Diplomaatide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud diplomaate.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Diana Abgar - Ḩamīd Abūţālebī - Eduardo Acevedo Díaz - Voldemar Aders - Demetrio Aguilera Malta - Martti Ahtisaari - Friedrich AkelArvo AlasIrakli Alasania - Muḩammad al-Barāda‘ī - Niccolò Albergati - Madeleine Albright - Ludwig Nicolaus von Allart - Ayşenur Alpaslan - Ömer Altuğ - Yukiya Amano - Celso Amorim - Georgs Andrejevs - Jüri AnnussonHenry W. Antheil - Eugen AntsonErnesto AraújoGiorgi Arsenišvili - Jüri Arusoo - Karl Ast - Miguel Ángel Asturias - Joseph Avenol

B[muuda | muuda lähteteksti]

Ma‘rūf al-Bakhīt - Davith Bakradze - Ladislav Ballek - Ban Ki-moon - Rupiah BandaJohannes Bauer - Alexander von Berg - Omer Beriziky - Nils Bielke - Ado BirkRobert Birk - Moses Blah - Julius Bobinger - Lennart Bodström - John R. Bolton - Otto Borch - Elisabet Borsiin Bonnier - Davor Božinović - Vladimir Botškarjov - Boutros Boutros-Ghali - Asverus von Brandt - Katarina Brodin - Gro Harlem Brundtland - Matthew Bryza - Ralph Bunche - Joachim Burwitz - Nicholas Murray Butler

C[muuda | muuda lähteteksti]

Ernst Carlsen - Jimmy Carter - Peter Carter - Baldassare Castiglione - François René de Chateaubriand - Tomasz Chłoń - Marian Chodacki - Warren Christopher - Marco Clemente - Benedetto Cotrugli - Edward S. Crocker

D[muuda | muuda lähteteksti]

Johannes Dantiscus - Rubén Darío - Nikolai Demidov - Doudou Diène - Nikola Dimitrov - Xhemil DinoViktor Ditmar - Jan Długosz - Jakov Dolgorukov - Jörn Donner

E[muuda | muuda lähteteksti]

Lawrence Eagleburger - Mario Echandi Jiménez - Eeva Eek-Pajuste - Bernhard Eenpalu - Alfonsas Eidintas - Jan Eliasson - Wendelin Ettmayer

F[muuda | muuda lähteteksti]

Benjamin Franklin - Hans FrohweinAnts Frosch

G[muuda | muuda lähteteksti]

Alfonso García Robles - Elbridge GerryEnrique GildemeisterAleksei GluhhovOtto GrantAnatoli Gromõko - Andrei Gromõko - Wacław Grzybowski - Lars Grundberg - Jiří Gruša - Kostjantõn Grõštšenko - Lidia Gueiler Tejada - José Ángel Gurría - Viktor Gvozd - Nils Gyldenstolpe

H[muuda | muuda lähteteksti]

Stein Vegard Hagen - Herbert Haljaspõld - Thomas HammarbergJuhan Haravee - Dag Hartelius - Nicholas Hawkins - Jaan HeinLeenart HelisaluAleksander HellatHermann Hellat - Mart Helme - Gaston Henry-Haye - Arti Hilpus - Johann von Hoete - Richard Holbrooke - Harri Holkeri - Rudolf Holsti - Jaap de Hoop Scheffer - Henrik Karlsson Horn - Stanislaus Hosius - Hu Shih - Huang HuaEdgar Hõbemägi - Aleksi Härkönen

I[muuda | muuda lähteteksti]

Themur Iakobašvili - Jorge Illueca - Tiina Intelmann - Wolfgang Ischinger - Rudolf Ise - Igor Ivanov

J[muuda | muuda lähteteksti]

Ernst Jaakson - Karin Jaani - Peep Jahilo - Ludvig Jakobsen - Max Jakobson - Aleksandr JakovlevPeeter Jalaja - Igor JanevDavid Janson - Adolf Joffe - Antonius JohnJaan JunkurJaak JõerüütRichard JõffertPeeter JõgiAleksander Jürgenson - Sven Jürgenson

K[muuda | muuda lähteteksti]

Nikolai Kaasik - Andrej Kabiakoŭ - Michel Kafando - Jüri Kahn - Toomas KahurJohannes Kaiv - Eve-Külli KalaJaakko Kalela - Gita KalmetEdgar Kana - Sulev Kannike - Aldur KaljoPhilip Kaljot - Marina Kaljurand - Oskar Kallas - Sandra KalnieteJaan KangerRené Kangro - Gulnora KarimovaReinhold Kask - Jaakko Kaurinkoski - Søren KelstrupGeorge F. KennanArnold KeremOskar KersonZalmay KhalilzadArshad Sami Khan - Krista Kilvet - Riina KionkaElmar Kirotar - Henry Kissinger - Katrin Kivi - Toivo KivimäkiPeter Kleist - Lise Kleven Grevstad - Pavlo KlimkinNikolai Klõško - August Koern - Michael Kohl - Marten KokkPriit Kolbre - Margus Kolga - André Kolingba - Aleksandra Kollontai - Jaan Kopvillem - Karl Kornel - Fahri Korutürk - Valter Kotsar - Bernard Kouchner - Eerik-Niiles Kross - Villem Kruus - Clyde Kull - Ferdinand Kull - Henn-Ants Kurg - Andres Kurrikoff - Mūsá Kūsā - Johannes Kõdar - Edgar Kõrver - Kaupo Känd

L[muuda | muuda lähteteksti]

Riho Laanemäe - Moulaye Ould Mohamed Laghdaf - Margus Laidre - Arthur Bliss Lane - Guillebert de LannoyHeinrich LareteiJaan LattikSergei Lavrov - Lê Đức Thọ - Bruno Le MaireKonstantin Lellep - Uno LenderJaak LensmentAlbert Leopas - Aino Lepik von Wirén - Hans LeppJohan Leppik - Ferdinand de LessepsJeffrey Levine - Erkki LiikanenAxel LinkhorstErich Lipstok - Anders LjunggrenHans Lohk - Johann Lohmüller - Alekhsandre Lomaia - Viljar Lubi - Jüri Luik - Toomas Lukk

M[muuda | muuda lähteteksti]

Matti Maasikas - Merle Maigre - Mircea Malița - Ambrose Dudley Mann - Johannes Markus - Eerik MarmeiFriedrich Fromhold Martens - Jan MasarykAleksander Massakas - Tiit Matsulevitš - Kōichirō Matsuura - Maxamed Cabdullaahi Maxamed - Amama Mbabazi - Golda Me'ir - James Desmond Melville - Paul Menesius - Karl MenningGeorg MeriLennart Meri - Juri Merzljakov - Andreas Meyer-Landrut - Grigol Mgaloblišvili - Fu'ād al-Mibaza‘Rudolf Mickwitz - Ignacio Milam Tang - Wilhelm von Mirbach - Walter MondaleEdmund Monson - Rihards Muciņš - Mihhail Murnikov - Victor MuttKarl Mõistus - Marin MõttusKarl Mägi - Raul Mälk - Elmar MəmmədyarovJaan MölderRudolf MöllersonBernd Mützelburg - Alva Myrdal

N[muuda | muuda lähteteksti]

Tiit Naber - Epeli Nailatikau - Fridtjof Nansen - Gundemar Neggo - Karl Nesselrode - Leonhard Wilhelm Johann Neuman - Konstantin von Neurath - Sangay Ngedup - Arvo Niitenberg - Kuzma Nikitin - Philip Noel-Baker - Sven Erik Nordberg - Artur Normak

O[muuda | muuda lähteteksti]

Leonid Obolenski - Ants OidermaaVoldemar Ojansoon - Alar Olljum - Aivo Orav - Afanassi Ordin-Naštšokin - Harry Ott - Roza OtunbajevaFrancisco Ou - Ahmed Ouyahia - Ferdinand Oyono

P[muuda | muuda lähteteksti]

Maurice Paléologue - Meelike Palli - Aleksander Pallo - Priit Pallum - Jan PalmstiernaBoriss Pankin - Franz von Papen - Bruno Rodríguez Parrilla - Octavio Paz - Lester B. Pearson - August Peet - Daniil Penko - Adolf Petrovski - Jānis Peters - Rogelio Pfirter - Maia Phandžikidze - Andris Piebalgs - Ants Piip - Michael C. Polt - Abel Posse - Samantha PowerKonstantin Provalov - Dumitru Prunariu - Voldemar Puhk - Frigyes PujaHeinrich Pullerits - Andre Pung - Kaarel Robert PustaEdgar PärliKarl Pärli

Q[muuda | muuda lähteteksti]

Quo Tai-chi

R[muuda | muuda lähteteksti]

Eldor Raidna - Paul Indrek Rajamäe-Volmer - Triinu Rajasalu - Marin Rajkov - Fjodor Raskolnikov - Mariin Ratnik - Villibald Raud - Nikolai Raudvere - Hans Rebane - Richard Rees - Elisabeth Rehn - August Rei - Markku Reimaa - Väino Reinart - Jaan Reinhold - Gea Rennel - Nikolai Repnin - Peeter Reštšinski - Māris Riekstiņš - Sergius Riis - Dmitri Rogozin - Aivis Ronis - Aarand Roos - Nikolai Rumjantsev

S[muuda | muuda lähteteksti]

Martin Sajdik - Jüri Sammul - Kadõrbek Sarbajev - Ernst Sarepera - Ferdinand Saukas - Charles Savarin - Gudmund Saxrud - Klaus Scharioth - Filipp von Scheiding - Pál Schmitt - Sten Schwede - Jüri Seilenthal - Julius Seljamaa - Karl Selter - Karl Sepp - Shigeru Shimada - Günter Sieber - Emilie Simenson - Ants Simm - Riivo Sinijärv - Helvi Sipilä - John Slidell - Carl Snoilsky - Valter Soever - Javier Solana - Enele Sopoaga - Ernst Johann von Stackelberg - Berndt von Staden - Adolf StafenauLeonid Stark - Grigore-Kalev Stoicescu - Otto Strandman - Alar Streimann - Valvi Strikaitienė - Chiune Sugihara

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Vassili Vassiljevitš Šuiski - Pavel Andrejevitš Šuvalov

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Lamberto Zannier - Hamrohon Zarifi - Kārlis Reinholds Zariņš - Zayd ibn Ra‘ad - Achatius von Zehmen - Karl ZirkelSalomé ZourabichviliŽeljana Zovko - Wojciech Żukrowski

T[muuda | muuda lähteteksti]

Strobe TalbottTheodor TallmeisterKonstantin Talven - Fāyaz aţ-Ţarāwnah - Mart Tarmak - Viktor TarmasAlbert Tattar - Toivo Tasa - Paul Teesalu - Shirley Temple - Riho Terras - U Thant - Luc-Adolphe Tiao - Harri Tiido - Simmu Tiik - Toomas Tiivel - Khalīfah at-TillīsīJakob TilloEduard Tiro - Fjodor TjuttševKarl Tofer - William Tomingas - Taavi Toom - August Torma - Andres Tomasberg - Tómas Tómasson - Andrzej TowpikAugust Traksmaa - Jüri TreiDamasius TreudeHarald TriikmanAleksandr Trofimov - Viktor Tšernomõrdin - Georgi Tšitšerin - Vitali TšurkinArtur Tuldava - Harald Tummeltau - Nikolai Tupitsõn - Enn Tupp - Priit Turk

U[muuda | muuda lähteteksti]

Andres Unga - Shailendra Kumar Upadhyaya - Nikolai UspenskiAleksei UstinovVygaudas UšackasKaarel UusmaaEvald Uustalu

V[muuda | muuda lähteteksti]

Mati Vaarmann - Anton Vaino - Tõnis Vares - Grigol Vašadze - Tudor VaughanEvald VellendiJohannes VeltmannEduard Vilde - Dominique de VillepinNikolai ViraluEduard Virgo - Grigori Grigorjevitš Volkonski - Knut Vollebæk - Vatslav VorovskiAnton Võhmar - Vaino Väljas

W[muuda | muuda lähteteksti]

Raoul Wallenberg - Aleksander Warma - Witold Waszczykowski - Sumner WellesJohn C. WileyAldona Wos

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Rahhat Älijev

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Oskar Öpik

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ahmet Üzümcü

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Philémon Yang - Timothy Yang

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]