Eesti U-16 jalgpallikoondise mängude loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti U-16 jalgpallikoondise mängude loend on Eesti U-16 jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ning väravalööjaid.[1][2]

Mängudel loend uuendatud pärast 10. septembri 2017 mängu Lätiga.[3]

Mängude loend[muuda | muuda lähteteksti]

Sõprusmäng 5. juuni 1992 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Finland.svg Soome Tallinn, Eesti  
Värav ?' Vesa Vasara
Värav ?' Antti Pohja
Staadion: Kadrioru staadion
Pealtvaatajaid: 40
Kohtunik: Ants Nõmmiste Flag of Estonia.svg
Balti turniir 17. august 1993 Leedu Flag of Lithuania.svg 3 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Palanga, Leedu  
? Värav 20'
? Värav 69'
? Värav 72'
Balti turniir 18. august 1993 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Latvia.svg Läti Palanga, Leedu  
Veiko Haan Värav 60' Värav 25' ?
Värav 37' ?
Värav 45' ?
Balti turniir 29. juuli 1994 Läti Flag of Latvia.svg 3 : 3 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
Vladimirs Kolesnicenko Värav ?'?'
V. Malinš Värav ?'
Värav ?' Eero Heinloo
Värav ?' Martin Maasing
Värav ?' Artur Ossipov
Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Boriss Adjutovs Flag of Latvia.svg
Balti turniir 30. juuli 1994 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Lithuania.svg Leedu Riia, Läti  
Artur Ossipov Värav ?' Värav ?' Dainius Saulenas Staadion: Riia Ülikooli staadion
Kohtunik: Vladimirs Direktorenko Flag of Latvia.svg
Balti turniir 26. august 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Belgium (civil).svg Belgia Kehtna, Eesti  
Värav 42'63' Revillod Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 300
Kohtunik: Jüri Saar Flag of Estonia.svg
Balti turniir 27. august 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 9 Flag of Lithuania.svg Leedu Kehtna, Eesti  
Värav 11'16'24' Andrius Puotkalis
Värav 29' Šarka
Värav 40'63' Rolandas Karcemarskas
Värav 52' Kotušenko
Värav 65'68' Balciunas
Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Sergei Vinogradov Flag of Estonia.svg
Balti turniir 29. august 1995 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Kehtna, Eesti  
Taavi Toomväli Värav 34'38' Värav 27' Dacko Staadion: Kehtna staadion
Pealtvaatajaid: 200
Kohtunik: Sten Kaldma Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 21. september 1999 Rootsi Flag of Sweden.svg 6 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Ulricehamn, Rootsi  
Bovar Karim Värav 12'31'
Björn Runström Värav 57'68'76'
Per Larsson Värav 82'
Värav 38' Alo Bärengrub Pealtvaatajaid: 2000
Sõprusmäng 23. september 1999 Rootsi Flag of Sweden.svg 10 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Boras, Rootsi  
Alexander Farnerud Värav 3'15'
Per Larsson Värav 11'
F. Hansson Värav 16'
Bovar Karim Värav 18'37'46'
Artan Värav 53'
Burrniku Värav 67'82'
Pealtvaatajaid: 1200
Sõprusmäng 6. november 2007 Poola Flag of Poland.svg 9 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Szydlowiec, Poola  
Michal Zyro Värav 4'
Emil Wrazen Värav 9'40'
Olsczak Värav 30'
Janczyk Värav 34'56'
Olszak Värav 44'
Kamil Waldoch Värav 74'83'
Värav 53' Joonas Tamm Staadion: Szydlowieci staadion
Pealtvaatajaid: 1000
Kohtunik: Mariusz Posuniak Flag of Poland.svg
Sõprusmäng 8. november 2007 Poola Flag of Poland.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Radom, Poola  
Olsczak Värav 21'26'
Nalborski Värav 56'
Värav 38' Karl-Eerik Luigend Staadion: RKS Radomiaki staadion
Pealtvaatajaid: 500
Kohtunik: Jacek Karpeta Flag of Poland.svg
Sõprusmäng 27. august 2008 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Poland.svg Poola Kohila, Eesti  
18:00 Protokoll Värav 80+2' Mateusz Krawiec Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Taavi Tüvist Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 29. august 2008 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Poland.svg Poola Kohila, Eesti  
10:00 Protokoll Värav 56' Mateusz Lewandowski Staadion: Kohila staadion
Pealtvaatajaid: 25
Kohtunik: Aivar Israel Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 19. oktoober 2008 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 5 Flag of Germany.svg Saksamaa Tallinn, Eesti  
11:00 Taavi Viikna Värav 33' Protokoll Värav 63' Andre Mandt
Värav 65' Johannes Geis
Värav 70' Shawn Parker
Värav 74' Özkan Yildirim
Värav 76' Daniel Toni Jais
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 100
Kohtunik: Hannes Kaasik Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 1. veebruar 2009 Läti Flag of Latvia.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Riia, Läti  
13:30 Protokoll Staadion: Olümpiakeskuse jalgpallihall
Kohtunik: Aleksejs Spasjonnikovs Flag of Latvia.svg
Sõprusmäng 28. aprill 2009 Poola Flag of Poland.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Juchnowiec Dolny, Poola  
? Värav 6'
? Värav 30'
? Värav 37'
? Värav 45'
Protokoll
Sõprusmäng 30. aprill 2009 Poola Flag of Poland.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Sokolka, Poola  
12:00 ? Värav 40'
? Värav 41'
? Värav 44'
? Värav 47'
? Värav 62' (pen)
Protokoll Pealtvaatajaid: 600
Sõprusmäng 9. september 2009 Šveits Flag of Switzerland.svg 6 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Šveits  
19:30 Tschaing Joao da Silva Värav 4'31'
Cephas Malele Värav 19'29'75'
Endogan Adili Värav 46'
Protokoll Staadion: En Marche staadion
Pealtvaatajaid: 500
Sõprusmäng 10. september 2009 Šveits Flag of Switzerland.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Echallens, Šveits  
18:30 Thibault Constantin Värav 39'
Thibault Corbaz Värav 46'75'
Elias Kabamba Värav 71'
Protokoll Pealtvaatajaid: 450
Sõprusmäng 11. november 2009 Saksamaa Flag of Germany.svg 6 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Waren (Müritz), Saksamaa  
15:00 Lukas Göttmann Värav 26'47'
Hany Mukhtar Värav 28'
Federico Palacios-Martines Värav 44'
Max Meyer Värav 54'
Robert Grube Värav 62'
Protokoll Värav 68' Erkki Kubber
Värav 76' Richard Aotäht
Pealtvaatajaid: 750
Sõprusmäng 20. aprill 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Poland.svg Poola Tallinn, Eesti  
18:00 Protokoll Staadion: Sportland Arena
Pealtvaatajaid: 151
Kohtunik: Taavi Tüvist Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 22. aprill 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Poland.svg Poola Tallinn, Eesti  
13:00 Protokoll Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Boriss Šipunov Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 29. september 2010 Iirimaa Flag of Ireland.svg 3 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Dublin, Iirimaa  
19:30 Gary O'Neill Värav 51'53'
Dan O'Reilly Värav 69'
Protokoll Värav 11' Bogdan Vaštšuk
Värav 57' Kevin Kauber
Kohtunik: Phil Caschera
Sõprusmäng 1. oktoober 2010 Iirimaa Flag of Ireland.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Dublin, Iirimaa  
12:00 Adam Wixted Värav 55'
Kevin Caldwell Värav 62'
Darragh Walshe Värav 80+2'
Protokoll Värav 6' Kaspar Paur
Sõprusmäng 26. september 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Võru, Eesti  
16:00 Protokoll Värav 53' Andrejs Ciganiks
Värav 80' (ov) Janis Jekabsons
Staadion: Võru staadion
Pealtvaatajaid: 112
Kohtunik: Elar Tarkus Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 29. september 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Flag of Ireland.svg Iirimaa Otepää, Eesti  
14:00 Cemal Ramadan Värav 26'53' Protokoll Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 72
Kohtunik: Urmo Visnapuu Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 20. november 2012 Iirimaa Flag of Ireland.svg 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Dublin, Iirimaa  
14:00 Cemal Ramadan Värav 26'53' Protokoll Kohtunik: Simon Rogers Flag of Ireland.svg
Sõprusmäng 22. november 2012 Iirimaa Flag of Ireland.svg 1 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Swords, Iirimaa  
11:30 Adam McDonnell Värav 16' Protokoll Värav 19' Rasmus Tauts Staadion: Swords Celticu staadion
Kohtunik: Darragh Keegan Flag of Ireland.svg
Sõprusmäng 24. september 2013 Iirimaa Flag of Ireland.svg 6 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Listowel, Iirimaa  
16:30 Conor Davis Värav 5'34'48'
Steven Kinsella Värav 23'
Conor Masterson Värav 30'
Mark Buckley Värav 39'
Protokoll Staadion: Listowel Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 400
Kohtunik: Kevin O'Regan
Sõprusmäng 26. september 2013 Iirimaa Flag of Ireland.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Killarney, Iirimaa  
19:00 Daniel Mandareu Värav 24'50'
Jamie Ahern Värav 32'
Conor Davis Värav 60'
Mark Buckley Värav 74'
Protokoll Staadion: Killarney Celticu staadion
Pealtvaatajaid: 800
Sõprusmäng 7. mai 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Fedorenko Värav 69' (pen) Protokoll Värav 80' Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 85
Kohtunik: Rauno Kald Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 9. mai 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 2 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
15:00 Markus Vaherna Värav 30'
Markus Remmet Värav 33'
Protokoll Värav Niall Cassidy Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 60
Kohtunik: Miko Pupart Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 7. mai 2015 Põhja-Iirimaa Ulster Banner.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Comber, Põhja-Iirimaa  
18:00 Protokoll Staadion: Comber Reci staadion
Kohtunik: Glenn Taylor Ulster Banner.svg
Sõprusmäng 9. mai 2015 Põhja-Iirimaa Ulster Banner.svg 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Belfast, Põhja-Iirimaa  
15:00 Protokoll Värav 65' Daaniel Maanas Staadion: Knockbreda staadion
Kohtunik: Gillian Kerr Ulster Banner.svg
Sõprusmäng 24. august 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:00 Frank Kenneth Liblikmann Värav 1' Protokoll Värav 28' Connor Farrely
Värav 69' (ov) Artur Holodov
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 87
Kohtunik: Joonas Jaanovits Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 26. august 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Tallinn, Eesti  
17:30 Protokoll Värav 12' Ben Wilson Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 75
Kohtunik: Karl Koppel Flag of Estonia.svg
Sõprusmäng 14. august 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 1 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
20:30 Michael Gylnn Värav 9'
Alberto Balde Värav 54'
Eoin Teggert Värav 56'
Protokoll Värav 42' Aleksandr Šapovalov Staadion: Comber rec FC
Kohtunik: Mark Dillon Ulster Banner.svg
Sõprusmäng 16. august 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 4 : 1 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa Belfast, Põhja-Iirimaa  
17:00 George Tipton Värav 27'
Chris McKee Värav 78'
Peter McKiernan Värav 80'
Jack Scott Värav 80'
Protokoll Värav 58' Aleksandr Šapovalov Staadion: Seaview
Kohtunik: Matthew Goodriche Ulster Banner.svg
Sõprusmäng 10. september 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Latvia.svg Läti Nüpli, Eesti  
12:00 Protokoll Värav 13' Salvis Petriks
Värav 31' Maksims Muzafarovs
Värav 34' Jekabs Laguns
Värav 49' Oskars Vientiess
Värav 79' Glebs Cvetkovs
Staadion: Tehvandi staadion
Pealtvaatajaid: 20
Kohtunik: Rait Ojanurme Flag of Estonia.svg

Mitteametlikud sõpruskohtumised[muuda | muuda lähteteksti]

17. aprill 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 5 : 0 Iskra Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger Värav 7'40'
Robert Kirss Värav 13'16'
Ragnar Piir Värav 20'
Protokoll
17. aprill 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 0 Kolomyagi Peterburi, Venemaa  
Protokoll
18. aprill 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Smena Peterburi, Venemaa  
Protokoll
19. aprill 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 2 Brazil Football School Peterburi, Venemaa  
Nikita Koger Värav 14'34'
Sergei Frolov Värav 50'
Protokoll
7. juuni 2009 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 5 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
15:45 Protokoll Staadion: A. Le Coq Arena I muruväljak
Kohtunik: Indrek Bachmann Flag of Estonia.svg
13. juuni 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30 Hindrek Ojamaa Värav 34'
Kevin Kauber Värav 39'
Protokoll Värav 10' Vahid Hambo Staadion: Maarjamäe staadion
Pealtvaatajaid: 65
Kohtunik: Rein Pajunurm Flag of Estonia.svg
15. juuli 2010 Berliini U16 1 : 4 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 ? Värav 7' Protokoll Värav 36' Kevin Kauber
Värav 44' (pen) Vladimir Avilov
Värav 63' (pen) Marten Saarlas
Värav 70' Lauri Välja
17. juuli 2010 Berliini U16 6 : 3 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
12:00 ? Värav 7' (pen)
? Värav 24'
? Värav 35'
? Värav 37'
? Värav 75'
? Värav 80'
Protokoll Värav 3' Kaspar Paur
Värav 15'61' Kevin Kauber
7. mai 2011 Helsinki U16 3 : 3 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
13:30 Protokoll Värav 32' Frank Liivak
Värav 50'53' Svjatoslav Jakovlev
Staadion: Talin jalkapallohalli
11. juuni 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 1 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov Värav 20'
Aleksei Ivanov Värav 73'
Protokoll Värav 80' Tenn Sahu Staadion: Ajaxi staadion
Kohtunik: Mart Martin Flag of Estonia.svg
16. juuni 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Petrov Värav 57' Protokoll Värav 37' Felix Römer
Värav 57' Yanni Regasel
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 54
Kohtunik: Juri Frischer Flag of Estonia.svg
18. juuni 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
15:00 Ott Midenbritt Värav 73' Protokoll Värav 59' Bilal Kamarie
Värav 80+1' Sean Schumann
Staadion: Kalevi Keskstaadion
Pealtvaatajaid: 50
Kohtunik: Raul Koppelmaa Flag of Estonia.svg
9. aprill 2013 FC Helsinki 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
14:30 Protokoll Värav 18' (pen) Henri Järvelaid Staadion: Talin jalkapallohalli
6. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Magnus Villota Värav 24' Protokoll Värav 7'78' Ahmad Selman
Värav 62' Sidney Friede
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 70
Kohtunik: Mart Martin Flag of Estonia.svg
8. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
12:00 Mattias Käit Värav 46'
Protokoll Värav 14'42' Sidney Friede
Värav 36'64' Maximillan Zengler
Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 45
Kohtunik: Martin Salong Flag of Estonia.svg
18. juuni 2014 Berliini U16 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
18:00 Protokoll
20. juuni 2014 Berliini U16 2 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
10:00 Protokoll Värav 53' Erik Sorga
28. september 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 1 Helsinki U16 Helsingi, Soome  
14:00 ? Värav 52' Protokoll Värav 80' Markus Lokk Staadion: Töölö Ballpark
6. juuni 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 4 : 4 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
19:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Kohtunik: Viljar Pennert Flag of Estonia.svg
8. juuni 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 6 Berliini U16 Tallinn, Eesti  
14:00 Protokoll Staadion: TNTK staadion
Pealtvaatajaid: 24
Kohtunik: Simmo Tõnisson Flag of Estonia.svg
27. september 2015 Helsinki U16 2 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Soome  
17:00 Protokoll
1. juuni 2016 Berliini U16 1 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll Staadion: Olympiaparki staadion
2. juuni 2016 Berliini U16 1 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti Berliin, Saksamaa  
10:30 Protokoll Värav 25' Georg-Eric Kurus
Värav 37' Kristjan Pelt
Staadion: Olympiaparki staadion
20. september 2016 Helsinki U16 3 : 1 Flag of Estonia.svg Eesti Helsingi, Soome  
14:15 Protokoll Värav 70' (pen) Georgi Tunjov
29. märts 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 0 Helsinki U16 Tallinn, Eesti  
14:30 Värav 33' Ivan Timofejev
Värav 47' Jaagup Luts
Protokoll Staadion: EJLi jalgpallihall
30. mai 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 0 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
18:00 Värav 73' Mark Petrov Protokoll Staadion: TNTK staadion
1. juuni 2017 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Berliin U16 Tallinn, Eesti  
14:15 Värav 15' Murad Velijev Protokoll Lawrence Ennali Värav 13'
Luis Ortner Värav 29'
Zulu Ernst Värav 49'
Staadion: TNTK staadion

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Luik, Margus, toim. (2009). Estonian Football 100 years / Eesti Jalgpalliliit (31 cm) (inglise keeles). Tallinn: ML Agency. p. 416-417 . ISBN 978-9949-18-257-2. 
  2. http://jalgpall.ee/matches.php?all=1&nteam_id=6 U-16 » Koondise mängud
  3. http://jalgpall.ee/koondis/6/mangud U16 mängud