Eesti U-16 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U16 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

Viimati uuendatud pärast 10. septembril 2017 peetud mängu Saksamaaga.[1]

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Kaalma, MartinMartin Kaalma 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Lepa, MartinMartin Lepa 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Väikmeri, AtkoAtko Väikmeri 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Pärloja, AndresAndres Pärloja 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Anis, AndreAndre Anis 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Kalde, TõnisTõnis Kalde 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Lepik, MarkoMarko Lepik 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Allas, TeetTeet Allas 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Kiisman, JanekJanek Kiisman 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Leetma, LiivoLiivo Leetma 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Priidel, AivarAivar Priidel 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Rooba, MeelisMeelis Rooba 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Õun, JanJan Õun 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Luts, ErmoErmo Luts 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Reinhold, MeelisMeelis Reinhold 1992 1 0 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 1992 Flag of Finland.svg Soome
Tamošjunas, KristjanKristjan Tamošjunas 1993 1 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu
Haan, VeikoVeiko Haan 1993 2 1 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Avson, MargusMargus Avson 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Järve, RaulRaul Järve 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Pärg, UrmoUrmo Pärg 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Vink, VitaliVitali Vink 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Maasing, MartinMartin Maasing 1993–1994 4 1 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Rondo, RometRomet Rondo 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Geršman, HelmutHelmut Geršman 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Piiroja, RaioRaio Piiroja 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Heim, JanekJanek Heim 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Peetsalu, VeigoVeigo Peetsalu 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Kungur, FilippFilipp Kungur 1993–1994 4 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Hansalu, PriitPriit Hansalu 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Murumets, PriitPriit Murumets 1993 1 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu
Jakovits, SimmoSimmo Jakovits 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Paabusk, IndrekIndrek Paabusk 1993 2 0 17. august 1993 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Sarapuu, SiimSiim Sarapuu 1993 1 0 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti 18. august 1993 Flag of Latvia.svg Läti
Treiel, ToomasToomas Treiel 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Heinloo, EeroEero Heinloo 1994 2 1 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Sosi, AivarAivar Sosi 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Lipp, RamilRamil Lipp 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mäe, RolandRoland Mäe 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Ossipov, ArturArtur Ossipov 1994 2 2 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Haavistu, KertKert Haavistu 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Astafjev, RuslanRuslan Astafjev 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Bagortšikov, RalfRalf Bagortšikov 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Savisikk, MatiMati Savisikk 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Olhovikov, AndresAndres Olhovikov 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Jelagin, AleksandrAleksandr Jelagin 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Raudsepp, MaanusMaanus Raudsepp 1994 2 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 30. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mitt, AndrusAndrus Mitt 1994–1995 5 0 29. juuli 1994 Flag of Latvia.svg Läti 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Kütt, KertKert Kütt 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Pärnpuu, MarkoMarko Pärnpuu 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Bent, AlarAlar Bent 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Sova, IvarIvar Sova 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Jänes, MargusMargus Jänes 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Mänd, PriiduPriidu Mänd 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Jaakson, OliverOliver Jaakson 1995 2 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Anniko, SiimSiim Anniko 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Toomväli, TaaviTaavi Toomväli 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Lebedev, AllanAllan Lebedev 1995 1 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Kaljuste, KuldarKuldar Kaljuste 1995 3 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Järvesalu, KristoKristo Järvesalu 1995 2 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Rähn, TaaviTaavi Rähn 1995 2 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Jürisson, JannoJanno Jürisson 1995 4 0 26. august 1995 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Tepper, TanelTanel Tepper 1995 1 0 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Zahovaiko, VjatšeslavVjatšeslav Zahovaiko 1995 2 0 27. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 29. august 1995 Flag of Latvia.svg Läti
Markna, MeelisMeelis Markna 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Jääger, EnarEnar Jääger 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kuusmann, KasparKaspar Kuusmann 1999 1 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 1999 2 1 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Jõgimaa, JanarJanar Jõgimaa 1999 1 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Rand, RandoRando Rand 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Mutle, RaikoRaiko Mutle 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Tokko, RolandRoland Tokko 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Raamat, PriitPriit Raamat 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Hurt, MartinMartin Hurt 1999 1 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Post, SanderSander Post 1999 1 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Vunk, MartinMartin Vunk 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Viikmaa, ValdoValdo Viikmaa 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Seersant, AndresAndres Seersant 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kärson, TomTom Kärson 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Škunov, EduardEduard Škunov 1999 2 0 21. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Sullakatko, RandarRandar Sullakatko 1999 1 0 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1999 Flag of Sweden.svg Rootsi
Sutt, AndreasAndreas Sutt 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Schults, OliverOliver Schults 2007 1 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Mütt, MärtenMärten Mütt 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Viikna, TaaviTaavi Viikna 2007–2008 5 1 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Lätt, SilverSilver Lätt 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Kotka, JoonasJoonas Kotka 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Mai, KaarelKaarel Mai 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Junolainen, ErkkiErkki Junolainen 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Matsina, SanderSander Matsina 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Goldberg, StanislavStanislav Goldberg 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Luigend, Karl-ErikKarl-Erik Luigend 2007–2008 5 1 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Tanvel, JussJuss Tanvel 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Torop, KaarelKaarel Torop 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Mööl, KarlKarl Mööl 2007 2 0 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2007 2 1 6. november 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. november 2007 Flag of Poland.svg Poola
Kütt, KarliKarli Kütt 2008 1 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Saunanen, Frank-LeanderFrank-Leander Saunanen 2008 2 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Ingermann, KevinKevin Ingermann 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Kütt, KarliKarli Kütt 2008 1 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Kütt, KarliKarli Kütt 2008 1 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Mikk, SanderSander Mikk 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Ustaal, MartinMartin Ustaal 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Rannamaa, Krister-KasparKrister-Kaspar Rannamaa 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Pikkor, Ivo-HenriIvo-Henri Pikkor 2008 2 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Rodima, Hans KristjanHans Kristjan Rodima 2008 2 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Maar, Karl IvarKarl Ivar Maar 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Anier, HannesHannes Anier 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Knjazev, DmitriDmitri Knjazev 2008 3 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Rättel, ArturArtur Rättel 2008 2 0 27. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Jenk, SanderSander Jenk 2008 2 0 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Pajunurm, MärtenMärten Pajunurm 2008 1 0 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Harlamov, DenissDeniss Harlamov 2008 1 0 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola
Leht, RichardRichard Leht 2008 2 0 29. august 2008 Flag of Poland.svg Poola 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Sorokin, SergeiSergei Sorokin 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Klemmer, BertBert Klemmer 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Kütt, ValjoValjo Kütt 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Jablokov, PavelPavel Jablokov 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Raudsepp, AndreasAndreas Raudsepp 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Elhi, TrevorTrevor Elhi 2008 1 0 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa 19. oktoober 2008 Flag of Germany.svg Saksamaa
Reiman, RiidoRiido Reiman 2009 5 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Vuks, KenetKenet Vuks 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Butlers, EdgarsEdgars Butlers 2009 5 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2009 Flag of Switzerland.svg Šveits
Piir, RagnarRagnar Piir 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Koltsov, DmitriDmitri Koltsov 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Noode, JuhanJuhan Noode 2009 1 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Anissimov, AlbertAlbert Anissimov 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Läst, HarlesHarles Läst 2009 1 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Laansoo, MaarioMaario Laansoo 2009 4 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Taar, RobertRobert Taar 2009 3 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 30. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola
Muiste, MartinMartin Muiste 2009 1 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti
Rebane, Karl HenriKarl Henri Rebane 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Frolov, SergeiSergei Frolov 2009 4 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Sobtšenko, RomanRoman Sobtšenko 2009 4 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Kaas, GerthGerth Kaas 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Jürisson, MikkMikk Jürisson 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Kirss, RobertRobert Kirss 2009 6 0 1. veebruar 2009 Flag of Latvia.svg Läti 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Koger, NikitaNikita Koger 2009 5 0 28. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Allik, MartinMartin Allik 2009 2 0 28. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 30. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola
Kubber, ErkkiErkki Kubber 2009 5 1 28. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Õunap, JanarJanar Õunap 2009 4 0 28. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Šalavin, GlebGleb Šalavin 2009 2 0 28. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 30. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola
Saluste, SilverSilver Saluste 2009 1 0 30. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola 30. aprill 2009 Flag of Poland.svg Poola
Aotäht, RichardRichard Aotäht 2009 3 1 9. september 2009 Flag of Switzerland.svg Šveits 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Aotäht, RichardRichard Aotäht 2009 1 0 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Sinitsin, GlebGleb Sinitsin 2009 1 0 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa 11. november 2009 Flag of Germany.svg Saksamaa
Rimmel, MartenMarten Rimmel 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Avilov, VladimirVladimir Avilov 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Bereitorov, DmitriDmitri Bereitorov 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Mikailov, Rauf-RomanRauf-Roman Mikailov 2010 3 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 29. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Ojamaa, HindrekHindrek Ojamaa 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Šlein, GermanGerman Šlein 2010–2011 5 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vaštšuk, BogdanBogdan Vaštšuk 2010 4 1 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Saarlas, MartenMarten Saarlas 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Paur, KasparKaspar Paur 2010 4 1 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Välja, LauriLauri Välja 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kabel, MarkoMarko Kabel 2010 2 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Gassimov, MirzaMirza Gassimov 2010 3 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kovru, Aron KristjanAron Kristjan Kovru 2010 2 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola
Aru, GregorGregor Aru 2010 2 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola
Peedo, PriitPriit Peedo 2010 2 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola
Jõgi, MartinMartin Jõgi 2010 4 0 20. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kauber, KevinKevin Kauber 2010 3 1 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Mäeots, SiimSiim Mäeots 2010 1 0 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola 22. aprill 2010 Flag of Poland.svg Poola
Aloe, KevinKevin Aloe 2010 2 0 29. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Listmann, ErikErik Listmann 2010 2 0 29. september 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Randväli, HenriHenri Randväli 2010 1 0 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Aardemäe, FredrikFredrik Aardemäe 2010 1 0 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa 1. oktoober 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Karofeld, MagnusMagnus Karofeld 2011 1 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti
Mägi, MartinMartin Mägi 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Juha, JoosepJoosep Juha 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Sinisalu, StenSten Sinisalu 2011 1 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti
Kuusk, MärtenMärten Kuusk 2011 1 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti
Petrov, PavelPavel Petrov 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Paavo, TõnuTõnu Paavo 2011 1 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti
Järva, AmdreAmdre Järva 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Sappinen, RaunoRauno Sappinen 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Liivak, FrankFrank Liivak 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Jakovlev, SvjatoslavSvjatoslav Jakovlev 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Liiva, AndryAndry Liiva 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Ivanov, AlekseiAleksei Ivanov 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Morrone, MartinoMartino Morrone 2011 2 0 26. september 2011 Flag of Latvia.svg Läti 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Igonen, MatveiMatvei Igonen 2011 1 0 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Reintal, NikitaNikita Reintal 2011 1 0 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa 29. september 2011 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vaikla, AndreasAndreas Vaikla 2012 1 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Adler, JanarJanar Adler 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Berggren, OskarOskar Berggren 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Mõttus, ErkiErki Mõttus 2012 1 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kask, SiimSiim Kask 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kokla, JanJan Kokla 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Riiberg, HerolHerol Riiberg 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Käit, MattiasMattias Käit 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Roosnupp, Mark OliverMark Oliver Roosnupp 2012 1 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Rande, RandinRandin Rande 2012 1 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Tauts, RasmusRasmus Tauts 2012 2 1 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Krusel, KertKert Krusel 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Nälk, HendrikHendrik Nälk 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Reinvald, HenriHenri Reinvald 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Golovljov, EduardEduard Golovljov 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Makarov, ValeriValeri Makarov 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kummer, HenrikHenrik Kummer 2012 2 0 20. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vahi, Sten-MartenSten-Marten Vahi 2012 1 0 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa 22. november 2012 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Sori, Joosep-TaanielJoosep-Taaniel Sori 2013 1 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Käos, MartinMartin Käos 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Villota, MagnusMagnus Villota 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kutsarev, DmitriDmitri Kutsarev 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Järvelaid, HenriHenri Järvelaid 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Piirsalu, Edvin JohannesEdvin Johannes Piirsalu 2013 1 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Lokk, MarkusMarkus Lokk 2013–2014 4 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Martšuk, NikolaiNikolai Martšuk 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vainumäe, MagnarMagnar Vainumäe 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Aaviste, JarmoJarmo Aaviste 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vaherna, MarkusMarkus Vaherna 2013–2014 4 1 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Suhhomjatnikov, MaksimMaksim Suhhomjatnikov 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Päll, JakobJakob Päll 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa]
Zaskaleta, ArtjomArtjom Zaskaleta 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kanter, JakoJako Kanter 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Niilop, MartenMarten Niilop 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Badjuk, ArtjomArtjom Badjuk 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Kuusma, CristoferCristofer Kuusma 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Mutso, KasparKaspar Mutso 2013 2 0 24. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Mutso, KasparKaspar Mutso 2013 1 0 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa 26. september 2013 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Paplavskis, Ingmar KristerIngmar Krister Paplavskis 2014 2 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Zassuhhin, VsevolodVsevolod Zassuhhin 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Mardiste, MirkoMirko Mardiste 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Roosalu, AlexAlex Roosalu 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Lipp, MarkoMarko Lipp 2014 2 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Olviste, HegerHeger Olviste 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Savirand, AleksAleks Savirand 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Sorga, ErikErik Sorga 2014 2 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tänna, OskarOskar Tänna 2014 2 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Poom, MarkusMarkus Poom 2014 2 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Fedorenko, PavelPavel Fedorenko 2014 2 1 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tammearu, SiimSiim Tammearu 2014 1 0 7. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Remmet, MarkusMarkus Remmet 2014 1 1 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kehinde, Christopher WallaceChristopher Wallace Kehinde 2014 1 0 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Ilves, RasmusRasmus Ilves 2014 1 0 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Litvjakov, ErkoErko Litvjakov 2014 1 0 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Väli, HendrikHendrik Väli 2014 1 0 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2014 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Valujev, MaksimMaksim Valujev 2015 1 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Maanas, DaanielDaaniel Maanas 2015 2 1 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Neubauer, TanelTanel Neubauer 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Reinoja, RicoRico Reinoja 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Miil, MairoMairo Miil 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kallaste, Rio RandoRio Rando Kallaste 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Vaštšenko, NikitaNikita Vaštšenko 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Eino, RaimondRaimond Eino 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Lepik, Mark AndersMark Anders Lepik 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Komissarov, NikitiaNikitia Komissarov 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Saar, RasmusRasmus Saar 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Sindi, Gunnar-LaurGunnar-Laur Sindi 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Järviste, MihkelMihkel Järviste 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Janovitš, NikitaNikita Janovitš 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kala, RasmusRasmus Kala 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Anniste, KenertKenert Anniste 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Viru, Ralf-StivenRalf-Stiven Viru 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Soomre, JoonasJoonas Soomre 2015 2 0 7. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 9. mai 2015 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Madik, MatheasMatheas Madik 2016 1 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Pauri, AndreasAndreas Pauri 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Pelt, KristjanKristjan Pelt 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Holodov, ArturArtur Holodov 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Raid, MikkMikk Raid 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tuhkanen, DanielDaniel Tuhkanen 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kokla, JoelJoel Kokla 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Altraja, KarlKarl Altraja 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kurus, Georg-EricGeorg-Eric Kurus 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tunjov, GeorgiGeorgi Tunjov 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Liblikmann, Frank KennethFrank Kenneth Liblikmann 2016 2 1 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Grahv, GeorgGeorg Grahv 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Suvinõmm, Ralf-SanderRalf-Sander Suvinõmm 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Schjønning-Larsen, MichaelMichael Schjønning-Larsen 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tšerezov, MaksimMaksim Tšerezov 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tiismaa, RonaldoRonaldo Tiismaa 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Meumers, Georg-MartenGeorg-Marten Meumers 2016 2 0 24. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Kiidjärv, Carl KaiserCarl Kaiser Kiidjärv 2016 1 0 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Mandrikov, DaniilDaniil Mandrikov 2016 1 0 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Savisaar, JaagupJaagup Savisaar 2016 1 0 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 26. august 2016 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Tilk, MartinMartin Tilk 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Hussar, KristoKristo Hussar 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Kruglov, ErikErik Kruglov 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Toomsalu, AtsAts Toomsalu 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Komlov, ArtjomArtjom Komlov 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Jeršov, ArthurArthur Jeršov 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Veelma, Patrick GenroPatrick Genro Veelma 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Andreas, DeividDeivid Andreas 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Timofejev, IvanIvan Timofejev 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Tammiksaar, AlfredAlfred Tammiksaar 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Šapavalov, AleksandrAleksandr Šapavalov 2017– 2 2 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Stüff, KristjanKristjan Stüff 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Petrov, MarkMark Petrov 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Lani, KarlKarl Lani 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Velijev, MuradMurad Velijev 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Tammeorg, KarlKarl Tammeorg 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Aganitš, DanielDaniel Aganitš 2017– 2 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Mihhailov, NikitaNikita Mihhailov 2017– 3 0 14. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Viinapuu, AndriAndri Viinapuu 2017– 1 0 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Aginitš, DanielDaniel Aginitš 2017– 1 0 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 16. august 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa
Randlahe, RaikoRaiko Randlahe 2017– 1 0 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Karro, KarlisKarlis Karro 2017– 1 0 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Dronov, NikitaNikita Dronov 2017– 1 0 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Luts, JaagupJaagup Luts 2017– 1 0 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti
Iljin, AleksanderAleksander Iljin 2017– 1 0 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti 10. september 2017 Flag of Latvia.svg Läti

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]