Treenerite loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud treenereid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Harald AabrekkAleksander AbelErna AbelHerbert AbelViktors AdamovičsDick AdvocaatViktor AgudinRein AhunMati AlaverRiho AljandIlmar AluveeCarlo AncelottiOlle AnderbergVasile AndreiKaimo AndressonAdolf AndruškevitšNikolai AnikinHannu AravirtaEmili ArmAita ArtmaHugo-Herbert ArtmaHarry ArumeelTarvo Avaste

B[muuda | muuda lähteteksti]

Hans BackeHelmuts BalderisAleksandr BarkovMarco van BastenFranz BeckenbauerRafael BenítezFrank BernhardtMarcelo BielsaSlaven BilićLarry BirdOleg BlohhinFrank de BoerTudor BompaValeri BondarenkoAndrei BorissovVicente del BosqueInge BråtenEduard BrovkoHarry BuddelRene BuschEdvard Bužinskij

C[muuda | muuda lähteteksti]

Andrew ColePaul ColeAntonio ConteGheorghe Creţu

D[muuda | muuda lähteteksti]

Anatoli DalidovitšRoberto Di MatteoRoman DmitrijevDimitǎr DobrevAllan Dorbek - Boriss Družinin‎‎

E[muuda | muuda lähteteksti]

Heino EndenImre ErikUwe ErkenbrecherOtt ErnesaksJarmo EskelinenKati Esna

F[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksandr FadejevDawn FraserAlex FergusonRobbie FowlerSergei FrantsevJoe FrielGetúlio Aurelio Fredo

G[muuda | muuda lähteteksti]

Louis van GaalPablo GiacopelliJelle GoesAleksandr GomelskiAvram GrantVadim GriPep GuardiolaRuud GullitPeet GustelKarel Gut

H[muuda | muuda lähteteksti]

Kert HaavistuHaljand HallismaaArkadi HarlampijevHillar HeinRaimo HelminenUrmas HepnerGuus HiddinkNina HoekmanJaroslav HolíkEsa HukkanenNorbert HurtJaan HärmsVoldemar Hünerson

I[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksander IlliPiret IlvesKaire IndriksonDinibek Izbatõrov

J[muuda | muuda lähteteksti]

Urmas JaamulTatjana JaansonAleksei JagudinNikolai JakovenkoViggo JensenAin JoalaAili JõgiNikolai Järveoja

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaido KaabermaHans KaivaTiit KaldmaElmar KaljotRein KaljulaRoman KaristeSilver KarjusValeri KarpinEnno KarrisooVladimir KazatšonokRoy KeaneAvo KeelAlfred KeerdMart KeersaluÜllar KerdeMärt KermonFritz KerrAnts KiisaTarmo KikerpillMatti KillingOleg KimPriidik KipparPetǎr KirovUrmas KirsRein KirsipuuPeeter KirtTevfik KışKarl KivastikAlfred KivisaarJanno KivisildKalle KlandorfRomuald KlimVladimir KlinkovJürgen KlinsmannVladimir KlotškovValentin KlõšeikoFerenc KocsisHarri KoidusteHannes KoivunenFerenc KónyaVeli KootaTapio KorjusJohannes KotkasAlvin KraenzleinAnatoli KrikunMarko KristalNils KroonNikolai Kruglov seenior - Ranno KrustaHeino KruusJuri KudrjašovFred KuduIlle KukkIlmar KullamUrmas KulpMartin KutmanRoman KuuraAivar KuusmaaAarne KõivKarl KäbiJüri KäenUno KälleArved KülanurmMait Künnap

L[muuda | muuda lähteteksti]

Aare LaasRisto LallArne LaosToomas LeiusMarko LelovMark LenziRanet LepikMihkel LeppikAllar LevandiAnna LevandiJaanus LiivakToomas Liivak‎Aivar LillevereRein LindmäeCurt LindströmMartin LinnamägiMarcello LippiJaak LipsoOleg LjadovValeri LobanovskõiErhard LoitJohannes LooaruMihkel-Matteus LuikLaos LukasLaur LukinAndres LutsarJoann Lõssov

M[muuda | muuda lähteteksti]

Nigul MaatsooTiit MadalveeErkki MalleniusAntal MallyRoberto ManciniPekka MarjamäkiGerardo MartinoBert van MarwijkWalter MazzarriVeselin MatićTuuli MatinsaloJuho MatsaluEve-Mai MaurerLembit MaurerTõnu MeijelBoris MeosToomas MerilaEmanuel MerinsÜlle MerisaluMarek MorozovJosé MourinhoEmilia MuhhinaSelma MulterAniss MurtazinKalmer MustingRaiko MutleArvo MõttusJanika Mölder

N[muuda | muuda lähteteksti]

Ferenc NagyAndrei NazarovRemigija NazarovienėEndel NelisOndrej NepelaRichard Møller NielsenViktor NikulinAnts NisuJüri NisumaaOlev NisumaaJohannes NoormägiPeeter Noppel

O[muuda | muuda lähteteksti]

Verner OamerSilvia OjaHeino OjasooKalju OjasteGert OleskVilli OlumetsMargus OroLale OrtaHillar OttoRein OttosonIvan O'Konnel-Bronin

P[muuda | muuda lähteteksti]

Mart PaamaVaike Paduri-KaljuveeBob PaisleyRein PajurAndo PalginõmmRamaz PalianiUno PaluMartin ParmasSalme ParmingRudolf PehkaMagnus PehrssonKalev PensaMomir PetkovićAntonio Pettigrew‎Uno PiirOlev PiirsaluArno PijpersMehmet Akif PirimMartin PlaserÕnne PollisinskiMart PoomMati PoomAhmed PorkveliCesare PrandelliLarissa PreobraženskajaVoldemar PressAleksander PrikkIgor PrinsAleksei ProkurorovJakob ProovelAleksandr PuštovEdgar PuuseppHeino PuusteAavo PõhjalaAita PääsukeTõnu PääsukeEduard PütsepVoldemar PressHenn Põlluste

Q[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

Lea RandClaudio RanieriSergei RatnikovPasi RautiainenHarry RedknappOtto RehhagelMartin ReimOlev ReimBernhard ReinMauri RepoCarles RexachMait RiismanFrank RijkaardBrendan RodgersOksana RomanenkovaEnn RoosiMarge RullBill RussellRaivo RuukelTõnu RähnTarmo Rüütli

S[muuda | muuda lähteteksti]

Elmar SaarPentti SaarmanArrigo SacchiArseni SajankinBernhard SalongJaak SalumetsJorge SampaoliGennadi Sapunov‎Aavo SarapLuiz Felipe ScolariEvald SeepereArnold SelgeHeido SelmetRaimund Felix SeppRocky SetoBill ShanklyAlan ShearerAlfred ShrubbRein SiimRita SildMart SiliksaarTapio SipiläHelmuth SirgemetsViktor SkrõpnõkAndres SkuinHugo SoaseppTiit SokkNikolai SolovjovLeonhard SoomRiho SoonikLuciano SpallettiGary SpeedTeófilo StevensonAlpo SuhonenGunde SvanAndres SõberAimur SääritsBoris Sülluste

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Boriss ŠilkovAnatoli Šmigun

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksandra ZabelinaHillar ZahknaVladimir ZažoginIndrek ZelinskiTherese ZenzZicoRyszard Zub

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

T[muuda | muuda lähteteksti]

Mati TaburValdo TaliJaan TammAleksander TammertAleksander Tammert seeniorEeri TammikIreen TarmJüri TartoLiis TeemuskMonica TheodorescuTeitur ÞórðarsonJaanus TeppanViktor TihhonovEsa TikkanenJukka ToijalaGennadi TolmatšovAavo TomingasHans TorimTiina ToropKalmer TrammGiovanni TrapattoniVäino TreimanTõnu TruusAleksander TšikinSvetlana TširkovaEnn TuppRaimond TurjaMonika TuviRain TölpusHeldur TüütsEnn TõnissonHeiki TootsAleksander TšutšelovLembit TõemäeHerik Tölpt

U[muuda | muuda lähteteksti]

Roman UbakiviPertti UkkolaFrank UllrichJaak Uudmäe

V[muuda | muuda lähteteksti]

Lembit VahesaarBoris ValdekUno ValdmetsRein ValdruTiiu ValgemäeKalju ValgusÜlo ValkFrancisc VaștagJan VažinskiVésteinn HafsteinssonJaak VettikHans-Davis ViirmaaTito VilanovaAndré Villas-BoasHeino VillumMehis ViruIndrek VisnapuuOssie VittMatt VogelAlbert VollratUlvi Voog-IndriksonNenad VučinićTõnu VõimulaEduard VõrkRudi Völler

W[muuda | muuda lähteteksti]

Ryszard Wolny

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

X[muuda | muuda lähteteksti]

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]