Eesti jalgpallikoondise mängude loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti jalgpallikoondise mängude loend on Eesti jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab nende toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ning väravalööjaid.[1] Tulemused on samuti kokku võetud riigiti.

Mängude loend uuendatud seisuga 26. november 2017.

Mängude loend[muuda | muuda lähteteksti]

1920–1940[muuda | muuda lähteteksti]

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
17. oktoober 1920 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 6:0 5. Öhman, 10., 68. Eklöf, 15. Österholm, 42., 80. Tanner
23. juuli 1921 Tiigiveski spordiplats, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 0:0
28. august 1921 Tiigiveski spordiplats, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 0:3 3. Grannas, 9. Hirvonen, 78. pen. Eklöf
11. august 1922 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 10:2 5., 52. Mantila, 10., 14.pen., 37., 47., 62., 78. Öhman, 67., 80. Eklöf – 40. Kuulman, 42. Tell
24. september 1922 RFK Stadions, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:1 2. E. Barda – 88. Üpraus
24. juuni 1923 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:5 1., 62., 79.Tell, 40. Ellman-Eelma, 64. Paal
24. juuli 1923 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 3. Paal – 57. E. Barda
18. september 1923 Tallinna Jalgpalliklubi staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of the Soviet Union.svg Nõukogude Liit 2:4 63. pen., 71. pen. Kaljot – 28., 37., 84., Butussov, 50. Issakov
25. september 1923 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Poland.svg Poola 1:4 86. Joll – 41. Bacz, 42., 78. Kowalski, 57. Stalinski
30. september 1923 Spordi staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 2:1 24.Tell, 84. Joll – 67. Österlund
25. mai 1924 Saint-Ouen staadion, Pariis OM 1924 Eesti – Flag of the United States.svg USA 0:1 16. pen. Strachan
3. juuni 1924 Stade de Colombes, Pariis sõprusmäng Eesti – Flag of Ireland.svg Iirimaa 1:3 37. Üpraus – 15. Duncan, 48. Robinson, 69. Ghent
19. juuni 1924 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Turkey.svg Türgi 1:4 38. Üpraus – 30. Sabih, 67., 71. Bedri, 77. Zeki Riza
25. juuli 1924 Råsunda staadion, Stockholm sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 5:2 24. Haglund, 41. Keller, 65. Kock, 86., 89. Kaufeldt – 2. Üpraus, 61. Väli
24. august 1924 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:2 58. Üpraus – 21. Krigas, 71. Seidleris
14. september 1924 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 4:0 11. Fallström, 70. Soinio, 79., 85. Koponen
18. oktoober 1924 ASK Stadions, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 28. Abrams, 33. E. Barda
28. juuni 1925 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:1 9. Üpraus
5. juuli 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 2:0 20., 45. pen. Pihlak
26. august 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 2:2 85. pen., 89. pen. Pihlak – 9., 19. Taurinsh
1. september 1925 Kalevi aed, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Poland.svg Poola 0:0
13. juuni 1926 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 3:1 48. Ellman-Eelma, 74. Üpraus, 79. Pihlak – 51. Sabaliauskas
4. juuli 1926 Stadion Agrykola, Varssavi sõprusmäng Flag of Poland.svg Poola – Eesti 2:0 13. Sobata, 66. Tupalski
23. juuli 1926 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 1:7 81. Räästas – 1., 18., 73. Kling, 3., 31. Hedström, 33., 68. Lööf
5. september 1926 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 1:1 70. Saario – 36. Joll
19. september 1926 ASK Stadions, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 0:1 70. Ellman-Eelma
16. juuni 1927 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 4:1 5. Ellman-Eelma, 20., 34. pen. Pihlak, 70. ov. Stanciks – 17. Urbans
1. juuli 1927 Idrottsparken, Norrköping sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 3:1 2., 25., 78. Keller – 69. Paal
10. august 1927 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 2:1 11. Arnold Pihlak, 59. Joll – 52. Kulmala
13. august 1927 LFLS Stadionas, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:5 11. Kipp, 54., 73. Kull, 60. Ellman-Eelma, 62. Kaljot
25. september 1927 LSB Stadions, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 4:1 23. Zins, 33. Urbans, 50., 63. V.Plade – 62. Pihlak
9. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 0:1 81. Pettersson
26. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 6:0 1. pen., 21., 57. Pihlak, 14. Räästas, 74., 78. Maurer
27. juuli 1928 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:1 63. Taurinš
12. august 1928 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:2 30. Åström, 63. Kanerva – 41. Pihlak, 74. Paal
23. september 1928 LSB Stadions, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:1 85. Taurinš – 85. Einman
7. juuni 1929 Idrottsplatsen, Landskrona sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 4:1 14., 65. Lundahl, 20. Kroon, 79. pen. H.Dahl – 88. Idlane
25. juuli 1929 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 1:1 17. Kull – 5. Koponen
15. august 1929 LSB staadion, Riia Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:5 16., 59. Einman, 32. Pihlak, 75., 85. Ellman-Eelma – 23. Bruzinskas, 35. Ratkuskas
16. august 1929 LSB staadion, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:2 27. Priede, 63. Pavlovs – 9. Einamn, 29. Ellman-Eelma
27. august 1929 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:1 15. pen. Lönnberg, 57. Koponen – 49. Pihlak
18. september 1929 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 4:1 10. Brenner, 33. Ellman-Eelma, 50. Paal, 75. Pihlak – 82. pen. Scheibelis
27. juuni 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 58. Brenner – 28. Skadins
18. juuli 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 1:5 26. Gerassimov-Kalvet – 7., 41., 73. Sundberg, 38. Dunker, 44.
7. august 1930 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 4:0 21., 86. Karm, 42., 67. Brenner
15. august 1930 Kariuomenes staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:1 65. Citavicius, 70. Lingis – 49. Karm
16. august 1930 Kariuomenes staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 3:2 11., 56. Petersons, 15. Zins, – 17. Einman, 38. Karm
13. september 1930 Miesto staadion, Klaipeda sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 4:0 24., 80. Chmelevskis, 47. Zekas, 75. Lingis
28. mai 1931 LSB staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 0:1 53. Einman
9. juuni 1931 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 4:1 19., 82. Karm, 40., 82. Kass – 69. Chemeliauskas
17. juuni 1931 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 3:1 2., 39. Strömsten, 35. Åström – 53. Räästas
8. juuli 1931 Idrottsplatsen, Sandviken sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 3:1 31. Jacobsson, 34., 75. Zetterberg – 80. Ellman-Eelma
30. august 1931 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:0 13. Ellman-Eelma, 50. Kass
1. september 1931 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 3:1 10. Ellman-Eelma, 51., 67. Karm – 16. Skincs
27. september 1931 JKS staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:1 67. Skincs, 90. pen. Stauvers – 8. Kass
1. juuni 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 3:0 3. Laasner, 6. Ellman-Eelma, 89. Kass
7. juuni 1932 Ullevaal staadion, Oslo sõprusmäng Flag of Norway.svg Norra – Eesti 3:0 10., 20. Juve, 45. R. Pedersen
15. juuli 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 1:3 77. Kass – 25. T. Johannson, 58. Dunker, 74. H. Johannson
6. august 1932 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:0 36. Citavicius
18. august 1932 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 0:3 9. Salin, 25. ov. Neuman-Tarimäe, 37. Lindgren-Lintamo
29. august 1932 JKS staadion, Riia Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:1 11. Mõtlik – 30. Cizauskas, 70. pen. Lingis
30. august 1932 JKS staadion, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:0 58. ov. Reinfeldt-Reinlo
28. mai 1933 JKS staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 45. Taurinš, 90. Petersons
11. juuni 1933 Stockholmi olümpiastaadion, Stockholm MM 1934 valikmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 6:2 7. ov. Tipner, 10. L. Bunke, 13., 71. B. Ericsson, 43. T. Bunke, 82. pen. S. Andersson – 47. Kass, 61. Kuremaa
20. juuli 1933 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:1 29. Citavicius – 68. 78. Idlane
9. august 1933 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 2:1 14. Ellman-Eelma, 83. Laasner – 51. Šeibelis
16. august 1933 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:1 48. Weckström, 65. ov. Einman – 39. Ader
2. september 1933 LFLS staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:1 15. Kuremaa – 55. Citavicius
3. september 1933 LFLS staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:0 34. Šeibelis
5. september 1933 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:5 6., 45., 49. Ellman-Eelma, 28. Siimenson, 77. Kuremaa
29. juuni 1934 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:1 82. pen. Sabaliauskas – 33. Parbo
8. august 1934 Kadrioru staadion, Tallinn Turaani turniir Eesti – Flag of Finland.svg Soome 1:1 60. Siimenson – 18. Taipale
10. august 1934 Kadrioru staadion, Tallinn Turaani turniir Eesti – Flag of Hungary.svg Ungari 2:2 24., 47. Kesžey – 37.Kuremaa, 71. pen. Neeris
12. juuni 1935 JKS staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:1 65. pen. Rozitis – 88. Siimenson
19. juuni 1935 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:2 54.Kuremaa, 75. Ellman-Eelma – 39. Kersnauskas, 70. Sabaliauskas
9. juuli 1935 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 1:2 62. Ellman-Eelma – 15., 17. A. Samuelsson
7. august 1935 Töölön Pallokenttä, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:2 37., 86. Lindren-Lavro – 29.Uukkivi, 52. Ellman-Eelma
20. august 1935 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:2 45. Linberg – 29. Jaškevicius, 75. Lingis
22. august 1935 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 59. Ellman-Eelma – 70. Petersons
15. september 1935 Richard-Lindmann-Sportpark, Stettin sõprusmäng Flag of the German Reich (1935–1945).svg Saksamaa – Eesti 5:0 3. Malecki, 33., 65. Simetsreiter, 46. Rasselnberg, 81. Damminger
18. september 1935 LFLS staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:2 38. Lingis, 49. Kersnauskas – 19., 48. Kuremaa
28. mai 1936 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 3:4 32. Linberg, 62.,Siimenson 82. Kuremaa – 20. Borduško, 31., 36. Verners, 73. Razitis
30. juuni 1936 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:0 58. Gudelis, 88. Sabaliauskas
20. august 1936 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 2:2 61. Uukkivi, 68. Kuremaa – 35. Grönlund, 62. Weckström
30. august 1936 JKS staadion, Riia Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:1 24. Siimenson, 61. Kuremaa – 84. Gudelis
31. august 1936 JKS staadion, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:1 35. Šeibelis, 40. pen. Lidmanis – 73. pen. Kaljo
3. juuni 1937 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:2 58. Gudelis – 62. Silberg-Sillak, 89. Uukkivi
20. juuni 1937 Rasunda staadion, Solna MM 1938 valikmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 7:2 7., 41. Josefsson, 40. L. Bunke, 49. pen. S. Jonasson, 73., 77., 84. Wetterström – 2. Siimenson, 3. Uukkivi
14. juuli 1937 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Romania.svg Rumeenia 2:1 15. Kaljo, 80. Siimenson – 54. Bodola
19. august 1937 Urheilupuisto, Turu MM 1938 valikmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 0:1 57. Kuremaa
29. august 1937 Horst-Wessel-Stadion, Königsberg MM 1938 valikmäng Flag of the German Reich (1935–1945).svg Saksamaa – Eesti 4:1 50., 65. Lehner, 53., 86. Gauchel- 34. Siimenson
4. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:1 35. Vestermans – 68. Kuremaa
5. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:4 3., 50. Siimenson, 22. Uukkivi, 37. Sillandi
7. september 1937 Valstybinis staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 12. Razitis, 19. Vestermans
19. september 1937 ASK staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 3:1 23.Razitis, 28. Kaneps, 67. Borduško – 32. Kuremaa
31. mai 1938 Ullevaal staadion, Oslo sõprusmäng Flag of Norway.svg Norra – Eesti 1:0 65. Brustad
12. juuni 1938 Valstybinis staadion, Kaunas sõprusmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 0:2 19., 38. Kuremaa
22. juuni 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Hungary.svg Ungari 2:3 27. Siimenson, 56. Kuremaa – 14. Soproni, 65. Vidor, 82. Keszey
20. juuli 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:2 18. Raisters, 82. Vanags
17. august 1938 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 1:3 39. Siimenson – 26. Weckström, 86. Eronen, 88. Lehtonen
3. september 1938 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 3:1 40., 44. Veidemann, 69. Uukkivi – 72. Šurkus
5. september 1938 Kadrioru staadion, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 12. Kass – 49. Raisters
29. juuni 1939 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of the German Reich (1935–1945).svg Saksamaa 0:2 34. Lehner, 60. Schaletzki
27. juuli 1939 ASK staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 3:3 25., 87., Freimanis, 75. Vanags – 17.Siimenson, 55. Kuremaa, 66. Veidemann
4. august 1939 Helsingi olümpiastaadion, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 4:2 49., 65., 78. Kylmälä – 9. Uukkivi, 52. Kass
27. august 1939 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 0:1 60. Adomavicius
18. juuli 1940 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 2:1 19., 84. Kuremaa – 86. Kaneps

1992–...[muuda | muuda lähteteksti]

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
3. juuni 1992 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Slovenia.svg Sloveenia 1:1 (1:0) 7. Puštov – 73. Benedejcic
10. juuli 1992 Daugava staadion, Liepāja Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:1 (2:0) 34., 40. Linards – 78. Olumets
11. juuli 1992 Daugava staadion, Liepāja (Läti) Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:1 (1:0) 25. Šlekys – 64. Olumets
16. august 1992 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti – Flag of Switzerland.svg Šveits 0:6 (0:2) 23., 67. Chapuisat, 30. Bregy, 46., 66. Knup, 86. Sforza
25. oktoober 1992 Ta' Qali staadion, Ta' Qali MM 1994 valikmäng Flag of Malta.svg Malta – Eesti 0:0
20. veebruar 1993 Myyrmäki sisehall, Vantaa Indoor Baltic Cup Flag of Finland.svg Soome – Eesti 0:0
21. veebruar 1993 Myyrmäki sisehall, Vantaa (Soome) Indoor Baltic Cup Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 (2:0) 28. Bulders, 35. Semjonovs
7. aprill 1993 Siska staadion, Ljubljana sõprusmäng Flag of Slovenia.svg Sloveenia – Eesti 2:0 (2:0) 13. Zulic, 14. Udovic
14. aprill 1993 Stadio Nereo Rocco, Trieste MM 1994 valikmäng Flag of Italy.svg Itaalia – Eesti 2:0 (1:0) 20. Baggio, 86. Signori
12. mai 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti – Flag of Malta.svg Malta 0:1 (0:1) 15. Laferla
19. mai 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti – Flag of Scotland.svg Šotimaa 0:3 (0:1) 43. Gallacher, 59. Collins, 73. Booth
2. juuni 1993 Pittodrie staadion, Aberdeen MM 1994 valikmäng Flag of Scotland.svg Šotimaa – Eesti 3:1 (2:0) 19. McClair, 28. Nevin, 73. pen. Nevin – 57. Bragin
2. juuli 1993 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:2 (0:0) 53. Astafjevs, 80. Šarando
4. juuli 1993 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:1 (2:0) 21. Zamorski, 40. Bragin – 60. Olšanskis
5. september 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti – Flag of Portugal.svg Portugal 0:2 (0:0) 61. Rui Costa, 74. Folha
22. september 1993 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1994 valikmäng Eesti – Flag of Italy.svg Itaalia 0:3 (0:1) 19. pen. Baggio, 59. Mancini, 74. Baggio
14. oktoober 1993 Sportplatz Rheinau, Balzers sõprusmäng Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein – Eesti 0:2 (0:0) 56. Bragin, 89. Rajala
10. november 1993 Estadio da Luz, Lissabon MM 1994 valikmäng Flag of Portugal.svg Portugal – Eesti 3:0 (2:0) 2. Paulo, 38. pen. Oceano, 86. Aguas
17. november 1993 Hardturm staadion, Zürich MM 1994 valikmäng Flag of Switzerland.svg Šveits – Eesti 4:0 (3:0) 32. Knup, 34. Herr, 45. Ohrel, 61. Chapuisat
9. märts 1994 Munipical staadion, Paralímni sõprusmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 2:0 (1:0) 44. Agathokleous, 56. pen. Andreou
7. mai 1994 Titan staadion, Fullerton sõprusmäng Flag of the United States.svg USA – Eesti 4:0 (2:0)[2] 36. Klopas, 41. Reyna, 76. Balboa, 87. Moore
23. mai 1994 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Wales 2.svg Wales 1:2 (0:0) 86. pen. Reim – 56. Rush, 83. Phillips
1. juuni 1994 Gradski staadion, Skopje sõprusmäng Flag of Macedonia.svg Makedoonia – Eesti 2:0 (2:0) 12. Boškovski, 36. Kanatlarovski
29. juuli 1994 Žalgirise staadion, Vilnius Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 3:0 (2:0) 11. Ivanauskas, 23. Ivanauskas, 61. Mikalajunas
30. juuli 1994 Žalgirise staadion, Vilnius (Leedu) Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 (2:0) 31. Astafjevs, 37. Bulders
16. august 1994 Akureyrarvöllur staadion, Akureyri sõprusmäng Flag of Iceland.svg Island – Eesti 4:0 (3:0) 18. Örlygsson, 39. Örlygsson, 43. Örlygsson, 54. Gudjonsson
4. september 1994 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti – Flag of Croatia.svg Horvaatia 0:2 (0:1) 44. Šuker, 75. Šuker
8. september 1994 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti – Flag of Italy.svg Itaalia 0:2 (0:1) 20. Panucci, 77. Casiraghi
26. oktoober 1994 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 0:7 (0:6) 5. Eriksson, 19. Ruhanen, 29. Sumiala, 30. Hjelm, 41. Hjelm, 43. Ruhanen, 85. Kolkka
6. november 1994 Ozolnieki staadion, Ozolnieki sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 0:0
13. november 1994 NSK Olympiyskiy, Kiiev EM 1996 valikmäng Flag of Ukraine.svg Ukraina – Eesti 3:0 (2:0) 30. Konovalov, 45. ov. Kirs, 72. Husejnov
4. jaanuar 1995 Thong Nhat staadion, Hồ Chí Minh sõprusmäng Flag of Vietnam.svg Vietnam – Eesti 1:0 (0:0)[3] 66. Huynh Duc
6. veebruar 1995 Zenon staadion, Larnaca (Küpros) sõprusmäng Flag of Norway.svg Norra – Eesti 7:0 (2:0) 4. Jakobsen, 13. Bohinen, 48. Brattbakk, 57. Halle, 58. Bohinen, 73. Jakobsen, 89. Brattbakk
15. veebruar 1995 Tsirion Athletic Centre, Limassol sõprusmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 3:1 (1:0) 16. Gogic, 83. Engomitis, 85. Larkou – 76. pen. Reim
25. märts 1995 Stadio Arechi, Salerno EM 1996 valikmäng Flag of Italy.svg Itaalia – Eesti 4:1 (1:0) 45. Zola, 58. Albertini, 65. Zola, 82. Ravanelli – 71. Reim
29. märts 1995 Ljudski vrt staadion, Maribor EM 1996 valikmäng Flag of Slovenia.svg Sloveenia – Eesti 3:0 (1:0) 40. Zahovic, 53. Gliha, 90. Kokol
26. aprill 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti – Flag of Ukraine.svg Ukraina 0:1 (0:1) 17. Husejnov
19. mai 1995 Universitate staadion, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:0 (1:0) 37. Zeiberlinš, 67. Ivanovs
20. mai 1995 Universitate staadion, Riia (Läti) Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 7:0 (3:0) 27. Skarbalius, 34. Baltušnikas, 36. Preikšaitis, 57. Upstas, 62. Žuta, 75. Žvingilas, 88. Poderis
11. juuni 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti – Flag of Slovenia.svg Sloveenia 1:3 (1:1) 26. Reim – 38. Novak, 69. Novak, 79. Zahovic
16. august 1995 Kadrioru staadion, Tallinn EM 1996 valikmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 0:1 (0:0) 48. Maciulevicius
3. september 1995 Maksimiri staadion, Zagreb EM 1996 valikmäng Flag of Croatia.svg Horvaatia – Eesti 7:1 (4:1) 3. Mladenovic, 19. pen. Šuker, 29. Bokšic, 42. Boban, 58. Šuker, 81. Štimac, 90. Šuker – 17. Reim
11. oktoober 1995 Žalgirise staadion, Vilnius EM 1996 valikmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 5:0 (4:0) 8. Maciulevicius, 13. Šuika, 39. Šuika, 44. Šlekys, 62. Ivanauskas
16. veebruar 1996 Antonis Papadopoulos Stadium, Larnaca (Küpros) sõprusmäng Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan – Eesti 0:0
20. veebruar 1996 Tsirion Athletic Centre, Limassol sõprusmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 1:0 (1:0) 21. Konstantinou
24. veebruar 1996 Pyla staadion, Pyla (Küpros) sõprusmäng Eesti – Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 2:2 (2:2) 13. Kristal, 45. Rajala – 30. Johannesen, 45. Jarnskor
24. aprill 1996 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Iceland.svg Island 0:3 (0:3) 8. Gunnlaugsson, 22. Gunnlaugsson, 30. Gunnlaugsson
29. mai 1996 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Turkey.svg Türgi 0:0
7. juuli 1996 Kreenholmi staadion, Narva Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 (1:1) 35. U. Rooba – 16. Bulders
9. juuli 1996 Kreenholmi staadion, Narva Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:1 (1:1) 21. pen. Reim – 18. Žvingilas
31. august 1996 Dinamo staadion, Minsk MM 1998 valikmäng Flag of Belarus.svg Valgevene – Eesti 1:0 (1:0) 35. Makovski
5. oktoober 1996 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti – Flag of Belarus.svg Valgevene 1:0 (0:0) 52. Hohlov-Simson
30. oktoober 1996 Urheilukeskus, Kotka sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:2 (0:0) 74. Grönlund, 88. Pohja – 65. M. Rooba, 80. Kirs
13. november 1996 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella sõprusmäng Flag of Andorra.svg Andorra – Eesti 1:6 (0:1) 61. Pol – 36. Zelinski, 64. Arbeiter, 74. Arbeiter, 76. Arbeiter, 84. Arbeiter, 87. Kristal
16. november 1996 Stadio Giuseppe Olmo, Celle Ligure (Itaalia) sõprusmäng Eesti – Flag of Indonesia.svg Indoneesia 3:0 (2:0) 6. Zelinski, 45. Zelinski, 71. Zelinski
26. jaanuar 1997 Bourj Hammoud staadion, Beirut sõprusmäng Flag of Lebanon.svg Liibanon – Eesti 2:0 (0:0) 75. Malikian, 82. Nazha
11. veebruar 1997 Stade Louis II (Monaco) MM 1998 valikmäng Eesti – Flag of Scotland.svg Šotimaa 0:0
1. märts 1997 Ammochostos staadion, Larnaca (Küpros) sõprusmäng Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan – Eesti 0:2 (0:1) 35. Kristal, 76. Zelinski
29. märts 1997 Rugby Park, Kilmarnock MM 1998 valikmäng Flag of Scotland.svg Šotimaa – Eesti 2:0 (1:0) 25. Boyd, 52. ov. Meet
30. aprill 1997 Ernst Happel-Stadion, Viin MM 1998 valikmäng Flag of Austria.svg Austria – Eesti 2:0 (0:0) 48. Vastic, 87. Stöger
18. mai 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:3 (1:0) 5. Zelinski – 53. Babicevs, 80. Jelisejevs, 87. ov. Lemsalu
5. juuni 1997 Viljandi linnastaadion, Viljandi sõprusmäng Eesti – Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 1:0 (0:0) 73. Kirs
8. juuni 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 2:3 (0:1) 76. Oper, 84. Kristal – 13. Dahlin, 53. pen. Zetterberg, 71. Andersson
22. juuni 1997 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 4:1 (2:0) 22. Zelinski, 28. Lemsalu, 66. Oper, 88. Pari – 67. Lima
10. juuli 1997 Žalgirise staadion, Vilnius Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:1 (1:0) 35. Morinas, 69. pen. Šuliauskas – 77. Reim
11. juuli 1997 Žalgirise staadion, Vilnius (Leedu) Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:1 (1:1) 30. Babicevs, 50. Pahars – 15. Kristal
6. august 1997 Tartu Ülikooli staadion, Tartu sõprusmäng Eesti – Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 0:2 (0:0) 47. Rasmussen, 71. Müller
20. august 1997 Kadrioru staadion, Tallinn MM 1998 valikmäng Eesti – Flag of Austria.svg Austria 0:3 (0:0) 47. Polster, 70. Polster, 90. Polster
6. september 1997 Daugava staadion, Riia MM 1998 valikmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:0 (0:0) 87. pen. Zemlinskis
11. oktoober 1997 Rasunda staadion, Stockholm MM 1998 valikmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 1:0 (1:0) 24. Zetterberg
28. november 1997 Philippines SC Sportscomplex, Manila sõprusmäng Flag of the Philippines.svg Filipiinid – Eesti 0:1 (0:0) 46. Kristal
9. mai 1998 Stadio Enzo Mazotti, Montecatini (Itaalia) sõprusmäng Eesti – Flag of Mexico.svg Mehhiko 0:6 (0:3) 5. pen. Garcia, 10. Hernandez, 40. Ordiales, 50. Hernandez, 58. Ordiales, 80. Hernandez
16. mai 1998 Viljandi linnastaadion, Viljandi sõprusmäng Eesti – Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 0:0
4. juuni 1998 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti – Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 5:0 (2:0) 13. Viikmäe, 43. pen. Reim, 77. Terehhov, 87. Oper, 90. Kirs
22. juuni 1998 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 2:1 (1:0) 29. Zelinski, 76. Oper – 56. Lucendo
25. juuni 1998 Valga linnastaadion, Valga Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:2 (0:1) 19. Pahars, 87. Babicevs
28. juuni 1998 Viljandi linnastaadion, Viljandi Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 0:0
20. august 1998 Spordikeskuse staadion, Kohtla-Järve sõprusmäng Eesti – Flag of Moldova.svg Moldova 0:1 (0:0) 68. Clescenco
5. september 1998 Koševo staadion, Sarajevo EM 2000 valikmäng Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 1:1 (0:1) 74. pen. Barbarez – 28. ov. Hibic
23. september 1998 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Egypt.svg Egiptus 2:2 (2:0) 29. Kirs, 43. Zelinski – 77. Iman, 87. Hassan
10. oktoober 1998 Tynecastle staadion, Edinburgh EM 2000 valikmäng Flag of Scotland.svg Šotimaa – Eesti 3:2 (0:1) 70. Dodds, 79. ov. Hohlov-Simson, 85. Dodds – 35. Hohlov-Simson, 76. Smirnov
14. oktoober 1998 FK Teplice staadion, Teplice EM 2000 valikmäng Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi – Eesti 4:1 (4:0) 9. Nedved, 20. Berger, 38. Berger, 45. ov. Meet – 90. Arbeiter
18. november 1998 Boris Paichadze staadion, Thbilisi sõprusmäng Flag of Georgia (1990–2004).svg Gruusia – Eesti 3:1 (0:0) 65. Ashvetia, 72. Dzhanashia, 85. Ashvetia – 90. Arbeiter
21. november 1998 Abovyan staadion, Abovjan sõprusmäng Flag of Armenia.svg Armeenia – Eesti 2:1 (2:0) 8. Barseghyan, 17. Simonyan 55. Zelinski
28. november 1998 Ganja staadion, Gäncä sõprusmäng Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan – Eesti 2:1 (0:0) 81. Sultanov, 87. pen. Mamedov 68. Kirs
18. jaanuar 1999 Ramat Gan staadion, Ramat Gan sõprusmäng Flag of Israel.svg Iisrael – Eesti 7:0 (5:0) 17. pen. Nimni, 29. Tikva, 31. Harazi, 36. Harazi, 43. Mizrahi, 82. Shitrit, 88. Talesnikov
22. jaanuar 1999 Umm Al-Fahm staadion, Umm Al-Fahm (Iisrael) sõprusmäng Flag of Norway.svg Norra – Eesti 3:3 (1:0) 22. Solbakken, 56. Strand, 72. Carew – 74. pen. Reim, 80. Zelinski, 88. Zelinski
3. märts 1999 Lia Manoliu staadion, Bukarest sõprusmäng Flag of Romania.svg Rumeenia – Eesti 2:0 (1:0) 16. Ganea, 81. Ganea
6. märts 1999 Antonis Papadopoulos Stadium, Larnaca (Küpros) sõprusmäng Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan – Eesti 2:2 (2:0) 1. Kurbanov, 30. pen. Lõtškin – 46. Viikmäe, 71. Saviauk
16. märts 1999 GSZ staadion, Larnaca sõprusmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 1:2 (0:0) 81. Christodoulou – 60. Zelinski, 86. Terehhov
31. märts 1999 Žalgirise staadion, Vilnius EM 2000 valikmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:2 (0:0) 83. Fomenka – 49. Terehhov, 77. Terehhov
5. juuni 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti – Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi 0:2 (0:1) 45. Berger, 84. Koller
9. juuni 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:2 (1:0) 8. Oper – 51. Ramelis, 56. Maciulevicius
18. august 1999 Pärnu Kalevi staadion, Pärnu sõprusmäng Eesti – Flag of Armenia.svg Armeenia 2:0 (0:0) 79. Kristal, 90. Ustritski
4. september 1999 Torsvolluri staadion, Tórshavn EM 2000 valikmäng Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared – Eesti 0:2 (0:0) 88. Reim, 90. Piiroja
8. september 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti – Flag of Scotland.svg Šotimaa 0:0
9. oktoober 1999 Kadrioru staadion, Tallinn EM 2000 valikmäng Eesti – Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 1:4 (1:1) 4. Oper – 42. Baljic, 57. Baljic, 67. Baljic, 87. Baljic
30. oktoober 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi (Araabia Ühendemiraadid) sõprusmäng Flag of Iraq (1991–2004).svg Iraak – Eesti 1:1 (1:1) 30. Kadhim – 27. ov. Mahmoud
1. november 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi sõprusmäng Flag of the United Arab Emirates.svg Araabia Ühendemiraadid – Eesti 2:2 (1:2) 31. Abdullah, 81. Tumaa – 19. Reim, 38. Oper
3. november 1999 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi (Araabia Ühendemiraadid) sõprusmäng Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan – Eesti 1:1 (1:0) 38. Mukhadov – 47. Viikmäe
18. detsember 1999 Trikelion staadion, Tríkala sõprusmäng Flag of Greece.svg Kreeka – Eesti 2:2 (1:2) 16. Georgiadis, 49. pen. Lyberopoulos – 20. Oper, 41. Oper
23. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup Flag of Finland.svg Soome – Eesti 4:2 (2:0) 12. Kottila, 14. Tuomela, 56. Kottila, 60. S. Kuqi – 71. pen Zelinski, 84. Oper
25. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok King's Cup Flag of Thailand.svg Tai – Eesti 2:1 (2:0) 23. Thonkanya, 35. Thonkanya – 67. pen. R
26. aprill 2000 Stade Josy Barthel, Luxembourg sõprusmäng Flag of Luxembourg.svg Luksemburg – Eesti 1:1 (0:0) 90. Vanek – 84. Oper
4. juuni 2000 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Belarus.svg Valgevene 2:0 (1:0) 4. Oper, 80. Oper
11. juuni 2000 Kadrioru staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Georgia (1990–2004).svg Gruusia 1:0 (1:0) 17. Piiroja
16. august 2000 Kadrioru staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 1:0 (0:0) 64. pen. Reim
3. september 2000 Kadrioru staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti – Flag of Portugal.svg Portugal 1:3 (0:1) 84. Oper – 15. Rui Costa, 49. Figo, 57. Sa Pinto
7. oktoober 2000 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella MM 2002 valikmäng Flag of Andorra.svg Andorra – Eesti 1:2 (0:0) 54. Reim, 65. Oper – 90.+1 pen. Ruiz
11. oktoober 2000 Lansdowne Road, Dublin MM 2002 valikmäng Flag of Ireland.svg Iirimaa – Eesti 2:0 (1:0) 25. Kinsella, 51. Dunne
15. november 2000 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti – Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan 1:0 (0:0) 55. Anniste
10. detsember 2000 Hong Kong Stadium, Hongkong sõprusmäng Flag of Hong Kong.svg Hongkong – Eesti 1:2 (1:0) 20. Ho-Man – 53., 58. Zelinski
19. märts 2001 Cairo International Stadium, Kairo sõprusmäng Flag of Egypt.svg Egiptus – Eesti 3:3 (1:1) 30. Watif, 62. Rahman, 90. Hosni – 34. Oper, 55. Kristal, 86. Viikmäe
28. märts 2001 Tsirei staadion, Limassol MM 2002 valikmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 2:2 (0:0) 48. Constantinou, 66. Okkas – 77. Kristal, 79. Piiroja
25. aprill 2001 Vabariiklik staadion, Chişinău sõprusmäng Flag of Moldova.svg Moldova – Eesti 0:0
9. mai 2001 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 1:1 (0:0) 77. Viikmäe – 59. Rantanen
2. juuni 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti – Flag of the Netherlands.svg Holland 2:4 (0:0) 65. Oper, 76. Zelinski – 68. de Boer, 82., 90.+2 Van Nistelrooij, 90.+1 Kluivert
6. juuni 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti – Flag of Ireland.svg Iirimaa 0:2 (0:2) 9. Dunne, 39. Holland
3. juuli 2001 Skonto Stadions, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 3:1 (1:0) 41. Verpakovskis, 51. Pahars, 90. Kolesnitšenko – 46. Zelinski
4. juuli 2001 Daugava staadion, Riia (Läti) Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 5:2 (1:2) 37. Buitkus, 47. Cesnauskis, 72. Vasiliauskas, 89. Trakys, 90. Vileniškis – 7. Anniste, 35. Švets
15. august 2001 Lilleküla staadion, Tallinn MM 2002 valikmäng Eesti – Flag of Cyprus.svg Küpros 2:2 (0:1) 51. Zelinski, 89. Novikov – 39. pen., 67. Constantinou
5. september 2001 Philipsi staadion, Eindhoven MM 2002 valikmäng Flag of the Netherlands.svg Holland – Eesti 5:0 (5:0) 15. Zenden, 26., 39. Van Bommel, 31. Cocu, 44. Van Nistelrooij
6. oktoober 2001 Benfica staadion, Lissabon MM 2002 valikmäng Flag of Portugal.svg Portugal – Eesti 5:0 (1:0) 29. Pinto, 49., 59. Pauleta, 64. Nuno Gomes, 78. Figo
10. november 2001 Nicos Goumase staadion, Ateena sõprusmäng Flag of Greece.svg Kreeka – Eesti 4:2 (4:1) 7., 10. Nikolaḯdis, 25. Tsartas, 39. Machlas – 44. Viikmäe, 81. pen. Zelinski
14. november 2001 Lilleküla staadion, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan 0:0
14. märts 2002 Stadio Comunale, Montecatini (Itaalia) sõprusmäng Flag of Saudi Arabia.svg Saudi Araabia – Eesti 0:2 (0:1) 9. Zelinski, 51. Oper
27. märts 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Russia.svg Venemaa 2:1 (1:1) 10., 86. Oper – 18. Bestšastnõhh
18. mai 2002 Stadion Wójska Polskiego, Varssavi sõprusmäng Flag of Poland.svg Poola – Eesti 1:0 (0:0) 56. Żurawski
21. mai 2002 San Marino olümpiastaadion, Serravalle sõprusmäng Flag of San Marino.svg San Marino – Eesti 0:1 (0:1) 35. Zelinski
3. juuli 2002 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare sõprusmäng Eesti – Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 0:0
7. juuli 2002 Ortalyk Tsentralyi Stadion, Almatõ sõprusmäng Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan – Eesti 1:1 (1:1) 39. Litvinenko – 42. M. Rooba
21. august 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Moldova.svg Moldova 1:0 (0:0) 54. Allas
7. september 2002 Stadion Gradski Vrt, Osijek EM 2004 valikmäng Flag of Croatia.svg Horvaatia – Eesti 0:0
12. oktoober 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of New Zealand.svg Uus-Meremaa 3:2 (1:2) 10. Anniste, 52. Viikmäe, 81. Zelinski – 41. Hickey, 45. Lines
16. oktoober 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti – Flag of Belgium (civil).svg Belgia 0:1 (0:1) 2. Sonck
20. november 2002 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Iceland.svg Island 2:0 (0:0) 76. Viikmäe, 86. Oper
10. veebruar 2003 Estadio Modelo, Guayaquil sõprusmäng Flag of Ecuador.svg Ecuador – Eesti 1:0 (0:0) 90.+2 pen. Hurtado
13. veebruar 2003 Estadio Olímpico Atahualpa, Quito sõprusmäng Flag of Ecuador.svg Ecuador – Eesti 2:1 (1:0) 24., 48. Baldeón – 68. Zahovaiko
16. veebruar 2003 Wuhan Stadium, Wuhan sõprusmäng Flag of the People's Republic of China.svg Hiina – Eesti 1:0 (0:0) 67. Weifeng
29. märts 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Canada.svg Kanada 2:1 (0:0) 72., 90. Oper – 47. Stalteri
2. aprill 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti – Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria 0:0
30. aprill 2003 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella EM 2004 valikmäng Flag of Andorra.svg Andorra – Eesti 0:2 (0:1) 26., 74. Zelinski
7. juuni 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 2:0 (2:0) 22. Allas, 30. Viikmäe
11. juuni 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2004 valikmäng Eesti – Flag of Croatia.svg Horvaatia 0:1 (0:0) 76. Kovač
3. juuli 2003 Valga Linnastaadion, Valga Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:5 (0:2) 57. Sirel – 39. Morinas, 45. Česnauskis, 72. Velička, 84. Bezykornovas, 90. Česnauskis
5. juuli 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:0
20. august 2003 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Poland.svg Poola 1:2 (0:0) 90.+3 Lemsalu – 51. Sobolewski, 90.+1 Wichniarek
6. september 2003 Vasil Levski staadion, Sofia EM 2004 valikmäng Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria – Eesti 2:0 (1:0) 16. Petrov, 66. Berbatov
11. oktoober 2003 Stadé de Sclessin, Liège EM 2004 valikmäng Flag of Belgium (civil).svg Belgia – Eesti 2:0 (2:0) 45. ov. Reinumäe, 20. Buffel
15. november 2003 Qemal Stafa staadion, Tirana sõprusmäng Flag of Albania.svg Albaania – Eesti 2:0 (1:0) 26. Aliaj, 81. Bushi
19. november 2003 Stadion Üllői út, Budapest sõprusmäng Flag of Hungary.svg Ungari – Eesti 0:1 (0:0) 86. M. Rooba
17. detsember 2003 Prince Mohamed bin Fahd Stadium, Ad-Dammām sõprusmäng Flag of Saudi Arabia.svg Saudi Araabia – Eesti 1:1 (1:1) 28. Fallatah – 40. Zahovaiko
20. detsember 2003 Sultan Qaboos Sports Complex, Masqaţ sõprusmäng Flag of Oman.svg Omaan – Eesti 3:1 (1:1) 6., 71. Saleh, 80. Al-Dhabit – 45. Zelinski
14. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir Flag of Belarus.svg Valgevene – Eesti 1:2 (0:2) 89. Tarassenko – 13. M. Rooba, 44. Lemsalu
16. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir Flag of Malta.svg Malta – Eesti 5:2 (2:2) 12., 59. Barbara, 28. Said, 60. Turner, 87. Zahra – 16. Zahovaiko, 45. Piiroja
18. veebruar 2004 Ta' Qali staadion, Ta' Qali Malta XII rahvusvaheline turniir Flag of Moldova.svg Moldova – Eesti 0:1 (0:0) 58. Lindpere
31. märts 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Northern Ireland.svg Põhja-Iirimaa 0:1 (0:1) 45. Healy
28. aprill 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Albania.svg Albaania 1:1 (0:0) 80. Viikmäe – 52. Aliaj
27. mai 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Scotland.svg Šotimaa 0:1 (0:0) 76. McFadden
30. mai 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Denmark.svg Taani 2:2 (0:1) 77. Viikmäe, 90.+2 Lindpere – 28. Tomasson, 79. Perez
6. juuni 2004 Stadion FK Tepliče, Tepliče sõprusmäng Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi – Eesti 2:0 (2:0) 6., 22. Baroš
11. juuni 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Macedonia.svg Makedoonia 2:4 (0:3) 54. Zahovaiko, 65. Teever – 11. Sedloski, 15. Popov, 31. Pandev, 66. Grozdanovski
18. august 2004 Rheinpark Stadion, Vaduz MM 2006 valikmäng Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein – Eesti 1:2 (0:1) 48. D'Elia – 31. Viikmäe, 80. Lindpere
4. september 2004 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 4:0 (2:0) 6. Teever, 40. ov. Schauls, 62. Oper, 67. Viikmäe
8. september 2004 Estádio Dr. Magalhães Pessoa, Leiria MM 2006 valikmäng Flag of Portugal.svg Portugal – Eesti 4:0 (0:0) 76. Ronaldo, 84., 90.+2 Postiga, 87. Pauleta
13. oktoober 2004 Skonto Stadions, Riia MM 2006 valikmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 2:2 (0:0) 65. Astafjevs, 82. Laizans – 72. Oper, 80. Teever
17. november 2004 Stadion Kuban, Krasnodar MM 2006 valikmäng Flag of Russia.svg Venemaa – Eesti 4:0 (3:0) 23. Karjaka, 25. Izmailov, 32. Sõtšjov, 68. Loskov
30. november 2004 Supachalasai Stadium, Bangkok King's Cup Flag of Thailand.svg Tai – Eesti 0:0
2. detsember 2004 Supachalasai Stadium, Bangkok (Tai) King's Cup Flag of Hungary.svg Ungari – Eesti 5:0 (4:0) 12. Rosa, 14. Waltner, 19. Kerekes, 24. Rajczi, 63. Pollak
10. veebruar 2005 Estadio José "Pachencho" Romero, Maracaibo sõprusmäng Flag of Venezuela.svg Venezuela – Eesti 3:0 (2:0) 20. Paez, 33. Margiotta, 83. Maldonado
26. märts 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Slovakia.svg Slovakkia 1:2 (0:0) 57. Oper – 58. Mintal, 66. Reiter
30. märts 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Russia.svg Venemaa 1:1 (0:1) 63. Terehov – 17. Aršavin
20. aprill 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Norway.svg Norra 1:2 (0:1) 81. Saharov – 24. Johnsen, 54. Braaten
4. juuni 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 2:0 (1:0) 27. Stepanov, 57. Oper
8. juuni 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Portugal.svg Portugal 0:1 (0:1) 33. Ronaldo
17. august 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 1:0 (1:0) 35. Viikmäe
3. september 2005 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2006 valikmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 2:1 (1:0) 11. Oper, 70. Smirnov – 90. Laizans
8. oktoober 2005 Tehelné pole, Bratislava MM 2006 valikmäng Flag of Slovakia.svg Slovakkia – Eesti 1:0 (0:0) 72. Hlinka
12. oktoober 2005 Stade Josy Barthel, Luxembourg MM 2006 valikmäng Flag of Luxembourg.svg Luksemburg – Eesti 0:2 (0:1) 7., 79. pen. Oper
12. november 2005 Finnairi staadion, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:2 (1:0) 7. Sjölund, 59. Arkivuo – 62. pen. Kruglov, 85. Lindpere
16. november 2005 KSZO staadion, Ostrowiec sõprusmäng Flag of Poland.svg Poola – Eesti 3:1 (1:0) 7. Lewandowski, 58. Mila, 87. Piechna – 68. Teever
1. märts 2006 Windsor Park, Belfast sõprusmäng Flag of Northern Ireland.svg Põhja-Iirimaa – Eesti 1:0 (1:0) 2. Sporoule
28. mai 2006 Millerntor-Stadion, Hamburg (Saksamaa) sõprusmäng Flag of Turkey.svg Türgi – Eesti 1:1 (0:0) 53. Ünal – 87. Neemelo
31. mai 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of New Zealand.svg Uus-Meremaa 1:1 (1:1) 3. Klavan – 27. Hay
16. august 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of Macedonia.svg Makedoonia 0:1 (0:0) 74. Sedloski
2. september 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of Israel.svg Iisrael 0:1 (0:1) 7. Colatti
11. oktoober 2006 Stadion Petrovski, Peterburi EM 2008 valikmäng Flag of Russia.svg Venemaa – Eesti 2:0 (0:0) 78. Pogrebnjah, 90.+1 Sõtšov
15. november 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Belarus.svg Valgevene 2:1 (1:0) 17., 66. Oper – 63. pen. Hleb
3. veebruar 2007 Estadio Municipal de Chapin, Jerez de la Frontera (Hispaania) sõprusmäng Flag of Poland.svg Poola – Eesti 4:0 (2:0) 25. Dudka, 32. Kokoszka, 70. Iwanski, 76. Golanski
7. veebruar 2007 Sportni Park Domžale, Domžale sõprusmäng Flag of Slovenia.svg Sloveenia – Eesti 1:0 (1:0) 34. pen. Lavric
24. märts 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of Russia.svg Venemaa 0:2 (0:0) 66., 78. Keržakov
28. märts 2007 Ramat Gan National Stadium, Tel Aviv EM 2008 valikmäng Flag of Israel.svg Iisrael – Eesti 4:0 (2:0) 20. Tal, 31. Colauti, 77., 80. Sahar
2. juuni 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of Croatia.svg Horvaatia 0:1 (0:1) 32. Silva
6. juuni 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of England.svg Inglismaa 0:3 (0:1) 37. Cole, 54. Crouch, 62. Owen
22. august 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2008 valikmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 2:1 (1:0) 34. Piiroja, 90.+1 Zelinski – 87. Silva
8. september 2007 Maksimiri staadion, Zagreb EM 2008 valikmäng Flag of Croatia.svg Horvaatia – Eesti 2:0 (2:0) 39., 45.+1 Silva
12. september 2007 Gradski Stadion, Skopje EM 2008 valikmäng Flag of Macedonia.svg Makedoonia – Eesti 1:1 (1:1) 30. Maznov – 17. Piiroja
13. oktoober 2007 Wembley staadion, London EM 2008 valikmäng Flag of England.svg Inglismaa – Eesti 3:0 (3:0) 11. Wright-Philips, 32. Rooney, 34. ov. Rähn
17. oktoober 2007 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Montenegro.svg Montenegro 0:1 (0:1) 41. Vučinić
9. november 2007 Prince Abdullah Al-Faisal Stadium, Jiddah sõprusmäng Flag of Saudi Arabia.svg Saudi Araabia – Eesti 2:0 (2:0) 27. AL Jaseem, 38. Al Qahtani
17. november 2007 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella EM 2008 valikmäng Flag of Andorra.svg Andorra – Eesti 0:2 (0:1) 31. Oper, 60. Lindpere
21. november 2007 MHSK, Taškent sõprusmäng Flag of Uzbekistan.svg Usbekistan – Eesti 0:0
27. veebruar 2008 Stadion Amica, Wronki sõprusmäng Flag of Poland.svg Poola – Eesti 2:0 (1:0) 38. Matusiak, 72. Zahorski
26. märts 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Canada.svg Kanada 2:0 (0:0) 59. ov. Stalteri, 90. Zahovaiko
27. mai 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Georgia.svg Gruusia 1:1 (0:0) 64. Kink – 83. Kenia
30. mai 2008 Skonto Stadions, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:0 (0:0) 48. Laizans
31. mai 2008 Jūrmalas Stadions, Jūrmala (Läti) Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:0 (0:0) 89. Mizigurskis
4. juuni 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 4:3 (3:0) 9., 14. Zahovaiko, 28. Kink, 75. Novikov – 65., 66. Holst, 70. pen. Olsen
20. august 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Malta.svg Malta 2:1 (1:1) 23. Purje, 52. Oper – 8. Azzopardi
6. september 2008 Stade Maurice Dufrasne, Liège MM 2010 valikmäng Flag of Belgium (civil).svg Belgia – Eesti 3:2 (1:0) 39., 80. Sonck, 75. Defour – 57. Zenjov, 90.+2 Oper
10. september 2008 Bilino Polje staadion, Zenica MM 2010 valikmäng Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 7:0 (2:0) 25., 29. pen., 56. Misimović, 58. Muslimović, 61., 72. Džeko, 88. Ibričić
11. oktoober 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti – Flag of Spain.svg Hispaania 0:3 (0:2) 34. Gutiérrez, 38. pen. Villa, 69. Puyol
15. oktoober 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti – Flag of Turkey.svg Türgi 0:0
12. november 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 (0:0) 52. Kink – 75. Grebis
18. november 2008 A. Le Coq Arena, Tallinn Linnapeade karikaturniir Eesti – Flag of Moldova.svg Moldova 1:0 (0:0) 56. Voskoboinikov
22. november 2008 Kuressaare linnastaadion, Kuressaare Linnapeade karikaturniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:1 (1:1) 6. S. Puri – 35. Kavaliauskas
11. veebruar 2009 Top Kapi staadion, Belek (Türgi) sõprusmäng Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan – Eesti 2:0 (1:0) 28., 81. Baltijev
28. märts 2009 Hanrapetakani staadion, Jerevan MM 2010 valikmäng Flag of Armenia.svg Armeenia – Eesti 2:2 (0:1) 33. Mkhitarjan, 87. Ghazarjan – 36. Vassiljev, 67. Zenjov
1. aprill 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti – Flag of Armenia.svg Armeenia 1:0 (0:0) 83. S. Puri
29. mai 2009 Parc y Scarlets, Llanelli sõprusmäng Flag of Wales 2.svg Wales – Eesti 1:0 (1:0) 26. pen. Earnshaw
6. juuni 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Equatorial Guinea.svg Ekvatoriaal-Guinea 3:0 (2:0) 8. Viikmäe, 35. Voskoboinikov, 90. Zenjov
10. juuni 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Portugal.svg Portugal 0:0
12. august 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Brazil.svg Brasiilia 0:1 (0:1) 43. Fabiano
5. september 2009 Kadir Hasi staadion, Kayseri MM 2010 valikmäng Flag of Turkey.svg Türgi – Eesti 4:2 (2:1) 29., 72. Tuncay, 37. Sercan, 62. Arda – 7. Voskoboinikov, 53. Vassiljev
9. september 2009 Estadio Romano, Mérida MM 2010 valikmäng Flag of Spain.svg Hispaania – Eesti 3:0 (1:0) 32. Fàbregas, 82. Cazorla, 90.+2 Mata
10. oktoober 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti – Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 0:2 (0:1) 30. Džeko, 64. Ibišević
14. oktoober 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2010 valikmäng Eesti – Flag of Belgium (civil).svg Belgia 2:0 (1:0) 30. Piiroja, 67. Vassiljev
14. november 2009 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Albania.svg Albaania 0:0
30. detsember 2009 Estadio Municipal, Vila Real de Santo António (Portugal) sõprusmäng Eesti – Flag of Angola.svg Angola 1:0 (0:0) 79. Saag
3. märts 2010 Boris Paitšadze staadion, Thbilisi sõprusmäng Flag of Georgia.svg Gruusia – Eesti 2:1 (1:0) 45.+4 pen. Kobiašvili, 90.+4 Siradze – 83. Purje
21. mai 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Finland.svg Soome 2:0 (1:0) 5. Oper, 53. Post
26. mai 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Croatia.svg Horvaatia 0:0
19. juuni 2010 S. Dariuse ja S. Girėnase staadion, Kaunas (Leedu) Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 0:0
20. juuni 2010 S. Dariuse ja S. Girėnase staadion, Kaunas Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:0 (1:0) 31. pen. Savėnas, 90.+2 Rimkevičius
11. august 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti – Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 2:1 (0:1) 90.+1 Saag, 90.+3 Piiroja – 28. Edmundsson
3. september 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti – Flag of Italy.svg Itaalia 1:2 (1:0) 31. Zenjov – 60. Cassano, 63. Bonucci
7. september 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Uzbekistan.svg Usbekistan 3:3 (1:1) 25. Purje, 63., 72. pen. Vassiljev – 39., 85. Šatskih, 55. Geinrih
8. oktoober 2010 Partizani staadion, Belgrad EM 2012 valikmäng Flag of Serbia.svg Serbia – Eesti 1:3 (0:0) 60. Žigić – 63. Kink, 73. Vassiljev, 90. ov. Luković
12. oktoober 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti – Flag of Slovenia.svg Sloveenia 0:1 (0:0) 67. ov. Sidorenkov
17. november 2010 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 1:1 (0:1) 57. pen. Vassiljev – 35. Frick
18. detsember 2010 Zhuhai Spordikeskuse staadion, Zhuhai sõprusmäng Flag of the People's Republic of China.svg Hiina – Eesti 3:0 (3:0) 17. Du, 20. Yu, 38. Yang
22. detsember 2010 Khalīfah' staadion, Ad-Dawḩah sõprusmäng Flag of Qatar.svg Katar – Eesti 2:0 (1:0) 37. Soria, 78. Cesar
25. märts 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Uruguay.svg Uruguay 2:0 (0:0) 61. Vassiljev, 65. Zahovaiko
29. märts 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti – Flag of Serbia.svg Serbia 1:1 (0:1) 84. Vassiljev – 38. Pantelić
3. juuni 2011 Stadio Alberto Braglia, Modena EM 2012 valikmäng Flag of Italy.svg Itaalia – Eesti 3:0 (2:0) 21. Rossi, 39. Cassano, 68. Pazzini
7. juuni 2011 Torsvolluri staadion, Tórshavn EM 2012 valikmäng Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared – Eesti 2:0 (1:0) 43. pen. Benjaminsen, 47. Hansen
19. juuni 2011 Estadio Monumental David Arellano, Santiago sõprusmäng Flag of Chile.svg Tšiili – Eesti 4:0 (3:0) 21. Fernández, 41. Ponce, 45.+1 pen. Suazo, 50. Sanches
23. juuni 2011 Rivera staadion, Rivera, Uruguay sõprusmäng Flag of Uruguay.svg Uruguay – Eesti 3:0 (1:0) 12. Cáceres, 54. ov. Reintam, 71. Lodeiro
10. august 2011 Türk Telekom Arena, Istanbul sõprusmäng Flag of Turkey.svg Türgi – Eesti 3:0 (3:0) 8. pen. Emre, 28., 35. Colin Kâzım
2. september 2011 Stožice staadion, Ljubljana EM 2012 valikmäng Flag of Slovenia.svg Sloveenia – Eesti 1:2 (0:1) 78. Matavž – 27. pen. Vassiljev , 81. Purje
6. september 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 valikmäng Eesti – Flag of Northern Ireland.svg Põhja-Iirimaa 4:1 (2:1) 28. Vunk, 32. Kink, 59. Zenjov, 90.+3 Saag – 39. ov. Piiroja
7. oktoober 2011 Windsor Park, Belfast EM 2012 valikmäng Flag of Northern Ireland.svg Põhja-Iirimaa – Eesti 1:2 (1:0) 22. Davis – 77. pen. Vassiljev, 84. Vassiljev
11. oktoober 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Ukraine.svg Ukraina 0:2 (0:1) 45.+1 Gusiev, 68. Aliiev
11. november 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2012 play-off Eesti – Flag of Ireland.svg Iirimaa 0:4 (0:1) 13. Andrews, 67. Walters, 71., 88. pen. Keane
15. november 2011 Aviva staadion, Dublin EM 2012 play-off Flag of Ireland.svg Iirimaa – Eesti 1:1 (1:0) 32. Ward – 57. Vassiljev
29. veebruar 2012 Los Angeles Memorial Coliseum, Los Angeles (USA) sõprusmäng Flag of El Salvador.svg El Salvador – Eesti 0:2 (0:0) 71. Klavan, 85. Kams
25. mai 2012 Aldo Drosina staadion, Pula sõprusmäng Flag of Croatia.svg Horvaatia – Eesti 3:1 (2:0) 16. Ćorluka, 20. Kalinić, 81. Vukojević – 83. Vassiljev
28. mai 2012 Kufstein Arena, Kufstein (Austria) sõprusmäng Flag of Ukraine.svg Ukraina – Eesti 4:0 (3:0) 9. Jarmolenko, 34. Husjev, 41. Voronin, 50. Milevski
1. juuni 2012 Tartu Tamme staadion, Tartu Balti turniir Eesti – Flag of Finland.svg Soome 1:2 (1:2) 33. Oper – 10., 22. Kuqi
3. juuni 2012 Tartu Tamme staadion, Tartu Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:0 (1:0) 18. Voskoboinikov
5. juuni 2012 MMArena, Le Mans sõprusmäng Flag of France.svg Prantsusmaa – Eesti 4:0 (2:0) 24. Ribery, 37., 47. Benzema, 90.+1 Ménez
15. august 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Poland.svg Poola 1:0 (0:0) 90.+2 Vassiljev
7. september 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti – Flag of Romania.svg Rumeenia 0:2 (0:0) 55. Torje, 75. Marica
11. september 2012 Sükrü Saracoglu staadion, Istanbul MM 2014 valikmäng Flag of Turkey.svg Türgi – Eesti 3:0 (1:0) 44. Belözoğlu, 60. Bulut, 75. İnan
12. oktoober 2012 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti – Flag of Hungary.svg Ungari 0:1 (0:0) 47. Hajnal
16. oktoober 2012 Estadi Comunal d'Aixovall, Andorra la Vella MM 2014 valikmäng Flag of Andorra.svg Andorra – Eesti 0:1 (0:0) 57. Oper
8. november 2012 Sultan Qaboosi Spordikompleks, Masqaţ sõprusmäng Flag of Oman.svg Omaan – Eesti 1:2 (1:0) 17. Abdul Aziz Al Miqbali – 85. Anier, 88. Kams
14. november 2012 Mohammed bin Zayedi staadion, Abu Dhabi sõprusmäng Flag of the United Arab Emirates.svg Araabia Ühendemiraadid – Eesti 2:1 (1:1) 31. pen. Kamali, 70. Mabkhout – 45. Ahjupera
6. veebruar 2013 Pittodrie staadion, Aberdeen sõprusmäng Flag of Scotland.svg Šotimaa – Eesti 1:0 (1:0) 39. Mulgrew
22. märts 2013 Amsterdam ArenA, Amsterdam MM 2014 valikmäng Flag of the Netherlands.svg Holland – Eesti 3:0 (0:0) 46. Van der Vaart, 71. Van Persie, 83. Schaken
26. märts 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 2:0 (1:0) 45.+1 Anier, 61. Lindpere
3. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Belarus.svg Valgevene 0:2 (0:1) 32. Putilo, 80. Rodionov
7. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago 1:0 (1:0) 13. Anier
11. juuni 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan 1:1 (1:0) 45.+2 Puri – 67. Kharchenko
14. august 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 1:1 (0:0) 68. Kruglov – 74. Zjuzins
6. september 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti – Flag of the Netherlands.svg Holland 2:2 (1:1) 18., 56. Vassiljev – 2. Robben, 90.+4 Van Persie (pen)
10. september 2013 Ferenc Puskase staadion, Budapest MM 2014 valikmäng Flag of Hungary.svg Ungari – Eesti 5:1 (3:0) 11. Klavan (ov), 21. Hajnal, 41. Böde, 69. Németh, 85. Dzsudzsák – 48. Kink
11. oktoober 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2014 valikmäng Eesti – Flag of Turkey.svg Türgi 0:2 (0:1) 22. Bulut, 47. Yilmaz
15. oktoober 2013 Bukaresti rahvusstaadion, Bukarest MM 2014 valikmäng Flag of Romania.svg Rumeenia – Eesti 2:0 (1:0) 30., 81. Marica
15. november 2013 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 2:1 (0:1) 54. Zenjov, 66. Lindpere – 44. Aliyev
19. november 2013 Rheinpark Stadion, Vaduz sõprusmäng Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein – Eesti 0:3 (0:1) 45.+1 Zenjov, 61., 63. Anier
5. märts 2014 Victoria staadion, Gibraltar sõprusmäng Flag of Gibraltar.svg Gibraltar – Eesti 0:2 (0:1) 11. Kruglov, 81. Hunt
26. mai 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 1:1 (1:0) 31. Klavan – 71. Gosling
29. mai 2014 Daugava staadion, Liepāja Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 0:0
31. mai 2014 Ventspilsi olümpiakeskuse staadion, Ventspils (Läti) Balti turniir Flag of Finland.svg Soome – Eesti 2:0 (0:0) 49. Hatemaj, 87. Moren
4. juuni 2014 Laugardalsvöllur, Reykjavík sõprusmäng Flag of Iceland.svg Island – Eesti 1:0 (0:0) 54. pen. Sigþórsson
7. juuni 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 2:1 (0:0) 89. Luts, 90.+2 Anier – 61. Vosiev
4. september 2014 Friends Arena, Stockholm sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 2:0 (2:0) 3., 24. Ibrahimović
8. september 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti – Flag of Slovenia.svg Sloveenia 1:0 (0:0) 86. Purje
9. oktoober 2014 LFFi staadion, Vilnius EM 2016 valikmäng Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 1:0 (0:0) 76. Mikoliunas
12. oktoober 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti – Flag of England.svg Inglismaa 0:1 (0:0) 74. Rooney
12. november 2014 Ullevaali staadion, Oslo sõprusmäng Flag of Norway.svg Norra – Eesti 0:1 (0:1) 24. Vassiljev
15. november 2014 San Marino olümpiastaadion, Serravalle EM 2016 valikmäng Flag of San Marino.svg San Marino – Eesti 0:0
18. november 2014 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Jordan.svg Jordaania 1:0 (1:0) 16. Anier
27. detsember 2014 Lekhwiya staadion, Doha sõprusmäng Flag of Qatar.svg Katar – Eesti 3:0 (3:0) 23. Muntari, 30. Hassan, 36. Mohammed
27. märts 2015 Swissporarena, Luzern EM 2016 valikmäng Flag of Switzerland.svg Šveits – Eesti 3:0 (2:0) 17. Schär, 27. Xhaka, 80. Seferović
31. märts 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Iceland.svg Island 1:1 (0:1) 56. Vassiljev – 9. Gíslason
9. juuni 2015 Veritase staadion, Turu sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 0:2 (0:1) 28., 57. Purje
14. juuni 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti – Flag of San Marino.svg San Marino 2:0 (1:0) 35., 63. Zenjov
5. september 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 1:0 (0:0) 71. Vassiljev
8. september 2015 Ljudski vrt staadion, Maribor EM 2016 valikmäng Flag of Slovenia.svg Sloveenia – Eesti 1:0 (0:0) 63. Berić
9. oktoober 2015 Wembley staadion, London EM 2016 valikmäng Flag of England.svg Inglismaa – Eesti 2:0 (1:0) 45. Theo Walcott, 85. Sterling
12. oktoober 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn EM 2016 valikmäng Eesti – Flag of Switzerland.svg Šveits 0:1 (0:0) 90.+4 Klavan (o.v.)
11. november 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Georgia.svg Gruusia 3:0 (0:) 61. Purje, 65. Pikk, 88. Gussev
17. november 2015 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Saint kitts and nevis.svg Saint Kitts ja Nevis 3:0 (1:0) 29. Antonov, 50. Vassiljev, 57. Puri
6. jaanuar 2016 Armed Forces staadion, Abu Dhabi (Araabia Ühendemiraadid) sõprusmäng Eesti – Flag of Sweden.svg Rootsi 1:1 (0:0) 56. Prosa – 70. Ishak
24. märts 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Norway.svg Norra 0:0
29. märts 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Serbia.svg Serbia 0:1 (0:0) 81. Kolarov
29. mai 2016 Klaipeda linnastaadion, Klaipeda Balti turniir Flag of Lithuania.svg Leedu – Eesti 2:0 (2:0) 30. Valskis, 45. Cernych
1. juuni 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Andorra.svg Andorra 2:0 (1:0) 24. Kruglov, 90. Liivak
4. juuni 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn Balti turniir Eesti – Flag of Latvia.svg Läti 0:0
8. juuni 2016 Luzi staadion, Lissabon sõprusmäng Flag of Portugal.svg Portugal – Eesti 7:0 (3:0) 36., 45. Ronaldo, 39., 77. Quaresma, 55. Pereira, 61. ov. Mets, 80. Eder
31. august 2016 Pärnu Rannastaadion, Pärnu sõprusmäng Eesti – Flag of Malta.svg Malta 1:1 (0:0) 57. Zenjov – 59. Effiong
6. september 2016 Bilino Polje staadion, Zenica MM 2018 valikmäng Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti 5:0 (2:0) 7., 90. Spahic, 23. pen. Džeko, 71. Medunjanin, 83. Ibiševic
7. oktoober 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti – Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 4:0 (0:0) 47., 70. Käit, 52. Vassiljev, 88. Mošnikov
10. oktoober 2016 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti – Flag of Greece.svg Kreeka 0:2 (0:1) 2. Torosidis, 61. Stafylidis
13. november 2016 Kuningas Baudouini staadion, Brüssel MM 2018 valikmäng Flag of Belgium (civil).svg Belgia – Eesti 8:1 (3:1) 8. Meunier, 16., 68. Mertens, 25. Hazard, 62. Carrasco, 64. ov. Klavan, 83., 88. Lukaku – 29. Anier
19. november 2016 Warner Parki Spordikompleks, Basseterre sõprusmäng Saint kitts and nevis.svg Saint Kitts ja Nevis – Eesti 1:1 (1:1) 10. Elliot – 40. Sappinen
22. november 2016 Antigua Recreation Ground, Saint John's sõprusmäng Flag of Antigua and Barbuda.svg Antigua ja Barbuda – Eesti 0:1 (0:1) 27. Marin
25. märts 2017 GSP staadion, Nikosia MM 2018 valikmäng Flag of Cyprus.svg Küpros – Eesti 0:0
28. märts 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Croatia.svg Horvaatia 3:0 (1:0) 1. Luts, 86. Vassiljev, 86. Zenjov
9. juuni 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti – Flag of Belgium (civil).svg Belgia 0:2 (0:1) 31. Mertens, 86. Chadli
12. juuni 2017 Skonto staadion, Riia sõprusmäng Flag of Latvia.svg Läti – Eesti 1:2 (1:0) 22. Ikaunieks – 52. Zenjov, 77. Purje
31. august 2017 Karaiskakise staadion, Pireus MM 2018 valikmäng Flag of Greece.svg Kreeka – Eesti 0:0
3. september 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti – Flag of Cyprus.svg Küpros 1:0 (0:0) 90.+2 Käit
7. oktoober 2017 Estadio Algarve (Portugal) MM 2018 valikmäng Flag of Gibraltar.svg Gibraltar – Eesti 0:6 (0:3) 10. Luts, 30. Käit, 38. Zenjov, 52., 65., 77. Tamm
10. oktoober 2017 A. Le Coq Arena, Tallinn MM 2018 valikmäng Eesti – Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 1:2 (0:0) 75. Antonov – 48., 84. Hajrovic
9. november 2017 Telia 5G Areena, Helsingi sõprusmäng Flag of Finland.svg Soome – Eesti 3:0 (2:0) 27. Soiri, 32., 54. Lod
12. november 2017 Ta' Qali staadion, Ta' Qali sõprusmäng Flag of Malta.svg Malta – Eesti 0:3 (0:2) 1. Sappinen, 14. pen. Mošnikov, 89. Anier
19. november 2017 ANZ staadion, Suva sõprusmäng Flag of Fiji.svg Fidži – Eesti 0:2 (0:1) 14. Anier, 90. Miller
23. november 2017 Port Vila staadion, Port Vila sõprusmäng Flag of Vanuatu.svg Vanuatu – Eesti 0:1 (0:1) 29. Liivak
26. november 2017 Numa-Daly staadion, Nouméa sõprusmäng Flag of FLNKS.svg Uus-Kaledoonia – Eesti 1:1 (0:0) 64. Ounei – 54. Anier
7. jaanuar 2018 Zayed Sports City staadion, Abu Dhabi (AÜE) sõprusmäng Flag of Sweden.svg Rootsi – Eesti 1:1 (0:0) 79. Holmberg – 58. Anier
24. märts 2018 Vazgen Sargsyani staadion, Jerevan sõprusmäng Flag of Armenia.svg Armeenia – Eesti 0:0 (0:0)
27. märts 2018 Mikheil Meskhi staadion, Tbilisi sõprusmäng Flag of Georgia.svg Gruusia – Eesti 2:0 (2:0) 6. Tabidze, 35. Qazaishvili
30. mai 2018 Rakvere linnastaadion, Rakvere Balti turniir Eesti – Flag of Lithuania.svg Leedu 2:0 (2:0) 23. Ojamaa, 42. Käit

Mitteametlikud sõpruskohtumised[muuda | muuda lähteteksti]

Eesti koondis on pidanud ka mitmeid mitteametlikke sõpruskohtumisi.[4][katkine link]

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane ja tulemus Väravalööjad
13. oktoober 1990 Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti – Sami flag.svg Saami 2:0
29. juuni 1991 Karasjok mitteametlik sõprusmäng Sami flag.svg Saami – Eesti 2:1 Bragin
7. juuli 1992 Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti – Sami flag.svg Saami 2:1 Puštov, Kirs
26. detsember 1996 San Mamési staadion, Bilbao mitteametlik sõprusmäng Flag of the Basque Country.svg Baskimaa – Eesti 3:0 (1:0) 33. Ziganda, 61. Idiakez, 70. Andrinua
8. august 1998 Stockholm mitteametlik sõprusmäng Sami flag.svg Saami – Eesti 0:0
28. detsember 1999 Grenada mitteametlik sõprusmäng Flag of Andalucía.svg Andaluusia – Eesti 1:0 (1:0) 15. Carlos
20. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup Flag of Brazil.svg Brasiilia U-17 – Eesti 0:1 (0:0) 80. Ustritski
27. veebruar 2000 Rajamangala staadion, Bangkok (Tai) King's Cup 3.–4. koha mäng Flag of Brazil.svg Brasiilia U-17 – Eesti 1:0 (1:0) 36. Vivian
22. detsember 2000 El Sardinero staadion, Santader mitteametlik sõprusmäng Flag of Cantabria.svg Kantaabria – Eesti 0:1 (0:1) 16. Kristal
18. veebruar 2003 Wuhan mitteametlik sõprusmäng Flag of the People's Republic of China.svg Hiina U-21 – Eesti 2:2 (1:0) 41. ..., 65. Rooba (ov) – 82. Reim, 87. Zahovaiko
6. oktoober 2006 A. Le Coq Arena, Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti – Flag of the Netherlands.svg Almelo Heracles 1:0 (1:0) 21. Oper
23. detsember 2008 Francisco Artes Carrasco staadion, Lorca mitteametlik sõprusmäng Flag of the Region of Murcia.svg Murcia – Eesti 1:1 (1:1) 45. pen. Toche – 23. Kink
9. veebruar 2011 Mardani staadion, Antalya (Türgi) sõprusmäng † Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria – Eesti 2:2 (1:1) 40. pen., 83. pen. Popov – 20. pen., 80. pen. Vassiljev
25. mai 2011 A. Le Coq Arena, Tallinn mitteametlik sõprusmäng Eesti – Flag of the Basque Country.svg Baskimaa 1:2 (0:0) 58. Kink – 51., 62. Aduriz

† – Mäng Bulgaariaga oli planeeritud esialgu ametliku mänguna, kuid FIFA tuvastas, et tegu oli kohtunike poolse kokkuleppemänguga ning seda mängu ametlikus statistikas ei arvestata.[5]
* Eesti on pidanud ka mitmeid mitteametlikke kohtumisi Läti ja Leeduga[6]

Eelseisvad kohtumised[muuda | muuda lähteteksti]

Toimumisaeg Mängupaik Võistlus Vastane
2. juuni 2018 Daugava staadion, Riia Balti turniir Flag of Latvia.svg Läti – Eesti
9. juuni 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn sõprusmäng Eesti – Flag of Morocco.svg Maroko
8. september 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti – Flag of Greece.svg Kreeka
11. september 2018 Veritase staadion, Turu UEFA rahvuste liiga 2018/19 Flag of Finland.svg Soome – Eesti
12. oktoober 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti – Flag of Finland.svg Soome
15. oktoober 2018 A. Le Coq Arena, Tallinn UEFA rahvuste liiga 2018/19 Eesti – Flag of Hungary.svg Ungari
15. november 2018 Groupama Arena, Budapest UEFA rahvuste liiga 2018/19 Flag of Hungary.svg Ungari – Eesti
18. november 2018 UEFA rahvuste liiga 2018/19 Flag of Greece.svg Kreeka – Eesti

Tulemused riigiti[muuda | muuda lähteteksti]

Selles tabelis on jalgpallikoondised Eestiga kohtumise ajalises järjekorras, st kõigepealt Eesti läbi aegade esimene vastane Soome ja viimasena uusim vastane Uus-Kaledoonia. Lisatud on peetud mängude, Eesti vaatenurgast võitude (+), viikide (=) ja kaotuste (–) arv ning väravate vahe. Tabeli lõpus on paksus kirjas kõigi Eesti mängude koondnäitajad. Tabel uuendatud seisuga 7. jaanuar 2018.

# Vastane M Vi Ka LA VV Võidu %
1. SoomeFlag of Finland.svg Soome 32 7 10 15 40 74 −34 22%
2. RootsiFlag of Sweden.svg Rootsi 17 0 3 14 17 54 −37 0%
3. LätiFlag of Latvia.svg Läti 54 10 20 24 57 78 −21 19%
4. LeeduFlag of Lithuania.svg Leedu 47 19 8 20 75 71 +4 40%
5. Nõukogude LiitFlag of the Soviet Union.svg Nõukogude Liit 1 0 0 1 2 4 −2 0%
6. PoolaFlag of Poland.svg Poola 9 1 1 7 4 18 −14 11%
7. USAFlag of the United States.svg USA 2 0 0 2 0 5 −5 0%
8. IirimaaFlag of Ireland.svg Iirimaa 5 0 1 4 2 12 −10 0%
9. TürgiFlag of Turkey.svg Türgi 8 0 3 5 4 17 −13 0%
10. NorraFlag of Norway.svg Norra 7 1 2 4 5 16 −9 14%
11. UngariFlag of Hungary.svg Ungari 6 1 1 4 6 16 −10 17%
12. SaksamaaFlag of Germany.svg Saksamaa 3 0 0 3 1 11 −10 0%
13. RumeeniaFlag of Romania.svg Rumeenia 4 1 0 3 2 7 −5 25%
14. SloveeniaFlag of Slovenia.svg Sloveenia 9 2 1 6 5 13 −8 22%
15. SxveitsFlag of Switzerland.svg Šveits 4 0 0 4 0 14 −14 0%
16. MaltaFlag of Malta.svg Malta 6 2 2 2 8 8 0 33%
17. ItaaliaFlag of Italy.svg Itaalia 6 0 0 6 2 16 −14 0%
18. SxotimaaFlag of Scotland.svg Šotimaa 8 0 2 6 3 13 −10 0%
19. PortugalFlag of Portugal.svg Portugal 8 0 1 7 1 25 −24 0%
20. LiechtensteinFlag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 5 4 1 0 10 2 +8 80%
21. KüprosFlag of Cyprus.svg Küpros 8 2 3 3 8 11 −3 25%
22. WalesFlag of Wales 2.svg Wales 2 0 0 2 1 3 −2 0%
23. MakedooniaFlag of Macedonia.svg Makedoonia 4 0 1 3 3 8 −5 0%
24. IslandFlag of Iceland.svg Island 5 1 1 3 3 9 −6 20%
25. HorvaatiaFlag of Croatia.svg Horvaatia 9 1 2 6 5 16 −11 11%
26. UkrainaFlag of Ukraine.svg Ukraina 4 0 0 4 0 10 −10 0%
27. VietnamFlag of Vietnam.svg Vietnam 1 0 0 1 0 1 −1 0%
28. AserbaidžaanFlag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 8 3 4 1 8 5 +3 38%
29. Fääri saaredFlag of the Faroe Islands.svg Fääri saared 7 4 1 2 15 10 +5 57%
30. ValgeveneFlag of Belarus.svg Valgevene 6 4 0 2 7 5 +2 67%
31. AndorraFlag of Andorra.svg Andorra 12 12 0 0 28 5 +23 100%
32. IndoneesiaFlag of Indonesia.svg Indoneesia 1 1 0 0 3 0 +3 100%
33. LiibanonFlag of Lebanon.svg Liibanon 1 0 0 1 0 2 −2 0%
34. AustriaFlag of Austria.svg Austria 2 0 0 2 0 5 −5 0%
35. FilipiinidFlag of the Philippines.svg Filipiinid 1 1 0 0 1 0 +1 100%
36. MehhikoFlag of Mexico.svg Mehhiko 1 0 0 1 0 6 −6 0%
37. MoldovaFlag of Moldova.svg Moldova 5 3 1 1 3 1 +2 60%
38. Bosnia ja HertsegoviinaFlag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 7 1 1 5 4 20 −17 14%
39. EgiptusFlag of Egypt.svg Egiptus 2 0 2 0 5 5 0 0%
40. TšehhiFlag of the Czech Republic.svg Tšehhi 3 0 0 3 1 8 −7 0%
41. GruusiaFlag of Georgia.svg Gruusia 5 2 1 2 7 6 +1 40%
42. ArmeeniaFlag of Armenia.svg Armeenia 4 2 1 1 6 4 +2 50%
43. IisraelFlag of Israel.svg Iisrael 3 0 0 3 0 12 −12 0%
44. IraakFlag of Iraq.svg Iraak 1 0 1 0 1 1 0 0%
45. Araabia ÜhendemiraadidFlag of the United Arab Emirates.svg Araabia Ühendemiraadid 2 0 1 1 3 4 −1 0%
46. TürkmenistanFlag of Turkmenistan.svg Türkmenistan 1 0 1 0 1 1 0 0%
47. KreekaFlag of Greece.svg Kreeka 4 0 2 2 4 8 −4 0%
48. TaiFlag of Thailand.svg Tai 2 0 1 1 1 2 −1 0%
49. LuksemburgFlag of Luxembourg.svg Luksemburg 3 2 1 0 7 1 +6 67%
50. KõrgõzstanFlag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan 2 1 1 0 2 1 +1 50%
51. HongkongFlag of Hong Kong.svg Hongkong 1 1 0 0 2 1 +1 100%
52. HollandFlag of the Netherlands.svg Holland 4 0 1 3 4 14 −10 0%
53. KasahstanFlag of Kazakhstan.svg Kasahstan 3 0 2 1 1 3 −2 0%
54. Saudi AraabiaFlag of Saudi Arabia.svg Saudi Araabia 3 1 1 1 3 3 0 33%
55. VenemaaFlag of Russia.svg Venemaa 5 1 1 3 3 10 −7 20%
56. San MarinoFlag of San Marino.svg San Marino 3 2 1 0 3 0 +3 67%
57. Uus-MeremaaFlag of New Zealand.svg Uus-Meremaa 2 1 1 0 4 3 +1 50%
58. BelgiaFlag of Belgium (civil).svg Belgia 6 1 0 5 5 16 −11 17%
59. EcuadorFlag of Ecuador.svg Ecuador 2 0 0 2 1 3 −2 0%
60. HiinaFlag of the People's Republic of China.svg Hiina 2 0 0 2 0 4 −4 0%
61. KanadaFlag of Canada.svg Kanada 2 2 0 0 4 1 +3 100%
62. BulgaariaFlag of Bulgaria.svg Bulgaaria 2 0 1 1 0 2 −2 0%
63. AlbaaniaFlag of Albania.svg Albaania 3 0 2 1 1 3 −2 0%
64. OmaanFlag of Oman.svg Omaan 2 1 0 1 3 4 −1 50%
65. Põhja-IirimaaFlag of Northern Ireland.svg Põhja-Iirimaa 4 2 0 2 6 4 +2 50%
66. TaaniFlag of Denmark.svg Taani 1 0 1 0 2 2 0 0%
67. VenezuelaFlag of Venezuela.svg Venezuela 1 0 0 1 0 3 −3 0%
68. SlovakkiaFlag of Slovakia.svg Slovakkia 2 0 0 2 1 3 −2 0%
69. InglismaaFlag of England.svg Inglismaa 4 0 0 4 0 9 −9 0%
70. MontenegroFlag of Montenegro.svg Montenegro 1 0 0 1 0 1 −1 0%
71. UsbekistanFlag of Uzbekistan.svg Usbekistan 2 0 2 0 3 3 0 0%
72. HispaaniaFlag of Spain.svg Hispaania 2 0 0 2 0 6 −6 0%
73. Ekvatoriaal-GuineaFlag of Equatorial Guinea.svg Ekvatoriaal-Guinea 1 1 0 0 3 0 +3 100%
74. BrasiiliaFlag of Brazil.svg Brasiilia 1 0 0 1 0 1 −1 0%
75. AngolaFlag of Angola.svg Angola 1 1 0 0 1 0 +1 100%
76. SerbiaFlag of Serbia.svg Serbia 3 1 1 1 4 3 +1 33%
77. KatarFlag of Qatar.svg Katar 2 0 0 2 0 5 −5 0%
78. UruguayFlag of Uruguay.svg Uruguay 2 1 0 1 2 3 −1 50%
79. TsiiliFlag of Chile.svg Tšiili 1 0 0 1 0 4 −4 0%
80. El SalvadorFlag of El Salvador.svg El Salvador 1 1 0 0 2 0 +2 100%
81. PrantsusmaaFlag of France.svg Prantsusmaa 1 0 0 1 0 4 −4 0%
82. Trinidad ja TobagoFlag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago 1 1 0 0 1 0 +1 100%
83. GibraltarFlag of Gibraltar.svg Gibraltar 4 3 1 0 13 1 +12 75%
84. TadzikistanFlag of Tajikistan.svg Tadžikistan 1 1 0 0 2 1 +1 100%
85. JordaaniaFlag of Jordan.svg Jordaania 1 1 0 0 1 0 +1 100%
86. Saint Kitts ja NevisSaint kitts and nevis.svg Saint Kitts ja Nevis 2 1 1 0 4 1 +3 50%
87. Antigua ja BarbudaFlag of Antigua and Barbuda.svg Antigua ja Barbuda 1 1 0 0 1 0 +1 100%
88. FidžiFlag of Fiji.svg Fidži 1 1 0 0 2 0 +2 100%
89. VanuatuFlag of Vanuatu.svg Vanuatu 1 1 0 0 1 0 +1 100%
90. Uus-KaledooniaFlag of FLNKS.svg Uus-Kaledoonia 1 0 1 0 1 1 0 0%
KOKKU 440 115 97 228 455 767 −312 26,1%

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]