Mine sisu juurde

Treenerite loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud treenereid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Harald AabrekkAleksander AbelErna AbelHerbert AbelViktors AdamovičsDick AdvocaatViktor AgudinRein AhunMati AlaverRiho AljandIlmar AluveeCarlo AncelottiOlle AnderbergVasile AndreiKaimo AndressonAdolf AndruškevitšNikolai AnikinOļegs AntropovsHannu AravirtaEmili ArmAita ArtmaHugo-Herbert ArtmaHarry ArumeelHarry AumereTarvo Avaste

B[muuda | muuda lähteteksti]

Hans BackeAntanas Bagdonavičius - Helmuts BalderisAleksandr BarkovMarco van BastenFranz BeckenbauerRafael BenítezFrank BernhardtMarcelo BielsaSlaven BilićLarry BirdOleg BlohhinFrank de BoerTudor BompaValeri BondarenkoAndrei BorissovVicente del BosqueInge BråtenAlgimantas BriaunysEduard BrovkoHarry BuddelRene BuschEdvard Bužinskij

C[muuda | muuda lähteteksti]

Andrew ColePaul ColeAntonio ConteEduardo CoudetGheorghe Crețu

D[muuda | muuda lähteteksti]

Anatoli DalidovitšRoberto Di MatteoRoman DmitrijevDimitǎr DobrevAllan Dorbek - Boriss Družinin‎‎Jaroslav Dudkin

E[muuda | muuda lähteteksti]

Ernst EhaveerHeino EndenRein EndenImre ErikUwe ErkenbrecherOtt ErnesaksJarmo EskelinenKati Esna

F[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksandr FadejevDawn FraserAlex FergusonPatrick FischerRobbie FowlerSergei FrantsevAnne FreimuthJoe FrielGetúlio Aurelio Fredo

G[muuda | muuda lähteteksti]

Louis van GaalSanti GarcíaPablo GiacopelliJelle GoesAleksandr GomelskiAvram GrantVadim GriPep GuardiolaRuud GullitPeet GustelKarel GutViiu GutmannŞenol Güneş

H[muuda | muuda lähteteksti]

Kert HaavistuRolf HaikkolaHaljand HallismaaArkadi HarlampijevAndrej HauptmanHenry HeinHillar HeinRaimo HelminenJürgen HennUrmas HepnerGuus HiddinkNina HoekmanJaroslav HolíkEsa HukkanenNorbert HurtJaan HärmsVoldemar Hünerson

I[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksander IlliPiret IlvesKaire IndriksonDinibek Izbatõrov

J[muuda | muuda lähteteksti]

Urmas JaamulTatjana JaansonAleksei JagudinNikolai JakovenkoViggo JensenAleksei JerjomenkoAin JoalaAili JõgiNikolai JärveojaJaan Jürimäe

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaido KaabermaHans KaivaTiit KaldmaElmar KaljotRein KaljulaJüri KalmusMartin KarisRoman KaristeRamiz KaritševSilver KarjusValeri KarpinEnno KarrisooViktor KassVladimir KazatšonokTõnu KaukisRoy KeaneAvo KeelKaimu KeerakAlfred KeerdMart KeersaluÜllar KerdeMärt KermonFritz KerrAnts KiisaTarmo KikerpillMatti KillingOleg KimPriidik KipparPetǎr KirovUrmas KirsRein KirsipuuPeeter KirtTevfik KışKarl KivastikRaul KiviloAlfred KivisaarJanno KivisildKalle KlandorfRomuald KlimVladimir KlinkovJürgen KlinsmannVladimir KlotškovValentin KlõšeikoFerenc KocsisHarri KoidusteHannes KoivunenFerenc KónyaVeli Koota - Kaido KoppelTapio KorjusJohannes KotkasAlvin KraenzleinEvald KreeHeino KrevaldAnatoli KrikunMarko KristalNils KroonNikolai Kruglov seenior - Ranno KrustaHeino KruusJuri KudrjašovFred KuduIlle KukkIlmar KullamGert KullamäeUrmas KulpMartin KutmanRoman KuuraAivar KuusmaaAarne KõivKarl KäbiJüri KäenUno KälleEnn KääniArved KülanurmMait Künnap

L[muuda | muuda lähteteksti]

Aare LaasViktor LaatsRisto LallArne LaosVillem LapimaaTiina LaurissonAnneliis-Mall LeiusToomas LeiusMarko LelovMark LenziRanet LepikMihkel LeppikAllar LevandiAnna LevandiJaanus LevkoiJaanus LiivakToomas LiivakHeino LillAivar LillevereRein LindmäeCurt LindströmMartin LinnamägiMarcello LippiValdo LipsJaak LipsoOleg LjadovValeri LobanovskõiErhard LoitMeelis LoitJohannes LooaruMihkel-Matteus LuikLaos LukasLaur LukinAndres LutsarJoann LõssovOliver Lüütsepp

M[muuda | muuda lähteteksti]

Nigul MaatsooTiit MadalveeErkki MalleniusAntal MallyRoberto ManciniPekka MarjamäkiGerardo MartinoBert van MarwijkWalter MazzarriVeselin MatićTuuli MatinsaloJuho MatsaluEve-Mai MaurerLembit MaurerTõnu MeijelBoris MeosToomas MerilaEmanuel MerinsÜlle MerisaluGabriel MilitoGustavo MorínigoSteve MorisonMarek MorozovJosé MourinhoEmilia MuhhinaSelma MulterAniss MurtazinKoit MuruKalmer MustingRaiko MutleArvo MõttusJanika MölderJutta MüllerMartin Müürsepp

N[muuda | muuda lähteteksti]

Edgar NaaritsJulian NagelsmannFerenc NagyAndrei NazarovRemigija NazarovienėIivo NeiArturs NeikšānsEndel NelisOndrej NepelaRichard Møller NielsenMeinhard NiglasViktor NikulinAnts NisuJüri NisumaaOlev NisumaaJohannes NoormägiPeeter NoppelBrett Nõmm

O[muuda | muuda lähteteksti]

Verner OamerSilvia OjaHeino OjasooKalju OjasteGert OleskOlaf OlmannVilli OlumetsAlessandro OreficeMargus OroLale OrtaHillar OttoRein OttosonIvan O'Konnel-Bronin

P[muuda | muuda lähteteksti]

Mart PaamaVaike Paduri-KaljuveeMarians PaharsBob PaisleyRein PajurAndo PalginõmmRamaz PalianiUno PaluMati PariMartin ParmasSalme ParmingRauno PehkaRudolf PehkaMagnus PehrssonKalev PensaMomir PetkovićAntonio Pettigrew‎Uno PiirOlev PiirsaluArno PijpersAin PinnonenMehmet Akif PirimMartin PlaserMauricio PochettinoÕnne PollisinskiMart PoomMati PoomAhmed Porkveli - Renato PortaluppiAnge Postecoglou -Cesare PrandelliLarissa PreobraženskajaVoldemar PressAleksander PrikkIgor PrinsAleksei ProkurorovJakob ProovelAleksandr PuštovEdgar PuuseppHeino PuusteAavo PõhjalaJüri PõldojaAita PääsukeTõnu PääsukeEduard PütsepVoldemar PressHenn Põlluste

Q[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

Helmut RaamatLea RandClaudio RanieriHeiko RannulaSergei RatnikovPasi RautiainenHarry RedknappOtto RehhagelMartin ReimOlev ReimBernhard ReinIndrek ReinbokMauri RepoCarles RexachMait RiismanFrank RijkaardBrendan RodgersOksana RomanenkovaEnn RoosiSergei RublevskiMarge RullHarri RussakBill RussellRaivo RuukelTõnu RähnTarmo Rüütli

S[muuda | muuda lähteteksti]

Elmar SaarPentti SaarmanArrigo SacchiArseni SajankinBernhard SalongJaak SalumetsJorge SampaoliGennadi Sapunov‎Aavo SarapLuiz Felipe ScolariEvald SeepereArnold SelgeHeido SelmetRaimund Felix SeppRocky SetoBill ShanklyAlan ShearerAlfred ShrubbRein SiimRita SildTõnis SildaruOlle SildreMart SiliksaarVictor SilvaTapio SipiläHelmuth SirgemetsViktor SkrõpnõkAndres SkuinHugo SoaseppAugust SokkTiit SokkNikolai SolovjovLeonhard SoomRiho SoonikLuciano SpallettiGary SpeedTeófilo StevensonIvan StojkovićAlpo SuhonenGunde SvanAndres SõberAimur SääritsBoris Sülluste

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Boriss ŠilkovAnatoli Šmigun

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksandra ZabelinaMário ZagalloHillar ZahknaVladimir ZažoginIndrek ZelinskiTherese ZenzZicoJuhan ZimmermannRyszard Zub

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

T[muuda | muuda lähteteksti]

Mati TaburUrmas TaliValdo TaliJaan TammAleksander TammertAleksander Tammert seeniorEeri TammikIreen TarmJüri TartoLiis TeemuskMonica TheodorescuTeitur ÞórðarsonJaanus TeppanViktor TihhonovEsa TikkanenJukka ToijalaGennadi TolmatšovAavo TomingasHeiki TootsHans TorimTiina ToropCurro TorresKalmer TrammGiovanni TrapattoniVäino TreimanTõnu TruusMonika TsõganovaAleksander TšikinSvetlana TširkovaAleksander TšutšelovEnn TuppRaimond TurjaMonika TuviLembit TõemäeEnn TõnissonUno TõnnusHerik TölptRain TölpusHeldur Tüüts

U[muuda | muuda lähteteksti]

Roman UbakiviPertti UkkolaFrank UllrichJaak Uudmäe

V[muuda | muuda lähteteksti]

Ruth Vaar - Lembit Vahesaar - Viktor VaiksaarBoris ValdekUno ValdmetsRein ValdruTiiu ValgemäeKalju ValgusÜlo ValkFrancisc VaștagJan VažinskiVésteinn HafsteinssonJaak VettikHans-Davis ViirmaaTito VilanovaAndré Villas-BoasHeino VillumMehis ViruNikolai ViruIndrek VisnapuuOssie VittMatt VogelAlbert VollratUlvi Voog-IndriksonNenad VučinićTõnu VõimulaEduard VõrkRudi Völler

W[muuda | muuda lähteteksti]

Ryszard Wolny

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

X[muuda | muuda lähteteksti]

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Murat Yakin

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]