Soomustehnika loend

Allikas: Vikipeedia
Merge-arrow.svg See artikkel on esitatud liitmiseks artikliga Suurtükkide loend. Lisateavet artikli arutelust

Siin on loetletud tankide, tankettide, soomustransportööride ja teiste soomusmasinate mudeleid. Nende tüüpe loetleb sõjanduse mõistete loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



#[muuda | muuda lähteteksti]

2A32B1 Oka2K22 Tunguska - 2S4 Tulp2S19 Msta-S2S25 Sprut-SD2S3 Akatsija2S9 Nona-S3,7 cm WD Schlepper 25PS7,7 cm WD Schlepper 50PS

A[muuda | muuda lähteteksti]

A-20A7VA7V-UAbhay - AH-IVAHS Krab - AMZ TurAMX-56 LeclercAriete - Arjun - ARK-1 RõssArsenal-CrossleyArtillerisystem 08 - AT1Aurutank

B[muuda | muuda lähteteksti]

BMD-1BMP-1Boxer - BradleyBRDM-2BrummbärBT-2BT-5BT-7BT-42 - BTR-4BTR-40BTR-60BTR-70BTR-80 - BVP M-80

C[muuda | muuda lähteteksti]

Soomusauto C15TACarden-Loyd Mark VIChallenger 1Challenger 2Char 2CCombat Car M1/M2CV 29CV 3/33CV90

D[muuda | muuda lähteteksti]

DAF YP-408

E[muuda | muuda lähteteksti]

ElefantE-seeriaE-5E-10E-25E-50E-75E-100

F[muuda | muuda lähteteksti]

Fiat Tipo 2000Fiat Tipo 3000Flakpanzer 38(t)

G[muuda | muuda lähteteksti]

Giatsint-SGoliathGrilleGvozdika

H[muuda | muuda lähteteksti]

HetzerHornisse/NashornHTZ-16Hummel

I[muuda | muuda lähteteksti]

IS-1IS-2IS-3IS-4IS-7ISU-122ISU-152IT-1

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jagdpanzer IVJagdpantherJagdtiger

K[muuda | muuda lähteteksti]

KanonenjagdpanzerKarrar - Kfz 13Kfz 15Komatsu LAVKubuśKugelblitzK-WagenKV-1KV-2KV-3KV-4KV-85 - KV-7 - KV-14

L[muuda | muuda lähteteksti]

L6/40Landkreuzer P. 1000 RatteLeopard 1 - Leopard 2LK ILK IILK IIILT vz.34LT vz.35LT vz.38

M[muuda | muuda lähteteksti]

M1 AbramsM2 (kergetank)M3 LeeM10 WolverineM18 HellcatM26 PershingM46 PattonM109M113M270 MLRSM3/M5 StuartM-84 - Mamba AlvisMarder 1Marder IMarder IIMarder IIIMark A WhippetMark IMark BMark C HornetMark DMark-tüüpi tankidM4 ShermanMerkava - MinenräumwagenMonsterMS-1MT-LBMöbelwagen

N[muuda | muuda lähteteksti]

NbFz

O[muuda | muuda lähteteksti]

Ostwind

P[muuda | muuda lähteteksti]

Panzerjäger IPansarbil m/39Pz 61Pz 68PZA LoaraPzH 2000PzKpfwPzKpfw IPzKpfw IIPzKpfw IIIPzKpfw IVPzKpfw V PantherPT-76PT-91

R[muuda | muuda lähteteksti]

RamRenault FT-17Rover Light Armoured Car

S[muuda | muuda lähteteksti]

S1 Scout CarSchneider CA 1Schofieldi tankSdKfz 222SdKfz 250SdKfz 251SdKfz 251/22SdKfz 263Semovente da 75/18Sg-122Sholef - Sisu PasiSK-105 Kürassier - SmertšSMKSt ChamondStridsvagn 103 - StuG IIIStuG IV‎ – StuIG 33‎StuH 42Sturmpanzer ISturmpanzer II BisonSturmtigerSU-76SU-76ISU-85SU-85ISU-100SU-152

Z[muuda | muuda lähteteksti]

ZooparkZIS-30

T[muuda | muuda lähteteksti]

T-10T-14T18 BoarhoundT-19T-24T-26T27T-27T-28T-34T-34/57T-34/85T-34MT-35T-38T-40T-44T-50T-55T-60T-72T-80T-90T-100T-111T-155 Fırtına - Tančík vz. 33Tankett PPGTanque Argentino Mediano - Tiger ITiger IITKSTOS-1 BuratinoTR-85 - Tsaar-tankTunguska-M1Turán - Tüüp 10Tüüp 60Tüüp 61Tüüp 73 (soomustransportöör)Tüüp 74Tüüp 74 (liikurhaubits)Tüüp 75Tüüp 75 MLRSTüüp 82 (juhtimissoomuk)Tüüp 87 (luuresoomuk)Tüüp 87 (õhutõrje liikursuurtükk)Tüüp 89 (lahingumasin)Tüüp 90 – – Tüüp 92Tüüp 94Tüüp 95Tüüp 96 (ratassoomuk)Tüüp 97Tüüp 99 (liikurhaubits)Tüüp 98Tüüp 1Tüüp 2Tüüp 3Tüüp 4Tüüp 5Tüüp SU 60

V[muuda | muuda lähteteksti]

VezdehodVickers A1E1 Independent

W[muuda | muuda lähteteksti]

WespeWieselWirbelwind