Spordialade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud spordialasid ja kergejõustiku võistlusalasid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | muuda lähteteksti]

AeroobikaAerutamineAikidōAirsoftAjalooline mõõgavõitlusAkrobaatikaAllveeorienteerumineAllveesportAllveeujumineAlpinismAmeerika jalgpallAmmulaskmineAntiikne kettaheideAustraalia jalgpallAutokrossAutomudelisportAutosport

B[muuda | muuda lähteteksti]

BatuudihüppedBobisõitBocciaBocceBrasiilia jūjutsuBridž

C[muuda | muuda lähteteksti]

CapoeiraCurling

D[muuda | muuda lähteteksti]

DiaulosDoominoDragracing

E[muuda | muuda lähteteksti]

elektrooniline sport

F[muuda | muuda lähteteksti]

Fitness

G[muuda | muuda lähteteksti]

Gaeli jalgpallGlimaGoGolf

H[muuda | muuda lähteteksti]

Hiina maleHoota kaugushüpeHoota kolmikhüpeHurling

I[muuda | muuda lähteteksti]

IaidoIluuisutamineIluvõimlemineIndiacaInvasport

J[muuda | muuda lähteteksti]

JahilaskmineJahipraktiline laskmineJalggolfJalgpallJalgrattasportJetisportJeu de paumejooksJudoJūjutsuJõutõstmineJäähokiJääkeegelJääkriketJääpallJääpurjetamine

K[muuda | muuda lähteteksti]

KabeKahevõistlusKahvpallKaljuronimineKarateKardisportKaugushüpeKaugusvettehüpeKeegelKelgutamineKendoKepiga vehklemineKepikõndKergejõustikKettagolfKettaheideKiikingKiiruisutamineKikkpoksKolmikhüpeKorfballKoroonamängKorvpallKreeka-Rooma maadlusKriketKroketKrossijooksKujundujumineKulturismKung-fuKurnimängKuulitõugeKõrgushüpeKäimineKärestikuslaalomKäsipallKätelkõndKöieronimineKöieveduKümnevõistlusKyūdō

L[muuda | muuda lähteteksti]

LaevamudelisportLaskesportLaskesuusatamineLauatennisLennumudelisportLestaujumineLohesurfLumelauasõitLühirajauisutamine

M[muuda | muuda lähteteksti]

MaadlusMaahokiMadruste 100 m vabaujumineMaleMalepoksMaratonMatkamineMeeste rühmvõimlemineMereaerutamineMoodne viievõistlusMootorpaadisõitMootorrattasportMotosportMuay ThaiMurdmaasuusatamineMõõgavõitlusMäesuusatamine

N[muuda | muuda lähteteksti]

NaisekandmineNetball

O[muuda | muuda lähteteksti]

OdaviseOrienteerumineOrienteerumisjooks

P[muuda | muuda lähteteksti]

PankraationPehmepallPelotaPentatlonPesapallPetankPiljardPokkerPoksPoloPoolmaratonPrantsuse poksPurilendPurjetamine

R[muuda | muuda lähteteksti]

RacketsRagbiRannajalgpallRannavõrkpallRaskusheideRatsasportRattaorienteerumineReketlonRendžuRiistvõimlemineRogainRogueRoqueRulasõitRullhokiRullpallRulluisuhokiRulluisutamineRusikavõitlus

S[muuda | muuda lähteteksti]

SaalihokiSaalijalgpallSamboSangpommi tõstmineSavateSeiklussportSeitsmevõistlusSeliliujumineSkeletonSkimboardingSlaalomSnuukerSportlik vabavõitlusSquashSulgpallSumoSuundorienteerumineSuurslaalomSuurslaalom (lumelaud)SuusahüppedSuusasportSõudmine

T[muuda | muuda lähteteksti]

TaekwondoTaijiquanTakistusujumineTaldrikugolfTeivashüpeTennisTraavisportTrekisõitTriatlonTurniiribridžTõkkejooksTõstmineTänavahokiTänavakorvpallTäpsusorienteerumine

U[muuda | muuda lähteteksti]

UisutamineUjumineUltimate

V[muuda | muuda lähteteksti]

VabamaadlusValikorienteerumineVasaraheideVeelauasõitVeemootorisportVeemotoVeepallVeesuusatamineVehklemineVeteranide ja seenioride sportVettehüppedVibusportVigursuusatamineViievõistlus (kergejõustik)VokisõitVoltižeerimineVõimlejate kolmevõistlusVõimlejate viievõistlusVõimlemineVõistlustantsVõrkpallVärvikuulimäng

W[muuda | muuda lähteteksti]

Wushu

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ühe käega tõstmineÜlisuurslaalom

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Yağlı güreş