Portaal:Informaatika ja infotehnoloogia

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Portaal:Informaatika)
Pildid, videod ja helifailid CommonsisLaadi uut sisu

Esiletõstetud artikkel

"HP lauaarvuti Pavilion a6050y

Hewlett-Packard (HP) on USA rahvusvaheline infotehnoloogia ettevõtte, mis pakub tooteid, tarkvara ja teenuseid eraisikutest tarbijatele, väike-ja keskmise suurusega ettevõtetele ja suurtele ettevõtetele, sealhulgas klientidele valitsusasutustes, tervishoiu ja hariduse valdkonnas.

Praegu on HP üks maailma juhtiv arvutitootja, tegutsedes peaaegu igas riigis. Ettevõte on spetsialiseerunud arendama ja tootma andmetöötlus-, andmesalvestus- ja võrgutehnoloogiat, projekteerimise tarkvara ja muid teenuseid. Põhilised toodetakse personaalarvuteid, ettevõtete servereid, mäluseadmeid, võrgutooteid, printereid ja tarkvara. HP turustab oma tooteid peamiselt kodumajapidamistele ja väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele nii otse, jaemüügi kui ka tellimise kaudu. HP-l on oma toodetele ka tugev teenindamis- ja nõustamisäri. Loe edasi ...

Esiletõstetud pilt


IBM-i Blue Gene/P superarvuti Argonne Leadership Angela Yangi arvutuskeskuses Argonne'i riiklikus laboris Lemontis Illinoisi osariigis USA-s.

Enim vaadatud artiklid

Infotehnoloogia portaalist

Infotehnoloogia ehk IT (inglise Information Technology) käsitleb elektrooniliste arvutite ja tarkvara kasutamist, et luua, koguda, salvestada, säilitada, kaitsta, otsida, töödelda, korrastada, edastada ja tarbida digitaalset informatsiooni.

Portaalist leiad palju suuniseid põnevatele ja inforikastele artiklitele. Portaal avati 14. septembril 2008 ning kaasajastati ja nimetati ümber Informaatika- ja infotehnoloogiaportaaliks aprillis 2015. Oled oodatud seda ning biograafiateemalisi artikleid täiustama!

Kategooriad

Kuidas saad aidata?