Kotkaristi teenetemärgi kavaleride loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Kotkaristi teenetemärgi kavaleride loendis on isikuid, kes on saanud Kotkaristi teenetemärgi.

I klass
Johan Pitka Admiral 14.02.1929
Ernst Põdder Kindralmajor 14.02.1929
Konstantin Päts 14.02.1929
Johan Laidoner 04.06.1929
Ado Anderkopp 27.05.1930
Kaarel Eenpalu (Karl Einbund)) 27.05.1930
Kuningas Gustav V 06.06.1930 Rootsi
Jüri Jaakson 06.06.1930
Konstantin Konik 06.06.1930
Alberts Kviesis President 06.06.1930 Läti
Andres Larka kindralmajor 06.06.1930
Oskari-Vilho Louhivuori senaator 06.06.1930 Soome
Carl Gustaf Emil Mannerheim Vägede ülemjuh Vabadussõjas 06.06.1930 Soome
Ignacy Mościcki (Ignaty) President 06.06.1930 Poola
Kaarel Parts Riigikohtu esimees 06.06.1930
Karl Parts kolonel 06.06.1930
Józef Piłsudski Marssal ja sõjaminister 06.06.1930 Poola
Ernst Põdder 06.06.1930
Viktor Puskar kolonel 06.06.1930
August Rei Välisministri abi 06.06.1930
Lauri Kristian Relander President 06.06.1930 Soome
Jaan Soots 06.06.1930
Otto Strandman Riigivanem 06.06.1930
Jaan Teemant endine Riigivanem 06.06.1930
Jaan Tõnisson endine Riigivanem 06.06.1930
Aleksander Tõnisson kindralmajor 06.06.1930
Jonas Aukštuolis Leedu Vabariigi saadik Tallinnas 29.04.1931 Leedu
Eduard Beneš Välisminister 29.04.1931 Tšehhoslovakkia
Hugo Celminš End pea- ja välisminister 29.04.1931 Läti
Franciszek Charwat Poola Vabariigi saadik Tallinnas 29.04.1931 Poola
Konrad Libicki Poola Vabariigi saadik Tallinnas 29.04.1931 Poola
Tomáš Garrigue Masaryk President 29.04.1931 Tšehhoslovakkia
Hjalmar Johan Fredrik Procopé endine välisminister 29.04.1931 Soome
Antanas Smetona President 29.04.1931 Leedu
Per Evind Svinhufvud President 29.04.1931 Soome
Juljusz Szymański 29.04.1931 Poola
August Zaleski Välisminister 29.04.1931 Poola
Charles Zarine Läti Vabariigi saadik Tallinnas 29.04.1931 Läti
Dovas Zaunius Välisminister 29.04.1931 Leedu
Kārlis Ulmanis Pea- ja Välisminister 29.04.1931 Läti
Aarne Wuorimaa Soome Vabariigi saadik Tallinnas 29.04.1931 Soome
Aarno Yrjö-Koskinen Välisminister 29.04.1931 Soome
Krahv Stefan Bethlen de Bethlen Peaminister 31.08.1931 Ungari
Nicolas Horthy de Nagybányá Kuningriigi hoidja 31.08.1931 Ungari
Krahv Julius Karolyi de Nagykároly Välisminister 31.08.1931 Ungari
Krahv Kuno Klebelsberg Haridusminister 31.08.1931 Ungari
Eemil Nestor Setälä Haridusminister 31.08.1931 Soome
Aarne Sihvo Kaitsväe ülem 31.08.1931 Soome
Krahv Paul Teleki endine peaminister 31.08.1931 Ungari
Hermans Albats Välisministri abi 22.01.1932 Läti
Kyösti Kallio Parlamendi esimees 22.01.1932 Soome
Krahv Aleksander Khuen-Hédérváry de Hédervar Välisministri abi 22.01.1932 Ungari
Paul Adolf Lill kindralleitnant 22.01.1932
Artur Albering endine peaminister 18.02.1932 Läti
Juozas Tūbelis Pea- ja rahandusminister 18.02.1932 Leedu
Erich Schroetter Saksa Riigi saadik Tallinnas 22.06.1932 Saksamaa
Sam Stadener Piiskop ja haridusminister 22.06.1932 Rootsi
Jānis Balodis Sõjaminister 04.08.1932 Läti
Bengt Bergqvist Rootsi-Eesti Ühingu esimees, end haridusminister 04.08.1932 Rootsi
Prints Gustav Adolf (Västerbotten) 04.08.1932 Rootsi
Aleksander Kalejs Armee staabi ülem 04.08.1932 Läti
Karl Lennart Oesch Kindralstaabi ülem 04.08.1932 Soome
Martinš Penikis Armeekomandör 04.08.1932 Läti
Tadeusz Piskor Peastaabi ülem 04.08.1932 Poola
Edward Rydz-Śmigły Armeeinspektor ja diviisi kindral 04.08.1932 Poola
Albert Janssen Rahvaste Liidu usaldusmees Eestile antud laenu asjus 26.08.1932 Belgia
Józef Beck Välisminister 21.02.1933 Poola
Bo Ivar Boustedt Kindralstaabi ülem 21.02.1933 Rootsi
H. L. de Champs Kaitseväe fortifikatsiooni asjade ülem 21.02.1933 Rootsi
Kazimierz Fabrycy 1. viitsesõjaminister 21.02.1933 Poola
Tadeusz Gąsiorowski Peastaabi ülem 21.02.1933 Poola
Elmar Varts Kaitsepolitseinik 21.06.1937
Valter Rõigas Kaitsepolitseinik 21.06.1937
Villem Tamm Kaitsepolitseinik 17.02.1936