Norra lennujaamade loend

Allikas: Vikipeedia

See on Norra lennujaamade loend, grupeeritud maakondadesse, järjestatud asukoha järgi.[1].

Asukoht ICAO IATA Nimi Reisijaid (2008)[2]
Akershus
Kjeller ENKJ Kjelleri lennujaam
Oslo / Fornebu ENFB FBU Oslo Fornebu lennujaam
Oslo / Gardermoen ENGM OSL Oslo Gardermoeni lennujaam 19 344 459
Aust-Agder
Arendal ENGK Gullknappi lennujaam
Buskerud
Geilo ENDI DLD Geilo lennujaam
Gol ENKL GLL Goli lennujaam
Hokksund ENHS Hokksundi lennujaam
Hønefoss ENEG Hønefossi lennujaam
Finnmark
Alta ENAT ALF Alta lennujaam 341 748
Båtsfjord ENBS BJF Båtsfjordi lennujaam 26 809
Berlevåg ENBV BVG Berlevågi lennujaam 11 037
Gamvik Gamviki lennuväli Hädaabi lennud
Hammerfest ENHF HFT Hammerfesti lennujaam 118 494
Hasvik ENHK HAA Hasviki lennujaam 6 754
Honningsvåg ENHV HVG Honningsvågi lennujaam 12 927
Kautokeino ENKA QKX Kautokeino lennujaam
Kirkenes ENKR KKN Kirkenesi lennujaam 264 261
Lakselv ENNA LKL Lakselvi lennujaam 53 858
Mehamn ENMH MEH Mehamni lennujaam 13 922
Vadsø ENVD VDS Vadsø lennujaam 77 097
Vardø ENSS VAW Vardø lennujaam 11 745
Hedmark
Elverum ENHN Elverumi lennujaam
Hamar ENHA HMR Hamari lennujaam
Tynset ENTY Tynseti lennujaam
Hordaland
Bergen ENBR BGO Bergeni Fleslandi lennujaam 4 886 492
Leirvik ENSO SRP Stordi lennujaam 13 013
Voss ENBM Vossi lennujaam
Møre og Romsdal
Ålesund ENAL AES Ålesundi lennujaam 774 625
Kristiansund ENKB KSU Kristiansundi lennujaam 250 859
Molde ENML MOL Molde lennujaam 332 923
Ørsta / Volda ENOV HOV Ørsta-Volda lennujaam 75 603
Sunndalsøra ENSU Sunndalsøra lennujaam
Nord-Trøndelag
Namsos ENNM OSY Namsosi lennujaam 23 058
Rørvik ENRM RVK Rørviki lennujaam 23 304
Trondheim ENVA TRD Trondheimi lennujaam 3 471 505
Nordland
Andenes ENAN ANX Andøya lennujaam 36 408
Bodø ENBO BOO Bodø lennujaam 1 376 582
Brønnøysund ENBN BNN Brønnøysundi lennujaam 77 247
Harstad / Evenes ENEV EVE Harstad/Narviki lennujaam 505 554
Hattfjelldal ENHT Hattfjelldali lennujaam
Leknes ENLK LKN Leknesi lennujaam 83 446
Mo i Rana ENRA MQN Mo i Rana lennujaam 84 620
Mosjøen ENMS MJF Mosjøeni lennujaam 53 478
Narvik ENNK NVK Narviki lennujaam 34 808
Røst ENRS RET Røsti lennujaam 9 387
Sandnessjøen ENST SSJ Sandnessjøeni lennujaam 57 755
Stokmarknes ENSK SKN Stokmarknesi lennujaam 97 755
Svolvær ENSH SVJ Svolværi lennujaam 64 725
Værøy ENVR VRY Værøy heliport 8 631
Oppland
Fagernes ENFG VDB Fagernesi lennujaam 7 419
Reinsvoll ENRV Reinsvolli lennujaam
Ringebu ENRI Ringebu lennujaam
Rogaland
Haugesund ENHD HAU Haugesundi lennujaam 531 728
Stavanger ENZV SVG Stavangeri lennujaam 3 754 254
Sogn og Fjordane
Florø ENFL FRO Florø lennujaam 139 602
Førde ENBL FDE Førde lennujaam 77 767
Sandane ENSD SDN Sandane lennujaam 36 239
Sogndal ENSG SOG Sogndali lennujaam 64 191
Sør-Trøndelag
Oppdal ENOP Oppdali lennujaam
Ørland ENOL OLA Brekstadi lennujaam 8 353
Røros ENRO RRS Rørosi lennujaam 8 439
Svalbard ja Jan Mayen
Jan Mayen ENJA Jan Mayensfield
Longyearbyen ENSB LYR Svalbardi lennujaam 138 934
Ny-Ålesund ENAS Ny-Ålesundi lennujaam
Sveagruva ENSA Svea lennujaam
Telemark
Fyresdal ENFY Fyresdali lennujaam
Notodden [49] ENNO NTB Notoddeni lennujaam 3 809
Skien ENSN SKE Skieni lennujaam 50 001
Troms
Bardufoss ENDU BDU Bardufossi lennujaam 180 858
Sørkjosen, Nordreisa ENSR SOJ Sørkjoseni lennujaam 12 754
Tromsø ENTC TOS Tromsø lennujaam 1 557 934
Vest-Agder
Farsund ENLI FAN Farsundi lennujaam
Kristiansand ENCN KRS Kristiansandi lennujaam 911 074
Vestfold
Sandefjord ENTO TRF Sandefjordi lennujaam 1 556 635
Tønsberg ENJB Tønsbergi lennujaam
Østfold
Moss ENRY RYG Mossi lennujaam
Rakkestad ENRK Rakkestadi lennujaam

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Følgende flyplasser er godkjent av Luftfartstilsynet:". 2005. Vaadatud 2. veebruar 2009. 
  2. Avinor (2009). "Månedsrapport Trafikkutvikling Avinor". Vaadatud 2. veebruar 2009. 

Selles artiklis on kasutatud ingliskeelset artiklit en:List of airports in Norway seisuga 10.04.2009.