Eesti U-23 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti U-23 jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U23 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

Viimati uuendatud pärast 15. novembril 2016 peetud mängu Inglismaaga.[1]

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Lepmets, SergeiSergei Lepmets 2010 1 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Jürgenson, MarkusMarkus Jürgenson 2010 1 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Teniste, TaijoTaijo Teniste 2010 1 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Morozov, IgorIgor Morozov 2010–2012 3 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi
Jahhimovitš, AlekseiAleksei Jahhimovitš 2010–2013 5 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Puri, EinoEino Puri 2010–2012 5 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Pebre, AnderoAndero Pebre 2010–2013 5 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Luts, SiimSiim Luts 2010–2012 3 1 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Anier, HenriHenri Anier 2010 1 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Võtti, TanelTanel Võtti 2010 2 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa
Dmitrijev, ArtjomArtjom Dmitrijev 2010–2013 4 1 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Kallaste, KenKen Kallaste 2010–2012 5 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Taar, AlbertAlbert Taar 2010–2013 4 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Frolov, AndreAndre Frolov 2010–2012 5 0 28. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Prins, StanislavStanislav Prins 2010–2012 3 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Veis, AndreiAndrei Veis 2010–2013 2 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Kiidron, KaarelKaarel Kiidron 2010–2013 2 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Alliku, RaunoRauno Alliku 2010–2013 2 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Prosa, AlbertAlbert Prosa 2010–2014 5 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Peitre, MeelisMeelis Peitre 2010–2013 5 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Tenno, SiimSiim Tenno 2010–2014 4 0 12. oktoober 2010 Flag of England.svg Inglismaa 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Savitski, DaniilDaniil Savitski 2011 1 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Mägi, AndreAndre Mägi 2011–2012 3 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Toomet, JanarJanar Toomet 2011–2012 3 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Jevdokimov, JuriJuri Jevdokimov 2011–2012 3 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Mošnikov, SergeiSergei Mošnikov 2011–2012 2 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi
Kõll, ErvinErvin Kõll 2011 1 0 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 5. oktoober 2011 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Podholjuzin, MaksimMaksim Podholjuzin 2012 1 0 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi
Kaljumäe, MarekMarek Kaljumäe 2012–2014 3 0 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Mööl, KarlKarl Mööl 2012– 5 1 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Sillaste, AtsAts Sillaste 2012 1 0 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi 29. veebruar 2012 Flag of Turkey.svg Türgi
Baranov, NikitaNikita Baranov 2012–2015 3 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Tutk, RaunoRauno Tutk 2012 1 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Artjunin, ArtjomArtjom Artjunin 2012–2013 2 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Melts, TanelTanel Melts 2012 1 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Ljaš, JoonasJoonas Ljaš 2012 1 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2012 1 0 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra
Kaldoja, KasparKaspar Kaldoja 2012–2014 5 1 16. oktoober 2012 Flag of Norway.svg Norra 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Sahkur, JürisJüris Sahkur 2013 1 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Reintam, MikkMikk Reintam 2013–2014 2 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Laabus, ReioReio Laabus 2013 2 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Subbotin, IgorIgor Subbotin 2013–2014 3 1 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Lavrentjev, MihhailMihhail Lavrentjev 2013–2014 2 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Sinilaid, SanderSander Sinilaid 2013–2014 2 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Ilves, AndreAndre Ilves 2013 1 0 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti 5. juuni 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Meerits, MarkoMarko Meerits 2013– 3 0 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Elhi, TrevorTrevor Elhi 2013– 6 0 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Holst, MarkusMarkus Holst 2013 1 0 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Rõivassepp, SanderSander Rõivassepp 2013–2014 2 0 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Tjapkin, DenissDeniss Tjapkin 2013–2014 3 0 15. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Tamberg, TanelTanel Tamberg 2014– 3 0 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Luigend, Karl-EerikKarl-Eerik Luigend 2014 1 0 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Anier, HannesHannes Anier 2014– 3 0 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Avilov, VladimirVladimir Avilov 2014– 2 0 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Kovtunovitš, DmitriDmitri Kovtunovitš 2014 1 0 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 27. mai 2014 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Igonen, MatveiMatvei Igonen 2014 1 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Aloe, KevinKevin Aloe 2014–2015 2 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Vihmann, MadisMadis Vihmann 2014– 2 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Lepistu, BrentBrent Lepistu 2014– 4 1 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Kauber, KevinKevin Kauber 2014–2015 2 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Gussev, MaksimMaksim Gussev 2014– 2 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Junolainen, ErkkiErkki Junolainen 2014–2015 2 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Sobtšenko, RomanRoman Sobtšenko 2014 1 0 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa
Kase, MartinMartin Kase 2014– 4 1 18. november 2014 Flag of England.svg Inglismaa 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Aland, RichardRichard Aland 2015– 2 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Piir, RagnarRagnar Piir 2015 1 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Lipin, MaksimMaksim Lipin 2015– 3 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Rättel, ArturArtur Rättel 2015– 2 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Maar, Karl IvarKarl Ivar Maar 2015 1 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Õunap, JanarJanar Õunap 2015 1 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Tekko, TaunoTauno Tekko 2015 1 0 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti 10. juuni 2015 Flag of Latvia.svg Läti
Ojamaa, HindrekHindrek Ojamaa 2016– 2 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Juhkam, GerdoGerdo Juhkam 2016– 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Ustaal, MartinMartin Ustaal 2016– 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Listmann, ErikErik Listmann 2016 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Paju, AndreAndre Paju 2016– 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Rääbis, KevinKevin Rääbis 2016– 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Lorenz, JürgenJürgen Lorenz 2016– 2 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Peetson, RasmusRasmus Peetson 2016– 1 0 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 23. märts 2016 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Tamme, KristjanKristjan Tamme 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Lilander, MichaelMichael Lilander 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Pürg, HenrikHenrik Pürg 2016– 2 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Šlein, GermanGerman Šlein 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Jakovlev, SvjatoslavSvjatoslav Jakovlev 2016– 2 1 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Sinyavskiy, VlasiyVlasiy Sinyavskiy 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Liivak, FrankFrank Liivak 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Ainsalu, MihkelMihkel Ainsalu 2016– 1 0 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Käit, MattiasMattias Käit 2016– 1 2 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina 5. september 2016 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Miller, MartinMartin Miller 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Raudsepp, AndreasAndreas Raudsepp 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Kirss, RobertRobert Kirss 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Dõmov, PavelPavel Dõmov 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Sappinen, RaunoRauno Sappinen 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa
Kuusk, MärtenMärten Kuusk 2016– 1 0 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa 15. november 2016 Flag of England.svg Inglismaa

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]