Eesti jõgede loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Eesti jõgesid, ojasid ja teisi vooluveekogusid (peakraavid, kraavid, kanalid) tähestiku järjekorras.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | muuda lähteteksti]

Aabla oja - Aakre oja - Aakre peakraav - Aardla jõgi - Aavi peakraav - Aavoja - Aavoja-Jägala kanal - Adraku kraav - Adriku oja - Aela kraav - Agali jõgi - Agali kraav - Agari kraav - Agusalu oja - Ahelo jõgi - Ahijärve oja - Ahisilla oja - Ahja jõgi (Aarna jõgi) - Ahjuvare oja - Ahtama oja (Järvakandi jõgi) - Ahtmiku peakraav - Ahujaani oja - Aksi oja - Akste oja - Ala kraav - Alajõgi - Ala-Kolga kraav - Alaküla kraav - Alamõisa oja - Alaniidü kraav - Alansi oja - Alansi kraav - Alapõdra kraav - Alasilla oja - Alastvere peakraav - Alatskivi jõgi - Albre oja - Albri oja - Albu peakraav - Alekõrre oja - Alevisaare peakraav - Allika jõgi - Allika oja - Allika oja - Allika oja - Allika oja - Allikaoja - Allipa peakraav - Allumäe oja - Alopi kraav - Alopi oja - Altja oja - Alttoa kraav - Aluste peakraav - Alva jõgi - Ambla jõgi - Amme jõgi - Andrekse peakraav - Andrese kraav - Andresjärve kraav - Anelema kraav - Anepesa oja - Angerja oja - Angla kraav - Angoja - Anija oja - Ani kraav - Anikatsi kraav - Anne kraav - Anne peakraav - Annikvere oja - Annikvere peakraav - Annioja - Annoja - Antsla jõgi - Apametsa peakraav - Apuparra oja - Apna jõgi - Arakaoja - Aranküla peakraav - Arapere oja - Aravere oja - Araveste oja (Raudoja) - Aravete oja - Arbavere oja - Are jõgi - Areda oja - Arjadi oja - Arju kraav - Armioja - Arujõgi - Aruküla jõgi - Aruküla peakraav - Aruküla peakraav - Arula oja - Arumetsa oja - Arumetsa peakraav - Arumäe oja - Arumäe oja - Aruoja - Aruvälja kraav - Arvila kraav - Aseri peakraav - Asu kraav - Asuka kraav - Asuküla peakraav - Asunduse oja - Atla jõgi - Atla kraav - Atse jõgi - Aude oja - Audru jõgi - Auküla peakraav - Aula peakraav - Austla kraav - Auvere oja - Avanduse peakraav - Avaste kraav - Avaste oja - Ave-Martna peakraav - Avijõgi - Avimehe oja (Tõiva oja (alamjooksul), Korla oja (ülemjooksul)) - Avinurme oja

B[muuda | muuda lähteteksti]

Balti SEJ juurdevoolu kanal - Balti SEJ väljavoolu kanal - Belka jõgi - Biitmani oja

E[muuda | muuda lähteteksti]

Edru peakraav - Eenuse oja - Eeru peakraav - Eesti SEJ juurdevoolu kanal - Eidapere kraav - Einla kraav - Eivere peakraav - Elbu oja - Elistvere peakraav - Ellamaa oja - Elmiku kraav - Elva jõgi - Elva oja - Emajõgi - Endla kraav - Endla kraav - Endla peakraav - Enge jõgi - Enu oja - Epneri oja - Epu kraav - Erra jõgi - Eru kraav - Ervu kraav - Esna jõgi - Evasu kraav - Everti oja

G[muuda | muuda lähteteksti]

Gorodenka oja (Narva) - Gluboki peakraav

H[muuda | muuda lähteteksti]

Haabsaare oja - Haatsa peakraav - Haava oja - Haavakivi jõgi - Haavapää oja - Haavistu oja - Haeska peakraav - Haiba peakraav - Haimre peakraav - Hainjärve kraav - Haki oja - Halinga peakraav - Haljala oja - Hallaste kraav - Halliku kraav - Halliste jõgi - Hammaste oja - Hanila oja - Hansimäe kraav - Hara oja - Hardu peakraav - Hargla oja - Harjava peakraav - Harku oja - Hatiku oja - Hatu peakraav - Haudemäe peakraav - Hauginiidu oja - Heedu kraav - Helbi oja (Külmoja) - Hellenurme oja - Helme jõgi - Hendrikhansu oja - Hernespuu oja - Hiiesoo peakraav - Hiieveski kraav - Hilba jõgi - Hilläkeste oja - Hindreku oja - Hindriku oja - Hingu oja - Hioni oja - Hirla kraav - Hirmuse jõgi - Hirmuse peakraav - Hirve peakraav - Hirveaia peakraav - Holsta oja - Holstre kraav - Holvandi kraav - Hooldekodu kraav - Hulgu oja - Hulja oja - Humala oja - Humalaste jõgi - Hundi peakraav - Hundikuristiku oja - Hundimaa oja - Hundioja - Hundissaare oja - Huntaugu kraav - Hurda oja - Hurmi oja - Huudva oja - Hõbesalu kraav - Hänkmäe kraav - Härjaoja - Härjaoja peakraav - Härjapea jõgi - Häädemeeste jõgi - Höbringi oja - Hüpassaare oja - Hürova kraav (oja)

I[muuda | muuda lähteteksti]

Idaoja - Iduoja - Igavere peakraav - Ihamaru kraav - Ihamaru oja - Iisaku oja (Soone oja) - Iisaku peakraav - Ikepera oja - Ikla peakraav - Illi oja - Illimäe peakraav - Illise oja - Ilmandu jõgi - Ilmaste peakraav - Ilmatsalu jõgi - Ilusa oja - Imastu oja - Imatu oja - Immaste oja - Imsi oja - Imukvere jõgi - Imukvere oja - Inga oja - Ingliste oja - Irase peakraav - Iskna jõgi

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jaama jõgi (Struuga jõgi) - Jaama oja - Jaanigu kraav - Jaanuste oja - Jakobi kraav - Jakobi oja - Jalametsa kraav - Jalase peakraav - Jalaste kraav - Jamsu kraav - Jamsu peakraav - Jaoma peakraav - Jaska oja - Jaska oja - Jausa oja - Jooksu oja - Joosu kraav - Jordani oja - Jundi oja - Junsera oja - Jurga oja - Jutapere oja - Jutuse oja - Juudaoja - Juula kraav - Juuliku peakraav - Juuru oja - Jõeküla kraav - Jõelähtme jõgi - Jõemetsa peakraav - Jõemetsa peakraav - Jõemäe oja - Jõeoja - Jõepere kraav - Jõeranna oja - Jõetaguse oja - Jõeveski oja - Jõeääre kraav - Jõhve oja - Jõhvi kraav - Jõku jõgi - Jõuga peakraav - Jõusa peakraav - Jägala jõgi - Jälevere peakraav - Jälgimäe peakraav - Jämaja oja - Jänijõgi - Jänistvere kraav - Jäola peakraav - Järavere oja - Järiste oja - Järlepa kraav - Järsi peakraav - Järtsaare peakraav - Järumetsa kraav - Järva-Jaani kraav - Järvajõgi - Järve oja - Järvekalda oja - Järvemäe oja - Järveotsa oja - Järvepalu oja - Järveraba peakraav - Jätukolga oja - Jäärja peakraav - Jüriküla kraav - Jürisoo peakraav

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaagjärve oja - Kaalepi peakraav - Kaanjärve peakraav - Kaansoo oja - Kaapsuu oja - Kaarisoo kraav - Kaarli oja - Kaarma oja - Kaarmise peakraav - Kaarnaoja - Kaave jõgi - Kabala oja - Kabala peakraav - Kabelisoo peakraav - Kaberla oja - Kabila oja - Kablaküla peakraav - Kabli oja - Kabli oja - Kadaka oja - Kadaka oja - Kadja kraav - Kadrina oja - Kaerasaadu oja - Kaevaniidu peakraav - Kaguvere oja - Kahasoo peakraav - Kahisilla peakraav - Kaitsa oja - Kaiu peakraav - Kala kraav - Kala peakraav - Kaldamäe oja - Kaldaoja - Kaldapera kraav - Kalita oja - Kalja oja - Kaljapulga oja - Kalkuni kraav - Kalli jõgi - Kalli oja - Kalme oja - Kalme oja - Kalmetu oja - Kalmistu kraav - Kalsaoja - Kalvi oja - Kambi oja - Kamnitsa oja - Kanametsa kraav - Kanarbiku kraav - Kanariku oja - Kanassaare peakraav - Kandi kraav - Kandla oja - Kangru peakraav - Kangruselja peakraav - Kangrusoo oja - Kantküla oja - Kapa oja - Kapsaare kraav - Kapsi oja - Karaski kraav - Karaski oja - Karepa oja - Kargaja jõgi - Karida peakraav - Karilepa oja - Karioja - Karioja - Karisilla oja - Karisto oja - Karisöödi oja - Karja I oja - Karja II oja - Karjamaa oja - Karjamõisa oja - Karjasoo peakraav - Karjassaare kraav - Karoli oja - Karste oja - Karujärve oja (Nõo oja) - Karula jõgi (Karula oja) - Karula oja - Karuniidu peakraav - Karuoja - Karusilla oja - Karusilma jõgi (Karusilla oja) - Karvoja - Kasaku kraav - Kasari jõgi - Kasesoo kraav - Kasevälja kraav - Kaskealuse oja - Kassema kraav - Kassimõisa kraav - Kassinurme peakraav - Kastja peakraav - Kastna peakraav - Kastolatsi oja - Kasvandu peakraav - Kata jõgi - Katku oja - Katsi kraav - Kaugoja - Kauksi kraav - Kauksi oja - Kaukvere jõgi - Kauste oja - Kavilda jõgi - Keava peakraav - Keeni kraav - Keeni oja - Keenimetsa oja - Keeri oja - Keibu peakraav - Keila jõgi - Keila kraav - Kelba peakraav - Kembasoo peakraav - Keräandsu kraav - Kesktalu kraav - Kessu oja - Kestla peakraav - Kestri oja - Kibõra kraav - Kidaste oja - Kihelkonna oja - Kihlevere peakraav - Kihme oja - Kihola jõgi (ajalooline?) - Kihulase peakraav - Kiidjärve kraav - Kiikla peakraav - Kiisamaa peakraav - Kiisaoja - Kiiu peakraav - Kiivitasoo peakraav - Kiivite oja - Kikepera peakraav - Kikka kraav - Kikkaoja - Kikkaoja - Kilbavere peakraav - Kiljatu oja - Kilksama peakraav - Kima oja - Kimmeli peakraav - Kingli peakraav - Kingli peakraav - Kinsli oja - Kirbla peakraav - Kiriku Kingu kraav - Kirikusoo oja - Kirila kraav - Kirivalla oja - Kirjasoo peakraav - Kiruma peakraav - Kiruoja - Kiruvere oja - Kissa oja - Kiti kraav - Kitseoja - Kiudu peakraav - Kivi kraav - Kiviku kraav - Kivila oja - Kivilõppe peakraav - Kivinina oja - Kivioja (Tiskre oja) - Kivirehe oja - Kivisilla oja - Kivisilla peakraav - Kiviste kraav - Kiviste kraav - Kiviste oja - Kiviõli kaevanduse kraav - Klooga oja - Kloogajärve oja - Kloostri jõgi - Kloostri peakraav - Kobilu peakraav - Kodasema peakraav - Kodasoo kraav - Kodasoo oja - Kodila jõgi - Koeraoja - Kogrejärve kraav - Kogreküla kraav - Kogula peakraav - Koguli peakraav - Kohaoja (Hundikuristiku oja) - Kohtla jõgi - Kohtla-Järve kraav - Kohtla-Järve peakraav - Kohtru jõgi - Koidu kraav - Koidu oja - Koidu peakraav (Kärde peakraav) - Koigi kraav - Koigi peakraav - Koigu oja - Koila peakraav - Koimla peakraav - Koiola oja - Koiva jõgi - Kokametsa kraav - Koke oja - Koke peakraav - Kokle jõgi - Kolga jõgi - Kolga jõgi - Kolga oja - Kollino oja - Kongi peakraav - Kongla oja - Konguta peakraav - Konnaveski oja - Konsu peakraav - Konuvere oja - Koobamäe peakraav - Kooba oja - Koogi oja - Koolimäe oja - Koolioja - Koolujõgi - Koorküla peakraav - Koosa jõgi - Koosa oja - Koosa oja - Koosi oja - Kooskora oja - Koplimetsa peakraav - Koreli kraav - Koreli oja - Korgõsilla oja - Koriste oja - Korju peakraav - Kortsisoo oja - Koruste peakraav - Korva oja - Kose oja - Kossarti oja - Koseselja kraav - Kostivere peakraav - Kosuva oja - Kotka jõgi - Kotku peakraav - Kotlandi peakraav - Kraavi kraav - Kraavioja - Kriilevälja peakraav - Kroodi oja - Krootuse oja - Krupi oja - Kruusamäe oja - Kruushaua oja - Kruusiaugu oja - Kruusoja - Kubija oja - Kudjape peakraav - Kudruküla oja - Kuhu kraav - Kuigaste oja - Kuigatsi oja - Kuitsa oja - Kuivajõgi - Kuke jõgi - Kuke peakraav (Koigi-Kuke peakraav (ülemjooksul)) - Kuksema kraav - Kukulinna peakraav - Kulani peakraav - Kulgu jõgi - Kullaaru kraav - Kullamäe oja - Kullavahe peakraav - Kullavere jõgi - Kullissaare oja - Kunda jõgi - Kundaraja kraav - Kungioja - Kunila peakraav - Kunilepa kraav - Kupu kraav - Kuralepa kraav - Kurdla peakraav - Kurdlu oja - Kureküla oja - Kureküla peakraav - Kuremaa kraav - Kureoja - Kuresoo peakraav - Kuresoo peakraav - Kurgoja - Kurika peakraav - Kuriku oja - Kurina jõgi - Kurista kraav - Kurista peakraav - Kurisu oja - Kurna-Mõisküla peakraav - Kurna oja - Kurtna kraav - Kurtna peakraav - Kuru oja - Kuru oja - Kurvitsa kraav - Kutja oja - Kutsiku oja - Kuuendiku kraav - Kuuksaare oja - Kuuliska oja - Kuura jõgi - Kuura peakraav - Kuusalu oja - Kuusikmäe kraav - Kuusiku jõgi - Kuusiku peakraav - Kuuste kraav - Kuustle oja - Kõlaoja - Kõlbi kraav - Kõldu peakraav - Kõltsi oja - Kõnnu oja (Raplamaa) - Kõnnu oja (Lääne-Virumaa) - Kõnnu oja (Harjumaa) - Kõnnu peakraav - Kõo peakraav - Kõpu jõgi - Kõpu peakraav - Kõrenduse peakraav - Kõrgepalu kraav - Kõrgeraba kraav - Kõrgesilla oja - Kõrgesoo kraav - Kõrgessaare kraav - Kõrgimäe kraav - Kõrgessaare peakraav - Kõrissoo oja - Kõrtsioja - Kõrtsioja - Kõrveküla kraav - Kõrvenurga oja - Kõrve peakraav - Kõrvetaguse peakraav - Kõrvõ oja - Kõssa oja - Kõue peakraav - Kõveri oja - Kõveroja - Kõveroja - Käbli oja - Kädva oja - Kährimäe peakraav - Kämara peakraav - Kängsepa kraav - Känkari kraav - Käo oja (Käo-Kingsepa oja) - Käoaru oja - Käo peakraav - Käparumbi peakraav - Kärbla peakraav - Kärde peakraav - Kärdla oja - Kärdu peakraav - Kärevere oja - Kärgula oja - Kärla jõgi - Kärneri oja - Kärsa oja - Kärsu oja - Käru jõgi - Käru peakraav - Käsmu oja - Kässu oja - Käsukonna oja - Kääbaste oja - Kääpa jõgi - Käära oja - Kääri peakraav - Külama peakraav - Külge oja - Künnapa kraav - Künnapõhja oja - Künnima oja - Künäpoja - Küti kraav - Küti kraav - Küti oja

L[muuda | muuda lähteteksti]

Laagna oja - Laanemetsa oja - Laanemäe kraav - Laaneniidu peakraav - Laaneotsa kraav - Laanevere kraav - Laanevere peakraav - Laanevere-Ahja peakraav (Valglaoja) - Laariku kraav - Laatre jõgi - Laekannu oja - Laeste oja - Laeva jõgi - Lagesoojärve kraav - Lagesoo peakraav - Lagevainu kraav - Lagjaoja - Laguja oja - Lahavere oja - Lahe jõgi - Lahepea jõgi (Tiskre oja) - Laiaselja oja - Laisma peakraav - Laiuse oja - Lambahanna oja - Lambaküla oja - Lamboja - Langerma peakraav - Langevoja - Langi jõgi - Langu peakraav - Lapi peakraav (Kährimäe) - Lapistu oja - Lasputre peakraav - Lasva peakraav - Laugi peakraav - Lauka peakraav - Laukasoo kraav - Laukasoo peakraav - Laukesoo kraav - Laupa oja - Laurissaare peakraav - Leediküla oja - Leedu peakraav - Leegu oja - Leeli oja - Leese oja - Leetselja peakraav - Leevaku oja - Leevi jõgi - Lehesaare kraav - Lehetu kraav - Lehmja peakraav - Lehola oja - Lehtma oja - Lehtmetsa peakraav - Lehtmetsa peakraav - Leidissoo peakraav - Leie peakraav - Leinasoo peakraav - Leisi jõgi - Leivajõgi - Lelu peakraav - Lembevere peakraav - Lemmejõgi - Lemmiku peakraav - Lemmjõgi - Leoraba kraav - Leoski oja - Lepaoja - Lepassaare oja - Lepaste oja - Lepiku kraav - Lepiku peakraav - Leppoja - Lepsilla kraav (Leppsilla) - Lesti oja - Levaja Lasnaja - Levalasoo peakraav - Lidva jõgi - Ligeoja - Lihalõpe peakraav - Liiduvere oja - Liigioja - Liinamäe oja - Liiva kraav - Liiva oja - Liivaoja - Liivasoone peakraav - Liivi jõgi - Liivoja - Liivoja - Lilli oja - Lilli peakraav - Lillissaare kraav - Lilu peakraav - Limujärve kraav - Lindi oja - Lindora oja - Linnanõmme oja - Linnape peakraav - Linnussaare oja - Linte peakraav - Lintsi jõgi - Liudsepa peakraav - Lobotka peakraav - Lodja oja - Lodu peakraav - Lohja oja - Loime kraav - Loime peakraav - Loko oja - Loksu peakraav - Lokuoja - Lokuta jõgi - Lolli kraav - Lolu oja - Lombioja - Lombivälja oja - Loo jõgi - Loobu jõgi - Loode oja - Loodi oja - Loodi peakraav - Loodna peakraav - Lootvina peakraav - Lota oja - Lubjaahju peakraav - Lubja kraav - Lubjaoja - Lubjaoja - Lubjaoja - Lubjasaare kraav - Luguki peakraav - Luguse jõgi - Luha oja - Luhaniidu oja - Luhasoo oja - Luhtoja - Luidja oja - Luiga oja (Järveotsa oja) - Luigenurga oja - Luige peakraav - Luiska oja - Luiste jõgi - Lumumba jõgi - Lutsu jõgi - Luua oja - Luuka peakraav - Luulupe peakraav - Luusi oja - Luutsna jõgi - Luutsniku oja - Luutsnikumõisa oja - Lõetsa peakraav - Lõhavere oja - Lõhmuse peakraav - Lõhtsu oja - Lõo-Luiga oja - Lõri peakraav - Lõpe oja - Lõu oja - Lõuka peakraav - Lõve jõgi - Lõõla oja - Lõõtsa oja - Lähkma jõgi - Lähte peakraav - Lähtru kraav - Lähtse peakraav - Läsna jõgi - Lätiroo kraav - Lööne peakraav - Lükke oja - Lüldi oja - Lülle kraav - Lümati oja - Lüüdja oja - Lüüsi peakraav - Lüüste peakraav - Lüütre oja - Lüütsepa oja

M[muuda | muuda lähteteksti]

Maademäe oja - Maadevahe jõgi - Maalse peakraav - Maando peakraav - Maardu oja (Kroodi oja) - Maaritsa oja - Madala kraav - Madala oja - Madi kraav - Madise kraav - Madissaare oja - Madruse peakraav - Maeru oja - Maetsma peakraav - Maidla jõgi - Maima peakraav - Maimoja - Maistemäe kraav - Maistu oja - Maksima oja - Malda oja - Malla oja - Mallavere peakraav - Mardi oja - Marga oja - Marguse oja - Marimetsa oja - Marisoo oja - Marjametsa kraav - Marjassaare kraav - Maru oja - Masa peakraav - Massu jõgi - Matsimäe soon - Matsi kraav - Matsi peakraav - Matsuri oja - Matuoja - Matussaare kraav - Meegomäe oja - Meeksi oja (Võrumaa) - Meeksi oja (Tartumaa) - Meelste oja - Meelva kraav - Meerapalu oja - Mehide oja - Meleski oja - Melliste oja - Meose oja - Mereäärse kraav - Meriküla oja - Meti kraav - Metsaaluse oja - Metsa kraav - Metsakivi jõgi - Metsa peakraav - Metsanurga kraav - Metsapere peakraav - Metsasoo kraav - Metskovka oja - Metsküla oja - Metsküla peakraav - Metslõugu peakraav - Miiaste kraav - Mihklimurru oja - Miksi peakraav - Milloja - Moldova kraav - Molozva jõgi - Moora oja - Morna oja - Mudajõgi - Muda kraav - Mudaoja - Muhkametsa oja - Muike kraav - Mukri oja - Mulgu kraav - Munalaskme oja - Muraka kraav - Muraka oja - Murakaraba kraav - Muri kraav - Murisoo peakraav - Murusepa kraav - Musta jõgi (Sauga jõgi) - Mustajõgi - Mustamäe oja (Soone oja) - Mustapali peakraav - Mustaru oja - Mustasoo oja - Mustika peakraav - Mustjõgi (Endla) - Mustjõgi (Gauja jõgikond) - Mustjõgi (Jägala jõgikond) - Mustjõgi (Tallinn) - Mustjärve oja - Mustla peakraav - Mustoja (Lahemaa) - Mustoja (Mustjala) - Mustoja (Pelska jõgi) - Mustoja (Pärnumaa) - Mustoja (Pärnu) - Mustoja (Savioja - Mustoja (Tallinn) - Mustoja (Vastseliina) - Mustoja (Värska laht) - Mustvee jõgi - Mutsu oja - Muuga oja - Mõega kraav - Mõisamaa peakraav - Mõniste oja - Mõnnuste kraav - Mõra jõgi - Mõraoja - Mõrasoo kraav - Mädajõgi - Mädajärve oja - Mädara jõgi - Mäeküla oja - Mäesalu kraav - Mäetaguse jõgi - Mägara oja - Mägari kraav - Mäha oja - Mähe oja - Mähkküla peakraav - Mähma peakraav - Männikraav - Männiksaare oja - Männiku kraav - Männiku oja - Männiku oja - Männiku oja - Männiku oja - Männiku peakraav - Männimäe peakraav - Männipõllu oja - Märdoja - Märgmetsa kraav - Märjamaa peakraav - Märssoo kraav - Märssoo peakraav - Mäända peakraav - Määrama oja - Määra peakraav - Määrastu peakraav - Möldreoja - Möldri oja - Mügra oja - Mürgi oja

N[muuda | muuda lähteteksti]

Naadimetsa peakraav - Nabala peakraav - Naelaoja - Naelavere peakraav - Naerissaare oja - Naha oja - Nahavere oja - Nahkle oja - Napanurga peakraav - Napi kraav - Naravere oja - Narva jõgi - Nasva jõgi - Nava oja - Navesti jõgi - Neanurme jõgi - Nedrema kraav - Neemi peakraav - Neeva kanal - Neitla kraav - Neitsi oja - Neitsijärve oja - Nellise kraav - Nenu peakraav - Nepste oja - Nigula oja - Niguri oja - Niidu oja - Niine kraav - Niinemurru oja - Nilbe oja - Ninasi oja - Nipernaadi kraav - Norra oja - Nossa kraav - Nossa soon - Nurga kraav - Nurmepere kraav - Nurmsi peakraav - Nurtu jõgi - Nuudi kraav - Nuudsaku oja - Nuutri jõgi - Nõmavere peakraav - Nõmme jõgi - Nõmmeküla oja - Nõmmitsa oja - Nõmmküla kraav - Nõmmoja - Nõo oja (Nabaoja, Timuski oja) - Nõrga oja - Nõusaare kraav - Nõva jõgi - Nälgu oja - Näpi oja - Nätsi kraav - Nätsi peakraav - Nüpli oja

O[muuda | muuda lähteteksti]

Oara oja - Obinitsa oja - Odiste peakraav - Oela kraav - Oese peakraav - Ogerna peakraav - Ohkatsi kraav - Ohtja kraav - Ohtla peakraav - Ohtu peakraav - Ohukotsu oja - Oidrema peakraav - Oitme oja - Oiu peakraav - Oja kraav - Ojalepa oja - Ojamaa jõgi - Ojamaa peakraav - Ojapera oja - Ojari peakraav - Oju peakraav - Oldoja - Olevi peakraav - Ollepa peakraav - Ollima kraav - Omedu jõgi - Onga jõgi - Ontika peakraav - Oonurme oja - Oostriku jõgi - Oraaru peakraav - Orajõgi - Oraoja - Orasoja - Orava oja - Orgita peakraav - Orinõmme kraav - Oru peakraav - Oti oja - Otiku peakraav

P[muuda | muuda lähteteksti]

Paadrema jõgi - Paala jõgi - Paasiku peakraav - Paasioja - Paasküla kraav - Paatsa oja - Padajõgi - Padaoru kraav - Padar kraav - Padriku oja - Padu peakraav - Paduvere oja - Paduvere peakraav - Paeküla oja - Paelama oja - Paenasti peakraav - Paeoja - Pagavere peakraav - Pahasoo peakraav - Pahtpää jõgi - Paidra peakraav - Painküla peakraav - Paistemäe oja - Paka oja - Pakitu peakraav - Pala jõgi - Pala oja - Pala oja - Palamulla kraav - Palandu kraav - Palandu kraav - Palandõ oja - Pala peakraav - Palderma kraav - Pale jõgi - Palgissaare oja - Pallase peakraav - Palmse oja - Palo kraav - Paltra jõgi - Palu jõgi - Palu kanal - Palu peakraav - Palumõisa oja - Paope oja - Papioru oja - Pari kraav - Pari kraav - Pari oja - Parika oja - Parioja - Parisoo peakraav - Partsi oja - Patika peakraav - Patjala peakraav - Patskovka jõgi - Patsu kraav - Pauna oja - Paunküla ojaPede jõgi - Pedeli jõgi - Pederna oja - Pedetsi jõgi - Pedja jõgi - Peebu oja - Peebätsi oja - Peeda jõgi - Peedu oja - Peeli jõgi - Peetri jõgi - Peetri peakraav - Peetsoo kraav - Peindla kraav - Pendi peakraav - Penijõe kraav - Penijõgi - Pennu oja - Penuja oja - Peraküla kraav - Peraküla peakraav - Perasoonetsa kanal - Peressaare kraav - Peri oja - Perila peakraav - Perjatsi oja - Permisküla peakraav - Petaaluse peakraav - Pidula oja - Piduli oja - Pihali kraav - Pihla oja - Pihuste oja - Piigandi oja - Piigaste oja - Piilsi jõgi - Piiri oja - Piirioja - Piirioja - Piirisoo peakraav - Piiroja - Piiroja - Piirsalu jõgi - Piistaoja - Pikakatku kraav - Pikapõllu oja - Pikareinu oja - Pikasilla oja - Pikasoo oja - Pikkmetsa jõgi - Pikknurme jõgi - Pikkoja - Pikva peakraav - Pimestiku oja - Pindi peakraav - Pirita jõgi - Pirusi peakraav - Piskjõe peakraav - Pistolisoo peakraav - Pitsalu peakraav - Piusa jõgi - Plaagi oja - Plangussaare oja - Poama oja - Poka oja - Pokardi oja - Pokuti oja - Poldri kraav - Poolnõmme peakraav - Porijõgi - Porkoja (Kulgi jõgi) - Pornuse oja - Poruni jõgi - Poslovitsa oja - Praakmani oja - Prandi jõgi - Prassi kraav - Preedi jõgi - Preedi oja - Prestviigi oja - Priivitsa oja - Pringi oja - Prossa kraav - Pruuka oja (Kudruküla oja) - Pudisoo jõgi - Pudivere oja - Puhatu oja - Puidaku peakraav - Puista oja - Puka oja - Pulga oja - Pulli kraav - Punaoja - Punaoja - Punapea jõgi - Punikvere peakraav - Punnissaare peakraav - Punsa oja - Punsu oja - Pupastvere peakraav - Purki kraav - Purtse jõgi - Purtsi jõgi - Pussa peakraav - Puzupe jõgi - Putki peakraav - Puugnitsa kraav - Puustaniidu kraav - Puustuge oja - Põdraoja - Põdraoja - Põdraoja - Põdraoja - Põdrasoo peakraav - Põdruse peakraav - Põduste jõgi - Põikva oja - Põima kraav - Põldarumäe oja - Põldeotsa kraav - Põldetaguse peakraav - Põlendmaa oja - Põlendmaa peakraav - Põllika peakraav - Põlli kraav - Põllualuse kraav - Põlma oja - Põlva peakraav - Põltsamaa jõgi - Põõsastiku kraav - Pädaste peakraav - Pähkla peakraav - Pähni jõgi - Päidre oja - Päinurme jõgi - Pällo kraav - Päovere peakraav - Pärima kraav - Pärka oja - Pärli kraavPärlijõgiPärlijõgi - Pärnselja kraavPärnu jõgi - Pärnu-Jägala kanal - Pästra oja - Pätsavere peakraav - Pääsküla jõgi - Pääsmaa oja - Pöitse kraav - Pöögle oja - Pühajõgi (Ida-Viru) - Pühajõgi (Saaremaa) - Pühajõgi (Võrumaa) - Pühajärve kraav - Pühaoja - Pühaste oja - Pürtuküla kraav

R[muuda | muuda lähteteksti]

Raadi oja - Raadna oja - Raagsilla oja - Raagsilla peakraav - Raagsilla peakraav - Raagsoo oja (Raamsoo oja) - Raana oja - Raasiku jõgi - Raasiku-Anija peakraav - Raasna kraav - Raba oja - Rabavere kraav - Rabi peakraav - Rae-Lagedi peakraav - Rahksoon - Rahinge oja - Raiendiku kraav - Raigla peakraav - Raikküla peakraav (Raikküla-Järvakandi peakraav) - Raiste kraav - Raja kraav - Raka oja - Raka peakraav - Ramata jõgi - Rammuli kraav - Rampe oja - Randa peakraav - Randküla oja - Rannametsa jõgi - Rannamõisa jõgi - Rannapungerja jõgi - Rannu peakraav - Rasina kraav - Rasivere kraav - Rassi kraav - Ratva oja - Rauakõrve oja - Rauba oja - Raudemetsa peakraav - Raudi kanal - Raudi-Konsu kanal - Raudjõgi - Raudna jõgi - Raudoja - Raudoja - Raudoja - Raudoja - Raudsepa kraav - Raudsepa oja - Raukla oja - Rausi oja - Rausvere jõgi - Rautina oja - Rebase peakraav - Rebasmäe oja - Rebasselja peakraav - Rebaste kraav - Reedo oja - Reedu oja - Rehe kraav - Rehe kraav (Põlvamaa) - Rehemaa oja - Rehemetsa peakraav - Rehessaare oja - Reidepõllu peakraav - Reiemäe oja - Reimani jõgi - Reiu jõgi - Rekka oja - Remniku oja - Remsi oja - Reopalu jõgi - Repsi oja - Restu oja - Reti peakraav - Retla kraav - Retla jõgi - Ribasoo oja - Ridaküla oja - Ridaküla peakraav - Ridalepa oja - Riguldi jõgi - Rihula kraav - Rihula oja - Riiasoo kraav - Riidaja peakraav - Riidama kraav - Riimaru oja - Riisa kraav - Riisa oja - Riisipere peakraav - Riisupi oja - Riksu oja - Rima oja - Risti-Hatu peakraav - Ristiku oja - Ristiküla peakraav - Ristimurru kraav - Ristioja - Ristioja - Ristivälja peakraav - Risturi oja - Riuma peakraav - Rogenese oja - Rohe peakraav - Roigu oja - Rokamäe peakraav - Ronkuse oja - Roometi oja - Roosi kraav - Roosteoja - Rootsi kraav - Rootsi oja - Rootsioja - Rosona jõgi - Rossa oja - Rosseli oja - Ruhja jõgi - Rummu peakraav - Rutikvere peakraav - Ruudiküla peakraav - Ruukli oja - Ruunaoja - Ruunoja - Ruupa oja - Ruupa peakraav - Rõhu oja - Rõhu peakraav - Rõikoja - Rõõsa oja - Rägina peakraav - Räisa oja - Rängle peakraav - Räpu jõgi - Räpu oja - Räsna oja - Räägi kraav - Räägu kraav - Räägu oja - Rääguoja - Rääka kraav - Rääma oja - Rõngu jõgi - Rõude jõgi - Rõuge jõgi - Rõuma kraav

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saabolda oja - Saadu kraav - Saapasoo peakraav - Saardu peakraav - Saare kraav - Saare kraav - Saare kraav - Saare kraav - Saare peakraav - Saareküla kraav - Saarevälja oja - Saarjõgi - Saarjärve peakraav - Saburi oja - Saduküla kraav - Sae oja - Sae-Paunküla kanal - Saeveski peakraav - Sagadi peakraav - Saha peakraav - Saiga oja - Saire kraav - Saki jõgi - Sakla peakraav - Saksaare peakraav - Saksasilla jõgi (Karusilla oja) - Saksniidu oja - Saku jõgi (Vääna jõgi) - Salajõgi (Läänemaa) - Salajõgi (Lääne-Virumaa) - Salevere kraav - Salla jõgi - Salme jõgi - Salubi oja - Salu kraav - Salu peakraav - Sambla kraav - Sambliku kraav - Sambliku kraav - Samme peakraav - Sandisuu oja - Sandla kraav - Sanga oja - Sangla peakraav - Sanniku oja - Sapraša jõgi - Saraveri kraav - Sargvere peakraav - Saru peakraav (Haavistukraav) - Sarve peakraav - Satsu oja - Saue kraav - Saueaugu oja - Sauga jõgi - Saunamäe kraav - Sauniku oja - Sauste peakraav - Sausti peakraav - Saviaru oja - Savijõgi - Savimäe kraav - Savimäe kraav - Savimäe oja - Savioja - Savioru oja - Savisoo peakraav - Seinapalu peakraav - Seinapalu peakraav - Selise peakraav - Selja jõgi - Seljamäe oja - Sepa kanal - Sepaoja - Sepasoo peakraav - Setteoja - Siberi oja - Sigaste oja - Sihikraav - Siila kraav - Siilivaski kraav - Siimu kraav - Siimu oja - Siiraku oja - Sikasaare kraav - Siksali oja - Sildsoo peakraav - Silgi oja - Silla oja - Sillaotsa jõgi - Sillasoo oja - Silmaoja - Silmsi oja - Sinalepa peakraav - Sindi oja - Sindla kraav - Sinialliku oja - Sinika peakraav - Sinilille oja - Sipa kraav - Sipa peakraav - Sipelga kraav - Sipe peakraav - Sirtsi oja - Sirtsi peakraav - Sitapätsi jõgi - Smolnitsa kraav - Soelaanõ kraav - Soe oja - Soe oja - Soku kraav - Soldina peakraav - Sonni peakraav - Soo oja - Sooba oja - Sooba jõgi - Soodevahe peakraav - Soodi oja - Soodla jõgi - Soodla-Aavoja kanal - Sookalda kraav - Soolikaoja (Linnaoja) - Soometsa kraav - Soomevere kraav - Soona oja - Soonda oja - Soone oja - Sooneoru oja - Sooniste kraav - Soonpää peakraav - Soontaga oja (Aakre oja) - Soo-otsa peakraav - Soosaare kraav - Soosaare peakraav - Soosalu oja - Sootaga peakraav - Sootaga peakraav - Sootaguse peakraav - Sootalu peakraav - Soovälja peakraav - Sooääre kraav - Sopi oja - Struuga jõgi (Jaama jõgi) - Suitsu peakraav - Sulaoja (Leevi lisajõgi) - Sulaoja - Sulaoja (Sinialliku oja lisajõgi) - Sulustvere oja - Surja oja - Surju oja - Surjupera oja - Sutesoo oja - Sutlepa kraav - Sutte oja - Suureküla peakraav - Suuremetsa oja - Suuremõisa jõgi - Suurevare kraav - Suurevälja peakraav - Suurindõ kraav - Suurkraav - Suurlageda oja - Suurmäe oja - Suuroja - Suurupi kraav - Suurõniidü kraav - Sõeru peakraav - Sõmera kraav - Sõmeru jõgi - Sõrandu peakraav - Sõreda oja - Sõtke jõgi - Sõtküla peakraav - Sämi jõgi - Sätsuvere peakraav - Sääse peakraav - Sääsküla oja - Süsinõmme kraav - Süväoro oja

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Zerna kraav

T[muuda | muuda lähteteksti]

Taaliku peakraav - Tabra oja - Taebla jõgi - Tagajõgi - Tagametsa oja - Tagasoo kraav - Tagavälja peakraav - Taheva oja - Tahkuranna oja - Taidra peakraav - Tamma oja - Tammaru oja - Tammaru peakraav - Tammeküla oja - Tammela peakraav - Tamme peakraav - Tammela peakraav - Tammelaane kraav - Tammikmäe peakraav - Tammiku kraav - Tammiku peakraav - Tammispea oja - Tammispää peakraav - Tammõoja - Tamsi peakraav - Tapiku oja - Tarakvere jõgi - Tarbja oja - Tareste oja - Tartussaare oja - Tarumaa peakraav - Tarvastu jõgi - Tarvasjõgi - Tatra jõgi - Tatsu kraav - Teelahkme kraav - Teenuse jõgi - Teeääre oja - Tehumardi peakraav - Teilma peakraav - Terase peakraav - Teraseoja - Terikeste peakraav - Terjatu peakraav - Tiduvere oja - Tiheda oja - Tihu kraav - Tihulaane oja - Tikasi kraav - Tikuti oja - Tilana oja - Tilla oja - Tillunire - Tilsi oja - Timmkanal - Timo oja - Tindi oja - Tinni oja - Tinu oja - Tipina oja - Tirgu oja - Tiri oja - Tirtsi jõgi - Tiru oja - Tiskre oja - Tobia peakraav - Tohera oja - Toila peakraav - Tolkuse oja - Tomsi oja - Tondinõmme peakraav - Toolamaa oja - Toolse jõgi - Tooma oja (Järveotsa oja) - Tooma peakraav - Toomika kraav - Toominga oja - Toonoja - Toovere kraav - Topi jõgi (Vääna jõgi) - Tori jõgi - Tori peakraav - Torila oja - Torilaane oja - Tossu oja - Trangi peakraav - Treimani oja - Treimani oja - Treppoja - Triigi peakraav - Trummi kraav - Tsiretoki oja - Tsirgu oja - Tsirgu oja - Tsirksi kraav - Tsooru oja - Tsopa oja - Tubaka kraav - Tubaoja - Tuderna oja - Tudulinna oja - Tuhalaane oja - Tuhala jõgi - Tuiu oja - Tulimurru jõgi - Tulimurru peakraav - Tuplevo jõgi - Turba peakraav - Turu kraav - Turvaste oja - Tusti oja - Tuti kraav - Tuudi jõgi - Tuula peakraav - Tuulavere oja - Tuuliku kraav - Tuuliku peakraav - Tuulna oja - Tuuraste oja - Tõdva jõgi (Vääna jõgi) - Tõivere peakraav - Tõkkeoja - Tõlga oja - Tõlla oja - Tõnu oja - Tõntsu kraav - Tõramaa jõgi - Tõre peakraav - Tõrvajõgi - Tõrvanõmme oja - Tõrvanõmme peakraav - Tõrvase oja - Tõrvasoo peakraav (Tõrvasõoja) - Tõrve peakraav - Tõrvoja - Tõrvoja - Tõstamaa jõgi - Tõõrakõrve kraav - Tähtvere kraav - Tänassilma jõgi - Tännassilma kraav - Tännassilma oja - Täsvere oja - Tääksi oja - Tündre oja - Türisalu oja - Tüükri kraav - Tüüringi oja

U[muuda | muuda lähteteksti]

Ubajärve oja - Ubasalu kraav - Ubasalu oja - Udria oja - Udriku oja - Uduvere peakraav - Uhe peakraav - Uhmardu jõgi - Uia oja - Uibujärve oja - Ujuste oja - Ulila jõgi - Ullaste peakraav - Ulpesoo peakraav - Ulvi oja - Umbsaare oja - Umbsoo oja - Umbusi jõgi - Ungru oja - Unnioja - Ura jõgi - Urevere oja - Urita kraav - Uruste oja (ka Uruste jõgi) - Uuejõe peakraav - Uuemõisa oja - Uuemõisa oja - Uuemõisa oja - Uueveski oja - Uugla kraav - Uulu kanal - Uusküla kraav - Uusküla jõgi (Võerdla peakraav) - Uusküla oja - Uustalu kraav

V[muuda | muuda lähteteksti]

Vaabinamõisa kraav (Savisoo) - Vaaksi kraav - Vaali peakraav - Vaardi oja - Vaariku kraav - Vaartsi kraav - Vabriku oja - Vaeküla oja - Vae oja (Prestviigi oja) - Vaemla jõgi - Vahastu peakraav - Vahejõgi - Vaheliku kraav - Vaheoja - Vahisoo peakraav - Vahtmäe peakraav - Vahtra kraav - Vahtraste kraav - Vahtsepa kraav - Vahtsõkivi oja - Vahujõgi - Vaidava jõgi - Vaidla peakraav - Vaikna peakraav - Vaimõisa kraav - Vaina oja - Vainupea jõgi - Vakalepa peakraav - Vaki oja - Valaste oja - Valdimurru oja - Valgejõgi - Valgeoja - Valgupera oja - Valguta oja - Valingu peakraav - Valkla oja - Valliotsa kraav - Valuoja - Valuoja - Vanajaagu kraav - Vanajõgi - Vana-Kariste oja - Vanakubja oja - Vanamõisa jõgi - Vanamõisa kraav - Vanamõisa peakraav - Vana-Saaluse oja - Vana-Vorsti jõgi - Vanajõgi - Vanausse oja - Vanausse oja - Vanavälja peakraav - Vanaõue kraav - Vanaõue oja - Vankse kraav - Vara oja - Vara peakraav - Varastu oja - Varbe peakraav - Vardi jõgi - Vardi oja - Vardja jõgi - Vardja oja - Vardja oja - Vareseoja - Varesepalu oja - Varesmetsa peakraav - Varesmäe kraav - Varesmäe oja - Varesmäe peakraav - Varja oja - Varja peakraav - Varni peakraav - Varnja peakraav - Varsaallika oja - Varsaoja (Varsaallika oja) - Varudi oja - Vasalemma jõgi - Vasaristi oja - Vasavere jõgi - Vaskjala-Ülemiste kanal - Vaskjõgi - Vassivere kraav - Vastemõisa oja - Vastja oja - Vastse-Antsla oja - Vastsekivi oja - Vastseliina oja - Vasula peakraav - Vatsla peakraav - Vedama oja - Vedame oja - Vedruka oja - Vedu peakraav - Veelikse oja - Veerksu oja - Velise jõgi - Velise peakraav - Velti kraav - Veltsi oja - Veneküla peakraav - Veneoja - Venevere peakraav - Vennaru peakraav - Verdla peakraav - Verevi peakraav - Verilaske oja - Verioja - Vesiku oja - Vesisoo peakraav - Veskijõgi - Veskioja - Veskioja - Veskioja - Veskioja (Armioja) - Vetepere kraav - Vidva oja - Vigala jõgi (Koluvere jõgi) - Vihterpalu jõgi - Vihtra oja - Vihula oja - Viilipoja - Viiraoja - Viira peakraav - Viislisoo peakraav - Viisuti kraav - Vilamaa peakraav - Vilivalla peakraav - Viljakse oja - Villemi oja - Vilpsaare oja - Viluste oja - Vingri kraav - Vinni peakraav - Viraski oja - Virita kraav - Virksimetsa kraav - Viruküla peakraav - Viru oja - Virulasõ oja - Virussaare kraav - Visela jõgi - Viserlaane kraav - Vissuvere peakraav - Visula jõgi - Visusti oja - Viti peakraav - Vodja jõgi - Vodja peakraav - Vohnja peakraav - Voka jõgi - Voki oja - Voore kraav - Voore oja - Vooru oja - Vorbuse kraav - Vorbuse peakraav - Vorsti jõgi - Vorstioja - Vungi oja - Võerdla peakraav - Võhandu jõgi - Võhkse jõgi - Võhkse peakraav - Võhu jõgi - Võiba oja - Võidula peakraav - Võika oja - Võini oja - Võisiku peakraav - Võistre oja - Võitre kraav - Võlingi ojaVõlupe jõgi - Võnnu oja - Võrrasoo oja - Võsu jõgi - Võtikvere kraav - Võuküla oja - Võuküla peakraav - Võõbu peakraav - Võõrastesoo peakraav - Väike Emajõgi - Väike-Rakke kraav - Väike-Voore kraav - Väikseküla oja - Väiküla kraav - Väinjärve oja - Väiso peakraav - Välgita oja - Välgu peakraav - Välinurme oja - Väljasoo kraav - Väluste oja - Vändra jõgi - Väo kraav - Väo oja - Värava oja - Värska oja - Värtoni oja - Vääna jõgi - Väänoja

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Õhne jõgi - Õngu oja - Õru oja

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ädara jõgi - Ämmaoja - Ängi oja - Änglema oja - Änilase peakraav - Ärmä jõgi - Ärnu jõgi - Ätte peakraav - Äühvoja

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Ördi kraav - Ördi peakraav - Österby peakraav (Österbi peakraav) - Ööbiku kraav - Öötla oja

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Üksnurme peakraav - Ülejõe peakraav - Üra oja - Üra oja

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Vooluveekogud (alam)vesikondade kaupa veeseaduse alusel kehtestatud määruse järgi:

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]