ÜRO liikmesriikide loend

Allikas: Vikipeedia
Aasta Liikmesriikide arv Uued liikmesriigid
1945 51 Ameerika Ühendriigid, Argentina, Austraalia, Belgia, Boliivia, Brasiilia, Colombia, Costa Rica, Dominikaani Vabariik, Egiptus, El Salvador, Ecuador, Etioopia, Filipiinid, Guatemala, Haiti, Hiina (alguses Hiina Vabariik (Taiwan) hiljem Hiina RV), Holland, Honduras, India, Iraak, Iraan, Jugoslaavia, Kanada, Kreeka, Kuuba, Libeeria, Liibanon, Luksemburg, Lõuna-Aafrika Vabariik, Mehhiko, Nicaragua, Norra, Panama, Paraguay, Peruu, Poola, Prantsusmaa, Saudi Araabia, Suurbritannia, Süüria, Taani, Tšehhoslovakkia, Tšiili, Türgi, Ukraina NSV, Uruguai, Uus-Meremaa, Valgevene NSV, Nõukogude Liit (aastast 1992 Venemaa), Venezuela
1946 55 Afganistan, Island, Rootsi, Tai
1947 57 Jeemen (Põhja-Jeemen), Pakistan
1948 58 Myanmar
1949 59 Iisrael
1950 60 Indoneesia
1955 76 Albaania, Austria, Bulgaaria, Hispaania, Iirimaa, Itaalia, Jordaania, Kambodža, Laos, Liibüa, Nepal, Portugal, Rumeenia, Sri Lanka, Soome, Ungari
1956 80 Jaapan, Maroko, Sudaan, Tuneesia
1957 82 Ghana, Malaisia
1958 82 Guinea
1960 99 Benin, Burkina Faso, Elevandiluurannik, Gabon, Kamerun, Kesk-Aafrika Vabariik, Kongo Vabariik, Kongo DV, Küpros, Madagaskar, Mali, Niger, Nigeeria, Senegal, Somaalia, Togo, Tšaad
1961 104 Mauritaania, Mongoolia, Sierra Leone, Tansaania
1962 110 Alžeeria, Burundi, Jamaica, Rwanda, Trinidad ja Tobago, Uganda
1963 112 Keenia, Kuveit
1964 115 Malawi, Malta, Sambia
1965 117 Gambia, Maldiivid, Singapur
1966 122 Barbados, Botswana, Guyana, Lesotho
1967 123 Jeemeni DV (Lõuna-Jeemen)
1968 126 Ekvatoriaal-Guinea, Mauritius, Svaasimaa
1970 127 Fidži
1971 132 Araabia Ühendemiraadid, Bahrein, Bhutan, Katar, Omaan
1973 135 Bahama, Saksamaa LV, Saksa DV
1974 138 Bangladesh, Grenada, Guinea-Bissau
1975 144 Cabo Verde, Komoorid, Mosambiik, Paapua Uus-Guinea, São Tomé ja Príncipe, Suriname
1976 147 Angola, Samoa, Seišellid
1977 149 Djibouti, Vietnam
1978 151 Dominica, Saalomoni Saared
1979 152 Saint Lucia
1980 154 Saint Vincent ja Grenadiinid, Zimbabwe
1981 157 Antigua ja Barbuda, Belize, Vanuatu
1983 158 Saint Kitts ja Nevis
1984 159 Brunei
1990 159 Liechtenstein, Namiibia
1991 166 Eesti, Leedu, Lõuna-Korea, Läti, Marshalli Saared, Mikroneesia, Põhja-Korea
1992 179 Armeenia, Aserbaidžaan, Bosnia ja Hertsegoviina, Gruusia, Horvaatia, Kasahstan, Kõrgõzstan, Moldova, San Marino, Sloveenia, Tadžikistan, Türkmenistan, Usbekistan
1993 184 Andorra, Eritrea, Makedoonia, Monaco, Slovakkia, Tšehhi
1994 185 Palau
1999 188 Kiribati, Nauru, Tonga
2000 189 Serbia ja Montenegro (aastast 2006 Serbia), Tuvalu
2002 191 Ida-Timor, Šveits
2006 192 Montenegro
2011 193 Lõuna-Sudaan