Tallinna linnavolinike loend (1921)

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Valitud 26–27. veebruaril 1921, avaldatud Riigi Teatajas nr. 23 8. aprillil 1921.

Tallinna Majaomanikkude nimekirja järele nr. 1[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Jaan Masing
  2. Voldemar Lender
  3. Karl Lüüs
  4. Alfred Maurer
  5. Juhan Mürk
  6. Robert Gutmann
  7. Johan Kesküll
  8. Hans Saat
  9. Otto Niggol

Eesti Sotsiaaldemokraatliku Tööliste Partei nimekirja järele nr. 2[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Mihkel Martna
  2. Karl Virma
  3. Johannes Pikkov
  4. Mait Püümann

Tööerakonna nimekirja järele nr. 3[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Anton Uesson
  2. Rudolf Paabo
  3. Jüri Annusson
  4. Aleksander Veidermann
  5. Aleksander Dreverk
  6. Ants Piip
  7. Jaan Tomp
  8. Tõnis Kalbus
  9. Paul Öpik
  10. Tõnu Loik
  11. Paul Pedusaar
  12. Jaan Martens
  13. Otto Kiesel
  14. Theodor Käärik
  15. Aleksander Lukk
  16. Anna Tellmann
  17. Nikolai Talts
  18. Jaan Kross

Vigastatud Sõjameeste ühisuse nimekirja järele nr. 4[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Mihkel Vaarmann

Tallinna Kaupmeeste rühma nimekirja järele nr. 5[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Mait Sõerde

Kristliku Rahvaerakonna nimekirja järele nr. 6[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Nikolai Kann
  2. Artur Perna
  3. Leopold Raudkepp
  4. Eduard Paimal
  5. Karl Erma
  6. Johann Klonmann
  7. Artur Hüüs
  8. Johan Reintam
  9. Hans Kubu
  10. Artur Sommer

Eesti Rahvaerakonna nimekirja järele nr. 7[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Aadu Birk
  2. August Keisermann
  3. Jakob Vestholm
  4. Aleksander Bürger
  5. Johann Lepa
  6. Jüri Oras

“Üürniku” seltsi nimekirja järele nr. 9[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Eugen Friedolin
  2. Konstantin Lehtmets
  3. Harry Kullerkupp
  4. Paul Sepp
  5. Mihail Krents
  6. Hilda Torupill
  7. Aleksander Pormann
  8. Juhan Depmann
  9. Juhan Leps

Kommunistlikkude tööliste nimekirja järele nr. 10[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Johannes Vanja
  2. Paul Raudsepp
  3. Arnold Sommerling
  4. Mihkel Kalm
  5. Johannes Samra
  6. Jaan Kurgema
  7. Jüri Rooberg
  8. Jüri Liivas
  9. Jaan Truumann
  10. Eduard Ambos
  11. Eduard Sandström
  12. Julius Sahk
  13. Tõnis Mets
  14. Sergei Andrejev
  15. Karl Kuusk
  16. Johan Tantshindrek
  17. Karl Ellis
  18. Johannes Viän
  19. Paula Järv
  20. Johannes Promis
  21. Jaan Leeto
  22. Karl Tammik
  23. Adolf Leevald
  24. Peeter Simson
  25. Elfriede Schmidt
  26. Tõnis Kumm
  27. Johanna Hannus
  28. Gustav Saum

Eesti Iseseisva Sotsialistliku Tööliste Partei nimekirja järele nr. 11[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Erich Jonas
  2. Hermann Norrak
  3. Paul Abramson
  4. Hans Hamburg

Saksa-Balti erakonna nimekirja järele nr. 13[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Harry Koch
  2. Gerhard Kress
  3. Ernst Siebert
  4. Werner Obst
  5. Aleksander Jürgens
  6. Axel de Vries
  7. Otto Haller
  8. Eugen Wilde
  9. Ernst Stakelberg
  10. Leontine Hippius
  11. Martin Luther

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]