Läti valdade loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Selles loendis on kõik praegu Lätis olevad vallad. 2021. aastast alates on Lätis 511 valda.

Läti haldus-territoriaalne jaotus

Loend[muuda | muuda lähteteksti]

Asukoht
Lätis
Vapp Vald Valla
keskus
Pindala
(km²)
Elanikke
(2016)[1]
Piirkond Asutatud
Abavas pagasts LocMap.png
Abavas pagasta ģerbonis.svg
Abava vald Sabile 160,5 1164 Talsi piirkond
Ābeļu pagasts LocMap.png Ābeļi vald Brodi 126,67 995 Jēkabpilsi piirkond
Adazu novads karte.png Ādaži vald Ādaži 162,9 10 970 Ādaži piirkond
Aglonas pagasts LocMap.png Aglona vald Aglona 131,7 1903 Krāslava piirkond 1936. aastal
Aizkalnes pagasts LocMap.png Aizkalne vald Aizkalne 73,34 694 Preiļi piirkond
Aizkraukles pagasts LocMap.png Aizkraukle vald Aizkraukle 90,5 1257 Aizkraukle piirkond
Aizputes pagasts LocMap.png Aizpute vald Rokasbirze 88,9 928 Lõuna-Kuramaa piirkond
Aiviekstes pagasts LocMap.png Aiviekste vald Kriškalni 144,84 829 Aizkraukle piirkond 1922. aastal
Aknīstes pagasts LocMap.png Aknīste vald Aknīste 129,7 459 Jēkabpilsi piirkond 1863. aastal
Allažu pagasts LocMap.png
LVA Allažu pagasts COA.png
Allaži vald Allaži 156,4 1956 Sigulda piirkond
Alojas pagasts LocMap.png Aloja vald Aloja 179,2 886 Limbaži piirkond
Alsungas novads karte.png Alsunga vald Alsunga 190 1513 Kuldīga piirkond
Alsviķu pagasts LocMap.png Alsviķi vald Alsviķi 212,99 1522 Alūksne piirkond
Amatas pagasts LocMap.png Amata vald Ģikši 108,35 763 Cēsise piirkond 1945. aastal
Ambeļu pagasts LocMap.png Ambeļi vald Ambeļi 69,34 609 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Ances pagasts LocMap.png
Ances pagasta ģerbonis.png
Ance vald Ance 397,8 656 Ventspilsi piirkond 1925. aastal
Andrupenes pagasts LocMap.png Andrupene vald Andrupene 136,2 1196 Krāslava piirkond
Andzeļu pagasts LocMap.png Andzeļi vald Andzeļi 96,0 605 Krāslava piirkond 1945. aastal
Annas pagasts LocMap.png Anna vald Anna 52,61 463 Alūksne piirkond
Annenieku pagasts LocMap.png Annenieki vald Kaķenieki 85,58 942 Dobele piirkond
Valdemārpils lauku teritorija LocMap.png Ārlava vald Valdemārpils 134,5 935 Talsi piirkond
Arona Parish (LocMap).png
LVA Aronas pagasts COA.png
Arona vald Kusa 149,7 1551 Madona piirkond 1945. aastal
Asares pagasts LocMap.png Asare vald Asare 83,8 503 Jēkabpilsi piirkond 1866. aastal
Asūnes pagasts LocMap.png Asūne vald Asūne 77,7 520 Krāslava piirkond
Atašienes pagasts LocMap.png Atašiene vald Atašiene 243,41 735 Jēkabpilsi piirkond
Audriņu pagasts LocMap.png Audriņi vald Audriņi 66,9 1233 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Augstkalnes pagasts LocMap.png Augstkalne vald Augstkalne 64,6 1034 Dobele piirkond
Aulejas pagasts LocMap.png Auleja vald Auleja 74,51 637 Krāslava piirkond
Auru pagasts LocMap.png Auri vald Auri 111,09 3184 Dobele piirkond
Babītes pagasts LocMap.png Babīte vald Piņķi 165,2 9069 Mārupe piirkond
Baldones lauku teritorija LocMap.png Baldone vald Baldone 173,9 3328 Ķekava piirkond 1923. aastal
Balgales pagasts LocMap.png
Balgale parish COA.png
Balgale vald Dursupe 74,8 863 Talsi piirkond 1945. aastal
Baltinavas novads karte.png Baltinava vald Baltinava 185 1176 Balvi piirkond
Balvu pagasts LocMap.png Balvi vald Naudaskalns 82,64 726 Balvi piirkond
Bārbeles pagasts LocMap.png Bārbele vald Bārbele 97,6 822 Bauska piirkond
Barkava Parish (LocMap).png
Barkavas pagasta ģerbonis.png
Barkava vald Barkava 187,91 1504 Madona piirkond 1866. aastal
Bārtas pagasts LocMap.png Bārta vald Bārta 115,6 683 Lõuna-Kuramaa piirkond
Bebrenes pagasts LocMap.png Bebrene vald Bebrene 102,8 1059 Augšdaugava piirkond 1864. aastal
Bebru pagasts LocMap.png Bebri vald Vecbebri 120,2 1307 Aizkraukle piirkond
Beļavas pagasts LocMap.png Beļava vald Beļava 169,34 1845 Gulbene piirkond
Bēnes pagasts LocMap.png
LVA Bēnes pagasts COA.png
Bēne vald Bēne 88,9 1746 Dobele piirkond
Bērzaines pagasts LocMap.png Bērzaine vald Bērzaine 55,4 637 Valmiera piirkond
Bērzaunes pagasts LocMap.png
Bērzaunes pagasts COA.png
Bērzaune vald Sauleskalns 117,31 1718 Madona piirkond
Bērzes pagasts LocMap.png Bērze vald Šķibe 80,6 1847 Dobele piirkond
Bērzgales pagasts LocMap.png Bērzgale vald Bērzgale 55,3 695 Rēzekne piirkond
Bērziņu pagasts LocMap.png Bērziņi vald Porečje 98,1 389 Krāslava piirkond 1945. aastal
Bērzkalnes pagasts LocMap.png Bērzkalne vald Bērzkalne 102,75 498 Balvi piirkond 1945. aastal
Bērzpils pagasts LocMap.png Bērzpilsi vald Bērzpils 127,69 788 Balvi piirkond apm. 1840. aastal
Biķernieku pagasts LocMap.png Biķernieki vald Biķernieki 69 628 Augšdaugava piirkond 1931. aastal
Bikstu pagasts LocMap.png Biksti vald Biksti 96,03 943 Dobele piirkond
Bilskas pagasts LocMap.png Bilska vald Bilska 161,1 1410 Smiltene piirkond
Birzgales pagasts LocMap.png
LVA Birzgales pagasts COA.png
Birzgale vald Birzgale 294,0 1864 Ogre piirkond
Blīdenes pagasts LocMap.png Blīdene vald Blīdene 138 772 Salduse piirkond
Blomes pagasts LocMap.png Blome vald Blome 75,94 1016 Smiltene piirkond 1891. aastal
Blontu pagasts LocMap.png Blonti vald Blonti 96,6 450 Ludza piirkond
Brantu pagasts LocMap.png
Brantu pagasta ģerbonis.png
Branti vald Vidzeme 82,47 652 Smiltene piirkond 1945. aastal
Braslavas pagasts LocMap.png
LVA Braslavas pagasts COA.png
Braslava vald Vilzēni 82,8 632 Limbaži piirkond
Brenguļu pagasts LocMap.png Brenguļi vald Brenguļi 80,2 904 Valmiera piirkond
Briežuciema pagasts LocMap.png Briežuciemsi vald Briežuciems 83,55 546 Balvi piirkond 1945. aastal
Brigu pagasts LocMap.png Briģi vald Brigi 124,81 687 Ludza piirkond
Brīvzemnieku pagasts LocMap.png
LVA Brīvzemnieku pagasts COA.png
Brīvzemnieki vald Puikule 103,8 989 Limbaži piirkond 1945. aastal
Brunavas pagasts LocMap.png
LVA Brunavas pagasts COA.png
Brunava vald Ērgļi 111,62 1498 Bauska piirkond
Bukaišu pagasts LocMap.png Bukaiši vald Bukaiši 66,7 713 Dobele piirkond
Bunkas pagasts LocMap.png Bunka vald Bunka 110,85 980 Lõuna-Kuramaa piirkond 1867. aastal
Burtnieku pagasts LocMap.png Burtnieki vald Burtnieki 187,3 1393 Valmiera piirkond
Carnikavas novads karte.png Carnikava vald Carnikava 80,2 7081 Ādaži piirkond
Cenu pagasts LocMap.png
LVA Cenu pagasts COA.png
Cena vald Brankas 121,3 4610 Jelgava piirkond 1945. aastal
Ceraukstes pagasts LocMap.png
LVA Ceraukstes pagasts COA.png
Ceraukste vald Ceraukste 67,62 1796 Bauska piirkond
Cēres pagasts LocMap.png Cēre vald Cēre 47,0 603 Tukumsi piirkond
Cesvaines pagasts LocMap.png Cesvaine vald Cesvaine 185,4 1261 Madona piirkond
Ciblas pagasts LocMap.png Cibla vald Cibla 79,0 815 Ludza piirkond
Cieceres pagasts LocMap.png Ciecere vald 90,05 1012 Salduse piirkond
Cīravas pagasts LocMap.png Cīrava vald Cīrava 131,6 1180 Lõuna-Kuramaa piirkond
Cirmas pagasts LocMap.png Cirma vald Tutāni 87,0 755 Ludza piirkond 1945. aastal
Codes pagasts LocMap.png
LVA Codes pagasts COA.png
Code vald Code 95,32 2519 Bauska piirkond
Čornajas pagasts LocMap.png Čornaja vald Čornaja 150,9 1418 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Dagdas pagasts LocMap.png Dagda vald Ozoliņi 57,1 791 Krāslava piirkond
Daudzeses pagasts LocMap.png Daudzese vald Daudzeva 210,67 1142 Aizkraukle piirkond
Daugmales pagasts LocMap.png
Daugmales pagasts COA.png
Daugmale vald Daugmale 62,63 1137 Ķekava piirkond
Daukstu pagasts LocMap.png Dauksti vald Stari 164,86 1246 Gulbene piirkond 1945. aastal
Dāviņu pagasts LocMap.png
COA of Dāviņi parish.png
Dāviņi vald Dāviņi 80,67 733 Bauska piirkond
Degoles pagasts LocMap.png Degole vald Vienība 67,4 685 Tukumsi piirkond 1945. aastal
Dekšāru pagasts LocMap.png Dekšārese vald Dekšāres 102,8 788 Rēzekne piirkond
Demenes pagasts LocMap.png
LVA Demenes pagasts COA.png
Demene vald Demene 181,3 1527 Augšdaugava piirkond 1885. aastal
Dignājas pagasts LocMap.png Dignāja vald Dignāja 83,44 578 Jēkabpilsi piirkond
Dikļu pagasts LocMap.png
LVA Dikļu pagasts COA.png
Dikļi vald Dikļi 156,6 1238 Valmiera piirkond
Dobeles pagasts LocMap.png Dobele vald Aizstrautnieki 72,77 835 Dobele piirkond
Drabešu pagasts LocMap.png Drabeši vald Drabeši 120,34 2644 Cēsise piirkond
Dricānu pagasts LocMap.png Dricāni vald Dricāni 103,3 1091 Rēzekne piirkond
Drustu pagasts LocMap.png
LVA Drustu pagasts COA.png
Drusti vald Drusti 156,7 969 Smiltene piirkond
Druvienas pagasts LocMap.png Druviena vald Druviena 67,57 555 Gulbene piirkond
Dzelzava parish (LocMap).png
LVA Dzelzavas pagasts COA.png
Dzelzava vald Dzelzava 122,83 1324 Madona piirkond
Dzērbenes pagasts LocMap.png
LVA Dzērbenes pagasts COA.png
Dzērbene vald Dzērbene 124,6 863 Cēsise piirkond
Džūkstes pagasts LocMap.png
Džūkstes pagasts COA.svg
Džūkste vald Džūkste 184,4 1481 Tukumsi piirkond 1890. aastal
Dubnas pagasts LocMap.png Dubna vald Dubna 64,25 819 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Dunalkas pagasts LocMap.png Dunalka vald Dunalka 87,5 701 Lõuna-Kuramaa piirkond
Dunavas pagasts LocMap.png Dunava vald Dunava 124,2 750 Jēkabpilsi piirkond 1945. aastal
Dundagas pagasts LocMap.png
LVA Dundagas pagasts COA.png
Dundaga vald Dundaga 558,7 3388 Talsi piirkond
Dunikas pagasts LocMap.png Dunika vald Sikšņi 210,5 749 Lõuna-Kuramaa piirkond 1919. aastal
Durbes pagasts LocMap.png Durbe vald Durbe 74 412 Lõuna-Kuramaa piirkond
Dvietes pagasts LocMap.png Dviete vald Dviete 118,4 663 Augšdaugava piirkond 1863. aastal
Ēdoles pagasts LocMap.png Ēdole vald Ēdole 144,49 1021 Kuldīga piirkond
Eglaines pagasts LocMap.png Eglaine vald Eglaine 79,2 1023 Augšdaugava piirkond 1889. aastal
Elejas pagasts LocMap.png
LVA Elejas pagasts COA.png
Eleja vald Eleja 66,6 2477 Jelgava piirkond
Elkšņu pagasts LocMap.png Elkšņi vald Elkšņi 139,0 508 Jēkabpilsi piirkond
Embūtes pagasts LocMap.png Embūte vald Vībiņi 117,6 380 Lõuna-Kuramaa piirkond
Engures pagasts LocMap.png
LVA Engures pagasts COA.png
Engure vald Engure 133 2571 Tukumsi piirkond
Ērgļu pagasts LocMap.png
LVA Ērgļu pagasts COA.png
Ērgļi vald Ērgļi 131,4 2360 Madona piirkond
Ezeres pagasts LocMap.png Ezere vald Ezere 97,01 1356 Salduse piirkond
Ezernieku pagasts LocMap.png Ezernieki vald Ezernieki 128,6 808 Krāslava piirkond
Ēveles pagasts LocMap.png Ēvele vald Ēvele 92 506 Valmiera piirkond
Feimaņu pagasts LocMap.png Feimaņi vald Feimaņi 135,2 966 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Gaigalavas pagasts LocMap.png Gaigalava vald Gaigalava 192,6 1048 Rēzekne piirkond
Gaiķu pagasts LocMap.png Gaiķi vald Satiķi 105,8 721 Salduse piirkond
Gailīšu pagasts LocMap.png
LVA Gailīšu pagasts COA.png
Gailīši vald Uzvara 80,2 2305 Bauska piirkond 1945. aastal
Galēnu pagasts LocMap.png Galēni vald Galēni 81,4 962 Preiļi piirkond
Galgauskas pagasts LocMap.png Galgauska vald Galgauska 98,29 706 Gulbene piirkond
Garkalnes novads karte.png Garkalne vald Berģi 150,5 8357 Ropaži piirkond
Gārsenes pagasts LocMap.png Gārsene vald Gārsene 68,05 846 Jēkabpilsi piirkond
Gaviezes pagasts LocMap.png Gavieze vald Gavieze 128,9 925 Lõuna-Kuramaa piirkond
Ģibuļu pagasts LocMap.png
LVA Ģibuļu pagasts COA.png
Ģibuļi vald Pastende 320,2 2385 Talsi piirkond 1945. aastal
Glūdas pagasts LocMap.png Glūda vald Nākotne 103,74 3029 Jelgava piirkond
Goliševas pagasts LocMap.png Goliševa vald Goliševa 79,4 467 Ludza piirkond
Gramzdas pagasts LocMap.png Gramzda vald Gramzda 84,69 732 Lõuna-Kuramaa piirkond
Grāveru pagasts LocMap.png Grāveri vald Grāveri 65,3 496 Krāslava piirkond 1945. aastal
Griškānu pagasts LocMap.png Griškāni vald Sprūževa 76,8 2006 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Grobiņas pagasts LocMap.png Grobiņa vald Dubeņi 131,4 2836 Lõuna-Kuramaa piirkond 1820. aastal
Grundzāles pagasts LocMap.png Grundzāle vald Vidzeme 129,54 997 Smiltene piirkond
Gudenieku pagasts LocMap.png
Gudenieku pagasts COA.png
Gudenieki vald Gudenieki 112,3 798 Kuldīga piirkond
Ainažu pagasts LocMap.png Heinaste vald
(Ainaži vald)
149,1 514 Limbaži piirkond
Apes pagasts LocMap.png Hopa vald
(Ape vald)
Hopa 124,92 521 Smiltene piirkond
Ērģemes pagasts LocMap.png
Ērģemes pagasts COA.png
Härgmäe vald
(Ērģeme vald)
Härgmäe 178,83 899 Valka piirkond
Iecavas novads karte.png Iecava vald Iecava 307,55 9272 Bauska piirkond
Īles pagasts LocMap.png Īle vald Īle 76,57 423 Dobele piirkond
Ilzenes pagasts LocMap.png
LVA Ilzenes pagasts COA.png
Ilzene vald Jaunzemi 62,5 389 Alūksne piirkond
Ilzeskalna pagasts LocMap.png Ilzeskalnsi vald Ilzeskalns 78,7 869 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Inčukalna pagasts LocMap.png
LVA Inčukalna pagasts COA.png
Inčukalnsi vald Inčukalns 107,1 4511 Sigulda piirkond
Indras pagasts LocMap.png Indra vald Indra 130,36 1300 Krāslava piirkond
Indrānu pagasts LocMap.png Indrāni vald Lubāna 342,54 978 Madona piirkond 1945. aastal
Inešu pagasts LocMap.png
LVA Inešu pagasts COA.png
Ineši vald Ineši 87,7 678 Cēsise piirkond 1945. aastal
Ipiķu pagasts LocMap.png Ipiku vald
(Ipiķi vald)
Ipiku 67,43 270 Valmiera piirkond
Irlavas pagasts LocMap.png Irlava vald Irlava 114,0 1502 Tukumsi piirkond
Iršu pagasts LocMap.png Irši vald Irši 69,8 541 Aizkraukle piirkond
Īslīces pagasts LocMap.png
LVA Īslīces pagasts COA.png
Īslīce vald Rītausmas 104,2 3799 Bauska piirkond
Isnaudas pagasts LocMap.png Isnauda vald Martiši 115,46 1148 Ludza piirkond 1945. aastal
Istras pagasts LocMap.png Istra vald Vecslabada 164,02 788 Ludza piirkond 1862. aastal
Izvaltas pagasts LocMap.png Izvalta vald Izvalta 71,38 775 Krāslava piirkond
Īvandes pagasts LocMap.png Īvande vald Īvande 71,11 399 Kuldīga piirkond
Īves pagasts LocMap.png
Īves pagasta ģerbonis.png
Īve vald Tiņģere 70,7 498 Talsi piirkond 1945. aastal
Jaunalūksnes pagasts LocMap.png Jaunalūksne vald Kolberģis 184,66 1190 Alūksne piirkond
Jaunannas pagasts LocMap.png Jaunanna vald Jaunanna 93,99 510 Alūksne piirkond 1945. aastal
Jaunauces pagasts LocMap.png Jaunauce vald Jaunauce 83,38 439 Salduse piirkond
Jaunbērzes pagasts LocMap.png Jaunbērze vald Jaunbērze 110,55 1015 Dobele piirkond
Jaungulbenes pagasts LocMap.png
Jaungulbenes pagasta ģerbonis.png
Jaungulbene vald Gulbītis 90,55 1257 Gulbene piirkond
Jaunjelgavas pagasts LocMap.png Jaunjelgava vald Jaunjelgava 5,08 117 Aizkraukle piirkond 1957. aastal
Jaunlutriņu pagasts LocMap.png
LVA Jaunlutriņu pagasts COA.png
Jaunlutriņi vald Jaunlutriņi 116,3 945 Salduse piirkond 1820. aastal
Jaunpiebalgas pagasts LocMap.png
LVA Jaunpiebalgas pagasts COA.png
Jaunpiebalga vald Jaunpiebalga 183,6 2190 Cēsise piirkond
Jaunpils pagasts LocMap.png
LVA Jaunpils pagasts COA.png
Jaunpilsi vald Jaunpils 157,1 2320 Tukumsi piirkond
Jaunsātu pagasts LocMap.png Jaunsāti vald Abavnieki 95,1 982 Tukumsi piirkond 1945. aastal
Jaunsvirlaukas pagasts LocMap.png Jaunsvirlauka vald Staļģene 123,4 3261 Jelgava piirkond
Jērcēnu pagasts LocMap.png Jērcēni vald Jērcēni 149,2 432 Valmiera piirkond 1894. aastal
Jeru pagasts LocMap.png
LVA Jeru pagasts COA.png
Jeri vald Endzele 124,8 1453 Valmiera piirkond
Jersikas pagasts LocMap.png
Jersikas pagasts COA.png
Jersika vald Upenieki 114,3 1066 Līvāni piirkond 1945. aastal
Jumpravas pagasts LocMap.png
LVA Jumpravas pagasts COA.png
Jumprava vald Jumprava 87,4 2118 Ogre piirkond
Jumurdas pagasts LocMap.png Jumurda vald Jumurda 131,1 288 Madona piirkond
Jūrkalnes pagasts LocMap.png
LVA Jūrkalnes pagasts COA.png
Jūrkalne vald Jūrkalne 99,6 349 Ventspilsi piirkond
Kabiles pagasts LocMap.png Kabile vald Kabile 178,98 870 Kuldīga piirkond
Kaives pagasts LocMap.png
LVA Kaives pagasts COA.png
Kaive vald Kaive 117,6 364 Cēsise piirkond 1945. aastal
Kalētu pagasts LocMap.png Kalēti vald Kalēti 79,78 713 Lõuna-Kuramaa piirkond
Kalkūnes pagasts LocMap.png Kalkūne vald Kalkūne 67,15 2154 Augšdaugava piirkond 1864. aastal
Kalncempju pagasts LocMap.png Kalncempji vald Kalncempji 43 197 Alūksne piirkond 1868. aastal
Kalnciema pagasts LocMap.png
Coat of Arms of Kalnciems.svg
Kalnciemsi vald Kalnciems 22,7 2364 Jelgava piirkond
Kalniešu pagasts LocMap.png Kalnieši vald Kalnieši 112,35 949 Krāslava piirkond
Kalna pagasts LocMap.png Kalnsi vald Vidsala 173,1 700 Jēkabpilsi piirkond 1945. aastal
Kalsnavas pagasts LocMap.png
LVA Kalsnavas pagasts COA.png
Kalsnava vald Jaunkalsnava 147,1 2037 Madona piirkond
Kalupes pagasts LocMap.png
LVA Kalupes pagasts COA.png
Kalupe vald Kalupe 119,1 1378 Augšdaugava piirkond 1866. aastal
Kalvenes pagasts LocMap.png Kalvene vald Kalvene 118,9 746 Lõuna-Kuramaa piirkond
Kandavas pagasts LocMap.png Kandava vald Kandava 165,0 1692 Tukumsi piirkond
Kantinieku pagasts LocMap.png Kantinieki vald Liuža 57,9 578 Rēzekne piirkond 1949. aastal
Kaplavas pagasts LocMap.png Kaplava vald Kaplava 125,4 745 Krāslava piirkond
Kārķu pagasts LocMap.png
Kārķu pagasts COA.png
Kārķi vald Kārķi 124,18 673 Valka piirkond
Kastuļinas pagasts LocMap.png Kastuļina vald Priežmale 100,0 806 Krāslava piirkond 1945. aastal
Kazdangas pagasts LocMap.png
LVA Kazdangas pagasts COA.png
Kazdanga vald Kazdanga 133,9 1336 Lõuna-Kuramaa piirkond
Katvaru pagasts LocMap.png
LVA Katvaru pagasts COA.png
Katvari vald Pociems 124,2 1354 Limbaži piirkond
Kauguru pagasts LocMap.png Kauguri vald Mūrmuiža 88,9 1480 Valmiera piirkond
Kaunatas pagasts LocMap.png
LVA Kaunatas pagasts COA.png
Kaunata vald Kaunata 170,0 1333 Rēzekne piirkond
Ķeipenes pagasts LocMap.png
LVA Ķeipenes pagasts COA.png
Ķeipene vald Ķeipene 87,2 1162 Ogre piirkond
Ķekavas pagasts LocMap.png
LVA Ķekavas pagasts COA.png
Ķekava vald Ķekava 200,9 14 899 Ķekava piirkond
Ķepovas pagasts LocMap.png Ķepova vald Neikšāni 57,5 219 Krāslava piirkond 1945. aastal
Klintaines pagasts LocMap.png Klintaine vald Stukmaņi 94,13 860 Aizkraukle piirkond
Kocēnu pagasts LocMap.png Kocēni vald Kocēni 184,8 3168 Valmiera piirkond
Gaujienas pagasts LocMap.png
Gaujienas pagasts COA.png
Koivaliina vald
(Gaujiena vald)
Koivaliina 126 940 Smiltene piirkond
Kokneses pagasts LocMap.png
LVA Kokneses pagasts COA.png
Koknese vald Koknese 170,6 4188 Aizkraukle piirkond
Kolkas-pagasts-LocMap.png
LVA Kolkas pagasts COA.png
Kolka vald Kolka 116,9 966 Talsi piirkond 1945. aastal
Kombuļu pagasts LocMap.png Kombuļi vald Kombuļi 80,92 672 Krāslava piirkond
Konstantinovas pagasts LocMap.png Konstantinova vald Konstantinova 79,1 516 Krāslava piirkond
Krapes pagasts LocMap.png
LVA Krapes pagasts COA.png
Krape vald Krape 72,7 757 Ogre piirkond
Krāslavas pagasts LocMap.png Krāslava vald Ezerkalns 58,15 591 Krāslava piirkond
Krimuldas pagasts LocMap.png
LVA Krimuldas pagasts COA.png
Krimulda vald Ragana 176,3 4216 Sigulda piirkond
Krimūnu pagasts LocMap.png
LVA Krimūnu pagasts COA.png
Krimūni vald Krimūnas 70,7 1134 Dobele piirkond 1945. aastal
Krišjāņu pagasts LocMap.png Krišjāņi vald Krišjāņi 71,18 387 Balvi piirkond 1945. aastal
Krustpils pagasts LocMap.png
Latvijas pagasta ģerbonis.svg
Krustpilsi vald Spuņģēni 86,12 895 Jēkabpilsi piirkond
Kubulu pagasts LocMap.png Kubuli vald Kurna 167,19 1386 Balvi piirkond 1991. aastal
Kūku pagasts LocMap.png Kūki vald Zīlāni 114,5 2016 Jēkabpilsi piirkond
Ķūļciema pagasts LocMap.png
Ķūļciema pagasta ģerbonis.png
Ķūļciemsi vald Ķūļciems 67,6 402 Talsi piirkond 1945. aastal
Kupravas pagasts LocMap.png Kuprava vald Kuprava 3,7 402 Balvi piirkond 1974. aastal
Kurmāles pagasts LocMap.png
LVA Kurmāles pagasts COA.png
Kurmāle vald Vilgāle 113,68 2209 Kuldīga piirkond
Kurmenes pagasts LocMap.png Kurmene vald Kurmene 112,0 666 Bauska piirkond
Kursīšu pagasts LocMap.png Kursīši vald Kursīši 170,86 955 Salduse piirkond
Ķoņu pagasts LocMap.png Kööna vald
(Ķoņi vald)
Kööna 88,3 764 Valmiera piirkond 1866. aastal
Laidu pagasts LocMap.png
LVA Laidu pagasts COA.png
Laidi vald Laidi 114,97 1274 Kuldīga piirkond 1954. aastal
Laidzes pagasts LocMap.png
LVA Laidzes pagasts COA.png
Laidze vald Laidze 74,1 1906 Talsi piirkond
Lapmežciema pagasts LocMap.png
LVA Lapmežciema pagasts COA.png
Lapmežciemsi vald Lapmežciems 49,0 2343 Tukumsi piirkond 1945. aastal
Lazdonas pagasts LocMap.png Lazdona vald Lazdona 22,26 732 Madona piirkond
Lazdukalna pagasts LocMap.png Lazdukalnsi vald Benislava 194,43 1023 Balvi piirkond 1965. aastal
Lazdulejas pagasts LocMap.png Lazduleja vald Egļuciems 87,17 303 Balvi piirkond 1945. aastal
Lažas pagasts LocMap.png Laža vald Apriķi 160,1 583 Lõuna-Kuramaa piirkond
Lauberes pagasts LocMap.png Laubere vald Laubere 80,29 762 Ogre piirkond 1917. aastal
Laucesas pagasts LocMap.png Laucesa vald Mirnijs 61,22 1380 Augšdaugava piirkond 1864. aastal
Laucienes pagasts LocMap.png
LVA Laucienes pagasts COA.png
Lauciene vald Lauciene 180,3 1661 Talsi piirkond
Lauderu pagasts LocMap.png Lauderi vald Lauderi 75,0 337 Ludza piirkond 1945. aastal
Ļaudonas pagasts LocMap.png
LVA Ļaudonas pagasts COA.png
Ļaudona vald Ļaudona 204,5 1519 Madona piirkond
Launkalnes pagasts LocMap.png Launkalne vald Launkalne 221,96 1277 Smiltene piirkond
Lēdmanes pagasts LocMap.png
LVA Lēdmanes pagasts COA.png
Lēdmane vald Lēdmane 78,3 1394 Ogre piirkond
Lēdurgas pagasts LocMap.png
LVA Lēdurgas pagasts COA.png
Lēdurga vald Lēdurga 162,7 1562 Sigulda piirkond
Leimaņu pagasts LocMap.png Leimaņi vald Mežgale 101,73 564 Jēkabpilsi piirkond 1945. aastal
Lejasciema pagasts LocMap.png
LVA Lejasciema pagasts COA.png
Lejasciemsi vald Lejasciems 337,8 1778 Gulbene piirkond
Lendžu pagasts LocMap.png Lendži vald Lendži 64,6 789 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Lestenes pagasts LocMap.png Lestene vald Lestene 83,9 662 Tukumsi piirkond
Lībagu pagasts LocMap.png
LVA Lībagu pagasts COA.png
Lībagi vald Mundigciems 143,9 2015 Talsi piirkond
Līdumnieku pagasts LocMap.png Līdumnieki vald Līdumnieki 161,0 315 Ludza piirkond 1945. aastal
Lielauces pagasts LocMap.png Lielauce vald Lielauce 80,47 456 Dobele piirkond
Lielplatones pagasts LocMap.png Lielplatone vald Sidrabe 49,91 867 Jelgava piirkond
Lielvārdes pagasts LocMap.png Lielvārde vald Lielvārde 53,5 1051 Ogre piirkond
Liepas pagasts LocMap.png Liepa vald Liepa 74,3 3133 Cēsise piirkond
Liepnas pagasts LocMap.png Liepna vald Liepna 280,57 851 Alūksne piirkond 1919. aastal
Liepupes pagasts LocMap.png
Coat of Arms of Liepupes pagasts.svg
Liepupe vald Mustkalni 157,9 2229 Limbaži piirkond
Liezēre Parish (LocMap).png
COA of Liezēres pagasts.PNG
Liezēre vald Liezēre 254,96 1460 Madona piirkond
Līgatnes pagasts LocMap.png Līgatne vald Augšlīgatne 160,6 2806 Cēsise piirkond
Līgo pagasts LocMap.png Līgo vald Līgo 78,93 434 Gulbene piirkond 1945. aastal
Līksnas pagasts LocMap.png Līksna vald Līksna 138,3 1127 Augšdaugava piirkond
Limbažu pagasts LocMap.png
LVA Limbažu pagasts COA.png
Limbaži vald Limbaži 228,1 2489 Limbaži piirkond
Lizuma pagasts LocMap.png Lizumsi vald Lizums 107,79 1521 Gulbene piirkond
Litenes pagasts LocMap.png
LVA Litenes pagasts COA.png
Litene vald Litene 127,7 1117 Gulbene piirkond 1866. aastal
Līvbērzes pagasts LocMap.png
Līvbērzes pagasts COA.png
Līvbērze vald Līvbērze 146,44 2392 Jelgava piirkond
Lodes pagasts LocMap.png Loodi vald
(Lode vald)
Loodi 63,82 374 Valmiera piirkond
Lubes pagasts LocMap.png Lube vald Anuži 83,4 520 Talsi piirkond 1945. aastal
Lūznavas pagasts LocMap.png Lūznava vald Lūznava 74,2 1024 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Lutriņu pagasts LocMap.png
LVA Lutriņu pagasts COA.png
Lutriņi vald Lutriņi 90,7 1430 Salduse piirkond
Madlienas pagasts LocMap.png
LVA Madlienas pagasts COA.png
Madliena vald Madliena 167,96 1959 Ogre piirkond 1897. aastal
Mākoņkalna pagasts LocMap.png Mākoņkalnsi vald Lipuški 162,9 719 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Malienas pagasts LocMap.png Maliena vald Brenci 55,42 424 Alūksne piirkond 1945. aastal
Maļinovas pagasts LocMap.png Maļinova vald Maļinova 72,02 937 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Malnavas pagasts LocMap.png Malnava vald Malnava 163,7 1406 Ludza piirkond
Mālpils novada karte.png Mālpilsi vald Mālpils 220,9 3706 Sigulda piirkond
Maltas pagasts LocMap.png
LVA Maltas pagasts COA.png
Malta vald Malta 89,8 3234 Rēzekne piirkond
Mālupes pagasts LocMap.png Mālupe vald Mālupe 129,75 652 Alūksne piirkond
Mārciena Parish (LocMap).png
LVA Mārcienas pagasts COA.png
Mārciena vald Mārciena 89,74 1131 Madona piirkond
Mārkalnes pagasts LocMap.png Mārkalne vald Mārkalne 123,38 374 Alūksne piirkond
Mārsnēnu pagasts LocMap.png Mārsnēni vald Mārsnēni 69,18 863 Cēsise piirkond
Marupese novads karte.png Mārupe vald Mārupe 103,9 19 115 Mārupe piirkond
Mazozolu pagasts LocMap.png
LVA Mazozolu pagasts COA.png
Mazozoli vald Līčupe 97,0 630 Ogre piirkond 1945. aastal
Mazsalacas lauku teritorija LocMap.png Mazsalaca vald Mazsalaca 70,1 679 Valmiera piirkond
Mazzalves pagasts LocMap.png Mazzalve vald Ērberģe 209,4 1273 Aizkraukle piirkond
Matīšu pagasts LocMap.png Matīši vald Matīši 80,4 879 Valmiera piirkond
Matkules pagasts LocMap.png Matkule vald Matkule 63,0 703 Tukumsi piirkond
Medņevas pagasts LocMap.png Medņeva vald Semenova 99,3 696 Balvi piirkond 1945. aastal
Medzes pagasts LocMap.png Medze vald Kapsēde 109,2 1558 Lõuna-Kuramaa piirkond
Medumu pagasts LocMap.png
LVA Medumu pagasts COA.png
Medumi vald Medumi 116,6 963 Augšdaugava piirkond
Meņģeles pagasts LocMap.png Meņģele vald Meņģele 89,75 656 Ogre piirkond
Mērsraga novads LocMap.png Mērsragsi vald Mērsrags 109 1712 Talsi piirkond
Mērdzenes pagasts LocMap.png Mērdzene vald Mērdzene 89,5 786 Ludza piirkond
Mežāres pagasts LocMap.png Mežāre vald Mežāre 142,83 918 Jēkabpilsi piirkond
Mežotnes pagasts LocMap.png
COA of Mežotne parish.png
Mežotne vald Mežotne 75,32 1563 Bauska piirkond
Mežvidu pagasts LocMap.png Mežvidi vald Mežvidi 124,9 1012 Ludza piirkond
Mētriena Parish (LocMap).png
Mētrienas pagasts COA.png
Mētriena vald Mētriena 140,25 781 Madona piirkond
Mores pagasts LocMap.png
LVA Mores pagasts COA.png
More vald More 88,9 671 Sigulda piirkond
Murmastienes pagasts LocMap.png Murmastiene vald Murmastiene 174,51 755 Varakļāni piirkond 1945. aastal
Nagļu pagasts LocMap.png Nagļi vald Nagļi 138,3 566 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Naudītes pagasts LocMap.png Naudīte vald Naudīte 89,7 753 Dobele piirkond
Naujenes pagasts LocMap.png
LVA Naujenes pagasts COA.png
Naujene vald Naujene 131,1 5365 Augšdaugava piirkond
Naukšēnu pagasts LocMap.png Naukšēni vald Naukšēni 192,3 1527 Valmiera piirkond
Nautrēnu pagasts LocMap.png Nautrēni vald Rogovka 156,9 1310 Rēzekne piirkond
Neretas pagasts LocMap.png Nereta vald Nereta 125,7 1860 Aizkraukle piirkond
Nīcas pagasts LocMap.png Nīca vald Nīca 230,3 2896 Lõuna-Kuramaa piirkond
Nīcgales pagasts LocMap.png Nīcgale vald Nīcgale 96,39 714 Augšdaugava piirkond 1936. aastal
Nīgrandes pagasts LocMap.png Nīgrande vald Nīgrande 97,42 1683 Salduse piirkond
Nīkrāces pagasts LocMap.png
Nīkrāces pagasts COA.png
Nīkrāce vald Dzelda 130,51 710 Kuldīga piirkond
Nirzas pagasts LocMap.png Nirza vald Nirza 92,11 497 Ludza piirkond
Nītaures pagasts LocMap.png Nītaure vald Nītaure 175,86 877 Cēsise piirkond
Novadnieku pagasts LocMap.png
Novadnieku pagasts COA.png
Novadnieki vald Mežvidi 108,84 1921 Salduse piirkond 1945. aastal
Ņukšu pagasts LocMap.png Ņukši vald Ņukši 68,52 515 Ludza piirkond 1945. aastal
Ogresgala pagasts LocMap.png
Ogresgala pagasta ģerbonis.png
Ogresgalsi vald Ogresgals 96,71 3719 Ogre piirkond 1924. aastal
Olaines pagasts LocMap.png Olaine vald Jaunolaine 289,53 7960 Olaine piirkond 1819. aastal
Ošupe Parish (LocMap).png
Ošupes pagasts COA.png
Ošupe vald Degumnieki 224,3 1208 Madona piirkond 1945. aastal
Ozolaines pagasts LocMap.png Ozolaine vald Bekši 80,4 2025 Rēzekne piirkond
Ozolmuižas pagasts LocMap.png Ozolmuiža vald Ozolmuiža 49,0 1063 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Ozolnieku pagasts LocMap.png Ozolnieki vald Ozolnieki 7,87 3951 Jelgava piirkond
Otaņķu pagasts LocMap.png Otaņķi vald Rude 120,5 962 Lõuna-Kuramaa piirkond 1945. aastal
Padures pagasts LocMap.png
Padures pagasts COA.png
Padure vald Deksne 113,11 1134 Kuldīga piirkond
Pāles pagasts LocMap.png
LVA Pāles pagasts COA.png
Pāle vald Pāle 146,3 844 Limbaži piirkond
Palsmanes pagasts LocMap.png Palsmane vald Palsmane 99,53 1012 Smiltene piirkond
Pampāļu pagasts LocMap.png Pampāļi vald Pampāļi 122,24 813 Salduse piirkond 1922. aastal
Pasienes pagasts LocMap.png Pasiene vald Pasiene 120,4 604 Ludza piirkond
Pededzes pagasts LocMap.png Pededze vald Pededze 142,01 710 Alūksne piirkond
Pelču pagasts LocMap.png Pelči vald Pelči 56,57 1099 Kuldīga piirkond 1945. aastal
Pelēču pagasts LocMap.png Pelēči vald Pelēči 84,2 825 Preiļi piirkond 1945. aastal
Penkules pagasts LocMap.png Penkule vald Penkule 74,09 925 Dobele piirkond
Piedrujas pagasts LocMap.png Piedruja vald Piedruja 64,46 601 Krāslava piirkond
Pildas pagasts LocMap.png Pilda vald Pilda 118,11 688 Ludza piirkond
Pilskalnes pagasts (Ilūkste) LocMap.png Pilskalne vald Pilskalne 124,69 1179 Augšdaugava piirkond
Pilskalnes pagasts (Nereta) LocMap.png Pilskalne vald Pilskalne 99,8 491 Aizkraukle piirkond 1945. aastal
Piltenes pagasts LocMap.png Piltene vald Piltene 187,9 474 Ventspilsi piirkond
Plāņu pagasts LocMap.png Plāņi vald Plāņi 218,65 691 Valmiera piirkond
Platones pagasts LocMap.png Platone vald Platone 86,86 1670 Jelgava piirkond
Popes pagasts LocMap.png
LVA Popes pagasts COA.png
Pope vald Pope 167,7 1040 Ventspilsi piirkond
Prauliena Parish (LocMap).png Prauliena vald Prauliena 197,88 1755 Madona piirkond
Preiļu pagasts LocMap.png Preiļi vald Līči 79,26 1188 Preiļi piirkond
Priekules pagasts LocMap.png Priekule vald Priekule 152,8 653 Lõuna-Kuramaa piirkond
Priekuļu pagasts LocMap.png Priekuļi vald Priekuļi 98,36 4718 Cēsise piirkond
Prodes pagasts LocMap.png Prode vald Subate 93,6 312 Augšdaugava piirkond 1892. aastal
Pūres pagasts LocMap.png
LVA Pūres pagasts COA.png
Pūre vald Pūre 102,2 1482 Tukumsi piirkond 1860. aastal
Pureņu pagasts LocMap.png Pureņi vald Kivdolova 59,57 431 Ludza piirkond 1945. aastal
Pušas pagasts LocMap.png Puša vald Puša 80,8 497 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Pušmucovas pagasts LocMap.png Pušmucova vald Pušmucova 72,5 583 Ludza piirkond
Puzes pagasts LocMap.png
Puzes pagasts COA.png
Puze vald Blāzma 207,3 920 Ventspilsi piirkond
Raiskuma pagasts LocMap.png
LVA Raiskuma pagasts COA.png
Raiskumsi vald Raiskums 175,4 1666 Cēsise piirkond
Ramatas pagasts LocMap.png Ramata vald Ramata 171,4 505 Valmiera piirkond 1945. aastal
Rankas pagasts LocMap.png
COA of Rankas pagasts.png
Ranka vald Ranka 183,87 1578 Gulbene piirkond
Raņķu pagasts LocMap.png Raņķi vald Raņķi 46,48 507 Kuldīga piirkond
Raunas pagasts LocMap.png
LVA Raunas pagasts COA.png
Rauna vald Rauna 152,4 3039 Smiltene piirkond
Rembates pagasts LocMap.png
Rembates pagasts COA.png
Rembate vald Rembate 80,29 1283 Ogre piirkond
Remtes pagasts LocMap.png Remte vald Remte 156,1 737 Salduse piirkond
Rencēnu pagasts LocMap.png Rencēni vald Rencēni 158,9 1526 Valmiera piirkond
Rendas pagasts LocMap.png Renda vald Renda 263,35 1091 Kuldīga piirkond
Riebiņu pagasts LocMap.png Riebiņi vald Riebiņi 109,8 1528 Preiļi piirkond 1945. aastal
Rikavas pagasts LocMap.png Rikava vald Rikava 82,2 879 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Rites pagasts LocMap.png Rite vald Cīruļi 97,2 605 Jēkabpilsi piirkond
Robežnieku pagasts LocMap.png Robežnieki vald Robežnieki 127,49 1030 Krāslava piirkond
Rojas novada karte.png Roja vald Roja 200,5 4115 Talsi piirkond
Ropažu novada karte.png Ropaži vald Ropaži 326,4 6915 Ropaži piirkond
Rožkalnu pagasts LocMap.png Rožkalni vald Rimicāni 111,5 723 Preiļi piirkond 1945. aastal
Rožupes pagasts LocMap.png Rožupe vald Rožupe 181,77 1443 Līvāni piirkond 1945. aastal
Rubas pagasts LocMap.png Ruba vald Ruba 86,80 932 Salduse piirkond 1922. aastal
Rubenes pagasts LocMap.png
LVA Rubenes pagasts COA.png
Rubene vald Rubeņi 182,2 1167 Jēkabpilsi piirkond 1866. aastal
Rucavas pagasts LocMap.png Rucava vald Rucava 238,1 1249 Lõuna-Kuramaa piirkond
Rudbāržu pagasts LocMap.png Rudbārži vald Rudbārži 110,42 1074 Kuldīga piirkond
Rudzātu pagasts LocMap.png Rudzāti vald Rudzāti 124,87 902 Līvāni piirkond 1920. aastal
Rugāju pagasts LocMap.png
LVA Rugāju pagasts COA.png
Rugāji vald Rugāji 317,6 1629 Balvi piirkond 1922. aastal
Rumbas pagasts LocMap.png Rumba vald Mežvalde 225,93 1665 Kuldīga piirkond 1945. aastal
Rundāles pagasts LocMap.png
LVA Rundāles pagasts COA.png
Rundāle vald Pilsrundāle 91,44 2174 Bauska piirkond
Rundēnu pagasts LocMap.png Rundēni vald Rundēni 124,66 583 Ludza piirkond
Rušonas pagasts LocMap.png Rušona vald Kastīre 205,8 1692 Preiļi piirkond 1945. aastal
Sakas pagasts LocMap.png Saka vald Saka 318,3 571 Lõuna-Kuramaa piirkond
Sakstagala pagasts LocMap.png Sakstagalsi vald Sakstagals 93,0 1571 Rēzekne piirkond 1897. aastal
Salas pagasts (Babīte) LocMap.png
Salas pagasts (Vidzeme) COA.png
Sala vald Spuņciems 76,4 1436 Mārupe piirkond
Salas pagasts LocMap.png Sala vald Sala 196,4 3271 Jēkabpilsi piirkond 1945. aastal
Salaspils pagasts LocMap.png Salaspilsi vald Salaspils 114,1 5060 Salaspilsi piirkond
Salacgrīvas pagasts LocMap.png Salatsi vald
(Salacgrīva vald)
Salatsi 312,8 2376 Limbaži piirkond 2010. aastal
Saldus pagasts LocMap.png Salduse vald Druva 42,08 1718 Salduse piirkond
Salgale parish LocMap.png
Salgales pagasts COA.png
Salgale vald Emburga 156,88 1845 Jelgava piirkond 1945. aastal
Salienas pagasts LocMap.png Saliena vald Saliena 124,65 673 Augšdaugava piirkond 1897. aastal
Salnavas pagasts LocMap.png Salnava vald Salnava 167,0 850 Ludza piirkond 1945. aastal
Sarkaņi Parish (LocMap).png Sarkaņi vald Biksēre 167,31 1601 Madona piirkond
Saukas pagasts LocMap.png Sauka vald Lone 98,6 604 Jēkabpilsi piirkond
Saulkrastu pagasts LocMap.png Saulkrasti vald Saulkrasti 41,7 2845 Saulkrasti piirkond 1967. aastal
Saunas pagasts LocMap.png Sauna vald Prīkuļi 122,41 1087 Preiļi piirkond 1975. aastal
Sausnējas pagasts LocMap.png Sausnēja vald Sidrabiņi 117,0 595 Madona piirkond
Seces pagasts LocMap.png Sece vald Sece 176,14 1153 Aizkraukle piirkond
Sējas novada karte.png Sēja vald Loja 227,9 2421 Saulkrasti piirkond
Sēļu pagasts LocMap.png Sēļi vald Sēļi 61,5 476 Valmiera piirkond
Sēlpils pagasts LocMap.png Sēlpilsi vald Sēlija 121,7 1026 Jēkabpilsi piirkond
Sēmes pagasts LocMap.png
LVA Sēmes pagasts COA.png
Sēme vald Sēme 145,4 1265 Tukumsi piirkond
Sērenes pagasts LocMap.png Sērene vald Sērene 119,08 857 Aizkraukle piirkond
Sesavas pagasts LocMap.png
LVA Sesavas pagasts COA.png
Sesava vald Sesava 99,1 1860 Jelgava piirkond
Siguldas pagasts LocMap.png
LVA Siguldas pagasts COA.png
Sigulda vald Peltes 96,3 3984 Sigulda piirkond
Silajāņu pagasts LocMap.png Silajāņi vald Silajāņi 70,6 507 Preiļi piirkond
Silmalas pagasts LocMap.png Silmala vald Gornica 194,7 3148 Rēzekne piirkond 1954. aastal
Sīļukalna pagasts LocMap.png Sīļukalnsi vald Sīļukalns 94,6 625 Preiļi piirkond 1945. aastal
Skaistas pagasts LocMap.png Skaista vald Skaista 117,12 727 Krāslava piirkond 1861. aastal
Skaistkalnes pagasts LocMap.png
LVA Skaistkalnes pagasts COA.png
Skaistkalne vald Skaistkalne 106,1 1162 Bauska piirkond
Skaņkalnes pagasts LocMap.png Skaņkalne vald Mazsalaca 112,1 819 Valmiera piirkond
Skrīveru novada karte.png Skrīveri vald Skrīveri 105,4 3753 Aizkraukle piirkond
Skrudalienas pagasts LocMap.png
Skrudalienas pagasta ģerbonis.png
Skrudaliena vald Skrudaliena 99,5 1308 Augšdaugava piirkond 1889. aastal
Skrundas pagasts LocMap.png Skrunda vald Skrunda 257,91 1209 Kuldīga piirkond
Skujenes pagasts LocMap.png
LVA Skujenes pagasts COA.png
Skujene vald Skujene 176,8 842 Cēsise piirkond
Skultes pagasts LocMap.png
LVA Skultes pagasts COA.png
Skulte vald Mandegas 146,5 2097 Limbaži piirkond
Slampes pagasts LocMap.png Slampe vald Slampe 155,1 1970 Tukumsi piirkond
Smārdes pagasts LocMap.png
LVA Smārdes pagasts COA.png
Smārde vald Smārde 214,7 2728 Tukumsi piirkond
Smiltenes pagasts LocMap.png
Smiltenes pagasts COA.png
Smiltene vald Kalnamuiža 68,96 1200 Smiltene piirkond
Snēpeles pagasts LocMap.png
LVA Snēpeles pagasts COA.png
Snēpele vald Snēpele 76,9 815 Kuldīga piirkond
Sokolku pagasts LocMap.png Sokolki vald Strupļi 56,7 748 Rēzekne piirkond
Stabulnieku pagasts LocMap.png Stabulnieki vald Stabulnieki 67,5 865 Preiļi piirkond 1945. aastal
Staburaga pagasts LocMap.png
LVA Staburaga pagasts COA.png
Staburagsi vald Staburags 58,5 450 Aizkraukle piirkond 1945. aastal
Staiceles pagasts LocMap.png Staicele vald 258,3 593 Limbaži piirkond
Stalbes pagasts LocMap.png
LVA Stalbes pagasts COA.png
Stalbe vald Stalbe 159,91 1291 Cēsise piirkond
Stāmerienas pagasts LocMap.png
Stāmerienas pagasts COA.svg
Stāmeriena vald Vecstāmeriena 133,81 1156 Gulbene piirkond 1867. aastal
Stelpes pagasts LocMap.png Stelpe vald Stelpe 68,4 851 Bauska piirkond
Stoļerovas pagasts LocMap.png Stoļerova vald Stoļerova 61,6 745 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Stopiņu novada karte.png Stopiņi vald Ulbroka 53,5 10 571 Ropaži piirkond
Stradu pagasts LocMap.png
Stradu pagasts COA.png
Stradi vald Gulbene 173,51 2087 Gulbene piirkond 1945. aastal
Strazdes pagasts LocMap.png
Strazdes pagasta ģerbonis.png
Strazde vald Strazde 42,3 414 Talsi piirkond 1919. aastal
Straupes pagasts LocMap.png
LVA Straupes pagasts COA.png
Straupe vald Plācis 152,15 1468 Cēsise piirkond
Strūžāanu pagasts LocMap.png Strūžāni vald Strūžāni 37,8 946 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Sunākstes pagasts LocMap.png Sunākste vald Sunākste 109,14 521 Aizkraukle piirkond
Suntažu pagasts LocMap.png
LVA Suntažu pagasts COA.png
Suntaži vald Suntaži 160,5 2124 Ogre piirkond
Susāju pagasts LocMap.png Susāji vald Viļaka 198,1 625 Balvi piirkond 1945. aastal
Sutru pagasts LocMap.png Sutri vald Sutri 77,98 693 Līvāni piirkond 1945. aastal
Svariņu pagasts LocMap.png Svariņi vald Svarinci 92,2 392 Krāslava piirkond 1945. aastal
Sventes pagasts LocMap.png
COA of Sventes pagasts.png
Svente vald Svente 127,13 1181 Augšdaugava piirkond 1864. aastal
Svētes pagasts LocMap.png Svēte vald Svēte 59,22 1794 Jelgava piirkond
Svitenes pagasts LocMap.png Svitene vald Svitene 58,15 957 Bauska piirkond 1891. aastal
Šēderes pagasts LocMap.png Šēdere vald Šēdere 114,69 1221 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Šķaunes pagasts LocMap.png Šķaune vald Šķaune 123,7 580 Krāslava piirkond
Šķēdes pagasts LocMap.png Šķēde vald Šķēde 87,95 724 Salduse piirkond 1945. aastal
Šķeltovas pagasts LocMap.png Šķeltova vald Šķeltova 75,3 674 Krāslava piirkond 1945. aastal
Šķilbēnu pagasts LocMap.png Šķilbēni vald Rekova 96,6 1128 Balvi piirkond 1930. aastal
Zaļenieku pagasts LocMap.png Zaļenieki vald Zaļenieki 122,83 1690 Jelgava piirkond
Zaļesjes pagasts LocMap.png Zaļesje vald Zaļesje 108,8 696 Ludza piirkond 1945. aastal
Zalves pagasts LocMap.png Zalve vald Zalve 210,2 759 Aizkraukle piirkond
Zaņas pagasts LocMap.png Zaņa vald Kareļi 87,24 816 Salduse piirkond 1945. aastal
Zantes pagasts LocMap.png Zante vald Zante 96,1 653 Tukumsi piirkond
Zasas pagasts LocMap.png Zasa vald Zasa 114,62 993 Jēkabpilsi piirkond
Zaubes pagasts LocMap.png Zaube vald Zaube 162,76 818 Cēsise piirkond
Zebrenes pagasts LocMap.png Zebrene vald Zebrene 90,66 482 Dobele piirkond
Zeltiņu pagasts LocMap.png Zeltiņi vald Zeltiņi 63,09 393 Alūksne piirkond 1866. aastal
Zemītes pagasts LocMap.png Zemīte vald Zemīte 99,0 916 Tukumsi piirkond
Zentenes pagasts LocMap.png Zentene vald Zentene 122,6 532 Tukumsi piirkond
Ziemeru pagasts LocMap.png Ziemeri vald Māriņkalns 117,02 819 Alūksne piirkond
Zilākalna pagasts LocMap.png Zilaiskalnsi vald Zilaiskalns 29,4 858 Valmiera piirkond 1961. aastal
Ziru pagasts LocMap.png
Ziru pagasts COA.png
Zirase vald Ziras 153,8 497 Ventspilsi piirkond
Zirņu pagasts LocMap.png
LVA Zirņu pagasts COA.png
Zirņi vald Zirņi 205,1 1761 Salduse piirkond 1945. aastal
Zlēku pagasts LocMap.png
Zlēku pagasts COA.png
Zlēkase vald Zlēkas 107,2 511 Ventspilsi piirkond
Zosēnu pagasts LocMap.png
LVA Zosēnu pagasts COA.png
Zosēni vald Melnbārži 67,4 481 Cēsise piirkond 1945. aastal
Zvārdes pagasts LocMap.png Zvārde vald Striķi 205,21 392 Salduse piirkond 1993. aastal
Zvārtavas pagasts LocMap.png
Zvartavas pagasts COA.png
Zvārtava vald Stepi 169,81 423 Valka piirkond
Zvirgzdenes pagasts LocMap.png Zvirgzdene vald Zvirgzdene 98,9 781 Ludza piirkond
Žīguru pagasts LocMap.png Žīguri vald Žīguri 111,0 694 Balvi piirkond 1958. aastal
Tabores pagasts LocMap.png Tabore vald Tabore 76,64 909 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Tadaiķu pagasts LocMap.png Tadaiķi vald Lieģi 77,6 866 Lõuna-Kuramaa piirkond
Tārgales pagasts LocMap.png
LVA Tārgales pagasts COA.png
Tārgale vald Tārgale 364,2 1845 Ventspilsi piirkond
Taurenes pagasts LocMap.png
LVA Taurenes pagasts COA.png
Taurene vald Taurene 102,4 882 Cēsise piirkond
Taurupes pagasts LocMap.png
LVA Taurupes pagasts COA.png
Taurupe vald Taurupe 126,4 915 Ogre piirkond
Tērvetes pagasts LocMap.png Tērvete vald Zelmeņi 92,6 1951 Dobele piirkond
Tilžas pagasts LocMap.png Tilža vald Tilža 104,41 1017 Balvi piirkond
Tīnūžu pagasts LocMap.png Tīnūži vald Tīnūži 129,9 4712 Ogre piirkond
Tirzas pagasts LocMap.png
Tirzas pagasts COA.png
Tirza vald Tirza 130,46 986 Gulbene piirkond
Tomes pagasts LocMap.png
Tomes pagasts COA.png
Tome vald Tome 110,18 672 Ogre piirkond
Trapenes pagasts LocMap.png Trapene vald Trapene 137,25 759 Smiltene piirkond 1923. aastal
Trikātas pagasts LocMap.png
Trikātas pagasts COA.png
Trikāta vald Trikāta 113,1 952 Valmiera piirkond
Tumes pagasts LocMap.png
LVA Tumes pagasts COA.png
Tume vald Tume 111,8 1806 Tukumsi piirkond 1884. aastal
Turku pagasts LocMap.png Turki vald Zundāni 119,44 1008 Līvāni piirkond 1945. aastal
Turlavas pagasts LocMap.png
LVA Turlavas pagasts COA.png
Turlava vald Turlava 124,5 969 Kuldīga piirkond
Ūdrīšu pagasts LocMap.png Ūdrīši vald Augstkalne 107,21 1724 Krāslava piirkond 1945. aastal
Ugāles pagasts LocMap.png
LVA Ugāles pagasts COA.png
Ugāle vald Ugāle 292,2 2238 Ventspilsi piirkond
Ukru pagasts LocMap.png Ukri vald Ukri 94,52 417 Dobele piirkond 1921. aastal
Umurgas pagasts LocMap.png
LVA Umurgas pagasts COA.png
Umurga vald Umurga 189,7 1227 Limbaži piirkond
Upmalas pagasts LocMap.png Upmala vald Vecvārkava 98,0 780 Preiļi piirkond 1975. aastal
Usmas pagasts LocMap.png
Usmas pagasts COA.png
Usma vald Usma 219,5 538 Ventspilsi piirkond
Užavas pagasts LocMap.png
LVA Užavas pagasts COA.png
Užava vald Užava 125,5 566 Ventspilsi piirkond
Vaboles pagasts LocMap.png Vabole vald Vabole 77,63 765 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Vadakstes pagasts LocMap.png Vadakste vald Vadakste 72,08 514 Salduse piirkond
Vaidavas pagasts LocMap.png Vaidava vald Vaidava 71,9 1117 Valmiera piirkond 1894. aastal
Vaiņodes pagasts LocMap.png Vaiņode vald Vaiņode 189,7 2276 Lõuna-Kuramaa piirkond
Vaives pagasts LocMap.png
LVA Vaives pagasts COA.png
Vaive vald Vaive 152,4 1547 Cēsise piirkond
Valdgales pagasts LocMap.png
Coat of Arms of Valdgales pagasts.svg
Valdgale vald Pūņas 205,5 1333 Talsi piirkond 1945. aastal
Valgundes pagasts LocMap.png Valgunde vald Valgunde 210,44 2117 Jelgava piirkond 1867. aastal
Valkas pagasts LocMap.png
Valkas pagasts COA.png
Valka vald Luke 279,84 1295 Valka piirkond 1909. aastal
Valles pagasts LocMap.png
LVA Valles pagasts COA.png
Valle vald Valle 178,9 1011 Bauska piirkond 1900. aastal
Valmieras pagasts LocMap.png Valmiera vald Vanagi 101,2 3245 Valmiera piirkond 1894. aastal
Veclaicenes pagasts LocMap.png Vana-Laitsna vald
(Veclaicene vald)
Korneti 72,34 378 Alūksne piirkond
Vandzenes pagasts LocMap.png Vandzene vald Vandzene 145,9 1770 Talsi piirkond 1893. aastal
Vānes pagasts LocMap.png Vāne vald Vāne 166,4 1105 Tukumsi piirkond
Varakļānu pagasts LocMap.png Varakļāni vald Kokari 99,17 791 Varakļāni piirkond 1872. aastal
Variešu pagasts LocMap.png Varieši vald Varieši 148,26 1245 Jēkabpilsi piirkond 1945. aastal
Variņu pagasts LocMap.png Variņi vald Variņi 100,51 949 Smiltene piirkond 1990. aastal
Vārkavas pagasts LocMap.png Vārkava vald Vārkava 78,6 621 Preiļi piirkond
Vārmes pagasts LocMap.png Vārme vald Vārme 147,33 1114 Kuldīga piirkond
Vārves pagasts LocMap.png
Vārves pagasts COA.png
Vārve vald Ventava 125,4 1763 Ventspilsi piirkond
Jaunlaicenes pagasts LocMap.png Vastse-Laitsna vald
(Jaunlaicene vald)
Vastse-Laitsna 52,2 478 Alūksne piirkond 1919. aastal
Vecates pagasts LocMap.png Vecate vald Vecate 89,7 428 Valmiera piirkond
Vecauces pagasts LocMap.png Vecauce vald 40,06 747 Dobele piirkond
Vecpiebalgas pagasts LocMap.png
LVA Vecpiebalgas pagasts COA.png
Vecpiebalga vald Vecpiebalga 110,2 1458 Cēsise piirkond
Vecpils pagasts LocMap.png Vecpilsi vald Vecpils 80,2 465 Lõuna-Kuramaa piirkond 1890. aastal
Vecsalienas pagasts LocMap.png Vecsaliena vald Červonka 81,98 669 Augšdaugava piirkond 1945. aastal
Vecsaules pagasts LocMap.png
COA of Vecsaules pagasts.png
Vecsaule vald Vecsaule 163,86 2052 Bauska piirkond
Vectilžas pagasts LocMap.png Vectilža vald Vectilža 90,86 444 Balvi piirkond 1945. aastal
Vecumu pagasts LocMap.png Vecumi vald Borisova 124,8 546 Balvi piirkond 1945. aastal
Vecumnieku pagasts LocMap.png
LVA Vecumnieku pagasts COA.png
Vecumnieki vald Vecumnieki 280,9 4454 Bauska piirkond
Vērēmi parish LocMap.png Vērēmi vald Sondori 70,3 1768 Rēzekne piirkond 1945. aastal
Vērgales pagasts LocMap.png Vērgale vald Vērgale 190,6 1380 Lõuna-Kuramaa piirkond 1877. aastal
Veselavas pagasts LocMap.png
LVA Veselavas pagasts COA.png
Veselava vald Veselava 59,52 679 Cēsise piirkond
Vestiena Parish (LocMap).png
LVA Vestienas pagasts COA.png
Vestiena vald Vestiena 116,8 734 Madona piirkond
Vidrižu pagasts LocMap.png
LVA Vidrižu pagasts COA.png
Vidriži vald Gravas 102,6 1596 Limbaži piirkond
Viesatu pagasts LocMap.png Viesatase vald Viesatas 52,4 423 Tukumsi piirkond 1945. aastal
Viesītes pagasts LocMap.png Viesīte vald Viesīte 313,4 692 Jēkabpilsi piirkond
Viesturu pagasts LocMap.png Viesturi vald Bērstele 81,55 1128 Bauska piirkond 1945. aastal
Vietalvas pagasts LocMap.png Vietalva vald Vietalva 130,43 913 Aizkraukle piirkond
Vijciema pagasts LocMap.png
Vijciema pagasts COA.png
Vijciemsi vald Vijciems 141,93 700 Valka piirkond
Vīksnas pagasts LocMap.png Vīksna vald Vīksna 121,95 690 Balvi piirkond 1936. aastal
Viļānu pagasts LocMap.png Viļāni vald Viļāni 120,5 1855 Rēzekne piirkond
Vilces pagasts LocMap.png
Vilces pagasts COA.png
Vilce vald Vilce 127,17 1762 Jelgava piirkond 1822. aastal
Viļķenes pagasts LocMap.png
LVA Viļķenes pagasts COA.png
Viļķene vald Viļķene 224,5 1430 Limbaži piirkond
Vilpulkas pagasts LocMap.png Vilpulka vald Vilpulka 88,47 670 Valmiera piirkond 1945. aastal
Vīpes pagasts LocMap.png Vīpe vald Vīpe 77,0 788 Jēkabpilsi piirkond
Virbu pagasts LocMap.png
Virbu pagasta ģerbonis.svg
Virbi vald Jaunpagasts 39,5 887 Talsi piirkond
Vircavas pagasts LocMap.png
LVA Vircavas pagasts COA.png
Vircava vald Vircava 101,1 1710 Jelgava piirkond
Virešu pagasts LocMap.png Vireši vald Vireši 154,54 676 Smiltene piirkond 1945. aastal
Virgas pagasts LocMap.png Virga vald Paplaka 86,21 924 Lõuna-Kuramaa piirkond 1918. aastal
Višķu pagasts LocMap.png
LVA Višķu pagasts COA.png
Višķi vald Špoģi 104,4 1732 Augšdaugava piirkond
Vītiņu pagasts LocMap.png Vītiņi vald Vītiņi 133,66 1085 Dobele piirkond 1945. aastal

Viited[muuda | muuda lähteteksti]