Space Shuttle'i missioonide loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Space Shuttle'i programmi raames toimus aastatel 1981–2011 135 missiooni.

Kosmosesüstikud viibisid kosmoses kokku 1322 päeva, 19 tundi, 21 minutit ja 23 sekundit. Pikim missioon oli STS-80, mis kestis 17 päeva ja 15 tundi, ning lühim oli STS-51-L, mis kestis 73 sekundit ja lõppes Challengeri katastroofiga. Suurim kaugus maast oli 563 km, kui toimus Hubble'i kosmoseteleskoobi teenindusmissioon.

Süstikud külastasid Miri 9 korda ja ISSi 37 korda. Kosmosesüstikutega lendas 135 missiooni jooksul 355 inimest 16 riigist. Kõik missioonid startisid Kennedy kosmosekeskusest. 78 missiooni maandusid Kennedy kosmosekeskuses, 54 Edwardsi õhujõudude baasis ja üks White Sandsis.

Space Shuttle'i missioonid lõppesid 2011. aasta juunis peale missiooni STS-135 lõppu.

Missioonide tähistused[muuda | muuda lähteteksti]

Space Shuttle'i programmi nimetati ametlikult Space Transportation Systemiks ja seetõttu algas iga missiooni nimi STS-iga. STS-ile järgnenud number tähistas stardi järjekorda (nt. STS-1). Seda süsteemi kasutati 25 toimunud ja 8 tühistatud missiooni puhul.

Tulenevalt Apollo 13 intsidentist ja NASA peadirektori James M. Beggsi ebausust keeldus Beggs üht missiooni STS-13-ks nimetamast. Alates 1984. aastast muudeti missioonide tähistussüsteemi. Iga missioon sai koodi (nt STS-41-B): koodi esimene number näitas rahandusaastat (tähendab 4 oli planeeritud 1984. aastaks), koodi teine number näitas stardipaika (nt 1 oli Kennedy kosmosekeskus) ja täht näitas, mitmes start see sel aastal oli. Koodid anti missioonidele, kui need stardikalendrisse lisati, ning neid ei muudetud, kui start hilines või ümber tõsteti. Vana süsteemi juurde naasti pärast Challengeri katastroofi, aga ka siis ei muudetud missiooni numbrit, kui start hilines või ümber tõsteti.

Missioonid[muuda | muuda lähteteksti]

Missioon Start (kohaliku aja järgi) Mission Kosmosesüstik Meeskond Kestus Maandumiskoht Märkused
1 12. aprill 1981
07:00:04
Sts-1-patch.png

Columbia 2 2 päeva, 6 tundi Edwards
  • Space Shuttle'i programmi esimene lend
  • Columbia esmalend
2 12. november 1981
10:10:00 (EST)
Sts-2-patch.png

Columbia 2 2 päeva, 6 tundi Edwards
  • Esimene mehitatud kosmoselaeva taaskasutus
  • Canadarmi esimene testimine
  • Lühendati kütuseelemendi rikke tõttu
3 22. märts 1982
11:00:00 (EST)
Sts3-patch.png

Columbia 2 8 päeva White Sands
4 27. juuni 1982
11:00:00 (EDT)
STS-4 patch.svg

Columbia 2 7 päeva, 1 tund Edwards
5 11. november 1982
07:19:00 (EST)
STS-5 mission insignia.png

Columbia 4 5 päeva, 2 tundi Edwards
  • Mitme satelliidi orbiidile viimine
  • Space Shuttle'i programmi esimene väljumine avakosmosesse ebaõnnestus skafandri rikke tõttu
6 4. aprill 1983
13:30:00 (EST)
Sts-6-patch.png

Challenger 4 5 päeva Edwards
  • Satelliidi orbiidile viimine
  • Kosmosesüstik Challengeri esmalend
  • Space Shuttle'i programmi esimene väljumine avakosmosesse
7 18. juuni 1983
07:33:00 (EDT)
Sts-7-patch.png

Challenger 5 6 päeva, 2 tundi Edwards
  • Sally Ride sai esimeseks ameeriklannaks kosmoses
  • Mitmete satelliitide orbiidile viimine
8 30. august 1983
02:32:00 (EDT)
STS-8 patch.png

Challenger 5 6 päeva, 1 tund Edwards
  • Satelliidi orbiidile viimine
  • Guion Bluford sai esimeseks mustanahaliseks kosmoses
  • Esimene öine maandumine
9 28. november 1983
11:00:00 (EST)
Sts-9-patch.png

Columbia 6 10 päeva, 7 tundi Edwards
10 3. veebruar 1984
08:00:00 (EST)
Sts-41-b-patch.png

Challenger 5 7 päeva, 23 tundi Kennedy
11 6. aprill 1984
08:58:00 (EST)
STS-41-C patch.png

Challenger 5 6 päeva, 23 tundi Edwards
12 30. august 1984
08:41:50 (EDT)
Sts-41-d-patch.png

Discovery 6 6 päeva Edwards
  • Mitme satelliidi orbiidile viimine
  • Kosmosesüstik Discovery esmalend
  • OAST-1 Solar Array testimine
13 5. oktoober 1984
07:03:00 (EDT)
STS-41-G patch.png

Challenger 7 8 päeva, 5 tundi Kennedy
14 8. november 1984
07:15:00 (EST)
Sts-51-a-patch.png

Discovery 5 7 päeva, 23 tundi Kennedy
  • Mitme satelliidi orbiidile viimine
  • Kahe satelliidi kinni püüdmine ja Maale toimetamine
15 24. jaanuar 1985
14:50:00 (EST)
Sts-51-c-patch.png

Discovery 5 3 päeva, 1 tundi Kennedy
16 12. aprill 1985
08:59:05 (EST)
Sts-51-d-patch.png

Discovery 7 6 päeva, 23 tundi Kennedy
  • Mitme satelliidi orbiidile viimine
  • Jake Garn sai esimeseks ametisolevaks poliitikuks kosmoses
  • Esimene satelliidiparandus avakosmoses
17 29. aprill 1985
12:02:18 (EDT)
Sts-51-b-patch.png

Challenger 7 7 päeva Edwards
  • Esimene missioon, kus Spacelab oli täielikult töös
  • Eksperimendid kaalutuses
18 17. juuni 1985
07:33:00 (EDT)
Sts-51-g-patch.png

Discovery 7 7 päeva, 1 tund Edwards
19 29. juuli 1985
18:00:00 (EDT)
Sts-51-f-patch.png

Challenger 7 7 päeva, 22 tundi Edwards
  • Spacelabi missioon
  • Challenger ei jõudnud peamootori rikke tõttu planeeritud orbiidile
  • Kõik missiooni eesmärgid saavutati
20 27. august 1985
06:58:01 (EDT)
Sts-51-i-patch.png

Discovery 5 7 päeva, 2 tundi Edwards
  • Mitme satelliidi orbiidile viimine
  • Syncom F3 satelliidi päästmine
21 3. oktoober 1985
11:15:30 (EDT)
Sts-51-j-patch.png

Atlantis 5 4 päeva, 1 tund Edwards
  • Teine salastatud missioon USA Kaitseministeeriumi tellimusel
  • Satelliidi orbiidile viimine
  • Kosmosesüstik Atlantise esmalend
22 30. oktoober 1985
12:00:00 (EST)
STS-61-a-patch.png

Challenger 8 7 päeva Edwards
  • Kolmas Spacelabi missioon
  • Spacelab-D1 kaalutuse eksperimendid
  • Missiooni rahastas Lääne-Saksamaa
  • Kosmosesüstik Challengeri viimane edukas missioon
23 26. november 1985
19:29:00 (EST)
Sts-61-b-patch.png

Atlantis 7 6 päeva, 21 tundi Edwards
24 12. jaanuar 1986
06:55:00 (EST)
STS-61-c-patch.png

Columbia 7 6 päeva, 2 tundi Edwards
  • Satelliidi orbiidile viimine
  • Missioonil lendas kaasa kongresmen Bill Nelson
25 28. jaanuar 1986
11:38:00 (EST)
STS-51-L.svg

Challenger 7 1 minut, 13 sekundit Atlandi ookean
(planeeritud Kennedy Kosmosekeskuses)
26 29. september 1988
11:37:00 (EDT)
Sts-26-patch.png

Discovery 5 4 päeva, 1 tund Edwards
27 2. detsember 1988
09:30:34 (EST)
Sts-27-patch.svg

Atlantis 5 4 päeva, 9 tundi Edwards
28 13. märts 1989
09:57:00 (EST)
Sts-29-patch.png

Discovery 5 4 päeva, 23 tundi Edwards
  • Satelliidi orbiidile viimine
  • IMAX kaamera
29 4. mai 1989
14:46:59 (EDT)
Sts-30-patch.png

Atlantis 5 4 päeva Edwards
  • Kosmosesondi Magellan kosmosesse toimetamine
30 8. august 1989
08:37:00 (EDT)
Sts-28-patch.png

Columbia 5 5 päeva, 1 tund Edwards Neljas salastatud missioon USA Kaitseministeeriumi tellimusel
31 18. oktoober 1989
12:53:40 (EDT)
Sts-34-patch.png

Atlantis 5 4 päeva, 23 tundi Edwards
32 22. november 1989
19:23:30 (EST)
Sts-33-patch.png

Discovery 5 5 päeva Edwards
33 9. jaanuar 1990
07:35:00 (EST)
STS-32 patch.png

Columbia 5 10 päeva, 21 tundi Edwards
34 28. veebruar 1990
02:50:22 (EST)
Sts-36-patch.png

Atlantis 5 4 päeva, 10 tundi Edwards
35 24. aprill 1990
08:33:51 (EDT)
Sts-31-patch.png

Discovery 5 5 päeva, 1 tund Edwards
36 6. oktoober 1990
07:47:15 (EDT)
Sts-41-patch.png

Discovery 5 4 päeva, 2 tundi Edwards
  • Kosmosesondi kosmosesse viimine
37 15. november 1990
18:48:15 (EST)
STS-38 patch.svg

Atlantis 5 4 päeva, 21 tundi Kennedy
38 2. detsember 1990
01:49:01 (EST)
Sts-35-patch.svg

Columbia 7 8 päeva, 23 tundi Edwards
  • ASTRO-1 observatoorium
39 5. aprill 1991
09:22:45 (EST)
Sts-37-patch.png

Atlantis 5 5 päeva, 23 tundi Edwards
40 28. aprill 1991
07:33:14 (EDT)
Sts-39-patch.png

Discovery 7 8 päeva, 7 tundi Kennedy
41 5. juuni 1991
09:24:51 (EDT)
Sts-40-patch.png

Columbia 7 9 päeva, 2 tundi Edwards
42 2. august 1991
11:02:00 (EDT)
Sts-43-patch.png

Atlantis 5 8 päeva, 21 tundi Kennedy
  • Satelliidi orbiidile viimine
43 12. september 1991
19:11:04 (EDT)
Sts-48-patch.png

Discovery 5 5 päeva, 8 tundi Edwards
44 24. november 1991
18:44:00 (EST)
Sts-44-patch.png

Atlantis 6 6 päeva, 22 tundi Edwards
  • Satelliidi orbiidile viimine
45 22 January 1992
09:52:33 (EST)
Sts-42-patch.png

Discovery 7 8 päeva, 1 tund Edwards
46 24. märts 1992
08:13:40 (EST)
Sts-45-patch.png

Atlantis 7 8 päeva, 22 tundi Kennedy
47 7. mai 1992
19:40:00 (EDT)
Sts-49-patch.png

Endeavour 7 8 päeva, 21 tundi Edwards
  • Intelsat VI remont
  • Kosmosesüstik Endeavouri esmalend
  • Esimene kolme astronaudi üheaegne viibimine avakosmoses
  • Rekordilised neli avakosmosesse väljumist ühe missiooni jooksul
48 25. juuni 1992}}
12:12:23 (EDT)
STS-50 patch.svg

Columbia 7 13 päeva, 19 tundi Kennedy
49 31. juuli 1992
09:56:48 (EDT)
Sts-46-patch.png

Atlantis 7 7 päeva, 23 tundi Kennedy
  • EURECA orbiidile viimine
  • Satelliidi orbiidile viimine
50 12. september 1992
10:23:00 (EDT)
Sts-47-patch.png

Endeavour 7 7 päeva, 22 tundi Kennedy
  • Spacelab-J
  • Mae Jemison sai esimeseks mustanahaliseks naiseks kosmoses
  • Jaapani rahastatud missioon
51 22. oktoober 1992
13:09:39 (EDT)
Sts-52-patch.png

Columbia 6 9 päeva, 20 tundi Kennedy
  • LAGEOS II orbiidile viimine
  • Eksperimendid kaaluta olekus
52 2. detsember 1992
08:24:00 (EST)
STS-53 patch.svg

Discovery 5 7 päeva, 7 tundi Edwards
53 13. jaanuar 1993
08:59:30 (EST)
Sts-54-patch.png

Endeavour 5 5 päeva, 23 tundi Kennedy
  • Satelliidi orbiidile viimine
54 8. aprill 1993
01:29:00 (EDT)
Sts-56-patch.png

Discovery 5 9 päeva, 6 tundi Kennedy
55 26. aprill 1993
10:50:00 (EDT)
Sts-55-patch.png

Columbia 7 9 päeva, 23 tundi Edwards
56 21. juuni 1993
09:07:22 (EDT)
Sts-57-patch.png

Endeavour 6 9 päeva, 23 tundi Kennedy
57 12. september 1993
07:45:00 (EDT)
STS-51 patch.svg

Discovery 5 9 päeva, 20 tundi Kennedy
  • ACTS satelliidi orbiidile viimine
58 18. oktoober 1993
10:53:10 (EDT)
Sts-58-patch.png

Columbia 7 14 päeva Edwards
59 2. detsember 1993
04:27:00 (EST)
Sts-61-patch.png

Endeavour 7 10 päeva, 19 tundi Kennedy
60 3. veebruar 1994
07:10:00 (EST)
Sts-60-patch.png

Discovery 6 7 päeva, 6 tundi Kennedy
61 4. märts 1994
08:53:00 (EST)
Sts-62-patch.png

Columbia 5 13 päeva, 23 tundi Kennedy
  • Eksperimendid kaalutuses
62 9. aprill 1994
07:05:00 (EDT)
STS-59 mission insignia.svg

Endeavour 6 11 päeva, 5 tundi Edwards
  • Shuttle Radar Laboratory-1
63 8. juuli 1994
00:43:00 (EDT)
Sts-65-patch.png

Columbia 7 14 päeva, 17 tundi Kennedy
64 9. september 1994]
18:22:05 (EDT)
Sts-64-patch.png

Discovery 6 10 päeva, 22 tundi Edwards
  • Mitmed teaduslikud eksperimendid
  • SPARTAN
65 30. september 1994
07:16:00 (EDT)
Sts-68-patch.png

Endeavour 6 11 päeva, 5 tundi Edwards
  • Space Radar Laboratory-2
66 3. november 1994
11:59:43 (EST)
Sts-66-patch.png

Atlantis 6 10 päeva, 22 tundi Edwards
  • ATLAS-3 teadusplatvorm
67 3. veebruar 1995
00:22:04 (EST)
Sts-63-patch.png

Discovery 6 8 päeva, 6 tundi Kennedy
68 2. märts 1995
01:38:13 (EST)
Sts-67-patch.svg

Endeavour 7 16 päeva, 15 tundi Edwards
  • ASTRO-2 orbiidile viimine
69 27. juuni 1995
15:32:19 (EDT)
Sts-71-patch.png

Atlantis 7/8 9 päeva, 19 tundi Kennedy
  • Esimene kosmosesüstiku põkkumine Miriga
70 13. juuli 1995
09:41:55 (EDT)
Sts-70-patch.png

Discovery 5 8 päeva, 22 tundi Kennedy
  • Satelliidi orbiidile viimine
71 7. september 1995
11:09:00 (EDT)
Sts-69-patch.png

Endeavour 5 10 päeva, 20 tundi Kennedy
72 20. oktoober 1995
09:53:00 (EDT)
Sts-73-patch.png

Columbia 7 15 päeva, 21 tundi Kennedy
73 12. november 1995
07:30:43 (EST)
Sts-74-patch.png

Atlantis 5 8 päeva, 4 tundi Kennedy
  • Teine kosmosesüstiku põkkumine Miriga
  • Toimetas Miri põkkumisseadme
74 11. jaanuar 1996
04:41:00 (EST)
Sts-72-patch.png

Endeavour 6 8 päeva, 22 tundi Kennedy
  • Jaapani kosmoseaparaadi kinni püüdmine
  • Kaks väljumist avakosmosesse
75 22. veebruar 1996
15:18:00 (EST)
Sts-75-patch.png

Columbia 7 15 päeva, 17 tundi Kennedy
  • Köiega satelliidi taaskasutus ebaõnnestus purunenud köie tõttu
76 22. märts 1996
03:13:04 (EST)
Sts-76-patch.png

Atlantis 6/5 9 päeva, 5 tundi Edwards
77 19. mai 1996
06:30:00 (EDT)
Sts-77-patch.png

Endeavour 6 10 päeva Kennedy
78 20. juuni 1996
10:49:00 (EDT)
Sts-78-patch.png

Columbia 7 16 päeva, 21 tundi Kennedy
79 16. september 1996
04:54:49 (EDT)
Sts-79-patch.png

Atlantis 6/6 10 päeva, 3 tundi Kennedy
80 19. november 1996
14:55:47 (EST)
Sts-80-patch.png

Columbia 5 17 päeva, 15 tundi Kennedy
81 12. jaanuar 1997
04:27:23 (EST)
Sts-81-patch.png

Atlantis 6/6 10 päeva, 4 tundi Kennedy
82 11. veebruar 1997
03:55:17 (EST)
Sts-82-patch.png

Discovery 7 9 päeva, 23 tundi Kennedy
83 4. aprill 1997
14:20:32 (EST)
Sts-83-patch.png

Columbia 7 3 päeva, 23 tundi Kennedy
  • Lühendati kütuseelemendi rikke tõttu
84 15. mai 1997
04:07:48 (EDT)
Sts-84-patch.png

Atlantis 7/7 9 päeva, 5 tundi Kennedy
85 1. juuli 1997
14:02:00 (EDT)
Sts-94-patch.png

Columbia 7 15 päeva, 16 tundi Kennedy
86 7. august 1997
10:41:00 (EDT)
Sts-85-patch.png

Discovery 6 11 päeva, 20 tundi Kennedy
  • Viis orbiidile ja tõi ära satelliidi
87 25. september 1997
10:34:19 (EDT)
Sts-86-patch.svg

Atlantis 7/7 10 päeva, 19 tundi Kennedy
88 19. november 1997
14:46:00 (EST)
Sts-87-patch.svg

Columbia 6 15 päeva, 16 tundi Kennedy
  • Eksperimendid kaalutuses
  • 2 väljumist avakosmosesse
  • SPARTAN
89 22. jaanuar 1998
21:48:15 (EST)
Sts-89-patch.svg

Endeavour 7/7 8 päeva, 19 tundi Kennedy
90 17. aprill 1998
14:19:00 (EDT)
Sts-90-patch.svg

Columbia 7 15 päeva, 21 tundi Kennedy
91 2. juuni 1998
18:06:24 (EDT)
Sts-91-patch.svg

Discovery 6/7 9 päeva, 19 tundi Kennedy
  • Viimane kosmosesüstiku põkkumine Miriga
92 29. oktoober 1998
14:19:34 EST
STS-95 Patch.svg

Discovery 7 8 päeva, 21 tundi Kennedy
93 4. detsember 1998
03:35:34 (EST)
Sts-88-patch.svg

Endeavour 6 11 päeva, 19 tundi Kennedy
  • ISS-i ehituslend 2A: Unity
  • Esimene ISSi ehitusmissioon
94 27. mai 1999
06:49:42 (EDT)
Sts-96-patch.svg

Discovery 7 9 päeva, 19 tundi Kennedy
95 23. juuli 1999
00:31:00 (EDT)
STS-93 patch.svg

Columbia 5 4 päeva, 22 tundi Kennedy
96 19. detsember 1999
19:50:00 (EST)
STS-103 Patch.svg

Discovery 7 7 päeva, 23 tundi Kennedy
97 11. veebruar 2000
12:43:40 (EDT)
Sts-99-patch.png

Endeavour 6 11 päeva, 5 tundi Kennedy
98 19. mai 2000
06:11:10 (EDT)
Sts-101-patch.png

Atlantis 7 9 päeva, 21 tundi Kennedy
99 8. september 2000
08:45:47 (EDT)
Sts-106-patch.png

Atlantis 7 11 päeva, 19 tundi Kennedy
100 11. oktoober 2000}}
18:17:00 (EST)
Sts-92-patch.svg

Discovery 7 12 päeva, 21 tundi Edwards
101 30. november 2000
22:06:01 (EST)
Sts-97-patch.svg

Endeavour 5 10 päeva, 19 tundi Kennedy
102 7. veebruar 2001
18:13:02 (EST)
Sts-98-patch.svg

Atlantis 5 12 päeva, 21 tundi Edwards
103 8. märts 2001
06:42:09 (EST)
STS-102 Patch.svg

Discovery 7/7 12 päeva, 19 tundi Kennedy
  • ISSi varustamine ja meeskonna vahetus
104 19. aprill 2001
14:40:42 (EDT)
Sts-100-patch.png

Endeavour 7 11 päeva, 21 tundi Edwards
105 12. juuli 2001
05:03:59 (EDT)
Sts-104-patch.png

Atlantis 5 12 päeva, 18 tundi Kennedy
106 10. august 2001
17:10:14 EDT
Sts-105-patch.png

Discovery 7/7 11 päeva, 21 tundi Kennedy
  • ISSi varustamine ja meeskonna vahetus
107 5. detsember 2001
17:19:28 (EST)
STS-108 Patch.svg

Endeavour 7/7 11 päeva, 19 tundi Kennedy
  • ISSi varustamine ja meeskonna vahetus
108 1. märts 2002
06:22:02 (EST)
STS-109 patch.svg

Columbia 7 10 päeva, 22 tundi Kennedy
109 8. aprill 2002
16:44:19 (EDT)
STS-110 patch.svg

Atlantis 7 10 päeva, 19 tundi Kennedy
110 5. juuni 2002
17:22:49 (EDT)
Sts-111-patch.png

Endeavour 7/7 13 päeva, 20 tundi Edwards
111 7. oktoober 2002
15:45:51 (EDT)
STS-112 Patch.svg

Atlantis 6 10 päeva, 19 tundi Kennedy
112 23. november 2002
19:49:47 (EST)
STS-113 Patch.svg

Endeavour 7/7 13 päeva, 18 tundi Kennedy
113 16. jaanuar 2003
10:39:00 (EST)
STS-107 Flight Insignia.svg

Columbia 7 15 päeva, 22 tundi Texase ja Louisiana territoorium
114 26. juuli 2005
10:39:00 (EDT)
STS-114 patch.svg

Discovery 7 13 päeva, 21 tundi Edwards
115 4. juuli 2006
14:37:55 (EDT)
STS-121 patch.svg

Discovery 7/6 12 päeva, 18 tundi Kennedy
  • ISSi lend ULF1.1: jaama varustamine ja meeskonna vahetus
  • MPLM Leonardo
116 9. september 2006
11:14:55 (EDT)
STS-115 patch.png

Atlantis 6 11 päeva, 19 tundi Kennedy
117 9. detsember 2006
20:47:35 (EDT)
Sts-116-patch.png

Discovery 7/7 12 päeva, 21 tundi Kennedy
  • ISSi ehituslend 12A.1
  • Meeskonna vahetus
118 8. juuni 2007
0:47 (UTC)
STS-117 patch.png

Atlantis 7/7 13 päeva, 20 tundi Edwards
  • ISSi ehituslend 13A
  • Meeskonna vahetus
119 8. august 2007
18:36:42 (EDT)
STS-118 patch new.svg

Endeavour 7 12 päeva, 18 tundi Kennedy
  • ISSi ehituslend 13A.1
  • Esimene kord, kui kasutati ISS-kosmosesüstik elektriülekande süsteemi
120 23. oktoober 2007
23:38:19 (EDT)
Sts-120-patch.png

Discovery 7/7 15 päeva, 2 tundi Kennedy
121 7. veebruar 2008
14:45:30 (EST)
STS-122 patch.png

Atlantis 7/7 12 päeva, 18 tundi Kennedy
122 11. märts 2008
02:28:14 (EDT)
STS-123 Patch.svg

Endeavour 7/7 15 päeva, 18 tundi Kennedy
  • ISSi ehituslend 1J/A
  • Meeskonna vahetus
123 31. mai 2008
17:02:12 (EDT)
STS-124 patch.svg

Discovery 7/7 13 päeva, 18 tundi Kennedy
124 14. november 2008
19:55:39 (EST)
STS-126 patch.svg

Endeavour 7/7 15 päeva, 20 tundi Edwards
  • ISSi ehituslend ULF2: MPLM Leonardo
  • Meeskonna vahetus
125 15. märts 2009
19:43:44 (EDT)
STS-119 Patch.svg

Discovery 7/7 12 päeva, 19 tundi Kennedy
126 11. mai 2009
14:01:56 (EDT)
STS-125 patch.svg

Atlantis 7 12 päeva, 21 tundi Edwards
127 15. juuli 2009
18:03:10 (EDT)
STS-127 Patch.svg

Endeavour 7/7 15 päeva, 16 tundi Kennedy
  • ISSi ehituslend 2J/A
128 28. august 2009
23:59:37 EDT
STS-128 patch.png

Discovery 7/7 13 päeva, 21 tundi Edwards
  • ISSi ehituslend 17A: MPLM Leonardo
  • Meeskonna vahetus
129 16. november 2009
14:28:01 EST
STS-129 patch.png

Atlantis 6/7 10 päeva, 19 tundi Kennedy
130 8. veebruar 2010
04:14:07 (EST)
STS-130 patch.png

Endeavour 6 13 päeva, 18 tundi Kennedy
131 5. aprill 2010
06:21:25 (EDT)
STS-131 patch.png

Discovery 7 15 päeva, 3 tundi Kennedy
132 14. mai 2010
14:20:09 (EDT)
STS-132 Patch.svg

Atlantis 6 11 päeva, 18 tundi Kennedy
133 24. veebruar 2011
16:53:24 EST
STS-133 patch.svg

Discovery 6 12 päeva, 19 tundi Kennedy
134 16. mai 2011
20:55:42 (EDT)
STS-134 Patch.svg

Endeavour 6 15 päeva, 18 tundi Kennedy
  • ISSi lend ULF6
  • Kosmosesüstik Endeavouri viimane missioon
135 8. juuli 2011
11:29:04 (EDT)
STS-135 Patch.svg

Atlantis 4 12 päeva, 18 tundi Kennedy