Edisoft

Allikas: Vikipeedia
Edisoft
Asutatud 1999
Tallinn, Eesti
Asutajad Mihhail Ralkin
Võtmeisikud Mihhail Ralkin, Anton Sverdlov
Valdkonnad arvutitarkvara, elektrooniline dokumendihaldus, EDI
Tooted EDI Platform, Edisoft Platform, Edisoft Link
Töötajaid edisoft.ee.

Edisoft on rahvusvaheline elektroonilise andmevahetuse (EDI) operaator ja süsteemide integratsiooniteenuste osutaja. Ettevõtte esindused asuvad Leedus, Lätis, Eestis, Kasahstanis ja Ukrainas.

Ajalugu[muuda | muuda lähteteksti]

Mihhail Ralkin asutas ettevõtte 1999. aastal Eestis. Esimene suur projekt oli Eesti Tolliameti elektroonilise andmetöötluse süsteemi toetamine[1], millega Edisoft tegeles kuni 2004. aastani, kuni Eestist sai täisõiguslik Euroopa Liidu liige. Seejärel asus Edisoft looma oma elektroonilise andmevahetuse platvormi – EDI Platform. 2006. aastal asutati esindused Leedus ja Lätis, Ukrainas ja Kashastanis.

Äritegevus[muuda | muuda lähteteksti]

Edisoft teenindab rohkem kui 5500 klienti, neist Balti riikides 1800 klienti. Ettevõtte klientideks on kaubandusketid, tarnijad ning logistika-, toiduainete tööstuse, ühiskondliku toitlustamise ja muude sektorite ettevõtted.

Ettevõtte klientideks on regiooni suurimad kaubandusketid (Maxima, Rimi, Prisma, Selver, K-Rauta), tunnustatud kaubamärkide (Coca-cola, Fazer, Valio, Acme, Tesa, Viči) tarnijad, suured hulgimüüjad (Sanitex, Daisena, Osama, Nordnet) ja paljud teised ettevõtted.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]