Jill Johnson

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search
Jill Johnson

Jill Johnson (sündinud 24. mai 1973) on rootsi laulja, kes esindas oma riiki 1998. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel.[1]

Diskograafia[muuda | muuda lähteteksti]

  • 1996 – Sugartree
  • 1998 – När hela världen ser på
  • 2000 – Daughter of Eve
  • 2001 – Good Girl
  • 2003 – Discography 1996-2003
  • 2004 – Roots and Wings
  • 2005 – Being who you are
  • 2005 – The Christmas In You
  • 2007 – Music Row
  • 2008 – Baby Blue Paper
  • 2009 – Music Row II
  • 2010 – The Well-Known And Some Other Favourite Stories
  • 2010 – Baby Blue Paper Live
  • 2011 – Flirting With Disaster
  • 2011 – Välkommen jul
  • 2012 – A Woman Can Change Her Mind
  • 2013 – Duetterna
  • 2014 – Livemusiken från Jills veranda

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]