Spordiorganisatsioonide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud spordiorganisatsioone.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Aafrika JalgpallikonföderatsioonAAHPERDAasia Jalgpalli Konföderatsioon

C[muuda | muuda lähteteksti]

CONCACAFCONMEBOL

E[muuda | muuda lähteteksti]

Eesti AerutamisföderatsioonEesti AllveeliitEesti Amburite LiitEesti Autospordi LiitEesti Budo FöderatsioonEesti Curlingu LiitEesti Golfi LiitEesti Indiaca LiitEesti Jahispordi LiitEesti Jahtklubide LiitEesti Jalgpalli LiitEesti Jalgratturite LiitEesti JudoliitEesti JõutõsteliitEesti JäähokiliitEesti JääpalliliitEesti KabeliitEesti Karate FöderatsioonEesti KardiliitEesti KergejõustikuliitEesti Kick-Boxingu LiitEesti KirimaleühingEesti KorvpalliliitEesti Kulturismi ja Fitnessi LiitEesti KurnimänguliitEesti KäsipalliliitEesti Laskesuusatamise FöderatsioonEesti LaskurliitEesti LauatenniseliitEesti Lennuspordi FöderatsioonEesti MaadlusliitEesti MaleliitEesti MatkaliitEesti Moodsa Viievõistluse LiitEesti Mootorrattaspordi FöderatsioonEesti OlümpiakomiteeEesti OrienteerumisliitEesti Petanque'i Klubide LiitEesti PiljardiliitEesti PoksiliitEesti Ragbi LiitEesti Ratsaspordi LiitEesti RulluisuliitEesti Saalihoki LiitEesti SamboliitEesti SõudeliitEesti SquashiföderatsioonEesti SulgpalliliitEesti SumoliitEesti SuusaliitEesti Taekwondo LiitEesti Taekwondo WTF FöderatsioonEesti Tantsuspordi LiitEesti Tennise LiitEesti Triatloni LiitEesti TurniiribridžiliitEesti Tõstespordi LiitEesti UisuliitEesti UjumisliitEesti Veemoto LiitEesti Veeremängude LiitEesti VehklemisliitEesti VibuliitEesti VõimlemisliitEesti Võrkpalli LiitEuroopa Kabekonföderatsioon

F[muuda | muuda lähteteksti]

FIFAFINAFSFI

G[muuda | muuda lähteteksti]

Global Association of International Sports Federations

H[muuda | muuda lähteteksti]

Hispaania kuninglik jalgpalliliit

I[muuda | muuda lähteteksti]

IAAF

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kasahstani Rahvuslik Olümpiakomitee

O[muuda | muuda lähteteksti]

Okeaania Jalgpallikonföderatsioon

P[muuda | muuda lähteteksti]

Poola Olümpiakomitee

R[muuda | muuda lähteteksti]

Rahvusvaheline Purjespordi FöderatsioonRahvusvaheline Laskesuusatamise LiitRahvusvaheline SuusaföderatsioonRahvusvaheline Olümpiakomitee

S[muuda | muuda lähteteksti]

Slovaki Olümpiakomitee

T[muuda | muuda lähteteksti]

The Football Association

U[muuda | muuda lähteteksti]

UEFAUkraina Rahvuslik Olümpiakomitee

V[muuda | muuda lähteteksti]

Valgevene Vabariigi Rahvuslik OlümpiakomiteeVenemaa Olümpiakomitee

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ülemaailmne Kabeföderatsioon

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]