Eesti U-23 jalgpallikoondise mängude loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti U-23 jalgpallikoondise mängude loend on Eesti U-23 jalgpallikoondise mängude nimekiri, mis sisaldab toimumisaega, mängupaika, võistlust, tulemust ning väravalööjaid.[1]

Mängude loend uuendatud seisuga 5. september 2016.

Mängude loend[muuda | muuda lähteteksti]

ICT 2011 28. september 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of Ireland.svg Iirimaa A. Le Coq Arena, Tallinn  
21:00 Protokoll Värav 41' Shaun Williams Pealtvaatajaid: 127
Kohtunik: Eiko Saar
ICT 2011 12. oktoober 2010 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 1 Flag of England.svg Inglismaa Kadrioru staadion, Tallinn  
16:00 Protokoll Värav 52' Jake Howells Pealtvaatajaid: 114
Kohtunik: Hannes Kaasik
ICT 2013 5. oktoober 2011 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Wales (1959–present).svg Wales A. Le Coq Arena, Tallinn  
19:00 Artjom Dmitrijev Värav 10' Protokoll Värav 12' Luke Bowen
Värav 62' Christopher Jones
Pealtvaatajaid: 204
Kohtunik: Dennis Antamo (Soome)
ICT 2013 29. veebruar 2012 Türgi Flag of Turkey.svg 5 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti 5 Ocak Stadium, Adana  
16:00 Aykut Demir Värav 4'
Tevfik Köse Värav 18'
Veysel Sarı Värav 61'67'
Emre Güral Värav 62'
Protokoll Kohtunik: Sandro Schärer (Šveitsi)
ICT 2013 16. oktoober 2012 Eesti Flag of Estonia.svg 2 : 0 Flag of Norway.svg Norra A. Le Coq Arena, Tallinn  
17:30 Siim Luts Värav 43'
Kaspar Kaldoja Värav 63'
Protokoll Pealtvaatajaid: 175
Kohtunik: Anders Poulsen (Taani)
Sõprusmäng 5. juuni 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Latvia.svg Läti Valga Keskstaadion, Valga  
19:00 Protokoll Värav 21' Eduards Višnakovs
Värav 57' Kaspars Dubra
Pealtvaatajaid: 150
Kohtunik: Roomer Tarajev
ICT 2015 15. oktoober 2013 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of Turkey.svg Türgi A. Le Coq Arena, Tallinn  
19:00 Igor Subbotin Värav 41' Protokoll Värav 79' Emre Çolak
Värav 86' Serdar Gürler
Pealtvaatajaid: 238
Kohtunik: Bart Vertenten (Belgia)
ICT 2015 27. mai 2014 Eesti Flag of Estonia.svg 0 : 2 Flag of Slovakia.svg Slovakkia Rakvere linnastaadion, Rakvere  
19:00 Protokoll Värav 34' (pen)40' Adam Zrelak Pealtvaatajaid: 154
Kohtunik: Martin Lundby (Norra)
ICT 2015 18. november 2014 Inglismaa Flag of England.svg 4 : 2 Flag of Estonia.svg Eesti The Shay staadion, Halifax  
21:30 Omar Bogle Värav 5'
Harry Beautyman Värav 42'
Andy Yiadom Värav 66'
Kingsley James Värav 79'
Protokoll
2. protokoll
Värav 32' Brent Lepistu
Värav 82' (pen) Martin Kase
Pealtvaatajaid: 2388
Kohtunik: Robert Harvey (Iirimaa)
Sõprusmäng 10. juuni 2015 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 3 Flag of Latvia.svg Läti Valga linnastaadion, Valga  
18:00 Karl Mööl Värav 79' Protokoll Värav 8' Elvis Stuglis
Värav 11' Roberts Savalnieks
Värav 56' Igors Denis Rei
Pealtvaatajaid: 183
Kohtunik: Roomer Tarajev
ICT 2017 23. märts 2016 Slovakkia Flag of Slovakia.svg 4 : 0 Flag of Estonia.svg Eesti OMS Arena, Senica  
18:30 Denis Vavro Värav 21' (89)
Robert Polievka Värav 30'
Jakub Hromada Värav 35'
Protokoll Pealtvaatajaid: 1020
Kohtunik: Jani Laaksonen (Soome)
ICT 2017 5. september 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 3 : 3 Flag of Ukraine.svg Ukraina A. Le Coq Arena, Tallinn  
19:00 Mattias Käit Värav 53' (83)
Svjatoslav Jakovlev Värav 77'
Protokoll Värav 22' (57) Oleksandr Zubkov
Värav 36' (pen) Ivan Zotko
Pealtvaatajaid: 289
Kohtunik: Kai Erik Steen (Norra)
ICT 2017 15. november 2016 Eesti Flag of Estonia.svg 1 : 2 Flag of England.svg Inglismaa Tallinn, Eesti  
18:00 Pavel Dõmov Värav 9' Protokoll Värav 7' Elliott Whitehouse
Värav 13' Jamal Lowe
Staadion: A. Le Coq Arena
Pealtvaatajaid: 305
Kohtunik: Edgars Malcevs (Läti)

Eelseisvad kohtumised[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]