Välismaa järvede loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on tähestiku järjekorras loetletud välismaa järvi. Suuruse järjekorras on järved loetletud Suurimate järvede loendis. Eesti järved on loetletud Eesti järvede loendis.



# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Abanti järv - Abhe järv - Abrahami järv - Agneli järv - Akkajaure - Alaotra järv - Albano järv - Alberti järv - Alleghe järv - Alserio järv - Altevatnet - Ampollino järv - Ancipa järv - Angitola järv - Annone järv - Anosy järv - Antermoia järv - Anterselva järv - Araali meri - Arancio järv - Arresø - Arvo järv - Assali järv - Asti järv - Azati veehoidla - Ath-Tharthāri järv - Athabasca järv - Auronzo järv - Aviasco järv - Avigliana järved

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Baikali järv - Balaton - Balkaši järv - Baratzi järv - Barbellino järv - Barbellino veehoidla - Barrea järv - Baskuntšak - Berryessa järv - Beyşehiri järv - Biviere järv - Biwa järv - Blåsjø - Bledi järv - Bodeni järv - Bolsena järv - Bomba järv - Bordaglia järv - Bosumtwi - Bracciano järv - Braiesi järv - Branchino järv - Brienzi järv - Brugneto järv - Buada laguun - Buenos Airese järv - Burera - Busalletta järv

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Calaita järv - Caldaro järv - Caldonazzo järv - Campotosto järv‎Canterno järv‎ - Carezza järv - Cecita järv - Cei järvCeresole järv‎‎ - Cernello järv - Ciardonneti järv - Cingoli järv - Coca järv - Coghinase järv‎‎ - Cohoha järv - Como järv - Conza järv‎‎ - Corbara järv - Cornino järv - Crater Lake

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Dingevatnet - Dobbiaco järv‎‎ -Drūkšiai - Duchessa järv‎

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Elgõgõtgõn - Elton - Endine järv - Erie järv - Evjevatnet - Eyre'i järv

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Fagnano järv - Femunden - Fiastra järvFinnträsk - Folsomi järv

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ganna järv - Garda järv - Garlate järv - Genfi järvGhirla järv - Giacopiane järv - Gjerstadvatnet - Gurzia järv - Gusana järv

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Hanka järv - Hjälmaren - Hornavan - Hornindalsvatnet - Huroni järv - Hövsgöl

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ihema järv - Ilmjärv - Inari järv - Inawashiro järv - Iseo järv - İzniki järv

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Josefvatnet (Troms) - Julma Ölkky

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kaavinjärvi - Kallavesi - Kapšagaj veehoidla - Karatšai järv - Kariba järv - Kaspia meri - Kilpisjärvi - Kinnereti järv - Ķīšezers - Kivu järv - Kleivvatn - Kobbvatnet - Kukunor - Kyoga järv

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Laachi järv - Laadoga järv - Lago Maggiore - Lake of the Woods - Landro järv - Lasini järv - Latša - Levico järvLiepāja järv - Limingen - Loch Ness - Lop Nur (praegu kuivanud) - LubānsLugano järv

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Mai-Ndombe järv - Malciaussia järv - Managua järv - Maracaibo järv - Martignano järv - Massaciuccoli järv - Matese järv - Meadi järv - Mecklenburgi järved - Mergozzo järv - Mezzano järv‎ - Meugliano järv - Michigani järv - Mikołajki järv - Misurina järv - Mjøsa - Monate järvMono järv - Montepulciano järv - Møsvatn - Mucrone järv - Mweru - Mälaren - Mývatn

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Natroni järv - Nemi järv - Nero järv - Nero järv (Bergamo) - Nero järv (Pistoia) - Neuchâteli järv - Nicaragua järv- Nicoletti järv - Njassa järv - Norsjø - Näsijärvi

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Occhito järv - Okeechobee järv - Ogliastro järv - Omodeo järv‎ - Ontario järv - Ortiglieto järv - Osiglia järv - Oulu järv - Øyeren

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Pakasaivo - Peerajärvi - Pergusa järv - Peipsi järv - Piatto järv - Piediluco järv - Pihkva järv - Pontechianale järv - Poopó - Pozzillo järv - Prespa järv - Pusiano järv - Puula - Puyehue järv - Päijänne

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Randsfjorden - Rascino järv - Ritsa järv - Røssvatnet - Rutanzige järv - Rwampanga - Rweru järv

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saimaa - Saint Clairi järv - Sajaani-Šušenskoje veehoidla - Salsvatnet - Salto järv - Santa Rosalia järv - Sassano järv - Scandarello järv - Segrino järv - Seliger - Senaiga järv - Serraia järv - Serrù järv‎‎ - Sestroretski Razliv - Sevan - Shkodëri järv - Sistāni järv - Sita järv - Sitasjaure - Śniardwy järv - Snåsavatnet - Spandarjani veehoidla- Stua järv - Sucotto järv - Surnumeri - Suur Karujärv - Suur Mõrujärv - Suur-Palkna järv - Suwa järv - Syväri

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Zorkuli järv - Zugi järv - Zürichi järv - Żywieci järv

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Tahoe järv - Taimõri järv - Tanganjika järv - Taupo järv - Tauragnas - Teleccio järv‎‎ - Teletsi järv - Þingvallavatn - Thuni järv - Titicaca järv - Toba järv - Togo järv - Tōgō järv - Tohmajärvi - Tônlé Sab - Torneträsk - Totak - Towada järv - Tōya järv - Trasimeno järv - Trollvatn (Aust-Agder) - Trumulītise järv - Tšaadi järv - Tunnsjøen - TuoppajärviTurano järv - Tuz - Tyrifjorden

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Urmia järv - Usma järv - Uvs

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vacca järv‎ - Valdai järv - Valdaora järv - Vani järv - Varese järv - Vastenjaure - Vico järvVictoria järv - Vierwaldstättersee - Virihaure - Vištytise järv - Vittjärvsträsket - Vogorno järv - Volta järv - Vostoki järv - Vänern - Vättern

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Wanaka järv - Washingtoni järv - Western Brook Pond - Winnipegi järv

Õ[muuda | redigeeri lähteteksti]

Õsõkköl

Ä[muuda | redigeeri lähteteksti]

Äänisjärv - Äkässaivo

Ü[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ülemjärv