Reisilennukite loend mootoritüübi järgi

Allikas: Vikipeedia
Stop hand orange.svg Selles artiklis on vaidlustatud väiteid. Artikli sisu võib olla väär.

Lisateavet vaidlustamise põhjuse kohta saad artikli arutelust.

Kolbmootor ja turbiinmootor (turboreaktiiv, turboventilaator ehk reaktiivmootorid ja turbopropeller) reisilennukite loend tabelina.

Tsiviillennukid
BAC/Aérospatiale Reaktiivmootor Concorde
Airbus Reaktiivmootor Airbus A300 - Airbus A310 - Airbus A318 - Airbus A319 - Airbus A320 - Airbus A321 - Airbus A330 - Airbus A340 - Airbus A350 - Airbus A380
Airspeed Kolbmootor AS.57 Ambassador
Antonov Reaktiivmootor Antonov An-124 - Antonov An-225
Turbopropeller Antonov An-24
ATR Turbopropeller ATR 42 - ATR 72
Avro Reaktiivmootor Avro Jetliner
Kolbmootor Avro Lancastrian - Avro York
BAC Reaktiivmootor BAC 1-11 (One-Eleven)
BAe Reaktiivmootor BAe 146
Turbopropeller BAe Jetstream
Boeing Reaktiivmootor Boeing 707 - Boeing 717 - Boeing 720 - Boeing 727 - Boeing 737 - Boeing 747 - Boeing 757 - Boeing 767 - Boeing 777 - Boeing 787
Kolbmootor Boeing 40A - Boeing 80 - Boeing 221 Monomail - Boeing 247 - Boeing 307 Stratoliner - Boeing 314 Clipper - Boeing 377 Stratocruiser
Bombardier Aerospace Reaktiivmootor Bombardier CRJ-100 - Bombardier CRJ-200 - Bombardier CRJ-700 - Bombardier CRJ-900
Turbopropeller Dash 8
Bristol Turbopropeller Bristol Britannia
Cessna Turbopropeller Cessna 208
Convair
(Consolidated-Vultee)
Reaktiivmootor Convair 540 - Convair 660 - Convair 880 - Convair 990
Kolbmootor Convair 240 - Convair 340
de Havilland Reaktiivmootor de Havilland Comet
Turbopropeller De Havilland Dove - De Havilland Dragon Rapide - De Havilland Express - de Havilland Flamingo - de Havilland Heron - de Havilland Canada Dash 8
Dornier Turbopropeller Dornier 228
Douglas Reaktiivmootor Douglas DC-8 - Douglas DC-9
Kolbmootor Douglas DC-2 - Douglas DC-3 - Douglas DC-4 - Douglas DC-5 - Douglas DC-6 - Douglas DC-7
Embraer Reaktiivmootor Embraer ERJ 135 - Embraer ERJ 140 - Embraer ERJ 145 - Embraer 170 - Embraer 175 - Embraer 190 - Embraer 195
Turbopropeller Embraer EMB 110 Bandeirante - Embraer EMB 120 Brasilia - Embraer EMB 121 Xingu - Embraer/FMA CBA 123 Vector
Fokker Reaktiivmootor Fokker 70 - Fokker F100
Turbopropeller F27 Friendship - Fokker F28 Fellowship - Fokker 50
Ford Motor Company Kolbmootor Ford Trimotor
Handley Page Reaktiivmootor HPR-7 Herald
Kolbmootor Handley Page W.8 - Handley Page Hannibal - Handley Page Hermes
Hawker-Siddeley Reaktiivmootor Hawker-Siddeley Trident - HS748
Iljušin Reaktiivmootor Iljušin Il-62 - Iljušin Il-76 - Iljušin Il-86 - Iljušin Il-96
Turbopropeller Iljušin Il-18
Junkers Kolbmootor Junkers F.13 - Junkers G.38 - Junkers Ju 52 - Junkers Ju 90
Kawasaki Kolbmootor Kawasaki Ki-56
Lockheed Reaktiivmootor Lockheed L-188 Electra - Lockheed L-1011 Tristar
Kolbmootor Lockheed Constellation
McDonnell Douglas Reaktiivmootor McDonnell Douglas DC-10 - McDonnell Douglas MD-11 - McDonnell Douglas MD-80 - McDonnell Douglas MD-90
NAMC Reaktiivmootor NAMC YS-11
SAAB Turbopropeller Saab 340 Saab 2000
Saunders-Roe Turbopropeller Saunders-Roe Princess
Shanghai Reaktiivmootor Shanghai Y-10
Sud Aviation Reaktiivmootor Sud Aviation Caravelle
Sud-Est Kolbmootor Sud-Est Armagnac
Tupolev Reaktiivmootor Tupolev Tu-104 - Tupolev Tu-124 - Tupolev Tu-134 - Tupolev Tu-144 - Tupolev Tu-154 - Tupolev Tu-204 - Tupolev Tu-214
Turbopropeller Tupolev Tu-114
Vickers Reaktiivmootor Vickers VC-10 - Vickers Viscount
Turbopropeller Vickers Vanguard
Jakovlev Reaktiivmootor Jakovlev Jak-40 - Jakovlev Jak-42