Eesti valdade loend

Allikas: Vikipeedia

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y
#Maakonna järgi
#Eesti endised vallad

A[muuda | muuda lähteteksti]

Alutaguse vald - Anija vald - Antsla vald

E[muuda | muuda lähteteksti]

Elva vald

H[muuda | muuda lähteteksti]

Haljala vald - Harku vald - Hiiumaa vald - Häädemeeste vald

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jõelähtme vald - Jõgeva vald - Jõhvi vald - Järva vald

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kadrina vald - Kambja vald - Kanepi vald - Kastre vald - Kehtna vald - Kihnu vald - Kiili vald - Kohila vald - Kose vald - Kuusalu vald

L[muuda | muuda lähteteksti]

Luunja vald - Lääne-Harju vald - Lääne-Nigula vald - Lääneranna vald - Lüganuse vald

M[muuda | muuda lähteteksti]

Muhu vald - Mulgi vald - Mustvee vald - Märjamaa vald -

N[muuda | muuda lähteteksti]

Nõo vald

O[muuda | muuda lähteteksti]

Otepää vald

P[muuda | muuda lähteteksti]

Peipsiääre vald - Põhja-Pärnumaa vald - Põhja-Sakala vald - Põltsamaa vald - Põlva vald

R[muuda | muuda lähteteksti]

Raasiku vald - Rae vald - Rakvere vald - Rapla vald - Ruhnu vald - Rõuge vald - Räpina vald

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saarde vald - Saaremaa vald Saku vald - Saue vald - Setomaa vald

T[muuda | muuda lähteteksti]

Tapa vald - Tartu vald - Toila vald - Tori vald - Tõrva vald - Türi vald

V[muuda | muuda lähteteksti]

Valga vald - Viimsi vald - Viljandi vald - Vinni vald - Viru-Nigula vald - Vormsi vald - Võru vald - Väike-Maarja vald

Maakonna järgi[muuda | muuda lähteteksti]

Harju maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Anija vald - Harku vald - Jõelähtme vald - Kiili vald - Kose vald - Kuusalu vald - Lääne-Harju vald - Raasiku vald - Rae vald - Saku vald - Saue vald - Viimsi vald

Hiiu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Hiiumaa vald

Ida-Viru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Alutaguse vald - Jõhvi vald - Lüganuse vald - Toila vald

Jõgeva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Jõgeva vald - Mustvee vald - Põltsamaa vald

Järva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Järva vald - Türi vald

Lääne maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Lääne-Nigula vald - Vormsi vald

Lääne-Viru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Haljala vald - Kadrina vald - Rakvere vald - Tapa vald - Vinni vald - Viru-Nigula vald - Väike-Maarja vald

Põlva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Kanepi vald - Põlva vald - Räpina vald

Pärnu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Häädemeeste vald - Kihnu vald - Lääneranna vald - Põhja-Pärnumaa vald - Saarde vald - Tori vald -

Rapla maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Kehtna vald - Kohila vald - Märjamaa vald - Rapla vald -

Saare maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Muhu vald - Ruhnu vald - Saaremaa vald

Tartu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Elva vald - Kambja vald - Kastre vald - Luunja vald - Nõo vald - Peipsiääre vald - Tartu vald

Valga maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Otepää vald - Tõrva vald - Valga vald

Viljandi maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Mulgi vald - Põhja-Sakala vald - Viljandi vald

Võru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Antsla vald - Rõuge vald - Setomaa vald - Võru vald

Eesti endised vallad[muuda | muuda lähteteksti]

Liitunud ja likvideerunud vallad alates aastast 1995. Aastatel 1996-2009, 1995. aastal Riigikogu poolt vastu võetud Eesti territooriumi haldusjaotuse seaduse alusel on toimunud 51 valla-linna ühinemist, mille käigus moodustus 22 uut kohaliku omavalitsuse üksust.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]