Panama riigipeade loend

Allikas: Vikipeedia

Panama riigipeade loend loetleb Panama presidendid alates riigi iseseisvumisest 1903. aastal.

Alates Kuni Riigipea Eluaastad
1904, 20. veebruar 1908 Manuel Amador Guerrero (18331909)
1908, 1. oktoober 1910 José Domingo de Obaldía (18451910)
1910, 1. märts 1910 Carlos Antonio Mendoza (18561916)
1910, 1. oktoober 1910 Federico Boyd (18511924)
1910, 5. oktoober 1912 Pablo Arosemena Alba (18361920)
1912, 1. oktoober 1916 Belisario Porras Barahona (1) (18561942)
1916, 1. oktoober 1918 Ramón Maximiliano Valdés (18671918)
1918, 3. juuni 1918 Ciro Luis Urriola ajutine (18631922)
1918, 1. oktoober 1918 Pedro Antonio Díaz ajutine (18471919)
1918, 12. oktoober 1920 Belisario Porras Barahona (2) (18561942)
1920, 30. jaanuar 1920 Ernesto Tisdel Lefevre ajutine (18761922)
1920, 1. oktoober 1924 Belisario Porras Barahona (3) (18561942)
1924, 1. oktoober 1928 Rodolfo Chiari (18691937)
1928, 1. oktoober 1931, 3. jaanuar Florencio Harmodio Arosemena (18721945)
1931, 16. jaanuar 1932 Ricardo Joaquín Alfaro Jované (18821971)
1932, 5. juuni 1936 Harmodio Arias Madrid (18861962)
1936, 1. oktoober 1939 Juan Demóstenes Arosemena (18791939)
1939, 16. detsember 1939 Ezequiel Fernández Jaén ajutine (18861946)
1939, 18. detsember 1940 Augusto Samuel Boyd ajutine (18791957)
1940, 1. oktoober 1941 Arnulfo Arias Madrid (1) (19011988)
1941, 9. oktoober tunnid Ernesto Jaén Guardia ajutine (18951961)
1941, 9. oktoober 1945, 15. juuni Ricardo Adolfo de la Guardia Arango (18991969)
1945, 15. veebruar 1945 Jeptha B. Duncan ajutine (18851977)
1945, 15. juuni 1948, 7. august Enrique Adolfo Jiménez Brin (18881970)
1948, 12. juuli üks päev Enrique de Obarrio ajutine
1948, 7. august 1949 Domingo Díaz Arosemena (18751949)
1949, 28. juuli 1949 Daniel Chanis Pinzón (18911961)
1949, 20. november 1949 Roberto Francisco Chiari Remón (19051981)
1949, 24. november 1951 Arnulfo Arias Madrid (2) (19011988)
1951, 9. mai 1952 Alcibíades Arosemena (18831958)
1952, 1. oktoober 1955 José Antonio Remón Cantera (19081955)
1955, 2. jaanuar 1955 José Ramón Guizado Valdés (18991964)
1955, 29. märts 1956 Ricardo Arias Espinosa (19121993)
1956, 1. oktoober 1960 Ernesto de la Guardia Navarro (19041983)
1960, 1. oktoober 1964 Roberto Francisco Chiari Remón (2) (19051981)
1964, 1. oktoober 1968 Marco Aurelio Robles Méndez (19051990)
1968, 24. märts 1968 Max Delvalle ajutine (19111979)
1968, 1. oktoober 1968 Arnulfo Arias Madrid (3) (19011988)
1968, 12. oktoober 1969 José María Pinilla Fábrega (19191979)
1969, 19. detsember 1978 Demetrio Lakas Bahas (19251999)
1978, 11. oktoober 1982 Aristides Royo (1940–)
1982, 31. juuli 1984 Ricardo de la Espriella (1934–)
1984, 13. veebruar 1984 Jorge Illueca (19182012)
1984, 11. oktoober 1985 Nicolás Ardito Barletta Vallarino (1938–)
1985, 28. september 1988 Eric Arturo Delvalle (1937–)
1988, 26. veebruar 1989 Manuel Solís Palma ajutine (19172009)
1989, 1. september 1989 Francisco Rodríguez ajutine (1938–)
1989, 20. detsember 1994 Guillermo Endara Galimany (19362009)
1994, 1. september 1999 Ernesto Pérez Balladares (1946–)
1999, 1. september 2004 Mireya Moscoso (1946–)
2004, 1. september 2009 Martín Torrijos (1963–)
2009, 1. juuli Ricardo Martinelli (1952–)