Playboy Eesti väljaanne

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Playboy Eesti väljaande Playmate'ide loend)
Jump to navigation Jump to search

Playboy Eesti väljaanne ilmus oktoobrist 2007 detsembrini 2011.

nr aeg playmate kaanestaar intervjuud novelli autor
1 2007 oktoober Maris Linkolm Beatrice Peeter Simm, Bryan Ferry Peeter Sauter
2 2007 november Rina Stikanova Lea Liitmaa Bruce Willis Margaret Atwood
3 2007 detsember Ellen Valgepea Tanja Mihhailova Leonhard Lapin, Indrek Taalmaa, Joaquin Phoenix Armin Kõomägi
4 2008 jaanuar Katja Pobedinskaja Pamela Anderson Raio Piiroja
5 2008 veebruar Kerli Väära Marta Vaarik Riho Sibul
6 2008 märts Julia Valg Julia Valg Hannes Võrno
7 2008 aprill Lotte Žemtšugov Ines Karu Garry Kasparov
8 2008 mai Anželika Kikkas Mai Leemet Tanel Padar
9 2008 juuni Kristina Petina Liis Lass Robert Redford
10 2008 juuli Kristiina Štern Kristiina Štern Priit Pärn
11 2008 august Marta Gut Kairit Tuhkanen Kristiina Ojuland
12 2008 september Maarjan Pärn Maarjan Pärn Ben Stiller
13 2008 oktoober Peggy Weiss Carola Madis Vahur Kersna
14 2008 november Karina Nesterova Karina Nesterova Daniel Craig
15 2008 detsember Juliana Goes Charlene Rennit Matthew McConaughey
16 2009 jaanuar Lilit Kaaret Lilit Kaaret Jan Uuspõld
17 2009 veebruar Alexandra Kotvanová (Saša Kotvanová) Anna-Maria Galojan Richard Branson
18 2009 märts Dea Sumin Dea Sumin Hugh Laurie
19 2009 aprill Eugenia Diordiychuk Elina Partõka Igor Gräzin
20 2009 mai Aleksandra Slabikova Carmen Electra (Tara Patrick) Martin Saar
21 2009 juuni Lisa Tomaszewski Kristina Petina Hugh Jackman
22 2009 juuli-august Viktória Szorcsik Laura Kõrgemäe Aivar Pohlak
23 2009 september Kamila Maćkowiak Marilin Kongo Hendrik Sal-Saller
24 2009 oktoober Iza Sala Marika Vaarik, Kadri Adamson Armin Kõomägi
2010 jaanuar-veebruar Eliko Haak Jaroslava Rjabokon James Cameron
2010 märts Liis Ivask Violina (Daana Ots, Johanna-Marie Ainomäe, Käll Haarde Sean Combs (P Diddy)
2010 aprill Triinu Hoolma Triinu Hoolma Jaanus Rahumägi
2010 mai Mari Metsallik Mari Metsallik Matthew Fox
2010 juuni Erika Zivkovic Julija Lobanova Renārs Kaupers
2010 juuli-august Candice Boucher Regina, Mia, Liina, Eteri, Kristina, Kätlin Robert Andropov
2010 september Aleksandra Laer Kristi Sarlin Ilmar Taska
2010 oktoober Veronika Voit Natalja Dõmtšenko David Coulthard
2010 november Lea Loeg Kadri Bussov Hugh Hefner
2010 detsember Ashley Hobbs Anu Saagim Robert Downey Jr.
2011 jaanuar Crystal Harris Playboy jänese pea Cameron Diaz
2011 märts Leena Arshaljan Leena Arshaljan Evelyn Sepp
2011 aprill Mari Metsallik Marge Rahu Hugh Hefner
2011 mai Anne Sarova Anne Sarova Martin Plaser
2011 juuni Svetlana Vasilieva Margaret Järv Joakim Helenius
2011 august Tanja Rantanen Suvi Pitkänen, Nina Hämäläinen Karl Lagerfeld
2011 september Emilie Andersson Michelle Baker Villu Vane, Sten Pentus
2011 oktoober Veronica Thorsell Diana, Gerli, Tiina, Liis Steve Buscemi
2011 november Jenny Poussin Natalia Garanina Justin Timberlake
2011 detsember Sandra Reiche Tove Lill (Tove Løyte)

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]