahl – (eetris: 24.01.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Timo Steiner – (eetris: 29.05.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Joel Steinfeldt – (eetris: 25.06.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sándor Stern – (eetris: 5.12.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalev Stoicescu – (eetris: 9.12.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Marek Strandberg – (eetris: 27.07.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alar Streimann – (eetris: 6.02.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Siim Sukles – (eetris: 17.04.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urmas Sukles – (eetris: 5.09.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Sulling – (eetris: 10.04.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Märt Sults – (eetris: 3.04.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Lepo Sumera – (eetris: 2.01.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mait Summatavet – (eetris: 13.10.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Hirvo Surva – (eetris: 16.02.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heli Susi – (eetris: 20.01.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Margit Sutrop – (eetris: 19.03.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Sutrop – (eetris: 21.12.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hando Sutter – (eetris: 11.08.2019, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Olaf Suuder – (eetris: 22.08.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalju Suur – (eetris: 8.03.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Suviste – (eetris: 3.09.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Sõber – (eetris: 16.01.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Sõmera – (eetris: 3.10.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Andrei Sõritsa – (eetris: 20.07.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Sõõrumaa – (eetris: 10.03.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Säde – (eetris: 9.02.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helve Särgava – (eetris: 8.05.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Juhan Särgava – (eetris: 22.11.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anu Säärits – (eetris: 21.09.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Andres Sööt – (eetris: 28.02.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ants Sööt – (eetris: 12.11.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaan Sööt – (eetris: 4.11.2007, saatejuht oli Erki Berends)

Š[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Hagi Šein – (eetris: 20.08.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kristina Šmigun – (eetris: 21.05.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Rutt Šmigun – (eetris: 25.04.2010, saatejuht oli Liis Raidma)

Z[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


T[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Rein Taagepera – (eetris: 9.12.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Taalmaa – (eetris: 7.09.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Garmen Tabor – (eetris: 18.08.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Margus Tabor – (eetris: 16.09.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Raivo Tafenau – (eetris: 4.04.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Maila Taimre – (eetris: 3.08.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Anu Tali – (eetris: 21.11.2004, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Kadri Tali – (eetris: 21.11.2004, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Tali – (eetris: 17.08.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Harri Taliga – (eetris: 7.12.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Raul Talmar – (eetris: 22.08.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tanel Talve – (eetris: 14.09.2008, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Talvet – (eetris: 7.05.2017, saatejuht oli Liis Laidmets)
  • Artur Talvik – (eetris: 11.07.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mati Talvik – (eetris: 22.08.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiina Talvik – (eetris: 27.11.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Peep Talving – (eetris: 5.11.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Enrico Talvistu – (eetris: 11.01.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Eino Tamberg – (eetris: 7.11.2010, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Hannes Tamjärv – (eetris: 14.02.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Sten Tamkivi – (eetris: 17.02.2008, saatejuht oli Janek Luts)
  • Aksel Tamm – (eetris: 19.12.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Boris Tamm – (eetris: 26.05.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Tamm – (eetris: 14.11.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Tamm – (eetris: 13.12.2009, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaan Tamm – (eetris: 23.06.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Jüri Tamm – (eetris: 6.08.1995, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Raivo E. Tamm – (eetris: 5.04.2015, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heidy Tamme – (eetris: 2.06.2013, saatejuht oli Erki Berends)
  • Villu Tamme – (eetris: 26.02.1995, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Kuno Tammearu – (eetris: 24.06.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aleksander Tammert – (eetris: 14.11.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kristi Tammik – (eetris: 1.08.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aleksei Tammiste – (eetris: 2.12.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Tammsalu – (eetris: 6.03.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Tamsaar – (eetris: 18.06.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Endel Taniloo – (eetris: 16.12.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kaie Tanner – (eetris: 1.07.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Andres Tarand – (eetris: 26.09.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Indrek Tarand – (eetris: 8.07.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kaarel Tarand – (eetris: 22.05.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mari Tarand – (eetris: 22.02.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Mikk Targo – (eetris: 24.04.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Igor Taro – (eetris: 29.10.2017, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Heino Tartes – (eetris: 5.08.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Urmas Tartes – (eetris: 8.08.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Enn Tarto – (eetris: 12.05.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ilmar Taska – (eetris: 30.01.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Helju Tauk – (eetris: 23.04.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ants Taul – (eetris: 11.04.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Enn Tegova – (eetris: 1.09.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Erich Teigamägi – (eetris: 3.08.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Tanel Tein – (eetris: 17.05.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Toomas Tein – (eetris: 3.02.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Kirill Teiter – (eetris: 16.01.1994, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalmer Tennosaar – (eetris: 15.08.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Liina Tennosaar – (eetris: 16.06.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Tõnu Tepandi – (eetris: 31.01.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Teras – (eetris: 7.02.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Avo-Rein Tereping – (eetris: 21.02.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Terik – (eetris: 11.06.2017, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Riho Terras – (eetris: 26.02.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Teitur Thordarson – (eetris: 14.11.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Harri Tiido – (eetris: 28.07.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hardi Tiidus – (eetris: 21.02.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Urve Tiidus – (eetris: 11.05.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heino Tiik – (eetris: 27.11.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tarmo Tiisler – (eetris: 30.06.2013, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ene-Margit Tiit – (eetris: 5.02.2017, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Valdur Tiit – (eetris: 28.01.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Toomas Tiivel – (eetris: 19.03.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jüri Tikk – (eetris: 27.08.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tõnu Timm – (eetris: 4.03.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Timmo – (eetris: 11.03.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jiri Tintera – (eetris: 7.03.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Enn Tobreluts – (eetris: 12.07.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erik Tohvri – (eetris: 15.01.2012, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Aare Toikka – (eetris: 11.10.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Kati Tolmoff – (eetris: 8.01.2017, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Andres Tolts – (eetris: 25.07.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Eduard Toman – (eetris: 15.05.2005, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Ene Tomberg – (eetris: 23.06.2019, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Hanno Tomberg – (eetris: 17.12.2006, saatejuht oli Janek Luts)
  • Kärt Tomingas – (eetris: 26.07.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Silva Tomingas – (eetris: 6.09.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Aivar Tommingas – (eetris: 2.10.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mare Tommingas – (eetris: 11.01.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Fredy-Armand Tomps – (eetris: 17.03.2019, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Priit Tomson – (eetris: 28.05.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ilmar Tomusk – (eetris: 19.09.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Ülle Toode – (eetris: 4.11.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Yana Toom – (eetris: 24.06.2012, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Peeter Tooma – (eetris: 7.02.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Toome – (eetris: 5.11.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Koit Toome – (eetris: 24.12.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Toomepuu – (eetris: 11.09.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tiia Toomet – (eetris: 23.01.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tiina Toomet – (eetris: 15.06.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Toomik – (eetris: 20.01.2008, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rein Toomla – (eetris: 20.05.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aivar Toompere – (eetris: 29.03.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hendrik Toompere (noorem) – (eetris: 5.09.2004, saatejuht oli Janek Luts)
  • Hendrik Toompere (seenior) – (eetris: 18.12.2005, saatejuht oli Janek Luts)
  • Helgi Toomsalu – (eetris: 4.04.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tiit Toomsalu – (eetris: 30.01.2005, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jaan Tootsen – (eetris: 3.05.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Toivo Tootsen – (eetris: 8.12.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Trapido – (eetris: 30.07.2006, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raivo Trass – (eetris: 31.08.1997, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Jüri Trei – (eetris: 5.07.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Indrek Treufeldt – (eetris: 10.06.2007, saatejuht oli Janek Luts)
  • Elmar Trink – (eetris: 18.07.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ruslan Trochynskyi – (eetris: 30.03.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Eva Truuverk – (eetris: 27.10.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margus Tsahkna – (eetris: 18.01.2009, saatejuht oli Janek Luts)
  • Tiina Tšatšua – (eetris: 8.06.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Even Tudeberg – (eetris: 28.01.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helena Tulve – (eetris: 9.10.2011, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Peeter Tulviste – (eetris: 15.02.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Leelo Tungal – (eetris: 7.03.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aleksei Turovski – (eetris: 7.07.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ülo Tuulik – (eetris: 10.11.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marika Tuus – (eetris: 16.06.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Toomas Tõnise – (eetris: 26.01.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Liina Tõnisson – (eetris: 15.02.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Taavi Tõnisson – (eetris: 26.08.2018, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Viktor Tõnissoo – (eetris: 13.03.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Tõniste – (eetris: 30.11.2003, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tõnu Tõniste – (eetris: 30.11.2003, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Johannes Tõrs – (eetris: 16.01.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Ain Tähiste – (eetris: 19.08.2018, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Täht – (eetris: 19.07.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Toivo Tänavsuu – (eetris: 8.09.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Jaan Tätte – (eetris: 27.04.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Veikko Täär – (eetris: 15.07.2007, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Erkki-Sven Tüür – (eetris: 16.04.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Karmo Tüür – (eetris: 14.02.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)

U[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Margus Uba – (eetris: 16.03.2014, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Toomas Uba – (eetris: 15.11.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Roman Ubakivi – (eetris: 23.10.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Angelica Udeküll – (eetris: 23.01.2022, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Andres Uibo – (eetris: 17.09.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Uibo – (eetris: 21.09.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Vaike Uibopuu – (eetris: 8.04.2018, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Uno Uiga – (eetris: 1.12.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Lembit Ulfsak – (eetris: 17.12.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ülle Ulla – (eetris: 4.12.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mart Ummelas – (eetris: 28.05.1995, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Feliks Undusk – (eetris: 17.05.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Jaak Ungerson – (eetris: 10.02.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Mati Unt – (eetris: 3.12.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toivo Unt – (eetris: 25.10.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Uppin – (eetris: 2.03.2003, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Tarmo Urb – (eetris: 17.09.2006, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Urbla – (eetris: 20.09.1998, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aare Urm – (eetris: 20.01.2002, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Urmet – (eetris: 19.10.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mart Ustav – (eetris: 14.03.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Olaf-Knut Utt – (eetris: 9.05.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Jaak Uudmäe – (eetris: 5.03.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jan Uuspõld – (eetris: 30.10.2005, saatejuht oli Erki Berends)

V[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


W[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Aldo Vaan – (eetris: 7.11.2021, saatejuht oli Madis Kimmel)
  • Andrus Vaarik – (eetris: 15.12.1996, saatejuht oli Piret Salum)
  • Daniel Vaarik – (eetris: 27.05.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Olaf Vaarma – (eetris: 11.11.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Toomas Vabamäe – (eetris: 28.09.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Vadi – (eetris: 4.11.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Aigar Vahemetsa – (eetris: 6.06.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Berk Vaher – (eetris: 13.03.2011, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Elmar Vaher – (eetris: 26.01.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ken-Marti Vaher – (eetris: 10.10.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Vello Vaher – (eetris: 8.11.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andrus Vaht – (eetris: 20.02.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Lauri Vahtre – (eetris: 27.09.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Sulev Vahtre – (eetris: 15.08.2004, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Raul Vaigla – (eetris: 30.06.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Heini Vaikmaa – (eetris: 17.06.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Erki Vaikre – (eetris: 6.12.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raul Vaiksoo – (eetris: 25.11.2012, saatejuht oli Erki Berends)
  • Maarja Vaino – (eetris: 2.02.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Urmas Vaino – (eetris: 12.01.2014, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Manfred Vainokivi – (eetris: 1.11.2020, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Viire Valdma – (eetris: 27.05.2007, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Heinz Valk – (eetris: 10.10.1993, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Marika Valk – (eetris: 29.01.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Andres Valkonen – (eetris: 1.07.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Le Vallikivi – (eetris: 19.12.2021, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Heiki Valner – (eetris: 15.02.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kadri Valner – (eetris: 26.09.2021, saatejuht oli Erki Berends)
  • Sulev Valner – (eetris: 14.06.2009, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Edgar Valter – (eetris: 5.10.2003, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hannes Walter – (eetris: 2.04.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Arvo Valton – (eetris: 29.08.1999, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Villu Vane – (eetris: 24.06.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Helene Vannari – (eetris: 25.07.2021, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Kalev Vapper – (eetris: 2.11.2003, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Vare – (eetris: 24.08.1997, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ardo Ran Varres – (eetris: 24.07.2011, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Viktor Vassiljev – (eetris: 20.05.2007, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Veeber – (eetris: 17.04.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Peeter Veegen – (eetris: 29.09.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Uno Veenre – (eetris: 2.04.2000, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Andrus Veerpalu – (eetris: 2.06.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Anne Veesaar – (eetris: 28.07.2019, saatejuht oli Ruth Tiidemann)
  • Ants Veetõusme – (eetris: 28.08.2011, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Sten Weidebaum – (eetris: 2.07.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andra Veidemann – (eetris: 27.03.1994, saatejuht oli Mart Ummelas)
  • Rein Veidemann – (eetris: 27.03.1994, saatejuht oli Mart Ummelas)
  • Arvo Veidenberg – (eetris: 5.08.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Martin Veinmann – (eetris: 8.11.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Kaspar Velberg – (eetris: 3.04.2022, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Hubert Veldermann – (eetris: 2.09.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Virgo Veldi – (eetris: 1.10.2017, saatejuht oli Erki Berends)
  • Kalle Vellevoog – (eetris: 27.01.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Trivimi Velliste – (eetris: 6.12.1998, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Priit Vesilind – (eetris: 21.03.2004, saatejuht oli Erki Berends)
  • Andres Veske – (eetris: 13.02.2022, saatejuht oli Madis Kimmel)
  • Anne Veski – (eetris: 27.09.2009, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Villu Veski – (eetris: 23.04.2006, saatejuht oli Erki Berends)
  • Taavi Veskimägi – (eetris: 30.05.2010, saatejuht oli Janek Luts)
  • Enn Vetemaa – (eetris: 14.04.1996, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Peeter Vihalemm – (eetris: 25.09.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aivar Viidik – (eetris: 28.11.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Margus Viigimaa – (eetris: 11.12.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Linnar Viik – (eetris: 20.12.1998, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Tõnu Viik – (eetris: 17.07.2005, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Urmas Viilma – (eetris: 17.05.2015, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Katrin Viirpalu – (eetris: 2.08.2020, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Ilon Wikland – (eetris: 23.12.2012, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Priit Vilba – (eetris: 16.02.1997, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Rene Vilbre – (eetris: 8.03.2009, saatejuht oli Ave Marleen)
  • Richard Villems – (eetris: 23.02.2020, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Ago Vilo – (eetris: 3.04.2011, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Vilosius – (eetris: 19.11.1995, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Vint – (eetris: 12.05.2019, saatejuht oli Liis Seljamaa)
  • Aino Lepik Von Wiren – (eetris: 12.09.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Taavo Virkhaus – (eetris: 6.07.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Tõnu Virve – (eetris: 22.12.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Margot Visnap – (eetris: 15.10.1995, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Indrek Visnapuu – (eetris: 26.09.2010, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Heido Vitsur – (eetris: 1.08.2010, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Toomas Vitsut – (eetris: 10.11.2013, saatejuht oli Mart Pukk)
  • Mihhail Vladislavlev – (eetris: 28.11.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jüri Vlassov – (eetris: 3.10.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • Raivo Vokk – (eetris: 12.01.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jakub Wolasiewizcs – (eetris: 6.05.2001, saatejuht oli Erki Berends)
  • Igor Volke – (eetris: 23.06.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Volkonski – (eetris: 25.04.1993, saatejuht oli Hannes Astok)
  • Ike Volkov – (eetris: 25.04.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Toomas Voll – (eetris: 28.06.2020, saatejuht oli Erki Berends)
  • Alar Volmer – (eetris: 21.04.1996, saatejuht oli Erki Berends)
  • Hardi Volmer – (eetris: 15.05.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Rein Voog – (eetris: 26.03.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ülo Vooglaid – (eetris: 22.07.2001, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Silvi Vrait – (eetris: 14.03.1993, saatejuht oli Erki Berends)
  • David Vseviov – (eetris: 21.04.2002, saatejuht oli Erki Berends)
  • Jonatan Vseviov – (eetris: 24.10.2021, saatejuht oli Timo Tarve)
  • Risto Vuorinen – (eetris: 28.06.2015, saatejuht oli Erki Berends)
  • Priit Võigemast – (eetris: 7.09.2008, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Hannes Võrno – (eetris: 10.12.2000, saatejuht oli Erki Berends)
  • Peeter Vähi – (eetris: 7.02.1999, saatejuht oli Erki Berends)
  • Tiit Vähi – (eetris: 30.05.1999, saatejuht oli Tiit Karuks)
  • Lauri Väinmaa – (eetris: 25.05.2014, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Velvo Väli – (eetris: 8.09.2013, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Vaino Väljas – (eetris: 1.05.1994, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Riina Vändre – (eetris: 21.11.2010, saatejuht oli Erki Berends)
  • Airi Värnik – (eetris: 2.07.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Mai Vöörmann – (eetris: 6.04.2003, saatejuht oli Erki Berends)

Õ[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Tõnu Õnnepalu – (eetris: 31.08.2014, saatejuht oli Liis Raidma)
  • Mati Õun – (eetris: 24.09.2000, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Enn Õunpuu – (eetris: 15.12.2019, saatejuht oli Erki Berends)
  • Veiko Õunpuu – (eetris: 18.10.2009, saatejuht oli Kristel Kossar)
  • Vello Õunpuu – (eetris: 24.01.2021, saatejuht oli Erki Berends)

Ö[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


Ü[muuda | muuda lähteteksti]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


  • Riho Ühtegi – (eetris: 19.06.2016, saatejuht oli Erki Berends)
  • Aarne Üksküla – (eetris: 21.06.2009, saatejuht oli Erki Berends)
  • Ene Üleoja – (eetris: 13.08.2017, saatejuht oli Jüri Aarma)
  • Avo Üprus – (eetris: 23.12.2018, saatejuht oli Jüri Aarma)