Pas-de-Calais' departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Pas-de-Calais'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Arras, Béthune, Boulogne-sur-Mer, Bruay-la-Buissière, Calais, Hénin-Beaumont Lens, Liévin, Méricourt ja Saint-Omer on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Arras[muuda | muuda lähteteksti]

Arras-Lääne kanton

  1. Arras 62 041

Arras-Lõuna kanton

  1. Achicourt 62 004
  2. Agny 62 013
  3. Arras 62 041
  4. Beaurains 62 099
  5. Fampoux 62 323
  6. Feuchy 62 331
  7. Neuville-Vitasse 62 611
  8. Tilloy-lès-Mofflaines 62 817
  9. Wailly 62 869

Arras-Põhja kanton

  1. Arras 62 041
  2. Athies 62 042
  3. Saint-Laurent-Blangy 62 753
  4. Saint-Nicolas 62 764

Aubigny-en-Artois' kanton

  1. Agnières 62 012
  2. Ambrines 62 027
  3. Aubigny-en-Artois 62 045
  4. Averdoingt 62 061
  5. Bailleul-aux-Cornailles 62 070
  6. Bajus 62 077
  7. Berles-Monchel 62 113
  8. Béthonsart 62 118
  9. Camblain-l'Abbé 62 199
  10. Cambligneul 62 198
  11. Capelle-Fermont 62 211
  12. Chelers 62 221
  13. La Comté 62 232
  14. Frévillers 62 362
  15. Frévin-Capelle 62 363
  16. Gouy-en-Ternois 62 381
  17. Hermaville 62 438
  18. Izel-lès-Hameau 62 477
  19. Magnicourt-en-Comte 62 536
  20. Maizières 62 542
  21. Mingoval 62 574
  22. Monchy-Breton 62 580
  23. Penin 62 651
  24. Savy-Berlette 62 785
  25. La Thieuloye 62 813
  26. Tilloy-lès-Hermaville 62 816
  27. Tincques 62 820
  28. Villers-Brûlin 62 856
  29. Villers-Châtel 62 857
  30. Villers-Sir-Simon 62 860

Auxi-le-Château' kanton

  1. Aubrometz 62 047
  2. Auxi-le-Château 62 060
  3. Beauvoir-Wavans 62 881
  4. Boffles 62 143
  5. Bonnières 62 154
  6. Boubers-sur-Canche 62 158
  7. Bouret-sur-Canche 62 163
  8. Buire-au-Bois 62 182
  9. Canteleux 62 210
  10. Conchy-sur-Canche 62 234
  11. Fontaine-l'Étalon 62 345
  12. Fortel-en-Artois 62 346
  13. Frévent 62 361
  14. Gennes-Ivergny 62 370
  15. Haravesnes 62 411
  16. Ligny-sur-Canche 62 513
  17. Monchel-sur-Canche 62 577
  18. Nœux-lès-Auxi 62 616
  19. Le Ponchel 62 665
  20. Quœux-Haut-Maînil 62 683
  21. Rougefay 62 722
  22. Tollent 62 822
  23. Vacquerie-le-Boucq 62 833
  24. Vaulx 62 838
  25. Villers-l'Hôpital 62 859
  26. Willencourt 62 891

Avesnes-le-Comte'i kanton

  1. Avesnes-le-Comte 62 063
  2. Barly 62 084
  3. Bavincourt 62 086
  4. Beaudricourt 62 091
  5. Beaufort-Blavincourt 62 092
  6. Berlencourt-le-Cauroy 62 111
  7. Canettemont 62 208
  8. Coullemont 62 243
  9. Couturelle 62 253
  10. Denier 62 266
  11. Estrée-Wamin 62 316
  12. Givenchy-le-Noble 62 372
  13. Grand-Rullecourt 62 385
  14. Hauteville 62 418
  15. Houvin-Houvigneul 62 459
  16. Ivergny 62 475
  17. Lattre-Saint-Quentin 62 490
  18. Liencourt 62 507
  19. Lignereuil 62 511
  20. Magnicourt-sur-Canche 62 537
  21. Manin 62 544
  22. Noyellette 62 629
  23. Noyelle-Vion 62 630
  24. Rebreuve-sur-Canche 62 694
  25. Rebreuviette 62 695
  26. Sars-le-Bois 62 778
  27. Saulty 62 784
  28. Sombrin 62 798
  29. Le Souich 62 802
  30. Sus-Saint-Léger 62 804
  31. Warluzel 62 879

Bapaume'i kanton

  1. Achiet-le-Grand 62 005
  2. Achiet-le-Petit 62 006
  3. Avesnes-lès-Bapaume 62 064
  4. Bancourt 62 079
  5. Bapaume 62 080
  6. Beaulencourt 62 093
  7. Béhagnies 62 103
  8. Beugnâtre 62 121
  9. Biefvillers-lès-Bapaume 62 129
  10. Bihucourt 62 131
  11. Favreuil 62 326
  12. Frémicourt 62 353
  13. Grévillers 62 387
  14. Ligny-Thilloy 62 515
  15. Martinpuich 62 561
  16. Morval 62 593
  17. Riencourt-lès-Bapaume 62 708
  18. Sapignies 62 776
  19. Le Sars 62 777
  20. Le Transloy 62 829
  21. Villers-au-Flos 62 855
  22. Warlencourt-Eaucourt 62 876

Beaumetz-lès-Loges'i kanton

  1. Adinfer 62 009
  2. Agnez-lès-Duisans 62 011
  3. Bailleulmont 62 072
  4. Bailleulval 62 074
  5. Basseux 62 085
  6. Beaumetz-lès-Loges 62 097
  7. Berles-au-Bois 62 112
  8. Berneville 62 115
  9. Blairville 62 135
  10. Boiry-Sainte-Rictrude 62 147
  11. Boiry-Saint-Martin 62 146
  12. La Cauchie 62 216
  13. Ficheux 62 332
  14. Fosseux 62 347
  15. Gouves 62 378
  16. Gouy-en-Artois 62 379
  17. Habarcq 62 399
  18. Haute-Avesnes 62 415
  19. Hendecourt-lès-Ransart 62 425
  20. La Herlière 62 434
  21. Mercatel 62 568
  22. Monchiet 62 578
  23. Monchy-au-Bois 62 579
  24. Montenescourt 62 586
  25. Ransart 62 689
  26. Rivière 62 712
  27. Simencourt 62 796
  28. Wanquetin 62 874
  29. Warlus 62 878

Bertincourt'i kanton

  1. Barastre 62 082
  2. Beaumetz-lès-Cambrai 62 096
  3. Bertincourt 62 117
  4. Beugny 62 122
  5. Bus 62 189
  6. Haplincourt 62 410
  7. Havrincourt 62 421
  8. Hermies 62 440
  9. Lebucquière 62 493
  10. Léchelle 62 494
  11. Metz-en-Couture 62 572
  12. Morchies 62 591
  13. Neuville-Bourjonval 62 608
  14. Rocquigny 62 715
  15. Ruyaulcourt 62 731
  16. Trescault 62 830
  17. Vélu 62 840
  18. Ytres 62 909

Croisilles'i kanton

  1. Ablainzevelle 62 002
  2. Ayette 62 068
  3. Boiry-Becquerelle 62 144
  4. Boisleux-au-Mont 62 151
  5. Boisleux-Saint-Marc 62 152
  6. Boyelles 62 172
  7. Bucquoy 62 181
  8. Bullecourt 62 185
  9. Chérisy 62 223
  10. Courcelles-le-Comte 62 248
  11. Croisilles 62 259
  12. Douchy-lès-Ayette 62 272
  13. Écoust-Saint-Mein 62 285
  14. Ervillers 62 306
  15. Fontaine-lès-Croisilles 62 343
  16. Gomiécourt 62 374
  17. Guémappe 62 392
  18. Hamelincourt 62 406
  19. Héninel 62 426
  20. Hénin-sur-Cojeul 62 428
  21. Mory 62 594
  22. Moyenneville 62 597
  23. Noreuil 62 619
  24. Saint-Léger 62 754
  25. Saint-Martin-sur-Cojeul 62 761
  26. Vaulx-Vraucourt 62 839
  27. Wancourt 62 873

Dainville'i kanton

  1. Acq 62 007
  2. Anzin-Saint-Aubin 62 037
  3. Dainville 62 263
  4. Duisans 62 279
  5. Écurie 62 290
  6. Étrun 62 320
  7. Marœuil 62 557
  8. Mont-Saint-Éloi 62 589
  9. Roclincourt 62 714
  10. Sainte-Catherine 62 744

Heuchini kanton

  1. Anvin 62 036
  2. Aumerval 62 058
  3. Bailleul-lès-Pernes 62 071
  4. Bergueneuse 62 109
  5. Bours 62 166
  6. Boyaval 62 171
  7. Conteville-en-Ternois 62 238
  8. Eps 62 299
  9. Équirre 62 301
  10. Érin 62 303
  11. Fiefs 62 333
  12. Fleury 62 339
  13. Floringhem 62 340
  14. Fontaine-lès-Boulans 62 342
  15. Fontaine-lès-Hermans 62 344
  16. Hestrus 62 450
  17. Heuchin 62 451
  18. Huclier 62 462
  19. Lisbourg 62 519
  20. Marest 62 553
  21. Monchy-Cayeux 62 581
  22. Nédon 62 600
  23. Nédonchel 62 601
  24. Pernes 62 652
  25. Prédefin 62 668
  26. Pressy 62 669
  27. Sachin 62 732
  28. Sains-lès-Pernes 62 740
  29. Tangry 62 805
  30. Teneur 62 808
  31. Tilly-Capelle 62 818
  32. Valhuon 62 835

Marquioni kanton

  1. Baralle 62 081
  2. Bourlon 62 164
  3. Buissy 62 184
  4. Écourt-Saint-Quentin 62 284
  5. Épinoy 62 298
  6. Graincourt-lès-Havrincourt 62 384
  7. Inchy-en-Artois 62 469
  8. Lagnicourt-Marcel 62 484
  9. Marquion 62 559
  10. Oisy-le-Verger 62 638
  11. Palluel 62 646
  12. Pronville 62 671
  13. Quéant 62 673
  14. Rumaucourt 62 728
  15. Sains-lès-Marquion 62 739
  16. Sauchy-Cauchy 62 780
  17. Sauchy-Lestrée 62 781

Pas-en-Artois'i kanton

  1. Amplier 62 030
  2. Bienvillers-au-Bois 62 130
  3. Couin 62 242
  4. Famechon 62 322
  5. Foncquevillers 62 341
  6. Gaudiempré 62 368
  7. Gommecourt 62 375
  8. Grincourt-lès-Pas 62 389
  9. Halloy 62 404
  10. Hannescamps 62 409
  11. Hébuterne 62 422
  12. Hénu 62 430
  13. Humbercamps 62 465
  14. Mondicourt 62 583
  15. Orville 62 640
  16. Pas-en-Artois 62 649
  17. Pommera 62 663
  18. Pommier 62 664
  19. Puisieux 62 672
  20. Sailly-au-Bois 62 733
  21. Saint-Amand 62 741
  22. Sarton 62 779
  23. Souastre 62 800
  24. Thièvres 62 814
  25. Warlincourt-lès-Pas 62 877

Saint-Pol-sur-Ternoise'i kanton

  1. Beauvois 62 101
  2. Bermicourt 62 114
  3. Blangerval-Blangermont 62 137
  4. Brias 62 180
  5. Buneville 62 187
  6. Croisette 62 258
  7. Croix-en-Ternois 62 260
  8. Diéval 62 269
  9. Écoivres 62 283
  10. Flers 62 337
  11. Foufflin-Ricametz 62 348
  12. Framecourt 62 352
  13. Gauchin-Verloingt 62 367
  14. Guinecourt 62 396
  15. Hautecloque 62 416
  16. Héricourt 62 433
  17. Herlincourt 62 435
  18. Herlin-le-Sec 62 436
  19. Hernicourt 62 442
  20. Humerœuille 62 467
  21. Humières 62 468
  22. Ligny-Saint-Flochel 62 514
  23. Linzeux 62 518
  24. Maisnil 62 539
  25. Marquay 62 558
  26. Moncheaux-lès-Frévent 62 576
  27. Monts-en-Ternois 62 590
  28. Neuville-au-Cornet 62 607
  29. Nuncq-Hautecôte 62 631
  30. Œuf-en-Ternois 62 633
  31. Ostreville 62 641
  32. Pierremont 62 655
  33. Ramecourt 62 686
  34. Roëllecourt 62 717
  35. Saint-Michel-sur-Ternoise 62 763
  36. Saint-Pol-sur-Ternoise 62 767
  37. Séricourt 62 791
  38. Sibiville 62 795
  39. Siracourt 62 797
  40. Ternas 62 809
  41. Troisvaux 62 831
  42. Wavrans-sur-Ternoise 62 883

Vimy kanton

  1. Ablain-Saint-Nazaire 62 001
  2. Acheville 62 003
  3. Arleux-en-Gohelle 62 039
  4. Bailleul-Sir-Berthoult 62 073
  5. Bois-Bernard 62 148
  6. Carency 62 213
  7. Farbus 62 324
  8. Fresnoy-en-Gohelle 62 358
  9. Gavrelle 62 369
  10. Givenchy-en-Gohelle 62 371
  11. Izel-lès-Équerchin 62 476
  12. Neuville-Saint-Vaast 62 609
  13. Neuvireuil 62 612
  14. Oppy 62 639
  15. Quiéry-la-Motte 62 680
  16. Souchez 62 801
  17. Thélus 62 810
  18. Villers-au-Bois 62 854
  19. Vimy 62 861
  20. Willerval 62 892

Vitry-en-Artois' kanton

  1. Bellonne 62 106
  2. Biache-Saint-Vaast 62 128
  3. Boiry-Notre-Dame 62 145
  4. Brebières 62 173
  5. Cagnicourt 62 192
  6. Corbehem 62 240
  7. Dury 62 280
  8. Étaing 62 317
  9. Éterpigny 62 319
  10. Fresnes-lès-Montauban 62 355
  11. Gouy-sous-Bellonne 62 383
  12. Hamblain-les-Prés 62 405
  13. Haucourt 62 414
  14. Hendecourt-lès-Cagnicourt 62 424
  15. Monchy-le-Preux 62 582
  16. Noyelles-sous-Bellonne 62 627
  17. Pelves 62 650
  18. Plouvain 62 660
  19. Récourt 62 697
  20. Rémy 62 703
  21. Riencourt-lès-Cagnicourt 62 709
  22. Rœux 62 718
  23. Sailly-en-Ostrevent 62 734
  24. Saudemont 62 782
  25. Tortequesne 62 825
  26. Villers-lès-Cagnicourt 62 858
  27. Vis-en-Artois 62 864
  28. Vitry-en-Artois 62 865

Béthune[muuda | muuda lähteteksti]

Aucheli kanton

  1. Ames 62 028
  2. Amettes 62 029
  3. Auchel 62 048
  4. Burbure 62 188
  5. Cauchy-à-la-Tour 62 217
  6. Ecquedecques 62 286
  7. Ferfay 62 328
  8. Lespesses 62 500
  9. Lières 62 508
  10. Lozinghem 62 532

Barlini kanton

  1. Barlin 62 083
  2. Drouvin-le-Marais 62 278
  3. Gosnay 62 377
  4. Haillicourt 62 400
  5. Hesdigneul-lès-Béthune 62 445
  6. Houchin 62 456
  7. Ruitz 62 727
  8. Vaudricourt 62 836

Béthune-Ida kanton

  1. Béthune 62 119
  2. La Couture 62 252
  3. Essars 62 310
  4. Hinges 62 454
  5. Locon 62 520
  6. Verquigneul 62 847
  7. Vieille-Chapelle 62 851

Béthune-Lõuna kanton

  1. Allouagne 62 023
  2. Béthune 62 119
  3. Fouquereuil 62 349
  4. Fouquières-lès-Béthune 62 350
  5. Labeuvrière 62 479
  6. Lapugnoy 62 489
  7. Verquin 62 848

Béthune-Põhja kanton

  1. Annezin 62 035
  2. Béthune 62 119
  3. Chocques 62 224
  4. Oblinghem 62 632
  5. Vendin-lès-Béthune 62 841

Bruay-la-Buissière'i kanton

  1. Bruay-la-Buissière 62 178

Cambrini kanton

  1. Annequin 62 034
  2. Auchy-les-Mines 62 051
  3. Cambrin 62 200
  4. Cuinchy 62 262
  5. Festubert 62 330
  6. Noyelles-lès-Vermelles 62 626
  7. Richebourg 62 706
  8. Vermelles 62 846

Divioni kanton

  1. Calonne-Ricouart 62 194
  2. Divion 62 270
  3. Marles-les-Mines 62 555

Douvrini kantonBilly-Berclau 132

  1. Douvrin 62 276
  2. Givenchy-lès-la-Bassée 62 373
  3. Haisnes 62 401
  4. Violaines 62 863

Houdaini kanton

  1. Beugin 62 120
  2. Bruay-la-Buissière 62 178
  3. Camblain-Châtelain 62 197
  4. Caucourt 62 218
  5. Estrée-Cauchy 62 314
  6. Fresnicourt-le-Dolmen 62 356
  7. Gauchin-Légal 62 366
  8. Hermin 62 441
  9. Houdain 62 457
  10. Maisnil-lès-Ruitz 62 540
  11. Ourton 62 642
  12. Rebreuve-Ranchicourt 62 693

Laventie' kanton

  1. Fleurbaix 62 338
  2. Laventie 62 491
  3. Lestrem 62 502
  4. Lorgies 62 529
  5. Neuve-Chapelle 62 606
  6. Sailly-sur-la-Lys 62 736

Lillers'i kanton

  1. Busnes 62 190
  2. Calonne-sur-la-Lys 62 195
  3. Gonnehem 62 376
  4. Guarbecque 62 391
  5. Lillers 62 516
  6. Mont-Bernanchon 62 584
  7. Robecq 62 713
  8. Saint-Floris 62 747
  9. Saint-Venant 62 770

Nœux-les-Mines'i kanton

  1. Beuvry 62 126
  2. Labourse 62 480
  3. Nœux-les-Mines 62 617
  4. Sailly-Labourse 62 735

Norrent-Fontes'i kanton

  1. Auchy-au-Bois 62 049
  2. Blessy 62 141
  3. Bourecq 62 162
  4. Estrée-Blanche 62 313
  5. Ham-en-Artois 62 407
  6. Isbergues 62 473
  7. Lambres 62 486
  8. Liettres 62 509
  9. Ligny-lès-Aire 62 512
  10. Linghem 62 517
  11. Mazinghem 62 564
  12. Norrent-Fontes 62 620
  13. Quernes 62 676
  14. Rely 62 701
  15. Rombly 62 720
  16. Saint-Hilaire-Cottes 62 750
  17. Westrehem 62 885
  18. Witternesse 62 900

Boulogne-sur-Mer[muuda | muuda lähteteksti]

Boulogne-sur-Mer-Kirde kanton

  1. Boulogne-sur-Mer 62 160
  2. Conteville-lès-Boulogne 62 237
  3. Pernes-lès-Boulogne 62 653
  4. Pittefaux 62 658
  5. Wimille 62 894

Boulogne-sur-Mer-Loode kanton

  1. Boulogne-sur-Mer 62 160
  2. Wimereux 62 893

Boulogne-sur-Mer-Lõuna kanton

  1. Baincthun 62 075
  2. Boulogne-sur-Mer 62 160
  3. La Capelle-lès-Boulogne 62 908
  4. Echinghen 62 281
  5. Saint-Martin-Boulogne 62 758

Desvres'i kanton

  1. Alincthun 62 022
  2. Bainghen 62 076
  3. Bellebrune 62 104
  4. Belle-et-Houllefort 62 105
  5. Bournonville 62 165
  6. Brunembert 62 179
  7. Colembert 62 230
  8. Courset 62 251
  9. Crémarest 62 255
  10. Desvres 62 268
  11. Henneveux 62 429
  12. Longfossé 62 524
  13. Longueville 62 526
  14. Lottinghen 62 530
  15. Menneville 62 566
  16. Nabringhen 62 599
  17. Quesques 62 678
  18. Saint-Martin-Choquel 62 759
  19. Selles 62 786
  20. Senlecques 62 789
  21. Vieil-Moutier 62 853
  22. Le Wast 62 880
  23. Wirwignes 62 896

Marquise'i kanton

  1. Ambleteuse 62 025
  2. Audembert 62 052
  3. Audinghen 62 054
  4. Audresselles 62 056
  5. Bazinghen 62 089
  6. Beuvrequen 62 125
  7. Ferques 62 329
  8. Hervelinghen 62 444
  9. Landrethun-le-Nord 62 487
  10. Leubringhen 62 503
  11. Leulinghen-Bernes 62 505
  12. Maninghen-Henne 62 546
  13. Marquise 62 560
  14. Offrethun 62 636
  15. Rety 62 705
  16. Rinxent 62 711
  17. Saint-Inglevert 62 751
  18. Tardinghen 62 806
  19. Wacquinghen 62 867
  20. Wierre-Effroy 62 889
  21. Wissant 62 899

Outreau' kanton

  1. Équihen-Plage 62 300
  2. Outreau 62 643

Le Porteli kanton

  1. Boulogne-sur-Mer 62 160
  2. Le Portel 62 667

Samer' kanton

  1. Carly 62 214
  2. Condette 62 235
  3. Dannes 62 264
  4. Doudeauville 62 273
  5. Halinghen 62 402
  6. Hesdigneul-lès-Boulogne 62 446
  7. Hesdin-l'Abbé 62 448
  8. Isques 62 474
  9. Lacres 62 483
  10. Nesles 62 603
  11. Neufchâtel-Hardelot 62 604
  12. Questrecques 62 679
  13. Saint-Étienne-au-Mont 62 746
  14. Saint-Léonard 62 755
  15. Samer 62 773
  16. Tingry 62 821
  17. Verlincthun 62 845
  18. Wierre-au-Bois 62 888

Calais[muuda | muuda lähteteksti]

Calais'-Ida kanton

  1. Calais 62 193
  2. Marck 62 548

Calais'-Kagu kanton

  1. Calais 62 193

Calais'-Kesk kanton

  1. Les Attaques 62 043
  2. Calais 62 193
  3. Coulogne 62 244

Calais'-Loode kanton

  1. Bonningues-lès-Calais 62 156
  2. Calais 62 193
  3. Coquelles 62 239
  4. Escalles 62 307
  5. Fréthun 62 360
  6. Nielles-lès-Calais 62 615
  7. Peuplingues 62 654
  8. Saint-Tricat 62 769
  9. Sangatte 62 774

Guînes'i kanton

  1. Alembon 62 020
  2. Andres 62 031
  3. Bouquehault 62 161
  4. Boursin 62 167
  5. Caffiers 62 191
  6. Campagne-lès-Guines 62 203
  7. Fiennes 62 334
  8. Guînes 62 397
  9. Hames-Boucres 62 408
  10. Hardinghen 62 412
  11. Herbinghen 62 432
  12. Hermelinghen 62 439
  13. Hocquinghen 62 455
  14. Licques 62 506
  15. Pihen-lès-Guînes 62 657
  16. Sanghen 62 775

Lens[muuda | muuda lähteteksti]

Avioni kanton

  1. Avion 62 065
  2. Méricourt 62 570

Bully-les-Mines'i kanton

  1. Bully-les-Mines 62 186
  2. Mazingarbe 62 563

Carvini kanton

  1. Carvin 62 215
  2. Libercourt 62 907

Courrières'i kanton

  1. Courrières 62 250
  2. Oignies 62 637

Harnes'i kanton

  1. Estevelles 62 311
  2. Harnes 62 413
  3. Pont-à-Vendin 62 666

Hénin-Beaumonti kanton

  1. Hénin-Beaumont 62 427
  2. Noyelles-Godault 62 624

Leforest' kanton

  1. Courcelles-lès-Lens 62 249
  2. Dourges 62 274
  3. Évin-Malmaison 62 321
  4. Leforest 62 497

Lens-Ida kanton

  1. Lens 62 498
  2. Sallaumines 62 771

Lens-Kirde kanton

  1. Annay 62 033
  2. Lens 62 498
  3. Loison-sous-Lens 62 523

Lens-Loode kanton

  1. Lens 62 498
  2. Loos-en-Gohelle 62 528

Liévin-Lõuna kanton

  1. Angres 62 032
  2. Éleu-dit-Leauwette 62 291
  3. Liévin 62 510

Liévin-Põhja kanton

  1. Grenay 62 386
  2. Liévin 62 510

Montigny-en-Gohelle'i kanton

  1. Hénin-Beaumont 62 427
  2. Montigny-en-Gohelle 62 587

Noyelles-sous-Lensi kanton

  1. Billy-Montigny 62 133
  2. Fouquières-lès-Lens 62 351
  3. Noyelles-sous-Lens 62 628

Rouvroy kanton

  1. Drocourt 62 277
  2. Méricourt 62 570
  3. Rouvroy 62 724

Sains-en-Gohelle'i kanton

  1. Aix-Noulette 62 019
  2. Bouvigny-Boyeffles 62 170
  3. Gouy-Servins 62 380
  4. Hersin-Coupigny 62 443
  5. Sains-en-Gohelle 62 737
  6. Servins 62 793

Wingles'i kanton

  1. Bénifontaine 62 107
  2. Hulluch 62 464
  3. Meurchin 62 573
  4. Vendin-le-Vieil 62 842
  5. Wingles 62 895

Montreuil[muuda | muuda lähteteksti]

Berck'i kanton

  1. Airon-Notre-Dame 62 015
  2. Airon-Saint-Vaast 62 016
  3. Berck 62 108
  4. Colline-Beaumont 62 231
  5. Conchil-le-Temple 62 233
  6. Groffliers 62 390
  7. Rang-du-Fliers 62 688
  8. Tigny-Noyelle 62 815
  9. Verton 62 849
  10. Waben 62 866

Campagne-lès-Hesdini kanton

  1. Aix-en-Issart 62 018
  2. Beaurainville 62 100
  3. Boisjean 62 150
  4. Boubers-lès-Hesmond 62 157
  5. Brimeux 62 177
  6. Buire-le-Sec 62 183
  7. Campagne-lès-Hesdin 62 204
  8. Douriez 62 275
  9. Gouy-Saint-André 62 382
  10. Hesmond 62 449
  11. Lespinoy 62 501
  12. Loison-sur-Créquoise 62 522
  13. Maintenay 62 538
  14. Marant 62 547
  15. Marenla 62 551
  16. Maresquel-Ecquemicourt 62
  17. Marles-sur-Canche 62 556
  18. Offin 62 635
  19. Roussent 62 723
  20. Saint-Denœux 62 745
  21. Saint-Rémy-au-Bois 62 768
  22. Saulchoy 62 783
  23. Sempy 62 787

Étaples'i kanton

  1. Attin 62 044
  2. Bernieulles 62 116
  3. Beutin 62 124
  4. Bréxent-Énocq 62 176
  5. Camiers 62 201
  6. Cormont 62 241
  7. Estrée 62 312
  8. Estréelles 62 315
  9. Étaples 62 318
  10. Frencq 62 354
  11. Hubersent 62 460
  12. Inxent 62 472
  13. Lefaux 62 496
  14. Longvilliers 62 527
  15. Maresville 62 554
  16. Montcavrel 62 585
  17. Recques-sur-Course 62 698
  18. Tubersent 62 832
  19. Widehem 62 887

Fruges'i kanton

  1. Ambricourt 62 026
  2. Avondance 62 066
  3. Canlers 62 209
  4. Coupelle-Neuve 62 246
  5. Coupelle-Vieille 62 247
  6. Crépy 62 256
  7. Créquy 62 257
  8. Embry 62 293
  9. Fressin 62 359
  10. Fruges 62 364
  11. Hézecques 62 453
  12. Lebiez 62 492
  13. Lugy 62 533
  14. Matringhem 62 562
  15. Mencas 62 565
  16. Planques 62 659
  17. Radinghem 62 685
  18. Rimboval 62 710
  19. Royon 62 725
  20. Ruisseauville 62 726
  21. Sains-lès-Fressin 62 738
  22. Senlis 62 790
  23. Torcy 62 823
  24. Verchin 62 843
  25. Vincly 62 862

Hesdini kanton

  1. Aubin-Saint-Vaast 62 046
  2. Bouin-Plumoison 62 661
  3. Brévillers 62 175
  4. Capelle-lès-Hesdin 62 212
  5. Caumont 62 219
  6. Cavron-Saint-Martin 62 220
  7. Chériennes 62 222
  8. Contes 62 236
  9. Guigny 62 395
  10. Guisy 62 398
  11. Hesdin 62 447
  12. Huby-Saint-Leu 62 461
  13. Labroye 62 481
  14. La Loge 62 521
  15. Marconne 62 549
  16. Marconnelle 62 550
  17. Mouriez 62 596
  18. Raye-sur-Authie 62 690
  19. Regnauville 62 700
  20. Sainte-Austreberthe 62 743
  21. Tortefontaine 62 824
  22. Wambercourt 62 871

Hucqueliers'i kanton

  1. Aix-en-Ergny 62 017
  2. Alette 62 021
  3. Avesnes 62 062
  4. Bécourt 62 102
  5. Beussent 62 123
  6. Bezinghem 62 127
  7. Bimont 62 134
  8. Bourthes 62 168
  9. Campagne-lès-Boulonnais 62 202
  10. Clenleu 62 227
  11. Enquin-sur-Baillons 62 296
  12. Ergny 62 302
  13. Herly 62 437
  14. Hucqueliers 62 463
  15. Humbert 62 466
  16. Maninghem 62 545
  17. Parenty 62 648
  18. Preures 62 670
  19. Quilen 62 682
  20. Rumilly 62 729
  21. Saint-Michel-sous-Bois 62 762
  22. Zoteux 62 903
  23. Verchocq 62 844
  24. Wicquinghem 62 886

Montreuili kanton

  1. Beaumerie-Saint-Martin 62 094
  2. La Calotterie 62 196
  3. Campigneulles-les-Grandes 62 206
  4. Campigneulles-les-Petites 62 207
  5. Cucq 62 261
  6. Écuires 62 289
  7. Lépine 62 499
  8. La Madelaine-sous-Montreuil 62 535
  9. Merlimont 62 571
  10. Montreuil 62 588
  11. Nempont-Saint-Firmin 62 602
  12. Neuville-sous-Montreuil 62 610
  13. Saint-Aubin 62 742
  14. Saint-Josse 62 752
  15. Sorrus 62 799
  16. Le Touquet-Paris-Plage 62 826
  17. Wailly-Beaucamp 62 870

Le Parcq'i kanton

  1. Auchy-lès-Hesdin 62 050
  2. Azincourt 62 069
  3. Béalencourt 62 090
  4. Blangy-sur-Ternoise 62 138
  5. Blingel 62 142
  6. Éclimeux 62 282
  7. Fillièvres 62 335
  8. Fresnoy 62 357
  9. Galametz 62 365
  10. Grigny 62 388
  11. Incourt 62 470
  12. Maisoncelle 62 541
  13. Neulette 62 605
  14. Noyelles-lès-Humières 62 625
  15. Le Parcq 62 647
  16. Le Quesnoy-en-Artois 62 677
  17. Rollancourt 62 719
  18. Saint-Georges 62 749
  19. Tramecourt 62 828
  20. Vacqueriette-Erquières 62 834
  21. Vieil-Hesdin 62 850
  22. Wail 62 868
  23. Wamin 62 872
  24. Willeman 62 890

Saint-Omer[muuda | muuda lähteteksti]

Aire-sur-la-Lysi kanton

  1. Aire-sur-la-Lys 62 014
  2. Clarques 62 226
  3. Ecques 62 288
  4. Herbelles 62 431
  5. Heuringhem 62 452
  6. Inghem 62 471
  7. Mametz 62 543
  8. Quiestède 62 681
  9. Racquinghem 62 684
  10. Rebecques 62 691
  11. Roquetoire 62 721
  12. Thérouanne 62 811
  13. Wardrecques 62 875
  14. Wittes 62 901

Ardres'i kanton

  1. Ardres 62 038
  2. Audrehem 62 055
  3. Autingues 62 059
  4. Balinghem 62 078
  5. Bayenghem-lès-Éperlecques 62 087
  6. Bonningues-lès-Ardres 62 155
  7. Brêmes 62 174
  8. Clerques 62 228
  9. Éperlecques 62 297
  10. Journy 62 478
  11. Landrethun-lès-Ardres 62 488
  12. Louches 62 531
  13. Mentque-Nortbécourt 62 567
  14. Muncq-Nieurlet 62 598
  15. Nielles-lès-Ardres 62 614
  16. Nordausques 62 618
  17. Nort-Leulinghem 62 622
  18. Rebergues 62 692
  19. Recques-sur-Hem 62 699
  20. Rodelinghem 62 716
  21. Zouafques 62 904
  22. Tournehem-sur-la-Hem 62 827

Arques'i kanton

  1. Arques 62 040
  2. Blendecques 62 139
  3. Campagne-lès-Wardrecques 62 205
  4. Helfaut 62 423
  5. Saint-Omer 62 765

Audruicq'i kanton

  1. Audruicq 62 057
  2. Guemps 62 393
  3. Nortkerque 62 621
  4. Nouvelle-Église 62 623
  5. Offekerque 62 634
  6. Oye-Plage 62 645
  7. Polincove 62 662
  8. Ruminghem 62 730
  9. Sainte-Marie-Kerque 62 756
  10. Saint-Folquin 62 748
  11. Saint-Omer-Capelle 62 766
  12. Zutkerque 62 906
  13. Vieille-Église 62 852

Fauquembergues'i kanton

  1. Audincthun 62 053
  2. Avroult 62 067
  3. Beaumetz-lès-Aire 62 095
  4. Bomy 62 153
  5. Coyecques 62 254
  6. Dennebrœucq 62 267
  7. Enguinegatte 62 294
  8. Enquin-les-Mines 62 295
  9. Erny-Saint-Julien 62 304
  10. Fauquembergues 62 325
  11. Febvin-Palfart 62 327
  12. Fléchin 62 336
  13. Laires 62 485
  14. Merck-Saint-Liévin 62 569
  15. Reclinghem 62 696
  16. Renty 62 704
  17. Saint-Martin-d'Hardinghem 62 760
  18. Thiembronne 62 812

Lumbres'i kanton

  1. Acquin-Westbécourt 62 008
  2. Affringues 62 010
  3. Alquines 62 024
  4. Bayenghem-lès-Seninghem 62 088
  5. Bléquin 62 140
  6. Boisdinghem 62 149
  7. Bouvelinghem 62 169
  8. Cléty 62 229
  9. Coulomby 62 245
  10. Delettes 62 265
  11. Dohem 62 271
  12. Elnes 62 292
  13. Escœuilles 62 308
  14. Esquerdes 62 309
  15. Hallines 62 403
  16. Haut-Loquin 62 419
  17. Ledinghem 62 495
  18. Leulinghem 62 504
  19. Lumbres 62 534
  20. Nielles-lès-Bléquin 62 613
  21. Ouve-Wirquin 62 644
  22. Pihem 62 656
  23. Quelmes 62 674
  24. Quercamps 62 675
  25. Remilly-Wirquin 62 702
  26. Seninghem 62 788
  27. Setques 62 794
  28. Surques 62 803
  29. Zudausques 62 905
  30. Vaudringhem 62 837
  31. Wavrans-sur-l'Aa 62 882
  32. Wismes 62 897
  33. Wisques 62 898

Saint-Omer-Lõuna kanton

  1. Longuenesse 62 525
  2. Saint-Omer 62 765
  3. Tatinghem 62 807
  4. Wizernes 62 902

Saint-Omer-Põhja kanton

  1. Clairmarais 62 225
  2. Houlle 62 458
  3. Moringhem 62 592
  4. Moulle 62 595
  5. Saint-Martin-au-Laërt 62 757
  6. Saint-Omer 62 765
  7. Salperwick 62 772
  8. Serques 62 792
  9. Tilques 62 819