Eesti poolsaarte loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Eesti poolsaari ja neemi.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

AdjaninaAavalaiu säärAlliotsAllinga ninaAmmulaidAtjalaidAusneem - Austurgrunne neem

B[muuda | muuda lähteteksti]

Bussby neem

D[muuda | muuda lähteteksti]

Diby neemDirhami neem

E[muuda | muuda lähteteksti]

Eeriksaare poolsaarEerikneemEsisäär

G[muuda | muuda lähteteksti]

Gabrieli poolsaar

H[muuda | muuda lähteteksti]

HarilaidHauaneemHiiessaare neemHundipea neem

I[muuda | muuda lähteteksti]

Ihasalu poolsaar

J[muuda | muuda lähteteksti]

JuksirahuJuminda neemJuminda poolsaar

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaavi ninaKaberneemKaberneeme poolsaarKahtla laidKakumäe neemKakumäe poolsaarKammilaneem (Aksi saar) - Kammilaneem (Prangli saar) - Karepa neem - Kastna poolsaarKastna ninaKelnase neemKiipsaare nukkKootsaare nina - Kootsaare poolsaar - Kopli neemKoplininaKopli poolsaarKrimmi holm - Kubjamaa säärKuivasääre otsKurikneemKuusnõmme poolsaarKõpu poolsaarKärdla neemKärrsläti neemKäsmu poolsaarKübassaare poolsaar

L[muuda | muuda lähteteksti]

Laidunina - Laikneeme - Langakari neemLembrilaidLeeltse nina - Lepanina (Häädemeeste)Lepanina (Muhu)Letipea neemLiimneemLiiva neemLiivamäe neemLiivanuka ots - Linarahu neemLiu säär - Lobi neemLohusalu poolsaar - Läbara ninaLöösneem

M[muuda | muuda lähteteksti]

Marksa neemMuhukareMuraja poolsaar - Muratsi poolsaarMõisaholm - Mäetaguse säär

N[muuda | muuda lähteteksti]

Nasva otsNatturi neemNeolaidNiguninaNiikneemNinamaa neemNinase poolsaar - Noarootsi poolsaar - Nurmeniidi nina

O[muuda | muuda lähteteksti]

Oosaare neemOrjassaare nukk

P[muuda | muuda lähteteksti]

Pakri neemPakri poolsaarPalganeemPaljassaare poolsaarPammana nina - Pammana poolsaarPanganukkPapina neemPapissaare poolsaar - Pedassaare neemPiganeemPitkanina (Tammuna) - Pitkanina (Hiiu maakond) - Pitkanina (Oju) - PitserninaPivarootsi poolsaarPuhtuPuise nina - Puise poolsaar - Purekkari neemPurmemaa poolsaar – Purmesäär (Kungla)Purmesäär (Pöide)Põõsaspea neemPähkneemPärispea poolsaarPöörna säär - Pühadekare neemPüssinina

R[muuda | muuda lähteteksti]

RahuneemRamsi neemRistna neemRohuneemRoomassaare poolsaar - Rumpo ninaRumpo poolsaarRumpo säärRübjagi neem

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saastna poolsaar - Sarve poolsaarSadama neemSadamneemSalinõmme poolsaarSassi poolsaarSavilo neemSaxby neemSeaninaSiiksaare ninaSitna otsSuur Paljassaar - Suur-Tulpe poolsaarSuurupi poolsaarSõnnininaSõrve poolsaarSääre nina - Sääretirp

T[muuda | muuda lähteteksti]

Tagamõisa poolsaarTagasäärTahkuna poolsaarTalneemTammiski nukkTammneemTapurla neemTelise neemTiiduninaTiirneemTirbi poolsaarTirbi säärToolse neemTorila ots - TurbuneemTurja laidTõstamaa poolsaarTõuga säärTäkksaare poolsaarTäkunasuTärkma neem - Tükipealse - Türineeme

U[muuda | muuda lähteteksti]

Uhti ninaUluneem

V[muuda | muuda lähteteksti]

Vainupea neemVani säärVareslaidVaresneemVergi neemVergi poolsaarViimsi poolsaarVirtsu poolsaar - Väike Paljassaar

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ärgi neem

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ülesaare neem

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]