Playboy Playmate'ide loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti
  1. 1953detsemberMarilyn Monroe (Norma Jean Mortenson või Baker)
  2. 1954jaanuarMargie Harrison
  3. 1954veebruarMargaret Scott
  4. 1954märtsDolores Del Monte (Delores J. Mack)
  5. 1954aprillMarilyn Waltz (Margaret Scott)
  6. 1954maiJoanne Arnold
  7. 1954juuniMargie Harrison
  8. 1954juuliNeva Gilbert
  9. 1954augustArline Hunter
  10. 1954septemberJackie Rainbow
  11. 1954oktooberMadeline Castle
  12. 1954novemberDiane Hunter
  13. 1954detsemberTerry Ryan
  14. 1955jaanuarBettie Page
  15. 1955veebruarJayne Mansfield (Vera Jayne Palmer)
  16. 1955aprillMarilyn Waltz (Margaret Scott)
  17. 1955maiMarguerite Empey (Diane Webber)
  18. 1955juuniEve Meyer
  19. 1955juuliJanet Pilgrim (Charlaine Karalus) esimene centerfold
  20. 1955augustPat Lawler
  21. 1955septemberAnne Fleming
  22. 1955oktooberJean Moorehead
  23. 1955novemberBarbara Cameron
  24. 1955detsemberJanet Pilgrim (Charlaine Karalus)
  25. 1956jaanuarLynn Turner
  26. 1956veebruarMarguerite Empey
  27. 1956märtsMarian Stafford
  28. 1956aprillRusty Fisher
  29. 1956maiMarion Scott
  30. 1956juuniGloria Walker
  31. 1956juuliAlice Denham
  32. 1956augustJonnie Nicely
  33. 1956septemberElsa Sorensen
  34. 1956oktooberJanet Pilgrim (Charlaine Karalus)
  35. 1956novemberBetty Blue
  36. 1956detsemberLisa Winters
  37. 1957jaanuarJune Blair
  38. 1957veebruarSally Todd
  39. 1957märtsSandra Edwards
  40. 1957aprillGloria Windsor
  41. 1957maiDawn Richard
  42. 1957juuniCarrie Radison
  43. 1957juuliJean Jani
  44. 1957augustDolores Donlon
  45. 1957septemberJacquelyn Prescott
  46. 1957oktooberColleen Farrington
  47. 1957novemberMarlene Callahan
  48. 1957detsemberLinda Vargas
  49. 1958jaanuarElizabeth Ann Roberts
  50. 1958veebruarCheryl Kubert
  51. 1958märtsZahra Norbo
  52. 1958aprillFelicia Atkins
  53. 1958maiLari Laine
  54. 1958juuniJudy Lee Tomerlin
  55. 1958juuliLinne Nanette Ahlstrand
  56. 1958augustMyrna Weber
  57. 1958septemberTeri Hope
  58. 1958oktooberMara Corday (Marilyn Watts)
  59. 1958oktooberPat Sheehan
  60. 1958novemberJoan Staley
  61. 1958detsemberJoyce Nizzari
  62. 1959jaanuarVirginia Gordon
  63. 1959veebruarEleanor Bradley
  64. 1959märtsAudrey Daston
  65. 1959aprillNancy Crawford
  66. 1959maiCindy Fuller
  67. 1959juuniMarilyn Hanold
  68. 1959juuliYvette Vickers
  69. 1959augustClayre Peters
  70. 1959septemberMarianne Gaba
  71. 1959oktooberElaine Reynolds
  72. 1959novemberDonna Lynn
  73. 1959detsemberEllen Stratton
  74. 1960jaanuarStella Stevens (Estelle Eggleston)
  75. 1960veebruarSusie Scott
  76. 1960märtsSally Sarell
  77. 1960aprillLinda Gamble
  78. 1960maiGinger Young
  79. 1960juuniDelores Wells
  80. 1960juuliTeddi Smith (Delilah Henry)
  81. 1960augustElaine Paul
  82. 1960septemberAnn Davis
  83. 1960oktooberKathy Douglas
  84. 1960novemberJoni Mattis
  85. 1960detsemberCarol Eden
  86. 1961jaanuarConnie Cooper
  87. 1961veebruarBarbara Ann Lawford
  88. 1961märtsTonya Crews
  89. 1961aprillNancy Nielsen
  90. 1961maiSusan Kelly
  91. 1961juuniHeidi Becker
  92. 1961juuliSheralee Conners
  93. 1961augustKaren Thompson
  94. 1961septemberChrista Speck
  95. 1961oktooberJean Cannon
  96. 1961novemberDianne Danford
  97. 1961detsemberLynn Karrol
  98. 1962jaanuarMerle Pertile
  99. 1962veebruarKari Knudsen
  100. 1962märtsPamela Anne Gordon
  101. 1962aprillRoberta Lane
  102. 1962maiMarya Carter
  103. 1962juuniMerissa Mathes
  104. 1962juuliUnne Terjesen
  105. 1962augustJan Roberts
  106. 1962septemberMickey Winters
  107. 1962oktooberLaura Young
  108. 1962novemberAvis Kimble
  109. 1962detsemberJune Cochran
  110. 1963jaanuarJudi Monterey
  111. 1963veebruarToni Ann Thomas
  112. 1963märtsAdrienne Moreau
  113. 1963aprillSandra Settani
  114. 1963maiSharon Cintron
  115. 1963juuniConnie Mason
  116. 1963juuliCarrie Enwright
  117. 1963augustPhyllis Sherwood
  118. 1963septemberVictoria Valentino
  119. 1963oktooberChristine Williams
  120. 1963novemberTerre Tucker
  121. 1963detsemberDonna Michelle
  122. 1964jaanuarSharon Rogers
  123. 1964veebruarNancy Jo Hooper
  124. 1964märtsNancy Scott
  125. 1964aprillAshlyn Martin
  126. 1964maiTerri Kimball
  127. 1964juuniLori Winston
  128. 1964juuliMelba Ogle
  129. 1964augustChina Lee
  130. 1964septemberAstrid Schulz
  131. 1964oktooberRosemarie Hillcrest
  132. 1964novemberKai Brendlinger
  133. 1964detsemberJo Collins (Janet Canoy)
  134. 1965jaanuarSally Duberson
  135. 1965veebruarJessica St George
  136. 1965märtsJennifer Jackson
  137. 1965aprillSue Williams
  138. 1965maiMaria McBane
  139. 1965juuniHedy Scott
  140. 1965juuliGay Collier
  141. 1965augustLannie Balcom
  142. 1965septemberPatti Reynolds
  143. 1965oktooberAllison Parks (Gloria Waldron)
  144. 1965novemberPat Russo
  145. 1965detsemberDinah Willis
  146. 1966jaanuarJudy Tyler
  147. 1966veebruarMelinda Windsor
  148. 1966märtsPriscilla Wright
  149. 1966aprillKarla Conway (Karla Sachi)
  150. 1966maiDolly Read
  151. 1966juuniKelly Burke
  152. 1966juuliTish Howard
  153. 1966augustSusan Denberg
  154. 1966septemberDianne Chandler
  155. 1966oktooberLinda Moon
  156. 1966novemberLisa Baker
  157. 1966detsemberSusan Bernard
  158. 1967jaanuarSurrey Marshe (Solveig Mellomborgen)
  159. 1967veebruarKim Farber
  160. 1967märtsFran Gerard
  161. 1967aprillGwen Wong
  162. 1967maiAnne Randall
  163. 1967juuniJoey Gibson
  164. 1967juuliHeather Ryan
  165. 1967augustDeDe Lind
  166. 1967septemberAngela Dorian (Victoria Vetri)
  167. 1967oktooberReagan Wilson
  168. 1967novemberKaya Christian
  169. 1967detsemberLynn Winchell
  170. 1968jaanuarConnie Kreski
  171. 1968veebruarNancy Harwood
  172. 1968märtsMichelle Hamilton
  173. 1968aprillGaye Rennie
  174. 1968maiElizabeth Jordan
  175. 1968juuniBritt Fredriksen
  176. 1968juuliMelodye Prentiss
  177. 1968augustGale Olson
  178. 1968septemberDru Hart (Drucilla Hart)
  179. 1968oktooberMajken Haugedal
  180. 1968novemberPaige Young
  181. 1968detsemberCynthia Myers
  182. 1969jaanuarLeslie Bianchini
  183. 1969veebruarLorrie Menconi
  184. 1969märtsKathy MacDonald
  185. 1969aprillLorna Hopper
  186. 1969maiSally Sheffield
  187. 1969juuniHelena Antonaccio
  188. 1969juuliNancy McNeil
  189. 1969augustDebbie Hooper
  190. 1969septemberShay Knuth
  191. 1969oktooberJean Bell
  192. 1969novemberClaudia Jennings (Mary Eileen Chesterton)
  193. 1969detsemberGloria Root
  194. 1970jaanuarJill Taylor
  195. 1970veebruarLinda Forsythe
  196. 1970märtsChris Koren (Christine Koren)
  197. 1970aprillBarbara Hillary
  198. 1970maiJennifer Liano
  199. 1970juuniElaine Morton
  200. 1970juuliCarol Willis
  201. 1970augustSharon Clark
  202. 1970septemberDebbie Ellison
  203. 1970oktooberMadeleine & Mary Collinson
  204. 1970novemberAvis Miller
  205. 1970detsemberCarol Imhof
  206. 1971jaanuarLiv Lindeland
  207. 1971veebruarWilly Rey
  208. 1971märtsCynthia Hall
  209. 1971aprillChris Cranston
  210. 1971maiJanice Pennington
  211. 1971juuniLieko English
  212. 1971juuliHeather Van Every
  213. 1971augustCathy Rowland (Cathleen Lynn Rowland)
  214. 1971septemberCrystal Smith
  215. 1971oktooberClaire Rambeau
  216. 1971novemberDanielle de Vabre
  217. 1971detsemberKaren Christy
  218. 1972jaanuarMarilyn Cole
  219. 1972veebruarPJ Lansing
  220. 1972märtsEllen Michaels
  221. 1972aprillVicki Peters
  222. 1972maiDeanna Baker
  223. 1972juuniDebbie Davis
  224. 1972juuliCarol O'Neal
  225. 1972augustLinda Summers
  226. 1972septemberSusan Miller
  227. 1972oktooberSharon Johansen
  228. 1972novemberLenna Sjööblom (Lena Söderberg)
  229. 1972detsemberMercy Rooney
  230. 1973jaanuarMiki Garcia
  231. 1973veebruarCyndi Wood (Cynthia Wood)
  232. 1973märtsBonnie Large
  233. 1973aprillJulie Woodson
  234. 1973maiAnulka Dziubinska
  235. 1973juuniRuthy Ross
  236. 1973juuliMartha Smith
  237. 1973augustPhyllis Coleman
  238. 1973septemberGeri Glass
  239. 1973oktooberValerie Lane
  240. 1973novemberMonica Tidwell
  241. 1973detsemberChristine Maddox
  242. 1974jaanuarNancy Cameron
  243. 1974veebruarFrancine Parks
  244. 1974märtsPamela Zinszer
  245. 1974aprillMarlene Morrow
  246. 1974maiMarilyn Lange
  247. 1974juuniSandy Johnson (Sandra Johnson)
  248. 1974juuliCarol Vitale
  249. 1974augustJean Manson
  250. 1974septemberKristine Hanson
  251. 1974oktooberEster Cordet
  252. 1974novemberBebe Buell (Beverle Lorence Buell)
  253. 1974detsemberJanice Raymond
  254. 1975jaanuarLynnda Kimball
  255. 1975veebruarLaura Misch
  256. 1975märtsIngeborg Sørensen
  257. 1975aprillVictoria Cunningham
  258. 1975maiBridgett Rollins
  259. 1975juuniAzizi Johari
  260. 1975juuliLynn Schiller
  261. 1975augustLillian Müller
  262. 1975septemberMesina Miller
  263. 1975oktooberJill De Vries
  264. 1975novemberJanet Lupo
  265. 1975detsemberNancie Li Brandi
  266. 1976jaanuarDaina House
  267. 1976veebruarLaura Lyons
  268. 1976märtsAnn Pennington
  269. 1976aprillDenise Michele
  270. 1976maiPatricia Margot McClain
  271. 1976juuniDebra Peterson
  272. 1976juuliDeborah Borkman
  273. 1976augustLinda Beatty
  274. 1976septemberWhitney Kaine
  275. 1976oktooberHope Olson
  276. 1976novemberPatti McGuire
  277. 1976detsemberKaren Hafter
  278. 1977jaanuarSusan Lynn Kiger
  279. 1977veebruarStar Stowe
  280. 1977märtsNicki Thomas
  281. 1977aprillLisa Sohm
  282. 1977maiSheila Mullen
  283. 1977juuniVirve Reid
  284. 1977juuliSondra Theodore
  285. 1977augustJulia Lyndon
  286. 1977septemberDebra Jo Fondren
  287. 1977oktooberKristine Winder
  288. 1977novemberRita Lee
  289. 1977detsemberAshley Cox
  290. 1978jaanuarDebra Jensen (Debra Svensk)
  291. 1978veebruarJanis Schmitt
  292. 1978märtsChristina Smith
  293. 1978aprillPamela Jean Bryant
  294. 1978maiKathryn Morrison
  295. 1978juuniGail Stanton (Brenda Stone)
  296. 1978juuliKaren Morton
  297. 1978augustVicki Witt
  298. 1978septemberRosanne Katon
  299. 1978oktooberMarcy Hanson
  300. 1978novemberMonique St Pierre
  301. 1978detsemberJanet Quist
  302. 1979jaanuarCandy Loving (Candace Loving)
  303. 1979veebruarLee Ann Michelle
  304. 1979märtsDenise McConnell
  305. 1979aprillMissy Cleveland (Amanda A. Cleveland)
  306. 1979maiMichele Drake
  307. 1979juuniLouann Fernald
  308. 1979juuliDorothy Mays
  309. 1979augustDorothy Stratten (Dorothy Ruth Hoogstraten)
  310. 1979septemberVicki McCarty
  311. 1979oktooberUrsula Buchfellner
  312. 1979novemberSylvie Garant
  313. 1979detsemberCandace Collins
  314. 1980jaanuarGig Gangel
  315. 1980veebruarSandy Cagle
  316. 1980märtsHenriette Allais
  317. 1980aprillLiz Glazowski
  318. 1980maiMartha Thomsen
  319. 1980juuniOla Ray
  320. 1980juuliTeri Peterson
  321. 1980augustVictoria Cooke
  322. 1980septemberLisa Welch
  323. 1980oktooberMardi Jacquet
  324. 1980novemberJeana Tomasino
  325. 1980detsemberTerri Welles (Terri Knepper)
  326. 1981jaanuarKaren Price
  327. 1981veebruarVicki Lasseter
  328. 1981märtsKymberly Herrin
  329. 1981aprillLorraine Michaels
  330. 1981maiGina Goldberg (Tina Virenius)
  331. 1981juuniCathy Larmouth
  332. 1981juuliHeidi Sorenson
  333. 1981augustDebbie Boostrom
  334. 1981septemberSusan Smith
  335. 1981oktooberKelly Tough
  336. 1981novemberShannon Tweed
  337. 1981detsemberPatricia Farinelli
  338. 1982jaanuarKimberly McArthur
  339. 1982veebruarAnne-Marie Fox
  340. 1982märtsKaren Witter
  341. 1982aprillLinda Rhys Vaughn
  342. 1982maiKym Malin
  343. 1982juuniLourdes Estores
  344. 1982juuliLynda Wiesmeier
  345. 1982augustCathy St George
  346. 1982septemberConnie Brighton
  347. 1982oktooberMarianne Gravatte
  348. 1982novemberMarlene Janssen
  349. 1982detsemberCharlotte Kemp (Charlotte J. Helmkamp)
  350. 1983jaanuarLonny Chin
  351. 1983veebruarMelinda Mays
  352. 1983märtsAlana Soares
  353. 1983aprillChristina Ferguson
  354. 1983maiSusie Scott
  355. 1983juuniJolanda Egger
  356. 1983juuliRuth Guerri
  357. 1983augustCarina Persson
  358. 1983septemberBarbara Edwards
  359. 1983oktooberTracy Vaccaro
  360. 1983novemberVeronica Gamba
  361. 1983detsemberTerry Nihen
  362. 1984jaanuarPenny Baker
  363. 1984veebruarJustine Greiner
  364. 1984märtsDona Speir
  365. 1984aprillLesa Ann Pedriana
  366. 1984maiPatty Duffek
  367. 1984juuniTricia Lange (Patricia Lange)
  368. 1984juuliLiz Stewart
  369. 1984augustSuzi Schott
  370. 1984septemberKimberly Evenson
  371. 1984oktooberDebi Johnson
  372. 1984novemberRoberta Vasquez
  373. 1984detsemberKaren Velez
  374. 1985jaanuarJoan Bennett
  375. 1985veebruarCherie Witter
  376. 1985märtsDonna Smith
  377. 1985aprillCindy Brooks
  378. 1985maiKathy Shower
  379. 1985juuniDevin DeVasquez
  380. 1985juuliHope Marie Carlton (Hope Marie Rizzitano)
  381. 1985augustCher Butler
  382. 1985septemberVenice Kong
  383. 1985oktooberCynthia Brimhall
  384. 1985novemberPamela Saunders
  385. 1985detsemberCarol Ficatier
  386. 1986jaanuarSherry Arnett (Sherry Klemesrud)
  387. 1986veebruarJulie McCullough
  388. 1986märtsKim Morris
  389. 1986aprillTeri Weigel
  390. 1986maiChristine Richters
  391. 1986juuniRebecca Ferratti
  392. 1986juuliLynne Austin
  393. 1986augustAva Fabian
  394. 1986septemberRebekka Armstrong
  395. 1986oktooberKatherine Hushaw
  396. 1986novemberDonna Edmondson
  397. 1986detsemberLaurie Carr
  398. 1987jaanuarLuann Lee
  399. 1987veebruarJulie Peterson
  400. 1987märtsMarina Baker
  401. 1987aprillAnna Clark
  402. 1987maiKymberly Paige
  403. 1987juuniSandy Greenberg (Sondra Elizabeth Greenberg)
  404. 1987juuliCarmen Berg
  405. 1987augustSharry Konopski
  406. 1987septemberGwen Hajek (Gwendolyn Hajek)
  407. 1987oktooberBrandi Brandt
  408. 1987novemberPam Stein
  409. 1987detsemberIndia Allen
  410. 1988jaanuarKimberley Conrad (Kimberley Faye Conrad, Kimberly Conrad, Kimberly Hefner)
  411. 1988veebruarKari Kennell
  412. 1988märtsSusie Owens
  413. 1988aprillEloise Broady
  414. 1988maiDiana Lee
  415. 1988juuniEmily Arth
  416. 1988juuliTerri Lynn Doss
  417. 1988augustHelle Michaelsen
  418. 1988septemberLaura Richmond
  419. 1988oktooberShannon Long
  420. 1988novemberPia Reyes (María Pía Reyes)
  421. 1988detsemberKata Kärkkäinen (Minna Katariina Kärkkäinen)
  422. 1989jaanuarFawna MacLaren
  423. 1989veebruarSimone Eden (Simone Howe; muutis oma nime ema Carol Edeni /postril detsembris 1960/ auks)
  424. 1989märtsLaurie Wood
  425. 1989aprillJennifer Jackson
  426. 1989maiMonique Noel
  427. 1989juuniTawnni Cable
  428. 1989juuliErika Eleniak
  429. 1989augustGianna Amore
  430. 1989septemberKarin & Mirjam van Breeschooten
  431. 1989oktooberKaren Foster
  432. 1989novemberReneé Tenison
  433. 1989detsemberPetra Verkaik
  434. 1990jaanuarPeggy McIntaggart
  435. 1990veebruarPamela Anderson
  436. 1990märtsDeborah Driggs
  437. 1990aprillLisa Matthews
  438. 1990maiTina Bockrath
  439. 1990juuniBonnie Marino
  440. 1990juuliJacqueline Sheen
  441. 1990augustMelissa Evridge
  442. 1990septemberKerri Kendall
  443. 1990oktooberBrittany York (Alison Armitage)
  444. 1990novemberLorraine Olivia
  445. 1990detsemberMorgan Fox
  446. 1991jaanuarStacy Leigh Arthur
  447. 1991veebruarCristy Thom (Li-Wah Thom)
  448. 1991märtsJulie Clarke
  449. 1991aprillChristina Leardini (Christina Herbert)
  450. 1991maiCarrie Jean Yazel
  451. 1991juuniSaskia Linssen
  452. 1991juuliWendy Kaye
  453. 1991augustCorinna Harney
  454. 1991septemberSamantha Dorman
  455. 1991oktooberCheryl Bachman
  456. 1991novemberTonja Christensen
  457. 1991detsemberWendy Hamilton
  458. 1992jaanuarSuzi Simpson
  459. 1992veebruarTanya Beyer
  460. 1992märtsTylyn John
  461. 1992aprillCady Cantrell
  462. 1992maiAnna Nicole Smith (Vickie (Anna Nicole) Smith, Vickie Lynn Hogan)
  463. 1992juuniAngela Melini
  464. 1992juuliAmanda Hope
  465. 1992augustAshley Allen
  466. 1992septemberMorena Corwin
  467. 1992oktooberTiffany Sloan
  468. 1992novemberStephanie Adams
  469. 1992detsemberBarbara Moore
  470. 1993jaanuarEcho Johnson
  471. 1993veebruarJennifer LeRoy
  472. 1993märtsKimberly Donley
  473. 1993aprillNicole Wood
  474. 1993maiElke Jeinsen
  475. 1993juuniAlesha Marie Oreskovich
  476. 1993juuliLeisa Sheridan
  477. 1993augustJennifer Lavoie
  478. 1993septemberCarrie Westcott
  479. 1993oktooberJenny McCarthy (Jennifer McCarthy)
  480. 1993novemberJulianna Young
  481. 1993detsemberArlene Baxter
  482. 1994jaanuarAnna-Marie Goddard
  483. 1994veebruarJulie Lynn Cialini (Julie Lynn Smith)
  484. 1994märtsNeriah Davis
  485. 1994aprillBecky DelosSantos (Marybeth De los Santos)
  486. 1994maiShae Marks
  487. 1994juuniElan Carter
  488. 1994juuliTraci Adell
  489. 1994augustMaria Checa
  490. 1994septemberKelly Gallagher
  491. 1994oktooberVictoria Zdrok
  492. 1994novemberDonna Perry
  493. 1994detsemberElisa Bridges
  494. 1995jaanuarMelissa Holliday
  495. 1995veebruarLisa Marie Scott
  496. 1995märtsStacy Sanches
  497. 1995aprillDanelle Folta
  498. 1995maiCindy Brown (Cynthia Gwyn Brown)
  499. 1995juuniRhonda Adams
  500. 1995juuliHeidi Mark
  501. 1995augustRachel Jeán Marteen
  502. 1995septemberDonna D'Errico
  503. 1995oktooberAlicia Rickter
  504. 1995novemberHolly Witt
  505. 1995detsemberSamantha Torres
  506. 1996jaanuarVictoria Fuller
  507. 1996veebruarKona Carmack (Konaluhiole Carmack)
  508. 1996märtsPriscilla Taylor
  509. 1996aprillGillian Bonner
  510. 1996maiShauna Sand (Shauna Sand Lamas)
  511. 1996juuniKarin Taylor
  512. 1996juuliAngel Boris
  513. 1996augustJessica Lee
  514. 1996septemberJennifer Allan
  515. 1996oktooberNadine Chanz (Nadine Tschanz)
  516. 1996novemberUlrika Ericsson (Anna Ulrika Ericsson)
  517. 1996detsemberVictoria Silvstedt
  518. 1997jaanuarJami Ferrell
  519. 1997veebruarKimber West
  520. 1997märtsJennifer Miriam
  521. 1997aprillKelly Marie Monaco
  522. 1997maiLynn Thomas (Donna Lynn Evans)
  523. 1997juuniCarrie Stevens
  524. 1997juuliDaphnee Lynn Duplaix (Daphnee Duplaix Samuel)
  525. 1997augustKalin Olson
  526. 1997septemberNikki Schieler (Nikki Ziering)
  527. 1997oktooberLayla Harvest Roberts
  528. 1997novemberInga Drozdova
  529. 1997detsemberKaren McDougal
  530. 1998jaanuarHeather Kozar
  531. 1998veebruarJulia Schultz
  532. 1998märtsMarliece Andrada
  533. 1998aprillHolly Joan Hart
  534. 1998maiDeanna Brooks
  535. 1998juuniMaria Luisa Gil
  536. 1998juuliLisa Dergan (Lisa Dergan Podsednik)
  537. 1998augustAngela Little
  538. 1998septemberVanessa Gleason
  539. 1998oktooberLaura Cover
  540. 1998novemberTiffany Taylor
  541. 1998detsemberErica, Jaclyn & Nicole Dahm (Dahmi kolmikud)
  542. 1999jaanuarJaime Bergman
  543. 1999veebruarStacy Marie Fuson
  544. 1999märtsAlexandria Karlsen (Lexie Karlsen)
  545. 1999aprillNatalia Sokolova
  546. 1999maiTishara Lee Cousino
  547. 1999juuniKimberly Spicer
  548. 1999juuliJennifer Rovero
  549. 1999augustRebecca Scott
  550. 1999septemberKristi Cline
  551. 1999oktooberJodi Ann Paterson
  552. 1999novemberCara Wakelin
  553. 1999detsemberBrooke Richards
  554. 2000jaanuarDarlene & Carol Bernaola
  555. 2000veebruarSuzanne Stokes
  556. 2000märtsNicole Marie Lenz
  557. 2000aprillBrande Nicole Roderick
  558. 2000maiBrooke Berry (esinenud ka nime Brooke Williams all)
  559. 2000juuniShannon Stewart
  560. 2000juuliNeferteri Shepherd (Neferteri Sheba Shepherd)
  561. 2000augustSummer Altice
  562. 2000septemberKerissa Fare
  563. 2000oktooberNichole Van Croft
  564. 2000novemberBuffy Tyler
  565. 2000detsemberCara Michelle
  566. 2001jaanuarIrina Voronina
  567. 2001veebruarLauren Michelle Hill
  568. 2001märtsMiriam Gonzalez
  569. 2001aprillKatie Lohmann
  570. 2001maiCrista Nicole
  571. 2001juuniHeather Spytek
  572. 2001juuliKimberley Stanfield
  573. 2001augustJennifer Walcott
  574. 2001septemberDalene Kurtis
  575. 2001oktooberStephanie Heinrich
  576. 2001novemberLindsey Vuolo
  577. 2001detsemberShanna Moakler
  578. 2002jaanuarNicole Narain
  579. 2002veebruarAnka Romensky
  580. 2002märtsTina Marie Jordan
  581. 2002aprillHeather Carolin
  582. 2002maiChristi Shake
  583. 2002juuniMichele Rogers
  584. 2002juuliLauren Anderson
  585. 2002augustChristina Santiago
  586. 2002septemberShallan Meiers
  587. 2002oktooberTeri Marie Harrison
  588. 2002novemberSerria Tawan
  589. 2002detsemberLani Todd
  590. 2003jaanuarRebecca Ramos
  591. 2003veebruarCharis Boyle
  592. 2003märtsPennelope Jimenez
  593. 2003aprillCarmella DeCesare
  594. 2003maiLaurie Fetter
  595. 2003juuniTailor James
  596. 2003juuliMarketa Janska (Marquita Janska)
  597. 2003augustColleen Marie
  598. 2003septemberLuci Victoria
  599. 2003oktooberAudra Lynn
  600. 2003novemberDivini Rae
  601. 2003detsemberDeisy & Sarah Teles
  602. 2004jaanuarColleen Shannon
  603. 2004veebruarAliya Wolf
  604. 2004märtsSandra Hubby
  605. 2004aprillKrista Kelly
  606. 2004maiNicole Whitehead
  607. 2004juuniHiromi Oshima
  608. 2004juuliStephanie Glasson
  609. 2004augustPilar Lastra
  610. 2004septemberScarlett Keegan
  611. 2004oktooberKimberly Holland
  612. 2004novemberCara Zavaleta
  613. 2004detsemberTiffany Fallon
  614. 2005jaanuarDestiny Davis
  615. 2005veebruarAmber Campisi
  616. 2005märtsJillian Grace
  617. 2005aprillCourtney Rachel Culkin
  618. 2005maiJamie Westenhiser
  619. 2005juuniKara Monaco
  620. 2005juuliQiana Chase
  621. 2005 ˜– augustTamara Witmer
  622. 2005septemberVanessa Hoelsher
  623. 2005oktooberAmanda Paige
  624. 2005novemberRaquel Gibson
  625. 2005detsemberChristine Smith
  626. 2006jaanuarAthena Lundberg
  627. 2006veebruarCassandra Lynn
  628. 2006märtsMonica Leigh
  629. 2006aprillHolley Ann Dorrough
  630. 2006maiAlison Waite
  631. 2006juuniStephanie Larimore
  632. 2006juuliSara Jean Underwood
  633. 2006augustNicole Voss
  634. 2006septemberJanine Habeck
  635. 2006oktooberJordan Monroe
  636. 2006novemberSarah Elizabeth
  637. 2006detsemberKia Drayton
  638. 2007jaanuarJayde Nicole
  639. 2007veebruarHeather Rene Smith
  640. 2007märtsTyran Richard
  641. 2007aprillGiuliana Marino
  642. 2007maiShannon James
  643. 2007juuniBrittany Binger
  644. 2007juuliTiffany Selby
  645. 2007augustTamara Sky
  646. 2007septemberPatrice Hollis
  647. 2007oktooberSpencer Scott
  648. 2007novemberLindsay Wagner
  649. 2007detsemberSasckya Porto
  650. 2008jaanuarSandra Nilsson

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]