Eesti U-15 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U15 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Veber, JürgenJürgen Veber 1999 1 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Afanasjev, TimoTimo Afanasjev 1999 2 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tammist, GertGert Tammist 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Käärik, VeikkoVeikko Käärik 1999 2 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kink, TarmoTarmo Kink 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Raudnagel, RaidoRaido Raudnagel 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kasemets, KristoKristo Kasemets 1999 4 1 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Nüüd, ArturArtur Nüüd 1999 3 1 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Lember, MatiMati Lember 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Antonov, AndreiAndrei Antonov 1999 4 1 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Girišin, DmitriDmitri Girišin 1999 4 1 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Dupikov, AloAlo Dupikov 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Konsa, OliverOliver Konsa 1999 2 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Savotškin, AndreiAndrei Savotškin 1999 2 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Aus, TaaviTaavi Aus 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Klavan, RagnarRagnar Klavan 1999 4 0 19. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Karpõtšev, SergeiSergei Karpõtšev 1999 3 0 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Kuusk, MarkoMarko Kuusk 1999 1 0 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola
Tükk, JanarJanar Tükk 1999 3 0 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Sirel, PriitPriit Sirel 1999 3 0 20. oktoober 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Jürimäe, ElarElar Jürimäe 1999 2 0 2. november 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Lips, TanelTanel Lips 1999 2 0 2. november 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Ištšuk, MihhailMihhail Ištšuk 1999 2 0 2. november 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola
Klementsov, MartinMartin Klementsov 1999 2 0 2. november 1999 Flag of Poland.svg Poola 3. november 1999 Flag of Poland.svg Poola

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]