Karl Ernst von Baeri medali (1976–1992) saajate loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

See lehekülg esitab Karl Ernst von Baeri medali (1976–1992) saajad tähestikulises järjekorras.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Aavo Aaviksaar (1992) - Erik Amburger (1988) - Juhan Aul (1976)

B[muuda | muuda lähteteksti]

Baeri maja (1992) - Baeri perekond (1992) - Henning M. Beier (1992) - Leonid Bljahher (1976)

E[muuda | muuda lähteteksti]

Johan Eichfeld (1976) - Jaan Eilart (1980) - Ülle Einasto (1980) - Tamara Enno (1992) - Ivar Etverk (1988)

F[muuda | muuda lähteteksti]

Toomas Frey (1988)

G[muuda | muuda lähteteksti]

Merkuri Giljarov (1984) - Arnold Green (1976)

H[muuda | muuda lähteteksti]

Valter Haamer (1992) - Ain Heinaru (1992) - Harald Haberman (1976) - Henn Haberman (1984)

I[muuda | muuda lähteteksti]

Mati Ilomets (1992) - Tullio Ilomets (1976)

J[muuda | muuda lähteteksti]

Vello Jaaska (1988) - Aleksandr Janšin (1988) - Leon Jasinski (1992) - Helmut Joonuks (1980) - Arvi Järvekülg (1980) - Fred Jüssi (1984)

K[muuda | muuda lähteteksti]

Mati Kaal (1992) - Vello Kaavere (1976) - Kaljo Kajak (1992) - Kuulo Kalamees (1980) - Dimitri Kaljo (1980) - Henni Kallak (1976) - Viktor Kalnin (1976) - Laur Karu (1976) - Reet Karukäpp (1988) - Feliks Kauba (1980) - Olav Keerberg (1992) - Kallio Kildema (1976) - Aksel Kipper (1976) - Oskar Kirret (1984) - Raal Kivi (1988) - Raul Kivi (1980) - Linda Kongo (1980) - Ott Kool (1988) - Arnold Koop (1984) - Andres Koppel (1992) - Boriss Kortšemkin (1984) - Eino Krall (1984) - Kalevi Kull (1992) - Eerik Kumari (1976) - Ilo Käbin (1992) - Jüri Kärner (1992) - Arno Köörna (1992)

L[muuda | muuda lähteteksti]

Endel Laas (1988) - Liivia Laasimer (1980) - Agu Laisk (1988) - Anto Leikola (1992) - Mihhail Lemešev (1988) - Elsbet Liivrand (1992) - Harri Ling (1980) - Endel Lippmaa (1988) - Tõnis Loit (1976) - Aadu Loog (1984) - Johannes Lott (1984) - Heino Luik (1988) - Tatjana Lukina (1976)

M[muuda | muuda lähteteksti]

Vambola Maavara (1988) - Rein Maran (1984) - Udo Margna (1988) - Elga Mark-Kurik (1992) - Jüri Martin (1988) - Viktor Masing (1976) - Lennart Meri (1988) - Laine Merikalju (1988) - Vladimir Mihhailov (1980) - Aavo Miidel (1992) - Neeme Mikelsaar (1984) - Raik-Hiio Mikelsaar (1984) - Semjon Mikulinski (1976) - Urve Miller (1992) - Eduard Mirzojan (1980) - Aare Mäemets (1984) - Karl Müürisepp (1984) - Peeter Müürsepp (1984)

N[muuda | muuda lähteteksti]

Heldur Nestor (1992) - Ülo Niisuke (1988)

O[muuda | muuda lähteteksti]

Evald Ojaveer (1992) - Jane M. Oppenheimer (1992) - Asta Oraspõld (1992) - Toivo Orav (1980) - Karl Orviku (1976)

P[muuda | muuda lähteteksti]

Ants Paabut (1988) - Jaanus Paal (1992) - Guido Paalme (1992) - Kalju Paaver (1976) - Ants Paju (1988) - Hendrik Palmre (1984) - Erast Parmasto (1976) - Vassili Passetski (1984) - Ervin Pihu (1988) - Johannes Piiper (1992) - Andres Piirsoo (1992) - Enn-Aavo Pirrus (1992) - Linda Poots (1976) - Oskar Priilinn (1984) - Aarne Pung (1984) - Jaan-Mati Punning (1988) - Väino Puura (1988) - [[Kalju Põldvere] (1976)

R[muuda | muuda lähteteksti]

Paul Rahno (1976) - Ain Raitviir (1992) - Urve Ratas (1992) - Rein Raudsep (1988) - Anto Raukas (1980) - Karl Rebane (1976) - Loit Reintam (1988) - Heinrich Riikoja (1976) - Virve Roost (1992) - Arvo Rõõmusoks (1980) - Arnold Rüütel (1984)

S[muuda | muuda lähteteksti]

Olev Saveli (1988) - Hans Schneider (1992) - Epp Siimo (1976) - Helle Simm (1980) - Boriss Sokolov (1992) - Toomas Sutt (1976[1]) - Georg Suurmets (1980)

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Kirill Zavadski (1976) - Martin Zobel (1992)

T[muuda | muuda lähteteksti]

Rein Tamsalu (1992) - Vello Tarmisto (1984) - Julius Tehver (1988) - Rein Teinberg (1992) - Jüri Teras (1984) - Tarmo Timm (1984) - Boris Tokin (1980) - Hans Trass (1976)

U[muuda | muuda lähteteksti]

Gleb Uspenski (1984)

V[muuda | muuda lähteteksti]

Lembit Valt (1976) - Maie Valt (1976) - Endel Varep (1976) - Lev Vassiljev (1984) - Mihkel Veiderma (1988) - Arnold Veimer (1976) - Harald Velner (1988) - Herbert Viiding (1984) - Richard Villems (1992)

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Harry Õiglane (1980)

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Ilmar Öpik (1984)

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Toomas Sutt – Eesti teaduse biograafiline leksikon, 4. köide. Lk 458.

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]