Spordialade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud spordialasid ja kergejõustiku võistlusalasid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aeroobika - Aerutamine - Airsoft - Ajalooline mõõgavõitlus - Akrobaatika - Allveesport - Allveeujumine - Alpinism - Ameerika jalgpall - Ammulaskmine - Antiikne kettaheide - Austraalia jalgpall - Automudelisport - Autosport

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Batuudihüpped - Bobisõit - Boccia - Bocce - Brasiilia jūjutsu - Bridž

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Diaulos - Doomino - Dragracing

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

elektrooniline sport

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Gaeli jalgpall - Glima - Go - Golf

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Hiina male - Hoota kaugushüpe - Hoota kolmikhüpe - Hurling

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Iluuisutamine - Indiaca - Iluvõimlemine

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jahilaskmine - Jahipraktiline laskmine - Jalggolf - Jalgpall - Jalgrattasport - Jetisport - Jeu de paume - jooks - Judo - Jõutõstmine - Jäähoki - Jääkeegel - Jääpall - Jääpurjetamine

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

KabeKahevõistlus - Kahvpall - Kaljuronimine - Karate - KardisportKaugushüpe - Kaugusvettehüpe - KeegelKelgutamineKendo - Kepiga vehklemine - Kepikõnd - Kergejõustik - Kettagolf - Kettaheide - Kiiking - Kiiruisutamine - KikkpoksKolmikhüpe - Korfball - KoroonamängKorvpall - Kreeka-rooma maadlus - Kriket - Kroket - Krossijooks - Kujundujumine - KulturismKuulitõuge - KurnimängKõrgushüpeKäimineKäsipall - Kätelkõnd - KöieronimineKöieveduKümnevõistlus - Kyūdō

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Laevamudelisport - Laskesport - Laskesuusatamine - Lauatennis - Lennumudelisport - Lohesurf - Lumelauasõit - Lühirajauisutamine

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Maadlus - Maahoki - Madruste 100 m vabaujumine - Male - Malepoks - Maraton - Matkamine - Meeste rühmvõimlemine - Moodne viievõistlus - Mootorpaadisõit - Mootorrattasport - Motosport - Muay Thai - Murdmaasuusatamine - Mõõgasport - Mäesuusatamine

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Naisekandmine - Netball

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

OdaviseOrienteerumine

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

- Pankraation - Pehmepall - Pelota - Pentatlon - Pesapall - Petank - Piljard - Pokker - Poks - Polo - Poolmaraton - Prantsuse poks - Purilend - Purjetamine

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Rackets - Ragbi - Rannavõrkpall - Raskusheide - RatsasportRattaorienteerumine - RendžuRiistvõimlemine - Rogain - Rogue - Roque - Rulasõit - Rullhoki - Rullpall - Rulluisuhoki - Rulluisutamine - Rusikavõitlus

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saalihoki - Saalijalgpall - Sambo - Sangpommi tõstmine - Savate - Seitsmevõistlus - Seliliujumine - Skeleton - Skimboarding - Snuuker - Sportlik vabavõitlus - Squash - Sulgpall - Sumo - Suundorienteerumine - Suusahüpped - Suusasport - Sõudmine

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Taekwondo - Taijiquan - Takistusujumine - TaldrikugolfTeivashüpeTennis - Traavisport - Trekisõit - TriatlonTurniiribridž - TõkkejooksTõstmine - Tänavahoki - Tänavakorvpall - Täpsusorienteerumine

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Uisutamine - Ujumine - Ultimate

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vabamaadlus - Valikorienteerumine - VasaraheideVeelauasõit - Veemootorisport - Veemoto - Veepall - Veesuusatamine - Vehklemine - Veteranide ja seenioride sport - Vettehüpped - Vibusport - Vigursuusatamine - Viievõistlus (kergejõustik) - Vokisõit - Voltižeerimine - Võimlejate kolmevõistlus - Võimlejate viievõistlus - Võimlemine - Võistlustants - Võrkpall - Värvikuulimäng

Ü[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ühe käega tõstmine