Arenguabi netosaajate loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Siin on loetletud riigid, mis said arenguabi rohkem, kui ise andsid.

Arenguabi netosaajad 2017[muuda | muuda lähteteksti]

Riik Netoarenguabi
miljonit USD
 Afganistan 3804,0
 Angola 223,2
 Albaania 157,3
 Armeenia 255,4
 Antigua ja Barbuda 9,9
 Aserbaidžaan 115,5
 Burundi 428,4
 Benin 675,8
 Burkina Faso 885,4
 Bangladesh 3740,0
 Bosnia ja Hertsegoviina 440,6
 Belize 34,1
 Boliivia 946,9
 Brasiilia 265,1
 Bhutan 118,5
 Botswana 102,1
 Kesk-Aafrika Vabariik 507,8
 Tšiili 69,5
 Elevandiluurannik 827,5
 Kamerun 1212,6
 Kongo Demokraatlik Vabariik 2280,2
 Kongo Vabariik 108,0
 Colombia 844,9
 Komoorid 66,8
 Cabo Verde 123,0
 Costa Rica 99,0
 Kuuba 717,8
 Djibouti 134,1
 Dominica 18,7
 Dominikaani Vabariik 117,6
 Alžeeria 189,2
 Ecuador 203,1
 Eritrea 79,1
 Etioopia 4117,5
 Fidži 145,9
 Mikroneesia 98,0
 Gabon 106,4
 Gruusia 446,3
 Ghana 1256,7
 Guinea 457,3
 Gambia 269,6
 Guinea-Bissau 113,4
 Ekvatoriaal-Guinea 6,9
 Grenada 5,8
 Guatemala 366,5
 Guyana 51,1
 Honduras 441,3
 Haiti 980,2
 Indoneesia 233,6
 India 3093,6
 Iraan 140,3
 Iraak 2907,5
 Jamaica 58,8
 Jordaania 2920,8
 Kasahstan 59,1
 Keenia 2474,8
 Kõrgõzstan 460,8
 Kambodža 842,9
 Kiribati 77,1
 Laos 475,9
 Liibanon 1305,5
 Libeeria 621,7
 Liibüa 431,9
 Saint Lucia 12,6
 Sri Lanka 297,0
 Lesotho 146,8
 Maroko 1884,9
 Moldova 241,0
 Madagaskar 779,6
 Maldiivid 41,9
 Mehhiko 737,5
 Marshalli Saared 72,5
 Põhja-Makedoonia 150,0
 Mali 1356,4
 Myanmar 1542,8
 Montenegro 117,5
 Mongoolia 763,9
 Mosambiik 1775,7
 Mauritaania 284,5
 Mauritius 11,6
 Malawi 1515,5
 Namiibia 186,7
 Niger 1206,7
 Nigeeria 3358,8
 Nicaragua 562,6
 Nepal 1258,4
 Nauru 25,7
 Pakistan 2283,3
 Panama 41,5
 Filipiinid 160,3
 Belau 22,1
 Paapua Uus-Guinea 532,0
 Põhja-Korea 133,1
 Paraguay 142,6
 Palestiina 2111,4
 Rwanda 1225,4
 Sudaan 840,4
 Senegal 909,8
 Saalomoni Saared 186,8
 Sierra Leone 537,6
 El Salvador 151,6
 Somaalia 1760,4
 Serbia 1687,8
 Lõuna-Sudaan 2183,2
 São Tomé ja Príncipe 40,3
 Suriname 20,1
 Svaasimaa 146,6
 Seišellid 18,9
 Süüria 10360,8
 Tšaad 647,8
 Togo 344,7
 Tai 250,0
 Tadžikistan 303,9
 Türkmenistan 28,8
 Ida-Timor 232,0
 Tonga 80,3
 Tuneesia 775,8
 Türgi 3141,6
 Tuvalu 26,5
 Tansaania 2584,2
 Uganda 2008,1
 Ukraina 1166,1
 Uruguay 40,8
 Usbekistan 638,3
 Saint Vincent ja Grenadiinid 7,3
 Venezuela 86,5
 Vietnam 2376,4
 Vanuatu 132,2
 Samoa 129,5
 Kosovo 392,4
 Jeemen 3234,0
 Sambia 1023,5
 Zimbabwe 725,8


Allikas: Maailmapank, vaadatud 24.02.2019