Eesti raadiojaamade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Eestis tegutsevad ning varem tegutsenud eesti- ja võõrkeelsed raadiojaamad.

Aktiivsed raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Nimi Omanik Sisu/Žanr Keel Kuulatav FM-sagedused Märkmed
DFM AS Eesti Meedia Tantsumuusika Vene FM, internet Harjumaa 90,2 Tuntud ka kui Dinamit FM.
Kesk-Eesti Tre Raadio Tre raadio Eesti FM, internet Järvamaa 101,0 Varem kandis nime Kuma raadio.
Klassikaraadio ERR Klassikaline Eesti FM, internet Harjumaa 106,6
Hiiumaa 94,9
Ida-Virumaa 89,4
Ida-Virumaa 90,4
Jõgevamaa 107,6
Järvamaa 107,6
Läänemaa 106,3
Lääne-Virumaa 90,4
Lääne-Virumaa 104,5
Lääne-Virumaa 107,6
Põlvamaa 105,7
Pärnumaa 107,3
Raplamaa 89,1
Saaremaa 107,0
Saaremaa 107,8
Tartumaa 90,3
Valgamaa 105,7
Viljandimaa 90,5
Võrumaa 105,7
Kuressaare Pereraadio MTÜ Kuressaare Pereraadio Religioosne – kristlik Eesti FM, internet Hiiumaa 88,7
Läänemaa 89,4
Saaremaa 89,0
MyHits AS Eesti Meedia Kesk-Eesti 97,4
Lääne-Eesti 99,8
Muhumaa 104,5
Põlva 92,3
Pärnu 91,0
Rakvere 89,8
Saaremaa 97,4
Tallinn 97,2
Tartu 97,2
Võru 92,3
Raadiojaam loodi Raadio Uuno asemele.
Narodnoje Radio AS Eesti Meedia Vene FM, internet Harjumaa 100,0
Ida-Virumaa 96,3
Ida-Virumaa 100,0
Varem nimega Raadio 100 FM.
Narvskoje Semeinoje Radio
NRJ FM Sky Media Rütmi- ja tantsumuusika Eesti FM, internet Harjumaa 93,2 Enne 2016. aastat Energy FM.
Nõmme Raadio Nõmme Raadio OÜ Eesti FM, internet Harjumaa 99,35
Pereraadio Tartu Pereraadio Ühing Religioosne – kristlik Eesti FM, internet Tallinn 89,6
Ida-Virumaa 88,2
Rakvere 88,9
Tartumaa 89,0
Võrumaa 95,7
Power Hit Radio Mediainvest Holding AS Tantsumuusika Eesti FM, internet Harjumaa 102,1
Pärnumaa 103,9
Tartumaa 89,7
Rakvere 92,5
Raadio 2 ERR Eesti FM, internet Harjumaa 101,6
Hiiumaa 99,1
Orissaare 103,4
Ida-Virumaa 102,9
Jõgevamaa 102,6
Järvamaa 102,6
Läänemaa 102,9
Lääne-Virumaa 102,9
Põlvamaa 103,6
Pärnumaa 102,3
Raplamaa 99,5
Saaremaa 103,1
Tartumaa 103,6
Valgamaa 103,6
Viljandimaa 103,9
Võrumaa 103,6
Raadio 4 ERR Vene FM, internet Tallinn 94,5
Narva 100,9
Jõgevamaa 93,4
Järvamaa 93,4
Läänemaa 93,6
Lääne-Virumaa 94,2
Pärnumaa 94,8
Tartumaa 94,4
Valgamaa 92,5
Viljandimaa 95,5
Võrumaa 99,9
Raadio 7 MTÜ Raadio 7 Religioosne – kristlik Eesti FM, internet Harjumaa 103,1
Tamsalu 96,1
Pärnumaa 88,6
Tartumaa 92,1
Raadio Elmar AS Eesti Meedia Eesti muusika Eesti FM, internet Harjumaa 91,5
Järvamaa 91,7
Läänemaa 92,2
Põlvamaa 91,2
Pärnumaa 99,0
Saaremaa 91,5
Tartumaa 88,5
Raadio HIT FM Raadio Hit FM OÜ 60-70-ndate hitid
80-90-ndate pop- ja tantsumuusikahitid
TOP40 värske muusika
Eesti FM, internet Harjumaa 88,3
Pärnumaa 96,4
Tartumaa 103,0
Raadio Kadi OÜ Raadio Kadi Eesti FM, internet Hiiumaa 90,1
Saaremaa 90,5
Saaremaa 98,6
Raadio Kuku AS Eesti Meedia Vestlus Eesti FM, internet Jõhvi 100,4
Rapla 103,2
Harjumaa 100,7
Hiiumaa 100,4
Järvamaa 100,5
Läänemaa 100,9
Lääne-Virumaa 99,6
Pärnumaa 89,9
Saaremaa 100,6
Tartumaa 100,2
Valgamaa 102,4
Viljandimaa 100,8
Raadio Marta OÜ MP Meedia Eesti FM, internet Põlvamaa 100,7
Raadio Tallinn ERR Vestlus FM, internet Harjumaa 103,5
Radio Eli Religioosne – kristlik Vene FM , Ukw Nõo 71,90 104,2
Radio Mania Front Net OÜ Rokk Eesti FM, internet Harjumaa 88,8
Retro FM Sky Media Vanad hitid Eesti FM, internet Harjumaa 97,8
Järvamaa 98,1
Läänemaa 88,2
Lääne-Virumaa 98,7
Pärnumaa 98,3
Raplamaa 98,0
Saaremaa 95,4
Tartumaa 98,6
Viljandimaa 97,9
Varem nimega Raadio 3.
Ring FM Ring FM Media OÜ Eesti FM, internet Harjumaa 105,8
Pärnumaa 93,9
Tartumaa 104,7
Võrumaa 101,7
Russkoje Radio Sky Media Vene hitid Vene FM, internet Harjumaa 90,6
Ida-Virumaa 103,6
Lääne-Virumaa 99,2
Tartumaa 101,2
Ruut FM OÜ Raadio Ruut Eesti FM, internet Valgamaa 96,6
Sky Plus Sky Media Pop Eesti FM, internet Harjumaa 95,4
Hiiumaa 96,9
Narva 93,6
Kohla-järve 103,3
Jõgevamaa 96,5
Järvamaa 92,6
Läänemaa 97,6
Lääne-Virumaa 101,3
Pärnumaa 96,8
Raplamaa 95,1
Saaremaa 96,3
Saaremaa 99,6
Tartumaa 95,2
Valgamaa 99,1
Viljandimaa 99,7
Võrumaa 93,8
Sky Radio Sky Media Pop Vene FM, internet Harjumaa 98,4
Kohla-Järve 102,1
Narva 107,9
Star FM Mediainvest Holding AS Uued ja vanad hitid Eesti FM, internet Harjumaa 96,6
Jõgevamaa 101,9
Järvamaa 88,1
Läänemaa 92,9
Lääne-Virumaa 92,2
Pärnumaa 100,3
Saaremaa 93,3
Tartumaa 99,4
Viljandimaa 89,3
Võrumaa 103,2
Tre Raadio Tre Raadio ühing MTÜ Eesti muusika
Pop
Eesti FM, internet Pärnumaa 92,7
Raplamaa 91,3
Tõrva Raadio MTÜ Tõrva Noorte Liit Uued ja vanad lood, pop Eesti FM, internet Tõrva 90,0 On eetris periooditi suvel ja talvel.
Vikerraadio ERR Eesti FM, internet Harjumaa 104,1
Hiiumaa 91,2
Ida-Virumaa 104,7
Järvamaa 105,1
Läänemaa 105,3
Lääne-Virumaa 105,4
Põlvamaa 106,1
Pärnumaa 104,8
Raplamaa 95,7
Saaremaa 96,4
Saaremaa 105,6
Saaremaa 105,9
Tartumaa 106,7
Viljandimaa 107,0
Volna Mediainvest Holding AS Vene FM, internet Harjumaa 107,1
Ida-Virumaa 97,7

Ainult Interneti-põhised raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Nimi Omanik Sisu/Žanr Keel Märkmed
Artekon Artekon MTÜ Mitmekesine Vene
Generaadio MTÜ Generaadio Eesti muusika Eesti
HappyU Adult Contemporary Eesti
Kohviradio MTÜ Huumus Easy listening Eesti
Netiraadio Džäss
Easy listening
Folk
Klassikaline
Lastelaulud
Pop
Rokk
Tantsumuusika
Vanad eesti hitid
Eesti
Raadio Muusikamoos Smooth Jazz
Soul
Funk
Eesti
Sooviraadio Adult Contemporary
Hitid
Eesti
Trance Raadio Trance-muusika Tuntud ka kui Nightchat Trance Radio.
Trance.ee Trance-muusika

Tegevuse lõpetanud raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Nimi Omanik Sisu/Žanr Keel Kuulatav FM-sagedused Märkmed
Eeva Raadio Trio LSL Tallinn 88,3
Tartu 105,6
Asemele tekkis U-Pop.
Easy FM Easy FM-i asendas 2000. aasta kevadel Star FM.
Euro FM OÜ Euro FM Vene FM, internet Harjumaa 104,9 Suleti 1. septembril 2014.
European Hit Radio Tallinn 97,8
Tartu 98,6
Hiiu Raadio Kärdla 100,4 Tegutses 1993–2000 osalise programmiga.
Järva Kuku Trio LSL
Kaguraadio Põlva 100,7 2001. aasta novembris kuulutati Kaguraadio pankrot. 2003. aasta kevadel tekkis asemele Raadio Marta.
Landessender Reval
Linnaraadio
Mega FM Tallinn 96,6
Mulgi Raadio
Nadežda
Noorteraadio Eesti Internet Striimid suleti 2014.[1]
Päikeseraadio Meediamaania OÜ Eesti Pärnu 92,7 Tegevuse lõpetamise järel alustas samal sagedusel Pärnus Tre Raadio.
Pärnu Raadio Pärnu 92,7
Q Raadio Tartu 99,4
Raadio 2.2 ERR Eesti Internet
Raadio 24x7 MTÜ Raadio 7 Eesti Internet Eesti esimene internetiraadio. Tegutses 10 aastat (2002–2012). [2]
Radio BeFree Tuntud ka kui Raadio Pulss B3. Lõpetas tegevuse 23. jaanuaril 1998, Raadio Pulss B3 töötajad, stuudiotehnika ja saatjatevõrk läksid üle AS Trio LSL-ile (saatevõrk Raadio Elmarile). [3][katkine link]
Radio Love Tallinn 97,8
Raadio Top Tallinn 71,0 ja 90,6
Raadio Uuno Trio LSL Pop Eesti FM, internet Harjumaa 97,2
Järvamaa 97,4
Läänemaa 99,8
Lääne-Virumaa 89,8
Saaremaa 104,5
Põlvamaa 92,3
Pärnumaa 91,0
Saaremaa 97,4
Tartumaa 97,2
Võrumaa 92,3
Raadio Viru Rakvere 92,5
Jõhvi 100,4
Raadio V6 Tallinn 97,8
Sky Classics Sky Media Tallinn 93,8
Spin FM Trio LSL Pop Eesti Internet
Sun FM Tartu 101,2
Pärnu 96,4
Tartu Raadio Tartu 69,68 ja 100,2
U-Pop Trio LSL Hip-hop, R&B Eesti Tallinn 88,3 Mängis alguses seni Eeva Raadios mängitud muusikat, kuid hiljem orienteerus ümber R&B (Rhythm and Blues) stiilile. U-Pop-i asendas Spin FM.
Uuno Plus Trio LSL Tallinn 90,2
VALI-raadio Põltsamaa 96,5 Kandis üle ka Raadio Tartu saateid. Raadio Tartu tütarettevõte.[4]
Valga Raadio (Raadio Valga)
Viru Raadio
Viimsi Raadio Viimsi 100,0

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Armsad Sõbrad!". Noorteraadio, 2013-12-31. Noorteraadio/Facebook. Arhiiviversioon, arhiveeritud 2015-03-01. Tsitaat: “Kahjuks peame teatama , [sic] et uuest aastast Noorteraadio eeter enam Teieni ei jõua, kuigi lootus jääb, et kunagi kohtume taas 🙂”
  2. Raadio24x7 info facebook.com
  3. [1]
  4. Raadio Tartu tahab levida Tallinnani 28.09.1996

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]