Eesti raadiojaamade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Eestis praegu tegutsevad ja varem tegutsenud eesti- ja võõrkeelseid raadiod.

Aktiivsed raadiojaamad[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nimi Omanik Sisu/Žanr Keel Kuulatav FM-sagedused Kommentaar
Artekon Artekon MTÜ Mitmekesine Vene Internet Tuntud ka kui Artekon raadio Tallinn
DFM Trio LSL Tantsumuusika Vene FM, Internet Harjumaa 90,2 Tuntud ka kui Dinamit FM
Energy FM Sky Media Rütmi- ja tantsumuusika Eesti FM, Internet Harjumaa 93,2
Euro FM OÜ Euro FM Vene FM, Internet Harjumaa 104,9
Generaadio MTÜ Generaadio Tartu kogukondade raadio, mis pakub meelelaadilt avatud jutusaateid ja mõnusat, eelkõige uuemat Eesti muusikat. Eesti Internet
HappyU Adult Contemporary Eesti Internet
Klassikaraadio ERR Klassikaline Eesti FM, Internet Harjumaa 106,6
Hiiumaa 94,9
Ida-Virumaa 89,4
Ida-Virumaa 90,4
Jõgevamaa 107,6
Järvamaa 107,6
Läänemaa 106,3
Lääne-Virumaa 90,4
Lääne-Virumaa 104,5
Lääne-Virumaa 107,6
Põlvamaa 105,7
Pärnumaa 107,3
Raplamaa 89,1
Saaremaa 107,0
Saaremaa 107,8
Tartumaa 90,3
Valgamaa 105,7
Viljandimaa 90,5
Võrumaa 105,7
Kohviradio MTÜ Huumus Easy listening Eesti Internet
Kuma Raadio AS Kuma Eesti FM, Internet Järvamaa 101,0
Kuressaare Pereraadio MTÜ Kuressaare Pereraadio Religioosne – kristlik Eesti FM, Internet Hiiumaa 88,7
Läänemaa 89,4
Saaremaa 89,0
Narodnoe Radio Trio LSL Vene FM, Internet Harjumaa 100,0 Varem nimega Raadio 100 FM
Narvskoje Semeinoje Radio
Netiraadio Džäss
Easy listening
Folk
Klassikaline
Lastelaulud
Pop
Rokk
Tantsumuusika
Vanad eesti hitid
Eesti Internet
Noorteraadio Eesti Internet
Nõmme Raadio Nõmme Raadio OÜ Eesti FM, Internet Harjumaa 99,3
Pereraadio Tartu Pereraadio Ühing Religioosne – kristlik Eesti FM, Internet Harjumaa 89,6
Ida-Virumaa 88,2
Lääne-Virumaa 88,9
Tartumaa 89,0
Võrumaa 95,7
Tuntud ka kui Semeinoje Radio
Power Hit Radio Mediainvest Holding AS Tantsumuusika Eesti FM, Internet Harjumaa 102,1
Pärnumaa 103,9
Tartumaa 89,7
Päikeseraadio Meediamaania OÜ Eesti FM, Internet Pärnumaa 92,7
Raadio 2 ERR Eesti FM, Internet Harjumaa 101,6
Hiiumaa 99,1
Hiiumaa 103,4
Ida-Virumaa 102,9
Jõgevamaa 102,6
Järvamaa 102,6
Läänemaa 102,9
Lääne-Virumaa 102,9
Põlvamaa 103,6
Pärnumaa 102,3
Raplamaa 99,5
Saaremaa 103,1
Tartumaa 103,6
Valgamaa 103,6
Viljandimaa 103,9
Võrumaa 103,6
Raadio 2.2 ERR Eesti Internet
Raadio 4 ERR Vene FM, Internet Harjumaa 94,5
Ida-Virumaa 100,9
Jõgevamaa 93,4
Järvamaa 93,4
Läänemaa 93,6
Lääne-Virumaa 94,2
Pärnumaa 94,8
Tartumaa 94,4
Valgamaa 92,5
Viljandimaa 95,5
Võrumaa 99,9
Raadio 7 MTÜ Raadio 7 Religioosne – kristlik Eesti FM, Internet Harjumaa 103,1
Lääne-Virumaa 96,1
Pärnumaa 88,6
Tartumaa 92,1
Raadio Elmar Trio LSL Eesti muusika Eesti FM, Internet Harjumaa 91,5
Järvamaa 91,7
Läänemaa 92,2
Põlvamaa 91,2
Pärnumaa 99,0
Saaremaa 91,5
Tartumaa 88,5
Raadio HIT FM Raadio Hit FM OÜ 60-70-ndate hitid
80-90-ndate pop- ja tantsumuusikahitid
TOP40 värske muusika
Eesti FM, Internet Harjumaa 88,3
Pärnumaa 96,4
Tartumaa 103,0
Raadio Kadi OÜ Raadio Kadi Eesti FM, Internet Hiiumaa 90,1
Saaremaa 90,5
Saaremaa 98,6
Raadio Kuku Trio LSL Vestlus Eesti FM, Internet Harjumaa 100,7
Hiiumaa 100,4
Järvamaa 100,5
Läänemaa 100,9
Lääne-Virumaa 99,6
Pärnumaa 89,9
Saaremaa 100,6
Tartumaa 100,2
Valgamaa 102,4
Viljandimaa 100,8
Raadio Marta OÜ MP Meedia Eesti FM, Internet Põlvamaa 100,7
Raadio Muusikamoos Smooth Jazz
Soul
Funk
Eesti Internet
Raadio Tallinn ERR Vestlus FM, Internet Harjumaa 103,5
Raadio Uuno Trio LSL Pop Eesti FM, Internet Harjumaa 97,2
Järvamaa 97,4
Läänemaa 99,8
Lääne-Virumaa 89,8
Saaremaa 104,5
Põlvamaa 92,3
Pärnumaa 91,0
Saaremaa 97,4
Tartumaa 97,2
Võrumaa 92,3
Radio Eli Religioosne – kristlik Vene
Radio Mania Front Net OÜ Rokk Eesti FM, Internet Harjumaa 88,8
Retro FM Sky Media Vanad hitid Eesti FM, Internet Harjumaa 97,8
Järvamaa 98,1
Läänemaa 88,2
Lääne-Virumaa 98,7
Pärnumaa 98,3
Raplamaa 98,0
Saaremaa 95,4
Tartumaa 98,6
Viljandimaa 97,9
Varem nimega Raadio 3
Ring FM Ring FM Media OÜ Eesti FM, Internet Harjumaa 105,8
Pärnumaa 93,9
Tartumaa 104,7
Võrumaa 101,7
Russkoje Radio Sky Media Vene hitid Vene FM, Internet Harjumaa 90,6
Ida-Virumaa 103,6
Lääne-Virumaa 99,2
Tartumaa 101,2
Ruut FM OÜ Raadio Ruut Eesti FM, Internet Valgamaa 96,6
Sky Plus Sky Media Pop Eesti FM, Internet Harjumaa 95,4
Hiiumaa 96,9
Ida-Virumaa 93,6
Ida-Virumaa 103,3
Jõgevamaa 96,5
Järvamaa 92,6
Läänemaa 97,6
Lääne-Virumaa 101,3
Pärnumaa 96,8
Raplamaa 95,1
Saaremaa 96,3
Saaremaa 99,6
Tartumaa 95,2
Valgamaa 99,1
Viljandimaa 99,7
Võrumaa 93,8
Sky Radio Sky Media Pop Vene FM, Internet Harjumaa 98,4
Ida-Virumaa 102,1
Ida-Virumaa 107,9
Sooviraadio Adult Contemporary
Hitid
Eesti Internet
Spin FM Trio LSL Pop Eesti Internet
Star FM Mediainvest Holding AS Uued ja vanad hitid Eesti FM, Internet Harjumaa 96,6
Jõgevamaa 101,9
Järvamaa 88,1
Läänemaa 92,9
Lääne-Virumaa 92,2
Pärnumaa 100,3
Saaremaa 93,3
Tartumaa 99,4
Viljandimaa 89,3
Võrumaa 103,2
Trance.ee Transsmuusika - Internet
Tre Raadio Tre Raadio ühing MTÜ Pop, Eesti muusika Eesti FM, Internet Pärnumaa 92,7
Raplamaa 91,3
Vikerraadio ERR Eesti FM, Internet Harjumaa 104,1
Hiiumaa 91,2
Ida-Virumaa 104,7
Järvamaa 105,1
Läänemaa 105,3
Lääne-Virumaa 105,4
Põlvamaa 106,1
Pärnumaa 104,8
Raplamaa 95,7
Saaremaa 96,4
Saaremaa 105,6
Saaremaa 105,9
Tartumaa 106,7
Viljandimaa 107,0

Tegevuse lõpetanud raadiojaamad[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nimi Omanik Sisu/Žanr Keel Kuulatav FM-sagedused Kommentaar
Eeva Raadio Trio LSL Tallinn 88,3
Tartu 105,6
Asemele tekkis U-Pop
Easy FM Easy FM-i asendas kevadel 2000 Star FM
European Hit Radio Tallinn 97,8
Tartu 98,6
Hiiu Raadio Kärdla 100,4
Järva Kuku Trio LSL
Kagu Raadio Põlva 100,7
Landessender Reval
Linnaraadio
Mega FM Tallinn 96,6
Mulgi Raadio
Nadežda
Pärnu Raadio Pärnu 92,7
Q Raadio Tartu 99,4
Raadio 24x7 MTÜ Raadio 7 Eesti Internet Eesti esimene internetiraadio. Tegutses 10 aastat, alates 2002 kuni 2012. [1]
Radio BeFree Tuntud ka kui Raadio Pulss B3. Lõpetas tegevuse 23.01.1998, Raadio Pulss B3 töötajad, stuudiotehnika ja saatjatevõrk läksid üle AS Trio LSL-ile (saatevõrk Raadio Elmarile)[2]
Radio Love Tallinn 97,8
Raadio Top Tallinn 71,0 ja 90,6
Radio Vali Põltsamaa 96,5
Raadio Viru Rakvere 92,5
Jõhvi 100,4
Raadio V6 Tallinn 97,8
Sky Classics Sky Media
Sun FM Tartu 101,2
Pärnu 96,4
Tartu Raadio Tartu 69,68 ja 100,2
U-Pop Trio LSL Hip-hop, R&B Eesti Tallinn 88,3 Mängis alguses seni Eeva Raadios mängitud muusikat, kuid hiljem orienteerus ümber R&B (Rhythm and Blues) stiilile. U-Pop-i asendas Spin FM.
Uuno Plus Trio LSL Tallinn 90,2
Valga Raadio
Viru Raadio
Viimsi Raadio Viimsi 100,0