Arenguabi netosaajate loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud riigid, mis said arenguabi rohkem kui ise andsid.

Arenguabi netosaajad 2017[muuda | muuda lähteteksti]

Riik Netoarenguabi
miljonit USD
Afganistan Afganistan 3804,0
Angola Angola 223,2
Albaania Albaania 157,3
Armeenia Armeenia 255,4
Antigua ja Barbuda Antigua ja Barbuda 9,9
Aserbaidžaan Aserbaidžaan 115,5
Burundi Burundi 428,4
Benin Benin 675,8
Burkina Faso Burkina Faso 885,4
Bangladesh Bangladesh 3740,0
Bosnia ja Hertsegoviina Bosnia ja Hertsegoviina 440,6
Belize Belize 34,1
Boliivia Boliivia 946,9
Brasiilia Brasiilia 265,1
Bhutan Bhutan 118,5
Botswana Botswana 102,1
Kesk-Aafrika Vabariik Kesk-Aafrika Vabariik 507,8
Tšiili Tšiili 69,5
Elevandiluurannik Elevandiluurannik 827,5
Kamerun Kamerun 1212,6
Kongo Demokraatlik Vabariik Kongo Demokraatlik Vabariik 2280,2
Kongo Vabariik Kongo Vabariik 108,0
Colombia Colombia 844,9
Komoorid Komoorid 66,8
Cabo Verde Cabo Verde 123,0
Costa Rica Costa Rica 99,0
Kuuba Kuuba 717,8
Djibouti Djibouti 134,1
Dominica Dominica 18,7
Dominikaani Vabariik Dominikaani Vabariik 117,6
Alžeeria Alžeeria 189,2
Ecuador Ecuador 203,1
Eritrea Eritrea 79,1
Etioopia Etioopia 4117,5
Fidži Fidži 145,9
Mikroneesia Mikroneesia 98,0
Gabon Gabon 106,4
Gruusia Gruusia 446,3
Ghana Ghana 1256,7
Guinea Guinea 457,3
Gambia Gambia 269,6
Guinea-Bissau Guinea-Bissau 113,4
Ekvatoriaal-Guinea Ekvatoriaal-Guinea 6,9
Grenada Grenada 5,8
Guatemala Guatemala 366,5
Guyana Guyana 51,1
Honduras Honduras 441,3
Haiti Haiti 980,2
Indoneesia Indoneesia 233,6
India India 3093,6
Iraan Iraan 140,3
Iraak Iraak 2907,5
Jamaika Jamaika 58,8
Jordaania Jordaania 2920,8
Kasahstan Kasahstan 59,1
Keenia Keenia 2474,8
Kõrgõzstan Kõrgõzstan 460,8
Kambodža Kambodža 842,9
Kiribati Kiribati 77,1
Laos Laos 475,9
Liibanon Liibanon 1305,5
Libeeria Libeeria 621,7
Liibüa Liibüa 431,9
Saint Lucia Saint Lucia 12,6
Sri Lanka Sri Lanka 297,0
Lesotho Lesotho 146,8
Maroko Maroko 1884,9
Moldova Moldova 241,0
Madagaskar Madagaskar 779,6
Maldiivid Maldiivid 41,9
Mehhiko Mehhiko 737,5
Marshalli Saared Marshalli Saared 72,5
Põhja-Makedoonia Põhja-Makedoonia 150,0
Mali Mali 1356,4
Myanmar Myanmar 1542,8
Montenegro Montenegro 117,5
Mongoolia Mongoolia 763,9
Mosambiik Mosambiik 1775,7
Mauritaania Mauritaania 284,5
Mauritius Mauritius 11,6
Malawi Malawi 1515,5
Namiibia Namiibia 186,7
Niger Niger 1206,7
Nigeeria Nigeeria 3358,8
Nicaragua Nicaragua 562,6
Nepal Nepal 1258,4
Nauru Nauru 25,7
Pakistan Pakistan 2283,3
Panama Panama 41,5
Filipiinid Filipiinid 160,3
Belau Belau 22,1
Paapua Uus-Guinea Paapua Uus-Guinea 532,0
Põhja-Korea Põhja-Korea 133,1
Paraguay Paraguay 142,6
Palestiina Palestiina 2111,4
Rwanda Rwanda 1225,4
Sudaan Sudaan 840,4
Senegal Senegal 909,8
Saalomoni Saared Saalomoni Saared 186,8
Sierra Leone Sierra Leone 537,6
El Salvador El Salvador 151,6
Somaalia Somaalia 1760,4
Serbia Serbia 1687,8
Lõuna-Sudaan Lõuna-Sudaan 2183,2
São Tomé ja Príncipe São Tomé ja Príncipe 40,3
Suriname Suriname 20,1
Svaasimaa Svaasimaa 146,6
Seišellid Seišellid 18,9
Süüria Süüria 10360,8
Tšaad Tšaad 647,8
Togo Togo 344,7
Tai Tai 250,0
Tadžikistan Tadžikistan 303,9
Türkmenistan Türkmenistan 28,8
Ida-Timor Ida-Timor 232,0
Tonga Tonga 80,3
Tuneesia Tuneesia 775,8
Türgi Türgi 3141,6
Tuvalu Tuvalu 26,5
Tansaania Tansaania 2584,2
Uganda Uganda 2008,1
Ukraina Ukraina 1166,1
Uruguay Uruguay 40,8
Usbekistan Usbekistan 638,3
Saint Vincent ja Grenadiinid Saint Vincent ja Grenadiinid 7,3
Venezuela Venezuela 86,5
Vietnam Vietnam 2376,4
Vanuatu Vanuatu 132,2
Samoa Samoa 129,5
Kosovo Kosovo 392,4
Jeemen Jeemen 3234,0
Sambia Sambia 1023,5
Zimbabwe Zimbabwe 725,8


Allikas: Maailmapank, vaadatud 24.02.2019