Soomustehnika loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrow.svg See artikkel on esitatud liitmiseks artikliga Suurtükkide loend. Lisateavet artikli arutelust

Siin on loetletud tankide, tankettide, soomustransportööride ja teiste soomusmasinate mudeleid. Nende tüüpe loetleb sõjanduse mõistete loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



#[muuda | muuda lähteteksti]

2A32B1 Oka2K22 Tunguska - 2S4 Tulp2S19 Msta-S2S25 Sprut-SD2S3 Akatsija2S9 Nona-S3,7 cm WD Schlepper 25PS7,7 cm WD Schlepper 50PS

A[muuda | muuda lähteteksti]

A-20A7VA7V-UAbhay - AH-IVAHS Krab - AMZ TurAMX-56 LeclercAriete - Arjun - ARK-1 RõssArsenal-CrossleyArtillerisystem 08 - AT1Aurutank

B[muuda | muuda lähteteksti]

BMD-1BMP-1Boxer - BradleyBRDM-2BrummbärBT-2BT-5BT-7BT-42 - BTR-4BTR-40BTR-60BTR-70BTR-80 - BVP M-80

C[muuda | muuda lähteteksti]

Soomusauto C15TACarden-Loyd Mark VIChallenger 1Challenger 2Char 2CCombat Car M1/M2CV 29CV 3/33CV90

D[muuda | muuda lähteteksti]

DAF YP-408

E[muuda | muuda lähteteksti]

ElefantE-seeriaE-5E-10E-25E-50E-75E-100

F[muuda | muuda lähteteksti]

F-IV-H - Fiat Tipo 2000Fiat Tipo 3000Flakpanzer 38(t)

G[muuda | muuda lähteteksti]

G6 (liikurhaubits)Giatsint-SGoliath roomikmiinGrilleGrosstraktorGvozdika

H[muuda | muuda lähteteksti]

HetzerHeuschreckeHornisse/NashornHTZ-16Hummel

I[muuda | muuda lähteteksti]

IS-1IS-2IS-3IS-4IS-7ISU-122ISU-152IT-1

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jagdpanzer IVJagdpantherJagdtiger

K[muuda | muuda lähteteksti]

KanonenjagdpanzerKarrar - Kfz 13Kfz 15Komatsu LAVKubuśKugelblitzK-WagenKV-1KV-2KV-3KV-4KV-85 - KV-7 - KV-14

L[muuda | muuda lähteteksti]

L6/40Landkreuzer P. 1000 RatteLeichttraktor - Leopard 1 - Leopard 2LK ILK IILK IIILT vz.34LT vz.35LT vz.38

M[muuda | muuda lähteteksti]

M1 AbramsM2 (kergetank)M3 LeeM10 WolverineM18 HellcatM26 PershingM46 PattonM109M113M270 MLRSM3/M5 StuartM-84 - Mamba AlvisMarder 1Marder IMarder IIMarder IIIMark A WhippetMark IMark BMark C HornetMark DMark-tüüpi tankidM4 ShermanMerkava - MinenräumwagenMonsterMS-1MT-LBMöbelwagen

N[muuda | muuda lähteteksti]

NbFz

O[muuda | muuda lähteteksti]

OstwindOT-810

P[muuda | muuda lähteteksti]

Panzerjäger IPansarbil m/39Pz 61Pz 68PZA LoaraPzH 2000PzKpfwPzKpfw IPzKpfw IIPzKpfw IIIPzKpfw IVPzKpfw V PantherPT-76PT-91

R[muuda | muuda lähteteksti]

RamRascalRenault FT-17Rover Light Armoured Car

S[muuda | muuda lähteteksti]

S1 Scout CarSchneider CA 1Schofieldi tankSdKfz 4SdKfz 250SdKfz 251SdKfz 251/22SdKfz 222SdKfz 263Selbstfahrlafette IV ASelbstfahrlafette L/61Semovente da 75/18Sg-122Sholef - Sisu PasiSK-105 Kürassier - SmertšSMKSpähpanzer SP I.CSt ChamondStridsvagn 103 - StuG IIIStuG IV‎ – StuIG 33‎StuH 42Sturmpanzer ISturmpanzer II BisonSturmtigerSU-76SU-76ISU-85SU-85ISU-100SU-152SdKfz 4

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Škoda ŠOT - Škoda T-15

Z[muuda | muuda lähteteksti]

ZBD2000 - ZIS-30 - ZooparkZrínyiZuzana

T[muuda | muuda lähteteksti]

T-10T-12T-14T-18T-19T-24T-26T27T-27T-28T-34T-34/57T-34/85T-34MT-35T-38T-40T-44T-50T-55T-60T-70 - T-72T-80T-80 (kergetank) - T-90T-100T-111T-155 Fırtına - Tančík vz. 33Tankett PPGTanque Argentino Mediano - Tas - Tatra T-III - Tiger ITiger IITKSTOS-1 BuratinoTR-85 - Tsaar-tankTunguska-M1Turán - Tüüp 1Tüüp 3Tüüp 4Tüüp 5Tüüp 2(kergetank)Tüüp 3 (kergetank)Tüüp 4(kergetank)Tüüp 5 (kergetank)Tüüp 10Tüüp 59Tüüp 60Tüüp 61 - Tüüp 62Tüüp 63Tüüp 69Tüüp 73 (soomustransportöör)Tüüp 74Tüüp 74 (liikurhaubits)Tüüp 75Tüüp 75 MLRSTüüp 82 (juhtimissoomuk)Tüüp 87 (luuresoomuk)Tüüp 87 (õhutõrje liikursuurtükk)Tüüp 89Tüüp 90Tüüp 91Tüüp 92Tüüp 93Tüüp 94Tüüp 95 (kergetank)Tüüp 95 (rasketank)Tüüp 97Tüüp 98 (kergetank)Tüüp 100

V[muuda | muuda lähteteksti]

Verdeja - VezdehodVickers A1E1 Independent

W[muuda | muuda lähteteksti]

WespeWieselWirbelwind