Eesti U-21 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Eesti U-21 jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U21 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

Viimati uuendatud pärast 1. juunil 2018 peetud mängu Lätiga.[1]

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Kaal, UrmasUrmas Kaal 1994–1995 13 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Eelmäe, MeelisMeelis Eelmäe 1994 3 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 31. mai 1994 Põhja-Makedoonia Makedoonia
Kõiv, AndresAndres Kõiv 1994–1997 11 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Lelov, MarkoMarko Lelov 1994–1995 10 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. juuni 1995 Sloveenia Sloveenia
Mitt, KalevKalev Mitt 1994 2 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 31. mai 1995 Põhja-Makedoonia Makedoonia
O'Konnel-Bronin, IvanIvan O'Konnel-Bronin 1994–1995 7 2 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Olesk, GertGert Olesk 1994–1995 10 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia
Streltsov, ViktorViktor Streltsov 1994 1 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 9. märts 1994 Küpros Küpros
Švets, MarkMark Švets 1994–1995 7 1 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. juuni 1995 Sloveenia Sloveenia
Tohver, ToomasToomas Tohver 1994–1995 14 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Zelinski, IndrekIndrek Zelinski 1994–1995 12 0 9. märts 1994 Küpros Küpros 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia
Meet, JanekJanek Meet 1994–1995 13 0 28. aprill 1994 Läti Läti 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Pareiko, SergeiSergei Pareiko 1994–1997 7 0 28. aprill 1994 Läti Läti 29. aprill 1997 Austria Austria
Pari, MatiMati Pari 1994–1995 6 0 28. aprill 1994 Läti Läti 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia
Tirel, TerjoTerjo Tirel 1994–1995 3 0 28. aprill 1994 Läti Läti 15. august 1995 Leedu Leedu
Puri, PeepPeep Puri 1994 1 0 28. aprill 1994 Läti Läti 28. aprill 1994 Läti Läti
Jürgenson, MeelisMeelis Jürgenson 1994 1 0 28. aprill 1994 Läti Läti 28. aprill 1994 Läti Läti
Krõlov, AndreiAndrei Krõlov 1994–1995 12 0 31. mai 1994 Põhja-Makedoonia Makedoonia 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Vahtramäe, VahurVahur Vahtramäe 1994–1997 18 1 31. mai 1994 Põhja-Makedoonia Makedoonia 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Arbeiter, ArgoArgo Arbeiter 1994–1995 9 0 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia
Kuhta, JuriJuri Kuhta 1994–1995 9 0 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia 25. aprill 1995 Ukraina Ukraina
Nahk, KonstantinKonstantin Nahk 1994–1997 16 5 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia 29. aprill 1997 Austria Austria
Nigula, HeigoHeigo Nigula 1994 1 0 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia
Saks, TarmoTarmo Saks 1994–1997 10 0 3. september 1994 Horvaatia Horvaatia 5. september 1997 Läti Läti
Olerski, AleksandrAleksandr Olerski 1994–1995 2 0 6. oktoober 1994 Itaalia Itaalia 23. märts 1995 Itaalia Itaalia
Kalda, TõnisTõnis Kalda 1994–1997 8 0 12. november 1994 Ukraina Ukraina 7. juuni 1997 Rootsi Rootsi
Pasnitšenko, AndresAndres Pasnitšenko 1994–1995 3 0 12. november 1994 Ukraina Ukraina 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia
Kiisman, JanekJanek Kiisman 1995–1996 10 0 28. veebruar 1995 Norra Norra 8. oktoober 1996 Šotimaa Šotimaa
Lell, AlariAlari Lell 1995–1997 12 0 28. veebruar 1995 Norra Norra 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Vessenberg, RainRain Vessenberg 1995–1997 3 0 4. märts 1995 Island Island 28. märts 1997 Šotimaa Šotimaa
Lepa, MartinMartin Lepa 1995–1997 9 0 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Oper, AndresAndres Oper 1995–1996 4 0 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia 23. aprill 1996 Island Island
Priidel, AivarAivar Priidel 1995–1997 13 0 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Põldemaa, VeikoVeiko Põldemaa 1995 1 0 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia
Pärloja, AndresAndres Pärloja 1995 1 0 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia 28. märts 1995 Sloveenia Sloveenia
Dolinin, VadimVadim Dolinin 1995 1 0 10. juuni 1995 Sloveenia Sloveenia 10. juuni 1995 Sloveenia Sloveenia
Dolinin, VladimirVladimir Dolinin 1995 3 0 10. juuni 1995 Sloveenia Sloveenia 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia
Kaalma, MartinMartin Kaalma 1995–1999 16 0 15. august 1995 Leedu Leedu 3. september 1999 Belgia Belgia
Novožilov, AnatoliAnatoli Novožilov 1995 1 0 15. august 1995 Leedu Leedu 15. august 1995 Leedu Leedu
Terehhov, SergeiSergei Terehhov 1995–1997 8 0 15. august 1995 Leedu Leedu 7. juuni 1997 Rootsi Rootsi
Nõmmik, RaivoRaivo Nõmmik 1995–1999 17 0 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia 8. oktoober 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Rooba, MeelisMeelis Rooba 1995–1999 11 1 2. september 1995 Horvaatia Horvaatia 8. november 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Anis, AndreAndre Anis 1995–1999 20 0 10. oktoober 1995 Leedu Leedu 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa
Leetma, LiivoLiivo Leetma 1995–1999 5 0 10. oktoober 1995 Leedu Leedu 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa
Väikmeri, AtkoAtko Väikmeri 1995 1 0 10. oktoober 1995 Leedu Leedu 10. oktoober 1995 Leedu Leedu
Rooba, UrmasUrmas Rooba 1996–1999 3 0 23. aprill 1996 Island Island 8. november 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Ustritski, DmitriDmitri Ustritski 1996 4 1 23. aprill 1996 Island Island 8. oktoober 1996 Šotimaa Šotimaa
Viikmäe, KristenKristen Viikmäe 1996–1998 2 0 23. aprill 1996 Island Island 16. mai 1998 Läti Läti
Õun, JanJan Õun 1996–1999 18 2 23. aprill 1996 Island Island 3. september 1999 Belgia Belgia
Allas, TeetTeet Allas 1996–1999 21 3 30. august 1996 Valgevene Valgevene 8. oktoober 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Saviauk, ErkoErko Saviauk 1996–1998 11 0 30. august 1996 Valgevene Valgevene 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi
Lapp, RainoRaino Lapp 1997 3 0 28. märts 1997 Šotimaa Šotimaa 17. mai 1997 Läti Läti
Sirel, JaanusJaanus Sirel 1997 4 0 28. märts 1997 Šotimaa Šotimaa 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Piiroja, RaioRaio Piiroja 1997–2000 13 0 29. aprill 1997 Austria Austria 2. september 2000 Portugal Portugal
Silkin, GerolGerol Silkin 1997 1 0 17. mai 1997 Läti Läti 17. mai 1997 Läti Läti
Kivisild, JanekJanek Kivisild 1997 2 0 7. juuni 1997 Rootsi Rootsi 5. september 1997 Läti Läti
Smirnov, MaksimMaksim Smirnov 1997 4 0 7. juuni 1997 Rootsi Rootsi 10. oktoober 1997 Rootsi Rootsi
Anniste, AivarAivar Anniste 1997–2001 12 0 19. august 1997 Austria Austria 5. juuni 2001 Iirimaa Iirimaa
Jürisson, JannoJanno Jürisson 1998–2001 15 0 16. mai 1998 Läti Läti 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Kaljuste, KuldarKuldar Kaljuste 1998 1 0 16. mai 1998 Läti Läti 16. mai 1998 Läti Läti
Korju, MargusMargus Korju 1998–2000 10 0 16. mai 1998 Läti Läti 5. veebruar 2000 Läti Läti
Murumets, PriitPriit Murumets 1998–1999 6 1 16. mai 1998 Läti Läti 8. oktoober 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Simora, EduardEduard Simora 1998 1 0 16. mai 1998 Läti Läti 16. mai 1998 Läti Läti
Stepanov, AndreiAndrei Stepanov 1998–1999 7 0 16. mai 1998 Läti Läti 8. oktoober 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Taan, JanekJanek Taan 1998 2 0 16. mai 1998 Läti Läti 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi
Timofejev, AndreiAndrei Timofejev 1998 1 0 16. mai 1998 Läti Läti 16. mai 1998 Läti Läti
Vink, VitaliVitali Vink 1998–2001 10 0 16. mai 1998 Läti Läti 3. juuli 2001 Läti Läti
Haavistu, KertKert Haavistu 1998–2001 9 0 19. august 1998 Moldova Moldova 4. september 2001 Holland Holland
Kisseljov, MaksimMaksim Kisseljov 1998 2 0 19. august 1998 Moldova Moldova 4. september 1998 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Kurjanov, JevgeniJevgeni Kurjanov 1998–1999 4 1 19. august 1998 Moldova Moldova 8. juuni 1999 Leedu Leedu
Mõkolenko, AntonAnton Mõkolenko 1998 2 0 19. august 1998 Moldova Moldova 4. september 1998 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina
Mäe, RolandRoland Mäe 1998 3 0 4. september 1998 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi
Lindpere, JoelJoel Lindpere 1998–2003 15 2 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi 10. oktoober 2003 Belgia Belgia
Siim, MihkelMihkel Siim 1998 1 0 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi 13. oktoober 1998 Tšehhi Tšehhi
Tiks, SilverSilver Tiks 1999 2 0 30. märts 1999 Leedu Leedu 14. august 1999 Lõuna-Korea Lõuna-Korea
Rähn, TaaviTaavi Rähn 1999–2003 20 0 30. märts 1999 Leedu Leedu 19. november 2003 Ungari Ungari
Kahr, MarekMarek Kahr 1999–2001 8 0 4. juuni 1999 Tšehhi Tšehhi 4. juuli 2001 Leedu Leedu
Kosemets, MärtMärt Kosemets 1999–2003 23 0 14. august 1999 Lõuna-Korea Lõuna-Korea 19. november 2003 Ungari Ungari
Kütt, KertKert Kütt 1999–2001 8 0 14. august 1999 Lõuna-Korea Lõuna-Korea 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Pärnpuu, MarkoMarko Pärnpuu 1999–2003 15 1 14. august 1999 Lõuna-Korea Lõuna-Korea 3. juuli 2003 Leedu Leedu
Saharov, AleksanderAleksander Saharov 1999–2003 18 0 3. september 1999 Belgia Belgia 19. november 2003 Ungari Ungari
Sova, IvarIvar Sova 1999 2 0 3. september 1999 Belgia Belgia 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa
Kulikov, DmitriDmitri Kulikov 1999 1 0 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa
Tkatšuk, AndreiAndrei Tkatšuk 1999 1 0 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa 7. september 1999 Šotimaa Šotimaa
Kask, TaivoTaivo Kask 1999–2001 6 0 8. oktoober 1999 Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina 3. juuli 2001 Läti Läti
Kaas, ReneRene Kaas 2000–2003 12 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 10. oktoober 2003 Belgia Belgia
Kärson, SiimSiim Kärson 2000–2001 3 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 4. juuli 2001 Leedu Leedu
Londak, PavelPavel Londak 2000–2001 9 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Miilen, ReneRene Miilen 2000 1 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 4. veebruar 2000 Läti Läti
Saar, KristjanKristjan Saar 2000 1 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 4. veebruar 2000 Läti Läti
Teino, ReneRene Teino 2000–2001 3 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 4. juuli 2001 Leedu Leedu
Tikenberg, TiitTiit Tikenberg 2000–2001 4 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 3. juuli 2001 Läti Läti
Tölpus, RainRain Tölpus 2000–2003 9 0 4. veebruar 2000 Läti Läti 10. oktoober 2003 Belgia Belgia
Kirilov, DmitriDmitri Kirilov 2000–2001 9 3 2. september 2000 Portugal Portugal 4. september 2001 Holland Holland
Mölder, MaikkoMaikko Mölder 2000 1 0 2. september 2000 Portugal Portugal 2. september 2000 Portugal Portugal
Tiismann, JuriJuri Tiismann 2000 1 0 2. september 2000 Portugal Portugal 2. september 2000 Portugal Portugal
Zahovaiko, VjatšeslavVjatšeslav Zahovaiko 2000–2003 15 2 2. september 2000 Portugal Portugal 19. oktoober 2003 Ungari Ungari
Jääger, EnverEnver Jääger 2000–2002 12 2 10. oktoober 2000 Iirimaa Iirimaa 19 november 2003 Ungari Ungari
Maasing, MartinMartin Maasing 2000–2001 9 0 10. oktoober 2000 Iirimaa Iirimaa 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Neemelo, TarmoTarmo Neemelo 2001–2003 9 0 27. märts 2001 Küpros Küpros 5. september 2003 Bulgaaria Bulgaaria
Arst, AnttiAntti Arst 2001–2003 9 1 27. märts 2001 Küpros Küpros 10. juuni 2003 Horvaatia Horvaatia
Tanhuanpää, KeijoKeijo Tanhuanpää 2001 2 1 27. märts 2001 Küpros Küpros 25. aprill 2001 Moldova Moldova
Meerits, OttOtt Meerits 2001 2 0 25. aprill 2001 Moldova Moldova 4. juuli 2001 Leedu Leedu
Mutle, RaikoRaiko Mutle 2001–2005 7 1 25. aprill 2001 Moldova Moldova 7. oktoober 2005 Slovakkia Slovakkia
Šišov, TihhonTihhon Šišov 2001–2005 13 0 25. aprill 2001 Moldova Moldova 11. oktoober 2005 Luksemburg Luksemburg
Voskoboinikov, VladimirVladimir Voskoboinikov 2001–2005 11 0 25. aprill 2001 Moldova Moldova 7. juuni 2005 Portugal Portugal
Ahjupera, JarmoJarmo Ahjupera 2001–2006 16 2 1. juuni 2001 Holland Holland 24. mai 2006 Wales Wales
Koparev, DmitriDmitri Koparev 2001 5 0 1. juuni 2001 Holland Holland 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Palatu, KarlKarl Palatu 2001–2003 9 0 1. juuni 2001 Holland Holland 10. juuni 2003 Horvaatia Horvaatia
Malov, DenissDeniss Malov 2001 4 0 3. juuli 2001 Läti Läti 5. oktoober 2001 Portugal Portugal
Ojasoo, MartinMartin Ojasoo 2001 2 0 3. juuli 2001 Läti Läti 4. juuli 2001 Leedu Leedu
Pärna, ErkkiErkki Pärna 2001–2003 13 0 3. juuli 2001 Läti Läti 19. november 2003 Ungari Ungari
Jääger, EnarEnar Jääger 2001–2006 7 0 4. september 2001 Holland Holland 24. mai 2006 Wales Wales
Gussev, VitaliVitali Gussev 2002–2004 7 1 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 16. november 2004 Venemaa Venemaa
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2002–2006 7 0 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 24. mai 2006 Wales Wales
Mitt, AndrusAndrus Mitt 2002 2 0 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 6. september 2002 Horvaatia Horvaatia
Reinumäe, OttOtt Reinumäe 2002–2006 14 0 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 24. mai 2006 Wales Wales
Šelehhov, DmitriDmitri Šelehhov 2002–2003 4 0 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 30. aprill 2003 Rootsi Rootsi
Tammeleht, ViljarViljar Tammeleht 2002 1 0 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 2. juuli 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan
Vunk, MartinMartin Vunk 2002–2006 13 0 6. september 2002 Horvaatia Horvaatia 24. mai 2006 Wales Wales
Kink, TarmoTarmo Kink 2002–2006 5 0 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 16. august 2006 Norra Norra
Kotenko, ArturArtur Kotenko 2002–2003 3 0 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 19. november 2003 Ungari Ungari
Ratnikov, EduardEduard Ratnikov 2002–2005 13 1 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 2. september 2005 Läti Läti
Raudnagel, RaidoRaido Raudnagel 2002 1 0 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan
Teever, IngemarIngemar Teever 2002–2003 8 1 7. oktoober 2002 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 10. oktoober 2003 Belgia Belgia
Dmitrijev, AleksandrAleksandr Dmitrijev 2003 7 0 1. aprill 2003 Bulgaaria Bulgaaria 19. november 2003 Ungari Ungari
Lember, MatiMati Lember 2003–2007 17 0 1. aprill 2003 Bulgaaria Bulgaaria 6. veebruar 2007 Portugal Portugal
Post, SanderSander Post 2003–2006 21 1 1. aprill 2003 Bulgaaria Bulgaaria 24. mai 2006 Wales Wales
Vassiljev, KonstantinKonstantin Vassiljev 2003–2006 15 4 3. juuli 2003 Leedu Leedu 24. mai 2006 Wales Wales
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 2003–2005 6 0 3. juuli 2003 Leedu Leedu 11. oktoober 2005 Luksemburg Luksemburg
Kruglov, DmitriDmitri Kruglov 2003–2006 8 0 3. juuli 2003 Leedu Leedu 25. mai 2006 Wales Wales
Antonov, AndreiAndrei Antonov 2003–2005 8 1 4. juuli 2003 Läti Läti 7. juuni 2005 Portugal Portugal
Purje, AtsAts Purje 2003–2007 10 0 19. november 2003 Ungari Ungari 6. veebruar 2007 Portugal Portugal
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 2004–2007 13 0 18. august 2004 Island Island 6. veebruar 2007 Portugal Portugal
Dupikov, AloAlo Dupikov 2004–2007 8 1 18. august 2004 Island Island 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Konsa, OliverOliver Konsa 2004–2006 4 0 18. august 2004 Island Island 16. august 2006 Norra Norra
Mazurkevitš, AndreiAndrei Mazurkevitš 2004–2007 10 0 18. august 2004 Island Island 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Sidorenkov, AndreiAndrei Sidorenkov 2004–2006 8 1 7. september 2004 Portugal Portugal 24. mai 2006 Wales Wales
Siim, KauriKauri Siim 2004–2007 10 0 12. oktoober 2004 Läti Läti 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Hurt, MartinMartin Hurt 2005–2006 9 0 25. märts 2005 Slovakkia Slovakkia 24. mai 2006 Wales Wales
Marmor, KristianKristian Marmor 2005–2008 11 0 25. märts 2005 Slovakkia Slovakkia 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia
Roops, SiimSiim Roops 2005–2008 13 0 25. märts 2005 Slovakkia Slovakkia 26. märts 2008 Holland Holland
Taska, MartinMartin Taska 2005–2007 15 0 30. märts 2005 Venemaa Venemaa 20. november 2007 Norra Norra
Tükk, JanarJanar Tükk 2005–2007 2 0 30. märts 2005 Venemaa Venemaa 6. veebruar 2007 Portugal Portugal
Veber, JürgenJürgen Veber 2005 1 0 7. juuni 2005 Portugal Portugal 7. juuni 2005 Portugal Portugal
Puri, SanderSander Puri 2005–2009 14 0 2. september 2005 Läti Läti 18. november 2009 Türgi Türgi
Teniste, TaijoTaijo Teniste 2005–2010 19 0 2. september 2005 Läti Läti 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Vanna, TõnisTõnis Vanna 2005 1 0 7. oktoober 2005 Slovakkia Slovakkia 7. oktoober 2005 Slovakkia Slovakkia
Kuresoo, JürgenJürgen Kuresoo 2005–2008 16 0 11. oktoober 2005 Luksemburg Luksemburg 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia
Kams, GertGert Kams 2006 2 0 10. mai 2006 Wales Wales 24. mai 2006 Wales Wales
Reelo, SanderSander Reelo 2006 2 0 10. mai 2006 Wales Wales 24. mai 2006 Wales Wales
Gussev, VladislavVladislav Gussev 2006–2007 7 1 24. mai 2006 Wales Wales 20. november 2007 Norra Norra
Haavistu, MikkMikk Haavistu 2006–2007 2 0 16. august 2006 Norra Norra 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Koogas, AndresAndres Koogas 2006–2008 11 0 16. august 2006 Norra Norra 30. mai 2008 Leedu Leedu
Talimaa, HeikkiHeikki Talimaa 2006–2007 3 0 16. august 2006 Norra Norra 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Tammo, TaaviTaavi Tammo 2006 1 0 16. august 2006 Norra Norra 16. august 2006 Norra Norra
Teniste, TimoTimo Teniste 2006 1 0 16. august 2006 Norra Norra 16. august 2006 Norra Norra
Tomson, RasmusRasmus Tomson 2006 1 0 16. august 2006 Norra Norra 16. august 2006 Norra Norra
Kulatšenko, AleksandrAleksandr Kulatšenko 2006–2007 2 0 16. august 2006 Norra Norra 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Arge, MarkoMarko Arge 2006 1 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 10. oktoober 2006 Läti Läti
Erti, HenriHenri Erti 2006 2 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 15. november 2006 Valgevene Valgevene
Hausenberg, AndoAndo Hausenberg 2006–2007 4 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 20. november 2007 Norra Norra
Ištšuk, MihhailMihhail Ištšuk 2006–2007 7 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 17. november 2007 Šveits Šveits
Kasterpalu, RaitRait Kasterpalu 2006 1 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 10. oktoober 2006 Läti Läti
Kaukvere, TõnisTõnis Kaukvere 2006–2008 6 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 30. mai 2008 Leedu Leedu
Orgla, AigoAigo Orgla 2006–2007 4 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 30. mai 2008 Leedu Leedu
Saar, MartinMartin Saar 2006 1 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 10. oktoober 2006 Läti Läti
Jürgenson, MarkusMarkus Jürgenson 2006–2008 6 0 10. oktoober 2006 Läti Läti 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia
Järvesoo, TaaviTaavi Järvesoo 2006 1 0 15. november 2006 Valgevene Valgevene 15. november 2006 Valgevene Valgevene
Kuusk, RaitRait Kuusk 2006–2007 2 0 15. november 2006 Valgevene Valgevene 8. veebruar 2007 Sloveenia Sloveenia
Mošnikov, SergeiSergei Mošnikov 2006–2010 25 1 15. november 2006 Valgevene Valgevene 23. mai 2010 Türgi Türgi
Puri, EinoEino Puri 2006–2010 27 0 15. november 2006 Valgevene Valgevene 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Saag, KaimarKaimar Saag 2006–2010 12 5 15. november 2006 Valgevene Valgevene 23. mai 2010 Türgi Türgi
Šadrin, AndreiAndrei Šadrin 2006 1 0 15. november 2006 Valgevene Valgevene 15. november 2006 Valgevene Valgevene
Aristov, AntonAnton Aristov 2007 6 0 3. juuni 2007 Norra Norra 20. november 2007 Norra Norra
Prins, StanislavStanislav Prins 2007–2010 24 0 3. juuni 2007 Norra Norra 19. juuni 2010 Läti Läti
Rõškevitš, MiroslavMiroslav Rõškevitš 2007–2008 8 0 3. juuni 2007 Norra Norra 30. mai 2008 Leedu Leedu
Dmitrijev, ArtjomArtjom Dmitrijev 2007–2010 15 0 11. september 2007 Põhja-Makedoonia Makedoonia 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Zenjov, SergeiSergei Zenjov 2007–2010 3 1 11. september 2007 Põhja-Makedoonia Makedoonia 3. märts 2010 Gruusia Gruusia
Henn, JürgenJürgen Henn 2007 1 0 16. oktoober 2007 Šveits Šveits 16. oktoober 2007 Šveits Šveits
Kallaste, KenKen Kallaste 2007–2010 17 2 20. november 2007 Norra Norra 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Morozov, IgorIgor Morozov 2008–2010 18 0 26. märts 2008 Holland Holland 23. mai 2010 Türgi Türgi
Naris, ArmandArmand Naris 2008–2009 5 0 29. mai 2008 Läti Läti 9. juuni 2009 Rootsi Rootsi
Ojamaa, HenrikHenrik Ojamaa 2008–2011 3 3 29. mai 2008 Läti Läti 29. märts 2011 Luksemburg Luksemburg
Toomet, JanarJanar Toomet 2008 2 0 29. mai 2008 Läti Läti 30. mai 2008 Leedu Leedu
Jegorov, SergeiSergei Jegorov 2008–2009 3 1 29. mai 2008 Läti Läti 11. veebruar 2009 Soome Soome
Artjunin, ArtjomArtjom Artjunin 2008–2012 20 1 30. mai 2008 Leedu Leedu 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan
Võtti, TanelTanel Võtti 2008–2010 3 0 30. mai 2008 Leedu Leedu 20. mai 2010 Armeenia Armeenia
Anier, HenriHenri Anier 2008–2012 22 2 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia 15. oktoober 2012 Läti Läti
Jahhimovitš, AlekseiAleksei Jahhimovitš 2008–2012 30 0 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia 15. oktoober 2012 Läti Läti
Kõll, ErvinErvin Kõll 2008–2009 3 0 20. august 2008 Põhja-Makedoonia Makedoonia 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa
Smirnov, DmitriDmitri Smirnov 2009 1 0 11. veebruar 2009 Soome Soome 11. veebruar 2009 Soome Soome
Frolov, AndreAndre Frolov 2009–2010 12 0 11. veebruar 2009 Soome Soome 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Luts, SiimSiim Luts 2009–2010 13 0 11. veebruar 2009 Soome Soome 20. juuni 2010 Leedu Leedu
Luhakooder, RasmusRasmus Luhakooder 2009–2010 6 0 11. veebruar 2009 Soome Soome 17. veebruar 2010 Leedu Leedu
Sillaste, AtsAts Sillaste 2009–2010 9 1 11. veebruar 2009 Soome Soome 3. märts 2010 Gruusia Gruusia
Reinsoo, EerikEerik Reinsoo 2009 3 0 11. veebruar 2009 Soome Soome 9. juuni 2009 Rootsi Rootsi
Stüf, EdwinEdwin Stüf 2009 4 1 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa 12. august 2009 Šveits Šveits
Tšegodajev, MartinMartin Tšegodajev 2009–2012 18 0 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa 15. oktoober 2012 Läti Läti
Viira, SanderSander Viira 2009 1 0 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa
Jevdokimov, JuriJuri Jevdokimov 2009–2010 9 1 27. märts 2009 Prantsusmaa Prantsusmaa 10. august 2010 Iirimaa Iirimaa
Veis, AndreiAndrei Veis 2009–2012 30 0 5. juuni 2009 Norra Norra 10. september 2012 Šveits Šveits
Alliku, RaunoRauno Alliku 2009–2012 22 1 12. august 2009 Šveits Šveits 15. oktoober 2012 Läti Läti
Taar, AlbertAlbert Taar 2009–2012 19 1 5. september 2009 Gruusia Gruusia 15. oktoober 2012 Läti Läti
Subbotin, IgorIgor Subbotin 2010–2012 13 0 3. veebruar 2010 Soome Soome 10. september 2012 Šveits Šveits
Peitre, MeelisMeelis Peitre 2010–2012 15 0 3. veebruar 2010 Soome Soome 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan
Prosa, AlbertAlbert Prosa 2010–2012 11 2 3. veebruar 2010 Soome Soome 5. juuni 2012 Gruusia Gruusia
Mones, AleksAleks Mones 2010–2011 2 0 17. veebruar 2010 Leedu Leedu 9. veebruar 2011 Soome Soome
Pebre, AnderoAndero Pebre 2010–2012 14 0 20. mai 2010 Armeenia Armeenia 31. mai 2012 Hispaania Hispaania
Tenno, SiimSiim Tenno 2010–2012 15 0 20. mai 2010 Armeenia Armeenia 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan
Kaljumäe, MarekMarek Kaljumäe 2010–2013 17 1 19. juuni 2010 Läti Läti 21. jaanuar 2013 Läti Läti
Tutk, RaunoRauno Tutk 2010 1 0 19. juuni 2010 Läti Läti 19. juuni 2010 Läti Läti
Jädal, KennetKennet Jädal 2010 2 0 19. juuni 2010 Läti Läti 20. juuni 2010 Leedu Leedu
Sonn, MarkoMarko Sonn 2010 2 0 19. juuni 2010 Läti Läti 20. juuni 2010 Leedu Leedu
Meerits, MarkoMarko Meerits 2010–2014 31 0 20. juuni 2010 Leedu Leedu 12. oktoober 2014 Läti Läti
Kovtunovitš, DmitriDmitri Kovtunovitš 2010 1 0 20. juuni 2010 Leedu Leedu 20. juuni 2010 Leedu Leedu
Toom, MaitMait Toom 2011–2012 5 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 10. september 2012 Šveits Šveits
Sinilaid, SanderSander Sinilaid 2011–2012 10 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 5. juuni 2012 Gruusia Gruusia
Järv, StefanStefan Järv 2011 2 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 29. märts 2011 Luksemburg Luksemburg
Kaldoja, KasparKaspar Kaldoja 2011–2012 11 2 9. veebruar 2011 Soome Soome 6. september 2012 Gruusia Gruusia
Kiidron, KaarelKaarel Kiidron 2011–2012 5 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 10. september 2012 Šveits Šveits
Jõgiste, DenissDeniss Jõgiste 2011 1 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 9. veebruar 2011 Soome Soome
Krillo, EronEron Krillo 2011 1 0 9. veebruar 2011 Soome Soome 9. veebruar 2011 Soome Soome
Reintam, MikkMikk Reintam 2011–2012 12 0 29. märts 2011 Luksemburg Luksemburg 5. juuni 2012 Gruusia Gruusia
Paponov, MaksimMaksim Paponov 2011–2012 12 2 29. märts 2011 Luksemburg Luksemburg 5. juuni 2012 Gruusia Gruusia
Laas, MikkMikk Laas 2011 4 0 29. märts 2011 Luksemburg Luksemburg 10. oktoober 2011 Horvaatia Horvaatia
Liivamägi, ElvisElvis Liivamägi 2011–2013 23 1 7. juuni 2011 Läti Läti 7. juuni 2013 Taani Taani
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2011–2014 18 1 7. juuni 2011 Läti Läti 5. märts 2014 Taani Taani
Podholjuzin, MaksimMaksim Podholjuzin 2011–2013 27 1 9. august 2011 Aserbaidžaan Soome 19. november 2013 Venemaa Venemaa
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2011 2 0 9. august 2011 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 10. oktoober 2011 Horvaatia Horvaatia
Anier, HannesHannes Anier 2011–2014 21 4 10. oktoober 2011 Horvaatia Horvaatia 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Torop, KaarelKaarel Torop 2012 6 0 19. jaanuar 2012 Türkmenistan Türkmenistan 28. jaanuar 2012 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Kase, MartinMartin Kase 2012–2014 14 2 19. jaanuar 2012 Türkmenistan Türkmenistan 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Laabus, ReioReio Laabus 2012 6 2 20. jaanuar 2012 Venemaa Venemaa 15. november 2012 Läti Läti
Niinepuu, Mart-MattisMart-Mattis Niinepuu 2012 4 0 24. jaanuar 2012 Tadžikistan Tadžikistan 5. märts 2014 Taani Taani
Kulinitš, AleksandrAleksandr Kulinitš 2012–2014 17 1 31. mai 2012 Hispaania Hispaania 5. märts 2014 Taani Taani
Mööl, KarlKarl Mööl 2012–2014 18 0 31. mai 2012 Hispaania Hispaania 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Mets, KarolKarol Mets 2012–2014 21 0 5. juuni 2012 Gruusia Gruusia 2. veebruar 2014 Valgevene Valgevene
Antonov, IljaIlja Antonov 2012–2013 16 2 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 19. november 2013 Venemaa Venemaa
Luigend, Karl-EerikKarl-Eerik Luigend 2012–2014 5 0 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 8. september 2014 Sloveenia Sloveenia
Baranov, NikitaNikita Baranov 2012–2014 14 1 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 31. mai 2014 Venemaa Venemaa
Rättel, ArturArtur Rättel 2012–2014 9 1 15. august 2012 Aserbaidžaan Aserbaidžaan 5. märts 2014 Taani Taani
Goldberg, StanislavStanislav Goldberg 2012–2013 7 0 10. september 2012 Šveits Šveits 11. juuni 2013 Andorra Andorra
Raudsepp, AndreasAndreas Raudsepp 2012–2014 21 0 15. november 2012 Läti Läti 3. september 2014 Bulgaaria Bulgaaria
Ingermann, KevinKevin Ingermann 2013 7 0 18. jaanuar 2013 Tadžikistan Tadžikistan 4. juuni 2013 Kasahstan Kasahstan
Lepistu, BrentBrent Lepistu 2013–2014 21 1 18. jaanuar 2013 Tadžikistan Tadžikistan 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Leokin, RaidoRaido Leokin 2013 3 0 18. jaanuar 2013 Tadžikistan Tadžikistan 24. jaanuar 2013 Türkmenistan Türkmenistan
Junolainen, ErkkiErkki Junolainen 2013–2014 9 1 18. jaanuar 2013 Tadžikistan Tadžikistan 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Lepik, SanderSander Lepik 2013 4 1 18. jaanuar 2013 Tadžikistan Tadžikistan 26. jaanuar 2013 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Metsa, MikkMikk Metsa 2013 3 0 19. jaanuar 2013 Valgevene Valgevene 26. jaanuar 2013 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Pikk, ArturArtur Pikk 2013–2014 15 0 21. jaanuar 2013 Läti Läti 31. mai 2014 Venemaa Venemaa
Lipin, MaksimMaksim Lipin 2013–2014 10 2 26. jaanuar 2013 Kõrgõzstan Kõrgõzstan 5. märts 2014 Taani Taani
Elhi, TrevorTrevor Elhi 2013–2014 18 0 4. juuni 2013 Kasahstan Kasahstan 13. oktoober 2014 Leedu Leedu
Mütt, MartenMarten Mütt 2013 3 0 4. juuni 2013 Kasahstan Kasahstan 6. september 2013 Bulgaaria Bulgaaria
Ustaal, MartinMartin Ustaal 2013–2014 8 0 4. juuni 2013 Kasahstan Kasahstan 2. veebruar 2014 Valgevene Valgevene
Liivak, FrankFrank Liivak 2013– 26 2 15. november 2013 Andorra Andorra 1. juuni 2018 Läti Läti
Kirss, RobertRobert Kirss 2013– 22 4 15. november 2013 Andorra Andorra 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Sappinen, RaunoRauno Sappinen 2013– 20 4 19. november 2013 Venemaa Venemaa 1. juuni 2018 Läti Läti
Kauber, KevinKevin Kauber 2013– 26 3 19. november 2013 Venemaa Venemaa 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Tamme, KristjanKristjan Tamme 2014– 7 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 15. november 2015 San Marino San Marino
Avilov, VladimirVladimir Avilov 2014– 19 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 1. september 2016 Gruusia Gruusia
Martõnov, NikitaNikita Martõnov 2014 6 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 2. veebruar 2014 Valgevene Valgevene
Gussev, MaksimMaksim Gussev 2014–2015 20 5 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 7. september 2015 Horvaatia Horvaatia
Kukebal, JohannesJohannes Kukebal 2014 4 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 31. jaanuar 2014 Venemaa Venemaa
Aloe, KevinKevin Aloe 2014– 28 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 3. juuni 2016 Läti Läti
Tekko, TaunoTauno Tekko 2014– 15 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 16. juuni 2015 San Marino San Marino
Marin, PavelPavel Marin 2014– 26 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 28. märts 2016 Horvaatia Horvaatia
Välja, LauriLauri Välja 2014 6 0 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 2. veebruar 2014 Valgevene Valgevene
Vaštšuk, BogdanBogdan Vaštšuk 2014– 8 2 24. jaanuar 2014 Tadžikistan Tadžikistan 30. märts 2015 Kasahstan Kasahstan
Aland, RichardRichard Aland 2014– 12 0 25. jaanuar 2014 Ukraina Ukraina 3. juuni 2016 Läti Läti
Vihmann, MadisMadis Vihmann 2014– 24 1 25. jaanuar 2014 Ukraina Ukraina 3. juuni 2016 Läti Läti
Sobtšenko, RomanRoman Sobtšenko 2014–2015 9 0 31. mai 2014 Venemaa Venemaa 24. jaanuar 2015 Leedu Leedu
Igonen, MatveiMatvei Igonen 2014– 11 0 8. september 2014 Sloveenia Sloveenia 27. märts 2018 Hispaania Hispaania
Ainsalu, MihkelMihkel Ainsalu 2014– 24 0 8. september 2014 Sloveenia Sloveenia 1. juuni 2018 Läti Läti
Juhkam, GerdoGerdo Juhkam 2014–2016 11 0 12. oktoober 2014 Läti Läti 23. jaanuar 2016 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Piir, RagnarRagnar Piir 2014–2015 3 0 12. oktoober 2014 Läti Läti 25. märts 2015 Prantsusmaa Prantsusmaa
Paju, AndreAndre Paju 2015– 13 0 16. jaanuar 2015 Soome Soome 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Mägi, MartinMartin Mägi 2015– 16 0 16. jaanuar 2015 Soome Soome 1. juuni 2018 Läti Läti
Peetson, RasmusRasmus Peetson 2015– 14 0 16. jaanuar 2015 Soome Soome 23. jaanuar 2016 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Saarts, KristenKristen Saarts 2015– 4 1 16. jaanuar 2015 Soome Soome 24. jaanuar 2015 Leedu Leedu
Suurpere, Geir-KristjanGeir-Kristjan Suurpere 2015– 5 0 16. jaanuar 2015 Soome Soome 24. jaanuar 2015 Leedu Leedu
Paur, KasparKaspar Paur 2015– 8 0 16. jaanuar 2015 Soome Soome 3. juuni 2016 Läti Läti
Hanson, HenriHenri Hanson 2015– 2 0 17. jaanuar 2015 Valgevene Valgevene 19. jaanuar 2015 Türkmenistan Türkmenistan
Pürg, HenrikHenrik Pürg 2015– 13 0 17. jaanuar 2015 Valgevene Valgevene 1. juuni 2018 Läti Läti
Šlein, GermanGerman Šlein 2015– 21 0 25. märts 2015 Prantsusmaa Prantsusmaa 1. juuni 2018 Läti Läti
Saliste, JosephJoseph Saliste 2015– 12 1 25. märts 2015 Prantsusmaa Prantsusmaa 28. märts 2016 Horvaatia Horvaatia
Kuusk, MärtenMärten Kuusk 2015– 19 0 30. märts 2015 Kasahstan Kasahstan 1. juuni 2018 Läti Läti
Ojamaa, HindrekHindrek Ojamaa 2015– 16 0 16. juuni 2015 San Marino San Marino 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Listmann, ErikErik Listmann 2015–2016 3 0 16. juuni 2015 San Marino San Marino 28. märts 2016 Horvaatia Horvaatia
Käit, MattiasMattias Käit 2015– 6 1 2. september 2015 Hispaania Hispaania 1. september 2016 Gruusia Gruusia
Karofeld, MagnusMagnus Karofeld 2015– 4 0 9. oktoober 2015 Rootsi Rootsi 23. jaanuar 2016 Kõrgõzstan Kõrgõzstan
Rääbis, KevinKevin Rääbis 2015– 2 0 13. oktoober 2015 Gruusia Gruusia 15. november 2015 San Marino San Marino
Kokla, JanJan Kokla 2015– 6 1 15. november 2015 San Marino San Marino 28. märts 2016 Horvaatia Horvaatia
Järva, AndreAndre Järva 2015– 11 2 15. november 2015 San Marino San Marino 14. november 2017 Island Island
Sinjavski, VlasiVlasi Sinjavski 2016– 16 2 17. jaanuar 2016 Läti Läti 1. juuni 2018 Läti Läti
Miller, MartinMartin Miller 2016– 14 1 17. jaanuar 2016 Läti Läti 14. november 2017 Island Island
Roosnupp, Mark OliverMark Oliver Roosnupp 2016– 15 1 17. jaanuar 2016 Läti Läti 1. juuni 2018 Läti Läti
Vaikla, AndreasAndreas Vaikla 2016– 6 0 28. märts 2016 Horvaatia Horvaatia 14. november 2017 Island Island
Kaldma, SörenSören Kaldma 2016– 10 0 28. mai 2016 Leedu Leedu 1. juuni 2018 Läti Läti
Koskor, TristanTristan Koskor 2016– 2 0 28. mai 2016 Leedu Leedu 3. juuni 2016 Läti Läti
Jakovlev, SvjatoslavSvjatoslav Jakovlev 2016– 3 0 3. juuni 2016 Läti Läti 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Golovljov, EduardEduard Golovljov 2016– 3 0 3. juuni 2016 Läti Läti 10. oktoober 2016 Hispaania Hispaania
Lukka, MarcoMarco Lukka 2017– 8 0 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 1. juuni 2018 Läti Läti
Lilander, MichaelMichael Lilander 2017– 7 1 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 14. november 2017 Island Island
Klein, PeeterPeeter Klein 2017– 4 0 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 5. september 2017 Hispaania Hispaania
Džumadil, AlgerAlger Džumadil 2017– 1 0 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa
Berggren, OskarOskar Berggren 2017– 2 0 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia
Riiberg, HerolHerol Riiberg 2017– 6 1 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 1. juuni 2018 Läti Läti
Rande, RandinRandin Rande 2017– 1 0 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa 28. märts 2017 Šotimaa Šotimaa
Vainumäe, MagnarMagnar Vainumäe 2017– 2 0 12. juuni 2017 Albaania Albaania 14. november 2017 Island Island
Tur, EdgarEdgar Tur 2017– 3 0 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia 1. juuni 2018 Läti Läti
Mutso, KasparKaspar Mutso 2017– 1 0 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia
Poom, MarkusMarkus Poom 2017– 6 1 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia 1. juuni 2018 Läti Läti
Grauberg, SilverSilver Grauberg 2017– 4 0 1. september 2017 Slovakkia Slovakkia 1. juuni 2018 Läti Läti
Järvelaid, HenriHenri Järvelaid 2017– 4 0 10. oktoober 2017 Põhja-Iirimaa Põhja-Iirimaa 1. juuni 2018 Läti Läti
Valge, Ander OttAnder Ott Valge 2018– 1 0 27. märts 2018 Hispaania Hispaania 27. märts 2018 Hispaania Hispaania
Pechter, Karl JohanKarl Johan Pechter 2018– 1 0 27. märts 2018 Leedu Leedu 29. mai 2018 Leedu Leedu
Nõmm, Karl-RometKarl-Romet Nõmm 2018– 1 0 1. juuni 2018 Läti Läti 1. juuni 2018 Läti Läti

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]