El Salvadori riigipeade loend

Allikas: Vikipeedia

El Salvadori riigipeade loend loetleb El Salvadori presidendid ja muud valitsejad pärast riigi täielikku iseseisvumist Kesk-Ameerika Ühendriikidest.

Valitsejaid 18211841 vaata Kesk-Ameerika Ühendriikide riigipeade loendist.

Alates Kuni Nimi Eluaastad
Presidendid
1841, 22. veebruar 1842, 1. veebruar Juan Lindo ajutine (17901857)
1842, 1. veebruar 1842, 14. aprill José Escolástico Marín ajutine (....–1846)
1842, 14. aprill 1844, 1. veebruar Juan José Guzmán
1844, 1. veebruar 1844, 7. veebruar Fermín Palacios ajutine (1)
1844, 7. veebruar 1845, 15. veebruar Francisco Malespín (....–1846)
1845, 15. veebruar 1846, 1. veebruar Joaquín Eufrasio Guzmán (1)
1846, 1. veebruar 1846, 21. veebruar Fermín Palacios ajutine (2)
1846, 21. veebruar 1848, 1. veebruar Eugenio Aguilar (18041879)
1848, 1. veebruar 1848, 3. veebruar Tomás Medina ajutine (18031884)
1848, 3. veebruar 1848, 7. veebruar José Félix Quirós ajutine (1) (....–1883)
1848, 7. veebruar 1850, 1. veebruar Doroteo Vasconcelos (1) (18031883)
1850, 1. veebruar 1850, 4. veebruar Ramón Rodríguez ajutine
1850, 4. veebruar 1851, 1. märts Doroteo Vasconcelos (2) (18031883)
1851, 1. märts 1851, 3. mai José Félix Quirós ajutine (2) (....–1883)
1851, 13. mai 1852, 30. jaanuar Francisco Dueñas ajutine (1) (18101884)
1852, 30. jaanuar 1852, 1. veebruar José María San Martín ajutine (1) (18111857)
1852, 1. veebruar 1854, 1. veebruar Francisco Dueñas (2) (18101884)
1854, 1. veebruar 1854, 15. veebruar Vicente Gómez ajutine
1854, 15. veebruar 1856, 1. veebruar José María San Martín (2) (18111857)
1856, 1. veebruar 1856, 12. veebruar Francisco Dueñas ajutine (3) (18101884)
1856, 12. veebruar 1858, 1. veebruar Rafael Campo (18131890)
1858, 1. veebruar 1858, 7. veebruar Lorenzo Zepeda ajutine
1858, 7. veebruar 1860, 1. veebruar Miguel Santín del Castillo
1859, 24. jaanuar 1859, 15. veebruar Joaquín Eufrasio Guzmán ajutine (2)
1859, 15. veebruar 1859, 12. märts José María Peralta ajutine (18071883)
1859, 12. märts 1863, 26. oktoober Gerardo Barrios (18131865)
1863, 26. oktoober 1871, 15. aprill Francisco Dueñas (4) (18101884)
1871, 15. aprill 1876, 1. veebruar Santiago González (18181887)
1876, 1. veebruar 1876, 1. mai Andrés del Valle (18331888)
1876, 1. mai 1885, 21. juuni Rafael Zaldívar (18341903)
1885, 21. juuni 1890, 22. juuni Francisco Menéndez (18301890)
1890, 22. juuni 1894, 9. juuni Carlos Ezeta (18521903)
1894, 10. juuni 1898, 13. november Rafael Antonio Gutiérrez (18451921)
1898, 14. november 1903, 1. märts Tomás Regalado (18611906)
1903, 1. märts 1907, 1. märts Pedro José Escalón (18471923)
1907, 1. märts 1911, 1. märts Fernando Figueroa (18491919)
1911, 1. märts 1913, 8. veebruar Miguel Enrique Araujo (18651913)
1913, 9. veebruar 1914, 29. august Carlos Meléndez ajutine (1) (18611919)
1914, 29. august 1915, 1. märts Alfonso Quiñónez Molina ajutine (1) (18741950)
1915, 1. märts 1918, 21. detsember Carlos Meléndez (2) (18611919)
1918, 21. detsember 1919, 1. märts Alfonso Quiñónez Molina ajutine (2) (18741950)
1919, 1. märts 1923, 1. märts Jorge Meléndez (18711953)
1923, 1. märts 1927, 1. märts Alfonso Quiñónez Molina (3) (18741950)
1927, 1. märts 1931, 1. märts Pío Romero Bosque (18601935)
1931, 1. märts 1931, 3/4. detsember Arturo Araujo (18781967)
1931, 4. detsember 1934, 28. august Maximiliano Hernández Martínez ajutine (1) (18821966)
1934, 29. august 1935, 1. märts Andrés Ignacio Menéndez ajutine (1) (18791962)
1935, 1. märts 1944, 9. mai Maximiliano Hernández Martínez (2) (18821966)
1944, 9. mai 1944, 20. oktoober Andrés Ignacio Menéndez ajutine (2) (18791962)
1944, 21. oktoober 1945, 1. märts Osmín Aguirre y Salinas ajutine (18891977)
1945, 1. märts 1948, 14. detsember Salvador Castañeda Castro (18881965)
1948, 15. detsember 1950, 14. september Revolutsiooniline Valitsusnõukogu
Manuel de Jesús Córdova
Óscar Osorio (19101969)
Reinaldo Galindo Pohl
Óscar A. Bolaños
Humberto Costa
1950, 14. september 1956, 14. september Óscar Osorio (19101969)
1956, 14. september 1960, 26. oktoober José María Lemus (19111993)
1960, 26. oktoober 1961, 25. jaanuar Hunta valitsus
Miguel Ángel Castillo (1915–19...)
Fabio Castillo Figueroa
Ricardo Falla Cáceres (1921–)
René Fortín Magaña (1931–)
Rubén Alonso Rosales (1925–)
César Yanes Urías (1931–)
1961, 25. jaanuar 1962, 25. jaanuar Tsiviil-sõjaline nõukogu
Aníbal Portillo (1914–)
Feliciano Avelar
José Antonio Rodríguez Porth (19...–1989)
José Francisco Valiente
Julio Adalberto Rivera Carballo (19211973)
Mariano Castro Morán (1916–)
1962, 25. jaanuar 1962, 1. juuli Eusebio Rodolfo Cordón Cea ajutine (18991966)
1962, 1. juuli 1967, 1. juuli Julio Adalberto Rivera Carballo (19211973)
1967, 1. juuli 1972, 1. juuli Fidel Sánchez Hernández (19172003)
1972, 1. juuli 1977, 1. juuli Arturo Armando Molina (1927–)
1977, 1. juuli 1979, 15. juuli Carlos Humberto Romero (1924–)
1979, 15. oktoober 1982, 2. mai Revolutsioonihunta
Adolfo Arnoldo Majano Ramos (1938–)
Jaime Abdul Gutiérrez Avendaño (1936–)
Román Mayorga Quirós
Guillermo Ungo (19311991)
Mario Antonio Andino (1936–)
José Antonio Morales Ehrlich (1935–)
José Ramón Ávalos Navarrete
Héctor Miguel Antonio Dada Hirezi (1938–)
José Napoleón Duarte (19251990)
1982, 2. mai 1984, 1. juuni Álvaro Alfredo Magaña Borja (19252001)
1984, 1. juuni 1989, 1. juuni José Napoleón Duarte (19251990)
1989, 1. juuni 1994, 1. juuni Alfredo Cristiani (1947–)
1994, 1. juuni 1999, 1. juuni Armando Calderón Sol (1948–)
1999, 1. juuni 2004 Francisco Flores (1959–)
2004, 1. juuni 2009 Antonio Saca (1965–)
2009, 1. juuni Mauricio Funes (1959–)