Guatemala riigipeade loend

Allikas: Vikipeedia

Guatemala riigipeade loend loetleb Guatemala riigipead.

Alates Kuni President Eluaastad
1824, 15. september 1824, 12. oktoober Alejandro Díaz Cabeza de Vaca ajutine
1824, 12. oktoober 1826, 13. oktoober Juan Barrundia (1)
1826, 13. oktoober 1827, 2. jaanuar Kesk-Ameerika Ühendriikide föderatsioonivalitsus
1827, 2. jaanuar 1827, 1. märts José Domingo Estrada ajutine
1827, 1. märts 1829, 13. aprill Mariano de Aycinena (17891855)
1829, 13. aprill 1829, 30. aprill Mariano Zenteno ajutine
1829, 30. aprill 1829, 23. august Juan Barrundia (2)
1829, 23. august 1831, 10. veebruar Pedro Molina (17771854)
1831, 10. veebruar 1831, 28. august Gregorio Márquez ajutine
1831, 28. august 1838, 3. märts José Mariano Gálvez (17941862)
1838, 3. märts 1838, 29. juuli Pedro José Valenzuela ajutine
1838, 29. juuli 1839, 30. jaanuar Mariano Rivera Paz(1) ajutine (18041849)
1839, 30. jaanuar 1839, 13. aprill Carlos Salazar ajutine (18001867)
1839, 13. aprill 1839, 3. detsember Mariano Rivera Paz (2) ajutine (18041849)
1839, 3. detsember 1842, 25. veebruar Mariano Rivera Paz (1) (18041849)
1842, 25. veebruar 1842, 14. mai José Venancio López (17911863)
1842, 14. mai 1844, 14. detsember Mariano Rivera Paz (2) (18041849)
1844, 14. detsember 1848, 16. august José Rafael Carrera (1) (18141865)
1848, 16. august 28. november 1848 Juan Antonio Martínez ajutine ( ...–1854)
1848, 28. november 1849, 3. jaanuar José Bernardo Escobar ajutine
1849, 3. jaanuar 1851, 6. november Mariano Paredes ajutine (18001856)
1851, 6. november 1865, 14. aprill José Rafael Carrera (2) (18141865)
1865, 14. aprill 1865, 24. mai Pedro de Aycinena ajutine (18021897)
1865, 24. mai 1871, 29. juuni Vicente Cerna
1871, 29. juuni 1873, 4. juuni Miguel García Granados (18091878)
1873, 4. juuni 1885, 2. aprill Justo Rufino Barrios (18351885)
1885, 2. aprill 1885, 5. aprill Alejandro M. Sinibaldi ajutine (18251896)
1885, 6. aprill 1892, 15. märts Manuel Lisandro Barillas (18451907)
1892, 15. märts 1898, 8. veebruar José María Reina Barrios (18541898)
1898, 8. veebruar 1920, 15. aprill Manuel Estrada Cabrera (18571924)
1920, 15. aprill 1921, 10. detsember Carlos Herrera (18561930)
1921, 10. detsember 1926, 26. september José María Orellana (18721926)
1926, 26. september 1931, 2. jaanuar Lázaro Chacón (18731931)
1931, 2. jaanuar 1931, 14. veebruar José María Reina Andrade ajutine (18601947)
1931, 14. veebruar 1944, 4. juuli Jorge Ubico y Castañeda (18781946)
1944, 4. juuli 1944, 20. oktoober Federico Ponce Vaides ajutine (18891956)
1944, 20. oktoober 1945, 15. märts Hunta
Francisco Javier Arana (19051949)
Jacobo Arbenz (19131971)
Jorge Toriello Garrido (... –1998)
1945, 15. märts 1951, 15. märts Juan José Arévalo (19041990)
1951, 15. märts 1954, 27. juuni Jacobo Arbenz (19131971)
1954, 27. juuni 1954, 28. juuni Carlos Enrique Díaz de León ajutine
1954, 29. juuni 1954, 8. juuli Elfego H. Monzón (19121981)
1954, 8. juuli 1957, 26. juuli Carlos Castillo Armas (19141957)
1957, 27. juuli 1957, 24. oktoober Luis Arturo González López ajutine (19001965)
1957, 24. oktoober 1957, 26. oktoober Óscar Mendoza Azurdia (1917–)
1957, 27. oktoober 1958, 2. märts Guillermo Flores Avendaño ajutine (18941982)
1958, 2. märts 1963, 31. märts Miguel Ydígoras Fuentes (18951982)
1963, 31. märts 1966, 1. juuli Enrique Peralta Azurdia (19081997)
1966, 1. juuli 1970, 1. juuli Julio César Méndez Montenegro (19151996)
1970, 1. juuli 1974, 1. juuli Carlos Manuel Arana Osorio (19182003)
1974, 1. juuli 1978, 1. juuli Kjell Eugenio Laugerud García (19302009)
1978, 1. juuli 1982, 23. märts Fernando Romeo Lucas García (1924–)
1982, 23. märts 1983, 8. august Efraín Ríos Montt (1926–)
1983, 8. august 1986, 14. jaanuar Óscar Humberto Mejía Victores (1930–)
1986, 14. jaanuar 1991, 14. jaanuar Marco Vinicio Cerezo Arévalo (1942–)
1991, 14. jaanuar 1993, 31. mai Jorge Serrano Elías (1945–)
1993, 1. juuni 1993, 5. juuni Gustavo Adolfo Espina Salguero (1946–)
1993, 6. juuni 1996, 14. jaanuar Ramiro de León Carpio (19422002)
1996, 14. jaanuar 2000, 14. jaanuar Álvaro Arzú Irigoyen (1946–)
2000, 14. jaanuar 2004, 14. jaanuar Alfonso Portillo Cabrera (1951–)
2004, 14. jaanuar 2008, 14. jaanuar Óscar Berger Perdomo (1946–)
2008, 14. jaanuar 2012, 14. jaanuar Álvaro Colom Caballeros (1951–)
2012, 14. jaanuar Otto Pérez Molina (1950–)