Riikide pealinnade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud asulad, mis on iseseisvate riikide pealinnadeks.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Abu Dhabi - Abuja - Accra - Addis Abeba - Al-Kuwayt - Alžiir - Amman - Amsterdam - Andorra la Vella - Ankara - Antananarivo - Apia - Ar-Riyād - Asmara - Astana - Asunción - Aşgabat - Ateena

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Bagdad - Bakuu - Bamako - Bandar Seri Begawan - Bangkok - Bangui - Banjul - Basseterre - Beirut - Belgrad - Belmopan - Berliin - Bern - Bissau - Biškek - Bogotá - Brasília - Brazzaville - Bratislava - Bridgetown - Brüssel - Budapest - Buenos Aires - Bujumbura - Bukarest

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Canberra - Caracas - Castries - Chişinău - Conakry - Cotonou

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Dakar - Damaskus - Dhaka - Dili - Djibouti - Dodoma - Doha - Dublin - Dušanbe

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Freetown

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Gaborone - Georgetown - Guatemala

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Hanoi - Harare - Hartum - Helsingi - Honiara

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Islamabad

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jakarta - Jerevan - Jeruusalemm

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kabul - Kairo - Kampala - Katmandu - Kigali - Kiiev - Kingston - Kingstown - Kinshasa - Kopenhaagen - Kuala Lumpur

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

La Habana - La Paz - Libreville - Lilongwe - Lima - Lissabon - Ljubljana - Lobamba - Lomé - London - Luanda - Lusaka - Luxembourg

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Madrid - Malabo - Malé - Managua - Manama - Manila - Maputo - Maseru - Masqaţ - Mbabane - Melekeok - México - Minsk - Monaco - Monrovia - Montevideo - Moroni - Moskva - Muqdisho

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nairobi - Nassau - Naypyidaw - N'Djamena - New Delhi - Niamey - Nikosia - Nouakchott - Nuku‘alofa

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Oslo - Ottawa - Ouagadougou

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Palikir - Panamá - Paramaribo - Pariis - Peking - Phnom Penh - Podgorica - Port Louis - Port Moresby - Port of Spain - Port Vila - Port-au-Prince - Porto-Novo - Praha - Praia - Pretoria - Priština - Pyongyang

Q[muuda | redigeeri lähteteksti]

Quito

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Rabat - Reykjavík - Riia - Rooma - Roseau

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saint George's - Saint John's - San José - San Marino - San Salvador - Sanaa - Santiago - Santo Domingo - São Tomé - Sarajevo - Singapur - Sri Jayewardenepura Kotte - Skopje - Sofia - Soul -Stockholm - Sucre - Suva

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Zagreb

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Taibei - Tallinn - Tarawa South - Taškent - Tegucigalpa - Teheran - Tel Aviv - Thbilisi - Thimphu - Tirana - Tōkyō - Tripoli - Tunis

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ulaanbaatar - Uliga / Majuro

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vaduz - Vaiaku / Funafuti - Valletta - Varssavi - Victoria - Vientiane -Viin - Vilnius

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Washington - Wellington - Windhoek

Y[muuda | redigeeri lähteteksti]

Yamoussoukro - Yaoundé - Yareni ringkond