Eesti U-16 jalgpallikoondise mängude loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Eesti U16-jalgpallikoondise mängude loend on Eesti U16-jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ja väravalööjaid.[1][2]

Mängude loendit on uuendatud pärast 10. septembri 2017 mängu Lätiga.[2]

Mängude loend[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 5. juuni 1992 Eesti Eesti 0 : 2 Soome Soome Tallinn, Eesti  
Värav ?' Vesa Vasara
Värav ?' Antti Pohja
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 40
Kohtunik: Ants Nõmmiste Eesti
Balti turniir 17. august 1993 Leedu Leedu 3 : 0 Eesti Eesti Palanga, Leedu  
? Värav 20'
? Värav 69'
? Värav 72'
Balti turniir 18. august 1993 Eesti Eesti 1 : 3 Läti Läti Palanga, Leedu  
Veiko Haan Värav 60' Värav 25' ?
Värav 37' ?
Värav 45' ?
Balti turniir 29. juuli 1994 Läti Läti 3 : 3 Eesti Eesti Riia, Läti  
Vladimirs Kolesnicenko Värav ?'?'
V. Malinš Värav ?'
Värav ?' Eero Heinloo
Värav ?' Martin Maasing
Värav ?' Artur Ossipov
Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Boriss Adjutovs Läti
Balti turniir 30. juuli 1994 Eesti Eesti 1 : 1 Leedu Leedu Riia, Läti  
Artur Ossipov Värav ?' Värav ?' Dainius Saulenas Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Vladimirs Direktorenko Läti
Balti turniir 26. august 1995 Eesti Eesti 0 : 2 Belgia Belgia Kehtna, Eesti  
Värav 42'63' Revillod Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Jüri Saar Eesti
Balti turniir 27. august 1995 Eesti Eesti 0 : 9 Leedu Leedu Kehtna, Eesti  
Värav 11'16'24' Andrius Puotkalis
Värav 29' Šarka
Värav 40'63' Rolandas Karcemarskas
Värav 52' Kotušenko
Värav 65'68' Balciunas
Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Sergei Vinogradov Eesti
Balti turniir 29. august 1995 Eesti Eesti 2 : 1 Läti Läti Kehtna, Eesti  
Taavi Toomväli Värav 34'38' Värav 27' Dacko Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Sten Kaldma Eesti
Sõprusmäng 21. september 1999 Rootsi Rootsi 6 : 1 Eesti Eesti Ulricehamn, Rootsi  
Bovar Karim Värav 12'31'
Björn Runström Värav 57'68'76'
Per Larsson Värav 82'
Värav 38' Alo Bärengrub Pealtvaatajaid: 2000
Sõprusmäng 23. september 1999 Rootsi Rootsi 10 : 0 Eesti Eesti Borås, Rootsi  
Alexander Farnerud Värav 3'15'
Per Larsson Värav 11'
F. Hansson Värav 16'
Bovar Karim Värav 18'37'46'
Artan Värav 53'
Burrniku Värav 67'82'
Pealtvaatajaid: 1200
Sõprusmäng 6. november 2007 Poola Poola 9 : 1 Eesti Eesti Szydlowiec, Poola  
Michal Zyro Värav 4'
Emil Wrazen Värav 9'40'
Olsczak Värav 30'
Janczyk Värav 34'56'
Olszak Värav 44'
Kamil Waldoch Värav 74'83'
Värav 53' Joonas Tamm Staadion: Szydlowieci staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Mariusz Posuniak Poola
Sõprusmäng 8. november 2007 Poola Poola 3 : 1 Eesti Eesti Radom, Poola  
Olsczak Värav 21'26'
Nalborski Värav 56'
Värav 38' Karl-Eerik Luigend Staadion: RKS Radomiaki staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Jacek Karpeta Poola
Sõprusmäng 27. august 2008 Eesti Eesti 0 : 1 Poola Poola Kohila, Eesti  
18:00 Protokoll Värav 80+2' Mateusz Krawiec Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Taavi Tüvist Eesti
Sõprusmäng 29. august 2008 Eesti Eesti 0 : 1 Poola Poola Kohila, Eesti  
10:00 Protokoll Värav 56' Mateusz Lewandowski Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 25
Kohtunik: Aivar Israel Eesti
Sõprusmäng 19. oktoober 2008 Eesti Eesti 1 : 5 Saksamaa Saksamaa Tallinn, Eesti  
11:00 Taavi Viikna Värav 33' Protokoll Värav 63' Andre Mandt
Värav 65' Johannes Geis
Värav 70' Shawn Parker
Värav 74' Özkan Yildirim
Värav 76' Daniel Toni Jais
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Hannes Kaasik Eesti
Sõprusmäng 1. veebruar 2009 Läti Läti 5 : 0 Eesti Eesti Riia, Läti  
13:30 Protokoll Staadion: Olümpiakeskuse jalgpallihall
Kohtunik: Aleksejs Spasjonnikovs Läti
Sõprusmäng 28. aprill 2009 Poola Poola 4 : 0 Eesti Eesti Juchnowiec Dolny, Poola  
? Värav 6'
? Värav 30'
? Värav 37'
? Värav 45'
Protokoll
Sõprusmäng 30. aprill 2009 Poola Poola 5 : 0 Eesti Eesti Sokolka, Poola  
12:00 ? Värav 40'
? Värav 41'
? Värav 44'
? Värav 47'
? Värav 62' (pen)
Protokoll Pealtvaatajaid: 600
Sõprusmäng 9. september 2009 Šveits Šveits 6 : 0 Eesti Eesti Šveits  
19:30 Tschaing Joao da Silva Värav 4'31'
Cephas Malele Värav 19'29'75'
Endogan Adili Värav 46'
Protokoll Staadion: En Marche staadion
Pealtvaatajaid: 500
Sõprusmäng 10. september 2009 Šveits Šveits 4 : 0 Eesti Eesti Echallens, Šveits  
18:30 Thibault Constantin Värav 39'
Thibault Corbaz Värav 46'75'
Elias Kabamba Värav 71'
Protokoll Pealtvaatajaid: 450
Sõprusmäng 11. november 2009 Saksamaa Saksamaa 6 : 2 Eesti Eesti Waren (Müritz), Saksamaa  
15:00 Lukas Göttmann Värav 26'47'
Hany Mukhtar Värav 28'
Federico Palacios-Martines Värav 44'
Max Meyer Värav 54'
Robert Grube Värav 62'
Protokoll Värav 68' Erkki Kubber
Värav 76' Richard Aotäht
Pealtvaatajaid: 750
Sõprusmäng 20. aprill 2010 Eesti Eesti 0 : 0 Poola Poola Tallinn, Eesti  
18:00 Protokoll Staadion: Sportland Arena
Pealtvaatajaid: 151
Kohtunik: Taavi Tüvist Eesti
Sõprusmäng 22. aprill 2010 Eesti Eesti 0 : 0 Poola Poola Tallinn, Eesti  
13:00 Protokoll Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Boriss Šipunov Eesti
Sõprusmäng 29. september 2010 Iirimaa Iirimaa 3 : 2 Eesti Eesti Dublin, Iirimaa  
19:30 Gary O'Neill Värav 51'53'
Dan O'Reilly Värav 69'
Protokoll Värav 11' Bogdan Vaštšuk
Värav 57' Kevin Kauber
Kohtunik: Phil Caschera
Sõprusmäng 1. oktoober 2010 Iirimaa Iirimaa 3 : 1 Eesti Eesti Dublin, Iirimaa  
12:00 Adam Wixted Värav 55'
Kevin Caldwell Värav 62'
Darragh Walshe Värav 80+2'
Protokoll Värav 6' Kaspar Paur
Sõprusmäng 26. september 2011 Eesti Eesti 1 : 1 Läti Läti Võru, Eesti  
16:00 Protokoll Värav 53' Andrejs Ciganiks
Värav 80' (ov) Janis Jekabsons
Staadion: Võru staadion
Pealtvaatajaid: 112
Kohtunik: Elar Tarkus Eesti
Sõprusmäng 29. september 2011 Eesti Eesti 0 : 0 Iirimaa Iirimaa Otepää, Eesti  
14:00 Cemal Ramadan Värav 26'53' Protokoll Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 72
Kohtunik: Urmo Visnapuu Eesti
Sõprusmäng 20. november 2012 Iirimaa Iirimaa 2 : 0 Eesti Eesti Dublin, Iirimaa  
14:00 Cemal Ramadan Värav 26'53' Protokoll Kohtunik: Simon Rogers Iirimaa
Sõprusmäng 22. november 2012 Iirimaa Iirimaa 1 : 1 Eesti Eesti Swords, Iirimaa  
11:30 Adam McDonnell Värav 16' Protokoll Värav 19' Rasmus Tauts Staadion: Swords Celticu staadion
Kohtunik: Darragh Keegan Iirimaa
Sõprusmäng 24. september 2013 Iirimaa Iirimaa 6 : 0 Eesti Eesti Listowel, Iirimaa  
16:30 Conor Davis Värav 5'34'48'
Steven Kinsella Värav 23'
Conor Masterson Värav 30'
Mark Buckley Värav 39'
Protokoll Staadion: Listowel Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Kevin O'Regan
Sõprusmäng 26. september 2013 Iirimaa Iirimaa 5 : 0 Eesti Eesti Killarney, Iirimaa  
19:00 Daniel Mandareu Värav 24'50'
Jamie Ahern Värav 32'
Conor Davis Värav 60'
Mark Buckley Värav 74'
Protokoll Staadion: Killarney Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 800
Sõprusmäng 7. mai 2014 Eesti Eesti 1 : 1 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Fedorenko Värav 69' (pen) Protokoll Värav 80' Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 85
Kohtunik: Rauno Kald Eesti
Sõprusmäng 9. mai 2014 Eesti Eesti 2 : 2 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
15:00 Markus Vaherna Värav 30'
Markus Remmet Värav 33'
Protokoll Värav Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 60
Kohtunik: Miko Pupart Eesti
Sõprusmäng 7. mai 2015 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa 4 : 0 Eesti Eesti Comber, Põhja-Iirimaa  
18:00 Protokoll Staadion: Comber Reci staadion
Kohtunik: Glenn Taylor Põhja-Iirimaa
Sõprusmäng 9. mai 2015 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa 3 : 1 Eesti Eesti Belfast, Põhja-Iirimaa  
15:00 Protokoll Värav 65' Daaniel Maanas Staadion: Knockbreda staadion
Kohtunik: Gillian Kerr Põhja-Iirimaa
Sõprusmäng 24. august 2016 Eesti Eesti 1 : 2 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:00 Frank Kenneth Liblikmann Värav 1' Protokoll Värav 28' Connor Farrely
Värav 69' (ov) Artur Holodov
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 87
Kohtunik: Joonas Jaanovits Eesti
Sõprusmäng 26. august 2016 Eesti Eesti 0 : 1 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:30 Protokoll Värav 12' Ben Wilson Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Karl Koppel Eesti
Sõprusmäng 14. august 2017 Eesti Eesti 3 : 1 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
20:30 Michael Gylnn Värav 9'
Alberto Balde Värav 54'
Eoin Teggert Värav 56'
Protokoll Värav 42' Aleksandr Šapovalov Staadion: Comber rec FC
Kohtunik: Mark Dillon Põhja-Iirimaa
Sõprusmäng 16. august 2017 Eesti Eesti 4 : 1 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
17:00 George Tipton Värav 27'
Chris McKee Värav 78'
Peter McKiernan Värav 80'
Jack Scott Värav 80'
Protokoll Värav 58' Aleksandr Šapovalov Staadion: Seaview
Kohtunik: Matthew Goodriche Põhja-Iirimaa
Sõprusmäng 10. september 2017 Eesti Eesti 0 : 1 Läti Läti Nüpli, Eesti  
12:00 Protokoll Värav 13' Salvis Petriks
Värav 31' Maksims Muzafarovs
Värav 34' Jekabs Laguns
Värav 49' Oskars Vientiess
Värav 79' Glebs Cvetkovs
Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 20
Kohtunik: Rait Ojanurme Eesti

Mitteametlikud sõpruskohtumised[muuda | muuda lähteteksti]

17. aprill 2009 Eesti Eesti 5 : 0 Iskra Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger Värav 7'40'
Robert Kirss Värav 13'16'
Ragnar Piir Värav 20'
Protokoll
17. aprill 2009 Eesti Eesti 0 : 0 Kolomyagi Peterburi, Venemaa  
Protokoll
18. aprill 2009 Eesti Eesti 0 : 5 Smena Peterburi, Venemaa  
Protokoll
19. aprill 2009 Eesti Eesti 3 : 2 Brazil Football School Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger Värav 14'34'
Sergei Frolov Värav 50'
Protokoll
7. juuni 2009 Eesti Eesti 0 : 5 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
15:45 Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena I muruväljak
Kohtunik: Indrek Bachmann Eesti
13. juuni 2010 Eesti Eesti 2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30 Hindrek Ojamaa Värav 34'
Kevin Kauber Värav 39'
Protokoll Värav 10' Vahid Hambo Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Rein Pajunurm Eesti
15. juuli 2010 Berliini U16 1 : 4 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 ? Värav 7' Protokoll Värav 36' Kevin Kauber
Värav 44' (pen) Vladimir Avilov
Värav 63' (pen) Marten Saarlas
Värav 70' Lauri Välja
17. juuli 2010 Berliini U16 6 : 3 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
12:00 ? Värav 7' (pen)
? Värav 24'
? Värav 35'
? Värav 37'
? Värav 75'
? Värav 80'
Protokoll Värav 3' Kaspar Paur
Värav 15'61' Kevin Kauber
7. mai 2011 Helsinki U16 3 : 3 Eesti Eesti Helsingi, Soome  
13:30 Protokoll Värav 32' Frank Liivak
Värav 50'53' Svjatoslav Jakovlev
Staadion: Talin jalkapallohalli
11. juuni 2011 Eesti Eesti 2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov Värav 20'
Aleksei Ivanov Värav 73'
Protokoll Värav 80' Tenn Sahu Staadion: Ajaxi staadion
Kohtunik: Mart Martin Eesti
16. juuni 2011 Eesti Eesti 1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov Värav 57' Protokoll Värav 37' Felix Römer
Värav 57' Yanni Regasel
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 54
Kohtunik: Juri Frischer Eesti
18. juuni 2011 Eesti Eesti 1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
15:00 Ott Midenbritt Värav 73' Protokoll Värav 59' Bilal Kamarie
Värav 80+1' Sean Schumann
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Raul Koppelmaa Eesti
9. aprill 2013 FC Helsinki 3 : 1 Eesti Eesti Helsingi, Soome  
14:30 Protokoll Värav 18' (pen) Henri Järvelaid Staadion: Talin jalkapallohalli
6. juuni 2013 Eesti Eesti 1 : 3 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Magnus Villota Värav 24' Protokoll Värav 7'78' Ahmad Selman
Värav 62' Sidney Friede
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 70
Kohtunik: Mart Martin Eesti
8. juuni 2013 Eesti Eesti 1 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
12:00 Mattias Käit Värav 46'
Protokoll Värav 14'42' Sidney Friede
Värav 36'64' Maximillan Zengler
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 45
Kohtunik: Martin Salong Eesti
18. juuni 2014 Berliini U16 2 : 0 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 Protokoll
20. juuni 2014 Berliini U16 2 : 1 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
10:00 Protokoll Värav 53' Erik Sorga
28. september 2014 Eesti Eesti 1 : 1 Helsinki U16 Helsingi, Soome  
14:00 ? Värav 52' Protokoll Värav 80' Markus Lokk Staadion: Töölö Ballpark
6. juuni 2015 Eesti Eesti 4 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Kohtunik: Viljar Pennert Eesti
8. juuni 2015 Eesti Eesti 0 : 6 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
14:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 24
Kohtunik: Simmo Tõnisson Eesti
27. september 2015 Helsinki U16 2 : 0 Eesti Eesti Soome  
17:00 Protokoll
1. juuni 2016 Berliini U16 1 : 0 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll Staadion: Olympiaparki staadion
2. juuni 2016 Berliini U16 1 : 2 Eesti Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll Värav 25' Georg-Eric Kurus
Värav 37' Kristjan Pelt
Staadion: Olympiaparki staadion
20. september 2016 Helsinki U16 3 : 1 Eesti Eesti Helsingi, Soome  
14:15 Protokoll Värav 70' (pen) Georgi Tunjov
29. märts 2017 Eesti Eesti 2 : 0 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30 Värav 33' Ivan Timofejev
Värav 47' Jaagup Luts
Protokoll Staadion: EJLi jalgpallihall
30. mai 2017 Eesti Eesti 1 : 0 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Värav 73' Mark Petrov Protokoll Staadion: TNTK staadion
1. juuni 2017 Eesti Eesti 1 : 3 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
14:15 Värav 15' Murad Velijev Protokoll Lawrence Ennali Värav 13'
Luis Ortner Värav 29'
Zulu Ernst Värav 49'
Staadion: TNTK staadion

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Luik, Margus, toim. (2009). Estonian Football 100 years / Eesti Jalgpalliliit (31 cm) (inglise keeles). Tallinn: ML Agency. lk 416-417 . ISBN 978-9949-18-257-2. 
  2. 2,0 2,1 U-16 » Koondise mängud