Tuumaelektrijaamade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud tuumaelektrijaamu.

2012. aasta 1. veebruari seisuga töötas maailma tuumaelektrijaamades 435 tuumareaktorit[1].

Elektrijaama nimetus Installeeritud
võimsus (MW)
Riik
Al Kibari tuumaelektrijaam (hävitati ehitusjärgus) Süüria
Almarazi tuumaelektrijaam 1900 Hispaania
Angra tuumaelektrijaam 1855 Brasiilia
Arkansase tuumaelektrijaam 1776 USA
Ascó tuumaelektrijaam 2060 Hispaania
Atucha I tuumaelektrijaam 357 Argentina
Atucha II tuumaelektrijaam 750 Argentina
Balakovo tuumaelektrijaam 4000 Venemaa
Baltiiski tuumaelektrijaam (ehitust alustati 2010. aastal)[2] Venemaa
Bataani tuumaelektrijaam 621 Filipiinid
Beaver Valley tuumaelektrijaam 1890 USA
Belojarski tuumaelektrijaam 600 Venemaa
Beznau tuumaelektrijaam 760 Šveits
Biblise tuumaelektrijaam 2525 Saksamaa
Bohunice tuumaelektrijaam 1320 Slovakkia
Borssele tuumaelektrijaam 515 Holland
Braidwoodi tuumaelektrijaam 2362 USA
Brokdorfi tuumaelektrijaam 1440 Saksamaa
Browns Ferry tuumaelektrijaam 2268 USA
Bruce tuumaelektrijaam 7276 Kanada
Brunsbütteli tuumaelektrijaam 806 Saksamaa
Bugey tuumaelektrijaam 3724 Prantsusmaa
Būshehri tuumaelektrijaam Iraan
Calvert Cliffse tuumaelektrijaam 1000 USA
Cattenomi tuumaelektrijaam 5448 Prantsusmaa
Cernavodă tuumaelektrijaam 1412 Rumeenia
Chashma tuumaelektrijaamad 625 Pakistan
Chinoni tuumaelektrijaam 3816 Prantsusmaa
Choozi tuumaelektrijaam 3120 Prantsusmaa
Civauxi tuumaelektrijaam 3122 Prantsusmaa
Cofrentese tuumaelektrijaam 1092 Hispaania
Columbia tuumaelektrijaam 1250 USA
Comanche Peaki tuumaelektrijaam 2208 USA
Cooperi tuumaelektrijaam 800 USA
Cruase tuumaelektrijaam 3824 Prantsusmaa
Crystal Riveri 3 tuumaelektrijaam 842 USA
Darlingtoni tuumaelektrijaam 3740 Kanada
Davis-Besse tuumaelektrijaam 873 USA
Diablo Canyoni tuumaelektrijaam 1100 USA
Doeli tuumaelektrijaam 2963 Belgia
Donald C. Cooki tuumaelektrijaam 2110 USA
Dresdeni tuumaelektrijaam 912 USA
Duane Arnoldi tuumaelektrijaam 592 USA
Dukovany tuumaelektrijaam 1776 Tšehhi
Dungenesse tuumaelektrijaam 1200 Suurbritannia
Embalse tuumaelektrijaam 600 Argentina
Emslandi tuumaelektrijaam 1400 Saksamaa
Enrico Fermi tuumaelektrijaam 1192 USA
Fessenheimi tuumaelektrijaam Prantsusmaa
Fitzpatricki tuumaelektrijaam 825 USA
Flamanville tuumaelektrijaam 2764 Prantsusmaa
Forsmargi tuumaelektrijaam 3087 Rootsi
Fort Calhouni tuumaelektrijaam 500 USA
Fort St. Vraini tuumaelektrijaam 720 USA
Fukushima I tuumaelektrijaam 4696 Jaapan
Fukushima II tuumaelektrijaam 4400 Jaapan
Genkai tuumaelektrijaam 3478 Jaapan
Gentilly tuumaelektrijaam 888 Kanada
Goesgeni tuumaelektrijaam 1020 Šveits
Golfechi tuumaelektrijaam 2726 Prantsusmaa
Grafenrheinfeldi tuumaelektrijaam 1345 Saksamaa
Gravelinese tuumaelektrijaam 5706 Prantsusmaa
Greifswaldi tuumaelektrijaam 1760 Saksamaa
Grohnde tuumaelektrijaam 1430 Saksamaa
Gundremmingeni tuumaelektrijaam 2938 Saksamaa
H. B. Robinsoni tuumaelektrijaam 710 USA
Hamaoka tuumaelektrijaam 4997 Jaapan
Hartlepooli tuumaelektrijaam 1575 Suurbritannia
Heyshami tuumaelektrijaam 2490 Suurbritannia
Heyshami II tuumaelektrijaam 1250 Suurbritannia
Higashidōri tuumaelektrijaam 1100 Jaapan
Hinkley Point B tuumaelektrijaam 1250 Suurbritannia
Hope Creeki tuumaelektrijaam 1120 USA
Hunterstoni B tuumaelektrijaam 1190 Suurbritannia
Ignalina tuumaelektrijaam (suleti 2009. aastal) 1300 Leedu
Ikata tuumaelektrijaam 2022 Jaapan
Indiani tuumaelektrijaam 2050 USA
José Cabrera tuumaelektrijaam 150 Hispaania
Joseph M. Farley tuumaelektrijaam 1820 USA
Kaiga tuumaelektrijaam 660 India
Kakrapari tuumaelektrijaam 440 India
Kalinini tuumaelektrijaam 3000 Venemaa
KANUPP 137 Pakistan
Kashiwazaki-Kariwa tuumaelektrijaam 8212 Jaapan
Koebergi tuumaelektrijaam 1800 LAV
Koola tuumaelektrijaam 1760 Venemaa
Kori tuumaelektrijaam 2951 Lõuna-Korea
Kozloduy tuumaelektrijaam 3760 Bulgaaria
Krško tuumaelektrijaam 730 Sloveenia
Krümmeli tuumaelektrijaam 1401 Saksamaa
Kurski tuumaelektrijaam 4000 Venemaa
Laguna Verde tuumaelektrijaam 683 Mehhiko
Landshut Isar I tuumaelektrijaam + Landshut Isar II tuumaelektrijaam 2387 Saksamaa
Leibstadti tuumaelektrijaam 1220 Šveits
Lemonizi tuumaelektrijaam 1800 Hispaania
Leningradi tuumaelektrijaam 4000 Venemaa
Leningradi II tuumaelektrijaam Venemaa
Loviisa tuumaelektrijaam 1020 Soome
Lungmeni tuumaelektrijaam 1350 Taiwan
Lõuna-Ukraina tuumaelektrijaam 3000 Ukraina
Madrase tuumaelektrijaam 440 India
Maki tuumaelektrijaam 825 Jaapan
Metsamori tuumaelektrijaam Armeenia
Mihama tuumaelektrijaam 1666 Jaapan
Millstone tuumaelektrijaam 2030 USA
Mochovce tuumaelektrijaam 880 Slovakkia
Monticello tuumaelektrijaam 630 USA
Mühlebergi tuumaelektrijaam 372 Šveits
Namie-Odaka tuumaelektrijaam 825 Jaapan
Neckarwestheimi tuumaelektrijaam 2235 Saksamaa
Nine Mile Pointi tuumaelektrijaam 1757 USA
Nogenti tuumaelektrijaam 2726 Prantsusmaa
North Anna tuumaelektrijaam 1790 USA
Novovoroneži tuumaelektrijaam 2409 Venemaa
Obninski tuumaelektrijaam (suleti 2002. aastal) Venemaa
Obrigheimi tuumaelektrijaam 357 Saksamaa
Oconee tuumaelektrijaam 2500 USA
Ōi tuumaelektrijaam 4710 Jaapan
Oldbury tuumaelektrijaam 870 Suurbritannia
Olkiluoto tuumaelektrijaam 1780 Soome
Onagawa tuumaelektrijaam 2174 Jaapan
Oskarshamni tuumaelektrijaam 2308 Rootsi
Oyster Creeki tuumaelektrijaam 610 USA
Paksi tuumaelektrijaam 1755 Ungari
Palisadese tuumaelektrijaam 725 USA
Palo Verde tuumaelektrijaam 1447 USA
Palueli tuumaelektrijaam 5528 Prantsusmaa
Penly tuumaelektrijaam 2764 Prantsusmaa
Perry tuumaelektrijaam 1260 USA
Phénixi tuumaelektrijaam 250 Prantsusmaa
Philippsburgi tuumaelektrijaam 2384 Saksamaa
Pickeringi tuumaelektrijaam 4336 Kanada
Plant Hatch 1726 USA
Point Lepreau tuumaelektrijaam 680 Kanada
Prairie Islandi tuumaelektrijaam 1076 USA
Qinshani tuumaelektrijaam 2808 Hiina
Quad Citiese tuumaelektrijaam 1700 USA
Rajastani Atomic Power Project 740 India
Rancho Seco tuumaelektrijaam 913 USA
Ringhalse tuumaelektrijaam 3662 Rootsi
Rivne tuumaelektrijaam 2645 Ukraina
Saint-Laurenti tuumaelektrijaam 1912 Prantsusmaa
Salemi tuumaelektrijaam 2275 USA
San Onofre tuumaelektrijaam 2350 USA
Santa María de Garoña tuumaelektrijaam 466 Hispaania
Seabrooki tuumaelektrijaam 1270 USA
Sendai tuumaelektrijaam 1780 Jaapan
Sequoyahi tuumaelektrijaam 2333 USA
Shearoni Harris tuumaelektrijaam 900 USA
Shika tuumaelektrijaam 1898 Jaapan
Shimane tuumaelektrijaam 1280 Jaapan
Siberia (Severski) TEJ 600 Venemaa
Sizewelli B tuumaelektrijaam 1195 Suurbritannia
Smolenski tuumaelektrijaam 3000 Venemaa
Sosnovõi Bori tuumaelektrijaam – vt. Leningradi tuumaelektrijaam Venemaa
South Texase tuumaelektrijaam 2500 USA
St. Lucie tuumaelektrijaam 1700 USA
Superphénixi tuumaelektrijaam 1242 Prantsusmaa
Surry tuumaelektrijaam 1600 USA
Susquehanna tuumaelektrijaam 2216 USA
Zaporižžja tuumaelektrijaam 5700 Ukraina
Takahama tuumaelektrijaam 3304 Jaapan
Tarapuri tuumaelektrijaam 1400 India
Temelíni tuumaelektrijaam 1805 Tšehhi
Three Mile Islandi tuumaelektrijaam 837 USA
Tianwani tuumaelektrijaam 2120 Hiina
Tihange'i tuumaelektrijaam 2985 Belgia
Tōkai tuumaelektrijaam 1266 Jaapan
Tomari tuumaelektrijaam 1158 Jaapan
Tornesse tuumaelektrijaam 1364 Suurbritannia
Tricastini tuumaelektrijaam 3820 Prantsusmaa
Trillo tuumaelektrijaam 1066 Hispaania
Tsuruga tuumaelektrijaam 1517 Jaapan
Tšornobõli tuumaelektrijaam Ukraina
Turkey Pointi tuumaelektrijaam 760 USA
Unterweseri tuumaelektrijaam 1410 Saksamaa
Valgevene tuumaelektrijaam Valgevene
Vandellòse tuumaelektrijaam 1087 Hispaania
Waterfordi tuumaelektrijaam 1164 USA
Vermont Yankee tuumaelektrijaam 640 USA
Virgil C. Summeri tuumaelektrijaam 986 USA
Vogtle tuumaelektrijaam 2430 USA
Volgodonski tuumaelektrijaam 1000 Venemaa
Wylfa 490 Suurbritannia
Yongbyoni tuumajaam 5 Põhja-Korea

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]