Eesti U-21 jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eesti U-21 jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti U21 koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest. Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa.

Viimati uuendatud pärast 1. juunil 2018 peetud mängu Lätiga.[1]

No.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Kaal, UrmasUrmas Kaal 1994–1995 13 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Eelmäe, MeelisMeelis Eelmäe 1994 3 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 31. mai 1994 Flag of Macedonia.svg Makedoonia
Kõiv, AndresAndres Kõiv 1994–1997 11 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Lelov, MarkoMarko Lelov 1994–1995 10 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Mitt, KalevKalev Mitt 1994 2 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 31. mai 1995 Flag of Macedonia.svg Makedoonia
O'Konnel-Bronin, IvanIvan O'Konnel-Bronin 1994–1995 7 2 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Olesk, GertGert Olesk 1994–1995 10 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Streltsov, ViktorViktor Streltsov 1994 1 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros
Švets, MarkMark Švets 1994–1995 7 1 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Tohver, ToomasToomas Tohver 1994–1995 14 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Zelinski, IndrekIndrek Zelinski 1994–1995 12 0 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Meet, JanekJanek Meet 1994–1995 13 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Pareiko, SergeiSergei Pareiko 1994–1997 7 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 29. aprill 1997 Flag of Austria.svg Austria
Pari, MatiMati Pari 1994–1995 6 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Tirel, TerjoTerjo Tirel 1994–1995 3 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 15. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Puri, PeepPeep Puri 1994 1 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti
Jürgenson, MeelisMeelis Jürgenson 1994 1 0 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti 28. aprill 1994 Flag of Latvia.svg Läti
Krõlov, AndreiAndrei Krõlov 1994–1995 12 0 31. mai 1994 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Vahtramäe, VahurVahur Vahtramäe 1994–1997 18 1 31. mai 1994 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Arbeiter, ArgoArgo Arbeiter 1994–1995 9 0 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Kuhta, JuriJuri Kuhta 1994–1995 9 0 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia 25. aprill 1995 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Nahk, KonstantinKonstantin Nahk 1994–1997 16 5 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia 29. aprill 1997 Flag of Austria.svg Austria
Nigula, HeigoHeigo Nigula 1994 1 0 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Saks, TarmoTarmo Saks 1994–1997 10 0 3. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia 5. september 1997 Flag of Latvia.svg Läti
Olerski, AleksandrAleksandr Olerski 1994–1995 2 0 6. oktoober 1994 Flag of Italy.svg Itaalia 23. märts 1995 Flag of Italy.svg Itaalia
Kalda, TõnisTõnis Kalda 1994–1997 8 0 12. november 1994 Flag of Ukraine.svg Ukraina 7. juuni 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Pasnitšenko, AndresAndres Pasnitšenko 1994–1995 3 0 12. november 1994 Flag of Ukraine.svg Ukraina 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Kiisman, JanekJanek Kiisman 1995–1996 10 0 28. veebruar 1995 Flag of Norway.svg Norra 8. oktoober 1996 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Lell, AlariAlari Lell 1995–1997 12 0 28. veebruar 1995 Flag of Norway.svg Norra 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Vessenberg, RainRain Vessenberg 1995–1997 3 0 4. märts 1995 Flag of Iceland.svg Island 28. märts 1997 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Lepa, MartinMartin Lepa 1995–1997 9 0 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Oper, AndresAndres Oper 1995–1996 4 0 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 23. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island
Priidel, AivarAivar Priidel 1995–1997 13 0 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Põldemaa, VeikoVeiko Põldemaa 1995 1 0 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Pärloja, AndresAndres Pärloja 1995 1 0 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 28. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Dolinin, VadimVadim Dolinin 1995 1 0 10. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 10. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Dolinin, VladimirVladimir Dolinin 1995 3 0 10. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Kaalma, MartinMartin Kaalma 1995–1999 16 0 15. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 3. september 1999 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Novožilov, AnatoliAnatoli Novožilov 1995 1 0 15. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 15. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Terehhov, SergeiSergei Terehhov 1995–1997 8 0 15. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 7. juuni 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Nõmmik, RaivoRaivo Nõmmik 1995–1999 17 0 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia 8. oktoober 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Rooba, MeelisMeelis Rooba 1995–1999 11 1 2. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia 8. november 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Anis, AndreAndre Anis 1995–1999 20 0 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Leetma, LiivoLiivo Leetma 1995–1999 5 0 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Väikmeri, AtkoAtko Väikmeri 1995 1 0 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 10. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Rooba, UrmasUrmas Rooba 1996–1999 3 0 23. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island 8. november 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Ustritski, DmitriDmitri Ustritski 1996 4 1 23. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island 8. oktoober 1996 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Viikmäe, KristenKristen Viikmäe 1996–1998 2 0 23. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti
Õun, JanJan Õun 1996–1999 18 2 23. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island 3. september 1999 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Allas, TeetTeet Allas 1996–1999 21 3 30. august 1996 Flag of Belarus.svg Valgevene 8. oktoober 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Saviauk, ErkoErko Saviauk 1996–1998 11 0 30. august 1996 Flag of Belarus.svg Valgevene 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi
Lapp, RainoRaino Lapp 1997 3 0 28. märts 1997 Flag of Scotland.svg Šotimaa 17. mai 1997 Flag of Latvia.svg Läti
Sirel, JaanusJaanus Sirel 1997 4 0 28. märts 1997 Flag of Scotland.svg Šotimaa 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Piiroja, RaioRaio Piiroja 1997–2000 13 0 29. aprill 1997 Flag of Austria.svg Austria 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal
Silkin, GerolGerol Silkin 1997 1 0 17. mai 1997 Flag of Latvia.svg Läti 17. mai 1997 Flag of Latvia.svg Läti
Kivisild, JanekJanek Kivisild 1997 2 0 7. juuni 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi 5. september 1997 Flag of Latvia.svg Läti
Smirnov, MaksimMaksim Smirnov 1997 4 0 7. juuni 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi 10. oktoober 1997 Flag of Sweden.svg Rootsi
Anniste, AivarAivar Anniste 1997–2001 12 0 19. august 1997 Flag of Austria.svg Austria 5. juuni 2001 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Jürisson, JannoJanno Jürisson 1998–2001 15 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Kaljuste, KuldarKuldar Kaljuste 1998 1 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti
Korju, MargusMargus Korju 1998–2000 10 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 5. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti
Murumets, PriitPriit Murumets 1998–1999 6 1 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 8. oktoober 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Simora, EduardEduard Simora 1998 1 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti
Stepanov, AndreiAndrei Stepanov 1998–1999 7 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 8. oktoober 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Taan, JanekJanek Taan 1998 2 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi
Timofejev, AndreiAndrei Timofejev 1998 1 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti
Vink, VitaliVitali Vink 1998–2001 10 0 16. mai 1998 Flag of Latvia.svg Läti 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti
Haavistu, KertKert Haavistu 1998–2001 9 0 19. august 1998 Flag of Moldova.svg Moldova 4. september 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland
Kisseljov, MaksimMaksim Kisseljov 1998 2 0 19. august 1998 Flag of Moldova.svg Moldova 4. september 1998 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Kurjanov, JevgeniJevgeni Kurjanov 1998–1999 4 1 19. august 1998 Flag of Moldova.svg Moldova 8. juuni 1999 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mõkolenko, AntonAnton Mõkolenko 1998 2 0 19. august 1998 Flag of Moldova.svg Moldova 4. september 1998 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina
Mäe, RolandRoland Mäe 1998 3 0 4. september 1998 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi
Lindpere, JoelJoel Lindpere 1998–2003 15 2 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi 10. oktoober 2003 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Siim, MihkelMihkel Siim 1998 1 0 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi 13. oktoober 1998 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi
Tiks, SilverSilver Tiks 1999 2 0 30. märts 1999 Flag of Lithuania.svg Leedu 14. august 1999 Flag of South Korea.svg Lõuna-Korea
Rähn, TaaviTaavi Rähn 1999–2003 20 0 30. märts 1999 Flag of Lithuania.svg Leedu 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Kahr, MarekMarek Kahr 1999–2001 8 0 4. juuni 1999 Flag of the Czech Republic.svg Tšehhi 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu
Kosemets, MärtMärt Kosemets 1999–2003 23 0 14. august 1999 Flag of South Korea.svg Lõuna-Korea 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Kütt, KertKert Kütt 1999–2001 8 0 14. august 1999 Flag of South Korea.svg Lõuna-Korea 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Pärnpuu, MarkoMarko Pärnpuu 1999–2003 15 1 14. august 1999 Flag of South Korea.svg Lõuna-Korea 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu
Saharov, AleksanderAleksander Saharov 1999–2003 18 0 3. september 1999 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Sova, IvarIvar Sova 1999 2 0 3. september 1999 Flag of Belgium (civil).svg Belgia 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Kulikov, DmitriDmitri Kulikov 1999 1 0 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Tkatšuk, AndreiAndrei Tkatšuk 1999 1 0 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa 7. september 1999 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Kask, TaivoTaivo Kask 1999–2001 6 0 8. oktoober 1999 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegoviina 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti
Kaas, ReneRene Kaas 2000–2003 12 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2003 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Kärson, SiimSiim Kärson 2000–2001 3 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu
Londak, PavelPavel Londak 2000–2001 9 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Miilen, ReneRene Miilen 2000 1 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti
Saar, KristjanKristjan Saar 2000 1 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti
Teino, ReneRene Teino 2000–2001 3 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu
Tikenberg, TiitTiit Tikenberg 2000–2001 4 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti
Tölpus, RainRain Tölpus 2000–2003 9 0 4. veebruar 2000 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2003 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Kirilov, DmitriDmitri Kirilov 2000–2001 9 3 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal 4. september 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland
Mölder, MaikkoMaikko Mölder 2000 1 0 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal
Tiismann, JuriJuri Tiismann 2000 1 0 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal
Zahovaiko, VjatšeslavVjatšeslav Zahovaiko 2000–2003 15 2 2. september 2000 Flag of Portugal.svg Portugal 19. oktoober 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Jääger, EnverEnver Jääger 2000–2002 12 2 10. oktoober 2000 Flag of Ireland.svg Iirimaa 19 november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Maasing, MartinMartin Maasing 2000–2001 9 0 10. oktoober 2000 Flag of Ireland.svg Iirimaa 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Neemelo, TarmoTarmo Neemelo 2001–2003 9 0 27. märts 2001 Flag of Cyprus.svg Küpros 5. september 2003 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria
Arst, AnttiAntti Arst 2001–2003 9 1 27. märts 2001 Flag of Cyprus.svg Küpros 10. juuni 2003 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Tanhuanpää, KeijoKeijo Tanhuanpää 2001 2 1 27. märts 2001 Flag of Cyprus.svg Küpros 25. aprill 2001 Flag of Moldova.svg Moldova
Meerits, OttOtt Meerits 2001 2 0 25. aprill 2001 Flag of Moldova.svg Moldova 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mutle, RaikoRaiko Mutle 2001–2005 7 1 25. aprill 2001 Flag of Moldova.svg Moldova 7. oktoober 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Šišov, TihhonTihhon Šišov 2001–2005 13 0 25. aprill 2001 Flag of Moldova.svg Moldova 11. oktoober 2005 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Voskoboinikov, VladimirVladimir Voskoboinikov 2001–2005 11 0 25. aprill 2001 Flag of Moldova.svg Moldova 7. juuni 2005 Flag of Portugal.svg Portugal
Ahjupera, JarmoJarmo Ahjupera 2001–2006 16 2 1. juuni 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Koparev, DmitriDmitri Koparev 2001 5 0 1. juuni 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Palatu, KarlKarl Palatu 2001–2003 9 0 1. juuni 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland 10. juuni 2003 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Malov, DenissDeniss Malov 2001 4 0 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti 5. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Ojasoo, MartinMartin Ojasoo 2001 2 0 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu
Pärna, ErkkiErkki Pärna 2001–2003 13 0 3. juuli 2001 Flag of Latvia.svg Läti 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Jääger, EnarEnar Jääger 2001–2006 7 0 4. september 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Gussev, VitaliVitali Gussev 2002–2004 7 1 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 16. november 2004 Flag of Russia.svg Venemaa
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2002–2006 7 0 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Mitt, AndrusAndrus Mitt 2002 2 0 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 6. september 2002 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Reinumäe, OttOtt Reinumäe 2002–2006 14 0 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Šelehhov, DmitriDmitri Šelehhov 2002–2003 4 0 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 30. aprill 2003 Flag of Sweden.svg Rootsi
Tammeleht, ViljarViljar Tammeleht 2002 1 0 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 2. juuli 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Vunk, MartinMartin Vunk 2002–2006 13 0 6. september 2002 Flag of Croatia.svg Horvaatia 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Kink, TarmoTarmo Kink 2002–2006 5 0 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra
Kotenko, ArturArtur Kotenko 2002–2003 3 0 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Ratnikov, EduardEduard Ratnikov 2002–2005 13 1 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 2. september 2005 Flag of Latvia.svg Läti
Raudnagel, RaidoRaido Raudnagel 2002 1 0 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Teever, IngemarIngemar Teever 2002–2003 8 1 7. oktoober 2002 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 10. oktoober 2003 Flag of Belgium (civil).svg Belgia
Dmitrijev, AleksandrAleksandr Dmitrijev 2003 7 0 1. aprill 2003 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari
Lember, MatiMati Lember 2003–2007 17 0 1. aprill 2003 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria 6. veebruar 2007 Flag of Portugal.svg Portugal
Post, SanderSander Post 2003–2006 21 1 1. aprill 2003 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Vassiljev, KonstantinKonstantin Vassiljev 2003–2006 15 4 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 2003–2005 6 0 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 11. oktoober 2005 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Kruglov, DmitriDmitri Kruglov 2003–2006 8 0 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 25. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Antonov, AndreiAndrei Antonov 2003–2005 8 1 4. juuli 2003 Flag of Latvia.svg Läti 7. juuni 2005 Flag of Portugal.svg Portugal
Purje, AtsAts Purje 2003–2007 10 0 19. november 2003 Flag of Hungary.svg Ungari 6. veebruar 2007 Flag of Portugal.svg Portugal
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 2004–2007 13 0 18. august 2004 Flag of Iceland.svg Island 6. veebruar 2007 Flag of Portugal.svg Portugal
Dupikov, AloAlo Dupikov 2004–2007 8 1 18. august 2004 Flag of Iceland.svg Island 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Konsa, OliverOliver Konsa 2004–2006 4 0 18. august 2004 Flag of Iceland.svg Island 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra
Mazurkevitš, AndreiAndrei Mazurkevitš 2004–2007 10 0 18. august 2004 Flag of Iceland.svg Island 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Sidorenkov, AndreiAndrei Sidorenkov 2004–2006 8 1 7. september 2004 Flag of Portugal.svg Portugal 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Siim, KauriKauri Siim 2004–2007 10 0 12. oktoober 2004 Flag of Latvia.svg Läti 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Hurt, MartinMartin Hurt 2005–2006 9 0 25. märts 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Marmor, KristianKristian Marmor 2005–2008 11 0 25. märts 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia
Roops, SiimSiim Roops 2005–2008 13 0 25. märts 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 26. märts 2008 Flag of the Netherlands.svg Holland
Taska, MartinMartin Taska 2005–2007 15 0 30. märts 2005 Flag of Russia.svg Venemaa 20. november 2007 Flag of Norway.svg Norra
Tükk, JanarJanar Tükk 2005–2007 2 0 30. märts 2005 Flag of Russia.svg Venemaa 6. veebruar 2007 Flag of Portugal.svg Portugal
Veber, JürgenJürgen Veber 2005 1 0 7. juuni 2005 Flag of Portugal.svg Portugal 7. juuni 2005 Flag of Portugal.svg Portugal
Puri, SanderSander Puri 2005–2009 14 0 2. september 2005 Flag of Latvia.svg Läti 18. november 2009 Flag of Turkey.svg Türgi
Teniste, TaijoTaijo Teniste 2005–2010 19 0 2. september 2005 Flag of Latvia.svg Läti 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Vanna, TõnisTõnis Vanna 2005 1 0 7. oktoober 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 7. oktoober 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Kuresoo, JürgenJürgen Kuresoo 2005–2008 16 0 11. oktoober 2005 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia
Kams, GertGert Kams 2006 2 0 10. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Reelo, SanderSander Reelo 2006 2 0 10. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales
Gussev, VladislavVladislav Gussev 2006–2007 7 1 24. mai 2006 Flag of Wales (1959–present).svg Wales 20. november 2007 Flag of Norway.svg Norra
Haavistu, MikkMikk Haavistu 2006–2007 2 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Koogas, AndresAndres Koogas 2006–2008 11 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Talimaa, HeikkiHeikki Talimaa 2006–2007 3 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Tammo, TaaviTaavi Tammo 2006 1 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra
Teniste, TimoTimo Teniste 2006 1 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra
Tomson, RasmusRasmus Tomson 2006 1 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra
Kulatšenko, AleksandrAleksandr Kulatšenko 2006–2007 2 0 16. august 2006 Flag of Norway.svg Norra 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Arge, MarkoMarko Arge 2006 1 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti
Erti, HenriHenri Erti 2006 2 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene
Hausenberg, AndoAndo Hausenberg 2006–2007 4 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 20. november 2007 Flag of Norway.svg Norra
Ištšuk, MihhailMihhail Ištšuk 2006–2007 7 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 17. november 2007 Flag of Switzerland.svg Šveits
Kasterpalu, RaitRait Kasterpalu 2006 1 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti
Kaukvere, TõnisTõnis Kaukvere 2006–2008 6 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Orgla, AigoAigo Orgla 2006–2007 4 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Saar, MartinMartin Saar 2006 1 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti
Jürgenson, MarkusMarkus Jürgenson 2006–2008 6 0 10. oktoober 2006 Flag of Latvia.svg Läti 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia
Järvesoo, TaaviTaavi Järvesoo 2006 1 0 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene
Kuusk, RaitRait Kuusk 2006–2007 2 0 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 8. veebruar 2007 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Mošnikov, SergeiSergei Mošnikov 2006–2010 25 1 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 23. mai 2010 Flag of Turkey.svg Türgi
Puri, EinoEino Puri 2006–2010 27 0 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Saag, KaimarKaimar Saag 2006–2010 12 5 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 23. mai 2010 Flag of Turkey.svg Türgi
Šadrin, AndreiAndrei Šadrin 2006 1 0 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene 15. november 2006 Flag of Belarus.svg Valgevene
Aristov, AntonAnton Aristov 2007 6 0 3. juuni 2007 Flag of Norway.svg Norra 20. november 2007 Flag of Norway.svg Norra
Prins, StanislavStanislav Prins 2007–2010 24 0 3. juuni 2007 Flag of Norway.svg Norra 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti
Rõškevitš, MiroslavMiroslav Rõškevitš 2007–2008 8 0 3. juuni 2007 Flag of Norway.svg Norra 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Dmitrijev, ArtjomArtjom Dmitrijev 2007–2010 15 0 11. september 2007 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Zenjov, SergeiSergei Zenjov 2007–2010 3 1 11. september 2007 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 3. märts 2010 Flag of Georgia.svg Gruusia
Henn, JürgenJürgen Henn 2007 1 0 16. oktoober 2007 Flag of Switzerland.svg Šveits 16. oktoober 2007 Flag of Switzerland.svg Šveits
Kallaste, KenKen Kallaste 2007–2010 17 2 20. november 2007 Flag of Norway.svg Norra 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Morozov, IgorIgor Morozov 2008–2010 18 0 26. märts 2008 Flag of the Netherlands.svg Holland 23. mai 2010 Flag of Turkey.svg Türgi
Naris, ArmandArmand Naris 2008–2009 5 0 29. mai 2008 Flag of Latvia.svg Läti 9. juuni 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Ojamaa, HenrikHenrik Ojamaa 2008–2011 3 3 29. mai 2008 Flag of Latvia.svg Läti 29. märts 2011 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Toomet, JanarJanar Toomet 2008 2 0 29. mai 2008 Flag of Latvia.svg Läti 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Jegorov, SergeiSergei Jegorov 2008–2009 3 1 29. mai 2008 Flag of Latvia.svg Läti 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome
Artjunin, ArtjomArtjom Artjunin 2008–2012 20 1 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Võtti, TanelTanel Võtti 2008–2010 3 0 30. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu 20. mai 2010 Flag of Armenia.svg Armeenia
Anier, HenriHenri Anier 2008–2012 22 2 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 15. oktoober 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Jahhimovitš, AlekseiAleksei Jahhimovitš 2008–2012 30 0 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 15. oktoober 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Kõll, ErvinErvin Kõll 2008–2009 3 0 20. august 2008 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa
Smirnov, DmitriDmitri Smirnov 2009 1 0 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome
Frolov, AndreAndre Frolov 2009–2010 12 0 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Luts, SiimSiim Luts 2009–2010 13 0 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu
Luhakooder, RasmusRasmus Luhakooder 2009–2010 6 0 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 17. veebruar 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu
Sillaste, AtsAts Sillaste 2009–2010 9 1 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 3. märts 2010 Flag of Georgia.svg Gruusia
Reinsoo, EerikEerik Reinsoo 2009 3 0 11. veebruar 2009 Flag of Finland.svg Soome 9. juuni 2009 Flag of Sweden.svg Rootsi
Stüf, EdwinEdwin Stüf 2009 4 1 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa 12. august 2009 Flag of Switzerland.svg Šveits
Tšegodajev, MartinMartin Tšegodajev 2009–2012 18 0 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa 15. oktoober 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Viira, SanderSander Viira 2009 1 0 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa
Jevdokimov, JuriJuri Jevdokimov 2009–2010 9 1 27. märts 2009 Flag of France.svg Prantsusmaa 10. august 2010 Flag of Ireland.svg Iirimaa
Veis, AndreiAndrei Veis 2009–2012 30 0 5. juuni 2009 Flag of Norway.svg Norra 10. september 2012 Flag of Switzerland.svg Šveits
Alliku, RaunoRauno Alliku 2009–2012 22 1 12. august 2009 Flag of Switzerland.svg Šveits 15. oktoober 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Taar, AlbertAlbert Taar 2009–2012 19 1 5. september 2009 Flag of Georgia.svg Gruusia 15. oktoober 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Subbotin, IgorIgor Subbotin 2010–2012 13 0 3. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2012 Flag of Switzerland.svg Šveits
Peitre, MeelisMeelis Peitre 2010–2012 15 0 3. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Prosa, AlbertAlbert Prosa 2010–2012 11 2 3. veebruar 2010 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia
Mones, AleksAleks Mones 2010–2011 2 0 17. veebruar 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome
Pebre, AnderoAndero Pebre 2010–2012 14 0 20. mai 2010 Flag of Armenia.svg Armeenia 31. mai 2012 Flag of Spain.svg Hispaania
Tenno, SiimSiim Tenno 2010–2012 15 0 20. mai 2010 Flag of Armenia.svg Armeenia 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Kaljumäe, MarekMarek Kaljumäe 2010–2013 17 1 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti 21. jaanuar 2013 Flag of Latvia.svg Läti
Tutk, RaunoRauno Tutk 2010 1 0 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti
Jädal, KennetKennet Jädal 2010 2 0 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu
Sonn, MarkoMarko Sonn 2010 2 0 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu
Meerits, MarkoMarko Meerits 2010–2014 31 0 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu 12. oktoober 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Kovtunovitš, DmitriDmitri Kovtunovitš 2010 1 0 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu 20. juuni 2010 Flag of Lithuania.svg Leedu
Toom, MaitMait Toom 2011–2012 5 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2012 Flag of Switzerland.svg Šveits
Sinilaid, SanderSander Sinilaid 2011–2012 10 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 5. juuni 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia
Järv, StefanStefan Järv 2011 2 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 29. märts 2011 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Kaldoja, KasparKaspar Kaldoja 2011–2012 11 2 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 6. september 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia
Kiidron, KaarelKaarel Kiidron 2011–2012 5 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 10. september 2012 Flag of Switzerland.svg Šveits
Jõgiste, DenissDeniss Jõgiste 2011 1 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome
Krillo, EronEron Krillo 2011 1 0 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome 9. veebruar 2011 Flag of Finland.svg Soome
Reintam, MikkMikk Reintam 2011–2012 12 0 29. märts 2011 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 5. juuni 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia
Paponov, MaksimMaksim Paponov 2011–2012 12 2 29. märts 2011 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 5. juuni 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia
Laas, MikkMikk Laas 2011 4 0 29. märts 2011 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 10. oktoober 2011 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Liivamägi, ElvisElvis Liivamägi 2011–2013 23 1 7. juuni 2011 Flag of Latvia.svg Läti 7. juuni 2013 Flag of Denmark.svg Taani
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2011–2014 18 1 7. juuni 2011 Flag of Latvia.svg Läti 5. märts 2014 Flag of Denmark.svg Taani
Podholjuzin, MaksimMaksim Podholjuzin 2011–2013 27 1 9. august 2011 Flag of Azerbaijan.svg Soome 19. november 2013 Flag of Russia.svg Venemaa
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2011 2 0 9. august 2011 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 10. oktoober 2011 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Anier, HannesHannes Anier 2011–2014 21 4 10. oktoober 2011 Flag of Croatia.svg Horvaatia 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Torop, KaarelKaarel Torop 2012 6 0 19. jaanuar 2012 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan 28. jaanuar 2012 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Kase, MartinMartin Kase 2012–2014 14 2 19. jaanuar 2012 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Laabus, ReioReio Laabus 2012 6 2 20. jaanuar 2012 Flag of Russia.svg Venemaa 15. november 2012 Flag of Latvia.svg Läti
Niinepuu, Mart-MattisMart-Mattis Niinepuu 2012 4 0 24. jaanuar 2012 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 5. märts 2014 Flag of Denmark.svg Taani
Kulinitš, AleksandrAleksandr Kulinitš 2012–2014 17 1 31. mai 2012 Flag of Spain.svg Hispaania 5. märts 2014 Flag of Denmark.svg Taani
Mööl, KarlKarl Mööl 2012–2014 18 0 31. mai 2012 Flag of Spain.svg Hispaania 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mets, KarolKarol Mets 2012–2014 21 0 5. juuni 2012 Flag of Georgia.svg Gruusia 2. veebruar 2014 Flag of Belarus.svg Valgevene
Antonov, IljaIlja Antonov 2012–2013 16 2 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 19. november 2013 Flag of Russia.svg Venemaa
Luigend, Karl-EerikKarl-Eerik Luigend 2012–2014 5 0 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Baranov, NikitaNikita Baranov 2012–2014 14 1 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 31. mai 2014 Flag of Russia.svg Venemaa
Rättel, ArturArtur Rättel 2012–2014 9 1 15. august 2012 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 5. märts 2014 Flag of Denmark.svg Taani
Goldberg, StanislavStanislav Goldberg 2012–2013 7 0 10. september 2012 Flag of Switzerland.svg Šveits 11. juuni 2013 Flag of Andorra.svg Andorra
Raudsepp, AndreasAndreas Raudsepp 2012–2014 21 0 15. november 2012 Flag of Latvia.svg Läti 3. september 2014 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria
Ingermann, KevinKevin Ingermann 2013 7 0 18. jaanuar 2013 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 4. juuni 2013 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan
Lepistu, BrentBrent Lepistu 2013–2014 21 1 18. jaanuar 2013 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Leokin, RaidoRaido Leokin 2013 3 0 18. jaanuar 2013 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 24. jaanuar 2013 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan
Junolainen, ErkkiErkki Junolainen 2013–2014 9 1 18. jaanuar 2013 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Lepik, SanderSander Lepik 2013 4 1 18. jaanuar 2013 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 26. jaanuar 2013 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Metsa, MikkMikk Metsa 2013 3 0 19. jaanuar 2013 Flag of Belarus.svg Valgevene 26. jaanuar 2013 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Pikk, ArturArtur Pikk 2013–2014 15 0 21. jaanuar 2013 Flag of Latvia.svg Läti 31. mai 2014 Flag of Russia.svg Venemaa
Lipin, MaksimMaksim Lipin 2013–2014 10 2 26. jaanuar 2013 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan 5. märts 2014 Flag of Denmark.svg Taani
Elhi, TrevorTrevor Elhi 2013–2014 18 0 4. juuni 2013 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan 13. oktoober 2014 Flag of Lithuania.svg Leedu
Mütt, MartenMarten Mütt 2013 3 0 4. juuni 2013 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan 6. september 2013 Flag of Bulgaria.svg Bulgaaria
Ustaal, MartinMartin Ustaal 2013–2014 8 0 4. juuni 2013 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan 2. veebruar 2014 Flag of Belarus.svg Valgevene
Liivak, FrankFrank Liivak 2013– 26 2 15. november 2013 Flag of Andorra.svg Andorra 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Kirss, RobertRobert Kirss 2013– 22 4 15. november 2013 Flag of Andorra.svg Andorra 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Sappinen, RaunoRauno Sappinen 2013– 20 4 19. november 2013 Flag of Russia.svg Venemaa 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Kauber, KevinKevin Kauber 2013– 26 3 19. november 2013 Flag of Russia.svg Venemaa 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Tamme, KristjanKristjan Tamme 2014– 7 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 15. november 2015 Flag of San Marino.svg San Marino
Avilov, VladimirVladimir Avilov 2014– 19 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 1. september 2016 Flag of Georgia.svg Gruusia
Martõnov, NikitaNikita Martõnov 2014 6 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 2. veebruar 2014 Flag of Belarus.svg Valgevene
Gussev, MaksimMaksim Gussev 2014–2015 20 5 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 7. september 2015 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Kukebal, JohannesJohannes Kukebal 2014 4 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 31. jaanuar 2014 Flag of Russia.svg Venemaa
Aloe, KevinKevin Aloe 2014– 28 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti
Tekko, TaunoTauno Tekko 2014– 15 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 16. juuni 2015 Flag of San Marino.svg San Marino
Marin, PavelPavel Marin 2014– 26 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 28. märts 2016 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Välja, LauriLauri Välja 2014 6 0 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 2. veebruar 2014 Flag of Belarus.svg Valgevene
Vaštšuk, BogdanBogdan Vaštšuk 2014– 8 2 24. jaanuar 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 30. märts 2015 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan
Aland, RichardRichard Aland 2014– 12 0 25. jaanuar 2014 Flag of Ukraine.svg Ukraina 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti
Vihmann, MadisMadis Vihmann 2014– 24 1 25. jaanuar 2014 Flag of Ukraine.svg Ukraina 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti
Sobtšenko, RomanRoman Sobtšenko 2014–2015 9 0 31. mai 2014 Flag of Russia.svg Venemaa 24. jaanuar 2015 Flag of Lithuania.svg Leedu
Igonen, MatveiMatvei Igonen 2014– 11 0 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 27. märts 2018 Flag of Spain.svg Hispaania
Ainsalu, MihkelMihkel Ainsalu 2014– 24 0 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Juhkam, GerdoGerdo Juhkam 2014–2016 11 0 12. oktoober 2014 Flag of Latvia.svg Läti 23. jaanuar 2016 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Piir, RagnarRagnar Piir 2014–2015 3 0 12. oktoober 2014 Flag of Latvia.svg Läti 25. märts 2015 Flag of France.svg Prantsusmaa
Paju, AndreAndre Paju 2015– 13 0 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Mägi, MartinMartin Mägi 2015– 16 0 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Peetson, RasmusRasmus Peetson 2015– 14 0 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 23. jaanuar 2016 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Saarts, KristenKristen Saarts 2015– 4 1 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 24. jaanuar 2015 Flag of Lithuania.svg Leedu
Suurpere, Geir-KristjanGeir-Kristjan Suurpere 2015– 5 0 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 24. jaanuar 2015 Flag of Lithuania.svg Leedu
Paur, KasparKaspar Paur 2015– 8 0 16. jaanuar 2015 Flag of Finland.svg Soome 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti
Hanson, HenriHenri Hanson 2015– 2 0 17. jaanuar 2015 Flag of Belarus.svg Valgevene 19. jaanuar 2015 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan
Pürg, HenrikHenrik Pürg 2015– 13 0 17. jaanuar 2015 Flag of Belarus.svg Valgevene 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Šlein, GermanGerman Šlein 2015– 21 0 25. märts 2015 Flag of France.svg Prantsusmaa 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Saliste, JosephJoseph Saliste 2015– 12 1 25. märts 2015 Flag of France.svg Prantsusmaa 28. märts 2016 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Kuusk, MärtenMärten Kuusk 2015– 19 0 30. märts 2015 Flag of Kazakhstan.svg Kasahstan 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Ojamaa, HindrekHindrek Ojamaa 2015– 16 0 16. juuni 2015 Flag of San Marino.svg San Marino 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Listmann, ErikErik Listmann 2015–2016 3 0 16. juuni 2015 Flag of San Marino.svg San Marino 28. märts 2016 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Käit, MattiasMattias Käit 2015– 6 1 2. september 2015 Flag of Spain.svg Hispaania 1. september 2016 Flag of Georgia.svg Gruusia
Karofeld, MagnusMagnus Karofeld 2015– 4 0 9. oktoober 2015 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. jaanuar 2016 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Rääbis, KevinKevin Rääbis 2015– 2 0 13. oktoober 2015 Flag of Georgia.svg Gruusia 15. november 2015 Flag of San Marino.svg San Marino
Kokla, JanJan Kokla 2015– 6 1 15. november 2015 Flag of San Marino.svg San Marino 28. märts 2016 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Järva, AndreAndre Järva 2015– 11 2 15. november 2015 Flag of San Marino.svg San Marino 14. november 2017 Flag of Iceland.svg Island
Sinjavski, VlasiVlasi Sinjavski 2016– 16 2 17. jaanuar 2016 Flag of Latvia.svg Läti 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Miller, MartinMartin Miller 2016– 14 1 17. jaanuar 2016 Flag of Latvia.svg Läti 14. november 2017 Flag of Iceland.svg Island
Roosnupp, Mark OliverMark Oliver Roosnupp 2016– 15 1 17. jaanuar 2016 Flag of Latvia.svg Läti 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Vaikla, AndreasAndreas Vaikla 2016– 6 0 28. märts 2016 Flag of Croatia.svg Horvaatia 14. november 2017 Flag of Iceland.svg Island
Kaldma, SörenSören Kaldma 2016– 10 0 28. mai 2016 Flag of Lithuania.svg Leedu 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Koskor, TristanTristan Koskor 2016– 2 0 28. mai 2016 Flag of Lithuania.svg Leedu 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti
Jakovlev, SvjatoslavSvjatoslav Jakovlev 2016– 3 0 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Golovljov, EduardEduard Golovljov 2016– 3 0 3. juuni 2016 Flag of Latvia.svg Läti 10. oktoober 2016 Flag of Spain.svg Hispaania
Lukka, MarcoMarco Lukka 2017– 8 0 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Lilander, MichaelMichael Lilander 2017– 7 1 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 14. november 2017 Flag of Iceland.svg Island
Klein, PeeterPeeter Klein 2017– 4 0 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 5. september 2017 Flag of Spain.svg Hispaania
Džumadil, AlgerAlger Džumadil 2017– 1 0 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Berggren, OskarOskar Berggren 2017– 2 0 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Riiberg, HerolHerol Riiberg 2017– 6 1 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Rande, RandinRandin Rande 2017– 1 0 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa 28. märts 2017 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Vainumäe, MagnarMagnar Vainumäe 2017– 2 0 12. juuni 2017 Flag of Albania.svg Albaania 14. november 2017 Flag of Iceland.svg Island
Tur, EdgarEdgar Tur 2017– 3 0 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Mutso, KasparKaspar Mutso 2017– 1 0 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Poom, MarkusMarkus Poom 2017– 6 1 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Grauberg, SilverSilver Grauberg 2017– 4 0 1. september 2017 Flag of Slovakia.svg Slovakkia 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Järvelaid, HenriHenri Järvelaid 2017– 4 0 10. oktoober 2017 Ulster Banner.svg Põhja-Iirimaa 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti
Valge, Ander OttAnder Ott Valge 2018– 1 0 27. märts 2018 Flag of Spain.svg Hispaania 27. märts 2018 Flag of Spain.svg Hispaania
Pechter, Karl JohanKarl Johan Pechter 2018– 1 0 27. märts 2018 Flag of Lithuania.svg Leedu 29. mai 2018 Flag of Lithuania.svg Leedu
Nõmm, Karl-RometKarl-Romet Nõmm 2018– 1 0 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti 1. juuni 2018 Flag of Latvia.svg Läti

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]