Portaali arutelu:Tallinn

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tegin Tallinna portaal. Võtsin Nõmmest eeskuju. Kas värvid sobivad mõtlesin et teen suure vapi järgi. Kus suunas peaks liikuma. Teeb ka siia Nõmmele sarnaselt Navigeerimiskasti märksõnade ja kirjandusega.--Lohusalu 13. august 2009, kell 09:26 (UTC)

Arvan, et värvide valik ei sobi - on halvasti nähtav. Taust peaks olema heledam, aga pealkiri oma taustaga kontrastsem. Ka pole vajadust Navigeerimiskastis - see on imelik. Kui tahad mitu lehekülgi teha, tee nagu Mereportaalis on (kahjuke pole tehtud siin lõpuni, aga mõtte on hea.) Geonarva 13. august 2009, kell 09:35 (UTC)
Võin pakkuda ru:Портал:Украина või ru:Портал:Молдавия värvused. Geonarva 13. august 2009, kell 09:42 (UTC)
Värvide koha pealt soovitan tekstikasti pealsete värvid valgeks muuta. Kõik muu sobib.
Nüüd aga mõned märkused. Palun linkiga mõisted (ehk "Tallinn on linn Eesti ..."). Ma ei taha näha "Soovita artiklit/pilte" linke. Meil ei ole minu teada ühtegi portaali, millega tegeleks mitu inimest. Üks inimene peaks aga saama ka selle soovitamise asjata hakkama kuna niikuinii keegi teine eriti portaalide korraldamisse ei sekku. Mulle ei meeldi ka need "Päev ajaloos" asjad. Mõttetu info duplitseerimine ning tohutu töö tekitamine enesele. Eraldi infokaste panna ainult niipalju neid täidetakse – tühjade kastide järgi pole vajadust.
Ma nüüd siis viimaks leppisin sellega, et lisaks põhiportaalidele tehakse hunnik mingeid spetsiifilisi teemaportaale (see peaks välja paistama ka portaalide koondtabelist). Aga see ei tähenda, et nende tegemist peaks eriti takka kihutama ("Seotud portaalid"). Teha ainult niipalju kui ise jõuab ja jõud üle käib. Ivo 13. august 2009, kell 18:07 (UTC)
Soovitaksin eeskuju võtta näiteks minu loodud toidu, matemaatika või astronoomia portaalidest. Ivo 13. august 2009, kell 18:14 (UTC)

Kui juba vapp on toodud, siis võiks ka lipp olla

Ja värvid võiksid olla sinine ja valge, vapil on ju kuldne,mitte kollane. suwa 21. märts 2011, kell 10:28 (EET)[vasta]


Ei poolda kustutamist. Adeliine 8. aprill 2015, kell 21:29 (EEST)[vasta]

Sama siin. Ei poolda kustutamist. Ivo (arutelu) 14. oktoober 2015, kell 12:15 (EEST)[vasta]