TCP ja UDP portide loend

Allikas: Vikipeedia

Portide numbrite ametlikku loetelu haldab IANA (Internet Assigned Numbers Authority) [1]

Legend[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ametlik Pordi ja rakenduse kombinatsioon on IANAs registreeritud
Mitteametlik Pordi ja rakenduse kombninatsioon ei ole IANAs registreeritud
Konflikt Port on kasutusel mitme eri rakenduse jaoks

Tuntud pordid: 0–1023[muuda | redigeeri lähteteksti]

Tuntud pordid on kinnitatud IANA poolt ning neid võivad enamikus süsteemidest kasutada ainult süsteemiprotsessid või privilegeeritud kasutajate poolt käivitatud programmid/protsessid.

Port Kirjeldus Staatus
0/TCP,UDP Reserveeritud Ametlik
1/TCP,UDP TCPMUX (TCP Port Service Multiplexer) Ametlik
2/TCP,UDP Management Utility Ametlik
3/TCP,UDP Compression Process Ametlik
5/TCP,UDP Remote Job Entry Ametlik
7/TCP,UDP Echo Ametlik
9/TCP,UDP Discard Ametlik
11/TCP,UDP Active Users Ametlik
13/TCP,UDP DAYTIME – (RFC 867) Ametlik
17/TCP,UDP QOTD Ametlik
18/TCP,UDP Message send protocol Ametlik
19/TCP,UDP CHARGEN Ametlik
20/TCP FTP – andmed Ametlik
21/TCP FTP – käsud Ametlik
22/TCP,UDP SSH Ametlik
23/TCP Telnet Ametlik
25/TCP SMTP Ametlik
37/TCP,UDP TIME Ametlik
39/TCP,UDP RLP (Resource Location Protocol) [2] Ametlik
41/TCP,UDP Graphics Ametlik
42/TCP,UDP ARPA – nimeserveriprotokoll Ametlik
42/TCP,UDP WINS (Windows Internet Name Service) Mitteametlik
43/TCP WHOIS Ametlik
47/TCP GRE Ametlik
49/TCP,UDP TACACS Ametlik
52/TCP,UDP XNS (Xerox Network Systems) ajaprotokoll Ametlik
53/TCP,UDP DNS (Domain Name System) Ametlik
54/TCP,UDP XNS (Xerox Network Systems) kliiring Ametlik
55/TCP,UDP ISI-GL Mitteametlik
56/TCP,UDP XNS (Xerox Network Systems) autentimine Ametlik
56/TCP,UDP RAP (Route Access Protocol)[3] Mitteametlik
57/TCP MTP (Mail Transfer Protocol) Mitteametlik
58/TCP,UDP XNS (Xerox Network Systems) e-post Ametlik
67/UDP BOOTP server ja DHCP Ametlik
68/UDP BOOTP klient ja DHCP Ametlik
69/UDP TFTP Ametlik
70/TCP Gopher Ametlik
79/TCP Finger Ametlik
80/TCP,UDP HTTP Ametlik
81/TCP Torpark—Onion routing Mitteametlik
82/UDP Torpark Control Mitteametlik
83/TCP MIT ML Device Ametlik
88/TCP,UDP Kerberos — autentimissüsteem Ametlik
90/TCP,UDP dnsix Securit Attribute Token Map Ametlik
90/TCP,UDP Pointcast Mitteametlik
99/TCP WIP Message Protocol Mitteametlik
101/TCP NIC hostname Ametlik
102/TCP ISO-TSAP (Transport Service Access Point) klass 0 protokoll[4] Ametlik
104/TCP,UDP ACR/NEMA meditsiiniinfo edastamise protokoll Ametlik
105/TCP,UDP CCSO nimeserver Ametlik
107/TCP Remote TELNET Service[5] Ametlik
108/TCP,UDP SNA Gateway Access Server [6] Ametlik
109/TCP POP2 Ametlik
110/TCP POP3 Ametlik
111/TCP,UDP ONC RPC (SunRPC) Ametlik
113/TCP identIRC autentimisprotokoll Ametlik
113/TCP,UDP auth Ametlik
115/TCP SFTP Ametlik
117/TCP UUCP Ametlik
118/TCP,UDP SQL (Structured Query Language) Ametlik
119/TCP NNTP — uudisegruppide protokoll Ametlik
123/UDP NTP — aja sünkroniseerimise teenus Ametlik
135/TCP,UDP DCE Ametlik
135/TCP,UDP Microsoft EPMAP (End Point Mapper) ehk DCE/RPC[7] Mitteametlik
137/TCP,UDP NetBIOS Name Service Ametlik
138/TCP,UDP NetBIOS Datagram Service Ametlik
139/TCP,UDP NetBIOS Session Service Ametlik
143/TCP,UDP IMAP – e-posti protokoll Ametlik
152/TCP,UDP BFTP [8] Ametlik
153/TCP,UDP SGMP (Simple Gateway Monitoring Protocol) Ametlik
156/TCP,UDP SQL Service Ametlik
158/TCP,UDP DMSP (Distributed Mail Service Protocol) Mitteametlik
161/UDP SNMP (Simple Network Management Protocol) Ametlik
162/TCP,UDP SNMPTRAP[9] Ametlik
170/TCP Print-srv, Network PostScript Ametlik
177/TCP,UDP XDMCP (X Display Manager Control Protocol) Ametlik
179/TCP BGP (Border Gateway Protocol) Ametlik
194/TCP,UDP IRC (Internet Relay Chat) Ametlik
199/TCP,UDP SMUX (SNMP Unix Multiplexer) Ametlik
201/TCP,UDP AppleTalk Routing Maintenance Ametlik
209/TCP,UDP The Quick Mail Transfer Protocol Ametlik
210/TCP,UDP ANSI Z39.50 Ametlik
213/TCP,UDP IPX (Internetwork Packet Exchange) Ametlik
218/TCP,UDP MPP (Message Posting Protocol) Ametlik
220/TCP,UDP IMAP (Internet Message Access Protocol), versioon 3 Ametlik
256/TCP,UDP 2DEV "2SP" port Mitteametlik
259/TCP,UDP ESRO (Efficient Short Remote Operations) Ametlik
264/TCP,UDP BGMP (Border Gateway Multicast Protocol) Ametlik
308/TCP Novastor Online Backup Ametlik
311/TCP AppleShare IP Web administration Ametlik
318/TCP,UDP PKIX TSP (Time Stamp Protocol) Ametlik
323/TCP,UDP IMMP (Internet Message Mapping Protocol) Mitteametlik
350/TCP,UDP MATIP-Type A Ametlik
351/TCP,UDP MATIP-Type B Ametlik
366/TCP,UDP ODMR (On-Demand Mail Relay) Ametlik
369/TCP,UDP Rpc2portmap Ametlik
370/TCP,UDP codaauth2 – Coda autentimisserver Mitteametlik
370/TCP,UDP securecast1 Mitteametlik
371/TCP,UDP ClearCase albd Ametlik
383/TCP,UDP HP Data Alarm Manager Ametlik
384/TCP,UDP Remote Network Server System Ametlik
387/TCP,UDP AURP (AppleTalk Update-based Routing Protocol) Ametlik
389/TCP,UDP LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) Ametlik
401/TCP,UDP UPS (katkematu toiteallikas) Ametlik
402/TCP Altiris klient Mitteametlik
411/TCP Direct Connect kontsentraator Mitteametlik
412/TCP Direct Connect klient-klient Mitteametlik
427/TCP,UDP SLP (Service Location Protocol) Ametlik −433 443/TCP HTTPS – turvaline (krüpteertud) veebiprotokoll Ametlik
444/TCP,UDP SNPP (Simple Network Paging Protocol, RFC 1568) Ametlik
445/TCP Microsoft-DS Active Directory teenused Ametlik
445/UDP Microsoft-DS SMB failiserveriteenus Ametlik
464/TCP,UDP Kerberos parooli muutmine Ametlik
465/TCP Cisco protokoll Mitteametlik
465/TCP SMTP üle SSL Mitteametlik
475/TCP tcpnethaspsrv (Aladdin Knowledge Systems) Ametlik
497/TCP Retrospect Ametlik
500/UDP ISAKMP (Internet Security Association and Key Management Protocol) Ametlik
501/TCP STMF (Simple Transportation Management Framework) Mitteametlik
502/TCP,UDP Modbus Mitteametlik
504/TCP,UDP Citadel grupitöötarkvara Ametlik
510/TCP First Class Protocol Mitteametlik
512/TCP Rexec (Remote Process Execution) Ametlik
512/UDP comsat Ametlik
513/TCP rlogin Ametlik
513/UDP Who Ametlik
514/TCP Remote Shell — kaugtööprotokoll Ametlik
514/UDP Syslog Ametlik
515/TCP Line Printer Daemon Ametlik
517/UDP Talk Ametlik
518/UDP NTalk Ametlik
520/TCP efs (Extended Filename Server) Ametlik
520/UDP RIP (Routing Information Protocol) Ametlik
524/TCP,UDP NCP (Netware Core Protocol) Ametlik
525/UDP Timed Ametlik
530/TCP,UDP RPC Ametlik
531/TCP,UDP AOL, IRC Mitteametlik
532/TCP netnews Ametlik
533/UDP netwall Ametlik
540/TCP UUCP (Unix-to-Unix Copy Protocol) Ametlik
542/TCP,UDP commerce Ametlik
543/TCP klogin Ametlik
544/TCP kshell Ametlik
545/TCP OSIsoft PI (VMS) Mitteametlik
546/TCP,UDP DHCPv6 klient Ametlik
547/TCP,UDP DHCPv6 server Ametlik
548/TCP AFP üle TCP Ametlik
550/UDP new-rwho, new-who Ametlik
554/TCP,UDP RTSP (Real Time Streaming Protocol) Ametlik
556/TCP Remotefs Ametlik
560/UDP rmonitor Ametlik
561/UDP monitor Ametlik
563/TCP,UDP NNTPS (NNTP üle TLS/SSL) Ametlik
587/TCP E-posti saatmise protokoll [10] (SMTP) Ametlik
591/TCP FileMaker Ametlik
593/TCP,UDP RPC üle HTTP Ametlik
604/TCP TUNNEL profile[11] Ametlik
623/UDP ASF Remote Management and Control Protocol (ASF-RMCP) Ametlik
631/TCP,UDP Internet Printing Protocol (IPP) Ametlik
636/TCP,UDP LDAP üle TLS/SSL (LDAPS) Ametlik
639/TCP,UDP MSDP, Multicast Source Discovery Protocol Ametlik
641/TCP,UDP SupportSoft Nexus Remote Command Ametlik
646/TCP,UDP LDP (Label Distribution Protocol) Ametlik
647/TCP DHCP Failover Protocol[12] Ametlik
648/TCP RRP (Registry Registrar Protocol)[13] Ametlik
652/TCP DTCP, Dynamic Tunnel Configuration Protocol Mitteametlik
653/TCP,UDP SupportSoft Nexus Remote Command (andmed) Ametlik
654/TCP Media Management System (MMS) Media Management Protocol (MMP)[14] Ametlik
657/TCP,UDP IBM RMC [15] Ametlik
660/TCP Mac OS X Server administration Ametlik
665/TCP sun-dr Mitteametlik
666/UDP Doom, online-mäng Ametlik
674/TCP ACAP (Application Configuration Access Protocol) Ametlik
691/TCP Microsoft Exchange Server Routing Ametlik
692/TCP Hyperwave-ISP Ametlik
694/TCP,UDP Linux-HA Ametlik
695/TCP IEEE-MMS-SSL [16] Ametlik
698/UDP OLSR (Optimized Link State Routing) Ametlik
699/TCP Access Network Ametlik
700/TCP EPP (Extensible Provisioning Protocol, RFC 5734) Ametlik
701/TCP LMP (Link Management Protocol, RFC 4204) Ametlik
702/TCP IRIS (RFC 3981) Ametlik
706/TCP SILC (Secure Internet Live Conferencing) Ametlik
711/TCP Cisco Tag Distribution Protocol[17][18][19]—being replaced by the MPLS Label Distribution Protocol[20] Ametlik
712/TCP Topology Broadcast based on Reverse-Path Forwarding routing protocol (TBRPF) (RFC 3684) Ametlik
712/UDP Promise RAID kontroller Mitteametlik
720/TCP SMQP, Simple Message Queue Protocol Mitteametlik
749/TCP,UDP Kerberos administreerimine Ametlik
750/TCP rfile Ametlik
750/UDP loadav Ametlik
750/UDP kerberos-iv, Kerberos versioon IV Ametlik
751/TCP,UDP pump Ametlik
751/TCP,UDP kerberos_master Mitteametlik
752/TCP qrh Ametlik
752/UDP qrh Ametlik
752/UDP passwd_server (Kerberos parooliserver) Mitteametlik
753/TCP Reverse Routing Header (rrh)[21] Ametlik
753/UDP Reverse Routing Header (rrh) Ametlik
753/UDP userreg_server, Kerberos kasutaja reg. server Mitteametlik
754/TCP tell send Ametlik
754/TCP krb5_prop, Kerberos v5 Mitteametlik
754/UDP tell send Ametlik
760/TCP,UDP ns Ametlik
760/TCP,UDP krbupdate, Kerberos Mitteametlik
782/TCP Conserver Mitteametlik
783/TCP SpamAssassin Mitteametlik
829/TCP CMP (Certificate Management Protocol) Mitteametlik
843/TCP Adobe Flash socket policy server Mitteametlik
860/TCP iSCSI (RFC 3720) Ametlik
873/TCP rsync Ametlik
888/TCP cddbp, CD DataBase protokoll Mitteametlik
901/TCP Samba veebihaldusvahend SWAT Mitteametlik
901/TCP, UDP VMware klient Mitteametlik
902/TCP ideafarm-door Ametlik
902/UDP ideafarm-door Ametlik
902/TCP VMware Server Console (TCP ühendus halduskonsoolilt hallatavasse serverisse) Mitteametlik
902/UDP VMware Server Console (UDP ühendus hallatavast serverist konsoolile) Mitteametlik
903/TCP VMware Remote Console [22] Mitteametlik
904/TCP VMware Server Alternate (kui 902 on kinni) Mitteametlik
911/TCP Network Console on Acid (NCA) Mitteametlik
953/TCP,UDP DNS RNDC teenus Mitteametlik
981/TCP Check Point FireWall-1 kaughaldus Mitteametlik
989/TCP,UDP FTPS (andmed): FTP üle TLS/SSL Ametlik
990/TCP,UDP FTPS (juhtimine): FTP üle TLS/SSL Ametlik
991/TCP,UDP NAS (Netnews Administration System) Ametlik
992/TCP,UDP Telnet üle TLS/SSL Ametlik
993/TCP IMAPS: IMAP üle SSL Ametlik
995/TCP POP3S: POP3 üle TLS/SSL Ametlik
999/TCP ScimoreDB andmebaasisüsteem Mitteametlik
1001/TCP JtoMB Mitteametlik
1002/TCP Opsware agent (cogbot) Mitteametlik
1023/TCP,UDP Reserveeritud[1] Ametlik

Registreeritud pordid: 1024–49151[muuda | redigeeri lähteteksti]

Siin on loetletud ainult enam kasutatavad pordid; täieliku nimekirja leiab IANA veebilehelt.[1]


Port Kirjeldus Staatus
1024/TCP,UDP Reserveeritud[1] Ametlik
1025/TCP NFS või IIS (Internet Information Services) Mitteametlik
1026/TCP Tihti kasutusel Microsofti DCOM teenuste juures Mitteametlik
1029/TCP Tihti kasutusel Microsofti DCOM teenuste juures Mitteametlik
1058/TCP,UDP nim, IBM AIX Network Installation Manager (NIM) Ametlik
1059/TCP,UDP nimreg, IBM IBM AIX Network Installation Manager (NIM) Ametlik
1080/TCP SOCKS proksi Ametlik
1085/TCP,UDP WebObjects Ametlik
1098/TCP,UDP rmiactivation, Java RMI aktiveerimine Ametlik
1099/TCP,UDP rmiregistry, Java RMI register Ametlik
1109/TCP,UDP Reserveeritud[1] Ametlik
1109/TCP Kerberized Post Office Protocol (KPOP) Mitteametlik
1111/UDP EasyBits Mitteametlik
1140/TCP,UDP AutoNOC Ametlik
1167/UDP phone – konverentskõned Mitteametlik
1169/TCP,UDP Tripwire Ametlik
1176/TCP Perceptive Automation Indigo – koduautomaatika server Ametlik
1182/TCP,UDP AcceleNet Intelligent Transfer Protocol Ametlik
1194/TCP,UDP OpenVPN Ametlik
1198/TCP,UDP cajo project (Java) Ametlik
1200/TCP scol [23] Ametlik
1200/UDP scol Ametlik
1200/UDP Steam Mitteametlik
1214/TCP Kazaa Ametlik
1217/TCP Uvora Online Mitteametlik
1220/TCP QuickTime Streaming Server haldus Ametlik
1223/TCP,UDP TGP, TrulyGlobal Ametlik
1234/UDP VLC media player Mitteametlik
1236/TCP Symantec BindView Control UNIX Mitteametlik
1241/TCP,UDP Nessus Security Scanner Ametlik
1248/TCP NSClient/NSClient++/NC_Net (Nagios) Mitteametlik
1270/TCP,UDP Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) agent Ametlik
1293/TCP,UDP IPSec Ametlik
1311/TCP Dell Open Manage HTTPS Mitteametlik
1313/TCP Xbiim (Canvii server) Mitteametlik
1337/TCP,UDP Men and Mice DNS Ametlik
1337/TCP PowerFolder P2P Encrypted File Synchronization Program Mitteametlik
1337/TCP WASTE Encrypted File Sharing Program Mitteametlik
1352/TCP Domino Remote Procedure Call Remote procedure call|(RPC) protocol Ametlik
1387/TCP,UDP cadsi-lm, LMS International (formerly Computer Aided Design Software, Inc. (CADSI)) LM Ametlik
1414/TCP IBM WebSphere MQ (formerly known as MQSeries) Ametlik
1417/TCP,UDP Timbuktu Service 1 Port Ametlik
1418/TCP,UDP Timbuktu Service 2 Port Ametlik
1419/TCP,UDP Timbuktu Service 3 Port Ametlik
1420/TCP,UDP Timbuktu Service 4 Port Ametlik
1431/TCP bulletin board, such as that implemented on the University of Cambridge|Cambridge University's Phoenix (computer)|Phoenix system Ametlik
1433/TCP SQL Server database management system) Server Ametlik
1434/UDP SQL Server database management system) Monitor Ametlik
1470/TCP Solarwinds Kiwi Log Server Ametlik
1494/TCP XenApp Independent Computing Architecture (ICA) thin client Protocol (computing)|protocol Ametlik
1500/TCP NetGuard GuardianPro firewall (NT4-based) Remote Management Mitteametlik
1501/UDP NetGuard GuardianPro firewall (NT4-based) Authentication Client Mitteametlik
1503/TCP,UDP Windows Live Messenger (Whiteboard and Application Sharing) Mitteametlik
1512/TCP,UDP Windows Internet Name Service (WINS) Ametlik
1513/TCP,UDP Garena Garena Gaming Client Ametlik
1521/TCP nCube License Manager Ametlik
1521/TCP Oracle database default listener, in future releases official port 2483 Mitteametlik
1524/TCP,UDP ingreslock, ingres Ametlik
1526/TCP Oracle database common alternative for listener Mitteametlik
1533/TCP IBM Sametime IM—Virtual Places Chat Microsoft SQL Server Ametlik
1547/TCP,UDP Laplink Ametlik
1550 Gadu-Gadu (direct client-to-client) Mitteametlik
1581/UDP MIL STD 2045-47001 VMF Ametlik
1589/UDP VMPS Mitteametlik
1645/TCP,UDP default for Cisco and Juniper Networks RADIUS servers) Mitteametlik
1627 iSketch Mitteametlik
1677/TCP,UDP GroupWise clients in client/server access mode Ametlik
1701/UDP Layer 2 Forwarding Protocol (L2F) & Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) Ametlik
1716/TCP America's Army Massively multiplayer online game (MMO) Mitteametlik
1719/UDP H.323 Registration and alternate communication Ametlik
1720/TCP H.323 Call signalling Ametlik
1723/TCP,UDP Microsoft Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) Ametlik
1725/UDP Valve Steam Client Mitteametlik
1755/TCP,UDP Microsoft Media Services (MMS, ms-streaming) Ametlik
1761/TCP,UDP cft-0 Ametlik
1761/TCP Zenworks Remote Control utility Mitteametlik
1762–1768/TCP,UDP cft-1 to cft-7 Ametlik
1801/TCP,UDP Microsoft Message Queuing Ametlik
1812/TCP,UDP radius, RADIUS authentication protocol Ametlik
1813/TCP,UDP radacct, RADIUS accounting protocol Ametlik
1863/TCP clients Ametlik
1900/UDP SSDP Enables discovery of Universal Plug and Play|UPnP devices Ametlik
1920/TCP IBM Tivoli Monitoring Console (https) Mitteametlik
1935/TCP Flash Real Time Messaging Protocol|Real Time Messaging Protocol (RTMP) "plain" protocol Ametlik
1947/TCP hasplm, Aladdin HASP Licenz Manager Ametlik
1967/UDP Cisco IOS IP Service Level Agreements (IP SLAs) Control Protocol Mitteametlik
1970/TCP,UDP Danware NetOp Remote Control Ametlik
1971/TCP,UDP Danware NetOp School Ametlik
1972/TCP,UDP InterSystems Caché Ametlik
1975–1977/UDP TCO (Documentation) Ametlik
1984/TCP Big Brother System and Network Monitor Ametlik
1985/UDP Cisco HSRP Ametlik
1994/TCP,UDP Cisco STUN-SDLC (Serial Tunneling—Synchronous Data Link Control) protocol Ametlik
1997/TCP Chizmo Networks Transfer Tool Mitteametlik
1998/TCP,UDP Cisco X.25 over TCP (XOT) service Ametlik
2000/TCP,UDP Cisco SCCP (Skinny) Ametlik
2001/UDP CAPTAN Test Stand System Mitteametlik
2002/TCP Secure Access Control Server (ACS) for Windows Mitteametlik
2030 Oracle Services for Microsoft Transaction Server Mitteametlik
2031/TCP,UDP mobrien-chat—obsolete (ex-http://www.mobrien.com) Ametlik
2041/TCP Mail.Ru Agent communication protocol Mitteametlik
2049/UDP Network File System Ametlik
2049/UDP shilp Ametlik
2053/UDP lot105-ds-upd Lot105 DSuper Updates Ametlik
2053/TCP lot105-ds-upd Lot105 DSuper Updates Ametlik
2053/TCP Kerberos de-multiplexor Mitteametlik
2056/UDP Civilization 4 multiplayer Mitteametlik
2073/TCP,UDP DataReel Database Ametlik
2074/TCP,UDP Vertel VMF SA (i.e. App.. SpeakFreely) Ametlik
2082/TCP Infowave Mobility Server Ametlik
2082/TCP CPanel default Mitteametlik
2083/TCP Secure Radius Service (radsec) Ametlik
2083/TCP SSL Mitteametlik
2086/TCP GNUnet Ametlik
2086/TCP WebHost Manager default Mitteametlik
2087/TCP WebHost Manager default Secure Sockets Layer|SSL Mitteametlik
2095/TCP CPanel default Web mail Mitteametlik
2096/TCP SSL Web mail Mitteametlik
2102/TCP,UDP zephyr-srv Project Athena Zephyr Notification Service server Ametlik
2103/TCP,UDP zephyr-clt Project Athena Zephyr Notification Service serv-hm connection Ametlik
2104/TCP,UDP zephyr-hm Project Athena Zephyr Notification Service hostmanager Ametlik
2105/TCP,UDP IBM MiniPay Ametlik
2105/TCP,UDP Kerberos encrypted remote login (rlogin) Mitteametlik
2105/TCP,UDP zephyr-hm-srv Project Athena Zephyr Notification Service hm-serv connection (should use port 2102) Mitteametlik
2144/TCP Iron Mountain LiveVault Agent UnAmetlik
2145/TCP Iron Mountain LiveVault Agent UnAmetlik
2161/TCP APC Agent Ametlik
2181/TCP,UDP EForward-document transport system Ametlik
2190/UDP TiVoConnect Beacon Mitteametlik
2200/UDP Tuxanci game server[24] Mitteametlik
2210/TCP,UDP NOAAPORT Broadcast Network Ametlik
2210/TCP MikroTik Remote management for "The Dude" Mitteametlik
2211/TCP,UDP EMWIN Ametlik
2211/TCP MikroTik Secure management for "The Dude" Mitteametlik
2212/TCP,UDP LeeCO POS Server Service Ametlik
2212/TCP Port-A-Pour Remote WinBatch Mitteametlik
2219/TCP,UDP NetIQ NCAP Protocol Ametlik
2220/TCP,UDP NetIQ End2End Ametlik
2221/TCP ESET Anti-virus updates Mitteametlik
2222/TCP DirectAdmin default & ESET Remote Administration Mitteametlik
2261/TCP,UDP CoMotion Master Ametlik
2262/TCP,UDP CoMotion Backup Ametlik
2223/UDP Microsoft Office OS X antipiracy network monitor Mitteametlik
2301/TCP HP System Management Redirect to port 2381 Mitteametlik
2302/UDP ArmA multiplayer (default for game) Mitteametlik
2302/UDP Halo: Combat Evolved multiplayer Mitteametlik
2303/UDP ArmA multiplayer (default for server reporting) (default port for game +1) Mitteametlik
2305/UDP ArmA multiplayer (default for VoN) (default port for game +3) Mitteametlik
2369/TCP Control-M/Server—Configuration Agent, though often changed during installation Ametlik
2370/TCP Control-M/Server—to allow the BMC Control-M|Control-M/Enterprise Manager to connect to the BMC Control-M|Control-M/Server, though often changed during installation Ametlik
2381/TCP HP Insight Manager default for Web server Mitteametlik
2401/TCP CVS version control system Mitteametlik
2404/TCP IEC IEC 60870-5|60870-5IEC 60870-5-104|-104, used to send electric power telecontrol messages between two systems via directly connected data circuits Ametlik
2420/UDP Westell Remote Access Ametlik
2427/UDP Cisco MGCP Ametlik
2447/TCP,UDP ovwdb—OpenView Network Node Manager (NNM) daemon Ametlik
2483/TCP,UDP Oracle database listening for unsecure client connections to the listener, replaces port 1521 Ametlik
2484/TCP,UDP SSL client connections to the listener Ametlik
2500/TCP THEÒSMESSENGER listening for TheòsMessenger client connections Ametlik
2546/TCP,UDP EVault—Data Protection Services Mitteametlik
2593/TCP,UDP RunUO—Ultima Online server Mitteametlik
2598/TCP new ICA—when Session Reliability is enabled, TCP port 2598 replaces port 1494 Mitteametlik
2610/TCP Dark Ages Mitteametlik
2612/TCP,UDP QPasa from MQSoftware Ametlik
2638/TCP Sybase database listener Mitteametlik
2700–2800/TCP KnowShowGo P2P Ametlik
2710/TCP XBT Bittorrent Tracker Mitteametlik
2710/UDP XBT Bittorrent Tracker experimental UDP tracker extension Mitteametlik
2710/TCP Knuddels.de Mitteametlik
2713/TCP,UDP Raven Trinity Broker Service Ametlik
2714/TCP,UDP Raven Trinity Data Mover Ametlik
2735/TCP,UDP NetIQ Monitor Console Ametlik
2809/TCP corbaloc:iiop URL, per the CORBA 3.0.3 specification Ametlik
2809/TCP Bootstrap/Remote Method Invocation|rmi Default (computer science)|default Mitteametlik
2809/UDP corbaloc:iiop URL, per the CORBA 3.0.3 specification. Ametlik
2868/TCP,UDP Norman Proprietary Event Protocol NPEP Ametlik
2944/UDP Megaco Text H.248 Mitteametlik
2945/UDP Megaco Binary (ASN.1) H.248 Mitteametlik
2947/TCP gpsd GPS daemon Ametlik
2948/TCP,UDP WAP-push Multimedia Messaging Service (MMS) Ametlik
2949/TCP,UDP WAP-pushsecure Multimedia Messaging Service (MMS) Ametlik
2967/TCP Symantec AntiVirus Corporate Edition Mitteametlik
3000/TCP Miralix License server Mitteametlik
3000/UDP Distributed Interactive Simulation (DIS), modifiable default Mitteametlik
3001/TCP Miralix Phone Monitor Mitteametlik
3001/TCP Opsware server (Satellite) Mitteametlik
3002/TCP Miralix CSTA Mitteametlik
3003/TCP Miralix GreenBox API Mitteametlik
3004/TCP Miralix InfoLink Mitteametlik
3005/TCP Miralix TimeOut Mitteametlik
3006/TCP Miralix SMS Client Connector Mitteametlik
3007/TCP Miralix OM Server Mitteametlik
3017/TCP Miralix IVR and Voicemail Mitteametlik
3025/TCP netpd.org Mitteametlik
3030/TCP,UDP NetPanzer Mitteametlik
3050/TCP,UDP Firebird) Ametlik
3051/TCP,UDP Galaxy Server (Gateway Ticketing Systems) Ametlik
3074/TCP,UDP Xbox LIVE and/or Games for Windows – LIVE Ametlik
3100/TCP HTTP used by Tatsoft as the default listen port Mitteametlik
3101/TCP Blackberry Enterprise Server communcation to cloud Mitteametlik
3128/TCP HTTP used by Web caches and the default for the Squid cache Mitteametlik
3128/TCP HTTP used by Tatsoft as the default client connection Mitteametlik
3225/TCP,UDP FCIP (Fiber Channel over Internet Protocol) Ametlik
3233/TCP,UDP WhiskerControl research control protocol Ametlik
3235/TCP,UDP Galaxy Network Service (Gateway Ticketing Systems) Ametlik
3260/TCP iSCSI target Ametlik
3268/TCP,UDP msft-gc, Microsoft Global Catalog (LDAP service which contains data from Active Directory forests) Ametlik
3269/TCP,UDP SSL (similar to port 3268, LDAP over Secure Sockets Layer|SSL) Ametlik
3283/TCP Apple Remote Desktop reporting (officially Net Assistant, referring to an earlier product) Ametlik
3299/TCP SAP-Router (routing application proxy for SAP R/3) Mitteametlik
3300/TCP,UDP Debate Gopher backend database system Mitteametlik
3305/TCP,UDP Odette File Transfer Protocol (OFTP) Ametlik
3306/TCP,UDP MySQL database system Ametlik
3333/TCP Network Caller ID server Mitteametlik
3386/TCP,UDP CDR logging protocol Ametlik
3389/TCP,UDP RDP) officially registered as Windows Based Terminal (WBT) – Link Ametlik
3396/TCP,UDP Novell NDPS Printer Agent Ametlik
3455/TCP,UDP [RSVP] Reservation Protocol Ametlik
3423/TCP Xware xTrm Communication Protocol Ametlik
3424/TCP Xware xTrm Communication Protocol over SSL Ametlik
3478/TCP,UDP STUN, a protocol for NAT traversal Ametlik
3483/UDP Slim Devices discovery protocol Ametlik
3483/TCP Slim Devices SlimProto protocol Ametlik
3516/TCP,UDP Smartcard Port Ametlik
3527/UDP Microsoft Message Queuing Ametlik
3532/TCP,UDP Raven Remote Management Control Ametlik
3533/TCP,UDP Raven Remote Management Data Ametlik
3537/TCP,UDP ni-visa-remote Mitteametlik
3544/UDP Teredo tunneling Ametlik
3605/UDP ComCam IO Port Ametlik
3606/TCP,UDP Splitlock Server Ametlik
3632/TCP distributed compiler Ametlik
3689/TCP Apple’s iTunes and Apple AirPort Express|AirPort Express Ametlik
3690/TCP,UDP Subversion version control system Ametlik
3702/TCP,UDP Web Services Dynamic Discovery (WS-Discovery), used by various components of Windows Vista Ametlik
3723/TCP,UDP Used by many Battle.net Blizzard games (Diablo II, Warcraft II, Warcraft III, StarCraft) Mitteametlik
3724/TCP,UDP World of Warcraft Online gaming MMORPG Mitteametlik
3724/TCP Club Penguin Disney online game for kids Mitteametlik
3784/TCP,UDP Ventrilo VoIP program used by Ventrilo Mitteametlik
3785/UDP Ventrilo VoIP program used by Ventrilo Mitteametlik
3800/TCP Used by HGG programs Mitteametlik
3880/TCP,UDP IGRS Unknown
3868/TCP,SCTP Diameter base protocol (RFC 3588) Ametlik
3872/TCP Oracle Management Remote Agent Mitteametlik
3899/TCP Remote Administrator Mitteametlik
3900/TCP IBM UniData UDT OS[25] Ametlik
3945/TCP,UDP EMCADS service, a Giritech product used by G/On Ametlik
3978/UDP OpenTTD game serverlist masterserver Mitteametlik
3979/TCP,UDP OpenTTD game Mitteametlik
3999/TCP,UDP Norman distributed scanning service Ametlik
4000/TCP,UDP Diablo II game Mitteametlik
4001/TCP Microsoft Ants game Mitteametlik
4007/TCP PrintBuzzer printer monitoring socket server Mitteametlik
4018/TCP,UDP protocol information and warnings Ametlik
4069/UDP Minger Email Address Verification Protocol[26] Ametlik
4089/TCP,UDP OpenCORE Remote Control Service Ametlik
4093/TCP,UDP PxPlus Client server interface ProvideX Ametlik
4096/TCP,UDP Ascom Timeplex BRE (Bridge Relay Element) Ametlik
4100 WatchGuard Authentication Applet—default Mitteametlik
4111/TCP Xgrid Ametlik
4116/TCP,UDP Smartcard-TLS Ametlik
4125/TCP Microsoft Remote Web Workplace administration Mitteametlik
4201/TCP TinyMUD and various derivatives Mitteametlik
4226/TCP,UDP Aleph One (game) Mitteametlik
4224/TCP Cisco Audio Session Tunneling Mitteametlik
4321/TCP Referral Whois (RWhois) Protocol[27] Ametlik
4323/UDP Lincoln Electric's ArcLink/XT Mitteametlik
4500/UDP IPSec NAT Traversal (RFC 3947) Ametlik
4534/UDP Armagetron Advanced default server port Mitteametlik
4569/UDP Inter-Asterisk eXchange Ametlik
4610–4640/TCP QualiSystems TestShell Suite Services Mitteametlik
4662/TCP,UDP OrbitNet Message Service Ametlik
4662/TCP often used by eMule Mitteametlik
4664/TCP Google Desktop Search Mitteametlik
4672/UDP eMule—often used Mitteametlik
4747/TCP Apprentice Mitteametlik
4750/TCP BladeLogic Agent Mitteametlik
4840/TCP,UDP OPC UA TCP Protocol for OPC Unified Architecture from OPC Foundation Ametlik
4843/TCP,UDP OPC UA TCP Protocol over TLS/SSL for OPC Unified Architecture from OPC Foundation Ametlik
4847/TCP,UDP Web Fresh Communication, Quadrion Software & Odorless Entertainment Ametlik
4993/TCP,UDP Home FTP Server web Interface Default Port
4894/TCP,UDP LysKOM Protocol A Ametlik
4899/TCP,UDP Trojan horse) Ametlik
4982/TCP,UDP Solar Data Log (JK client app for PV solar inverters ) Mitteametlik
5000/TCP commplex-main Ametlik
5000/TCP UPnP—Windows network device interoperability Mitteametlik
5000/TCP,UDP VTun—VPN Software Mitteametlik
5001/TCP commplex-link Ametlik
5001/TCP,UDP Iperf (Tool for measuring TCP and UDP bandwidth performance) Mitteametlik
5001/TCP Slingbox and Slingplayer Mitteametlik
5003/TCP,UDP FileMaker Ametlik
5004/TCP,UDP,DCCP RTP (Real-time Transport Protocol) media data (RFC 3551, RFC 4571) Ametlik
5005/TCP,UDP,DCCP RTP (Real-time Transport Protocol) control protocol (RFC 3551, RFC 4571) Ametlik
5031/TCP,UDP AVM CAPI-over-TCP (ISDN over Ethernet tunneling) Mitteametlik
5050/TCP Yahoo! Messenger Mitteametlik
5051/TCP ita-agent Symantec Intruder Alert[28] Ametlik
5060/TCP,UDP Session Initiation Protocol (SIP) Ametlik
5061/TCP TLS Ametlik
5070/TCP Session Initiation Protocol (SIP) preferred port for PUBLISH on SIP Trunk to Cisco Unified Presence Server (CUPS) Mitteametlik
5084/TCP,UDP EPCglobal Low Level Reader Protocol (LLRP) Ametlik
5085/TCP,UDP TLS Ametlik
5093/UDP SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) License Administrator Mitteametlik
5104/TCP Tivoli Framework NetCOOL/Impact[29] HTTP Service Mitteametlik
5106/TCP A-Talk Common connection Mitteametlik
5107/TCP A-Talk Remote server connection Mitteametlik
5110/TCP ProRat Server Mitteametlik
5121/TCP Neverwinter Nights Mitteametlik
5151/TCP ESRI SDE Instance Ametlik
5151/UDP ESRI SDE Remote Start Ametlik
5154/TCP,UDP BZFlag Ametlik
5176/TCP ConsoleWorks default UI interface Mitteametlik
5190/TCP ICQ and AOL Instant Messenger Ametlik
5222/TCP Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP) client connection (RFC 3920) Ametlik
5223/TCP SSL Mitteametlik
5246/UDP Control And Provisioning of Wireless Access Points (CAPWAP) CAPWAP control (RFC 5415) Ametlik
5247/UDP Control And Provisioning of Wireless Access Points (CAPWAP) CAPWAP data (RFC 5415) Ametlik
5269/TCP Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP) server connection (RFC 3920) Ametlik
5298/TCP,UDP Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP) JEP-0174: Link-Local Messaging / XEP-0174: Serverless Messaging Ametlik
5310/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5311/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5312/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5313/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5314/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5315/TCP,UDP Ginever.net data communication port Mitteametlik
5351/TCP,UDP network address translators Ametlik
5353/UDP Multicast DNS (mDNS) Ametlik
5355/TCP,UDP hosts to perform Name_resolution#Name_resolution_in_computer_networks|name resolution for hosts on the same Local area network|local link (only provided by Windows Vista and Server 2008) Ametlik
5357/TCP,UDP Web Services for Devices (WSDAPI) (only provided by Windows Vista, Windows 7 and Server 2008) Mitteametlik
5358/TCP,UDP WSDAPI Applications to Use a Secure Channel (only provided by Windows Vista, Windows 7 and Server 2008) Mitteametlik
5402/TCP,UDP mftp, Stratacache OmniCast content delivery system MFTP file sharing protocol Ametlik
5405/TCP,UDP NetSupport Manager Ametlik
5421/TCP,UDP NetSupport Manager Ametlik
5432/TCP,UDP PostgreSQL database system Ametlik
5433/TCP Bouwsoft file/webserver (http://www.bouwsoft.be) Mitteametlik
5445/UDP Cisco Unified Video Advantage Mitteametlik
5450/TCP OSIsoft PI Server Client Access Mitteametlik
5495/TCP Applix TM1 Admin server Mitteametlik
5498/TCP Hotline tracker server connection Mitteametlik
5499/UDP Hotline tracker server discovery Mitteametlik
5500/TCP VNC remote desktop protocol—for incoming listening viewer, Hotline Communications|Hotline control connection Mitteametlik
5501/TCP Hotline file transfer connection Mitteametlik
5517/TCP Setiqueue Proxy server client for SETI@Home project Mitteametlik
5550/TCP Hewlett-Packard Data Protector Mitteametlik
5555/TCP McAfee EndPoint Encryption Database Server, Session Announcement Protocol|SAP Mitteametlik
5556/TCP,UDP Freeciv Ametlik
5631/TCP pcAnywhere (version 7.52 and later[30])[31] data Ametlik
5632/UDP pcAnywhere (version 7.52 and later) status Ametlik
5656/TCP IBM Sametime p2p file transfer Mitteametlik
5666/TCP NRPE (Nagios) Mitteametlik
5667/TCP NSCA (Nagios) Mitteametlik
5721/TCP Kaseya Mitteametlik
5723/TCP Operations Manager Mitteametlik
5800/TCP VNC remote desktop protocol—for use over HTTP Mitteametlik
5814/TCP,UDP Hewlett-Packard Support Automation (HP OpenView Self-Healing Services) Ametlik
5850/TCP COMIT SE (PCR) Mitteametlik
5852/TCP Adeona client: communications to OpenDHT Mitteametlik
5900/TCP,UDP Virtual Network Computing (VNC) remote desktop protocol (used by Apple Remote Desktop and others) Ametlik
5938/TCP,UDP TeamViewer[32] remote desktop protocol Mitteametlik
5984/TCP,UDP CouchDB database server Ametlik
5999/TCP CVSup [33] file update tool Ametlik
6000/TCP X11—used between an X client and server over the network Ametlik
6001/UDP X11—used between an X client and server over the network Ametlik
6005/TCP Control-M/Server—Socket used for communication between Control-M processes—though often changed during installation Ametlik
6005/TCP Default for Camfrog Chat & Cam Client http://www.camfrog.com Mitteametlik
6050/TCP Brightstor Arcserve Backup Mitteametlik
6050/TCP Nortel Software Mitteametlik
6051/TCP Brightstor Arcserve Backup Mitteametlik
6072/TCP iOperator Protocol Signal Port Mitteametlik
6086/TCP PDTP—FTP like file server in a P2P network Ametlik
6100/TCP Vizrt System Mitteametlik
−6100/TCP Ventrilo This is the authentication port that must be allowed outbound for version 3 of Ventrilo Ametlik
6101/TCP Backup Exec Agent Browser Mitteametlik
6110/TCP,UDP softcm, HP Softbench CM Ametlik
6111/TCP,UDP spc, HP Softbench Sub-Process Control Ametlik
6112/TCP,UDP daemon that accepts requests from clients to execute commands and launch applications remotely Ametlik
6112/TCP Blizzard's Battle.net gaming service, ArenaNet gaming service Mitteametlik
6112/TCP Club Penguin Disney online game for kids Mitteametlik
6113/TCP Club Penguin Disney online game for kids Mitteametlik
6129/TCP DameWare Remote Control Ametlik
6257/UDP WinMX (see also 6699) Mitteametlik
6262/TCP Sybase Advantage Database Server Mitteametlik
6343/UDP SFlow, sFlow traffic monitoring Mitteametlik
6346/TCP,UDP gnutella-svc, Gnutella (FrostWire, Limewire, Shareaza, etc.) Ametlik
6347/TCP,UDP gnutella-rtr, Gnutella alternate Ametlik
6389/TCP EMC CLARiiON Mitteametlik
6432/TCP PgBouncer – A connection pooler for PostgreSQL Ametlik
6444/TCP,UDP Sun Grid Engine—Qmaster Service Ametlik
6445/TCP,UDP Sun Grid Engine—Execution Service Ametlik
6502/TCP,UDP Danware Data NetOp Remote Control Mitteametlik
6522/TCP Gobby (and other libobby-based software) Mitteametlik
6523/TCP Gobby 0.5 (and other libinfinity-based software) Mitteametlik
6543/UDP Paradigm Research & Development Jetnet[34] default Mitteametlik
6566/TCP SANE (Scanner Access Now Easy)—SANE network scanner daemon Mitteametlik
6571 Windows Live FolderShare client Mitteametlik
6600/TCP Music Playing Daemon (MPD) Mitteametlik
6619/TCP,UDP Odette File Transfer Protocol (OFTP) over Transport Layer Security|TLS/Secure Sockets Layer|SSL Ametlik
6646/UDP McAfee Network Agent Mitteametlik
6660–6664/TCP Internet Relay Chat Mitteametlik
6665–6669/TCP Internet Relay Chat Ametlik
6679/TCP IRC Secure Sockets Layer|SSL (Secure Internet Relay Chat)—often used Mitteametlik
6697/TCP IRC Secure Sockets Layer|SSL (Secure Internet Relay Chat)—often used Mitteametlik
6699/TCP WinMX (see also 6257) Mitteametlik
6771/UDP Polycom server broadcast Mitteametlik
6789/TCP Datalogger Support Software Campbell Scientific Loggernet Software Mitteametlik
6881–6887/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6888/TCP,UDP MUSE Ametlik
6888/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6889–6890/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6891–6900/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6891–6900/TCP,UDP Windows Live Messenger (File transfer) Mitteametlik
6901/TCP,UDP Windows Live Messenger (Voice) Mitteametlik
6901/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6902–6968/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
6969/TCP,UDP acmsoda Ametlik
6969/TCP BitTorrent tracker Mitteametlik
6970–6999/TCP,UDP BitTorrent part of full range of ports used most often Mitteametlik
7000/TCP Default for Vuze's built in HTTPS Bittorrent Tracker Mitteametlik
7001/TCP BEA WebLogic|WebLogic Server's HTTP server, though often changed during installation Mitteametlik
7002/TCP BEA WebLogic|WebLogic Server's HTTPS server, though often changed during installation Mitteametlik
7005/TCP Control-M/Server and Control-M/Agent for Agent-to-Server, though often changed during installation Ametlik
7006/TCP Control-M/Server and Control-M/Agent for Server-to-Agent, though often changed during installation Ametlik
7010/TCP Default for Cisco AON AMC (AON Management Console) [2] Mitteametlik
7025/TCP LMTP [mailbox]—local mail delivery Mitteametlik
7047/TCP Zimbra conversion server Mitteametlik
7133/TCP Enemy Territory: Quake Wars Mitteametlik
7144/TCP Peercast Mitteametlik
7145/TCP Peercast Mitteametlik
7171/TCP Tibia Mitteametlik
7306/TCP Zimbra mysql [mailbox] Mitteametlik
7307/TCP Zimbra mysql [logger] Mitteametlik
7312/UDP Sibelius License Server Mitteametlik
7400/TCP,UDP DDS Discovery Ametlik
7401/TCP,UDP DDS User-Traffic Ametlik
7402/TCP,UDP DDS Meta-Traffic Ametlik
7670/TCP BrettspielWelt BSW Boardgame Portal Mitteametlik
7676/TCP Aqumin AlphaVision Remote Command Interface Mitteametlik
7777/TCP iChat server file transfer proxy Mitteametlik
7777/TCP Oracle Cluster File System 2 Mitteametlik
7777/TCP Default used by Windows backdoor program tini.exe Mitteametlik
7777-7788/TCP,udp Unreal Tournament 2004 default server Mitteametlik
7787,7788/TCP GFI EventsManager 7 & 8 Ametlik
7831/TCP Default used by Smartlaunch Internet Cafe Administration[35] software Mitteametlik
7915/TCP Default for YSFlight server [3] Mitteametlik
7935/TCP Fixed port used for Adobe Flash Debug Player to communicate with a debugger (Flash IDE, Flex Builder or fdb). [4] Mitteametlik
7937-9936/TCP,UDP EMC2 (Legato) Networker or Sun Solcitice Backup Ametlik
8000/TCP,UDP iRDMI (Intel Remote Desktop Management Interface)[36]—sometimes erroneously used instead of port 8080 Ametlik
8000–8001/TCP Commonly used for internet radio streams such as those using SHOUTcast Mitteametlik
8002/TCP Cisco Systems Unified Call Manager Intercluster Mitteametlik
8008/TCP HTTP Alternate Ametlik
8008/TCP IBM HTTP Server administration default Mitteametlik
8009/TCP ajp13 – Apache JServ Protocol AJP Connector Mitteametlik
8010/TCP XMPP File transfers Mitteametlik
8011–8014 HTTP/TCP HTTP/TCP Symon Communications Event and Query Engine Mitteametlik
8074/TCP Gadu-Gadu Mitteametlik
8080/TCP root user Ametlik
8080/TCP Apache Tomcat Mitteametlik
8080/UDP FilePhile Master/Relay Mitteametlik
8081/TCP HTTP alternate, e.g. McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) Mitteametlik
8086/TCP HELM Web Host Automation Windows Control Panel Mitteametlik
8086/TCP Kaspersky AV Control Center Mitteametlik
8087/TCP Hosting Accelerator Control Panel Mitteametlik
8087/TCP Parallels Plesk Control Panel Mitteametlik
8087/UDP Kaspersky AV Control Center Mitteametlik
8090/TCP HTTP Alternate (http_alt_alt)—used as an alternative to port 8080 Mitteametlik
8116/UDP Check Point Cluster Control Protocol Mitteametlik
8118/TCP Privoxy—advertisement-filtering Web proxy Ametlik
8123/TCP Polipo Web proxy Ametlik
8192/TCP Sophos Remote Management System Mitteametlik
8193/TCP Sophos Remote Management System Mitteametlik
8194/TCP Sophos Remote Management System Mitteametlik
8200/TCP GoToMyPC Mitteametlik
8222 VMware Server Management User Interface (insecure Web interface)[37]. See also port 8333 Mitteametlik
8243/TCP,UDP HTTPS listener for Apache Synapse [38] Ametlik
8280/TCP,UDP HTTP listener for Apache Synapse [38] Ametlik
8291/TCP Winbox—Default on a MikroTik RouterOS for a Windows application used to administer MikroTik RouterOS Mitteametlik
8333 VMware Server Management User Interface (secure Web interface)[37]. See also port 8222 Mitteametlik
8400/TCP,UDP cvp, Commvault Unified Data Management Ametlik
8443/TCP Promise WebPAM SSL Mitteametlik
8484/TCP,UDP MapleStory Mitteametlik
8500/TCP,IPX ColdFusion Macromedia/Adobe ColdFusion default and Duke Nukem 3D—default Mitteametlik
8501/TCP [5] DukesterX —default Mitteametlik
8691/TCP Ultra Fractal default server port for distributing calculations over network computers Mitteametlik
8701/UDP SoftPerfect Bandwidth Manager Mitteametlik
8702/UDP SoftPerfect Bandwidth Manager Mitteametlik
8767/UDP TeamSpeak—default Mitteametlik
8768/UDP TeamSpeak—alternate Mitteametlik
8880/UDP CD DataBase (CDDB) protocol (CDDBP) alternate Ametlik
8880/TCP CD DataBase (CDDB) protocol (CDDBP) alternate Ametlik
8880/TCP default Mitteametlik
8881/TCP Atlasz Informatics Research Ltd [6] Secure Application Server Mitteametlik
8882/TCP Atlasz Informatics Research Ltd [7] Secure Application Server Mitteametlik
8888/TCP,UDP NewsEDGE server Ametlik
8888/TCP dwhttpd server (deprecated by docs.sun.com) Mitteametlik
8888/TCP GNUmp3d HTTP music streaming and Web interface Mitteametlik
8888/TCP LoLo Catcher HTTP Web interface (www.optiform.com) Mitteametlik
8888/TCP D2GS Admin Console Telnet administration console for D2GS servers (Diablo 2) Mitteametlik
8888/TCP Earthland Relams 2 Server (AU1_2) Mitteametlik
8889/TCP Earthland Relams 2 Server (AU1_1) Mitteametlik
9000/TCP Buffalo LinkSystem Web access Mitteametlik
9000/TCP DBGp Mitteametlik
9000/TCP SqueezeCenter web server & streaming Mitteametlik
9000/UDP UDPCast Mitteametlik
9001 Microsoft Sharepoint Authoring Environment Ametlik
9001 cisco-xremote router configuration Mitteametlik
9001 Tor network default Mitteametlik
9001/TCP DBGp Proxy Mitteametlik
9009/TCP,UDP Pichat Server—Peer to peer chat software Ametlik
9030/TCP Tor often used Mitteametlik
9043/TCP WebSphere Application Server Administration Console secure Mitteametlik
9050/TCP Tor Mitteametlik
9051/TCP Tor Mitteametlik
9060/TCP WebSphere Application Server Administration Console Mitteametlik
9080/UDP Groove Collaboration software GLRPC Ametlik
9080/TCP Groove Collaboration software GLRPC Ametlik
9080/TCP default Mitteametlik
9090/TCP Openfire Administration Console Mitteametlik
9090/TCP SqueezeCenter control (CLI) Mitteametlik
9091/TCP Openfire Administration Console (SSL Secured) Mitteametlik
9100/TCP PDL Data Stream Ametlik
9101 Bacula Director Ametlik
9102 Bacula File Daemon Ametlik
9103 Bacula Storage Daemon Ametlik
9105/TCP,UDP Xadmin Control Daemon Ametlik
9110/UDP SSMP Message protocol Mitteametlik
9119/TCP,UDP MXit Instant Messenger Ametlik
9293/TCP Sony Playstation RemotePlay Mitteametlik
9300/TCP IBM Cognos 8 SOAP Business Intelligence and Performance Management Mitteametlik
9303/UDP D-Link Shareport Share storage and MFP printers Mitteametlik
9306/TCP Sphinx Native API Ametlik
9312/TCP Sphinx SphinxQL Ametlik
9418/TCP,UDP Git pack transfer service Ametlik
9420/TCP MooseFS distributed file system – master server to chunk servers Mitteametlik
9421/TCP MooseFS distributed file system – master server to clients Mitteametlik
9422/TCP MooseFS distributed file system – chunk servers to clients Mitteametlik
9535/TCP LANDesk Management Suite Remote Control Ametlik
9535/UDP LANDesk Management Suite Remote Control Ametlik
9600/UDP Omron FINS, OMRON FINS PLC communication Ametlik
9800/TCP,UDP WebDAV Source Ametlik
9800 WebCT e-learning portal Mitteametlik
9875/TCP Club Penguin Disney online game for kids Mitteametlik
9898/TCP,UDP MonkeyCom Ametlik
9898/TCP Tripwire – File Integrity Monitoring Software Mitteametlik
9987/TCP TeamSpeak 3 server default (voice) port (for the conflicting service see the IANA list) Mitteametlik
9996/TCP,UDP The Palace "The Palace" Virtual Reality Chat software. – 5 Ametlik
9999 Hydranode—edonkey2000 TELNET control Mitteametlik
9999/TCP RS-485 to Ethernet Converter TELNET control Mitteametlik
9999 Urchin Web Analytics Mitteametlik
10000 Webmin—Web-based Linux admin tool Mitteametlik
10000 BackupExec Mitteametlik
10000 Ericsson Account Manager (avim) Mitteametlik
10001/TCP RS-485 to Ethernet Converter Default (computer science)|default Mitteametlik
10008/TCP,UDP objects across a Computer network|network Ametlik
10010/TCP Open Object Rexx (ooRexx) rxapi daemon Ametlik
10017 AIX,NeXT, HPUX—rexd daemon control Mitteametlik
10024/TCP Zimbra smtp [mta]—to amavis from postfix Mitteametlik
10025/TCP Zimbra smtp [mta]—back to postfix from amavis Mitteametlik
10050/TCP,UDP Zabbix-Agent Ametlik
10051/TCP,UDP Zabbix-Trapper Ametlik
10113/TCP,UDP NetIQ Endpoint Ametlik
10114/TCP,UDP NetIQ Qcheck Ametlik
10115/TCP,UDP NetIQ Endpoint Ametlik
10116/TCP,UDP NetIQ VoIP Assessor Ametlik
10200/TCP FRISK Software International's fpscand virus scanning daemon for Unix platforms [8] Mitteametlik
10200–10204/TCP FRISK Software International's f-protd virus scanning daemon for Unix platforms [9] Mitteametlik
10308 Lock-on: Modern Air Combat Mitteametlik
10480 SWAT 4 Dedicated Server Mitteametlik
11211 memcached Mitteametlik
11235 Savage:Battle for Newerth Server Hosting Mitteametlik
11294 Blood Quest Online Server Mitteametlik
11371 key server Ametlik
11576 IPStor Server management communication Mitteametlik
12010/TCP ElevateDB default database port [10] Mitteametlik
12012/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, Korea Server – Status/Version Check Mitteametlik
12013/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, Korea Server Mitteametlik
12035/UDP Linden Lab viewer to sim Mitteametlik
12222/UDP Light Weight Access Point Protocol (LWAPP) LWAPP data (RFC 5412) Ametlik
12223/UDP Light Weight Access Point Protocol (LWAPP) LWAPP control (RFC 5412) Ametlik
12345 Trojan horse). Also used by NetBuster. Little Fighter 2 (TCP). Mitteametlik
12975/TCP SSL (TCP port 443) if both 12975 & 32976 fail to connect Mitteametlik
12998–12999/UDP Takenaka RDI Mirror World on SL Mitteametlik
13000–13050/UDP Linden Lab viewer to sim Mitteametlik
13076/TCP Control-M/Enterprise Manager Corba communication, though often changed during installation Ametlik
13720/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13721/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13724/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13782/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13783/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13785/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
13786/TCP,UDP VERITAS) Ametlik
14439/TCP APRS UI-View Amateur Radio[41] UI-WebServer Mitteametlik
14567/UDP Battlefield 1942 and mods Mitteametlik
15000/TCP psyBNC Mitteametlik
15000/TCP Wesnoth Mitteametlik
15000/TCP Kaspersky Network Agent Mitteametlik
15000/TCP Hydrographic Software Packages Data Acquisition Ametlik
15000/UDP Hydrographic Software Packages Data Acquisition Ametlik
15567/UDP Battlefield Vietnam and mods Mitteametlik
15345/TCP,UDP XPilot Contact Ametlik
16000/TCP shroudBNC Mitteametlik
16080/TCP Mac OS X Server Web (HTTP) service with performance cache[42] Mitteametlik
16384/UDP Iron Mountain Digital online backup Mitteametlik
16567/UDP Battlefield 2 and mods Mitteametlik
17500/TCP Dropbox LanSync Protocol (db-lsp); used to synchronize file catalogs between Dropbox clients on your local network. Ametlik
17500/UDP Dropbox LanSync Discovery (db-lsp-disc); used to synchronize file catalogs between Dropbox clients on your local network; is transmitted to broadcast addresses. Ametlik
18010/TCP Super Dancer Online Extreme(SDO-X) – CiB Net Station Malaysia Server Mitteametlik
18180/TCP DART Reporting server Mitteametlik
18200/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft Thailand Server – Status/Version Check Mitteametlik
18201/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft Thailand Server Mitteametlik
18206/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft Thailand Server – FAM Database Mitteametlik
18300/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft SEA Server – Status/Version Check Mitteametlik
18301/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft SEA Server Mitteametlik
18306/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, AsiaSoft SEA Server – FAM Database Mitteametlik
18400/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, KAIZEN Brazil Server – Status/Version Check Mitteametlik
18401/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, KAIZEN Brazil Server Mitteametlik
18505/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, Nexon Server – Status/Version Check Mitteametlik
18506/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, Nexon Server Mitteametlik
18605/TCP,UDP X-BEAT – Status/Version Check Mitteametlik
18606/TCP,UDP X-BEAT Mitteametlik
19000/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, G10/alaplaya Server – Status/Version Check Mitteametlik
19001/TCP,UDP Audition Online Dance Battle, G10/alaplaya Server Mitteametlik
19226/TCP Panda Software AdminSecure Communication Agent Mitteametlik
19283/TCP,UDP K2 – KeyAuditor & KeyServer, Sassafras Software Inc. Software Asset Management tools Ametlik
19315/TCP,UDP KeyShadow for K2 – KeyAuditor & KeyServer, Sassafras Software Inc. Software Asset Management tools Ametlik
19638/TCP Ensim Control Panel Mitteametlik
19813/TCP 4D database Client Server Communication Mitteametlik
20000 DNP (Distributed Network Protocol), a protocol used in SCADA systems between communicating wiktionary:RTU|RTU's and wiktionary:IED|IED's Ametlik
20000 Usermin, Web-based user tool Mitteametlik
20014/TCP DART Reporting server Mitteametlik
20720/TCP Symantec i3 Web GUI server Mitteametlik
21001/TCP AMLFilter, AMLFilter Inc. amlf-admin default port Mitteametlik
21011/TCP AMLFilter, AMLFilter Inc. amlf-engine-01 default http port Mitteametlik
21012/TCP AMLFilter, AMLFilter Inc. amlf-engine-01 default https port Mitteametlik
21021/TCP AMLFilter, AMLFilter Inc. amlf-engine-02 default http port Mitteametlik
21022/TCP AMLFilter, AMLFilter Inc. amlf-engine-02 default https port Mitteametlik
22347/TCP,UDP WibuKey, WIBU-SYSTEMS AG Software protection system Ametlik
22350/TCP,UDP CodeMeter, WIBU-SYSTEMS AG Software protection system Ametlik
23073 Soldat Dedicated Server Mitteametlik
23399 Skype Default Protocol Mitteametlik
23513 Duke Nukem 3D#Source code Duke Nukem Ports Mitteametlik
24444 NetBeans integrated development environment Mitteametlik
24465/TCP,UDP Tonido Directory Server for Tonido which is a Personal Web app and peer-to-peer platform Ametlik
24554/TCP,UDP BINKP, Fidonet mail transfers over TCP/IP Ametlik
24800 Synergy: keyboard/mouse sharing software Mitteametlik
24842 StepMania: Online: Dance Dance Revolution Simulator Mitteametlik
25888/UDP Xfire (Firewall Report, UDP_IN) IP Address (206.220.40.146) resolves to gameservertracking.xfire.com. Use unknown. Mitteametlik
25999/TCP Xfire Mitteametlik
26000/TCP,UDP Quake server Ametlik
26000/TCP CCP's EVE Online Online gaming MMORPG Mitteametlik
26900/TCP CCP's EVE Online Online gaming MMORPG Mitteametlik
26901/TCP CCP's EVE Online Online gaming MMORPG Mitteametlik
27000/UDP (through 27006) id Software's QuakeWorld master server Mitteametlik
27000/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27001/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27002/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27003/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27004/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27005/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27006/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27007/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27008/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27009/TCP FlexNet Publisher's License server (from the range of default ports) Mitteametlik
27010 Source engine dedicated server port Mitteametlik
27014 Source engine dedicated server port (rare) Mitteametlik
27015 GoldSrc and Source engine dedicated server port Mitteametlik
27017 mongoDB server port Mitteametlik
27374 Sub7 default. Most script kiddies do not change from this Mitteametlik
27500/UDP (through 27900) id Software's QuakeWorld Mitteametlik
27888/UDP Kaillera server Mitteametlik
27900 Wi-Fi Connection Mitteametlik
27901/UDP (through 27910) id Software's Quake II master server Mitteametlik
27960/UDP Enemy Territory and id Software's Quake III Arena, Quake III and Quake Live and some ioquake3 derived games Mitteametlik
28000 Bitfighter Common/default Bitfighter Server Mitteametlik
28001 Starsiege: Tribes Common/default Tribes v.1 Server Mitteametlik
28395/TCP www.SmartSystemsLLC.com Used by Smart Sale 5.0 Mitteametlik
28910 Wi-Fi Connection Mitteametlik
28960/UDP Call of Duty – Call of Duty: United Offensive – Call of Duty 2 – Call of Duty 4: Modern Warfare – Call of Duty: World at War (PC Version) Mitteametlik
29900 Wi-Fi Connection Mitteametlik
29920 Wi-Fi Connection Mitteametlik
30000 Pokémon Netbattle Mitteametlik
30301 BitTorrent Mitteametlik
30564/TCP Multiplicity: keyboard/mouse/clipboard sharing software Mitteametlik
31337/TCP Trojan horse) Mitteametlik
31415 Informational) Mitteametlik
31456/TCP TetriNET IRC gateway on some servers Mitteametlik
31457/TCP TetriNET Ametlik
31458/TCP TetriNET Used for game spectators Mitteametlik
32245/TCP MMTSG-mutualed over True Mutualization Service|MMT (encrypted transmission) Mitteametlik
32976/TCP SSL (TCP port 443) if both 12975 & 32976 fail to connect Mitteametlik
33434/TCP,UDP traceroute Ametlik
34443 Linksys PSUS4 print server Mitteametlik
36963 Counter Strike 2D multiplayer (2D clone of popular CounterStrike computer game) Mitteametlik
37777/TCP Digital Video Recorder hardware Mitteametlik
40000/TCP,UDP SafetyNET p Real-time Industrial Ethernet protocol Ametlik
43047/TCP TheòsMessenger second port for service TheòsMessenger Ametlik
43048/TCP TheòsMessenger third port for service TheòsMessenger Ametlik
43594–43595/TCP RuneScape Private Servers Mitteametlik
47808/TCP,UDP BACnet Building Automation and Control Networks Ametlik
49151/TCP,UDP Reserveeritud[1] Ametlik

Dünaamilised ja/või erapordid: 49152–65535[muuda | redigeeri lähteteksti]

Selles vahemikus olevaid pordinumbreid ei saa IANA-s registreerida.[1]

Paljud Linuxi versioonid kasutavad selleks vahemikku 32768 kuni 61000 Vastav seadistus on failis /proc/sys/net/ipv4/ip_local_port_range.

Vaata ka[muuda | redigeeri lähteteksti]

Viited[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 "Port Numbers". The Internet Assigned Numbers Authority (IANA).
  2. RFC 887, Resource Location Protocol
  3. RFC 1476, RAP: Internet Route Access Protocol
  4. RFC 983, ISO Transport Services on Top of the TCP
  5. The Remote User Telnet Service
  6. [1]
  7. COM Fundamentals – Guide – COM Clients and Servers – Inter-Object Communications – Microsoft RPC
  8. RFC 1068, Background File Transfer Program (BFTP)
  9. Cisco Document ID: 7244, Understanding Simple Network Management Protocol (SNMP) Traps
  10. RFC 4409, Message Submission for Mail
  11. RFC 3620, The TUNNEL Profile
  12. INTERNET DRAFT, DHCP Failover Protocol
  13. RFC 3632, VeriSign Registry Registrar Protocol (RRP) Version 2.0.0
  14. IEEE Standard (1244.3-2000) for Media Management System (MMS) Media Management Protocol (MMP)
  15. Integrated Virtualization Manager on IBM System p5
  16. IEEE Standard (1244.2-2000) for Media Management Systems (MMS) Session Security, Authentication, Initialization Protocol (SSAIP)
  17. Tag Distribution Protocol Internet-Draft
  18. United States Patent 7286529, Discovery and tag space identifiers in a tag distribution protocol (TDP)
  19. Cisco IOS Software Release 11.1CT New Features
  20. Cisco IOS Software Releases 12.0 S, MPLS Label Distribution Protocol (LDP)
  21. World Intellectual Property Organization (WIPO) WO/2004/056056, Arrangement in a Router of a Mobile Network for Optimizing Use of Messages Carrying Reverse Routing Headers
  22. Port 903: "Required ports for configuring an external firewall to allow ESX and VirtualCenter traffic", 2009-07-07. Retrieved on 2009-08-04.
  23. Brief descriptions of registered TCP and UDP ports
  24. Tuxánci game—a multiplatform game, inspired by the Czech game Bulanci, distributed under the GNU GNU General Public License|General Public License
  25. IBM U2 product family
  26. IETF Draft of the Minger Email Address Verification Protocol
  27. RFC 2167, Referral Whois (RWhois) Protocol
  28. Symantec Intruder Alert product support
  29. IBM Tivoli Netcool/Impact
  30. pcAnywhere IP port usage
  31. How to change the IP ports that pcAnywhere uses
  32. TeamViewer Desktop Sharing
  33. CVSup.org
  34. prd Technologies Ltd Billing & Rating Solutions
  35. Smartlaunch 4.1 Cyber Cafe Management Software Product Overview
  36. Intel DMI (Desktop Management Interface)
  37. 37,0 37,1 VMware Communities: Change MUI ports?
  38. 38,0 38,1 Apache Synapse
  39. Lantronix Discontinued Products / No Longer Supported
  40. Lantronix UDS-10 UDS100 User Guide
  41. Automatic Packet Reporting System 'APRS Wiki'
  42. Mac OS X Server 10: Web service uses ports 80 and 16080 by default

Välislingid[muuda | redigeeri lähteteksti]