Välismaa järvede loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Maailma järvede loend)
Jump to navigation Jump to search

Siin on tähestiku järjekorras loetletud välismaa järvi. Suuruse järjekorras on järved loetletud Suurimate järvede loendis. Eesti järved on loetletud Eesti järvede loendis.



# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Abanti järv - Abhe järv - Abitibi järv - Abole järv - Abrahami järv - Absterna järv - Agneli järv - Akani järv - Akkajaure - Alaotra järv - Alauksts - Albano järv - Alberti järv - Alleghe järv - Alserio järv - Altevatnet - Alūksne järv - Ampollino järv - Ančia järv - Ancipa järv - Angitola järv - Annone järv - Anosy järv - Antermoia järv - Anterselva järv - Araali meri - Āraiši järv - Arancio järv - Arresø - Arvo järv - Assali järv - Asveja - Asvieja järv - Asti järv - Azati veehoidla - Atołava järv - Ath-Tharthāri järv - Athabasca järv - Augstroze Suurjärv - Auronzo järv - Aviasco järv - Avigliana järved

B[muuda | muuda lähteteksti]

Baikali järv - Balaton - Balkaši järv - Baratzi järv - Barbellino järv - Barbellino veehoidla - Barrea järv - Baskuntšak - Batoryna - Berryessa järv - Beyşehiri järv - Biviere järv - Biwa järv - Blåsjø - Bledi järv - Bodeni järv - Bohina järv - Bolsena järv - Bomba järv - Bordaglia järv - Bosumtwi - Bracciano järv - Braiesi järv - Branchino järv - Brienzi järv - Brugneto järv - Buada laguun - Buenos Airese järv - Burera - Busalletta järv - Būšnieki järv

C[muuda | muuda lähteteksti]

Calaita järv - Caldaro järv - Caldonazzo järv - Campotosto järv‎Canterno järv‎ - Carezza järv - Čarscviaty järv - Cecita järv - Cei järvCeresole järv‎‎ - Cernello järv - Ciardonneti järv - Cingoli järv - Coca järv - Coghinase järv‎‎ - Cohoha järv - Como järv - Conza järv‎‎ - Corbara järv - Čornaje järv - Cornino järv - Crater Lake - Čyrvonaje järv

D[muuda | muuda lähteteksti]

Didžiulis - Dingevatnet - Dobbiaco järv‎‎ - Doŭhaje järv - Drīdzis - Drūkšiai - Dryviaty järv - Duchessa järv‎ - Dusia

E[muuda | muuda lähteteksti]

Elgõgõtgõn - Elton - Endine järv - Engure järv - Erie järv - Esrumi järv - Evjevatnet - Eyre'i järv

F[muuda | muuda lähteteksti]

Fagnano järv - Femunden - Fiastra järvFinnträsk - Folsomi järv

G[muuda | muuda lähteteksti]

Galstas - Ganna järv - Garda järv - Garlate järv - Genfi järvGhirla järv - Giacopiane järvGiluitis - Gjerstadvatnet - Gurzia järv - Gusana järv

H[muuda | muuda lähteteksti]

Hanka järv - Hjälmaren - Hornavan - Hornindalsvatnet - Huroni järv - Hövsgöl

I[muuda | muuda lähteteksti]

Ihema järv - Ilmjärv - Inari järv - Inawashiro järv - Inesis - Iseo järv - İzniki järv

J[muuda | muuda lähteteksti]

Janova järv - Jeziaryšča järv - Josefvatnet (Troms) - Jugla järv - Julma Ölkky

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaavinjärvi - Kallavesi - Kaņieris - Kanozero - Kapšagaj veehoidla - Karatšai järv - Kariba järv - Kaspia meri - Keitele järv - Kilpisjärvi - Kinnereti järv - Ķīšezers - Kivu järv - Kleivvatn - Kobbvatnet - Krokų Lanka - Kukunor - Kyoga järv

L[muuda | muuda lähteteksti]

Laachi järv - Laadoga järv - Lac la Ronge - Lāde järv - Lago Maggiore - Lake of the Woods - Landro järv - Lasini järv - Latša - Lepieli järv - Levico järvLiepāja järv - Limingen - Lisna järv - Loch Ness - Lop Nur (praegu kuivanud) - Łosvida järv - LubānsLucinda järv - Lugano järv - Łukomli järv - Lūkstas

M[muuda | muuda lähteteksti]

Mai-Ndombe järv - Malciaussia järv - Managua järv - Maracaibo järv - Martignano järv - Massaciuccoli järv - Mastis - Matese järv - Meadi järv - Mecklenburgi järved - Mergozzo järv - Mezzano järv‎ - Metelys - Meugliano järv - Miadziełi järv - Miastra järv - Michigani järv - Mikołajki järv - Misurina järv - Mjøsa - Monate järvMono järv - Montepulciano järv - Møsvatn - Mucrone järv - Mweru - Mälaren - Mývatn

N[muuda | muuda lähteteksti]

Nabista järv - Narači järv - Natroni järv - Nedzingis - Nemi järv - Nero järv - Nero järv (Bergamo) - Nero järv (Pistoia) - Neuchâteli järv - Nicaragua järv - Nicoletti järv - Nieščarda järv - Njassa järv - Norsjø - Näsijärvi

O[muuda | muuda lähteteksti]

Obelija - Occhito järv - Okana järv - Okeechobee järv - Ogliastro järv - Omodeo järv‎ - Ontario järv - Ortiglieto järv - Osiglia järv - Oulu järv - Øyeren

P[muuda | muuda lähteteksti]

Pakasaivo - Paŭazierje järv - Pavułle järv - Peerajärvi - Pergusa järv - Peipsi järv - Piatto järv - Piediluco järv - Pihkva järv - Plateliai järv - Pontchartraini järv - Pontechianale järv - Poopó - Pozzillo järv - Prespa järv - Pusiano järv - Puze järv - Puula - Puyehue järv - Päijänne

R[muuda | muuda lähteteksti]

Randsfjorden - Rascino järv - Rāzna järv - Rėkyva järv - Riča järv - Ritsa järv - Rossohhan - Røssvatnet - Rutanzige järv - Rwampanga - Rweru järv

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saimaa - Saint Clairi järv - Sajaani-Šušenskoje veehoidla - Salājs (Mākoņkalna vald) - Salājs (Vestiena vald) - Salvatnet - Salto järv - Salton - Santa Rosalia järv - Sarısu - Sassano järv - Sauvabelin' järv - Scandarello järv - Segrino järv - Seirijis - Seliger - Senaiga järv - Serraia järv - Serrù järv‎‎ - Servači järv - Sestroretski Razliv - Sevan - Sialava - Shkodëri järv - Simnase järv - Sistāni järv - Sita järv - Sitasjaure - Smolino järv - Śniardwy järv - Snåsavatnet - Snudy järv - Spandarjani veehoidla - Sporava järv - Spotted Lake - Strusta järv - Stua järv - Sucotto järv - Suosa - Surnumeri - Suur Karujärv - Suur Mõrujärv - Suur-Palkna järv - Suwa järv - Svėdasas - Sviri järv - Sõnevõri järv - Syväri

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Širvėna - Šo järv

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Zerendi järv - Zorkuli järv - Zugi järv - Zürichi järv - Żywieci järv

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

Žuvintas

T[muuda | muuda lähteteksti]

Tahoe järv - Taimõri järv - Talkass - Tanganjika järv - Taupo järv - Tauragnas - Teleccio järv‎‎ - Teletsi järv - Þingvallavatn - Thuni järv - Titicaca järv - Toba järv - Togo järv - Tōgō järv - Tohmajärvi - Tônlé Sab - Torneträsk - Totak - Towada järv - Tōya järv - Trasimeno järv - Trollvatn (Aust-Agder) - Trumulītise järv - Tšaadi järv - Tunnsjøen - TuoppajärviTurano järv - Turkana järv - Tuz - Tyrifjorden

U[muuda | muuda lähteteksti]

Ukla järv - Ungursi järv - Unna Saiva - Urmia järv - Usma järv - Uvs

V[muuda | muuda lähteteksti]

Vacca järv‎ - Valdai järv - Valdaora järv - Valgjärv - Vani järv - Varese järv - Vastenjaure - Veisiejis - Vico järvVictoria järv - Vierwaldstättersee - Viešintas - Virihaure - Višnieva järv - Vištytise järv - Vittjärvsträsket - Vogorno järv - Volta järv - Vostoki järv - Vänern - Vättern - Vyhanaščanskaje järv - Vymna järv

W[muuda | muuda lähteteksti]

Wanaka järv - Washingtoni järv - Western Brook Pond - Winnipegi järv

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Õsõk-Köl

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Äänisjärv - Äkässaivo

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ülemjärv