Eesti valdade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y


#Maakonna järgi
#Eesti endised vallad

A[muuda | muuda lähteteksti]

Alutaguse valdAnija valdAntsla vald

E[muuda | muuda lähteteksti]

Elva vald

H[muuda | muuda lähteteksti]

Haljala valdHarku valdHiiumaa valdHäädemeeste vald

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jõelähtme valdJõgeva valdJõhvi valdJärva vald

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kadrina valdKambja valdKanepi valdKastre valdKehtna valdKihnu valdKiili valdKohila valdKose valdKuusalu vald

L[muuda | muuda lähteteksti]

Luunja valdLääne-Harju valdLääne-Nigula valdLääneranna valdLüganuse vald

M[muuda | muuda lähteteksti]

Muhu valdMulgi valdMustvee valdMärjamaa vald

N[muuda | muuda lähteteksti]

Nõo vald

O[muuda | muuda lähteteksti]

Otepää vald

P[muuda | muuda lähteteksti]

Peipsiääre valdPõhja-Pärnumaa valdPõhja-Sakala valdPõltsamaa valdPõlva vald

R[muuda | muuda lähteteksti]

Raasiku valdRae valdRakvere valdRapla valdRuhnu valdRõuge valdRäpina vald

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saarde valdSaaremaa vald Saku valdSaue valdSetomaa vald

T[muuda | muuda lähteteksti]

Tapa valdTartu valdToila valdTori valdTõrva valdTüri vald

V[muuda | muuda lähteteksti]

Valga valdViimsi valdViljandi valdVinni valdViru-Nigula valdVormsi valdVõru valdVäike-Maarja vald

Maakonna järgi[muuda | muuda lähteteksti]

Harju maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Anija valdHarku valdJõelähtme valdKiili valdKose valdKuusalu valdLääne-Harju valdRaasiku valdRae valdSaku valdSaue valdViimsi vald

Hiiu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Hiiumaa vald

Ida-Viru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Alutaguse valdJõhvi valdLüganuse valdToila vald

Jõgeva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Jõgeva valdMustvee valdPõltsamaa vald

Järva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Järva valdTüri vald

Lääne maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Lääne-Nigula valdVormsi vald

Lääne-Viru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Haljala valdKadrina valdRakvere valdTapa valdVinni valdViru-Nigula valdVäike-Maarja vald

Põlva maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Kanepi valdPõlva valdRäpina vald

Pärnu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Häädemeeste valdKihnu valdLääneranna valdPõhja-Pärnumaa valdSaarde valdTori vald

Rapla maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Kehtna valdKohila valdMärjamaa valdRapla vald

Saare maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Muhu valdRuhnu valdSaaremaa vald

Tartu maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Elva valdKambja valdKastre valdLuunja valdNõo valdPeipsiääre valdTartu vald

Valga maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Otepää valdTõrva valdValga vald

Viljandi maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Mulgi valdPõhja-Sakala valdViljandi vald

Võru maakond[muuda | muuda lähteteksti]

Antsla valdRõuge valdSetomaa valdVõru vald

Eesti endised vallad[muuda | muuda lähteteksti]

Liitunud ja likvideerunud vallad alates aastast 1995. Aastatel 1996–2009, 1995. aastal Riigikogu poolt vastu võetud Eesti territooriumi haldusjaotuse seaduse alusel on toimunud 51 valla-linna ühinemist, mille käigus moodustus 22 uut kohaliku omavalitsuse üksust.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]