Margus Saar: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
13. rida: 13. rida:


==Tele- ja raadiotöid==
==Tele- ja raadiotöid==
*Uudiste- ja majandussaated: "[[Aktuaalne Kaamera|Aktuaalne kaamera]]",
*Uudistesaated: "[[Aktuaalne Kaamera|Aktuaalne kaamera]]",
*Meelelahutus- ühiskonnaelusaated: "[[Tähelaev]]", "Jõulutunnel" (1999–2012), "Lennud unes ja ilmsi, 2013", "[[Trilemma]]", "[[Hommiku TV]]", "[[Pühapäevitaja]]".
*Meelelahutus- ja kultuurisaated: "[[Tähelaev]]", "Lennud unes ja ilmsi, 2013", "[[Trilemma]]", "[[Hommiku TV]]", "Me oleme Tallinnast", "Punane tuba", "[[Pühapäevitaja]]".
*Sotsiaal- ja ühiskonnaelusaated: "Jõulutunnel" (1999–2012), "Tunnel" (1999), "Kuhu lähed euroraha?", "Päris maalased", "Iseolemine".
*Lastesaated: "[[Marumüramiks]]", "[[Laulukarussell]]", "Buratino tegutseb jälle", "Lumejänesed", "Saame kokku Tomi juures" ,"Lastetuba"
*Lastesaated: "[[Marumüramiks]]", "[[Laulukarussell]]", "Buratino tegutseb jälle", "Lumejänesed", "Saame kokku Tomi juures", "Lotte lood", "Lastetuba"
*"Millest mõtled?"
*"Punane tuba"
*"Me oleme Tallinnast"
*"Päris maalased"


Saar on juhtinud ja toimetanud saateid [[Raadio Top]]-is, [[Raadio Pulss B3]]-s ja [[Vikerraadio]]s (1998–2008) : "[[Vikerhommik]]", "[[Jutusaade]]", "[[Kolmest kuueni]]" jt.
Saar on juhtinud ja toimetanud saateid [[Raadio Top]]-is, [[Raadio Pulss B3]]-s ja [[Vikerraadio]]s (1998–2008) : "[[Vikerhommik]]", "[[Jutusaade]]", "[[Kolmest kuueni]]" jt.

Redaktsioon: 19. märts 2018, kell 13:41

Margus Saar 15. mail 2010 "Saame kokku Tomi juures" saate hooaja lõpetamisel.

Margus Saar (sündinud 20. aprillil 1966 Tallinnas) on eesti teleajakirjanik.

Haridustee

Margus Saar on õppinud Tallinna 8. Keskkoolis (Sõle Gümnaasium) ja lõpetanud 1988. aastal Tallinna Polütehnilises Instituudi (Tallinna Tehnikaülikool) tööstuse juhtimise ja planeerimise eriala ökonomistina.

Töö

Margus Saar on olnud Tallinna linnavalitsuse osakonnajuhataja, tegutsenud eraettevõtluses ning teinud kaastööd Eesti Televisioonile alates aastast 1990, kui ta valiti konkursil ETV telekava diktoriks. Ta oli esimest korda teadustajana ekraanil 1990. aasta 7. juuli hommikul kell 9[viide?].

Esimene saade saatejuhina oli 1991.aastal "Plaani ja turu vahel" ning mälumängusari "Trilemma". Saar on juhtinud ja toimetanud majandus-, sotsiaal- ja meelelahutussaateid, kommenteerinud laulupidusid, riiklike tähtpäevade tähistamist jt suursündmusi. Vikerraadio saatejuhina tegi kaastööd aastail 1998-2008. Aastast 2003 asus tööle ETV-s (hilisem Eesti Rahvusringhääling) uudistesaate "Aktuaalne kaamera" saatejuht-toimetajana. Saar juhtis 2008-2017 ETV lastesaadete toimetust ning on telesaadete ja suurülekannete produtsent.

Tele- ja raadiotöid

  • Uudistesaated: "Aktuaalne kaamera",
  • Meelelahutus- ja kultuurisaated: "Tähelaev", "Lennud unes ja ilmsi, 2013", "Trilemma", "Hommiku TV", "Me oleme Tallinnast", "Punane tuba", "Pühapäevitaja".
  • Sotsiaal- ja ühiskonnaelusaated: "Jõulutunnel" (1999–2012), "Tunnel" (1999), "Kuhu lähed euroraha?", "Päris maalased", "Iseolemine".
  • Lastesaated: "Marumüramiks", "Laulukarussell", "Buratino tegutseb jälle", "Lumejänesed", "Saame kokku Tomi juures", "Lotte lood", "Lastetuba"

Saar on juhtinud ja toimetanud saateid Raadio Top-is, Raadio Pulss B3-s ja Vikerraadios (1998–2008) : "Vikerhommik", "Jutusaade", "Kolmest kuueni" jt.

Tunnustused

Isiklikku

Margus Saare elukaaslane on ajakirjanik Grete Lõbu, neil on kaks tütart Sofia Margaret[3] ja Anna Magdaleena[viide?].

Viited

Välislingid