Eesti U-20 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U20 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Veber, JürgenJürgen Veber 2002 1 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Toom, OliverOliver Toom 2002 1 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Post, SanderSander Post 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Jääger, EnarEnar Jääger 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 2002 1 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Reinumäe, OttOtt Reinumäe 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Kiisk, MartoMarto Kiisk 2002 1 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Vassiljev, KonstantinKonstantin Vassiljev 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Ahjupera, JarmoJarmo Ahjupera 2002 1 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Ratnikov, EduardEduard Ratnikov 2002–2003 2 1 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Tikenberg, TiitTiit Tikenberg 2002 1 1 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome
Vunk, MartinMartin Vunk 2002–2003 2 0 11. juuni 2002 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Mutle, RaikoRaiko Mutle 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Teever, IngemarIngemar Teever 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Kink, TarmoTarmo Kink 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Kruglov, DmitriDmitri Kruglov 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Purje, AtsAts Purje 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Voskoboinikov, VladimirVladimir Voskoboinikov 2003 1 0 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola 10. september 2003 Flag of Poland.svg Poola
Reelo, SanderSander Reelo 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Koogas, AndresAndres Koogas 2005 1 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus
Haavistu, MikkMikk Haavistu 2005 1 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus
Mazurkevitš, AndreiAndrei Mazurkevitš 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Siim, KauriKauri Siim 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Tükk, JanarJanar Tükk 2005 1 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus
Taska, MartinMartin Taska 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Kams, GertGert Kams 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Lember, MatiMati Lember 2005 2 1 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Marmor, KristianKristian Marmor 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Rulkov, AleksandrAleksandr Rulkov 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Dupikov, AloAlo Dupikov 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Tomson, RasmusRasmus Tomson 2005 1 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus
Antonov, AndreiAndrei Antonov 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Puri, SanderSander Puri 2005 2 0 31. mai 2005 Flag of Egypt.svg Egiptus 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Talimaa, HeikkiHeikki Talimaa 2005 1 0 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Savotškin, AndreiAndrei Savotškin 2005 1 0 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Kuresoo, JürgenJürgen Kuresoo 2005 1 0 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits
Roops, SiimSiim Roops 2005 1 0 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits 2. juuni 2005 Flag of Switzerland.svg Šveits

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]