IPhone XS

Allikas: Vikipeedia
iPhone XS

iPhone XS ja iPhone XS Max ("X" häälda "kümme"), stiliseeritud kui iPhone Xs ja iPhone Xs Max, on nutitelefonid, mida töötab välja ja müüb Apple Inc.

Telefonid avalikustati 12. septembril 2018 koos iPhone XR-iga Steve Jobsi teatris Apple Parkis Cupertinos Apple'i tegevjuhi Tim Cooki poolt. Eeltellimine algas 14. septembril 2018 ja müügile tuli see 21. septembril 2018. Uuema generatsiooni telefonid iPhone XS ja XS Max on telefoni iPhone X arendused.

21. septembril 2018 jõudsid iPhone XS ja XS Max müüki Ameerika Ühendriikides, Araabia Ühendemiraatides, Austraalias, Austrias, Belgias, Guernseyl, Hiinas, Hispaanias, Hollandis, Hongkongis, Iirimaal, Mani saarel, Itaalias, Jaapanis, Jerseys, Kanadas, Mehhikos, Norras, Portugalis, Rootsis, Saksamaal, Saudi Araabias, Singapuris, Soomes, Suurbritannias, Šveitsis, Taanis, Taiwanis ja Uus-Meremaal.

28. septembril 2018 jõudsid iPhone XS ja XS Max müüki Andorras, Armeenias, Bahreinis, Bulgaarias, Eestis, Gruusias, Gröönimaal, Horvaatias, Indias, Islandil, Kataris, Kreekas, Küprosel, Leedus, Liechtensteinis, Lõuna-Koreas, Lätis, Maltal, Monacos, Omaanis, Poolas, Rumeenias, Slovakkias, Sloveenias, Tšehhis, Ungaris ja Venemaal.


Viited[muuda | muuda lähteteksti]