Eesti U-18 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U18 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

Viimati uuendatud pärast 23. detsembril 2015 peetud mängu Lätiga.[1]

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Kaas, ReneRene Kaas 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Päev, JüriJüri Päev 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Üts, AigarAigar Üts 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kase, MartMart Kase 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tölpus, RainRain Tölpus 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kõiv, SilverSilver Kõiv 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Miilen, ReneRene Miilen 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kask, TaivoTaivo Kask 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Ojasoo, MartinMartin Ojasoo 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Pärna, ErkkiErkki Pärna 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Meerits, OttOtt Meerits 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Alliksaar, OveOve Alliksaar 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tanhuanpää, KeijoKeijo Tanhuanpää 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Neemelo, TarmoTarmo Neemelo 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tull, TanelTanel Tull 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Teino, ReneRene Teino 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tammeleht, ViljarViljar Tammeleht 1999 2 0 15. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola 16. aprill 1999 Flag of Poland.svg Poola
Reelo, SanderSander Reelo 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Someral, SanderSander Someral 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Afanasjev, TimoTimo Afanasjev 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Savitski, AlekseiAleksei Savitski 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Tiideberg, RagnarRagnar Tiideberg 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Antonov, AndreiAndrei Antonov 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Zvarõtš, StanislavStanislav Zvarõtš 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Lember, MatiMati Lember 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Mazurkevitš, AndreiAndrei Mazurkevitš 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Voltein, TarmoTarmo Voltein 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Konsa, OliverOliver Konsa 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Sirel, PriitPriit Sirel 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Raudnagel, RaidoRaido Raudnagel 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Kasemets, KristoKristo Kasemets 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Kink, TarmoTarmo Kink 2002 1 0 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. juuni 2002 Flag of Armenia.svg Armeenia
Ventsel, AlanAlan Ventsel 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Kuningas, ArkoArko Kuningas 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Võtti, TanelTanel Võtti 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Raave, Kalev-MartenKalev-Marten Raave 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Varendi, LauriLauri Varendi 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Henn, KaarelKaarel Henn 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Frolov, AndreAndre Frolov 2005 1 1 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Teniste, TaijoTaijo Teniste 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Tani, KaarelKaarel Tani 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Puri, EinoEino Puri 2005 1 1 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Saag, KaimarKaimar Saag 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Kallaste, KenKen Kallaste 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Ojamaa, HarriHarri Ojamaa 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Luhakooder, RasmusRasmus Luhakooder 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Puri, SanderSander Puri 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Jevdokimov, JüriJüri Jevdokimov 2005 1 0 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani 20. september 2005 Flag of Denmark.svg Taani
Saar, SanderSander Saar 2008 2 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Pebre, AnderoAndero Pebre 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Lass, AlorAlor Lass 2008 1 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti
Paavo, KevinKevin Paavo 2008 1 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti
Kaljumäe, MarekMarek Kaljumäe 2008 3 1 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Tiit, MihkelMihkel Tiit 2008 2 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Hang, HenriHenri Hang 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Saks, JannoJanno Saks 2008 1 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti
Teino, StenSten Teino 2008 1 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti
Andres, OliverOliver Andres 2008 2 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Sinimägi, StefanStefan Sinimägi 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Stepanjen, AlenAlen Stepanjen 2008 1 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti
Rump, RagnarRagnar Rump 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Kõrtsmik, ChristianChristian Kõrtsmik 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Kõlu, AntiAnti Kõlu 2008 3 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Könninge, GregerGreger Könninge 2008 2 0 28. märts 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Kiho, KristjanKristjan Kiho 2008 2 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Aasma, Hans-KristjanHans-Kristjan Aasma 2008 2 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Roosimets, JannoJanno Roosimets 2008 2 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Mäekala, MarekMarek Mäekala 2008 1 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Voštšilenko, IgorIgor Voštšilenko 2008 2 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Tšernei, NikitaNikita Tšernei 2008 2 0 9. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome
Metsson, JoelJoel Metsson 2008 1 0 11. juuni 2008 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2008 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Meerits, MarkoMarko Meerits 2009 2 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Sutt, AndreasAndreas Sutt 2009 3 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kotka, JoonasJoonas Kotka 2009 1 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Aasmäe, RainRain Aasmäe 2009 3 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kulinitš, AleksandrAleksandr Kulinitš 2009 3 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Liivamägi, ElvisElvis Liivamägi 2009 4 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Lätt, SilverSilver Lätt 2009 4 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Heintare, EgertEgert Heintare 2009 1 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2009 3 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Mööl, KarlKarl Mööl 2009 2 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Podholjuzin, MaksimMaksim Podholjuzin 2009 4 2 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Goldberg, StanislavStanislav Goldberg 2009 4 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2009 1 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Torop, KaarelKaarel Torop 2009 4 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Luup, AmorAmor Luup 2009 3 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Seeman, SanderSander Seeman 2009 1 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Karpov, RaikoRaiko Karpov 2009 4 1 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Ott, LauriLauri Ott 2009 1 0 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 21. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Junolainen, ErkkiErkki Junolainen 2009 3 1 28. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Baranov, NikitaNikita Baranov 2009 2 0 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Danelson, PriitPriit Danelson 2009 1 0 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi 30. aprill 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Saunanen, Frank-LeanderFrank-Leander Saunanen 2009 1 0 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Kukebal, JohannesJohannes Kukebal 2009-2010 2 0 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Klemmer, BertBert Klemmer 2009 1 0 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Raudsepp, AndreasAndreas Raudsepp 2009-2010 3 0 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 20. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Mütt, MartenMarten Mütt 2009 1 0 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 10. juuni 2009 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Kütt, KarliKarli Kütt 2010 2 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Ingermann, KevinKevin Ingermann 2010 3 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Pikk, ArturArtur Pikk 2010 3 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Maiste, TaaviTaavi Maiste 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Mets, KarolKarol Mets 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Metsa, MikkMikk Metsa 2010 2 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Pikkor, Ivo-HenriIvo-Henri Pikkor 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Knjazev, DmitriDmitri Knjazev 2010 3 3 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Elhi, TrevorTrevor Elhi 2010 3 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Leht, RichardRichard Leht 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Anier, HannesHannes Anier 2010 3 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Sorokin, SergeiSergei Sorokin 2010 2 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Jablokov, PavelPavel Jablokov 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Kaldvee, OskarOskar Kaldvee 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Rodima, Hans KristjanHans Kristjan Rodima 2010 1 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome
Lepistu, BrentBrent Lepistu 2010 3 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Rättel, ArturArtur Rättel 2010 4 0 10. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Gavrilov, JuriJuri Gavrilov 2010 2 0 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Martõnov, NikitaNikita Martõnov 2010 2 0 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Tülp, KevinKevin Tülp 2010 1 0 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Luigend, Karl-EerikKarl-Eerik Luigend 2010 2 1 18. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Pajunurm, MärtenMärten Pajunurm 2010 1 0 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Ustaal, MartinMartin Ustaal 2010 1 0 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Lepik, SanderSander Lepik 2010 1 0 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola 20. mai 2010 Flag of Poland.svg Poola
Reiman, RiidoRiido Reiman 2011 1 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Butlers, EdgarsEdgars Butlers 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Vuks, KenetKenet Vuks 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Piir, RagnarRagnar Piir 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Õunap, JanarJanar Õunap 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Puhke, ReneRene Puhke 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Allik, MartinMartin Allik 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Koltsov, DmitriDmitri Koltsov 2011 1 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Sobtšenko, RomanRoman Sobtšenko 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Koger, NikitaNikita Koger 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Jürisson, MikkMikk Jürisson 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Tekko, TaunoTauno Tekko 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Aleksandrov, IgorIgor Aleksandrov 2011 1 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Kubber, ErkkiErkki Kubber 2011 2 0 30. august 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Puolakainen, MarttiMartti Puolakainen 2011 1 0 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Berdinskih, JevgeniJevgeni Berdinskih 2011 1 0 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Anissimov, AlbetAlbet Anissimov 2011 1 0 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Florov, SergeiSergei Florov 2011 1 0 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits 1. september 2011 Flag of Switzerland.svg Šveits
Karofeld, MagnusMagnus Karofeld 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Mäeots, SiimSiim Mäeots 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Lootus, SanderSander Lootus 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Aloe, KevinKevin Aloe 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Reitalu, Karl JohannKarl Johann Reitalu 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Listmann, ErikErik Listmann 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Lang, TanelTanel Lang 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Saarlas, MartenMarten Saarlas 2012 1 1 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Välja, LauriLauri Välja 2012 1 1 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Peedo, PriitPriit Peedo 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Kabel, MarkoMarko Kabel 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Avilov, VladimirVladimir Avilov 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Hanson, HenriHenri Hanson 2012 1 2 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Marin, PavelPavel Marin 2012 1 0 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti 13. juuli 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Tsvetkov, VladislavVladislav Tsvetkov 2014 1 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Roog, AlgisAlgis Roog 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Krusel, KertKert Krusel 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Kaldoja, BraienBraien Kaldoja 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Kask, SiimSiim Kask 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Kokla, JanJan Kokla 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Klein, PeeterPeeter Klein 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Makarov, ValeriValeri Makarov 2014 1 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Reinvald, HenriHenri Reinvald 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Riiberg, HerolHerol Riiberg 2014 2 1 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Tauts, RasmusRasmus Tauts 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Vladimirov, AleksandrAleksandr Vladimirov 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Rande, RandinRandin Rande 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Preiman, Mart PaulMart Paul Preiman 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Ilves, Andre-MartinAndre-Martin Ilves 2014 2 0 17. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Vahi, Sten-MartenSten-Marten Vahi 2014 1 0 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Kummer, HenrikHenrik Kummer 2014 1 0 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Sadovoi, AndreiAndrei Sadovoi 2014 1 0 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Frei, Paul-FeliksPaul-Feliks Frei 2014 1 0 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuli 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Suhhomjatnikov, MaksimMaksim Suhhomjatnikov 2015 2 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Käos, MartinMartin Käos 2015 2 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Soosaar, RennoRenno Soosaar 2015 2 1 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Ridamäe, RometRomet Ridamäe 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Tilga, KasparKaspar Tilga 2015 2 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Niilop, MartenMarten Niilop 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Mihhailov, VadimVadim Mihhailov 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Kuusma, CristoferCristofer Kuusma 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Lepik, RobertRobert Lepik 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Meinhard, AlexAlex Meinhard 2015 2 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Padar, RandyRandy Padar 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Umov, NikitaNikita Umov 2015 3 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Villems, MadisMadis Villems 2015 2 0 20. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Vallner, Karl AndreKarl Andre Vallner 2015 2 0 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Kutsarev, DmitriDmitri Kutsarev 2015 1 0 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Kartau, KristoferKristofer Kartau 2015 2 0 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Valge, Ander OttAnder Ott Valge 2015 1 0 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Piirsalu, Edvin JohannesEdvin Johannes Piirsalu 2015 2 0 22. oktoober 2015 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Nõmm, Karl-RometKarl-Romet Nõmm 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Kannel, RaidoRaido Kannel 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Villota, MagnusMagnus Villota 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Lipp, MarkoMarko Lipp 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Mutso, KasparKaspar Mutso 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Aaviste, JarmoJarmo Aaviste 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Järvelaid, HenriHenri Järvelaid 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Mardiste, MirkoMirko Mardiste 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Lokk, MarkusMarkus Lokk 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Sorga, ErikErik Sorga 2015 1 1 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Märtmaa, KevinKevin Märtmaa 2015 1 0 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. detsember 2015 Flag of Latvia.svg Läti

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]