Eesti seente loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Aluseks on Eesti loodusvaatluse andmebaasi loend (https://lva.keskkonnainfo.ee/?state=7%3B1506348505%3Best%3Blvadb%3B%3B (vaadatud 24.07.2019))

On ka Eesti seente süstemaatiline nimestik.

  1. Aasmuna (Vascellum pratense]]
  2. Aasnööbik (Marasmius oreades]]
  3. Aasšampinjon (Agaricus arvensis]]
  4. Aas-võlvnutt (Cuphophyllus pratensis]]
  5. Adoonismütsik (Mycena adonis]]
  6. Aedšampinjon (Agaricus bisporus]]
  7. Ahhaatriisikas (Lactarius circellatus]]
  8. Ajukõhrik (Tremella encephala]]
  9. Aleksandri lehtrik (Clitocybe alexandri]]
  10. Aletindik (Coprinus bipellis]]
  11. Alkaliinmütsik (Mycena luteoalcalina]]
  12. Ametüst-klavuliina (Clavulina amethystina]]
  13. Ammoniaakmütsik (Mycena chlorinella]]
  14. Ammoniaakmütsik (Mycena leptocephala]]
  15. Aniis-hammaslehik (Lentinus suavissimus]]
  16. Aniislehtrik (Clitocybe odora]]
  17. Aniislentinell (Lentinellus cochleatus]]
  18. Aniisvöödik (Cortinarius odorifer]]
  19. Aprilli punalehik (Entoloma aprile]]
  20. Arušampinjon (Agaricus campestris]]
  21. Asuurvöödik (Cortinarius azureus]]
  22. Austerservik (Pleurotus ostreatus]]
  23. Batschi heinik (Tricholoma batschii]]
  24. Beež kärbseseen (Amanita eliae]]
  25. Berkeley maatäht (Geastrum berkeleyi]]
  26. Bertilloni riisikas (Lactarius bertillonii]]
  27. Bloxami punalehik (Entoloma bloxamii]] ehk Entoloma madidum
  28. Boltoni narmasnutt (Inocybe subcarpta]]
  29. Boudieri heinik (Tricholoma boudieri]]
  30. Bresadola riisikas (Lactarius zonarioides]]
  31. Ebapaljak (Psilocybe inquilina]]
  32. Ebardtorik (Abortiporus biennis]]
  33. Ebavöödik (Leucocortinarius bulbiger]]
  34. Ebe-limanutt (Hygrophorus chrysodon]]
  35. Eenduv kuusetaelik (Phellinus abietis]]
  36. Eesti murumuna (Lycoperdon estonicum]]
  37. Ekstsentriline punalehik (Entoloma excentricum]]
  38. Elegantvöödik (Cortinarius elegantior]]
  39. Ere kogrits (Gyromitra splendida]]
  40. Ere pilvik (Russula xerampelina]]
  41. Ere tardnahkis (Phlebia subochracea]]
  42. Erekollane vöödik (Cortinarius splendens]]
  43. Ere-lodupoorik (Physisporinus crocatus]]
  44. Fechtneri kivipuravik (Boletus fechtneri]]
  45. Fennoskandia riisikas (Lactarius fennoscandicus]]
  46. Friesi narmasnutt (Inocybe friesii]]
  47. Haavamampel (Pholiota destruens]]
  48. Haavanääts (Junghuhnia pseudozilingiana]] ehk Chaetoporus pseudozilingianus ehk Steccherinum pseudozilingianum
  49. Haava-pisiservik (Crepidotus applanatus]]
  50. Haavapuravik (Leccinum aurantiacum]]
  51. Haavariisikas (Lactarius roseozonatus]]
  52. Haavataelik (Phellinus tremulae]]
  53. Haavatarjak (Oxyporus corticola]]
  54. Haava-tuletaelik (Phellinus populicola]]
  55. Habeheinik (Tricholoma vaccinum]]
  56. Habras pilvik (Russula fragilis]]
  57. Haisev ebaheinik (Lepista graveolens]]
  58. Haisev harisirmik (Lepiota cristata]]
  59. Haisev heinik (Tricholoma inamoenum]]
  60. Haisev kärbseseen (Amanita verna]] ehk Amanita virosa
  61. Haisev lehternahkis (Thelephora palmata]]
  62. Haisev limanutt (Hygrophorus hedrychii]]
  63. Haisev pilvik (Russula foetens]]
  64. Haisev pisisirmik (Cystoderma carcharias]]
  65. Haisev tindik (Coprinus narcoticus]]
  66. Haisev värvik (Stropharia luteonitens]]
  67. Haisev värvik (Stropharia umbonatescens]]
  68. Haisev vöödik (Cortinarius traganus]]
  69. Hall heinik (Tricholoma sudum]]
  70. Hall hundiseenik (Boletopsis grisea]]
  71. Hall kärbseseen ((Amanita spissa]]
  72. Hall kärbseseen (Amanita excelsa]]
  73. Hall klavuliina (Clavulina cinerea]]
  74. Hall napsik (Pluteus salicinus]]
  75. Hall punaheinik (Rhodocybe popinalis]]
  76. Hall puravik ehk hall tatik ehk lehisetatik ehk pihkane puravik (Suillus aeruginascens]]
  77. Hall riisikas (Lactarius azonites]]
  78. Hall sambliksõlik (Phytoconis pseudoandrosacea]]
  79. Hall sametkorgik (Cinereomyces lindbladii]]
  80. Hall tartsett (Tarzetta gaillardiana]]
  81. Hall tõlvik (Clavaria fumosa]]
  82. Hall tupplehik (Volvariella murinella]]
  83. Hallikas murumuna ((Lycoperdon pedicellatum]]
  84. Hallikas murumuna (Lycoperdon caudatum]] ehk Lycoperdon pedicellatum
  85. Hallikas sõnnikuseen (Panaeolus fimicola]]
  86. Hallikaspruun heinik (Tricholoma gausapatum]]
  87. Hallikassinine punalehik (Entoloma griseocyaneum]]
  88. Hallilehine lehtrik (Clitocybe inornata]]
  89. Hallipiimane riisikas (Lactarius vietus]]
  90. Hambune sistotreem (Sistotrema raduloides]]
  91. Harilik hundipiim (Lycogala epidendrum]]
  92. Harilik juurepähkel (Rhizopogon vulgaris]]
  93. Harilik kännumampel (Kuehneromyces mutabilis]]
  94. Harilik karikseen (Sarcoscypha austriaca]]
  95. Harilik kedristõlvik (Cordyceps militaris]]
  96. Harilik kerasüsik (Daldinia concentrica]]
  97. Harilik kivipuravik (Boletus edulis]]
  98. Harilik komuseen (Nectria cinnabarina]]
  99. Harilik kühmik (Melanoleuca melaleuca]]
  100. Harilik kukeseen (Cantharellus cibarius]]
  101. Harilik lambaseenik (Albatrellus ovinus]]
  102. Harilik lehternahkis (Thelephora terrestris]]
  103. Harilik maapähkel (Hymenogaster vulgaris]]
  104. Harilik metskõrges (Gymnopus dryophilus]]
  105. Harilik murukera (Scleroderma citrinum]]
  106. Harilik murumuna (Lycoperdon perlatum]]
  107. Harilik mütsik (Mycena vulgaris]]
  108. Harilik pahtlik (Spathularia flavida]]
  109. Harilik paskliudik (Ascobolus furfuraceus]]
  110. Harilik pehmik (Datronia mollis]]
  111. Harilik pigiliudik (Pseudoplectania nigrella]]
  112. Harilik põdramokk (Sarcodon imbricatus]]
  113. Harilik ringik (Cudonia circinans]]
  114. Harilik sitaseen (Anellaria fimiputris]]
  115. Harilik söeliudik (Anthracobia melaloma]]
  116. Harilik suitsik (Bjerkandera adusta]]
  117. Harilik süldik (Exidia glandulosa]]
  118. Harilik tanuseen (Phallus impudicus]]
  119. Harilik tõrvis (Ischnoderma benzoinum]]
  120. Harilik tubaknahkis (Hymenochaete tabacina]]
  121. Hariliku lepa leherooste (Melampsoridium hiratsukanum]]
  122. Harjakas klavuliina (Clavulina cristata]]
  123. Harjas-ebakõrges (Xerula pudens]]
  124. Harjasnarmik (Gloiodon strigosus]]
  125. Harjasriisikas (Lactarius spinosulus]]
  126. Härmlehtrik (Clitocybe cerussata]]
  127. Harunev korallnarmik (Hericium coralloides]]
  128. Harunev puiduharik (Lentaria epichnoa]]
  129. Hele timpnarmik (Hydnum repandum]]
  130. Hellikuhebel (Hebeloma funariophilum]]
  131. Hermesnööbik (Marasmius alliaceus]]
  132. Hiid-ebavesinutt (Pseudohygrocybe punicea]]
  133. Hiideoseline riisikas (Lactarius acerrimus]]
  134. Hiidhebel (Hebeloma sinapizans]]
  135. Hiidheinik (Tricholoma colossus]]
  136. Hiidkogrits (Gyromitra gigas]]
  137. Hiidkoorik (Phlebiopsis gigantea]]
  138. Hiid-lehtervahelik (Leucopaxillus giganteus]]
  139. Hiidloorik (Catathelasma imperiale]] ehk Clitocybe imperialis
  140. Hiidmuna (Langermannia gigantea]]
  141. Hiidmürkel (Morchella elata]]
  142. Hiid-punalehik (Entoloma sinuatum]]
  143. Hiid-vesinutt (Hygrocybe punicea]]
  144. Hiidvöödik (Cortinarius praestans]]
  145. Hiirheinik (Tricholoma virgatum]]
  146. Hiirkäbik (Baeospora myosura]]
  147. Hiline luiteseen (Tulostoma brumale]]
  148. Hirvepähkli-kedristõlvik (Elaphocordyceps ophioglossoides]]
  149. Hirv-narmasnutt (Inocybe cervicolor]]
  150. Hobuheinik (Tricholoma equestre]]
  151. Hõimpilvik (Russula consobrina]]
  152. Hõlmikmuna (Mycenastrum corium]]
  153. Hõlmine punalehik (Entoloma undatum]]
  154. Hommikutindik (Coprinus ephemerus]]
  155. Hüatsint-limanutt (Hygrophorus hyacinthinus]]
  156. Hübriid- tulinutt (Gymnopilus hybridus]]
  157. Hundinuia-psatürell (Psathyrella typhae]]
  158. Jahu-limaloorik (Limacella glioderma]]
  159. Jahu-punaheinik (Rhodocybe gemina]]
  160. Jahutanuk (Galerina marginata]]
  161. Jäik kõrges (Collybia ingrata]]
  162. Jalaka-oganahkis (Steccherinum robustius]]
  163. Jalaka-tubaknahkis (Hymenochaete ulmicola]]
  164. Jalg-jänesepäss (Onnia tomentosa]]
  165. Jalukas murukera (Scleroderma verrucosum]]
  166. Jänes-kõrvliudik (Otidea leporina]]
  167. Jänesvaabik (Ganoderma applanatum]]
  168. Jasmiin-narmasnutt (Inocybe fraudans]]
  169. Jõhvikamoniliinia (Monilinia oxycocci]]
  170. Jõhvmütsik (Mycena amygdalina]]
  171. Jõhvmütsik (Mycena filopes]]
  172. Jõhvnööbik (Marasmius androsaceus]]
  173. Joonik-vakkseen (Cyathus striatus]]
  174. Joontaelik (Phellinus nigrolimitatus]]
  175. Juurduv soverbiell (Sowerbyella radiculata]]
  176. Juur-ebakõrges (Xerula radicata]]
  177. Juurepruunik (Phaeolus schweinitzii]]
  178. Juurhebel (Hebeloma radicosum]]
  179. Juur-kollanutt (Hypholoma radicosum]]
  180. Juurpaljak (Psilocybe merdaria]]
  181. Juur-pisitõlvik (Typhula phacorrhiza]]
  182. Juurpsatürell (Psathyrella microrrhiza]]
  183. Juurtindik (Coprinus cinereus]]
  184. Juus-pisitõlvik (Typhula setipes]]
  185. Kääbus-maatäht (Geastrum schmidelii]]
  186. Kääbus-pisiheinik (Rugosomyces fallax]]
  187. Kääbuspsatürell (Psathyrella pygmaea]]
  188. Kääbusšampinjon (Agaricus rusiophyllus]]
  189. Kääveoseline kobarheinik (Lyophyllum semitale]]
  190. Kääveoseline kollaliudik (Byssonectria fusispora]]
  191. Käävjas klavulinopsis (Clavulinopsis fusiformis]]
  192. Käbimütsik (Mycena strobilicola]]
  193. Käbinarmik (Auriscalpium vulgare]]
  194. Käbiseen (Strobilurus esculentus]]
  195. Kabja-keratiiniseen (Onygena equina]]
  196. Kadakakirmik (Peniophora junipericola]]
  197. Kadakatarjak (Botryodontia millavensis]] ehk Oxyporus philadelphi ehk Chaetoporus philadelphi ehk Rigidoporus philadelphi
  198. Kaheeoseline tindik (Coprinus bisporus]]
  199. Kahevärviline kärbseseen (Amanita battarrae]]
  200. Kahkjas ebaheinik (Lepista glaucocana]]
  201. Kahkjas ebalehtrik (Pseudoclitocybe expallens]]
  202. Kahkjas heinik (Tricholoma album]]
  203. Kahkjas mampel (Pholiota ochropallida]]
  204. Kahkjas mampel (Pholiota squarrosoides]]
  205. Kahkjas mütsik (Mycena flavescens]]
  206. Kahkjas narmasnutt (Inocybe posterula]]
  207. Kahkjas pilvik (Russula pulchella]]
  208. Kahkjas riisikas (Lactarius uvidus]]
  209. Kahkjas sõnnikuseen (Panaeolus papilionaceus]]
  210. Kährikseen (Sparassis crispa]]
  211. Kahvatu kukeseen (Cantharellus pallens]]
  212. Kahvatukollane mampel (Pholiota gummosa]]
  213. Kakaopruunik (Hapalopilus nidulans]]
  214. Kaldatindik (Coprinus martinii]]
  215. Kamm-maatäht (Geastrum pectinatum]]
  216. Kammriisikas (Lactarius ruginosus]]
  217. Kamperriisikas (Lactarius camphoratus]]
  218. Kaneelpruunik (Hapalopilus rutilans]]
  219. Kaneelvöödik (Cortinarius cinnamomeus]]
  220. Kännaspsatürell (Psathyrella multipedata]]
  221. Kännumütsik (Mycena galericulata]]
  222. Kännupess (Fomitopsis pinicola]]
  223. Kännutorik (Polyporus varius]]
  224. Kännuvammik (Phlebia tremellosa]]
  225. Kapsa-paskliudik (Ascobolus brassicae]]
  226. Kare nahkis (Stereum rugosum]]
  227. Karedaeoseline tindik (Coprinus echinosporus]]
  228. Karik-hammaslehik (Lentinus cyathiformis]]
  229. Karikhelvell (Helvella acetabulum]]
  230. Karik-vakkseen (Cyathus olla]]
  231. Karmiinpilvik (Russula persicina]]
  232. Karmiin-sametpuravik (Xerocomus rubellus]]
  233. Kartulitindik (Coprinus patouillardii]]
  234. Karulentinell (Lentinellus ursinus]]
  235. Karune tümak (Postia leucomallella]]
  236. Karvane korallnarmik (Hericium cirrhatum]]
  237. Karvane kõrvtarrik (Auricularia mesenterica]]
  238. Karvane nahkis (Stereum hirsutum]]
  239. Karvane pisiservik (Crepidotus versutus]]
  240. Karvane riisikas (Lactarius scoticus]]
  241. Karvane tindik (Coprinus auricomus]]
  242. Kasekäsnak (Piptoporus betulinus]]
  243. Kasekõbjuk (Trichaptum biforme]]
  244. Kasepehik (Lenzites betulina]]
  245. Kasepilvik (Russula aeruginea]]
  246. Kasepuravik (Leccinum scabrum]]
  247. Kaseriisikas (Lactarius torminosus]]
  248. Kastan-harisirmik (Lepiota castanea]]
  249. Kastan-narmasnutt (Inocybe maculata]]
  250. Kastanpäkk (Gyroporus castaneus]]
  251. Kastantanuk (Galerina badipes]]
  252. Kastanvöödik (Cortinarius orellanus]]
  253. Kausjas maatäht (Geastrum triplex]]
  254. Keegeltanuk (Galerina unicolor]]
  255. Keel-tõlvharik (Clavariadelphus ligula]]
  256. Keerdkõrges (Collybia distorta]]
  257. Kellukmürkel (Morchella semilibera]]
  258. Kelluk-nabaseen (Xeromphalina campanella]]
  259. Kelluk-sõnnikuseen (Panaeolus sphinctrinus]]
  260. Keskmine ebavesinutt (Pseudohygrocybe intermedia]]
  261. Keskmine vesinutt (Hygrocybe intermedia]]
  262. Ketas-limanutt (Hygrophorus discoideus]]
  263. Kevad-kännumampel (Kuehneromyces lignicola]]
  264. Kevadkogrits (Gyromitra esculenta]]
  265. Kevadlehtrik (Clitocybe sinopica]]
  266. Kevadmütsik (Mycena flos-nivium]]
  267. Kevad-narmasnutt (Inocybe queletii]]
  268. Kevad-põldseen (Agrocybe praecox]]
  269. Kevadpsatürell (Psathyrella vernalis]]
  270. Kevad-punalehik (Entoloma vernum]]
  271. Kevad-võluheinik (Calocybe gambosa]]
  272. Kevadvöödik (Cortinarius erythrinus]]
  273. Kibe käbikõrges (Strobilurus tenacellus]]
  274. Kibe põdramokk (Sarcodon scabrosus]]
  275. Kibedalehine pilvik (Russula acrifolia]]
  276. Kiivrik (Rhizina undulata]]
  277. Kilpjala-mugulharik (Typhula quisquiliaris]]
  278. Kilp-punalehik (Entoloma clypeatum]]
  279. Kimpkõrges (Collybia acervata]]
  280. Kimp-lambaseenik (Albatrellus confluens]]
  281. Kinaver-ebavesinutt (Pseudohygrocybe miniata]]
  282. Kinaverpunane pisisirmik (Cystoderma cinnabarinum]]
  283. Kinaverpunane pisisirmik (Cystoderma terrei]]
  284. Kinaverpunane pisisirmik (Cystodermella cinnabarina]]
  285. Kirbe heinik (Tricholoma aestuans]]
  286. Kirbe kõrges ((Collybia peronata]]
  287. Kirbe panell (Panellus stipticus]]
  288. Kirbe pilvik (Russula emetica]]
  289. Kirju hirvepähkel (Elaphomyces variegatus]]
  290. Kirju puravik (Leccinum variicolor]]
  291. Kirju riisikas (Lactarius musteus]]
  292. Kirju vöödik (Cortinarius varius]]
  293. Kitsaeoseline tindik (Coprinus domesticus]]
  294. Kitse-limanutt (Hygrophorus camarophyllus]]
  295. Kitsemampel (Cortinarius caperatus]]
  296. Kitsemampel (Rozites caperatus]]
  297. Kiudhebel (Hebeloma mesophaeum]]
  298. Kiudheinik (Tricholoma tumidum]]
  299. Klaarkollane pilvik ehk kollane pilvik (Russula flava]]
  300. Klaasjas lodupoorik (Physisporinus vitreus]]
  301. Kleepuv mütsik (Mycena epipterygia]]
  302. Kobarkõrges (Collybia confluens]]
  303. Kobarlõhik (Encoelia fascicularis]]
  304. Kobar-punalehik (Entoloma lividoalbum]]
  305. Kobarsüsik (Xylaria polymorpha]]
  306. Koervöödik (Cortinarius caninus]]
  307. Kõhrsüldik (Exidia cartilaginea]]
  308. Koidutindik (Coprinus poliomallus]]
  309. Kõivu-kivipuravik (Boletus betulicola]]
  310. Kollajalg-harisirmik (Lepiota ventriosospora]]
  311. Kollajalg-pilvik (Russula blackfordiae]]
  312. Kollakas juurepähkel (Rhizopogon luteolus]]
  313. Kollakas korgik (Antrodia xantha]]
  314. Kollakas kukeseen (Cantharellus aurora]]
  315. Kollakas kukeseen (Craterellus lutescens]]
  316. Kollakas kukeseen ehk kollakas rupik (Cantharellus lutescens]]
  317. Kollakas mütsik (Mycena flavoalba]]
  318. Kollakas nööbik (Marasmius lupuletorum]]
  319. Kollakaspruun heinik (Tricholoma flavobrunneum]]
  320. Kollakaspruun heinik (Tricholoma fulvum]]
  321. Kollakaspruun kärbseseen (Amanita fulva]]
  322. Kollakaspruun napsik (Pluteus sororiatus]]
  323. Kollane bisporell (Bisporella citrina]]
  324. Kollane ebaheinik kollane (Lepista gilva]]
  325. Kollane ebavesinutt (Pseudohygrocybe ceracea]]
  326. Kollane hammaslehik (Lentinus lepideus]]
  327. Kollane harik (Ramaria flava]]
  328. Kollane hüüvik (Leotia lubrica]]
  329. Kollane kärbseseen (Amanita citrina]]
  330. Kollane kivipuravik (Boletus impolitus]] ehk Boletus suspectus ehk Xerocomus impolitus
  331. Kollane klavulinopsis (Clavulinopsis helvola]]
  332. Kollane kõhrik (Tremella mesenterica]]
  333. Kollane lambaseenik (Albatrellus citrinus]]
  334. Kollane pilvik (Russula claroflava]]
  335. Kollane pisisirmik (Cystoderma amianthinum]]
  336. Kollane punalehik (Entoloma pleopodium]]
  337. Kollane püsipoorik (Perenniporia subacida]]
  338. Kollane torujalg (Bolbitius titubans]]
  339. Kollane torujalg (Bolbitius vitellinus]]
  340. Kollane vesinutt (Hygrocybe persistens]]
  341. Kollane voltsirmik (Leucocoprinus birnbaumii]]
  342. Kollane vöödik (Cortinarius crocolitus]]
  343. Kollane vöödik (Cortinarius triumphans]]
  344. Kollapiim-liudik (Peziza succosa]]
  345. Kollariisikas (Lactarius scrobiculatus]]
  346. Kollaseebemeline šampinjon (Agaricus luteoflocculosus]]
  347. Kollaselehine kõrges ((Collybia luteifolia]]
  348. Kollaselehine kühmik (Melanoleuca cognata]]
  349. Kollaselehine vöödik (Cortinarius cinnamomeoluteus]]
  350. Kollaserv-mütsik (Mycena citrinomarginata]]
  351. Koltuv heinik (Tricholoma scalpturatum]]
  352. Koonus-sõnnikuseen (Panaeolus rickenii]]
  353. Koonus-vesinutt (Hygrocybe conicoides]]
  354. Koorik-padjandsüsik (Annulohypoxylon multiforme]]
  355. Koorik-padjandsüsik (Hypoxylon multiforme]]
  356. Koppelseen (Panaeolina foenisecii]]
  357. Kopsservik (Pleurotus pulmonarius]]
  358. Korallpunane mütsik (Mycena floridula]]
  359. Korbamütsik (Mycena meliigena]]
  360. Kõrkja-mügarliudik (Sclerotinia scirpicola]]
  361. Kõrreliste-tõlvtõvik (Epichlo&]]
  362. Kõrre-pisitõlvik (Typhula culmigena]]
  363. Kott-murukarikas (Calvatia utriformis]]
  364. Kraenööbik (Marasmius bulliardii]]
  365. Kraetindik (Coprinus plicatilis]]
  366. Kreem riisikas (Lactarius pubescens]]
  367. Kriit-lehtervahelik (Leucopaxillus cerealis]]
  368. Kriitservik (Cheimonophyllum candidissimum]]
  369. Krookusnarmik (Sarcodontia crocea]]
  370. Krookustorik (Hapalopilus croceus]] ehk Aurantiporus croceus
  371. Kroonharik (Clavicorona pyxidata]]
  372. Kroonliudik (Sarcosphaera coronaria]] ehk Sarcosphaera eximia ehk Sarcosphaera crassa
  373. Kroon-liudik (Sarcosphaera crassa]]
  374. Kroonvärvik (Stropharia coronilla]]
  375. Kübar-sistotreem (Sistotrema confluens]]
  376. Kuhikmürkel (Morchella conica]]
  377. Kuhik-narmasnutt (Inocybe rimosa]]
  378. Kuhik-vesinutt (Hygrocybe conica]]
  379. Kühmkantarellik (Cantharellula umbonata]]
  380. Kühmšampinjon (Agaricus dulcidulus]]
  381. Kühmsirmik (Macrolepiota mastoidea]]
  382. Kühmvöödik (Cortinarius rubellus]]
  383. Kuiv limanutt (Hygrophorus penarius]]
  384. Kuiv pilvik (Russula delica]]
  385. Kukeseen-ebavesinutt (Pseudohygrocybe cantharellus]]
  386. Kuldharik (Ramaria aurea]]
  387. Kuldheinik (Tricholoma aurantium]]
  388. Kuld-kivipuravik (Boletus appendiculatus]]
  389. Kuld-kübarnarmik (Hydnellum aurantiacum]]
  390. Kuld-kukeseenik (Hygrophoropsis aurantiaca]]
  391. Kuldkülik (Phyllotopsis nidulans]]
  392. Kuld-lepanigerik (Naucoria luteolofibrillosa]]
  393. Kuld-limanutt (Hygrophorus aureus]]
  394. Kuldmampel (Phaeolepiota aurea]]
  395. Kuldpiimane riisikas (Lactarius chrysorrheus]]
  396. Kuldpilvik (Russula aurata]]
  397. Kuldpilvik (Russula aurea]] ehk Russula aurata
  398. Kuld-pisiheinik (Rugosomyces chrysenteron]]
  399. Kuld-pisisirmik (Cystoderma jasonis]]
  400. Kuld-puiduheinik (Tricholomopsis decora]]
  401. Kuldpuravik (Suillus grevillei]]
  402. Kuldriisikas (Lactarius volemus]]
  403. Kuldserv-mütsik (Mycena aurantiomarginata]]
  404. Kuld-soverbiell (Sowerbyella imperialis]]
  405. Kuldvammik (Pseudomerulius aureus]]
  406. Kuldvärvik (Leratiomyces ceres]]
  407. Kuldvärvik (Stropharia aurantiaca]] ehk Leratiomyces ceres
  408. Kuldvöödik (Cortinarius gentilis]]
  409. Külg-punalehik (Entoloma byssisedum]]
  410. Külimitseen (Crucibulum laeve]]
  411. Kulu-sametkõrges (Flammulina ononidis]]
  412. Kulutindik (Coprinus friesii]]
  413. Kuning-kärbseseen (Amanita regalis]]
  414. Kuningšampinjon (Agaricus augustus]]
  415. Kurd-pigikubi (Ionomidotis irregularis]]
  416. Kurgiseen (Macrocystidia cucumis]]
  417. Kurrel (Ptychoverpa bohemica]]
  418. Kurruline klavuliina (Clavulina rugosa]]
  419. Kuupeoseline narmasnutt (Inocybe soluta]]
  420. Kuuseharik (Ramaria eumorpha]]
  421. Kuuse-juurepess (Heterobasidion parviporum]]
  422. Kuusekõbjuk (Trichaptum abietinum]]
  423. Kuusekõrbik (Gloeophyllum abietinum]]
  424. Kuusekorgik (Antrodia serialis]]
  425. Kuuse-limanutt (Hygrophorus piceae]]
  426. Kuusenahkis (Stereum sanguinolentum]]
  427. Kuuse-okkanublu (Heyderia abietis]]
  428. Kuuseokka-pigijutt (Lirula macrospora]]
  429. Kuusepilvik (Russula queletii]]
  430. Kuuse-pisiservik (Crepidotus subsphaerosporus]]
  431. Kuuseriisikas (Lactarius deterrimus]]
  432. Kuusesüldik (Exidia saccharina]]
  433. Kuusetaelik (Phellinus chrysoloma]]
  434. Kuuskjas tindik (Coprinus phaeosporus]]
  435. Küüslauk-nööbik (Marasmius scorodonius]]
  436. Küütsnööbik (Marasmius prasiosmus]]
  437. Läätseoseline tindik (Coprinus gonophyllus]]
  438. Laba-samblalehik (Arrhenia lobata]]
  439. Laialehine hiidkõrges (Megacollybia platyphylla]]
  440. Laiguline mütsik (Mycena zephirus]]
  441. Läik-punalehik (Entoloma rhodopolium]]
  442. Läiksüldik (Exidia pithya]]
  443. Läiktorik (Polyporus badius]] ehk Boletus badius ehk Polyporus picipes
  444. Läikvaabik (Ganoderma lucidum]]
  445. Lakkrupik (Laccaria laccata]]
  446. Lambakorrik (Cerrena unicolor]]
  447. Lambatatik (Suillus granulatus]]
  448. Lange narmasnutt (Inocybe langei]]
  449. Laus-limaloorik (Limacella illinita]]
  450. Lavatindik (Coprinus congregatus]]
  451. Leeder-narmasnutt (Inocybe sambucina]]
  452. Leekmampel (Pholiota flammans]]
  453. Leelismütsik (Mycena stipata]]
  454. Leelis-punalehik (Entoloma nidorosum]]
  455. Leelis-uhivesinutt (Neohygrocybe nitrata]]
  456. Lehe-ebamütsik (Hemimycena cucullata]]
  457. Lehelehtrik (Clitocybe phyllophila]]
  458. Lehenööbik (Marasmius epiphyllus]]
  459. Lehise õõspuravik (Suillus cavipes]]
  460. Lehiseheinik (Tricholoma psammopus]]
  461. Lehiselehtrik (Clitocybe vermicularis]]
  462. Lehiseliimik (Gomphidius maculatus]]
  463. Lehise-õõspuravik (Boletinus cavipes]]
  464. Lehisetatik (Suillus viscidus]]
  465. Lehkav tindik (Coprinus stercoreus]]
  466. Lehmatatik (Suillus bovinus]]
  467. Lehterkarikseen (Microstoma protracta]]
  468. Lehterkarikseen (Microstoma protractum]]
  469. Lehter-kukeseen (Cantharellus tubaeformis]]
  470. Lehterriisikas (Lactarius cyathuliformis]]
  471. Lehtersüldik (Exidia recisa]]
  472. Lehterüdik (Guepinia helvelloides]] ehk Tremiscus helvelloides
  473. Lehterüdik (Tremiscus helvelloides]]
  474. Lehtervahelik (Leucopaxillus candidus]]
  475. Leht-kobartorik (Grifola frondosa]]
  476. Lehviknahkis (Stereum subtomentosum]]
  477. Lehvikvahelik ehk varretu vahelik (Paxillus panuoides]]
  478. Leina-vesinutt (Hygrocybe chloroides]]
  479. Leopard-murukera (Scleroderma areolatum]]
  480. Lepa-antrodiell (Antrodiella serpula]]
  481. Lepa-kärbseseen (Amanita friabilis]]
  482. Lepamampel (Pholiota alnicola]]
  483. Lepapässik (Inonotus radiatus]]
  484. Lepapuravik (Gyrodon lividus]]
  485. Lepariisikas (Lactarius lilacinus]]
  486. Lepa-urvaliudik (Ciboria amentacea]]
  487. Lepavahelik (Paxillus filamentosus]]
  488. Libliktagel (Trametes versicolor]]
  489. Lihapruun lehtrik (Clitocybe diatreta]]
  490. Liht-puiduharik (Lentaria soluta]]
  491. Liibuv roostetorik (Pycnoporellus alboluteus]]
  492. Liivapuidik (Coltricia perennis]]
  493. Liiv-kaevurliudik (Sepultaria arenicola]]
  494. Liiv-maakeel ((Geoglossum arenarium]] ehk Microglossum arenarium
  495. Liiv-narmasnutt (Inocybe lacera]]
  496. Liivtatik (Suillus variegatus]]
  497. Lilla ebaheinik (Lepista nuda]]
  498. Lilla ebanahkis (Chondrostereum purpureum]]
  499. Lilla kukeseen (Cantharellus melanoxeros]]
  500. Lilla laipoorik (Anomoporia bombycina]]
  501. Lilla liudik (Peziza violacea]]
  502. Lilla mütsik (Mycena pura]]
  503. Lilla mütsnarmik (Bankera violascens]] ehk Hydnum violascens ehk Sarcodon violascens
  504. Lilla nööbik (Marasmius wynneae]] ehk Marasmius wynnei
  505. Lilla panell (Panellus violaceofulvus]]
  506. Lilla pisiheinik (Rugosomyces ionides]]
  507. Lilla põdramokk (Sarcodon fuligineoviolaceus]]
  508. Lilla sültliudik (Ascotremella faginea]]
  509. Lilla tardliudik (Ascocoryne sarcoides]]
  510. Lilla vöödik (Cortinarius violaceus]]
  511. Lilla võrkpoorik (Ceriporia excelsa]]
  512. Lillakas narmasnutt (Inocybe griseolilacina]]
  513. Lillakas riisikas (Lactarius violascens]]
  514. Lillakaspruun riisikas (Lactarius luridus]]
  515. Lillapiim-liudik (Peziza saniosa]]
  516. Lillatipp-narmasnutt (Inocybe cincinnata]]
  517. Lillatümak (Leptoporus mollis]]
  518. Limahebel (Hebeloma fastibile]]
  519. Limakarvane riisikas (Lactarius auriolla]]
  520. Limamampel (Pholiota jahnii]]
  521. Limatünnik (Sarcosoma globosum]]
  522. Limavöödik (Cortinarius mucosus]]
  523. Lindtneri tardnahkis (Phlebia lindtneri]]
  524. Linnašampinjon (Agaricus bitorquis]]
  525. Liudkogrits (Discina ancilis]]
  526. Liudkogrits (Gyromitra perlata]]
  527. Liudnahkis (Aleurodiscus amorphus]]
  528. Loduriisikas (Lactarius obscuratus]]
  529. Lodutarjak (Rigidoporus crocatus]]
  530. Lõhe-lehtervahelik (Leucopaxillus salmonifolius]]
  531. Lõhepoorik (Erastia salmonicolor]] ehk Hapalopilus salmonicolor
  532. Lõhepoorik (Hapalopilus salmonicolor]]
  533. Lõhetümak (Rhodonia placenta]] ehk Oligoporus placentus
  534. Lõhislehik (Schizophyllum commune]]
  535. Lõhnav ebaheinik (Lepista irina]]
  536. Lõhnav kobarheinik (Lyophyllum leucophaeatum]]
  537. Lõhnav kõrbik (Gloeophyllum odoratum]]
  538. Lõhnav kübarnarmik (Hydnellum suaveolens]]
  539. Lõhnav lehtrik (Clitocybe fragrans]]
  540. Lõhnav limanutt (Hygrophorus agathosmus]]
  541. Lõhnav narmasnutt (Inocybe bongardii]]
  542. Lõhnav pilvik (Russula laurocerasi]]
  543. Lõhnav riisikas (Lactarius glyciosmus]]
  544. Lõhnavöödik (Cortinarius fulmineus]]
  545. Lõhnavöödik (Cortinarius subfulgens]]
  546. Lõkketindik (Coprinus lagopides]]
  547. Loohebel (Hebeloma edurum]]
  548. Lõokannus-narmasnutt (Inocybe corydalina]]
  549. Loorheinik (Tricholoma myomyces]]
  550. Loor-kärbseseen (Amanita strobiliformis]]
  551. Loor-narmasnutt (Inocybe appendiculata]]
  552. Loornigerik (Tubaria conspersa]]
  553. Loor-parasiitlehik (Asterophora parasitica]]
  554. Loorservik (Pleurotus dryinus]]
  555. Loortanuk (Galerina mycenopsis]]
  556. Loovöödik (Cortinarius salor]]
  557. Lõunanahkis (Punctularia strigosozonata]]
  558. Lõvinapsik (Pluteus leoninus]]
  559. Lõviriisikas (Lactarius leonis]]
  560. Lühijalg-kühmik (Melanoleuca brevipes]]
  561. Luitehebel (Hebeloma dunense]]
  562. Luiteliudik (Peziza ammophila]]
  563. Luite-narmasnutt (Inocybe impexa]]
  564. Luitepsatürell (Psathyrella ammophila]]
  565. Luiterupik (Laccaria maritima]]
  566. Luite-tanuseen (Phallus hadriani]]
  567. Lumekõrges (Collybia verna]]
  568. Lumitindik (Coprinus niveus]]
  569. Lundelli pilvik (Russula lundellii]]
  570. Lutikariisikas (Lactarius serifluus]]
  571. Luuviljaliste-moniliinia (Monilinia laxa]]
  572. Maaheinik (Tricholoma terreum]]
  573. Maa-kollaliudik (Byssonectria terrestris]]
  574. Maapunnik (Thelebolus terrestris]]
  575. Määrdunud punalehik (Entoloma turbidum]]
  576. Madal kühmik (Melanoleuca humilis]]
  577. Mage pilvik (Russula vesca]]
  578. Mahe panell (Panellus mitis]]
  579. Maire harik (Ramaria mairei]]
  580. Majakorgik (Antrodia sinuosa]]
  581. Majamädik (Coniophora puteana]]
  582. Maksak (Fistulina hepatica]]
  583. Maksa-põldseen (Agrocybe brunneola]]
  584. Mandeleoseline kobarheinik (Lyophyllum amygdalosporum]]
  585. Mandel-narmasnutt (Inocybe hirtella]]
  586. Männi-ebatarrik (Meruliopsis taxicola]]
  587. Männiheinik (Tricholoma nauseosum]]
  588. Männi-juurepess (Heterobasidion annosum]]
  589. Männi-käbikõrges (Strobilurus stephanocystis]]
  590. Männi-kivipuravik (Boletus pinophilus]]
  591. Männikõbjuk (Trichaptum fuscoviolaceum]]
  592. Männikorgik (Diplomitoporus flavescens]]
  593. Männiliimik (Chroogomphus rutilus]]
  594. Männimampel (Pholiota spumosa]]
  595. Männi-põdramokk (Sarcodon squamosus]]
  596. Männiriisikas (Lactarius rufus]]
  597. Männitaelik (Phellinus pini]]
  598. Massee põdranahkis (Asterostroma cervicolor]]
  599. Melanootus (Melanotus phillipsii]]
  600. Mesimampel (Pholiota lucifera]]
  601. Metskõrges (Collybia dryophila]]
  602. Mets-limanutt (Hygrophorus nemoreus]]
  603. Metsšampinjon (Agaricus silvicola]]
  604. Metsvamm (Serpula himantioides]]
  605. Mõhk-kivipuravik (Boletus calopus]]
  606. Mõrandlehtrik (Clitocybe rivulosa]]
  607. Mõrand-põldseen (Agrocybe dura]]
  608. Mõrand-põldseen (Agrocybe molesta]]
  609. Mõrkjas narmasnutt (Inocybe dulcamara]]
  610. Mõru kivipuravik (Boletus radicans]]
  611. Mõru kollanutt (Hypholoma epixanthum]]
  612. Mõru nabaseen ((Xeromphalina fellea]]
  613. Mõru narmik (Sarcodon glaucopus]]
  614. Mõru vöödik (Cortinarius infractus]]
  615. Mügarkõrges (Collybia cookei]]
  616. Mügar-narmasnutt (Inocybe napipes]]
  617. Mügar-põldseen (Agrocybe arvalis]]
  618. Mugulkõrges (Collybia tuberosa]]
  619. Mugul-külmaseen (Armillaria gallica]]
  620. Mugultindik (Coprinus tuberosus]]
  621. Mugultorik (Polyporus tuberaster]]
  622. Mülgasriisikas (Lactarius omphaliiformis]] ehk Lactarius omphaliformis
  623. Mürkelliudik (Disciotis venosa]]
  624. Mürkšampinjon (Agaricus xanthoderma]]
  625. Must helvell (Helvella atra]]
  626. Must hundiseenik (Boletopsis leucomelaena]] ehk Polyporus leucomelas
  627. Must narmik (Phellodon niger]] ehk Hydnum nigrum
  628. Must pässik (Inonotus obliquus]]
  629. Must pilvik (Russula nigricans]]
  630. Must riisikas (Lactarius lignyotus]]
  631. Must sõnnikuseen (Panaeolus ater]]
  632. Must torbikseen (Craterellus cornucopioides]]
  633. Mustakiuline heinik (Tricholoma triste]]
  634. Mustikamoniliinia (Monilinia baccarum]]
  635. Mustjalg-torik (Polyporus melanopus]]
  636. Mustjas maamuna (Bovista nigrescens]]
  637. Mustjas murumuna (Lycoperdon nigrescens]]
  638. Mustjas paljak (Psilocybe atrobrunnea]]
  639. Mustjas pilvik (Russula adusta]]
  640. Mustjas puravik (Leccinum melaneum]]
  641. Mustjas rikenell (Rickenella setipes]]
  642. Mustserv-napsik (Pluteus atromarginatus]]
  643. Mustserv-punalehik (Entoloma serrulatum]]
  644. Mustuv heinik (Tricholoma ustale]]
  645. Mustuv punaheinik ((Rhodocybe mundula]]
  646. Mustuv vesinutt (Hygrocybe nigrescens]]
  647. Mustuv vesinutt (Hygrocybe pseudoconica]]
  648. Mustvalge pilvik (Russula albonigra]]
  649. Muutlik liudik (Peziza varia]]
  650. Muutlik vöödik (Cortinarius multiformis]]
  651. Muutuv maamuna (Bovista aestivalis]]
  652. Naba-maatäht (Geastrum elegans]]
  653. Naba-punalehik (Entoloma lanicum]]
  654. Nabatorik (Polyporus umbellatus]]
  655. Nahk-kobarheinik (Lyophyllum loricatum]]
  656. Nahkkollane riisikas (Lactarius utilis]]
  657. Narmaskõrges (Collybia cirrhata]]
  658. Narmastaelik (Asterodon ferruginosus]]
  659. Narmik-tomentell (Tomentella crinalis]]
  660. Nartsiss-kärbseseen (Amanita gemmata]]
  661. Näsaeoseline tindik (Coprinus verrucispermus]]
  662. Näsaline heinik (Tricholoma pessundatum]]
  663. Näsariisikas (Lactarius mammosus]]
  664. Neljahõlmane maatäht (Geastrum quadrifidum]]
  665. Nelk-lehternahkis (Thelephora caryophyllea]]
  666. Niit-harisirmik (Lepiota subalba]]
  667. Niitlehtrik (Clitocybe dealbata]]
  668. Niit-võlvnutt (Cuphophyllus virgineus]]
  669. Nipp-punalehik (Entoloma papillatum]]
  670. Nokktsüstiidiline riisikas (Lactarius rostratus]]
  671. Nõmmenahkis (Stereopsis vitellina]]
  672. Nõmm-kollanutt (Hypholoma ericaeoides]]
  673. Nõmm-murumuna (Lycoperdon ericaeum]]
  674. Nõmmtõlvik (Clavaria argillacea]]
  675. Nööpsüldik (Exidia repanda]]
  676. Nuijalg-lehtrik (Clitocybe clavipes]]
  677. Ogaeoseline ebapoorik (Lindtneria trachyspora]]
  678. Okka-ebamütsik (Hemimycena lactea]]
  679. Okka-roisknööbik (Micromphale perforans]]
  680. Oksanööplik (Marasmiellus ramealis]]
  681. Oksa-roisknööbik (Micromphale foetidum]]
  682. Õlg-puiduheinik (Tricholomopsis ornata]]
  683. Oliivhall kärbseseen (Amanita olivaceogrisea]]
  684. Oliivheinik (Tricholoma sejunctum]]
  685. Oliivkõrv (Chlorencoelia versiformis]]
  686. Oliiv-limanutt (Hygrophorus olivaceoalbus]]
  687. Oliivriisikas (Lactarius olivinus]]
  688. Oliivroheline vöödik (Cortinarius venetus]]
  689. Oliiv-torujalg (Bolbitius variicolor]]
  690. Ooker-narmasnutt (Inocybe praetervisa]]
  691. Oranž gerroneem ((Gerronema postii]]
  692. Oranž kärbseseen (Amanita crocea]]
  693. Oranž mütsik (Mycena acicula]]
  694. Oranž riisikas (Lactarius aurantiacus]]
  695. Oranž riisikas (Lactarius mitissimus]]
  696. Oranž rikenell (Rickenella fibula]]
  697. Oregoni mütsik (Mycena oregonensis]]
  698. Õrn narmnahkis (Dentipellis fragilis]]
  699. Õrn pilvik (Russula gracilis]]
  700. Õrn pilvik (Russula gracillima]]
  701. Osja-harjaspitsik (Psilachnum inquilinum]]
  702. Õunamoniliinia (Monilinia fructigena]]
  703. Õunriisikas (Lactarius evosmus]]
  704. Ovaal-sametkübarik (Conocybe subovalis]]
  705. Paatjas pilvik (Russula ochroleuca]]
  706. Pabulatindik (Coprinus radiatus]]
  707. Pagana-urnseen (Urnula craterium]]
  708. Pajunahkis (Cytidia salicina]]
  709. Pajuriisikas (Lactarius aspideus]]
  710. Pajutagel (Trametes suaveolens]]
  711. Paks korgik (Antrodia crassa]]
  712. Paljas kõrvtarrik ((Auricularia auricula]]
  713. Paljas lepanigerik (Naucoria scolecina]]
  714. Palupuravik (Leccinum vulpinum]]
  715. Panter-kärbseseen (Amanita pantherina]]
  716. Papagoi-limavesinutt (Gliophorus psittacinus]]
  717. Papliheinik (Tricholoma populinum]]
  718. Paplipuravik (Leccinum duriusculum]]
  719. Parasiitnahkis (Athelia arachnoidea]]
  720. Parasiit-tupplehik (Volvariella surrecta]]
  721. Pargipuravik (Leccinum quercinum]]
  722. Peajas kedristõlvik (Cordyceps capitata]]
  723. Pecki kübarnarmik (Hydnellum peckii]]
  724. Peeker-ebalehtrik (Pseudoclitocybe cyathiformis]]
  725. Peekerhelvell (Helvella leucomelaena]]
  726. Peekertartsett (Tarzetta cupularis]]
  727. Peen suurtõlvik (Macrotyphula juncea]]
  728. Pehme murumuna (Lycoperdon molle]]
  729. Pehme peenpoorik (Skeletocutis lenis]]
  730. Pehme pilvik (Russula nauseosa]]
  731. Peitriisikas (Lactarius flexuosus]]
  732. Pelargoonivöödik (Cortinarius paleaceus]]
  733. Pigiheinik (Tricholoma sciodes]]
  734. Pihkane liimik (Gomphidius glutinosus]]
  735. Pihkane pisiservik (Crepidotus mollis]]
  736. Pihlaka-näsarooste (Gymnosporangium cornutum]]
  737. Piik-sametkoorik (Tomentella atroarenicolor]]
  738. Piimmütsik (Mycena galopus]]
  739. Piimvalge peenpoorik (Skeletocutis nivea]]
  740. Pikaeoseline tindik (Coprinus sassii]]
  741. Pikkjalg-hebel (Hebeloma longicaudum]]
  742. Pikkjalg-helvell (Helvella macropus]]
  743. Pikkjalg-psatürell (Psathyrella cotonea]]
  744. Pikkjalg-tindik (Coprinus lagopus]]
  745. Pilati riisikas (Lactarius pilatii]]
  746. Pilvik-limanutt (Hygrophorus russula]]
  747. Pintseljas lehternahkis (Thelephora penicillata]]
  748. Piparriisikas (Lactarius piperatus]]
  749. Pipartatik (Chalciporus piperatus]]
  750. Pirn-murumuna (Lycoperdon pyriforme]]
  751. Pirntsüstiidiline narmasnutt (Inocybe ovatocystis]]
  752. Pisar- limaloorik (Limacella lenticularis]]
  753. Pisarhebel (Hebeloma crustuliniforme]]
  754. Pisarpsatürell (Psathyrella velutina]]
  755. Pisi-hundipiim (Lycogala exiguum]]
  756. Pisi-kompsliudik (Saccobolus depauperatus]]
  757. Pisi-maamuna (Bovista limosa]]
  758. Pisimütsenell (Mycenella margaritispora]]
  759. Pisipahtlik (Mitrula paludosa]]
  760. Pisirupik (Laccaria tortilis]]
  761. Pisišampinjon (Agaricus semotus]]
  762. Pisitanuk (Galerina triscopa]]
  763. Pisitindik (Coprinus miser]]
  764. Pleekvärvik (Stropharia albocyanea]]
  765. Pleekvärvik (Stropharia pseudocyanea]]
  766. Pleurotell (Pleurotellus patelloides]]
  767. Ploomitaelik (Phellinus tuberculosus]]
  768. Põdranapsik (Pluteus cervinus]]
  769. Põdranapsik ehk pruun kelpseen (Pluteus atricapillus]]
  770. Põdra-sõnnikuseen (Panaeolus alcidis]]
  771. Põhja-külmaseen (Armillaria borealis]]
  772. Põhjanarmik (Climacodon septentrionalis]]
  773. Põhja-pisitõlvik (Typhula borealis]]
  774. Põhjatorik (Climacocystis borealis]]
  775. Pohlamoniliinia (Monilinia urnula]]
  776. Pohla-paisseen (Exobasidium vaccinii]]
  777. Põiseoseline tanuk (Galerina calyptrata]]
  778. Põld-ebaheinik (Lepista sordida]]
  779. Pomerantspuravik (Leccinum versipelle]]
  780. Poolkerajas põldseen (Agrocybe semiorbicularis]]
  781. Poolkerajas värvik (Stropharia semiglobata]]
  782. Poolliibuv antrodiell (Antrodiella pallescens]]
  783. Pöörd-ebaheinik (Lepista flaccida]]
  784. Pöörd-ebaheinik (Lepista inversa]]
  785. Põõsas-kobarheinik (Lyophyllum decastes]]
  786. Põõsas-pisiheinik (Rugosomyces persicolor]]
  787. Põõsaspsatürell (Psathyrella cernua]]
  788. Põõsaspteerula (Pterula multifida]]
  789. Põõsastindik (Coprinus leiocephalus]]
  790. Porfüürvöödik (Cortinarius porphyropus]]
  791. Porgand-kübarnarmik (Hydnellum auratile]]
  792. Porgandriisikas (Lactarius deliciosus]]
  793. Poropoorik (Amylocystis lapponica]]
  794. Postament-mütsik (Mycena stylobates]]
  795. Pruun ebasõlik (Phaeotellus griseopallidus]]
  796. Pruun harjasliudik (Humaria hemisphaerica]]
  797. Pruun kärbseseen (Amanita porphyria]]
  798. Pruun kõhrik (Tremella foliacea]]
  799. Pruun kõrbik (Gloeophyllum sepiarium]]
  800. Pruun kübarnarmik (Hydnellum ferrugineum]]
  801. Pruun limaloorik (Limacella delicata]]
  802. Pruun liudik (Peziza badia]]
  803. Pruun maamuna (Bovista tomentosa]]
  804. Pruun nääts (Junghuhnia collabens]] ehk Steccherinum collabens
  805. Pruun narmasnutt (Inocybe brunnea]]
  806. Pruun padjandsüsik (Hypoxylon fuscum]]
  807. Pruun pilvik (Russula integra]]
  808. Pruun punalehik (Entoloma porphyrophaeum]]
  809. Pruun riisikas (Lactarius fuliginosus]]
  810. Pruun sametkübarik (Conocybe tenera]]
  811. Pruun sametpuravik (Boletus badius]] ehk Xerocomus badius
  812. Pruun sametpuravik ehk männipuravik (Xerocomus badius]]
  813. Pruun suitsik (Bjerkandera fumosa]]
  814. Pruun toruseen (Pseudocraterellus sinuosus]]
  815. Pruun vöötnarmik (Phellodon melaleucus]]
  816. Pruunikas heinik (Tricholoma albobrunneum]]
  817. Pruunikas murumuna (Lycoperdon umbrinum]]
  818. Pruunikas vöötnarmik (Phellodon fuligineoalbus]] ehk Hydnum fuligineoalbum ehk Sarcodon fuligineoalbus ehk Bankera fuligineoalba
  819. Pruunjas narmik (Hydnum rufescens]]
  820. Puidu-kiudpoorik (Fibroporia vaillantii]]
  821. Puidunui (Phleogena faginea]]
  822. Puidu-punalehik (Entoloma euchroum]]
  823. Puidu-sametkõrges (Flammulina velutipes]]
  824. Puidusõlik (Omphalina epichysium]]
  825. Puidutindik (Coprinus radians]]
  826. Puidu-tupplehik (Volvariella bombycina]]
  827. Puna-jahusirmik (Cystolepiota hetieri]]
  828. Punajalg-kivipuravik (Boletus erythropus]]
  829. Punajalg-pilvik (Russula rhodopoda]]
  830. Punajalg-pilvik (Russula rhodopus]]
  831. Punajalg-pisitõlvik (Typhula erythropus]]
  832. Punajalg-sametpuravik (Xerocomus chrysenteron]]
  833. Punajalg-sametpuravik (Xerocomus pascuus]]
  834. Punakas juurepähkel (Rhizopogon roseolus]]
  835. Punakas maatäht (Geastrum rufescens]]
  836. Punakas narmasnutt (Inocybe erubescens]]
  837. Punakas puiduheinik (Tricholomopsis rutilans]]
  838. Punakaspruun sõnnikuseen (Panaeolus subbalteatus]]
  839. Punalatv-harik (Ramaria botrytis]]
  840. Punamampel (Pholiota astragalina]]
  841. Punane kärbseseen (Amanita muscaria]]
  842. Punane võrkpoorik (Ceriporia purpurea]]
  843. Puna-peenpoorik (Skeletocutis amorpha]]
  844. Punapoorik (Pycnoporus cinnabarinus]]
  845. Punapruun mampel (Pholiota lubrica]]
  846. Punapruun narmasnutt (Inocybe assimilata]]
  847. Punapuravik (Leccinum populinum]]
  848. Punaserv-mütsik (Mycena rubromarginata]]
  849. Punasoomus-vöödik (Cortinarius bolaris]]
  850. Punav lodupoorik (Physisporinus sanguinolentus]]
  851. Puna-värvlehik (Melanophyllum haematospermum]]
  852. Punavöödik (Cortinarius paragaudis]]
  853. Punetav limanutt (Hygrophorus erubescens]]
  854. Punkttaelik (Phellinus punctatus]]
  855. Püramiid-soomussirmik (Echinoderma asperum]]
  856. Purpur-maakeel (Geoglossum atropurpureum]]
  857. Purpurmütsik (Mycena sanguinolenta]]
  858. Purpurtindik (Coprinus heterosetulosus]]
  859. Purpurvärvik (Stropharia inuncta]]
  860. Purpurvöödik (Cortinarius purpurascens]]
  861. Puugipask (Fuligo septica]]
  862. Rabasõlik (Omphalina oniscus]]
  863. Raba-tähtsõlik (Omphaliaster palustris]]
  864. Rabavöödik (Cortinarius uliginosus]]
  865. Radiaalvammik (Phlebia radiata]]
  866. Rädiriisikas (Lactarius vellereus]]
  867. Randnööbik (Marasmius anomalus]]
  868. Randšampinjon (Agaricus bernardiiformis]]
  869. Raomütsik (Mycena speirea]]
  870. Rasune vahtpoorik (Spongipellis fissilis]] ehk Tyromyces fissilis ehk Aurantiporus fissilis
  871. Raveneli peniseen (Mutinus ravenelii]]
  872. Rebaslentinell (Lentinellus vulpinus]]
  873. Rebupilvik (Russula lutea]]
  874. Rebupilvik (Russula risigallina]]
  875. Redis-narmasnutt (Inocybe lucifuga]]
  876. Rheini soverbiell (Sowerbyella rhenana]]
  877. Rickeni ebaheinik (Lepista rickenii]]
  878. Ridavöödik (Cortinarius glaucopus]]
  879. Rihvelheinik (Tricholoma acerbum]]
  880. Rihvellehtrik (Clitocybe paropsis]]
  881. Rihvelpilvik (Russula pectinata]]
  882. Ripsmeline luiteseen (Tulostoma fimbriatum]]
  883. Ripsmeline maatäht (Geastrum fimbriatum]]
  884. Ripsriisikas (Lactarius mairei]]
  885. Ripstorik (Polyporus ciliatus]]
  886. Rips-viltvahelik (Ripartites tricholoma]]
  887. Risoid-kollanutt (Hypholoma flavorhiza]]
  888. Risoidlehtrik (Clitocybe pruinosa]]
  889. Ristiku-mügarliudik (Sclerotinia trifoliorum]]
  890. Ristiku-pisitõlvik (Typhula trifolii]]
  891. Rohe-harisirmik (Lepiota grangei]]
  892. Rohekas harik (Ramaria abietina]]
  893. Rohekas kaviinia (Kavinia alboviridis]]
  894. Rohekas sametpuravik (Xerocomus subtomentosus]]
  895. Rohelehine pilvik (Russula chloroides]]
  896. Roheline kärbseseen (Amanita phalloides]]
  897. Roheline punalehik (Entoloma incanum]]
  898. Rohe-maakeel (Geoglossum atrovirens]]
  899. Rohepiimane riisikas (Lactarius glaucescens]]
  900. Rohepilvik (Russula elaeodes]]
  901. Rohevöödik (Cortinarius prasinus]]
  902. Rohunööbik (Marasmius limosus]]
  903. Roiskkõrges (Collybia impudica]]
  904. Romelli napsik (Pluteus romellii]]
  905. Rõngasjalg-vöödik (Cortinarius trivialis]]
  906. Rõngas-narmasnutt (Inocybe terrigena]]
  907. Rõngasnööbik (Marasmius rotula]]
  908. Rõngasservik (Pleurotus calyptratus]]
  909. Rõngastindik (Coprinus ephemeroides]]
  910. Rõngas-tulinutt (Gymnopilus junonius]]
  911. Rõngasvöödik (Cortinarius armillatus]]
  912. Rõngata kärbseseen (Amanita vaginata]]
  913. Roosa kärbseseen (Amanita rubescens]]
  914. Roosa kirmik (Peniophora incarnata]]
  915. Roosa kõrvliudik (Otidea onotica]]
  916. Roosa liimik (Gomphidius roseus]]
  917. Roosa mütsik (Mycena rosella]] ehk Mycena rosea
  918. Roosa pess (Fomitopsis rosea]]
  919. Roosa pisitõlvik (Typhula incarnata]]
  920. Roosa riisikas (Lactarius controversus]]
  921. Roosa tatik (Suillus collinitus]]
  922. Roosa võrkheinik (Rhodotus palmatus]]
  923. Roosakas lambaseenik (Albatrellus subrubescens]]
  924. Roosakas mütsik (Mycena rosea]]
  925. Roosakas puravik (Leccinum percandidum]]
  926. Roosakas tammenääts (Haploporus tuberculosus]] ehk Pachykytospora tuberculosa
  927. Roosalamell-mütsik (Mycena metata]]
  928. Roosalehine ebašampinjon (Leucoagaricus holosericeus]]
  929. Roostepruun taelik (Fuscoporia ferruginosa]] ehk Phellinus ferruginosus
  930. Roostepunane pisisirmik (Cystoderma granulosum]]
  931. Roostetorik (Pycnoporellus fulgens]]
  932. Roostevöödik (Cortinarius laniger]]
  933. Ruske pilvik (Russula badia]]
  934. Ruuge riisikas (Lactarius badiosanguineus]]
  935. Saaglehine vöödik (Cortinarius cyanopus]]
  936. Saarekirmik (Peniophora limitata]]
  937. Säärheinik (Tricholoma fracticum]]
  938. Säärissirmik (Chamaemyces fracidus]]
  939. Saatana-kivipuravik (Boletus satanas]]
  940. Safransirmik (Chlorophyllum rhacodes]]
  941. Safransirmik (Macrolepiota rhacodes]]
  942. Sagarik (Hypocreopsis lichenoides]]
  943. Sale psatürell (Psathyrella gracilis]]
  944. Sale pteerula (Pterula gracilis]]
  945. Sälk-kollanutt (Hypholoma fasciculare]]
  946. Sallheinik (Tricholoma focale]]
  947. Sambla-kollanutt (Hypholoma polytrichi]]
  948. Samblaniidik (Eocronartium muscicola]]
  949. Samblatanuk (Galerina hypnorum]]
  950. Samet-ebašampinjon (Leucoagaricus cretaceus]]
  951. Sametlõhik (Encoelia furfuracea]]
  952. Sametsirmik (Macrolepiota excoriata]]
  953. Samet-tulinutt (Gymnopilus sapineus]]
  954. Sametvahelik (Paxillus atrotomentosus]]
  955. Sametvahelik (Tapinella atrotomentosa]]
  956. Sapipuravik (Tylopilus felleus]]
  957. Säraliudik (Caloscypha fulgens]]
  958. Sarapuu-ebakorgik (Dichomitus campestris]]
  959. Sarapuu-oksakoorik (Vuilleminia coryli]]
  960. Sarvjalg-nööbik (Marasmius cohaerens]]
  961. Sarvjas süsik (Xylaria hypoxylon]]
  962. Sarvklavulinopsis (Clavulinopsis corniculata]] ehk Clavaria fastigiata ehk Ramaria fastigiata
  963. Sätendav pisitõlvik (Typhula micans]]
  964. Sätendav punalehik (Entoloma cetratum]]
  965. Sätendav tindik (Coprinus micaceus]]
  966. Seakõrv (Gomphus clavatus]]
  967. Seeder-vesinutt (Hygrocybe russocoriacea]]
  968. Seeder-võlvnutt (Cuphophyllus russocoriaceus]]
  969. Seenik (Delicatula integrella]]
  970. Seepheinik (Tricholoma saponaceum]]
  971. Sega-narmasnutt (Inocybe mixtilis]]
  972. Sellerheinik (Tricholoma apium]]
  973. Seltsiv tindik (Coprinellus disseminatus]]
  974. Seltsiv tindik (Coprinus disseminatus]]
  975. Servikheinik (Hypsizygus ulmarius]]
  976. Siberi tatik (Suillus americanus]]
  977. Siberi tatik (Suillus sibiricus]]
  978. Sidrunkollane antrodiell (Antrodiella citrinella]]
  979. Sidrunkollane maapähkel (Hymenogaster citrinus]]
  980. Sidrunkollane vöödik (Cortinarius calochrous]]
  981. Sihvakas murukarikas ((Calvatia excipuliformis]]
  982. Siid-narmasnutt (Inocybe geophylla]]
  983. Siid-narmasnutt (Inocybe geophylla]]
  984. Siid-punalehik (Entoloma sericeum]]
  985. Siiljas murumuna (Lycoperdon echinatum]]
  986. Sile helvell (Helvella elastica]]
  987. Sile purpurkoorik (Amaurodon mustialaensis]]
  988. Sile taelik (Phellinus laevigatus]]
  989. Silejalg-tindik (Coprinus truncorum]]
  990. Silmtorik (Polyporus brumalis]]
  991. Sinakashall ebalehtrik (Pseudoclitocybe obbata]]
  992. Sinijalg-narmasnutt (Inocybe calamistrata]]
  993. Sinijalg-vöödik (Cortinarius muscigenus]]
  994. Sinikamoniliinia (Monilinia megalospora]]
  995. Sinilamell-rupik (Laccaria bicolor]]
  996. Sinilamell-vöödik (Cortinarius delibutus]]
  997. Sinimütsik (Mycena pseudocorticola]]
  998. Sinine punalehik (Entoloma nitidum]]
  999. Sinipäkk (Gyroporus cyanescens]]
  1000. Siniroheline pilvik (Russula cyanoxantha]]
  1001. Sinitümak (Oligoporus caesius]]
  1002. Sinivärvik (Stropharia aeruginosa]]
  1003. Sinivöödik (Cortinarius caerulescens]]
  1004. Sinkjas tümak (Postia alni]]
  1005. Sireli-lambaseenik (Albatrellus syringae]] ehk Scutiger syringae
  1006. Sirge harik (Ramaria stricta]]
  1007. Sirge kühmik (Melanoleuca strictipes]]
  1008. Sirge lehtrik (Clitocybe geotropa]]
  1009. Sitka korgik (Antrodia sitchensis]] ehk Antrodia piceata
  1010. Sklerootsium-pisitõlvik (Typhula sclerotioides]]
  1011. Söemampel (Pholiota highlandensis]]
  1012. Söepsatürell (Psathyrella pennata]]
  1013. Söe-soonlehik (Faerberia carbonaria]]
  1014. Šokolaadpruun psatürell (Psathyrella sarcocephala]]
  1015. Sõnajala-mütsik (Mycena pterigena]]
  1016. Sõnnikuharmik (Clitopilus passeckerianus]]
  1017. Sõnnikuliudik (Peziza fimeti]]
  1018. Sõnniku-torujalg (Bolbitius coprophilus]]
  1019. Soo-ebavesinutt (Pseudohygrocybe helobia]]
  1020. Soo-maamuna (Bovista paludosa]] ehk Bovistella paludosa
  1021. Soome põdramokk (Sarcodon fennicus]]
  1022. Soomus-ebaheinik (Lepista lentiginosa]]
  1023. Soomus-harisirmik (teravasoomuseline sirmik]] (Lepiota acutesquamosa]]
  1024. Soomusheinik (Tricholoma imbricatum]]
  1025. Soomusjalg-tindik (Coprinus romagnesianus]]
  1026. Soomusmampel (Pholiota squarrosa]]
  1027. Soomusnapsik (Pluteus petasatus]]
  1028. Soomusnööbik (Phaeomarasmius erinaceus]]
  1029. Soomus-pisiservik (Crepidotus calolepis]]
  1030. Soomuspuravik (Strobilomyces floccopus]]
  1031. Soomuspuravik (Strobilomyces strobilaceus]]
  1032. Soomusšampinjon (Agaricus silvaticus]]
  1033. Soomustindik (Coprinus comatus]]
  1034. Soomustorik (Polyporus squamosus]]
  1035. Soomusvärvik (Stropharia squamosa]]
  1036. Soomusvöödik (Cortinarius pholideus]]
  1037. Sooneline sünnikuseen (Panaeolus retirugis]]
  1038. Soopilvik (Russula paludosa]]
  1039. Sooriisikas (Lactarius helvus]]
  1040. Soosõlik (Omphalina philonotis]]
  1041. Sootanuk (Galerina paludosa]]
  1042. Sootatik (Suillus flavidus]]
  1043. Soovikuriisikas (Lactarius lacunarum]]
  1044. Sõrmkübarseen (Verpa digitaliformis]]
  1045. Sõstrataelik (Phellinus ribis]]
  1046. Sügiskogrits (Gyromitra infula]]
  1047. Sügis-limanutt (Hygrophorus hypothejus]]
  1048. Sügistanuk (Galerina mniophila]]
  1049. Suhkur-paskliudik (Ascobolus sacchariferus]]
  1050. Suits-kollanutt (Hypholoma capnoides]]
  1051. Sültservik (Resupinatus applicatus]]
  1052. Suur kõrvliudik (Otidea grandis]]
  1053. Suur mügarliudik (Dumontinia tuberosa]] ehk Peziza tuberosa ehk Sclerotinia tuberosa
  1054. Suur mügarliudik ehk mügarseen (Sclerotinia tuberosa]]
  1055. Suur pisarseen (Dacrymyces palmatus]]
  1056. Suur punaliudik (Aleuria aurantia]]
  1057. Suur sarvik (Calocera viscosa]]
  1058. Suur sirmik (Macrolepiota procera]]
  1059. Suur tartsett (Tarzetta catinus]]
  1060. Suur tõlvharik (Clavariadelphus pistillaris]]
  1061. Suur tupplehik (Volvariella gloiocephala]]
  1062. Suur tupplehik ehk harilik tupplehik (Volvariella speciosa]]
  1063. Suvine tindik (Coprinus xenobius]]
  1064. Tahmnöpsik (Bulgaria inquinans]]
  1065. Tahmpuravik (Porphyrellus porphyrosporus]]
  1066. Tähteoseline narmasnutt (Inocybe asterospora]]
  1067. Tähtkuulik (Sphaerobolus stellatus]]
  1068. Täht-peenpoorik (Skeletocutis stellae]]
  1069. Taigapässik (Inonotopsis subiculosa]]
  1070. Taiga-peenpoorik (Skeletocutis odora]] ehk Antrodia odora ehk Poria gilvella
  1071. Taiga-võrkpoorik (Ceriporia tarda]]
  1072. Takerriisikas (Lactarius citriolens]]
  1073. Täkiline ebamampel (Hemipholiota albocrenulata]]
  1074. Täkiline ebamampel (Hemistropharia albocrenulata]] ehk Hemipholiota albocrenulata
  1075. Talilehtrik (Clitocybe brumalis]]
  1076. Talimütsik (Mycena tintinnabulum]]
  1077. Talinigerik (Tubaria furfuracea]]
  1078. Talipanell (Panellus ringens]]
  1079. Tammekakk (Daedalea quercina]]
  1080. Tamme-kivipuravik (Boletus luridus]]
  1081. Tamme-kuldpoorik (Aureoboletus gentilis]]
  1082. Tamme-külmaseen (Armillaria tabescens]]
  1083. Tammenahkis (Xylobolus frustulatus]] ehk Stereum frustulosum ehk Thelephora frustulata
  1084. Tamme-oksakoorik (Vuilleminia comedens]]
  1085. Tammepässik (Inonotus dryophilus]] ehk Inocutis dryophila
  1086. Tammeriisikas (Lactarius quietus]]
  1087. Tammesüldik (Exidia truncata]]
  1088. Tammetaelik (Phellinus robustus]]
  1089. Tamme-tubaknahkis (Hymenochaete rubiginosa]]
  1090. Täpiline jalgnööbik (Poronia punctata]]
  1091. Täpiline kõrges ((Collybia maculata]]
  1092. Täpiline pilvik (Russula maculata]]
  1093. Täpiline värvik (Stropharia hornemannii]]
  1094. Täppjalg- napsik (Pluteus punctipes]]
  1095. Täppjalg-kühmik (Melanoleuca verrucipes]]
  1096. Täppjalg-limanutt (Hygrophorus pustulatus]]
  1097. Tardpoorik (Protomerulius caryae]]
  1098. Tarnatindik (Coprinus tigrinellus]]
  1099. Tavaharmik (Clitopilus prunulus]]
  1100. Tava-kellukmürkel (Mitrophora semilibera]] ehk Morchella semilibera
  1101. Tava-kobarik (Pseudombrophila guldeniae]]
  1102. Tavakühmik (Melanoleuca vulgaris]]
  1103. Tavalehtrik (Clitocybe gibba]]
  1104. Tava-pajukakk (Daedaleopsis confragosa]]
  1105. Tava-paskliudik (Ascobolus immersus]]
  1106. Tava-peniseen (Mutinus caninus]]
  1107. Tava-pisarseen (Dacrymyces stillatus]]
  1108. Tavariisikas (Lactarius trivialis]]
  1109. Tava-ripsliudik (Scutellinia scutellata]]
  1110. Tavasüsik (Fayodia maura]]
  1111. Tavasüsik (Myxomphalia maura]]
  1112. Tavavahelik (Paxillus involutus]]
  1113. Tellispunane kollanutt (Hypholoma lateritium]]
  1114. Tellispunane limavesinutt (Gliophorus perplexus]]
  1115. Tellispunane narmasnutt (Inocybe whitei]]
  1116. Tellispunane pilvik (Russula velenovskyi]]
  1117. Tellispunane riisikas (Lactarius fulvissimus]]
  1118. Tellispunane vesinutt (Hygrocybe sciophana]]
  1119. Tellispunane vöödik (Cortinarius rubicundulus]]
  1120. Teraline hirvepähkel (Elaphomyces granulatus]]
  1121. Teraline maamuna (Bovista pusilliformis]]
  1122. Terav paljak (Psilocybe semilanceata]]
  1123. Tigupanell (Panellus serotinus]]
  1124. Tihedalehine pilvik (Russula densifolia]]
  1125. Tihke kübarnarmik (Hydnellum compactum]]
  1126. Tinahall maamuna (Bovista plumbea]]
  1127. Tohtsirmik (Macrolepiota permixta]]
  1128. Tökattiksik (Holwaya mucida]]
  1129. Tolmav parasiitlehik (Asterophora lycoperdoides]]
  1130. Tolmtümak (Oligoporus ptychogaster]]
  1131. Tolmtümak (Postia ptychogaster]]
  1132. Tõmmu külmaseen (Armillaria ostoyae]]
  1133. Tõmmu mütsik (Mycena pelianthina]]
  1134. Tõmmu riisikas (Lactarius necator]]
  1135. Tõmmu sõlik (Omphalina umbratilis]]
  1136. Tõmmu tardservik (Hohenbuehelia geogenia]]
  1137. Tõmmu värdkoorik (Pseudotomentella nigra]]
  1138. Tõmmu vesinutt (Hygrocybe spadicea]]
  1139. Tömp tõlvharik (Clavariadelphus truncatus]]
  1140. Tore riisikas (Lactarius repraesentaneus]]
  1141. Torujas suurtõlvik (Macrotyphula fistulosa]]
  1142. Trapetseoseline tindik (Coprinus angulatus]]
  1143. Trihholomell (Tricholomella constricta]]
  1144. Triibuline heinik (Tricholoma portentosum]]
  1145. Triibuline maatäht (Geastrum striatum]]
  1146. Tuhaliudik (Peziza echinospora]]
  1147. Tuha-paskliudik (Ascobolus carbonarius]]
  1148. Tuhapeekrik (Geopyxis carbonaria]]
  1149. Tuhm nigerik (Alnicola melinoides]]
  1150. Tuhmuv pilvik (Russula decolorans]]
  1151. Tuhmuv vöödik (Cortinarius xanthocephalus]]
  1152. Tulbi-mügarliudik (Sclerotinia tuliparum]]
  1153. Tuletael (Fomes fomentarius]]
  1154. Tuletaelik (Phellinus igniarius]]
  1155. Tuliriisikas (Lactarius hortensis]]
  1156. Tuliriisikas (Lactarius pyrogalus]]
  1157. Tuli-sammalnööp (Neottiella hetieri]]
  1158. Tulivöödik (Cortinarius croceifolius]]
  1159. Tume helvell (Helvella lacunosa]]
  1160. Tume lepanigerik (Naucoria subconspersa]]
  1161. Tume maatäht (Geastrum coronatum]]
  1162. Tume napsik (Pluteus umbrosus]]
  1163. Tume narmasnutt (Inocybe obscuroides]]
  1164. Tume tulinutt (Gymnopilus picreus]]
  1165. Tume tupplehik (Volvariella volvacea]]
  1166. Tumenev tümak (Postia fragilis]]
  1167. Tumepruun kõrvliudik (Otidea bufonia]]
  1168. Tumepruun kühmik (Melanoleuca stridula]]
  1169. Tumepruun taelik (Phellinus ferrugineofuscus]]
  1170. Tumepruun vöödik (Cortinarius brunneus]]
  1171. Turba-kollanutt (Hypholoma udum]]
  1172. Turba-pigiliudik (Pseudoplectania sphagnophila]]
  1173. Turbariisikas (Lactarius sphagneti]]
  1174. Turbasambla-sõlik (Omphalina sphagnicola]]
  1175. Turba-sambliksõlik (Phytoconis ericetorum]]
  1176. Tüse narmasnutt (Inocybe serotina]]
  1177. Tutt-külmaseen (Armillaria cepistipes]]
  1178. Tutt-tindik (Coprinus hiascens]]
  1179. Tuviheinik (Tricholoma columbetta]]
  1180. Tüvi-kobarheinik (Lyophyllum fumosum]]
  1181. Üdik (Pseudohydnum gelatinosum]]
  1182. Udulehtrik (Clitocybe nebularis]]
  1183. Ümarmürkel (Morchella esculenta]]
  1184. Usstõlvik (Clavaria vermicularis]]
  1185. Vaarika-harjastiksik (Lachnum rubi]]
  1186. Vaarika-nikerseen (Ramicola haustellaris]]
  1187. Väävelheinik (Tricholoma sulphureum]]
  1188. Väävelmampel (Pholiota flavida]]
  1189. Väävelriisikas (Lactarius tabidus]]
  1190. Vääveltorik (Laetiporus sulphureus]]
  1191. Väävelvöödik (Cortinarius citrinus]]
  1192. Väävelvöödik (Cortinarius pseudosulphureus]]
  1193. Vagujalg-kühmik (Melanoleuca grammopodia]]
  1194. Vagujalg-mütsik (Mycena polygramma]]
  1195. Vahapilvik (Russula puellaris]]
  1196. Vahtratarjak (Oxyporus populinus]]
  1197. Väike maamuna (Bovista pusilla]]
  1198. Väike maatäht (Geastrum minimum]]
  1199. Väike murukera (Scleroderma bovista]]
  1200. Väike murumuna (Lycoperdon lividum]]
  1201. Väike narmasnutt (Inocybe pusio]]
  1202. Väike pesaseen ((Nidularia denudata]]
  1203. Väike pisarseen (Dacrymyces minor]]
  1204. Väike punaheinik (Rhodocybe nitellina]]
  1205. Väike rohetiksik (Chlorociboria aeruginascens]]
  1206. Väike sarvik (Calocera cornea]]
  1207. Väike tupplehik (Volvariella media]]
  1208. Valge harisirmik (Lepiota alba]]
  1209. Valge harjastiksik (Lachnum virgineum]]
  1210. Valge heinik (Tricholoma stiparophyllum]]
  1211. Valge helvell (Helvella crispa]]
  1212. Valge jahusirmik (Cystolepiota seminuda]]
  1213. Valge kärbseseen (Amanita virosa]]
  1214. Valge kobarheinik (Lyophyllum connatum]]
  1215. Valge konttümak (Tyromyces chioneus]]
  1216. Valge kühmik (Melanoleuca subalpina]]
  1217. Valge limanutt (Hygrophorus eburneus]]
  1218. Valge mügarliudik (Sclerotinia sclerotiorum]]
  1219. Valge napsik (Pluteus pellitus]]
  1220. Valge pisiservik (Crepidotus variabilis]]
  1221. Valge psatürell (Psathyrella candolleana]]
  1222. Valge puravik (Leccinum niveum]]
  1223. Valge püsipoorik (Perenniporia medulla-panis]]
  1224. Valge riisikas (Lactarius resimus]]
  1225. Valge sametkübarik (Conocybe lactea]]
  1226. Valge sirmik (Leucoagaricus nympharum]] ehk Macrolepiota nympharum ehk Macrolepiota puellaris
  1227. Valge sirmik (Macrolepiota nympharum]]
  1228. Valge sirmik (Macrolepiota puellaris]]
  1229. Valge torujalg (Bolbitius lacteus]]
  1230. Valge tupplehik (Volvariella hypopithys]]
  1231. Valge värvik (Stropharia albonitens]]
  1232. Valge võrkpoorik (Ceriporia reticulata]]
  1233. Valge-ebaheinik- (Lepista saeva]]
  1234. Valgeebemeline vöödik (Cortinarius hemitrichus]]
  1235. Valkjas mampel (Pholiota lenta]]
  1236. Valkjas narmasnutt (Inocybe sindonia]]
  1237. Valkjas tardservik (Hohenbuehelia petaloides]]
  1238. Valkjas vöödik (Cortinarius alboviolaceus]]
  1239. Varemerohu-ebamütsik (Hemimycena candida]]
  1240. Vares-punalehik (Entoloma corvinum]]
  1241. Varieeruv lehtrik (Clitocybe metachroa]]
  1242. Varieeruv riisikas (Lactarius quieticolor]]
  1243. Varieeruv tindik (Coprinus flocculosus]]
  1244. Varju-narmasnutt (Inocybe umbratica]]
  1245. Varjutindik (Coprinus galericuliformis]]
  1246. Värv-hernesseen (Pisolithus arhizus]]
  1247. Värviline lehtervahelik (Leucopaxillus compactus]] ehk Leucopaxillus tricolor
  1248. Värvuv limanutt (Hygrophorus discoxanthus]]
  1249. Värvuv tindik (Coprinus cothurnatus]]
  1250. Vaskriisikas (Lactarius hysginus]]
  1251. Vaskvöödik (Cortinarius orichalceus]]
  1252. Vastik vöödik (Cortinarius hinnuleus]]
  1253. Vatjas kiudpoorik (Fibroporia gossypium]]
  1254. Veinpunane liimik (Gomphidius griseovinaceus]]
  1255. Veinpunane narmasnutt (Inocybe adaequata]]
  1256. Veinpunane pilvik (Russula vinosa]]
  1257. Veinpunane puiduharik (Lentaria albovinacea]]
  1258. Verev karikseen (Sarcoscypha coccinea]]
  1259. Verev pilvik (Russula sanguinaria]]
  1260. Verev pilvik (Russula sanguinea]]
  1261. Verev vöödik (Cortinarius sanguineus]]
  1262. Veri-ebavesinutt (Pseudohygrocybe coccinea]]
  1263. Verimütsik (Mycena haematopus]]
  1264. Veririisikas (Lactarius sanguifluus]]
  1265. Verišampinjon (Agaricus langei]]
  1266. Verkjas riisikas (Lactarius semisanguifluus]]
  1267. Verkjas vöödik (Cortinarius semisanguineus]]
  1268. Vesivöödiline riisikas (Lactarius aquizonatus]]
  1269. Viha lehtervahelik (Leucopaxillus gentianeus]]
  1270. Viha tulinutt (Gymnopilus penetrans]]
  1271. Viha vöödik (Cortinarius vibratilis]]
  1272. Viidu punalehik (Entoloma viiduense]]
  1273. Villjalg-harisirmik (Lepiota clypeolaria]]
  1274. Villjalg-tindik (Coprinus macrocephalus]]
  1275. Vill-narmasnutt (Inocybe lanuginosa]]
  1276. Vill-tagel (Trametes hirsuta]]
  1277. Viltjas vöötnarmik (Phellodon tomentosus]]
  1278. Vilt-narmasnutt (Inocybe flocculosa]]
  1279. Vinav heinik (Tricholoma lascivum]]
  1280. Violett-punalehik (Entoloma mougeotii]]
  1281. Violett-tardliudik (Ascocoryne cylichnium]]
  1282. Võikõrges (Collybia butyracea]]
  1283. Võitatik (Suillus luteus]]
  1284. Voldiline tindik (Coprinopsis atramentaria]]
  1285. Voldiline tindik (Coprinus atramentarius]]
  1286. Volt-tardnahkis (Phlebia centrifuga]]
  1287. Vöötjalg-tanuk (Galerina sideroides]]
  1288. Vöötriisikas (Lactarius zonarius]]
  1289. Vööt-samblalehik (Arrhenia spathulata]]
  1290. Vööt-tagel (Trametes ochracea]]
  1291. Võrk-kivipuravik (Boletus aestivalis]]
  1292. Võrk-kivipuravik (Boletus reticulatus]]
  1293. Võsatindik (Coprinus xanthothrix]]