Eesti U-21 jalgpallikoondise mängude loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti U-21 jalgpallikoondise mängude loend on Eesti U-21 jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ning väravalööjaid.[1]

Mängude loend uuendatud seisuga 26. november 2017.

Mängude loend[muuda | muuda lähteteksti]

1994[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 9. märts 1994 Küpros Flag of Cyprus.svg 4 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Achna, Küpros  
Kyriakos Andreou Värav 43'
Kyriakos Mavris Värav 65'
George Kyzas Värav 72'
Andros Sofokleous Värav 77'
Protokoll Värav 31' Ivan O'Konnel-Bronin
Värav 74' (ov) Iosif Frangos
Staadion: Dasaki staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Anastasios Papaioannou Flag of Cyprus.svg
Sõprusmäng 28. aprill 1994 Läti Flag of Latvia.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Carnikava, Läti  
Dmitrijs Loginovs Värav 15'
Igors Svintozelskis Värav 23'
Andrejs Štolcers Värav 28'
Vitalijs Rjabinins Värav 70'
Protokoll Staadion: Carnikava staadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Vladimirs Direktorenko Flag of Latvia.svg
Sõprusmäng 31. mai 1994 Makedoonia Flag of North Macedonia.svg 7 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Kavadarci, Makedoonia  
Toni Angelov Värav 3'
Dzevdet Sainoski Värav 15'
Gjorgji Hristov Värav 16'
Gorazd Mihajlov Värav 21'
Srgjan Zaharievski Värav 39'
Dimitar Kapinkovski Värav 42'
Artim Sakiri Värav 57'
Protokoll Staadion: Gradski Stadion
Pealtvaatajaid: 250
Kohtunik: Djoko Stojanovski Flag of North Macedonia.svg
EM 1996 valikmäng 3. september 1994 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Croatia.svg Horvaatia Pärnu, Eesti  
Mark Švets Värav 31' Protokoll Värav 40' Davor Vugrinec
Värav 75' Josip Gašpar
Staadion: Pärnu Kalevi staadion
Pealtvaatajaid: 600
Kohtunik: Tore Hollung Flag of Norway.svg
EM 1996 valikmäng 6. oktoober 1994 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 4 Flag of Italy.svg Itaalia Tallinn, Eesti  
Konstantin Kolbassenko Värav 68' (pen) Protokoll Värav 42'56'84' Davide Dionigi
Värav 90' Filippo Inzaghi
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Finn Lambek Flag of Denmark.svg
EM 1996 valikmäng 12. november 1994 Ukraina Flag of Ukraine.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Kiiev, Ukraina  
Gennadi Moroz Värav 16'
Oleksandr Kundenok Värav 58'
Olexiy Ryabtsev Värav 88'
Protokoll Staadion: Dynamo staadion
Pealtvaatajaid: 1500
Kohtunik: Didier Pauchard Flag of France.svg

1995[muuda | muuda lähteteksti]

KJLi karikas 28. veebruar 1995 Norra Flag of Norway.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Larnaca, Küpros  
Tore Andre Flo Värav 52'
Thor Mikalsen Värav 59'
Protokoll Staadion: PYLA staadion
Pealtvaatajaid: 100
KJLi karikas 2. märts 1995 Soome Flag of Finland.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Larnaca, Küpros  
Jani Pylkäs Värav 10'
Jussi Nuorela Värav 36' (pen)
Jari Jäväjä Värav 39'
Laine Värav 48'
Protokoll Staadion: Dhekelia staadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Tore Hollung Flag of Norway.svg
KJLi karikas 4. märts 1995 Island Flag of Iceland.svg 7 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Larnaca, Küpros  
Protokoll Staadion: Dhekelia staadion

1996[muuda | muuda lähteteksti]

EM 1996 valikmäng 23. märts 1995 Itaalia Flag of Italy.svg 7 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Catanzaro, Itaalia  
Christian Vieri Värav 1'23'28'
Raffaele Ametrano Värav 14'
Marco Delvecchio Värav 18'21'
Jonatan Binotto Värav 47'
Protokoll Staadion: Stadio Nicola Ceravolo
Pealtvaatajaid: 12121
Kohtunik: Branimir Babarogic Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg
EM 1996 valikmäng 28. märts 1995 Sloveenia Flag of Slovenia.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Murska Sobota, Sloveenia  
Amir Karic Värav 8'35'
Sebastjan Cimirotic Värav 26'33'
Ermin Šiljak Värav 49'
Protokoll Staadion: NK Mura staadion
Pealtvaatajaid: 2000
Kohtunik: Bujar Precja Flag of Albania.svg
EM 1996 valikmäng 25. aprill 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 5 Flag of Ukraine.svg Ukraina Pärnu, Eesti  
Konstantin Kolbassenko Värav 23'89' Protokoll Värav 15'37'55'63' Andriy Shevchenko
Värav 81' Sergiy Rebrov
Staadion: Pärnu Kalevi staadion
Pealtvaatajaid: 600
Kohtunik: Morgan Norman Flag of Sweden.svg
EM 1996 valikmäng 10. juuni 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Slovenia.svg Sloveenia Pärnu, Eesti  
Ivan O'Konnel-Bronin Värav 7' Protokoll Värav 62' Sebastjan Cimirotic
Värav 81' Robert Marusic
Staadion: Pärnu Kalevi staadion
Pealtvaatajaid: 600
Kohtunik: Gennadi Yakubovskiy Flag of Belarus.svg
EM 1996 valikmäng 15. august 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Flag of Lithuania.svg Leedu Pärnu, Eesti  
Protokoll Värav 21'27' (pen) Edgaras Jankauskas
Värav 54' (pen)79' Donatas Vencevicius
Värav 85' (ov) Andres Oper
Staadion: Pärnu Kalevi staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Roman Lajuks Flag of Latvia.svg
EM 1996 valikmäng 2. september 1995 Horvaatia Flag of Croatia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Varaždin, Horvaatia  
Silvio Maric Värav 33' Protokoll Staadion: Varteks staadion
Pealtvaatajaid: 1512
Kohtunik: John McDermott Flag of Ireland.svg
EM 1996 valikmäng 10. oktoober 1995 Leedu Flag of Lithuania.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Vilnius, Leedu  
Raimondas Vileniskis Värav 11'
Tomas Razanauskas Värav 39' (pen)
Edgaras Jankauskas Värav 90'
Protokoll Staadion: Vingise staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Jarmo Karhunen Flag of Finland.svg
Sõprusmäng 23. aprill 1996 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Iceland.svg Island Kehtna, Eesti  
Dmitri Ustritski Värav 90' Protokoll Värav 86' David Logi Gunnarsson Staadion: Kehtna KPK staadion
Pealtvaatajaid: 700
Kohtunik: Oleg Timofejev Flag of Estonia.svg
EM 1998 valikmäng 30. august 1996 Valgevene Flag of Belarus.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Molodechno, Valgevene  
Aleksandr Lisovski Värav 15'
Sergey Polyakov Värav 39'
Vladimir Ostrikov Värav 55'
Protokoll Värav 41' Konstantin Kolbassenko Staadion: Molodechno staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Tagir Suleimanov Flag of Azerbaijan.svg
EM 1998 valikmäng 4. oktoober 1996 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Belarus.svg Valgevene Tallinn, Eesti  
Konstantin Kolbassenko Värav 40' Protokoll Värav 38' Vladimir Ostrikov Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Albert Wiltgen Flag of Luxembourg.svg
EM 1998 valikmäng 8. oktoober 1996 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Scotland.svg Šotimaa Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 30' Jim Hamilton Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Lars Gerner Flag of Denmark.svg

1997[muuda | muuda lähteteksti]

EM 1998 valikmäng 28. märts 1997 Šotimaa Flag of Scotland.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Stirling, Šotimaa  
Kevin Harper Värav 23'
Stephen Glass Värav 27'
Jim Hamilton Värav 47'
Russell Anderson Värav 70'
Protokoll Staadion: Forthbanki staadion
Pealtvaatajaid: 3223
Kohtunik: Lawrence Sammut Flag of Malta.svg
EM 1998 valikmäng 29. aprill 1997 Austria Flag of Austria.svg 7 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Amstetten, Austria  
Markus Weissenberger Värav 2'
Rene Aufhauser Värav 10'17'76'
Ronald Brunmayr Värav 50'65'68'
Protokoll Värav 89' Teet Allas Staadion: Umdasch-Stadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Veselin Bogdanov Flag of Bulgaria.svg
EM 1998 valikmäng 17. mai 1997 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 29' Vladimirs Kolesnicenko Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Brian Lawlor Flag of Wales (1959–present).svg
EM 1998 valikmäng 7. juuni 1997 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Sweden.svg Rootsi Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 51' Joakim Persson
Värav 85' Erik Johansson
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Mika Peltola Flag of Finland.svg
EM 1998 valikmäng 19. august 1997 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Austria.svg Austria Haapsalu, Eesti  
Protokoll Värav 28' Ewald Brenner Staadion: Haapsalu linnastaadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Igor Yarmenchuk Flag of Ukraine.svg
EM 1998 valikmäng 5. september 1997 Läti Flag of Latvia.svg 0 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Protokoll Värav 17' Vahur Vahtramäe Staadion: Universitate staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Eyjölfur Olafsson Flag of Iceland.svg
EM 1998 valikmäng 10. oktoober 1997 Rootsi Flag of Sweden.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Örebro, Rootsi  
Joakim Persson Värav 16' (pen)
Stefan Bärlin Värav 22'90'
Marcus Lantz Värav 63'
Björn Enqvist Värav 65'
Protokoll Staadion: Eyrevalleni staadion
Pealtvaatajaid: 2945
Kohtunik: Bogdan Benedik Flag of Slovakia.svg

1998[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 16. juuni 1998 Läti Flag of Latvia.svg 4 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Andrejs Rubinš Värav 23'
Eriks Pelcis Värav 54' (pen)
Iļja Novikovs Värav 64'71'
Protokoll Värav 1' Priit Murumets Staadion: Daugava staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Vladislavs Fedotovs Flag of Latvia.svg
Sõprusmäng 19. august 1998 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 0 Flag of Moldova.svg Moldova Kehtna, Eesti  
Jan Õun Värav 25' Protokoll Staadion: Kehtna KPK staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Jüri Saar Flag of Estonia.svg
EM 2000 valikmäng 4. september 1998 Bosnia ja Hertsegoviina Flag of Bosnia and Herzegovina.svg 3 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Zenica, Bosnia ja Hertsegoviina  
Mirsad Beslija Värav 13'
Amar Ferhatovic Värav 34'
Hadis Zubanovic Värav 74'
Protokoll Värav 3' Jevgeni Kurjanov
Värav 78' Teet Allas
Staadion: Bilino Polje staadion
Pealtvaatajaid: 1500
Kohtunik: Sorin Corpodean Flag of Romania.svg
EM 2000 valikmäng 9. oktoober 1998 Šotimaa Flag of Scotland.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Airdrie, Šotimaa  
Craig Dargo Värav 7'
Paul Dalglish Värav 75'
Protokoll Staadion: Shyberry Excelsiori staadion
Pealtvaatajaid: 5676
Kohtunik: Konstantin Georgiev Flag of Bulgaria.svg
EM 2000 valikmäng 13. oktoober 1998 Tšehhi Flag of the Czech Republic.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Blšany, Tšehhi  
Tomas Ujfaluši Värav 15'
Tomas Došek Värav 68'
Jiri Jarošik Värav 80'
Protokoll Staadion: FK Chmeli staadion
Pealtvaatajaid: 2060
Kohtunik: Luan Zylfo Flag of Albania.svg

1999[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2000 valikmäng 30. märts 1999 Leedu Flag of Lithuania.svg 4 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Vilnius, Leedu  
Tadas Gražiunas Värav 25'
Robertas Poškus Värav 39'49'
Andrius Jokšas Värav 61'
Protokoll Värav 83' Jan Õun Staadion: Vingio staadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Slavik Kazaryan Flag of Armenia.svg
EM 2000 valikmäng 4. juuni 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 6' Marek Heinz
Värav 15' Marek Jankulovski
Värav 90' Martin Lukeš
Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: John McDermott Flag of Ireland.svg
EM 2000 valikmäng 8. juuni 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Lithuania.svg Leedu Valga, Eesti  
Protokoll Värav 51' Mantas Samusiovas
Värav 83' Robertas Poškus
Staadion: Valga Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Kjell Alseth Flag of Norway.svg
Sõprusmäng 14. august 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 5 Flag of South Korea.svg Lõuna-Korea Tallinn, Eesti  
Meelis Rooba Värav 90+1' Protokoll Värav 9' Jae-Hong Park
Värav 32' Ki-Hyeon Seol
Värav 59' Chul-Woo Choi
Värav 73' Min-Gi Ko
Värav 90' (pen) Dong-Hyuk Park
Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Margus Kotter Flag of Estonia.svg
EM 2000 valikmäng 17. august 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 7 Flag of Belgium (civil).svg Belgia Tallinn, Eesti  
Teet Allas Värav 67' Protokoll Värav 52'85'87' Cedric Roussel
Värav 59'74' Wesley Sonck
Värav 72' Stefan van Dender
Värav 90' Gauthier Remacle
Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 250
Kohtunik: Bernhard Brugger Flag of Austria.svg
EM 2000 valikmäng 3. september 1999 Belgia Flag of Belgium (civil).svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Tongeren, Belgia  
Wesley Sonck Värav 5'52'
Cedric Roussel Värav 31'58'59'
Protokoll Staadion: De Motteni staadion
Kohtunik: Sandor Piller Flag of Hungary.svg
EM 2000 valikmäng 7. september 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 4 Flag of Scotland.svg Šotimaa Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 21' Gavin Rae
Värav 23' Mark Burchill
Värav 39' Steven Thompson
Värav 90' Paul Dalglish
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 900
Kohtunik: Karen Nalbandyan Flag of Armenia.svg
EM 2000 valikmäng 8. oktoober 1999 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina Haapsalu, Eesti  
Protokoll Värav 53'56' Nidal Ferhatovic Staadion: Haapsalu linnastaadion
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Srecko Kandare Flag of Slovenia.svg

2000[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 4. veebruar 2000 Läti Flag of Latvia.svg 4 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Sergejs Vlasiks Värav 6'37'
Aleksandrs Romanovskis Värav 63'
Aleksandrs Laško Värav 87'
Protokoll Värav 90' (pen) Joel Lindpere Staadion: Skonto Olimpiska Halle
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Adolfs Supe Flag of Latvia.svg
EM 2002 valikmäng 2. september 2000 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Portugal.svg Portugal Tallinn, Eesti  
Dmitri Kirilov Värav 5' Protokoll Värav 11'60' Paulo Costa
Värav 61' Candido Costa
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Edo Trivkovic Flag of Croatia.svg
EM 2002 valikmäng 10. oktoober 2000 Iirimaa Flag of Ireland.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Kilkenny, Iirimaa  
Barry Quinn Värav 58' (pen) Protokoll Staadion: Buckley Park
Pealtvaatajaid: 2000
Kohtunik: Srecko Kandare Flag of Slovenia.svg

2001[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2002 valikmäng 27. märts 2001 Küpros Flag of Cyprus.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Paphos, Küpros  
Georgios Kavazis Värav 11'
Stefanos Voskaridis Värav 17'
Stelios Christou Värav 63'
Protokoll Värav 7' Keijo Tanhuanpää Staadion: Pafiako staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Ceri Richards Flag of Wales (1959–present).svg
Sõprusmäng 25. aprill 2001 Moldova Flag of Moldova.svg 5 : 3 Flag of Estonia.svg Eesti Chisinau, Moldova  
Alexandru Lapaci Värav 15'
Veaceslav Bugneac Värav 19'65' (pen)78'
Serghei Covalciuc Värav 45'
Protokoll Värav 10'60' Dmitri Kirilov
Värav 88' Antti Arst
Staadion: Stadionul Dinamo
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Tudor Cepoi Flag of Moldova.svg
EM 2002 valikmäng 1. juuni 2001 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Flag of the Netherlands.svg Holland Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 28' Dirk Kuyt
Värav 47'55'74' Iwan Redan
Värav 73' Peter Wisgerhof
Staadion: Lilleküla staadion
Pealtvaatajaid: 700
Kohtunik: Egill Mar Markusson Flag of Iceland.svg
EM 2002 valikmäng 5. juuni 2001 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of Ireland.svg Iirimaa Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 7'60' Graham Barrett
Värav 90' Jim Goodwin
Staadion: Lilleküla staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Ghenade Orlic Flag of Moldova.svg
Balti turniir 2001 3. juuli 2001 Läti Flag of Latvia.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Intars Kirhners Värav 49'
Aleksejs Kolesnikovs Värav 62' (pen)
Aleksejs Višnakovs Värav 65'
Andrejs Butriks Värav 87'
Protokoll Staadion: Universitate staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Paulius Malzinskas Flag of Lithuania.svg
Balti turniir 2001 4. juuli 2001 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Lithuania.svg Leedu Riia, Läti  
Protokoll Staadion: Energoavtomatika staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Andrejs Sipailo Flag of Latvia.svg
EM 2002 valikmäng 14. august 2001 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of Cyprus.svg Küpros Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 5' (pen) Georgios Constantinou
Värav 75' Liasis Louca
Värav 90' Alexis Pittas
Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Anton Stredak Flag of Slovakia.svg
EM 2002 valikmäng 4. september 2001 Holland Flag of the Netherlands.svg 6 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Almelo, Holland  
Darl Douglas Värav 15'
Theo Janssen Värav 22'
Dirk Kuyt Värav 29'57'
Thijs Houwing Värav 66'
Youssouf Hersi Värav 79'
Protokoll Staadion: Polman Stadion
Pealtvaatajaid: 3100
Kohtunik: Igor Yarmenchuk Flag of Ukraine.svg
EM 2002 valikmäng 5. oktoober 2001 Portugal Flag of Portugal.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Rio Maior, Portugal  
Hugo Leal Värav 8'45+1'
Helder Postiga Värav 27'
Miguel Värav 65'
Protokoll Staadion: Estadio Municipal
Pealtvaatajaid: 2000
Kohtunik: Bujar Pregja Flag of Albania.svg

2002[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 2. juuli 2002 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan Kuressaare, Eesti  
Marko Pärnpuu Värav 42' Protokoll Värav 32' Vusal Huseynov Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Sten Kaldma Flag of Estonia.svg
EM 2004 valikmäng 6. september 2002 Horvaatia Flag of Croatia.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Vinkovci, Horvaatia  
Darijo Srna Värav 36'
Danijel Popovic Värav 45+1' (pen)
Nikola Šafaric Värav 90'
Protokoll Värav 75' Vjatšeslav Zahovaiko Staadion: Mladosti staadion
Pealtvaatajaid: 2560
Kohtunik: Viorel Anghelinei Flag of Romania.svg
Sõprusmäng 7. oktoober 2002 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan Maardu, Eesti  
Vjatšeslav Zahovaiko Värav 42' Protokoll Värav 10' Romal Huseynov
Värav 15' Fuad Aliev
Värav 24' Rashad Abdullayev
Staadion: Maardu linnastaadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Raivo Lattik Flag of Estonia.svg
EM 2004 valikmäng 15. oktoober 2002 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Belgium (civil).svg Belgia Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 4' Thomas Chatelle Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: John Underhill Flag of Scotland.svg

2003[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2004 valikmäng 1. aprill 2003 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria Tallinn, Eesti  
Ingemar Teever Värav 53' Protokoll Värav 21' Yordan Todorov Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Valeri Velichko Flag of Belarus.svg
Sõprusmäng 30. aprill 2003 Rootsi Flag of Sweden.svg 5 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Trelleborg, Rootsi  
Babis Stefanidis Värav 5'
Stefan Ishizaki Värav 18' (pen)
George Mourad Värav 49'
Alexander Färnerud Värav 78'79'
Protokoll Värav 31' Eduard Ratnikov Staadion: Vangavalleni staadion
Pealtvaatajaid: 2603
Kohtunik: Tonny Poulson Flag of Denmark.svg
EM 2004 valikmäng 10. juuni 2003 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Croatia.svg Horvaatia Valga, Eesti  
Protokoll Staadion: Valga Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Egill Mar Markusson Flag of Iceland.svg
Balti turniir 2003 3. juuli 2003 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 2 Flag of Lithuania.svg Leedu Valga, Eesti  
Enver Jääger Värav 6'36'
Konstantin Vassiljev Värav 82'
Protokoll Värav 32' Mantas Savenas
Värav 90+2' Valerijus Mižigurskis
Staadion: Valga Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Kristo Tohver Flag of Estonia.svg
Balti turniir 2003 4. juuli 2003 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Maardu, Eesti  
Protokoll Värav 22' Jurijs Sokolovs Staadion: Maardu linnastaadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Raivo Lattik Flag of Estonia.svg
EM 2004 valikmäng 5. september 2003 Bulgaaria Flag of Bulgaria.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Sofia, Bulgaaria  
Alexander Mladenov Värav 85' Protokoll Staadion: Blgarska Armia staadion
Pealtvaatajaid: 1200
Kohtunik: Karen Nalbandyan Flag of Armenia.svg
EM 2004 valikmäng 10. oktoober 2003 Belgia Flag of Belgium (civil).svg 4 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Eupen, Belgia  
Jonathan Blondel Värav 18'
Hans Cornelis Värav 21' (pen)
Önder Turaci Värav 57'87'
Protokoll Värav 28' Joel Lindpere
Värav 69' Sander Post
Staadion: Kehrwegi staadion
Pealtvaatajaid: 900
Kohtunik: Aleksandr Gvardis Flag of Russia.svg
Sõprusmäng 19. november 2003 Ungari Flag of Hungary.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Budapest, Ungari  
Protokoll Staadion: Csepeli staadion
Kohtunik: Radek Matejek Flag of the Czech Republic.svg

2004[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 18. august 2004 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Iceland.svg Island Kuressaare, Eesti  
Andrei Antonov Värav 29'
Vitali Gussev Värav 90+2'
Protokoll Värav 76' Hördur Sveinsson Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 250
Kohtunik: Raivo Lattik Flag of Estonia.svg
EM 2006 valikmäng 3. september 2004 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg Rakvere, Eesti  
Protokoll Staadion: Rakvere linnastaadion
Pealtvaatajaid: 600
Kohtunik: Lassin Isaksen Flag of the Faroe Islands.svg
EM 2006 valikmäng 7. september 2004 Portugal Flag of Portugal.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Augeda, Portugal  
Paulo Sergio Värav 13'
Hugo Almeida Värav 15'80'
Protokoll Staadion: Estadio Municipal
Pealtvaatajaid: 4500
Kohtunik: Guido Wildhaber Flag of Switzerland.svg
EM 2006 valikmäng 12. oktoober 2004 Läti Flag of Latvia.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Protokoll Staadion: Daugava staadion
Pealtvaatajaid: 550
Kohtunik: Veaceslav Banari Flag of Moldova.svg
EM 2006 valikmäng 16. november 2004 Venemaa Flag of Russia.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Krasnodar, Venemaa  
Yuri Zhirkov Värav 33'
Vartan Mazalov Värav 60'
Yuri Mamaev Värav 76'
Protokoll Staadion: Yunosti staadion
Pealtvaatajaid: 1250
Kohtunik: Ionica Serea Flag of Romania.svg

2005[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2006 valikmäng 25. märts 2005 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Slovakia.svg Slovakkia Kuressaare, Eesti  
Protokoll Värav 25' Ivan Lietava
Värav 87' Roman Konecny
Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Marek Mikolajewski Flag of Poland.svg
EM 2006 valikmäng 30. märts 2005 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 5 Flag of Russia.svg Venemaa Kuressaare, Eesti  
Konstantin Vassiljev Värav 78' Protokoll
2. protokoll
Värav 11'61' Diniyar Bilyaletdinov
Värav 21' Aleksandr Pavlenko
Värav 37'49' Ivan Saenko
Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 350
Kohtunik: Milan Karadzic Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg
Sõprusmäng 13. aprill 2005 Soome Flag of Finland.svg 0 : 3 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
Protokoll Värav 42' Raiko Mutle
Värav 57' Andrei Sidorenkov
Värav 90+3' Jarmo Ahjupera
Staadion: Finnairi staadion
Pealtvaatajaid: 242
Kohtunik: Paulius Malžinskas Flag of Lithuania.svg
EM 2006 valikmäng 7. juuni2005 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Flag of Portugal.svg Portugal Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 12'55' Edgar Marcelino
Värav 57' Filipe Oliveira
Värav 83' Hugo Almeida
Värav 84' Paulo Sergio
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 1100
Kohtunik: Attila Dubraviczky Flag of Hungary.svg
EM 2006 valikmäng 2. september 2005 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Latvia.svg Läti Valga, Eesti  
Jarmo Ahjupera Värav 84' Protokoll Värav 56' Aleksejs Visnakovs
Värav 63' Kristaps Blanks
Värav 90' (pen) Denis Ivanovs
Staadion: Valga Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 280
Kohtunik: Veaceslav Banari Flag of Moldova.svg
EM 2006 valikmäng 7. oktoober 2005 Slovakkia Flag of Slovakia.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Senec, Slovakkia  
Igor Zofcak Värav 38'
Roman Konecny Värav 90+2'
Protokoll Värav 54' Konstantin Vassiljev Staadion: NTC-Stadion
Pealtvaatajaid: 930
Kohtunik: Karen Nalbandyan Flag of Armenia.svg
EM 2006 valikmäng 11. oktoober 2005 Luksemburg Flag of Luxembourg.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Differdange, Luksemburg  
Alen Milak Värav 16' Protokoll Värav 38' Konstantin Vassiljev Staadion: Stade Thillebierg
Pealtvaatajaid: 416
Kohtunik: Panicos Kailis Flag of Cyprus.svg

2006[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2007 valikmäng 10. mai 2006 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Wales (1959–present).svg Wales Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 28' (pen) David Cotterill
Värav 76' Arron Davies
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 1250
Kohtunik: Markus Strömbergsson Flag of Sweden.svg
EM 2007 valikmäng 24. mai 2006 Wales Flag of Wales (1959–present).svg 5 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Wrexham, Wales  
Craig Davie Värav 3'27'45'
Arron Davies Värav 43'73'
Protokoll Värav 60' Vladislav Gussev Staadion: Racecourse Ground
Pealtvaatajaid: 1575
Kohtunik: Gardar Örn Hinriksson Flag of Iceland.svg
Sõprusmäng 16. august 2006 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Flag of Norway.svg Norra Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 14' Tore Reginiussen
Värav 39'64' Magnus Myklebust
Värav 62' Erik Andre Huseklepp
Värav 89' Olav Tuelo Johannesen
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 250
Kohtunik: Sten Kaldma Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 10. oktoober 2006 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Valga, Eesti  
Protokoll Värav 10' Kristaps Blanks Staadion: Valga Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Hannes Kaasik Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 15. november 2006 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Belarus.svg Valgevene Kuressaare, Eesti  
Protokoll Värav 20' Sergey Gigevich
Värav 90+3' Aleksandr Gavryushko
Staadion: Kuressaare linnastaadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Eiko Saar Flag of Estonia.svg

2007[muuda | muuda lähteteksti]

Vale do Tejo turniir 6. veebruar 2007 Portugal Flag of Portugal.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Rio Maior, Portugal  
Hugo Almeida Värav 62'
Silvestre Varela Värav 78'Manuel Fernandes Värav 84'
Protokoll Staadion: Estadio Municipal
Pealtvaatajaid: 1750
Kohtunik: Pavel Kralovec Flag of the Czech Republic.svg
Vale do Tejo turniir 8. veebruar 2007 Sloveenia Flag of Slovenia.svg 4 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Cartaxo, Portugal  
Tim Matavž Värav 8'18'
Gorazd Zajc Värav 33'
Nejc Pecnik Värav 77'
Protokoll Värav 90' Alo Dupikov Staadion: Estadio Municipal
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Paulo Costa Flag of Portugal.svg
EM 2009 valikmäng 3. juuni 2007 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Norway.svg Norra Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 90' Petter Bruer Hanssen Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Sergiy Berezka Flag of Ukraine.svg
EM 2009 valikmäng 11. september 2007 Makedoonia Flag of North Macedonia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Skopje, Makedoonia  
Armend Alimi Värav 75' Protokoll Staadion: Boris Trajkovski staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Luc Wilmes Flag of Luxembourg.svg
EM 2009 valikmäng 12. oktoober 2007 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of the Netherlands.svg Holland Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 2'44' Evander Sno
Värav 53' Roy Beerens
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 700
Kohtunik: Mihaly Fabian Flag of Hungary.svg
EM 2009 valikmäng 16. oktoober 2007 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 4 Flag of Switzerland.svg Šveits Tallinn, Eesti  
Protokoll Värav 12'49' Eren Derdiyok
Värav 58' Julian Esteban
Värav 74' Murat Ural
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Valeri Velichko Flag of Belarus.svg
EM 2009 valikmäng 17. november 2007 Šveits Flag of Switzerland.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Delemont, Šveits  
Eren Derdiyok Värav 2'45'
Frank Feltscher, Värav 23'
Reto Ziegler Värav 30' (pen)
Fabian Lustenberger Värav 50'
Protokoll Staadion: Stade La Blancherie
Pealtvaatajaid: 1070
Kohtunik: Haim Jakov Flag of Israel.svg
EM 2009 valikmäng 20. november 2007 Norra Flag of Norway.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Kristiansand, Norra  
Vadim Demidov Värav 45+1'
Aram Khalili Värav 80'
Protokoll Staadion: Sor Arena
Pealtvaatajaid: 1952
Kohtunik: Alan Black Ulster Banner.svg

2008[muuda | muuda lähteteksti]

EM 2009 valikmäng 26. märts 2008 Holland Flag of the Netherlands.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Emmen, Holland  
Jonathan de Guzman Värav 49'90+2'
Ismail Aissati Värav 82'
Protokoll Staadion: Emmeni staadion
Pealtvaatajaid: 8600
Kohtunik: Magnus Thorisson Flag of Iceland.svg
Balti turniir 2008 29. mai 2008 Läti Flag of Latvia.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Jurmala, Läti  
Olegs Laizans Värav 52'
Ivans Lukjanovs Värav 86'
Protokoll
2. protokoll
Värav 21' Ken Kallaste Staadion: Jurmala staadion
Pealtvaatajaid: 700
Kohtunik: Saulius Atmanavicius Flag of Lithuania.svg
Balti turniir 2008 30. mai 2008 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 4 Flag of Lithuania.svg Leedu Riia, Läti  
Protokoll
2. protokoll
Värav 7' Markus Palionis
Värav 62' Nerijus Valskis
Värav 87' (pen) Vaidas Slavickas
Värav 90+1' Robertas Veževicius
Staadion: Universitate staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Andrejs Sipailo Flag of Latvia.svg
EM 2009 valikmäng 20. august 2008 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 0 Flag of North Macedonia.svg Makedoonia Rakvere, Eesti  
Kaimar Saag Värav 11' Protokoll Staadion: Rakvere linnastaadion
Pealtvaatajaid: 120
Kohtunik: Ignasi Villamayor Rozados Flag of Andorra.svg

2009[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 11. veebruar 2009 Soome Flag of Finland.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
Akseli Pelvas Värav 31'
Jani Bäckman Värav 80'
Protokoll Värav 28' Sergei Jegorov Staadion: Esport Arena
Sõprusmäng 27. märts 2009 Prantsusmaa Flag of France.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Bourges, Prantsusmaa  
Jires Kembo-Ekoko Värav 14'34'
Jean-Armel Kana-Biyik Värav 87'
Protokoll Staadion: Stade Jacques Rimbault
Pealtvaatajaid: 1000
Sõprusmäng 5. juuni 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Norway.svg Norra Tallinn, Eesti  
Edwin Stüf Värav 72' Protokoll Värav 78' Harmeet Singh Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Kristo Tohver Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 9. juuni 2009 Rootsi Flag of Sweden.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Falkenbergs, Rootsi  
Pontus Wernbloom Värav 67'
Joel Ekstrand Värav 70'
Protokoll Värav 59' Ats Sillaste Staadion: Falkenbergs IP staadion
Pealtvaatajaid: 1445
Kohtunik: Mattias Gestranius Flag of Finland.svg
EM 2011 valikmäng 12. august 2009 Šveits Flag of Switzerland.svg 0 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Schaffhausen, Šveits  
18:00 Protokoll Värav 31' Kaimar Saag Staadion: Breite staadion
Pealtvaatajaid: 1050
Kohtunik: Christopher Lautier Flag of Malta.svg
EM 2011 valikmäng 5. september 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 0 Flag of Georgia.svg Gruusia Tallinn, Eesti  
17:00 Sergei Mošnikov Värav 42'
Henri Anier Värav 90'
Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 1251
Kohtunik: Magnus Thorisson Flag of Iceland.svg
EM 2011 valikmäng 9. september 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Ireland.svg Iirimaa Rakvere, Eesti  
17:00 Kaimar Saag Värav 4' Protokoll Värav 7' Cillian Sheridan Staadion: Rakvere linnastaadion
Pealtvaatajaid: 1406
Kohtunik: Viktor Shvetsov Flag of Ukraine.svg
EM 2011 valikmäng 9. oktoober 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 4 Flag of Switzerland.svg Šveits Tallinn, Eesti  
16:00 Sergei Zenjov Värav 7'
Protokoll Värav 10' Alessandro Ciarocchi
Värav 21' Mario Gavranovic
Värav 23' Frank Feltscher
Värav 26' Philippe Koch
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 650
Kohtunik: Jan Jilek Flag of the Czech Republic.svg
EM 2011 valikmäng 14. oktoober 2009 Armeenia Flag of Armenia.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Jerevan, Armeenia  
Henrik Mkhitaryan Värav 24' Protokoll Värav 90' Artjom Artjunin Staadion: Republican staadion
Kohtunik: Igor Egorov Flag of Russia.svg
EM 2011 valikmäng 18. november 2009 Türgi Flag of Turkey.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Rize, Türgi  
Protokoll Staadion: Rize staadion
Kohtunik: Drazenko Kovacic Flag of Croatia.svg

2010[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 3. veebruar 2010 Soome Flag of Finland.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
14:00 Jonne Hjelm Värav 17' (68)pen'
Mika Ojala Värav 31'
Protokoll Staadion: Tali Sport Hall
Pealtvaatajaid: 211
Kohtunik: Jari Järvinen Flag of Finland.svg
Sõprusmäng 17. veebruar 2010 Leedu Flag of Lithuania.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Marijampole, Leedu  
14:00 Protokoll
EM 2011 valikmäng 3. märts 2010 Gruusia Flag of Georgia.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Tbilisi, Gruusia  
Revaz Barabadze Värav 44'
Jano Ananidze Värav 90'
Protokoll Staadion: Mikheil Meskhi staadion
Kohtunik: Marios Stamatis Flag of Cyprus.svg
EM 2011 valikmäng 20. mai 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 3 Flag of Armenia.svg Armeenia Tallinn, Eesti  
18:45 Kaimar Saag Värav 32'
Ken Kallaste Värav 81'
Protokoll Värav 18'68' Gevorg Ghazaryan
Värav 55' Davit Manoyan
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 375
Kohtunik: Petur Reinert Flag of the Faroe Islands.svg
EM 2011 valikmäng 23. mai 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 0 Flag of Turkey.svg Türgi Tallinn, Eesti  
17:00 Kaimar Saag Värav 13' Protokoll Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 295
Kohtunik: Dragomir Stankovic Flag of Serbia.svg
Balti turniir 2010 19. juuni 2010 Läti Flag of Latvia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Marijampole, Leedu  
Artjoms Osipovs Värav 45' Protokoll Staadion: Suduva staadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Nerijus Dunauskas Flag of Lithuania.svg
Balti turniir 2010 20. juuni 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Lithuania.svg Leedu Marijampole, Leedu  
13:00 Juri Jevdokimov Värav 72' Protokoll Värav 59' Eivinas Zagurskas Staadion: Suduva staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Sergeijus Slyva Flag of Lithuania.svg
EM 2011 valikmäng 10. august 2010 Iirimaa Flag of Ireland.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Dublin, Iirimaa  
Anthony Stokes Värav 15'30' (pen)
James McCarthy Värav 62'
Seamus Coleman Värav 87'
Owen Garvan Värav 90+1'
Protokoll Staadion: Tallaght staadion
Pealtvaatajaid: 2010
Kohtunik: Pol van Boekel Flag of the Netherlands.svg

2011[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 9. veebruar 2011 Soome Flag of Finland.svg 4 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Tammela, Soome  
13:30 Roope Riski Värav 2'
Denis Abdulahi Värav 65'
Teemu Pukki Värav 76'90+2'
Protokoll Värav 7' Albert Prosa Staadion: Eerikkilä urheiluopisto (:fi)
Kohtunik: Mikko Leino Flag of Finland.svg
Sõprusmäng 29. märts 2011 Luksemburg Flag of Luxembourg.svg 0 : 6 Flag of Estonia.svg Eesti Erpeldange, Luksemburg  
Protokoll Värav 22' (pen)29'41' Henrik Ojamaa
Värav 35' Henri Anier
Värav 58' Maksim Paponov
Värav 65' Albert Prosa
Staadion: Terrain an der Trell
Kohtunik: Markus Wingenbach Flag of Germany.svg
Sõprusmäng 7. juuni 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 0 Flag of Latvia.svg Läti Tallinn, Eesti  
17:00 Rauno Alliku Värav 61' Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 700
Kohtunik: Dennis Antamo Flag of Finland.svg
Sõprusmäng 9. august 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan Tallinn, Eesti  
17:00 Marek Kaljumäe Värav 17' Protokoll Värav 32' (64) Jihan Özkara
Värav 84' Mirhusseyn Seydov
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 800
Kohtunik: Hannes Kaasik Flag of Estonia.svg
EM 2013 valikmäng 1. september 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Switzerland.svg Šveits Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 612
Kohtunik: Anar Salmanov Flag of Azerbaijan.svg
EM 2013 valikmäng 10. oktoober 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Croatia.svg Horvaatia Tartu, Eesti  
16:00 Protokoll Värav 89' (pen) Ante Vukušic Staadion: Tartu Tamme staadion
Pealtvaatajaid: 1387
Kohtunik: Ioannis Anastasiou Flag of Cyprus.svg
EM 2013 valikmäng 10. november 2011 Hispaania Flag of Spain.svg 6 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Melilla, Hispaania  
Rodrigo Värav 3'7'45'
Isco Värav 59'
Alvaro Vazquez Värav 90'
Pablo Sarabia Värav 90+3'
Protokoll Staadion: Álvarez Claro staadion
Pealtvaatajaid: 8000
Kohtunik: Anastasios Sidiropoulos Flag of Greece.svg
EM 2013 valikmäng 14. november 2011 Horvaatia Flag of Croatia.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Pula, Horvaatia  
Duje Cop Värav 14'
Ante Vukušic Värav 42'81'
Arijan Ademi Värav 75'
Protokoll Staadion: Aldo Drosina staadion
Pealtvaatajaid: 1200
Kohtunik: Oleksandr Derdo Flag of Ukraine.svg

2012[muuda | muuda lähteteksti]

Kubok Sodružestva 19. jaanuar 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan Peterburi, Venemaa  
Protokoll
2. protokoll
Värav 84' Annaskhat Annasakhtov Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: German Kravchenko Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 20. jaanuar 2012 Venemaa Flag of Russia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
Šota Bibilov Värav 57' Protokoll Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Vitali Anissimov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 22. jaanuar 2012 Kasahstan Flag of Kazakhstan.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
Sergey Khizhnichenko Värav 3'
Aleksey Shchetkin Värav 38'
Askhat Tagybergen Värav 86'
Protokoll
2. protokoll
Värav 90' Kaspar Kaldoja Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Vladimir Seldyakov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 24. jaanuar 2012 Tadžikistan Flag of Tajikistan.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
Shodibek Gaforov Värav 5' Protokoll
2. protokoll
Värav 44' Martin Kase Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Igor Nizovtsev Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 26. jaanuar 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 0 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan Peterburi, Venemaa  
Maksim Paponov Värav 78'
Joel Indermitte Värav 90+2'
Kaspar Kaldoja Värav 90+4'
Protokoll Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Aleksey Matyushin Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 28. jaanuar 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan Peterburi, Venemaa  
Protokoll Värav 25' Tursunali Rustamov
Värav 76' Mirlan Murzaev
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Denis Shpilev Flag of Russia.svg
EM 2013 valikmäng 31. mai 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Spain.svg Hispaania Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Värav 40' Francisco Roman Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 2684
Kohtunik: Dawid Piasecki Flag of Poland.svg
EM 2013 valikmäng 5. juuni 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Georgia.svg Gruusia Tallinn, Eesti  
17:30 Solomon Kverkvelia Värav 81' (ov) Protokoll Värav 12' Tornike Okriashvili
Värav 26' Levan Kenia
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 873
Kohtunik: Tolga Özkalfa Flag of Turkey.svg
Sõprusmäng 15. august 2012 Aserbaidžaan Flag of Azerbaijan.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Bakuu, Aserbaidžaan  
? Värav ?'
? Värav ?'
Protokoll Staadion: Dalqa Arena
EM 2013 valikmäng 6. september 2012 Gruusia Flag of Georgia.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Tbilisi, Gruusia  
Nika Dzalamidze Värav 28'
Lasha Parunashvili Värav 83'
Protokoll Värav 35' Albert Taar Staadion: Mikheil Meskhi staadion
Kohtunik: Aleksandr Gauzer Flag of Kazakhstan.svg
EM 2013 valikmäng 10. september 2012 Šveits Flag of Switzerland.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Thun, Šveits  
Fabian Schär Värav 15'
Steven Zuber Värav 51'
Haris Seferovic Värav 88'
Protokoll Staadion: Stockhorn Arena
Kohtunik: Mitja Žganec Flag of Slovenia.svg
Balti turniir 2012 13. oktoober 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1
(0:3 p)
Flag of Finland.svg Soome Tallinn, Eesti  
13:00 Ilja Antonov Värav 5' Protokoll
2. protokoll
Värav 7' Matti Klinga Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 104
Kohtunik: Hannes Kaasik Flag of Estonia.svg
    Penaltiseeria  
 
Balti turniir 2012 15. oktoober 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Tallinn, Eesti  
19:00 Reio Laabus Värav 85'90+1' Protokoll Värav 45' (pen) Deniss Rakels Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 108
Kohtunik: Roomer Tarajev Flag of Estonia.svg

2013[muuda | muuda lähteteksti]

Kubok Sodružestva 18. jaanuar 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan Peterburi, Venemaa  
13:15 Protokoll Värav 88' Džahongir Ergašev Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Kirill Levnikov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 19. jaanuar 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Belarus.svg Valgevene Peterburi, Venemaa  
14:30 Hannes Anier Värav 79' Protokoll Värav 77' Artur Bombel
Värav 87' Artem Bõkov
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kubok Sodružestva 21. jaanuar 2013 Läti Flag of Latvia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
12:15 Kaspars Svaruks Värav 78' Protokoll Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Vitali Rushakov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 24. jaanuar 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan Peterburi, Venemaa  
14:30 Ilja Antonov Värav 72'
Elvis Liivamägi Värav 90+3'
Protokoll Värav 45' Furkat Tursunov Staadion: Peterburgski SKK
Kubok Sodružestva 26. jaanuar 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 2
(3:4 p)
Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan Peterburi, Venemaa  
17:00 Erkki Junolainen Värav 13'
Sander Lepik Värav 67'
Protokoll
2. protokoll
Värav 30' Valeri Kitšin
Värav 52' Kajumžan Šaripov
Staadion: Peterburgski SKK
    Penaltiseeria  
 
Sõprusmäng 22. märts 2013 Kreeka U20 Flag of Greece.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Argos, Kreeka  
16:00 Dimitrios Diamantakos Värav 80' Protokoll
2. protokoll
Värav 55' Hannes Anier Staadion: Argos City Municipal Sports Center
Pealtvaatajaid: 5000
Kohtunik: Andrea De Marco Flag of Italy.svg
Sõprusmäng 4. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan Tallinn, Eesti  
19:00 Alibek Ajaganov Värav 25' Protokoll Värav 90+4' (pen) Maksim Lipin Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 164
Kohtunik: Eiko Saar Flag of Estonia.svg
EM 2015 valikmäng 7. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Denmark.svg Taani Tallinn, Eesti  
16:30 Protokoll Värav 54' assel Zakaria Jradi Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 430
Kohtunik: Thorvaldur Arnason Flag of Iceland.svg
EM 2015 valikmäng 11. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Andorra.svg Andorra Tallinn, Eesti  
16:30 Maksim Podholjuzin Värav 35' Protokoll Värav 52' Luigi San Nicolas Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 370
Kohtunik: Jari Järvinen Flag of Finland.svg
EM 2015 valikmäng 14. august 2013 Sloveenia Flag of Slovenia.svg 0 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Velenje, Sloveenia  
21:00 Protokoll Värav 22' Artur Rättel Staadion: Ob Jezeru staadion
Pealtvaatajaid: 800
Kohtunik: Anatolii Zhabchenko Flag of Ukraine.svg
EM 2015 valikmäng 6. september 2013 Bulgaaria Flag of Bulgaria.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Lovech, Bulgaaria  
19:00 Radoslav Kirilov Värav 20' Protokoll Värav 90+4' Nikita Baranov Staadion: Lovechi linnastaadion
Kohtunik: Tornike Gvantseladze Flag of Georgia.svg
EM 2015 valikmäng 15. november 2013 Andorra Flag of Andorra.svg 0 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Andorra la Vella, Andorra  
17:00 Protokoll Värav 51' Maksim Lipin
Värav 60' Aleksandr Kulinitš
Staadion: Estadi Comunal staadion
Kohtunik: Sergiu Derenov Flag of Moldova.svg
EM 2015 valikmäng 19. november 2013 Venemaa Flag of Russia.svg 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Krasnodar, Venemaa  
18:00 Georgi Nurov Värav 84' Protokoll Staadion: Kubani staadion
Pealtvaatajaid: 3000
Kohtunik: Igor Pristovnik Flag of Croatia.svg

2014[muuda | muuda lähteteksti]

Kubok Sodružestva 24. jaanuar 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 2 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan Peterburi, Venemaa  
10:00 Robert Kirss Värav 28'
Bogdan Vaštšuk Värav 74'
Protokoll Värav 47' Firuz Rahmatov
Värav 90+1' Abdurasul Rahmonov
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Roman Tšernov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 25. jaanuar 2014 Ukraina Flag of Ukraine.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
14:30 Andriy Totovytsky Värav 7' (pen)
Leonid Akulinin Värav 89' (pen)
Protokoll Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 250
Kohtunik: Vassili Mirošnitšenko Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 27. jaanuar 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 0 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan Peterburi, Venemaa  
10:00 Brent Lepistu Värav 49'
Maksim Gussev Värav 57'
Kevin Kauber Värav 76'
Protokoll Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Sergei Kulikov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 29. jaanuar 2014 Läti Flag of Latvia.svg 0 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
12:15 Protokoll Värav 72' Maksim Gussev
Värav 82' Bogdan Vaštšuk
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Kirill Levnikov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 31. jaanuar 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of Russia.svg Venemaa Peterburi, Venemaa  
17:00 Protokoll Värav 14'38' Mikhail Zemskov
Värav 57' Sandro Tsveiba
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: German Kravtšenko Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 2. veebruar 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Belarus.svg Valgevene Peterburi, Venemaa  
13:30 Protokoll Värav 60' Yauheni Klapotski
Värav 87' Pavel Nazarenko
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 600
Kohtunik: Aleksei Suhoi Flag of Russia.svg
EM 2015 valikmäng 5. märts 2014 Taani Flag of Denmark.svg 8 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Farum, Taani  
19:30 Pierre-Emile Höjbjerg Värav 12' (pen)16'
Andreas Cornelius Värav 21'
Yussuf Poulsen Värav 52'
Nicolaj Thomsen Värav 61'71'
Lasse Christensen Värav 67'84'
Protokoll Staadion: Right to Dream Park
Kohtunik: Sven Bindels Flag of Luxembourg.svg
EM 2015 valikmäng 31. mai 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Russia.svg Venemaa Tallinn, Eesti  
18:00 Nikita Baranov Värav 6' (ov)
Maksim Gussev Värav 21'
Protokoll Värav 20' Alexey Nikitin Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 1700
Kohtunik: Tore Hansen Flag of Norway.svg
EM 2015 valikmäng 3. september 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 2 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria Tallinn, Eesti  
19:00 Madis Vihmann Värav 49'
Hannes Anier Värav 65' (pen)
Protokoll Värav 8' Aleksandar Kolev
Värav 79' Tsvetelin Chunchukov
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 407
Kohtunik: Bryn David Markham-Jones Flag of Wales (1959–present).svg
EM 2015 valikmäng 8. september 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 7 Flag of Slovenia.svg Sloveenia Rakvere, Eesti  
17:00 Frank Liivak Värav 83' (pen) Protokoll Värav 16' Nemanja Mitrovic
Värav 18' (pen) Andraž Sporar
Värav 27' Blaz Vrhovec
Värav 32' Benjamin Verbic
Värav 63' Luka Krajnc
Värav 80'89' Dino Hotic
Staadion: Rakvere linnastaadion
Pealtvaatajaid: 157
Kohtunik: Lasha Silagava Flag of Georgia.svg
Balti turniir 2014 12. oktoober 2014 Läti Flag of Latvia.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Liepaja, Läti  
17:00 Igors Denis Rei Värav 63'
Vitalijs Barinovs Värav 79' (ov)
Protokoll Staadion: Daugava staadion
Kohtunik: Donatas Rumšas Flag of Lithuania.svg
Balti turniir 2014 13. oktoober 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Lithuania.svg Leedu Liepaja, Läti  
18:00 Hannes Anier Värav 12'
Martin Kase Värav 35'
Protokoll Värav 7' Edvardas Tamulevicius Staadion: Daugava staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Ivars Caune Flag of Latvia.svg

2015[muuda | muuda lähteteksti]

Kubok Sodružestva 16. jaanuar 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Finland.svg Soome Peterburi, Venemaa  
13:15 Rauno Sappinen Värav 51' Protokoll Värav 54'90' Dani Hatakka Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Ivan Saraev Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 17. jaanuar 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 4 Flag of Belarus.svg Valgevene Peterburi, Venemaa  
18:00 Protokoll Värav 4'14' Alexandr Yanchenko
Värav 52'81' Yevgeny Lebedev
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Vasiliy Kazartsev Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 19. jaanuar 2015 Türkmenistan Flag of Turkmenistan.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
13:15 Selim Nurmyradov Värav 34'52'
Guychmyrat Annagulyyev Värav 67' (pen)
Protokoll Värav 45' Kristen Saarts Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Roman Galimov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 22. jaanuar 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 3 Flag of Moldova.svg Moldova Peterburi, Venemaa  
15:30 Maksim Gussev Värav 27'
Robert Kirss Värav 31'
Protokoll Värav 1' Ivan Lakusta
Värav 44' (pen) Andrei Ciofu
Värav 63' Ion Ursu
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Yuriy Aponasenko Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 24. jaanuar 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Lithuania.svg Leedu Peterburi, Venemaa  
15:30 Rauno Sappinen Värav 55'
Maksim Gussev Värav 77'
Protokoll Värav 36' Povilas Malinauskas Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Anton Anopa Flag of Russia.svg
Sõprusmäng 25. märts 2015 Prantsusmaa Flag of France.svg 6 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Valenciennes, Prantsusmaa  
22:00 Corentin Tolisso Värav 34'
Sebastien Haller Värav 35'78'83'
Yassine Benzia Värav 55'
Morgan Sanson Värav 79'
Protokoll Staadion: Stade du Hainaut
Pealtvaatajaid: 7350
Kohtunik: Kevin Clancy Flag of Scotland.svg
Sõprusmäng 30 märts 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan Tallinn, Eesti  
17:30 Robert Kirss Värav 15' Protokoll Värav 30' Rauan Sariyev
Värav 81' Max Schebak
Staadion: EJLi sisehall
Pealtvaatajaid: 76
Kohtunik: Kristo Külljastinen Flag of Estonia.svg
EM 2017 valikmäng 16. juuni 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of San Marino.svg San Marino Haapsalu, Eesti  
19:00 Protokoll Staadion: Haapsalu linnastaadion
Pealtvaatajaid: 312
Kohtunik: Dennis Antamo Flag of Finland.svg
EM 2017 valikmäng 2. september 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Spain.svg Hispaania Tallinn, Eesti  
19:45 Protokoll Värav 82' Jose Gaya
Värav 90+2' (pen) Gerard Deulofeu
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 1578
Kohtunik: Mads-Kristoffer Kristoffersen Flag of Denmark.svg
EM 2017 valikmäng 7. september 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 4 Flag of Croatia.svg Horvaatia Tartu, Eesti  
19:00 Protokoll Värav 22' Antonio Milic
Värav 35'66' (pen) Mario Pašalic
Värav 80' Josip Radoševic
Staadion: Tartu Tamme staadion
Pealtvaatajaid: 1272
Kohtunik: Bardhyl Pashaj Flag of Albania.svg
EM 2017 valikmäng 9. oktoober 2015 Rootsi Flag of Sweden.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Uppsala, Rootsi  
19:45 Gustav Engvall Värav 10'31'
Melker Hallberg Värav 13'
Ferhad Ayaz Värav 81'90+1'
Protokoll Staadion: Uppsala Idrosttpark
Pealtvaatajaid: 2200
Kohtunik: Vilhjalmur Thorarinsson Flag of Iceland.svg
EM 2017 valikmäng 13. oktoober 2015 Gruusia Flag of Georgia.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Thbilisi, Gruusia  
18:00 Otar Kakabadze Värav 11'
Nika Katcharava Värav 20'
Otar Kiteishvili Värav 36'
Protokoll Staadion: Mikheil Meskhi staadion
Kohtunik: Dejan Jakimovksi Flag of North Macedonia.svg
EM 2017 valikmäng 15. november 2015 San Marino Flag of San Marino.svg 1 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Serravalle, San Marino  
17:00 Davide Cesarini Värav 50' Protokoll Värav 26' Mattias Käit
Värav 48' (ov) Davide Cesarini
Staadion: San Marino staadion
Kohtunik: Sven Bindels Flag of Luxembourg.svg

2016[muuda | muuda lähteteksti]

Kubok Sodružestva 17. jaanuar 2016 Läti Flag of Latvia.svg 1 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
15:30 Davis Ikaunieks Värav 17' Protokoll Värav 9' Kevin Kauber
Värav 89' Jan Kokla
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Artem Lubimov Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 19. jaanuar 2016 Tadžikistan Flag of Tajikistan.svg 1 : 4 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
15:30 Parvizdzhon Umarbaev Värav 60' Protokoll Värav 23' Joseph Saliste
Värav 28' Andre Järva
Värav 62' Martin Miller
Värav 90' Kevin Kauber
Staadion: Peterburgski SKK
Kohtunik: Pavel Kukuyan Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 21. jaanuar 2016 Venemaa Flag of Russia.svg 1 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
18:00 Andre Järva Värav 82' Protokoll Värav 3' Mikhail Zhabkin
Värav 37' Ramil Sheidaev
Staadion: Peterburgski SKK
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Aleksey Avtuhovich Flag of Russia.svg
Kubok Sodružestva 23. jaanuar 2016 Kõrgõzstan Flag of Kyrgyzstan.svg 0 : 0
(1:4 p)
Flag of Estonia.svg Eesti Peterburi, Venemaa  
15:30 Protokoll
2. protokoll
Staadion: Peterburgski SKK
Kohtunik: Alexander Borisov Flag of Russia.svg
    Penaltiseeria  
 
EM 2017 valikmäng 28. märts 2016 Horvaatia Flag of Croatia.svg 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Zaprešic, Horvaatia  
19:00 Domagoj Pavicic Värav 5'
Stipe Perica Värav 41'
Protokoll Värav 53' Robert Kirss Staadion: NK Inter Zaprešici staadion
Kohtunik: Dimitrios Massias Flag of Cyprus.svg
Balti turniir 2016 28. mai 2016 Leedu Flag of Lithuania.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Klaipeda, Leedu  
18:00 Donatas Šegžda Värav 57' Protokoll Värav 79' Mark Oliver Roosnupp Staadion: Klaipeda staadion
Pealtvaatajaid: 326
Kohtunik: Aleksandrs Golubevs Flag of Latvia.svg
Balti turniir 2016 3. juuni 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Latvia.svg Läti Vändra, Eesti  
18:00 Protokoll Staadion: Vändra staadion
Pealtvaatajaid: 317
Kohtunik: Sergejus Slyva Flag of Lithuania.svg
EM 2017 valikmäng 1. september 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Georgia.svg Gruusia Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Värav 39' Nika Katcharava Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 407
Kohtunik: Rob Harvey Flag of Ireland.svg
EM 2017 valikmäng 6. oktoober 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 3 Flag of Sweden.svg Rootsi Pärnu, Eesti  
18:00 Protokoll Värav 9' Filip Dagerstal
Värav 44' Muamer Tankovic
Värav 53' Joel Asoro
Staadion: Pärnu Rannastaadion
Pealtvaatajaid: 607
Kohtunik: Stephan Klossner Flag of Switzerland.svg
EM 2017 valikmäng 10. oktoober 2016 Hispaania Flag of Spain.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Pontevedra, Hispaania  
19:45 Denis Suarez Värav 36'
Marco Asensio Värav 38'90'
Munir El Haddadi Värav 86'90+3'
Protokoll
2. protokoll
Staadion: Pasaroni staadion
Kohtunik: Gunnar Jarl Jonsson Flag of Iceland.svg

2017[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 28. märts 2017 Šotimaa Flag of Scotland.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Paisley, Šotimaa  
21:30 Protokoll Staadion: St. Mirren Park
Kohtunik: Erik Lambrechts Flag of Belgium (civil).svg
EM 2019 valikmäng 8. juuni 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
18:00 Rauno Sappinen Värav 50' Protokoll David Parkhouse Värav 74'
Liam Donnelly Värav 90' (pen)
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 312
Kohtunik: Irfan Peljto Flag of Bosnia and Herzegovina.svg
EM 2019 valikmäng 12. juuni 2017 Albaania Flag of Albania.svg 0 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Elbasan, Albaania  
21:00 Protokoll Staadion: Elbasan Arena
Kohtunik: Espen Eskås Flag of Norway.svg
EM 2019 valikmäng 1. september 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Slovakia.svg Slovakkia Tallinn, Eesti  
17:45 Markus Poom Värav 83' Protokoll Michal Siplak Värav 14'
Kaspar Mutso Värav 89' (ov)
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 243
Kohtunik: Jari Järvinen Flag of Finland.svg
EM 2019 valikmäng 5. september 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Spain.svg Hispaania Tallinn, Eesti  
20:15 Protokoll Carlos Soler Värav 65' Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 964
Kohtunik: Glenn Nyberg Flag of Sweden.svg
EM 2019 valikmäng 10. oktoober 2017 Põhja-Iirimaa Ulster Banner.svg 4 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Lurgan, Põhja-Iirimaa  
21:30 Ryan Johnson Värav 2'
Dale Gorman Värav 43'
Mark Sykes Värav 61'
Matvei Igonen Värav 75' (ov)
Protokoll Frank Liivak Värav 11'
Rauno Sappinen Värav 20'
Staadion: Mourneview Park
Kohtunik: Petur Reinert Flag of the Faroe Islands.svg
EM 2019 valikmäng 14. november 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 3 Flag of Iceland.svg Island Tallinn, Eesti  
18:00 Vlasi Sinjavski