Korvpallurite loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud korvpallureid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Kristo Aab - Villu Aabne - Peep Aaviksoo - Tyshawn Abbott - Kareem Abdul-Jabbar - Rašid Abeljanov - Todd Abernethy - Svetlana Abrossimova - Alvan Adams - Mark Aguirre - Karmo Allikas - Ray Allen - Vallo Allingu - Ivan Almeida - Richard Andreson - Giánnis Antetokoúnmpo - Carmelo Anthony - Joel Anthony - Gregor Arbet - Nate Archibald - Jaak Ardon - Paul Arizin

B[muuda | muuda lähteteksti]

Andrea Bargnani - Charles Barkley - Rick Barry - Elgin Baylor - Tanoka Beard - Walt Bellamy - Mike Bibby - Chauncey Billups - Dave Bing - Larry Bird - Rolando Blackman - Mookie Blaylock - Chris Bosh - Earl Boykins - Bill Bradley - Elton Brand - Kobe Bryant

C[muuda | muuda lähteteksti]

Vince Carter - Michael Carter-Williams - Mario Chalmers - Wilt Chamberlain - Tyson Chandler - Maurice Cheeks - Archie Clark - Bob Cousy - Dave Cowens - Billy Cunningham - Stephen Curry - Brian Cusworth

D[muuda | muuda lähteteksti]

Drazen Dalipagic - Adrian Dantley - Brad Daugherty - Glen Davis - Walter "Buddy" Davis - Walter Paul Davis - Dave Debusschere - Luol Deng - Vlade Divac - Marek Doronin - Clyde Drexler - Joe Dumars - Tim Duncan - Kevin Durant

E[muuda | muuda lähteteksti]

Heino Enden - Alex English - Julius Erving - Callistus Eziukwu - Patrick Ewing

F[muuda | muuda lähteteksti]

Bamba Fall - Vern Fleming - Nate Fox - Walt Frazier - Howard Frier

G[muuda | muuda lähteteksti]

Harry Gallatin - Kevin Garnett - Pau Gasol - George Gervin - Artis Gilmore - Emanuel Ginobili - Gail Goodrich - Ben Gordon - Hal Greer - Blake Griffin

H[muuda | muuda lähteteksti]

Cliff Hagan - Richard Hamilton - Tim Hardaway - John Havlicek - Connie Hawkins - Elvin Hayes - Tom Heinsohn - Grant Hill - Jon Robert Holden - Gunnar Hololei - Dwight Howard - Bailey Howell - Viktor Hrjapa - Shawn Huff - Lindsey Hunter

I[muuda | muuda lähteteksti]

Andre Iguodala - Aleksander Illi - Justin Ingram - Kyrie Irving - Dan Issel - Allen Iverson

J[muuda | muuda lähteteksti]

Mark Jackson - LeBron James - Šarūnas Jasikevičius - Eugene Jeter - Dennis Johnson - Gus Johnson - Ken Johnson - Kevin Johnson - Magic Johnson - K.C Jones - Sam Jones - DeAndre Jordan - Michael Jordan - Veiko Jurkatamm - Martin Jurtom - Peep Jõgi

K[muuda | muuda lähteteksti]

Rein Kaljula - Kaspars Kambala - Toomas Kandimaa - Kristjan Kangur - Aleksandr Karavajev - Rait Keerles - Shawn Kemp - Kert Kesküla - Jason Kidd - Tarmo Kikerpill - Gerd Kiili - Bernard King - Ene-Lille Kitsing-Jaanson - Erki Kivinukk - Mikko Koivisto - Giórgos Kolokithás - Petteri Koponen - Radivoje Korać - Maik-Kalev Kotsar - Aime Kraus-Tobi - Valmo Kriisa - Anatoli Krikun - Nenad Krstić - Heino Kruus - Sven Kukemelk - Ilmar Kullam - Valentina Kullam-Nazarenko - Gert Kullamäe - Aivar Kuusmaa - Rait Käbin - Rain Kärner

L[muuda | muuda lähteteksti]

Mart Laga - Bill Laimbeer - Bob Lanier - Kai Lass - Gerald Lee juunior - Tõnno Lepmets - Silver Leppik - Fat Lever - Charlotte Lewis - Li Nan - Andres Liinat - Jaanus Liivak - Toomas Liivak - Damian Lillard - Jeremy Lin - Jaak Lipso - Priit Lokutšievski - Kevin Love - Clyde Lovellette - Jerry Lucas - Angelo Luisetti - Randar Luts - Joann Lõssov - Valve Lüütsepp-Kaasik - Kevin Lyde - Reggie Lynch

M[muuda | muuda lähteteksti]

Karl Malone - Moses Malone - Priit Mann - Pete Maravich - Śarunas Marćiulionis - Aleksander Margiste - Shawn Marion - Bob McAdoo - Bo McCalebb - Antonio McDyess - Tracy McGrady - Kevin McHale - Nate McMillan - Cliff Meely - Ingrid Mesila - George Mikan - Vern Mikkelsen - Reggie Miller - Nikola Mirotić - Arnold Mitt - Earl Monroe - Alonzo Mourning - Chris Mullin - Selma Multer - Karin Murd - Calvin Murphy - Dikembe Mutombo - Vally Mõistlik - Hanno Möttölä - Martin Müürsepp - Ferg Myrick

N[muuda | muuda lähteteksti]

Margit Naerimäe - Larry Nance - Steve Nash - Juan Carlos Navarro - Nenê - Heiko Niidas - Herbert Niiler - Norm Nixon - Joakim Noah - Dirk Nowitzki - Rauno Nurger - Reigo Nõmm

O[muuda | muuda lähteteksti]

Charles Oakley - Lamar Odom - Hakeem Olajuwon - Ömer Onan - Jermaine O'Neal - Shaquille O'Neal - Mai-Maret Otsa-Višnjova - Kevin Owens

P[muuda | muuda lähteteksti]

Asko Paade - Martin Paasoja - Josh Pace - Egon Parbo - Robert Parish - Anthony Parker - Tony Parker - Chris Paul - Gary Payton - Augustas Pečiukevičius - Rauno Pehka - Nikola Peković - Drazen Petrović - Bob Pettit - Paul Pierce - Scottie Pippen - Joosep Pokla - Jim Pollard - Jānis Porziņģis - Kristaps Porziņģis - Tayshaun Prince - Jaan Puidet - Kristjan Puusild - Andre Pärn

R[muuda | muuda lähteteksti]

Rain Raadik - Toomas Raadik - Teemu Rannikko - Heiko Rannula - Heino Raudsik - Travis Reed - Willis Reed - Taavi Reigam - Mitch Richmond - Alvin Robertson - Oscar Robertson - David Robinson - Guy Rodgers - Dennis Rodman - Rajon Rondo - Raido Roos - Derrick Rose - Brandon Roy - Ricky Rubio - Indrek Rumma - Bill Russell

S[muuda | muuda lähteteksti]

Arvydas Sabonis - Sasu Salin - Jaak Salumets - Dolph Schayes - Detlef Schrempf - Uļjana Semjonova - Bill Sharman - Jack Sikma - Rita Sild - Rik Smits - Sten-Timmu Sokk - Tanel Sokk - Tiit Sokk - Latrell Sprewell - Wally Szczerbiak - Dave Stallworth - John Stockton - Maurice Stokes - Amar'e Stoudemire - Rod Strickland - Valdu Suurkask - Andres Sõber

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Mark Šein

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Irja Zilmer - Tibor Zsíros

T[muuda | muuda lähteteksti]

Ando Tagamets - Janar Talts - Aleksei Tammiste - Roy Tarpley - Tanel Tein - Tair Tenno - Reggie Theus - Isiah Thomas - David Thompson - Otis Thorpe - Nate Thurmond - Priit Tomson - Joosep Toome - Jack Twyman

U[muuda | muuda lähteteksti]

Wes Unseld

V[muuda | muuda lähteteksti]

Rainer Vakra - Mikk Valtna - Veljo Vares - Ülo Varul - Rain Veideman - Kent-Kaarel Vene - Lea Vene - Siim-Sander Vene - Martin Viiask - Nikola Vučević - Nenad Vučinić - Aino Värk-Hein

W[muuda | muuda lähteteksti]

Ben Wallace - Rasheed Wallace - Bill Walton - Chris Webber - Delonte West - Jerry West - Russell Westbrook - Andrew Wiggins - Lenny Wilkens - Jamaal Wilkes - Dominique Wilkins - Deron Williams - Gus Williams - Jason Williams - Mo Williams - Jojo White - James Worthy

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ardo Ärmpalu

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Yao Ming - George Yardley